Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Hesekiel 38-39 profetia-palapeli on toteutumassa päivittäisissä uutisissa

Tässä pastori J. D. Farag'in profetiapäivitys huhtikuun lopulta 2015, jossa hän korostaa nykyisen aikakauden loppupäivien läsnäoloa juuri nyt, kun monet Raamatun profetiat viimeisistä päivistä ovat yhdessä toteutumassa. Näistä profetioista lienee tärkein Hesekiel 38-39, joka ottaa selvästi muotoaan profeetallisessa palapelissä joka lähestyy loppuaan. Jeesuksen mainitsemat Nooan & Lootin päivät ovat todellakin käsillä. Profetiapäivityksen suomensi: Samuel Korhonen

-------------------------

Mid-East Prophecy Update – April 26th, 2015


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 26.4.-15. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2015-04-26.pdf 

Pastori J.D. puhuu syistä, miksi on käymässä yhä selvemmäksi, että olemme ihmisen historian viimeisissä päivissä aloittaen siitä mahdollisuudesta, että Amerikan uraani päätyi Iraniin Venäjän kautta.


- Haluaisin aloittaa tämänkertaisen päivityksen puhumalla viikon isoimmasta uutisesta koskien uraanin myyntiä Venäjälle.
- Epäilemättä kuulitte Clinton'ista ja kanadalaisesta yhtiöstä, Uranium One, joka valvoi 20% Amerikan uraanista.
- Vaikka en takuulla halua sekaantua politiikkaan, niin ongelma tässä kaikessa on, että Amerikan uraani voi olla Iranissa Venäjän kautta.
- Syy, miksi viittaan tähän, on, että se on uusi pala profetian palapeliin luvuissa Hes. 38-39, joka on toteutumassa hyvin nopeasti.
- Perjantaina 24.4. eräs uutislähde julkaisi artikkelin otsikolla, “Clintons Essentially Sold American Uranium to Russia and Iran (Clinton'it itseasiassa myivät amerikkalaista uraania Venäjälle ja Iranille).”
- Eräs toinen uutislähde sanoi, että tämä kaikki tapahtui Obaman valvonnassa, mikä merkitsee hänen osasyyllisyyttään.
- Toinen palanen alkoi liittyä siihen viime viikolla, koska se liittyy Saudi-Arabiaan, jonka monet pelkäävät olevan epäonnistumassa Jemenin strategiassaan.
- Tämän merkitys liittyessään Hes. 38:aan on kaksinkertainen; ensiksikin Jemen on yksi useista muinaisilla nimillään mainituista kansakunnista.
- Toiseksi, Saudi-Arabia protestoi tätä Venäjän ja Iranin johtamaa kansojen liiton ydinasehyökkäystä Israelia vastaan.
Hes. 38:13: Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'
- Jos kysyt minulta, miksi olen yhä vakuuttuneempi, että olemme viimeisessä hetkessä, niin vastaan, että niin paljon tapahtuu niin nopeasti.
- Sanoisin, että yksi syy siihen, että Raamatun profetia tulee yhteen niin nopeasti, on, koska maailma on hajoamassa niin nopeasti.
- Eikä vain Hes. 38 ole tulossa yhteen niin nopeasti, vaan lukuisat profetiat Raamatussa ovat yhdessä toteutumassa.
- Uskon edelleen, että ISIS voi toteuttaa Psalmin 83 ja sen kanssa Jesaja 17, joka muuten tapahtuu todennäköisesti ennen Hes. 38:aa.
- Syy siihen on, että Irak, Syyria ja Egypti, mainitakseni vain muutamia, puuttuvat silmäänpistävästi kansakuntien liitosta Hesekielissä.
- Sitäpaitsi alue, josta he puhuvat nimellä Levant, on käytännössä sama kuin alue, jonka Raamattu mainitsee alkuperäisenä Luvattuna Maana.
- Tämän lisäksi hengellinen ja moraalinen hajoaminen ovat sitä luokkaa, että ihmiskunta ei ole nähnyt sellaista sitten Nooan & Lootin päivien.
- Jo yksin seksuaalisen moraalittomuuden pitäisi riittää jokaiselle järjissään olevalle johtopäätökseen, että tempaus on ovella.
- Sitten jos tämä ei vielä riitä, niin nimenomaan kristittyjen ja juutalaisten vainoamisen ja murhaamisen pitäisi riittää sinetöimään se.
- Uskallanko sijoittaa USA:n profeetalliseen yhtälöön? Ilman parannusta ja herätystä Amerikka on selvä tapaus.
- Vaikka tiedän, että on niitä, jotka ovat kunnioittavasti eri mieltä, en silti voi nähdä skenaariota, jossa USA olisi profetiassa.
- Jos Yhdysvallat on Babylon, kuten jotkut ehdottavat ja sellaisena Raamatun profetiassa, niin joillakin tavoilla olemme lähempänä loppua.
- Oikeastaan on sama onko vai ei USA Raamatun profetiassa sen tietämiseksi, kuinka lähellä olemme tempausta.
- Näin on johtuen Öljymäen puheesta luvussa Matteus 24, kun Jeesus vastaa opetuslastensa kysymyksiin.
- Nimittäin aikakauden ja Kristuksen paluun nimenomaisista merkeistä. Ajattele vain yhtä osaa Herran vastauksesta.
Mt. 24:4-8: Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus' ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.
- Luetellessaan lopunajan merkkejä Jeesus vertaa niitä synnytystuskiin, jotka voimistuvat ja tihenevät.
- Monien itseään kristityiksi väittävien eksyttämisen lisäksi on sotia ja sanomia sodista, kun kansa nousee kansaa vastaan.
- Sitten Hän sanoo olevan nälänhätää ja maanjäristyksiä monin paikoin, kuten tämä eilinen 7.9 asteen järistys Nepalissa.
- Olkoon kuinka tahansa ja riittäköön, kun sanon, että aika ei ainakaan tänään salli puhua enemmän profetioista.
- Tulen kuitenkin varaamaan jonkin verran aikaa palatakseni sellaiseen, jonka näiden muiden profetioiden ohella uskon olevan selvä merkki siitä, kuinka lähellä me olemme.
- Puhun nyt siitä, josta Paavali kirjoitti Timoteukselle toisessa kirjeessään. Yksinkertaisesti sanottuna, se on osuva kuvaus tämän päivän maailmastamme.
2.Tim. 3:1-4: Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita aikoja. Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita, rakkaudettomia, epäsopuisia, panettelijoita, hillittömiä, raakoja, hyvän vihamiehiä, pettureita, väkivaltaisia, pöyhkeitä, hekumaa enemmän kuin Jumalaa rakastavia;
2.Tim. 4:1-3: Minä vannotan sinua Jumalan ja Kristuksen Jeesuksen edessä, joka on tuomitseva eläviä ja kuolleita, sekä hänen ilmestymisensä että hänen valtakuntansa kautta: saarnaa sanaa, astu esiin sopivalla ja sopimattomalla ajalla, nuhtele, varoita, kehoita, kaikella pitkämielisyydellä ja opetuksella. Sillä aika tulee, jolloin he eivät kärsi tervettä oppia, vaan omien himojensa mukaan korvasyyhyynsä haalivat itselleen opettajia
- On vielä yksi asia, josta haluan mainita, ennenkuin lopetamme ja se koskee sitä, mistä puhuimme viime viikolla.
- Se koskee lisääntynyttä niiden kristittyjen pilkkaamista, jotka ovat innostuneita Jeesuksen Kristuksen paluun ikävöimisestä.
- Salli minun lukea Raamatun kohta, jonka tiedän olevan tuttu monille teistä. Se on apostoli Pietarin toisessa kirjeessä.
2. Piet. 3:3-4: Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com