Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 23. tammikuuta 2016

Raamatun profetioita koskevat huippuartikkelit vuonna 2015 – voimakkaita Jeesuksen toisen tulemuksen airueita

Tässä erinomainen aikainmerkkien tiivistelmä vuodesta 2015, jotka Jan Markell'in mukaan enteilevät Raamatussa mainitun 7-vuotisen vaivanajan alkamista maapallolla piakkoin jota ennen Jeesus tempaa omansa taivaallisiin. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

----------------------

Raamatun profetioita koskevat huippuartikkelit vuonna 2015

By Jan Markell

December 28, 2015


On ollut hämmästyttävä vuosi. Seuraatpa mitä tahansa raamatunprofetiasivustoa, blogia, mediaohjelmaa, niin tiedät, että ne ovat hukkua artikkeleihin, jotka enteilevät aikaa, jota Raamattu sanoo Jaakobin vaivaksi, joka tunnetaan myös Ahdistuksena.

Tiedän olevan niitä, jotka uskovat, ettei tälle päivälle ole merkkejä. Eräs seminaarin professori – peräti baptisti – moitti minua merkkien mainostamisesta. Hän sanoo, ettei merkkejä ole ennen Ahdistusta. Millään nyt tapahtuvalla ei ole merkitystä. Kuinka traagista. Minkä karhunpalveluksen hän tekeekään seminaarioppilailleen, jotka siksi ovat huonosti varustettuja käsittelemään hyvin synkkiä otsikoita.

Seulottuani viime vuonna satoja, itseasiassa tuhansia otsikoita, päädyin 18 artikkeliin, jotka minusta ovat voimakkaimpia Hänen tulemuksensa airueita:

1)  Israelin paheneva eristäminen (Israel's worsening isolation). (Sak. 12:3) Barack Obaman alainen vasemmisto hylkäsi Israelin joitakin vuosia sitten. Kanadan Stephen Harper'in tappion myötä Israelille jäi vain joitakin evankelisia kristittyjä siroteltuina ympäri maailman. Sillä ei ole tukenaan yhtään suurvaltaa.

2)  ”Nooan päivät” ovat taas (The "days of Noah" are back). (Mt. 24:37)  Jokainen tekee sitä, mikä hänen omasta mielestään on oikein. (Tuom. 17:6) Laittomuus on päivän sääntö. Pahaa ihannoidaan. Valkoinen Talo koristettiin homosateenkaaren väreillä ja Hillary Clinton'illa on kampanjamainos, jossa homot irstailevat Hillary'n juhliessa heidän tekojaan.

3)  Pettymys tämän päivän poliitikkoon (The disillusionment with today's politician) on pystyttämässä näyttämön ”miehelle, jolla on suunnitelma” ja joka ei ole poliitikko, mutta jolla on vastaus kaikkiin maailman ongelmiin. Emme tiedä hänen nimeään. Tiedämme, että hänen tittelinsä on antikristus. Hän voi olla ainoa, joka voi stabiloida ISISin kriisin, joka suunniteltiin sinisilmäiselle läntiselle maailmalle.

4)  Väkevän eksytyksen nousu (The rise of strong delusion). (2.Ts. 2:10-12) Yksinkertaisesti, Jumala lähettää väkevän eksytyksen niille, jotka eivät halua uskoa Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin. Ne, jotka nauttivat Hänen pilkkaamisestaan ja hylkäämisestään, Hän tuomitsee, sekoittaa heidän ajattelunsa ja saa heidät uskomaan satuihin. Ja he todella uskovat! Islam on hyvä ja rauhallinen; aseet ovat paha; ilmastomuutos on vaarallisempi kuin jihadistit; Israel on pahis ja palestiinalaiset ovat uusia sankareita tämän päivän seurakunnassa. Tämä on ”Liisa Ihmemaassa” -maailma. Kristityt eivät sovi siihen. Hullu hatuntekijä hallitsee.

5)  Amerikan jatkuva alamäki (The further decline of America). Amerikkaa ei ole Raamatussa lopunaikoina. Venäjä ja Iran ovat Lähi-Idän pääpelurit. Amerikan hyvä vaikutus on katoamassa Barack Obaman alaisuudessa. Amerikka sulautuu globaaliin hallintoon.
 
6)  Amerikkaa ollaan luovuttamassa pakanuudelle (America is being given over to paganism). Muutama kuukausi sitten Hindu-jumalatar Kali näyttäytyi Empire State Buildning -rakennuksessa New Yorkissa. Kaksikymmentä vuotta sitten se olisi ollut mahdoton ajatus. Nyt se on coolia.

7)  Israelia valmistetaan Antikristukselle (Israel is being prepared for the Antichrist). Se on vihollisten ympäröimä. Sillä on pohjoisessa ja idässä Hezbollah, ISIS, Venäjä ja Syyria ja etelän Gazassa Hamas. Iran kerskuu päivittäin pudottavansa ydinaseita Israeliin. Jossain vaiheessa se antautuu näille uhkille ja kutsuu Antikristuksen tekemään rauhansopimusta – hyvin todennäköistä varsinkin ottaen huomioon Amerikan tuen menettämisen.
 
8)  Goog on nyt liikekannalla (Gog is now on the move). Jos Goog on Venäjä, niin Vladimir Putin on jälleenrakentanut sitä päivistä, jolloin Ronald Reagan hillitsi sitä. Venäjä etenee monin paikoin. Kaikki Googin ja Maagogin kansakunnat ovat järjestäytymässä ja uutisissa: Venäjä, Turkki, Libya ym. Näkyvät Raamatun pelurit liikehtivät ikäänkuin shakkilaudalla. Ks. Hes. 38-39.

9)  Israel on pommittanut Damaskon esikaupunkeja (Israel has been bombing the suburbs of Damascus) tuhoten kätkettyjä aseita. Raamattu kertoo ajasta, jolloin Damaskosta tulee rauniokasa. (Jes. 17:1)

10)  Kristittyjä pilkataan kuin ei koskaan ja juutalaisia pakenee Israeliin ennennäkemättömään tahtiin sitten toisen maailmansodan (Christians are mocked as never before and Jews are fleeing to Israel at a pace not seen since post WW2). (Mt. 10:22) Vain Islamia ihannoidaan, kunnioitetaan ja suojellaan. Irakin ja Syyrian alueella kristittyjä tapetaan viiden minuutin välein. Silti harvat osoittavat mitään huolestumista. Kristinuskoa ollaan poistamassa synnyinalueeltaan. Tämä kehitys voimistui vuonna 2015.
 
11)  Teknologiajättiläiset haluavat tukahduttaa totuuden ja syrjäyttää kristityt (The technology giants want to suppress the truth and marginalize Christians). YouTube:sta Googleen, Facebookiin, Twitteriin ym. evankeliumia sensuroidaan ja pahuutta ihannoidaan. He ovat valmistamassa tietä ”pedonmerkki”-teknologialle. Vuonna 2015 se eteni ylikierroksilla. Tämä palvelutyöjärjestö (Olive Tree Ministries) joutui sensuurin uhriksi useammin kuin kerran. On paljastavia artikkeleita, että Windows 10 todella vakoilee sähköposteja, luottokortteja ym.

12)  Loppuvuodesta 2015 Utah'issa alkaen paavi Fransiskuksesta aina maailman uskontojen parlamenttiin (Parliament of World Religions) vaadittiin globaalia uskontoa (There was a cry for a global religion). Jos maailma joskus aiotaan yhdistää, niin myös uskonnot täytyy yhdistää. Vuonna 2015 paavi Fransiskus paljasti olevansa apokalyptinen hahmo. Emme ihan vielä uskalla varustaa häntä Väärän Profeetan hännällä, mutta jopa konservatiiviset katoliset ovat huolissaan tästä jesuiittapaavista. Itseasiassa tämä paavi edustaa marxismia, ympäristöliikettä, uutta maailman järjestystä, maailmanhallitusta, kestävää kehitystä, jesuiitta-agendaa, uskontojen yhteyttä, maailman perustuslakia, maailmanoikeutta ja lähtöä katolisista perinteistä. Hän on varmasti maailmanuskonnon airut.

13)  Globalismi eteni ylikierroksilla (Globalism went on overdrive) ja kiitos siitä Barack Obamalle, YK:lle, paavi Fransiskukselle ja maailman vasemmistojen konsortiolle. John Lennon, joka vuosikymmeniä sitten ”kuvitteli” tämän kaiken, olisi ylpeä!   

14)  Pyrkimys tehdä käteinen raha laittomaksi voimistui vuonna 2015 (The push to make cash illegal intensified in 2015). Siirtyminen rahattomaan yhteiskuntaan ei tapahdu yhdessä yössä. Sitä toteutetaan hyvin hitaasti ja systemaattisesti vähän kerrallaan. Hallitukset kaikkialla planeetalla ovat alkamassa asettaa rajoituksia käteisen käytölle turvallisuussyistä.

15)  Israelin Temppelivuori on tänä vuonna ollut myllerryksen keskipiste. (Israel's Temple Mount has been a focal point for turmoil this year). Pystytettäessä näyttämöä Raamatun profetian toteutumiselle tämän seurakunta-ajan loppuessa ei pitäisi olla mikään yllätys, että Moorian vuorella on ollut jännitystä. Se saattaa olla koko planeetan kiistellyin 35 eekkeriä.

16)  Tämä oli vuosi, jolloin Raamatun profetiaa pilkattiin ja sitä vastaan hyökättiin enemmän kuin koskaan! ”Autuaalliseen toivoomme” uskovia kutsuttiin "Lopunajan Eddie'iksi ja Estereiksi (End-time Eddies and Esthers)." Vaikka tätä on ollut aina, niin nyt yhä useammat näkyvät opettajat kehottavat meitä olemaan haaskaamatta aikaamme uhkakuvien levittämiseen. 
 
17)  Liberaali, jumalaton Eurooppa luhistui (Liberal, Godless Europe imploded). Saksan Angela Merkel'in kaltaiset johtajat menettivät järkensä, asettivat kansansa suunnattomaan vaaraan terroristien hyödyntäessä ”pakolais”-tilannetta ja ovat tehneet Euroopasta aikapommin. Myös Antikristus tulee hyödyntämään tätä.

18)  Tämä oli vuosi, jolloin evankelikaalit alkoivat hyväksyä homo-agendan ja muutamat väittivät, että Allah ja Jehova ovat sama. (This was the year evangelicals began accepting the gay agenda and some asserted that Allah and Jehovah are the same). Uskonnollisen vasemmiston äänet kannustivat tätä. Suuressa lopunajan luopumuksessa suuri osa seurakunnasta on putoamassa jyrkänteeltä korjaamattomin seurauksin. Vakaan seurakunnan löytämisestä tuli uskovan suurin haaste vuonna 2015.

Asiat eivät ole hajoamassa – ne ovat loksahtamassa paikoilleen (Things are not falling apart -- they are falling into place). Kuuletko neljän apokalyptisen ratsastajan etäisen kavionkopseen?

Minä en vaikene ajanmerkeistä. Jos Jeesus nuhteli fariseuksia siitä, etteivät he tunteneet Hänen ensimmäisen tulemuksensa merkkejä, niin miksi meidän ei odotettaisi olevan tietoisia tämän päivän apokalyptisistä merkeistä?

Herätkää, katsokaa ylös ja nouskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com