Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 5. maaliskuuta 2015

Alexis Tsipras, Raamatun Antikristus?

Tässä pastori J. D. Faragin reilut kaksi viikkoa vanha profetiapäivitys, jossa hän perustelee miksi Kreikan nykyinen vasemmistolainen pääministeri voisi olla hyvä ehdokas Antikristuksen virkaan juuri ennen Jeesuksen takaisintuloa maan päälle. Itse suhtaudun aika skeptisesti tähän teoriaan, koska uskon, että Antikristus nousee Britanniasta. Mutta kuitenkin varmuuden vuoksi julkaisen tämän Samuel Korhosen suomentaman profeetallisen artikkelin, sillä emme voi olla varmoja mistään ja Farag tuo esille mielenkiintoisia näkökulmia Tsiprasin äkillisestä noususta Euroopan poliittiselle kartalle.

Suomentajan kommentti: Ajattelin jättää tämän profetiapäivityksen suomentamatta, mutta kun satuin kuuntelemaan Mauri Vikstenin saarnaa, niin suomensin kuitenkin. Hän väittää yli 30 vuotta vanhassa saarnassaan, että antikristus nousee Kreikasta.

http://www.saarnaindexi.net/sermons/SID1128.mp3

------------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 15th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 15.2.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-02-15.pdf

Pastori J.D. selittää erään maailmanjohtajan, joka nyt on vanginnut raamatunprofetian tutkijoiden ja opettajien huomion, viimeaikaisen nousun merkittävyyttä.


- Tämänkertaisessa päivityksessä puhun jotakin, jonka toi tietooni eräs ystävä mannermaalla.
- Minun on tunnustettava, että alkuun vähättelin sitä aina viime perjantaihin, kunnes huomasin, että muutkin profetiasivustot raportoivat siitä.
- Se, mistä puhun, on tämä karismaattinen maailmanjohtaja, joka kuin tyhjästä tuli geopoliittiselle näyttämölle Kreikan kautta.
- Sallinet minun sanoa, että näitä profetiapäivityksiä tehdessäni olen aina varovainen, kun on kyse antikristuksesta.
- Näin, koska me uudestisyntyneinä kristittyinä emme odota antikristusta, vaan me odotamme Jeesuksen Kristuksen paluuta.
- Toinen syy, että aina olen jossain määrin vastahakoinen keskittymään siihen, kuka antikristus ehkä on, on se, että ehdokkaita on ihan liikaa.
- Kuinka olkoonkin, tämä nimenomainen yksilö on näköjään vanginnut monien Raamatunprofetian tutkijoiden ja opettajien huomion.
- Itseasiassa on useita syitä, miksi meidän pitäisi katsoa tarkemmin ja tärkein niistä on, että tämä voi palvella meitä muistutuksena.
- Tarkemmin sanoen, se on muistutus siitä, kuinka lähellä me olemme sen nojalla, koska uskotaan antikristuksen olevan tänä päivänä elossa ja maisemissa.
- Seuraavassa on sanottu miksi 2.Ts. 2 luvun mukaan antikristus ei voi ilmestyä, ennenkuin Jeesuksen Kristuksen seurakunta on otettu pois.
2.Ts. 2:3-12 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.
- On muuten mielenkiintoista, että tämän päivän Tessalonika oli kaupunki, jossa Syriza-puolueen keskeinen vaaleja edeltänyt tilaisuus pidettiin syyskuussa 2014 (pre-elections).
- Lisämielenkiintoa tälle tuo se, että megamiljardööri George Soros, joka tukee häntä, avasi ”Solidaarisuuskeskuksensa” tuossa nimenomaisessa kaupungissa 21.1.2015.
- Tämä mies, nimeltään Alexis Tsipras, jonka kuva on tässä, valittiin sen jälkeen uudeksi Kreikan pääministeriksi.

 
Kehottaisin lukemaan sivuston nowtheendbegins.com artikkelin otsikolla, “A Charismatic New World Leader Appears From Nowhere And Takes Control Of Greece (Karismaattinen uusi maailmanjohtaja ilmestyy kuin tyhjästä ja ottaa Kreikan valvonnan)” Se on hyvin kirjoitettu ja antaa hyvin yksityiskohtaista tietoa tästä miehestä, minkä vuoksi monet ovat tarkastelemassa häntä lähemmin. Tässä lainaus artikkelista, ”Syyskuun 17. päivänä herra Tsipras tapasi paavi Fransiskuksen Vatikaanissa. Hän oli ensimmäinen vasemmistopuolueen johtaja, joka koskaan on tavannut roomalaiskatolisen kirkon pään. ...On sanottu, että Tsipras ja paavi tulivat toimeen keskenään mainiosti ja ovat yhtä mieltä.” Artikkeli jatkaa lainaten lähteitä, jotka todistavat, että tämä mies on juutalaista syntyperää, mikä tekee hänet vieläkin kiehtovammaksi.
Sivusto Endtimesheadlines.org toisti tätä kirjoittaessaan, “Mies on tullut kansainväliseen maisemaan ja monet, jotka tuntevat Herran Jeesuksen Kristuksen vapahtajanaan, katsovat häneen pitkään.”
Sivuston Raptureready.com Terry James kirjoitti miehestä artikkelin, jossa sanoi näin: ”Jokainen sellainen johtaja, joka nousee äkkiä ja dramaattisesti siitä ytimestä, joka oli muinainen Rooma, oikeutetusti nostaa Raamatunprofetian tutkijoiden kulmakarvoja. Niiden näkyvät fyysiset reaktiot, jotka ovat asettaneet hänet jalustalle, ovat aika mielenkiintoisia. Vaalienjälkeiset raportit Ateenasta kertovat lasittuneista kyynelten täyttämistä silmistä, kun ne katsoivat palvovasti miestä, johon asettivat toiveensa. Itseasiassa hänen kampanjansa iskulause oli: ”Toivo on tulossa!” ...Tämä ei mitenkään implikoi niin, jotta että uskoisin, että Alexis Tsipras'ista kasvaisi Antikristus. Kuitenkin, hänen äkillinen nousunsa ihmisten harteilla, jotka epätoivoisesti odottavat jotain parempaa, osoittaa, kuinka sellainen johtaja, kuten on kuvailtu Danielin- ja Ilmestyskirjassa, voisi äkkiä hypätä valtaan.

- Sanoisin, että koko maailma kerjää johtajaa, joka voisi esittäytyä heille sinä yhtenä, joka ratkaisee kaikki ihmiskunnan ongelmat.
- Vien sen askelta pidemmälle ja väitän, että viimeisten kymmenen vuoden ajan on luotu johtajuustyhjiötä tällaiselle miehelle.
- Lisäksi vahvan USA:n puuttuessa, mikä nyt on tulossa todellisuudeksi, on vain ajan kysymys, että hän ilmestyy.
- Lopuksi vielä yksi ajatus liittyen Jemeniin, joka kaatui viime viikolla, ja Obamaan, joka etsii hyväksymistä maailmansodalle ISIS:iä vastaan.
- Itseasiassa nuo olivat kaksi monista otsikoista, joilla kaikilla on yhteinen nimittäjä, nimittäin, että se kaikki on nyt tulossa päätökseen.
- Sillä tarkoitan; kohta rysähtää, niin sanotusti, koska kaikkia profeetallisen palapelin palasia pannaan paikoilleen.
Joh. 14:29 Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.
Joh. 13:19 Jo nyt minä sanon sen teille, ennenkuin se tapahtuu, että te, kun se tapahtuu, uskoisitte, että minä olen se.
Lk. 21:28 Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com