Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Juutalaisille rukouslupa Temppelivuorelle uhaten rauhaa Lähi-idässä – ISIS:tä vastaan käynnissä feikki-ilmasota – Obama vitsailee päivällisillä samalla kun Kerry nolostuttaa

Tässä tuore alkuviikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), jonka kolme ajankohtaista osiota suomensin. Aluksi David Bay luo katsauksen liittouman ja eritoten USA:n suorittamiin ilmaiskuihin ISIS-järjestöä vastaan Irakin ja Syyrian alueilla viime päivinä, jotka osoittavat ettei Länsi ole tosissaan. Pelkkä ilmaiskujen lukumäärä kertoo kaiken ja Irakin johtajat ovat valittaneet iskujen tehottomuudesta, jotka ovat jonkinlaista harhautusta. Toisessa osiossa lienee tämän uutiskirjeen tärkein aihe kun juutalaisille Jerusalemissa on oikeuden päätöksen nojalla annettu ensimmäistä kertaa mahdollisuus rukoilla Temppelivuorella joka on tähän asti varattu vain muslimeille. David päättelee että tästä syntyy kahakoita, jotka voivat eskaloitua laajemmaksikin konfliktiksi Lähi-idän alueella, mistä on annettu viitteitä jo 1990-luvulla. Raamatun jakeita siteeraten annetaan sitten selvyys, että Jumala vapauttaa Siionin vuoren (Temppelivuori) epäjumalanpalvelijoista, joka tulee kuulumaan Israelille ikuisesti. Jumala käyttää välikätenään myös vapaamuurareita tässä Israelin/Siionin suojelemisessa. Lopuksi kolmannessa osiossa kerrotaan presidentti Obaman ja ulkoministeri John Kerry'n viimeaikaisista julkisista möläytyksistä, jotka antavat aihetta erilaisiin johtopäätöksiin. Obama vihjaa kelvottomuuteensa USA:n presidentin virkaan ja Kerry paljastaa Illuminatin marionettina olemisensa.

--------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Monday, March 16, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2491
I. Feikkikoalition “ilmaiskukampanja” ISIS:iä vastaan Irakissa ja Syyriassa ei huijaa ketään alueella.

Ei ihme että Irakin johtajat sanovat ilmaiskuilla olleen vain vähän vaikutusta ISIS:in sotilaalliseen kapasiteettiin.


”Yhdysvallat koalitiokumppaniensa kanssa suoritti seitsemän ilmaiskua Islamilaisen Valtion militantteja vastaan Irakissa ja neljä Syyriassa lauantaista lähtien, Yhdysvaltain armeija sanoi. Iskut Irakissa osuivat Islamilaisen Valtion taktisiin yksiköihin, ajoneuvoihin, kaivinkoneisiin ja levähdyspaikkoihin lähellä al Asad'ia, al Hawayja'a, al Qaim'ia, Fallujah'ia, Ramadi'a ja Tal Afar'ia, yhteistyöryhmä (Combined Joint Task Force) sanoi tiedotteessaan sunnuntaina.”

Obaman hallinto on korostanut, että ilmaiskukampanja on suurelta osin vastuussa viimeaikaisesta sotilaallisesta menestyksestä, aluksi pysäyttämällä ISIS:in etenemisen ja toiseksi työntämällä sitä takaisin. Lähes 15 ulkomaista kansakuntaa on nyt laittanut lentokoneita ilmaan ISIS-kohteita vastaan. Näiden uutisten ajama illuusio on, että koalition ilmaiskut ovat antamassa voimakkaan iskun pelätylle ISIS-uhkalle.

Silti, Irakin johtajat ovat valittaneet, että ilmaiskuilla ei ole lainkaan suurta tehoa. Kuinka näin voi olla? Ymmärtääksesi että koalition ilmaiskut ISIS'iä vastaan ovat farssi, sinun täytyy tietää kuinka monta ilmaiskua päivää kohden USA:n armeija on tehnyt menneisyyden taisteluissaan.


”Persianlahden sodan ilmasotakampanja, tunnettu myös nimellä 1991 Bombing of Iraq, alkoi laajalla ilmapommituskampanjalla 17. tammikuuta 1991. Liittouma teki yli 100,000 taistelulentoa, pudottaen 88,500 tonnia pommeja, ja tuhosi laajalti sotilaallista ja siviili-infrastruktuuria … enemmän kuin 1,000 taistelulentoa suoritettiin päivässä.”

TODELLINEN sotilaallinen kampanja koostuu yli 1,000 ilmaiskusta päivää kohden! Siksi kampanja 7-13 ilmaiskusta on todella kampanja vain nimellisesti! Jälleen kerran meitä ihmisiä huijataan ajattelemaan että presidentti Obama on ryhtynyt toimiin, kun hän ei selvästikään ole ryhtynyt merkityksellisiin toimiin!


II. Seuraava Lähi-idän sota on nyt väistämätön.

Jerusalemin tuomioistuin katsoi, että juutalaiset voivat rukoilla Temppelivuorella – Punainen lippu kelle tahansa muslimille.

UUTISKATSAUS: Jerusalemin tuomioistuin päättää: Juutalaiset voivat rukoilla Temppelivuorella”, Israel Today, 15.3.2015

”Jerusalemin poliisituomari-istuin vahvisti aiemmin tässä kuussa että se on laillista juutalaisille (ja sentähden myös kristityille) rukoilla Temppelivuoren huipulla, huolimatta väkivaltaisesta muslimien vastustuksesta … Israelin korkein oikeus oli jo aiemmin katsonut, että juutalaisilla todellakin on oikeus rukoilla missä tahansa paikassa, samoin kuin kaikkien uskontojen kannattajilla, mutta että poliisi voisi ryhtyä toimenpiteisiin välttääkseen väkivaltaiset muslimien vastaiskut Temppelivuoren huipulla. Jerusalemin tuomioistuin päätti että poliisi oli mennyt liian pitkälle käsitellessään Glick'iä ja muita aktivisteja, ja oli ylittänyt linjan loukatessaan juutalaisten perusihmisoikeuksia.”

Todellakin viimeisten 40 vuoden aikana, Israelin poliisi on rutiininomaisesti tehnyt kaikkensa pitääkseen muslimit onnellisina. He ovat aina sallineet muslimien rukoilla Temppelivuorella, mutta ovat sensijaan aina estäneet pakolla juutalaista rukoilemasta siellä – vaikka Raamattu antoi Temppelivuoren juutalaisille ikuisiksi ajoiksi!

Kun kuka tahansa juutalainen lähestyy Temppelivuorta, sana leviää arabiväkijoukon keskuuteen ja mellakka uhkaa puhjeta. Nyt kun poliisin on annettava turvatakuut jokaiselle juutalaiselle joka haluaa rukoilla siellä, muslimit todennäköisesti mellakoivat ja pitävät mellakkaa yllä kunnes Israelin viranomaiset antavat periksi ja pitävät juutalaiset poissa. Islamilaiset mellakat voivat levitä niin nopeasti ja voimakkaasti, että Israel voi löytää itsensä yrittämässä torjua suursotaa – ainakin sellaista sotaa, joka alkaa sisäisesti.

Tiesitkö, että islamilainen sotasuunnitelma visioi, että lopullinen sota Israelia vastaan alkaa sisäisellä kansannousulla? Kuuntele tätä edustajainhuoneen artikkelia vuodelta 1996, kun he puhuvat arabien suunnitelmasta tuhota lopullisesti Israel.

”Israelin sisällä ja sen rajoilla, Arafatin 'palestiinalaiset' tulevat aiheuttamaan suunniteltua kaaosta. Palautetaan mieliin se miten Arafatin 'palestiinalaiset' jotka asuivat Kuwaitissa, toimiessaan viidennen kolonnan käskystä, tekivät yhteistyötä Saddam Husseinin armeijan kanssa kaapatakseen Kuwaitin. Muistetaan miten Palestiinan arabit liittyivät ryöstelyyn ja raiskauksiin, irakilaisten sotilaiden rinnalla … Tässä tulevassa sodassa, Arafatin Palestiinan arabipoliisi, yhteistyössä Hamasin kanssa, alkaa räjäyttää keskeisiä kohteita, teiden risteyksiä, estäen Israelin siviilissä olevien reservisotilaiden liikekannallepanon, jotta he eivät pääsisi yksikköihinsä rintamalle. Juudeassa ja Samariassa, tiet tullaan miinoittamaan ja Israelin eteneminen estetään olalta laukaistavilla panssarintorjuntaohjuksilla ...” (Yhdysvaltain edustajainhuoneen työryhmä koskien terrorismia ja epätavanomaista sodankäyntiä, otsikolla, 'Lähestymme uutta jaksoa arabien ja Israelin välisessä taistelussa', raportoitu uutisessa NEWS1056 (suomennettu))

Mutta, Jumala tulee vapauttamaan Israelin. Muista, Jumala on suurin, mahtavin sionisti maailmassa. Kuuntele Raamattua:

”Mutta Juuda on oleva asuttu iankaikkisesti ja Jerusalem polvesta polveen. Ja minä julistan heidät puhtaiksi verivelasta, josta en ole heitä puhtaiksi julistanut. Ja Herra on asuva Siionissa.” [Jooel 3:20-21]

Ymmärsitkö tämän asiaankuuluvan ilmestyksen? ”Ja Herra on asuva Siionissa.” Ihmiset jotka vihaavat juutalaisia ja yrittävät tuhota heitä antisionististen tunteiden pohjalta pitäisi ymmärtää että Jumala on suurin sionisti maailmassa nykypäivänä, ja tulee olemaan ikuisesti.

Jumala sanoo sen uudelleen: ”Veisatkaa kiitosta Herralle, joka Siionissa asuu, julistakaa kansojen keskuudessa hänen suuria tekojaan.” (Psalmi 9:11)

Jumala sanoo sen uudelleen: ”Minä olen asettanut kuninkaani Siioniin, pyhälle vuorelleni.” (Psalmi 2:6)

Jumala toistaa rakkauttaan Siioniin: ”Sillä Jumala on pelastava Siionin ja rakentava Juudan kaupungit, niin että he asettuvat niihin ja omistavat ne.” (Psalmi 69:35)

”Vaan valitsi Juudan sukukunnan, Siionin vuoren, jota hän rakastaa.” (Psalmi 78:68)

”Siionin portteja, Herra rakastaa enemmän kuin Jaakobin kaikkia muita asuinsijoja.” (Psalmi 87:2)

”Nouse ja armahda Siionia, sillä aika on tehdä sille laupeus ja määrähetki on tullut.” (Psalmi 102:13)

Päätämme keskustelun siitä, kuinka paljon Jumala rakastaa Siionia näihin lainauksiin:

”Kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa.” (Psalmi 102:16) Tämä jae on mitä merkittävin, koska se paljastaa, että Messias Jeesus palaa toisen kerran, kun Jumala rakentaa Siionin!

”Joutukoot häpeään ja kääntykööt takaisin kaikki Siionin vihamiehet.” (Psalmi 129:5)

Siionin profetiat – jotka sisältävät Temppelivuoren – täyttyvät kirjaimellisesti. Kuuntele:

”Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä. Ja jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu. Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet, niinkuin Herra on sanonut; ja pakoonpäässeitten joukossa ovat ne, jotka Herra kutsuu.” (Jooel 2:30-32)

Ole hyvä ja pane merkille olennainen osa tästä lupauksesta: ”Sillä Siionin vuorella ja Jerusalemissa ovat pelastuneet”!

Lopuksi, Jumala on suojellut Israelia/Siionia toisella, mitä erikoisimmalla tavalla. Hän on saanut maailmanlaajuisen vapaamuurariuden kehittelemään luciferistisen uskontonsa sellaisella tavalla, että se sijoittaa suuren merkityksen Temppelivuoreen/Siioniin. Me selostamme tätä uutisessa NEWS1643 (suomennettu), otsikolla, ”Vapaamuurareiden kiihkeä halu jälleenrakentaa Salomonin temppeli on eteenpäin työntävä voima Lähi-Idän tapahtumien takana tänä päivänä.”

Kuuntele miten vakavana asiana vapaamuurarit pitävät Salomonin Temppelin uudelleenrakentamista.

”Kaikista päämääristä jotka muodostavat vapaamuurarien tiedesymboliikan, kaikkein tärkein, rakkain ja ylivoimaisesti merkittävin vapaamuurarille on Jerusalemin Temppeli. Temppelin hengellistäminen on ensimmäinen, näkyvin ja kokonaisvaltaisin, kaikista vapaamuurariuden symboleista … Riisu vapaamuurarius sen riippuvuudesta Temppeliin; jätä pois sen rituaaleista kaikki viittaukset tuohon pyhään rakennukseen, ja legendoihin ja perinteisiin, jotka ovat siihen kytköksissä, ja järjestelmä itsessään rapistuisi ja kuolisi heti ...” ["Encyclopaedia of Freemasonry", by Albert Mackey, MD, 33º and Charles T. McClenachan, 33º, Revised Edition, by Edward L. Hawkins, 30º and William J. Hughan, 32º, Volume II, M-Z, published by The Masonic History Company, Chicago, New York, London, 1873, A.G. Mackey, 1927, by the Masonic History Company.]

Toistakaamme se kriittinen ymmärrys, jonka huomattava 33 asteen vapaamuurarikirjailija Albert Mackey on juuri antanut meille:

”Riisu vapaamuurarius sen riippuvuudesta Temppeliin; jätä pois sen rituaaleista kaikki viittaukset tuohon pyhään rakennukseen, ja legendoihin ja perinteisiin, jotka ovat siihen kytköksissä, ja järjestelmä itsessään rapistuisi ja kuolisi heti ...”

Tietääkö islamilainen johto sen, että kun heidän armeijansa hyökkäävät Israelia vastaan, niin kaikki Lännen illuminaatit seisovat taustalla varmistaakseen, ettei Israel tuhoudu? Jos Israel tuhoutuisi, vapaamuurarien suunnitelmat tuoda heidän vapaamuurarikristuksensa (Antikristus) Jerusalemiin, missä hän jälleenrakentaa Salomonin Temppelin Temppelivuorelle, katoaisivat ikuisiksi ajoiksi.

Kaikki armeijat, ilmavoimat, laivastot ja Lännen huippuluokan aseistus seisovat näkymättömästi Israelin takana.

Tämän vuoksi arabit tulisivat taistelemaan Jumalaa ja Luciferin kätyreitä, joita kutsutaan Illuminatiksi, vastaan!

III. Obama vitsailee samalla kun Kerry nolostuttaa.

UUTISKATSAUS: Obama vitsailee: 'Jos en rakastaisi Amerikkaa, en olisi muuttanut tänne Keniasta' ”, The Hill, 15. maaliskuuta 2015

”Presidentti Obama vitsaili myöhään lauantaina kiistasta joka pyöri entisen ulkoministerin Hillary Clintonin ympärillä kun hän käytti yksityistä sähköpostitiliä frakkipäivällisillä Washington D.C:ssä … Obaman vastaus New Yorkin pormestari Rudy Giuliani'n (republikaani) kommenttiin, että hän ei rakasta Amerikkaa, sai isot naurut. 'Jos en rakasta Amerikkaa, en olisi muuttanut tänne Keniasta', Obama sanoi.”

Presidentin kommentti, että hän muutti Amerikkaan Keniasta herättää varmasti kaikkien niiden tunteita, jotka uskovat että Obama todellakin syntyi Keniassa, tehden siten hänestä perustuslaillisesti kelpaamattoman palvelemaan Yhdysvaltain presidenttinä.

Henkilökohtaisesti uskon että Obama syntyi Keniassa. Mutta yhtälailla uskon, että häntä ei tulla koskaan poistamaan virastaan tällä perusteella, ellei Illuminati suunnittele haastetta Perustuslakiin nojaten koskien tätä kysymystä. Katsos, Eliitti tiesi alusta alkaen, että Obama syntyi Keniassa, mutta he toivat hänet Valkoiseen Taloon siitä huolimatta. En olisi yllättynyt saadessani tietää, että hänen toisen virkakautensa myöhempinä aikoina, Obama saattaa löytää itsensä virkasyytteeseen pantuna Kongressin edustajainhuoneen taholta.

Mutta, kun senaatti kieltäytyy vahvistamasta virkasyytettä, perustuslaillinen kriisi purkautuu. Tämä ongelma voisi olla kohtalokas Perustuslaille, asia, joka on läheinen ja rakas Illuminatin sydämelle.

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2450
Ulkoministeri John Kerry – Skull & Bones -vihitty – on paljastanut kuinka suuresti hän ajattelee itsestään.

UUTISKATSAUS: Harhassa oleva Kerry vertaa itseään Churchill'iin JA Lincoln'iin: Tuloksena on halveksunta”, Big Pac Review, 15.3.2015

”Ulkoministeri John Kerry vertasi itseään Winston Churchill'iin, Abraham Lincoln'iin ja muihin suuriin historiallisiin valaisimiin omaamalla rohkeuden ja sinnikkyyden puuttua mitä kauheimpaan viholliseen joka vaivaa ihmiskuntaa – ilmastonmuutokseen.”

Tietenkään ilmastonmuutos ei ollut kyhäilty kriisi Churchill'in ja Lincoln'in päivinä. Mutta tämä seikka ei pysäyttänyt Kerry'a!

”Sankareitani ovat ihmiset, jotka uskalsivat tarttua suuriin haasteisiin tietämättä varmuudella mikä lopputulos olisi”, Kerry sanoi puheessaan Atlanttiselle Neuvostolle torstaina. 'Lincoln otti riskejä, Gandhi otti riskejä, Churchill otti riskejä, Tri. King otti riskejä, Mandela otti riskejä....' ”

Lincoln ja Churchill ansaitsivat “raitansa” epätoivoisen ja haastavan sodan aikana. He ansaitsivat oikeuden tulla kutsutuiksi “sankareina”. John Kerry'n on ymmärrettävä tämä tosiasia ja vain olla hiljaa.

Ilmastonmuutos on yksi viidestä suuresta keksitystä kriisistä joiden avulla Eliitti aikoo ajaa maailman ihmiset Antikristuksen globaaliin valtakuntaan! Me kerroimme tästä todellisuudesta monta vuotta sitten, uutisessa NEWS2193, otsikolla, “Viittä suurta luotua globaalia katastrofia saarnataan jatkuvasti maailmalle syinä muodostaa globaali Uusi Maailman Järjestys!”

http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2227
DVD

Uuden Maailman Järjestyksen suunnitelma: “Salaseurat suunnittelivat niinkin kauan sitten kuin vuonna 1917 keksivänsä keinotekoisen uhan … saattaakseen ihmiskunnan yhteen maailmanhallituksessa jota he kutsuvat nimellä New World Order.” [William Cooper, "Behold A Pale Horse", p. 27]

Kuuntele nyt suunnitelmaa jonka he aikovat toteuttaa ihanalta kuulostavan julkisen retoriikan avulla – kaiken tarkoitus on eksyttää.

”Kun me tulemme valtakuntaamme, meidän puhujamme tulkitsevat suuria ongelmia jotka ovat kääntäneet ihmiskunnan ylösalaisin saattaakseen sen lopulta meidän hyväntahtoisen määräysvallan alle. Kuka tulee koskaan epäilemään, silloin, että kaikki nämä ihmiset olivat meidän ohjaamia poliittisen suunnitelman mukaan, jota kukaan ei ole osannut arvata monien vuosisatojen kuluessa?” [Siionin Viisaiden Pöytäkirjan nro 13 loppuosa]

Ilmastonmuutos on yksi näistä viidestä suuresta luodusta kriisistä joiden tarkoituksena on saattaa maailman kansat paniikkiin hyväksymään diktatuuri joka tunnetaan Uutena Maailman Järjestyksenä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com