Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 28. toukokuuta 2015

Paavi Francis kehuu Mahmoud Abbasia 'rauhan enkeliksi' tunnustettuaan ensin itsenäisen Palestiinan valtion

Tässä kaksi suomentamaani profeetallista artikkelia, jotka keskittyvät viimeaikaisiin tapahtumiin maailmalla osoittaen, että elämme aivan viimeisissä päivissä ennen Vapahtajamme paluuta. Aluksi amerikkalaisen profetiatutkijan ja kirjailijan, pastori Hal Lindsey'n, viikkoraportti ajankohtaisista asioista toukokuun 2015 jälkimmäisellä puoliskolla. Siinä keskitytään ennenkaikkea Rooman paavin veljeilyyn PA:n johtajan Mahmoud Abbas'in kanssa. Katolinen kirkko osoittaa siten jälleen antisemitistisen luonteensa. Toinen suomentamani lyhyt artikkeli on David Hocking'in lähettämästä uutiskirjeestä lukijoilleen toukokuun lopussa 2015. Siinä kerrotaan tarkemmin Abbas'in ja Franciscuksen veljellisestä tapaamisesta Roomassa 16.5.2015.

-----------------------------

The Hal Lindsey Report 22.5.2015

http://www.hallindsey.com/hlr-5-22-2015/

Roomalaiskatolinen kirkko on työskennellyt kovasti viime vuosikymmeninä poistaakseen sen pitkän ja häpeällisen antisemitismi-historiansa. Monilla protestanttisilla ryhmillä antisemitismi on ollut yksi sivutuotteista uskomalla että Jumalan peruuttamaton lupaus Aabrahamin fyysiselle siemenelle on jollakin mystisellä tavalla siirtynyt pakanaseurakuntaa koskevaksi.

Viime vuosina, katoliset johtajat ovat kurkottautuneet kohti juutalaisyhteisöä. Valitettavasti paavi Francis irrottautui paljolti tuosta yrityksestä viime viikolla, kun hän päätti antaa tunnustuksen niin sanotulle Palestiinan valtiolle – vaikka mitään tällaista valtiota ei ole olemassa eikä ole koskaan ollutkaan.

Korostaakseen lisää asennettaan, paavi antoi sitten palestiinalaishallinnon presidentille Mahmoud Abbas'ille mitalin jonka sanoi edustavan rauhan enkeliä joka ”hävittää sodan pahaa henkeä.” ANSA, italialainen uutistoimisto, kertoi paavin lisäksi sanoneen Abbas'ille, että mitali oli sopiva koska, ”sinä olet rauhan enkeli.”

Onko tämä huono vitsi?

Mahmoud Abbas ei edusta rauhan henkeä, hän edustaa tämän aikakauden henkeä – petoksen henkeä. Hänen päämääränsä ei ole koskaan ollut Palestiinan kansan rauha ja menestys, vaan juutalaisten ja Israelin valtion, joka muuten, ON olemassa ja ollut sitä jo 67 vuoden ajan, täydellinen tuhoaminen.

Ilmeisesti paavi Francis on langennut petoksen koukulle, siimalle, ja painolle. Abbas kuitenkin edustaa uutta ryhmää lupaamalla vielä yhtä juutalaisten holokaustia, ja paavi on nyt liittänyt katolisen kirkon tuohon pahuuteen.

Keskustelu raivoaa siitä, onko tällä viikolla tapahtunut Ramadin kaupungin (ainoastaan 80 mailia Bagdadista länteen) päätyminen ISIS'ille vain pieni takaisku, kuten Yhdysvaltain hallinnon taholta väitetään vai merkittävä katastrofi, kuten lukemattomat puolustus- ja ulkopolitiikan asiantuntijat väittävät.

Mutta enemmän kuin vain strategisia ja taktisia vaikutuksia koskien tätä Irakin hallinnon ja sen läntisten liittolaisten merkittävää tappiota terroristien ”JV -joukkiolta”, Ramadin romahdus voi edustaa pahaenteistä muutosta globaalissa sisällissodassa Islamin sunni- ja shiia-ryhmittymien välillä. Tämä ei voi olla hyväksi kenellekään!

Lisäksi Ramadin romahdus saattaa osoittautua vain erääksi tilaisuudeksi Iranille laajentaa sen pahaa vaikutusvaltaa arabimaailmaan ja suur-Lähi-itään. Yhdysvalloilla ei ole poliittista tahtoa kohdata vakavasti ISIS'iä ainoalla tehokkaalla toiminnalla joka voi pysäyttää jihadistien etenemisen – nimittäin laittamalla joukot taisteluun.

Kuitenkin Iran on enemmän kuin halukas tulemaan sen shiia-veljien avuksi, joiden hallitus hallitsee Irakia. Eivätkä epätoivoiset Irakin johtajat ole pelkästään halukkaita hyväksymään Iranin apua, vaan he mahdollistavat Iranin kenraalien sanella taistelukenttästrategian!

Tämä hallinto on antanut Irakin vaipua suohon, josta jopa Hollywood-elokuvan käsikirjoittaja ei olisi voinut kuvitella muutama vuosi sitten. Mikä sotku, vaarallinen, tappava sotku.

Viime viikolla otsikot ympäri maata kajauttivat uutisen: ”Kristinusko jyrkässä laskussa!” Nyt nämä otsikot ovat petollisia, mutta sitten taas, mikä ei olisi petollista tämän armotalouskauden viimeisinä päivinä?

On totta, että Pew Research Center julkaisi tutkimuksen tuloksia, jotka osoittavat, että viimeisten seitsemän vuoden aikana amerikkalaisten joukko, jotka kuvaavat itseään ”kristityiksi”, laski kahdeksalla prosenttiyksiköllä. On kuitenkin olemassa muutamia asioita pohdittavaksi ennenkuin täytämme pelastuslauttoja ilmalla ja hyppäämme aluksesta.

Me kaikki tiedämme, että kuvaus ”kristitystä” kyselytarkoituksia varten on hyvin erilainen kuin miten ”kristitty” kuvataan Raamatussa. Luota minuun, TODELLISTEN kristittyjen lukumäärä Amerikassa on paljon pienempi kuin 71 % amerikkalaisista jotka kuvaavat itseään sellaisina.

Ja meidän on otettava huomioon se tosiasia, että kun meidän väestömme ikääntyy ja kuolee pois, joukko ihmisiä, jotka varttuivat pitäessään juutalaiskristillisiä arvoja pyhinä, kuolee pois niiden arvojen kanssa. Mutta kaikkein pakottavin syy olla panikoitumatta, on se, että Raamattu varoittaa meitä juuri tämänkaltaisesta tilanteesta viimeisinä päivinä. Uuden Testamentin kirjoittajat kuvailivat näitä päiviä hyvin yksityiskohtaisesti ja sanoivat, että pahuus kasvaa voimakkaammaksi ja lopulta siitä tulee musertava. [Luopumuksen syvyyttä esim. Suomessa voi havainnoida vaikka seuraavasta uutisesta: http://www.iltalehti.fi/viihde/2015052319736263_vi.shtml. Ei siis siekailla enää pilkata suoraan kristinuskoa julkkisten myötävaikutuksella. Suom. huom.]

Jeesus itse sanoi, että Hänen seuraajansa joutuisivat ympärillä olevien vihattaviksi. Tämä kertookin meille, että todelliset kristityt eivät voi olla enemmistössä viimeisinä päivinä.

Joten älä masennu. Vaikkakin se on pettymyksellistä nähdä asioita, joita me pidämme kallisarvoisina, viskattavan maahan ja poljettavan jalkoihin meidän kanssa-”kristittyjen” taholta, niin muista että tällaiset asiat vain vahvistavat meille sen, että aikamme tällä maapallolla on käymässä vähiin.

Ei voi mennä enää kauaa kunnes Jeesus itse palaa takaisin ja tavoittaa Hänen todellisen seurakuntansa ja pelastaa meidät väkivaltaisista kouristuksista, jotka lähestyvät uhkaavasti tätä planeettaa ja sen ihmisiä.

Joten ota tämä tutkimus ja muut tutkimukset varoituksena. Nyt on aika valmistaa itseäsi, perhettäsi, ja ystäviäsi päiviä varten jotka ovat tulossa. Hyväksy ilmainen armolahja synnistä, kun Jeesus Kristus kuoli ristillä lunastaaksesi sinut. Se on ilmainen ja sinä voit vastaanottaa sen milloin tahansa. Ja kun teet näin, sinä liityt Jumalan 'ikuiseen perheeseen' ja teet varauksen paetaksesi tulevaa tuomiota!

Tee se nyt. Huomenna saattaa olla liian myöhäistä.

Viimeinen huomautus. Tänä Veteraanien päivänä (Memorial Day), muistakaamme rohkeita miehiä ja naisia meidän asevoimistamme, menneisyydestä ja nykyisyydestä, ja kiittäkäämme niitä satoja tuhansia jotka uhrasivat henkensä turvatakseen meidän elämäntapamme. Me olemme totisesti siunattu kansakunta. Emme ainoastaan siunattuja meidän ihmeellisen Luojamme taholta, joka mahdollisti tämän suuren seikkailun jota kutsutaan Amerikan Yhdysvalloiksi, vaan siunattuja niiden epäitsekkäiden miesten ja naisten kautta jotka tarjosivat itsensä maan suojelemiseksi.

Olemme heille velkaa, ja niille, jotka ovat palveluksessa tänä päivänä, olemme mittaamattomassa kiitollisuudenvelassa.

Jumala siunatkoon teitä kaikkia ja God bless America.

Älä missää tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina. Voit tilata DVD'n täältä.

Siunausta,
Hal Lindsey

-----------------------------

David Hockingin viikoittaisesta uutiskirjeestä lukijoilleen 25.5.2015

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3085206/Pope-Francis-calls-Palestinian-leader-Mahmoud-Abbas-angel-peace-two-19th-century-nuns-Holy-Land-canonised.html

http://www.independent.co.uk/news/people/pope-francis-calls-palestinian-president-mahmoud-abbas-an-angel-of-peace-10255302.html

PAAVI FRANCIS KEHUU PALESTIINAN PRESIDENTTI MAHMOUD ABBASIA ”RAUHAN ENKELIKSI”

Paavi Francis on kehunut Mahmoud Abbas'ia ”rauhan enkeliksi” tapaamisessaan Vatikaanissa. Paavi teki kohteliaisuuden perinteisen lahjojen vaihdon aikana virallisen audienssin lopussa Apostolisessa palatsissa. Hän antoi Abbas'ille mitalin ja selitti, että se edustaisi ”rauhan enkeliä”, joka ”hävittää sodan pahan hengen”. Paavi sanoi ajatelleensa, että lahja oli sopiva, koska ”sinä olet rauhan enkeli”.

Mahmoud Abbas ja paavi Franciscus Roomassa 16.5.2015

Mahmoud Abbas oli Roomassa kahden 1800-lukulaisen nunnan, jotka elivät silloin ottomaanien hallitsemassa Palestiinassa, kanonisointia (pyhimykseksi julistamista) varten. Uudet pyhimykset, Mariam Bawardy ja Marie Alphonsine Ghattas, ovat ensimmäiset kanonisoitaviksi tulleet siltä alueelta kristinuskon alkuajoista lähtien. Abbas antoi sitten paavi Francis'ille pyhäinjäännöksiä kahdesta uudesta pyhimyksestä.

Kirkon virkailijat pitävät uusia pyhimyksiä toivonmerkkinä ja rohkaisuna kristityille Lähi-idässä, aikana, jolloin islamilaisten ääriainesten väkivaltainen vaino on ajanut monia kristittyjä pois Kristuksen syntymäalueelta.

Abbas'in vierailu tulee sen jälkeen kun Vatikaani sai valmiiksi molemminpuolisen sopimuksen ”Palestiinan valtiosta” tehden selkeän tunnustuksen Palestiinasta itsenäisenä valtiona.

Vatikaani ilmaisi tukensa uskontojen väliselle vuoropuhelulle, jota heidän mielestä tarvitaan taistelussa terrorismia vastaan.

David Hocking (http://www.davidhocking.org/)
HFT Connect

Paul Begley 16.5.2015 (Pope Francis Calls Mahmoud Abbas "Angel Of Peace")

https://www.youtube.com/watch?v=LK20jfPn4AE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com