Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Venäjä hylkää petrodollarin – Euroopan juutalaiset vaativat aseenkantolupaa – USA:n Common Core -opetussuunnitelman vaatimukset vahingoittavat varhaislapsuudessa eläviä

Tässä tuore loppuviikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kolme osiota suomensin kokonaan. Aluksi David Bay paljastaa että Venäjä aikoo ainakin jossakin mittakaavassa luopua dollareista kaupankäyntivaluuttanaan. Ja se koskee nimenomaan öljykauppaa. Kreml aikoo avata valtionrahastonsa ja korvata dollareita ruplilla Venäjän talouden tervehdyttämiseksi sekä käskee vientiyrityksiään myymään ulkomaisia dollarivarantojaan. Toisessa uutiskirjeen osiossa kerrotaan kuinka Euroopan johtava juutalaisrabbi vaatii Euroopan Unionia muuttamaan aselakejaan, jotta juutalaiset voisivat kantaa asetta itsepuolustukseksi. Tämä on seurausta lisääntyneestä antisemitismistä Euroopassa kun juutalaisiin kohteisiin on tehty uusnatsimielisiä iskuja viimeaikoina. Kohokohtana oli Pariisin juutalaiseen Kosher-supermarkettiin tehty isku hiljattain joka vaati kuolonuhreja. Euroopan juutalaisväestöä on myös alkanut muuttaa Israeliin, mikä täyttää Raamatun profetiaa. Lopuksi kolmannessa osiossa David tarttuu uutiseen, jonka mukaan Yhdysvalloissa voimassaoleva lasten opetussuunnitelma (Common Core) on haitallinen alle kouluikäisille lapsille, kun heitä vaaditaan mm. lukemaan olematta vielä valmiita siihen. Kaiken takana ei ole koulutuksellisen kehityksen parantaminen, vaan alistaa opiskelijat nöyriksi alamaisiksi Uudelle Maailmanjärjestykselle.

------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, January 16, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=1984
DVD

I. Venäjä hylkää petrodollarin.

Samalla kun tämä liike tarjoaa valuutalle likviditeettia Venäjän sisäpuolella, todellinen kysymys on, hylkäävätkö muutkin valtiot dollarin maailman reservivaluuttana.

UUTISKATSAUS: “Venäjä hylkää petrodollarin avaamalla vararahaston”, Oil Price News, 15. tammikuuta 2015

Vuosi 2015 ei ole ollut hyvä Venäjälle … Heidän tuorein, ja dramaattisin, suunnitelma on hylätä dollari – ainakin jollakin asteella … Kreml ilmoitti avaavansa 88 miljardin dollarin valtionsijoitusrahastonsa ja kääntää sen rupliksi. Suunnitelma näkee Venäjän muuntavan niinkin paljon kuin 8 miljardia dollaria rupliin (n. 500 miljardia) yli kahden kuukauden kuluessa ja asettavan ne talletuksina pankkeihin. Ylipäätään, liike tulee tarjoamaan Venäjän taloudelle jotakin kaivattua likviditeettia ja voisi nopeuttaa paranemista jos öljyn hinta ponnahtaisi takaisin ylös...”

Tätä siirtoa seuraa toinen ilmoitus viime joulukuulta.

Joulukuun lopussa Kreml määräsi viisi suurta valtion omistamaa maastaviejää – kuten öljyn ja kaasun jättiläisiä Rosneft'ia ja Gazprom'ia – myymään niiden ulkomaiset valuuttavarantonsa. Erityisesti niiden on saatettava ulkomaiset varantonsa lokakuun tasoille maaliskuuhun mennessä. Noudattaakseen tätä, maastaviejät voivat joutua myymään yhteensä 1 miljardin dollarin edestä valuuttaa päivää kohden maaliskuuhun saakka.”

Lukien tästä hetkestä, USA:n dollari pysyy globaalina reservivaluuttana, mutta tämä voisi muuttua dramaattisesti vuonna 2015 jos raakaöljyn hinta laskee edelleen ja jos Venäjän talous vajoaa edelleen. Tässä vaiheessa olisi hyödyllistä ymmärtää, että suunnitelma luoda uusi globaali talous sisälsi myös suunnitelman luoda uusi globaali valuutta. Amerikan dollari oli aina tarkoitettu korvattavaksi. Kuitenkin, Amerikan dollarin ollessa globaali reservivaluutta niin se antaa dramaattista voimaa Amerikan kansalliselle itsemääräämisoikeudelle, ja Amerikan itsemääräämisoikeus on suunnattu purkamiselle, jotta maa voidaan sulauttaa tulevaan Pohjois-Amerikan Unioniin!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2588
DVD

II. Näkyvä eurooppalainen juutalainen rabbi vaatii juutalaisille saada kuljettaa aseita itsepuolustukseksi!

Tämä rabbi kuulostaa USA:n kansallisen kivääriyhdistyksen tiedottajalta!

UUTISKATSAUS: “Euroopan johtava rabbi: Juutalaisten on alettava kantaa aseita”, The Washington Free Beacon, 15. tammikuuta 2015

Yksi Euroopan merkittävimmistä juutalaisjärjestöistä pyytää Euroopan Unionia hyväksymään lainsäädännön, joka sallisi juutalaisyhteisön jäsenten kantaa aseita 'heidän yhteisöjensä välttämättömälle suojaamiselle' … Euroopan juutalaisten yhdistys (The European Jewish Association (EJA)) … sanoo että aselupalakeja on muutettava seurauksena sarjalle kuolettavia iskuja juutalaisia vastaan Ranskassa ja muissa Euroopan maissa, joissa antisemitismi on kasvanut hälyttävästi.”

Tällainen ajattelutapa ei ole vain järkevä, vaan se rinnastuu pitkäaikaiseen väitteeseen Amerikassa että paras tapa estää aseellisia iskuja on sallia lainkuuliaisten yksityisten kansalaisten kantaa kätkettyjä aseita. Jos joku Charlie Hebdo -pilapiirtäjätoimistossa olisi omistanut aseen kun kolme islamilaista pyssymiestä ryntäsi sisään, ihmishenkiä olisi säästetty aseistetun kansalaisen vastatulella! Kuten tapahtui, kolmella islamilaisella pyssymiehellä oli vapaa hirmuvalta kunnes poliisi lopulta saapui paikalle. Tällä välin, 12 viatonta ihmistä murhattiin kylmäverisesti.

Sitten myöhemmin, Kosher-supermarketissa Pariisissa, asemiehet ampuivat ja murhasivat neljä nuorta juutalaisteiniä jotka olivat yksinkertaisesti väärässä paikassa väärään aikaan. Jälleen kerran, jos joku supermarketissa olisi ollut aseistettu, kuolonuhrien lukumäärä olisi voinut olla paljon pienempi.

Juutalaiset ympäri Eurooppaa tuntevat voimakkaan antisemitismin nopeaa turpoamista, joka paljolti johtuu yhteiskunnan uusnatsielementeistä. Juutalaiset ovat alkaneet jättää kotejaan Euroopassa ja matkustaa Israeliin.

UUTISKATSAUS: 11. Alija – Ranskan juutalaisväestön muutto on kivuliasta, lupaavaa ja peruuttamatonta”, The Jerusalem Post, 15.1.2015

Hyökkäys Pariisissa viime viikolla Kosher-supermarkettiin, ja toiset ennen sitä juutalaismuseoon Brysselissä ja Otzar Hatorah -kouluun Toulouse'ssa, korostavat turvallisuuskriisin kirjavuutta satojen pienimuotoisten antisemitististen tapausten kautta … Tärkein asia kaikessa tässä on tasaisesti kasvava maastamuutto, joka nyt näyttää peruuttamattomalta. Vaikka jotkut valitsevat ranskaa puhuvan Montrealin, USA:n ja Australian, pääkohde – sosiaalisista, kulttuurisista, maantieteellisistä ja taloudellisista syistä – on Israel.”

Kuten olemme aiemmin todenneet, Jumala on täyttämässä Hänen lopunaikojen lupausta tuoda maailmanlaajuisesti hajallaan olevat juutalaiset takaisin kotiin Israeliin.

... heidän lapsensa näkevät sen ja iloitsevat; heidän sydämensä riemuitsee Herrassa. Minä olen viheltävä heille ja kokoava heidät, sillä minä lunastan heidät, ja he lisääntyvät, niinkuin lisääntyivät ennen. Kun minä sirotan heidät kansojen sekaan, muistavat he minua kaukaisissa maissa; ja he lastensa kanssa saavat elää ja palata takaisin.” (Sakarja 10:7-9)

Juutalaiset ympäri maailmaa ovat nyt palaamassa merkittävässä määrin. Kristittyjen, jotka tuntevat Raamattua, tulisi ottaa tämä kehitys “aikainmerkkinä”!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2372
DVD

III. Common Core -opetussuunnitelman vaatimukset voivat vahingoittaa alle kouluikäisiä lapsia.

Common Core (Yhteinen Ydin) vaatii lapsia päiväkodissa lukemaan ennenkuin he ovat fyysisesti ja henkisesti valmiita.


Common Core Valtion Standardit vaativat lastentarhalaisia oppimaan lukemisen taidon, mutta uusi raportti varhaiskasvatuksen asiantuntijalta sanoo, että pakottamalla joitakin lapsia lukemaan ennenkuin he ovat valmiita siihen voisi olla haitallista. Kaksi järjestöä, jotka antavat tukensa varhaiskasvatukselle – puolustamalla varhaisia vuosia ja lapsuussidettä – julkaisivat raportin otsikolla “Lukeminen lastentarhassa: Vähän hyötyä ja paljon menetettävää.” Se sanoo, ettei ole todisteita laajalle levinneelle uskomukselle Yhdysvalloissa että lasten täytyy lukea ennen esikoulua tai esikoulussa tullakseen vahvoiksi lukijoiksi ja saavuttaakseen akateemista menestystä.”

Kenenkään ei pitäisi olla yllättynyt kuullessaan, että Common Core -opetussuunnitelma EI perustu vankkaan koulutuksen tosiasiaan. Common Corea ei ole suunniteltu parantamaan koulutuksellista kehitystä opiskelijoissa, vaan parantamaan opiskelijan kykyä sulautumaan Uuteen Maailmanjärjestykseen. Opiskelijoilla, jotka valmistuvat Common Core -opetussuunnitelman kautta, on paljon suurempi todennäköisyys alistua nöyrästi hallituksen tunkeutumiseen heidän elämiinsä kuin opiskelijoiden, jotka valmistuvat perinteisen opetussuunnitelman kautta.

Yksityiseen koulutukseen vaikutetaan myöskin negatiivisesti kun koko maan työmarkkinat tullaan ankarasti kallistamaan kohti Common Core -valmistuneita. Tulee aika, jolloin työnhakijoilla tulee lain mukaan olla Common Core -diplomi. Vaikka opiskelijalla on koulutus joka tekee hänen koulutuksestaan paremman verrattuna Common Coreen, hänet (he/she) suljetaan pois työmarkkinoilta.

Tänään me alamme kuvata meidän DVD'tä koskien Common Corea yhdessä Exodus Mandate -ministeriön Ray Moore'n kanssa. Ray oli ensisijainen voimanlähde “IndoctriNation”-filmin takana, joten me odotamme yhtä hyvää videota jossa korostetaan laajasti koulutuskatastrofia joka aiheutetaan Common Core -opetussuunnitelmalla.

Rukoilkaa meidän puolesta kun me pyrimme luomaan mestariteoksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com