Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Obaman viimeinen punainen linja: Iranin aseita koskeva sulku Jemeniin

Tässä alunperin israelilaisen mediakanavan Arutz Shevan uutisartikkeli huhtikuun 26. päivältä 2015 (by Mark Langfan) jonka David Hocking lähetti lukijoilleen viikottaisessa postituskirjeessä viime sunnuntaina (3. toukokuuta 2015). Aihe on mitä tärkein koskien nykyistä Jemenin kriisiä, joka voi eskaloitua Saudi-Arabian ja Iranin väliseksi suursodaksi, jos USA Obaman johdolla lopettaa Saudi-Arabian tukemisen sotilaallisesti ja ei uhkaa enää Iranin asevientiä Jemenin huthi-kapinallisille, joita saudit pommittavat tällä hetkellä. Näin voi todellakin käydä, koska Raamatun profetiat ennustavat Iranin (Persia) vaikutusvallan kasvua alueella (Hes. 38-39), jota Illuminati toteuttaa Pentagonin vuoden 2006 kartalla, jossa Saudi-Arabian rajoja on typistetty ja maalta on riistetty mm. islamin pyhät paikat Mekassa ja Medinassa Iranin hallittavaksi. Obaman myönnytykset Iranin ydinohjelmaneuvotteluissa ja Syyrian Assadin sekä Libanonin Hizbollahin jättäminen rauhaan ennakoivat vahvasti Iranin ja sen liittolaisten nousua mahtiasemaan Jumalan näkymättömässä profeetallisessa ohjauksessa. Artikkelin suomensi: Olli R.

----------------------------

HFT Connect
May 3, 2015

Obaman viimeinen punainen linja: Iranin aseita koskeva sulku Jemeniin


April 26, 2015

by Mark Langfan (Arutz Sheva News)

Liiankin realistiset skenaariot seuraavat jos Obama epäonnistuu asettamaan punaisen linjan (Red Line) Iranin asevientiin hutheille.

Presidentti Obama on määrännyt USS Theodore Roosevelt -lentotukialuksen taisteluosaston Jemenin rannoille estämään Iranin yritykset täydentää heidän shiia-edustajiensa, huthien, asevarastoja Jemenissä. On raportoitu, että saudien ilmakampanja on varsin tehokkaasti tuhonnut yli 80% huthien aseista sangen lyhyessä ajassa. Saudien urheuden suhteen, Jemenin armeijan sunnalaiset elementit ovat alkaneet asettua saudien rinnalle.

Kaikki tämä tarkoittaa, että Iranin pakottavasta tarpeesta toimittaa aseita hutheille on tullut mitä tärkein tehtävä iranilaisille, ja yhtä tärkeä tehtävä saudeille kieltää tuo aseiden toimittaminen. Onko Obaman hyppy saudien auttamiseksi vain toinen ”punainen linja” kuten Obaman punainen linja Assadin kemiallisten aseiden kansanmurhamaiselle käytölle Syyrian sunneja vastaan? Se mikä on selvää, on, että jos Obama pettää saudit koskien tätä punaista linjaa, saudit ja kaikkien muiden arabivaltioiden sunnit eivät odota toista väärää lupausta Obamalta ja Lähi-itä menee liekehtivään suursotaan arabisunnien ja shiia-Iranin välillä.

Riskit iranilaisten aseiden toimittamisesta Jemeniin ovat tähtitieteelliset. Periaatteessa kaikkein vaarallisimmat asejärjestelmät, jotka Iran todennäköisesti toisi Jemeniin, ovat heidän maasta-merelle suuntautuvat (anti-ship) Ghadir-ohjusjärjestelmät, jotka ovat viimeisintä tekniikkaa, ollen kehitetty Kiinan kanssa. Näillä maasta-merelle laukaistavilla ohjuksilla on 300 kilometrin tai 186 mailin kantama. Kapeassa Mandab'in salmessa, Ghadirit olisivat pelin-muuttaja, joka altistaisi Saudien/Egyptin saarron armottomalle ja tehokkaalle hyökkäykselle. Tällaiset maasta-merelle Ghadir-ohjukset Jemenissä asettaisivat lämpimän sunnien ja shiiojen välisen sodan raivoamaan nyt tulikuumaksi sunnit vs. shiiat -sodaksi.

Yhdessä Iranin kääpiö-itsemurha-sukellusveneen kanssa, Iranin maasta-merelle ammuttava ”Ghadir”-ohjus nimettiin erityisesti shiia-uskomusta mukaillen jonka mukaan Muhammed asetti Ali'lle islamin uskotun miehen aseman, ollen uraauurtava tapahtuma, joka jakoi muslimit sunneihin ja shiioihin. Obaman Jemenin rannikon käyttöönotto voisi olla vain ”Ave Maria”-rukous hidastamaan Ghadir -meritorjuntaohjusten sytytysaaltoa, mikä on nyt väistämätöntä ja tuo pian täysimittaisesti raivoavan ballistisen sodan sunnien ja shiiojen välille.

Syy miksi Obama liikkui ottaakseen käyttöön saarron, voisi olla pyrkimys suojella hänen alullepanemaa Iranin ydinohjelmasopimusta kunnes sopimuksesta ”päästään yhteisymmärrykseen” (Henkilökohtaisesti en usko että osapuolet tulevat koskaan ”olemaan samaa mieltä” ehdoista, vaan että sen sijaan, tulee olemaan vain toinen allekirjoittamaton lopullinen yhteisymmärrys). Obaman suorittamalla Iranin kastamisella ydinasevaltioksi, hän tarvitsee jonkinlaista arabien näkemää katu-uskottavuutta osoittaakseen, että hän suojelee sunnivaltioita Iranilta. Sunnit esittäisivät vastalauseen, jos sinä et suojelisi meitä Iranin valtausta vastaan koskien Arabian niemimaan eteläosaa Jemenissä, joten miksi me koskaan uskoisimme sinua, että sinä suojelisit meitä tulevalta Iranin hyökkäykseltä.

Saudeille Iranin kontrolloima Jemen, sijaiten 600 mailin päässä Mekasta, on eksistentiaalinen uhka. Joten, Obama saattaa tuudittaa sunnit väärään turvallisuuden tunteeseen tarpeeksi kauan aikaa päästyään lähelle Iran-sopimustaan, missä vaiheessa hän vetää USA:n saarron pois saudien jalkojen alta. Iranin tukemien huthien kontrolloidessa suurta osaa Jemenistä maan päällä, ja ei mitään sunnien maahyökkäystä näköpiirissä, huthit voivat kestää saarron siihen saakka kunnes Obama saa Iranin ydinohjelmaa koskevan diilinsä pakettiin.

Tässä skenaariossa, kun Iran-sopimuksen jälkeen Obama hylkää saudit, koko helvetti pääsee irti joka tapauksessa. Iranilla tulee olemaan tarpeeksi vahvaa valuuttaa aiheuttaakseen saudeille valtavia ongelmia.

On pieni mahdollisuus, että Obama ja Yhdysvallat ovat ymmärtäneet, mitä heidän Irania koskeva lepyttäminen hinnalla millä hyvänsä todella tarkoittaa – iranilaisille – kun Amerikka ojentaa koko Lähi-idän Iranille. Obaman myönnytysten määrä lahjoittaessaan Irakin Iranille, suojellen Assadia Syyriassa, Hizbollahia Libanonissa, ja tähän hetkeen asti, CENTCOM'in ”auttaessa” hutheja taistelussa al-Qaidaa vastaan Jemenissä, niin uuteenvuoteen 2016 mennessä, Iran kontrolloisi suurinta osaa Lähi-idästä, puhumattakaan Pohjois-Afrikasta ja Itä-Afrikasta.

Obaman perintö ei olisi Iranin ydinsopimuksen allekirjoitus, vaan peruuttamaton Lähi-idän/Afrikan katastrofi, joka murskaa jokaisen pahimmatkin painajaiset (paitsi tietenkin jos sinä olet Iranin kannattaja).

Jos näin on, voit unohtaa Iranin ydinsopimuksen ja sen sijaan, alkaa huolehtimaan Iranin Ghadir -meritorjuntaohjusten laukaisemisesta USA:n lentotukialuksia vastaan kapean Mandab-salmen ahtaissa rajoissa. Israel, sen sijaan että olisi Obaman vihollinen, tullaan näkemään sellaisena kuin se on aina ollut ja on nykyäänkin, Amerikan suurimpana liittolaisena.

On myös hyvin mahdollista, että kohdatessaan iranilaisia rahtialuksia, joita saattavat Iranin fregatit, Obama antaa periksi ja sallii niiden mennä läpi laituriin Jemenissä. Tämä takaisi sen, että saudit välittömästi pommittaisivat iranilaisia aluksia ennenkuin ne saavuttavat Jemenin nummet. Saudeilla ei olisi mitään menetettävää, koska tällainen Iranin asetäydennys mitätöisi heidän suuren sotilaallisen työnsä tähän asti, ja osoittaisi sen, että Obama on täydellinen valehtelija. Saudit joutuisivat kiistatta kohtaamaan synkän totuuden, että jokainen Obaman lupaus ydinasein tai ilman niitä suoritettavasta suojelusta Irania vastaan kirjoitettiin katoavalla musteella.

Lyhyesti, olemme tulleet loppuun koskien Obaman vääriä punaisia linjoja. Jos Obaman Jemenin punaisesta linjasta tulee vihreä valo Iranin aggressiolle, niin tavalla tai toisella tulee olemaan suuria ilotulituksia, jotka kestävät vuosikymmenen ajan. Jos Obama pysyy lujana, Iran ei ota Obaman selkärankaisuus-näytöstä kevyesti. Siksi, tavalla tai toisella, Obaman Jemenin punainen linja on hänen viimeinen punainen linjansa ennenkuin täysimittainen sunnit vs. shiiat -sota puhkeaa.

David Hocking
HFT Connect

1 kommentti:

  1. Kiitos Olli. Maailman tapahtumat julistavat Herramme paluun läheisyyttä. Itse olen huono yksityiskohdissa. Minulle riittää yleiskuva maailmanmenosta ja suurten linjojen ymmärtäminen. Yritän myös muistaa Jumalan lupaaman hyvän tulevaisuuden. Esimerkiksi 1000-vuotiseen rauhaan liittyy Aabrahamin lasten yhdistäminen.

    > Abraham’s Territory…but not yet! Egypt, Assyria, Israel

    Isaiah 19:25 prophesies of this trio saying, “Whom the LORD of hosts shall bless, saying, Blessed be Egypt my people, and Assyria the work of my hands, and Israel mine inheritance.” Here we see the descendants of the 3 wives of Abraham linked together. Assyria is located in the north by the Euphrates, Egypt is located in the south by the Nile and Israel lies smack dab between them, with a road that will connect the three in the future. This alliance of Abraham’s descendents does not exist yet, but will be established in the Kingdom of God, as shown by Isaiah 19:23.

    “In that day there will be a highway from Egypt to Assyria. The Assyrians will go to Egypt and the Egyptians to Assyria. The Egyptians and Assyrians will worship together. In that day Israel will be the third, along with Egypt and Assyria, a blessing on the earth." <

    http://www.thechurchesofgod.com/ABRAHAM%20FATHER%20OF%20MANY%20NATIONS.htm

    Jumala siunatkoon sinua ja arvokasta työtäsi.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com