Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 28. maaliskuuta 2015

Germanwings'in perämies oli äärimuslimi? – Amerikka kallistuu presidentti Obaman johdolla kohti shiia-Islamia luoden Iranista alueellisen suurvallan

Tässä mielenkiintoinen tuore loppuviikon Cutting Edgen uutishälytyskirje (NewsAlert), josta suomensin kaksi osiota. Aluksi David Bay väittää uutislähdettä apuna käyttäen, että Amerikka on Bush'in presidenttiajoista lähtien ollut kallistumassa shiia-muslimien valta-asemalle Lähi-idässä sunnien ylitse. Iranista ollaan hiljaa luomassa Lähi-idän supervaltaa ja Saudi-Arabiaa ollaan kampeamassa alas. Siksi saudit ovatkin nyt huolissaan kun hyökkäävät Jemenin shiialaisia huthi-kapinallisia vastaan, jotka voivat muodostaa uhan Saudi-Arabian tähänastiselle hegemonialle tuolla alueella. Toisessa uutiskirjeen osiossa David tarttuu päivänpolttavaan tragediaan, kun epäilee saksalaisen lentoyhtiön matkustajakoneen perämiehen, joka aiheutti 150 ihmisen kuoleman koneen törmäyksellä vuorta päin, olleen käännynnäinen äärimuslimi. Tähän viittaavat useat Facebook-viestit muslimeilta jälkikäteen, joissa ylistettiin marttyyri Andreas Lubitz'ia hänen teostaan.

-------------------------------------

News Alert (Uutishälytys) Cutting Edgen sivuilla

Hot News

Friday, March 27, 2015


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2682
II. Presidentti Obama jatkaa kallistumistaan kohti shiia-Islamia, joka alkoi presidentti Bush'in virkakaudella vuonna 2006.

Pentagonin vuoden 2006 Lähi-idän kartta näyttää myöskin shiiojen valta-aseman sunnien ylitse.

UUTISKATSAUS: ”Amerikka on alkanut kääntymään shiiojen ja sunnien erottamiselle”, Atlantic Sentinel, 21. maaliskuuta 2015

”Lähes kolme vuotta sitten, Greg R. Lawson kirjoitti Atlantic Sentinel'ille että Yhdysvaltojen pitäisi “kääntyä” Lähi-idän shiia vs. sunni -jaolle … Iranin johtama taistelu omaehtoista Islamilaista Valtiota vastaan ja mahdollinen sopimus ydinohjelmasta Teheranin kanssa ajavat Amerikkaa hänen haluamaansa suuntaan.”

Meidän täytyy keskeyttää tässä hetkeksi pohtiaksemme sitä, että me aloimme varoittaa vuonna 2006, että presidentti Bush oli selittämättömästi asettumassa shiia-muslimien puolelle tuolla alueella ja kallistumassa poispäin sunneista. Bush tuki hiljaa Nouri al-Maliki'a pääministeriksi Irakin vuoden 2006 vaaleissa ja sitten vielä seisoi toimettomana kun Maliki edisti vakaita suhteita Iraniin. Tapahtumat etenivät tältä pohjalta niin nopeasti, että olemme kirjoittaneet kaksi artikkelia varoittaaksemme tästä kehityssuunnasta.

NEWS2135”Iran voi olla valmis tulemaan Irakin läheisimmäksi liittolaiseksi!”, julkaistu kesäkuussa 2006

NEWS2209”Määräsikö presidentti Bush Irakin invaasion – osittain – kukistaakseen Iranin viholliset?”, julkaistu kesäkuussa 2007

Meidän polttavin lausuma uutisessa NEWS2209 oli ”Työskenteleekö Amerikka hiljaisesti Iranin hyväksi?” Hätkähdyttävä tosiasia on, että Amerikan sotapolitiikka on kuljettamassa Irakin hallitusta shiia-Iranille ja on rakentamassa Iranista Lähi-idän supervaltaa!”

Tämä sunnimuslimien johtaman Saudi-Arabian hyökkäys shiialaisia huthi-kapinallisia vastaan Jemenissä on yksinkertaisesti looginen seuraus Amerikan 8-vuotiselle kallistumiselle kohti shiia-ryhmittymää ja shiia-Iranin kosiskelulle!


http://www.cuttingedge.org/detail.cfm?ID=2227
DVD

III. Todisteet kasvavat, että Germanwings -matkustajakoneen perämies, joka tarkoituksellisesti rysäytti koneen maahan, oli käännynnäinen, “radikalisoitunut” muslimi!

Kun islamilaiset johtajat uhkasivat terrori-iskuilla Eurooppaa johtuen Lännen sodasta heitä vastaan Lähi-idässä, niin aikoivatko he hivuttaa salaa itsemurhalentäjiä matkustajakoneiden kyytiin, jotta ne saataisiin tietoisesti putoamaan?

UUTISKATSAUS: ”Germanwings'in perämies rysäytti tarkoituksella lentokoneen, sanoo syyttäjä”, The Wall Street Journal, 26. maaliskuuta 2015

”Germanwings'in lennon 9525 perämies näyttää tarkoituksella pudottaneen koneen sen jälkeen kun hän jäi yksin ohjaamoon, ranskalaisen syyttäjän mukaan. Kapteeni oli tarkoituksellisesti lukittu ulkopuolelle minuutteja ennenkuin Airbus A320 törmäsi Alppien vuoren rinteeseen, ranskalainen syyttäjä Brice Robin sanoi torstaina. Perämies Andreas Lubitz, 27-vuotias Saksan kansalainen, oli hiljaa koko koneen laskeutumisen ajan ja oli elossa törmäyshetkellä, syyttäjä jatkoi.”

Välittömästi ihmiset alkoivat oikealla tavalla syyttää tätä perämiestä massamurhasta, ei itsemurhasta. Samalla kun jotkut ihmiset alkoivat kysellä oliko tämä perämies muslimi, toiset hyökkäsivät vakaasti tätä ehdotusta vastaan, väittäen, että miehen uskonnolla ei ollut mitään tekemistä tämän tragedian kanssa.

Kuitenkin vuodesta 1982 lähtien, muslimit Lähi-idässä ovat iskeneet siviili- ja sotilaskohteisiin itsemurhapommien kanssa, jotka oli kiedottu heidän vyötärölleen. Itsemurhapommittajista on tullut islamilainen allekirjoitus! Ei mennyt kauaakaan kun ihmiset alkoivat havaita Facebook-viestejä yksittäisillä sivustoilla, jotka olivat selvästi muslimien kirjoittamia.

UUTISKATSAUS: Germanwings'in perämiestä Andreas Lubitz'ia ylistettiin Facebookissa: 'Meidän pyhä marttyyri Lubitz kuoli profeettamme tähden' ”, Pamela Geller, 26. maaliskuuta 2015

”Koneen lentäminen törmäämään ei ole itsemurha, se on massamurha. Lubitz tunnistettiin Saksan kansalaiseksi ja Mr. Robin sanoi, ettei hänellä tiedetä olleen yhteyksiä terrorismiin tai ääriaineksiin … Marseillen syyttäjä Brice Robin lisäsi että hänen uskontonsa oli 'tuntematon'.”

Kuitenkin juuri se seikka, että lukuisat muslimit ylistivät häntä Facebook-sivuillaan islamilaisena marttyyrina Profeetalle tekee minulle hyvin selväksi, että tämä perämies, joka ohjasi tämän matkustajakoneen vuorta päin, oli suorittamassa itsemurhatehtävää Islamille. Useiden vuosien ajan, islamilaiset johtajat ovat varoittaneet, että he aikovat iskeä Lännen kohteisiin Euroopassa kostoksi jatkuvalle Lännen sodalle Islamia vastaan.

Läntisten lentoyhtiöiden viranomaisten täytyy täristä saappaissaan juuri nyt, mietiskellen vaikutusta liiketoimintaan jos matkustajat päättävät olla lentämättä siksi, että he ovat huolissaan jonkun lentäjän aikomuksesta tehdä terroristi-itsemurha! Miljoonat työpaikat riippuvat kansainvälisten lentoyhtiöiden liiketoiminnasta.

Terrorismi, johon kehotettiin “Siionin Viisaiden Pöytäkirjoissa”, on iskemässä kotomaalle juuri nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com