Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Raamatun profetian ymmärrys nykyään tärkeämpää kuin koskaan ennen, jotta käsittäisimme miten lähellä Jeesuksen takaisintulo on!

Seuraavassa pastori J. D. Farag'in tuore viime viikon Lähi-idän profetiapäivitys, jossa hän haluaa painottaa Raamatun eskatologian käsittämisen merkitystä näinä aikoina, kun uutiset maailmalta kielivät uuden maailmansodan läheisyydestä, jolloin meidän kristittyjen täytyy olla valmiita Herramme paluulle, jotta emme jäisi Ahdistuksen ja Antikristuksen aikaan. Valitettavasti valtamedia yrittää tehdä kaikkensa pimentääkseen ymmärryksemme ajan lyhyydestä. Amerikassa tämä toteutuu nykyisin jatkuvalla median presidentinvaalijuttujen rummutuksella. Olkaamme siis hereillä! Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

Tässä valtamedian uutisoinnista poikkeavaa kerrontaa tästä ajasta:

http://mvlehti.net/2016/02/16/alkaako-iii-maailmansota-ensi-viikon-sunnuntaina/

http://endtimesforecaster.blogspot.fi/2016/02/ww3-alert-are-we-on-precipice-of-ww3.html

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – February 14th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 14.2.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/mp3/Mideast/Mid-East_Update_2016-02-14.pdf

Pastori J.D. puhuu tärkeistä uutistapahtumista, joista ei raportoitu valtamediassa tai aliuutisoitiin, johtuen Amerikan presidentivaalien kattavuudesta mediassa, ja pastori selittää sitten miksi ymmärrys raamatunprofetiasta on tänäpäivänä tärkeämpää kuin se on koskaan aikaisemmin ollut historiassa.


- Haluaisin aloittaa tämänkertaisen profetiapäivityksen puhumalla joistakin tärkeistä uutisista, joista suurinta osaa ei käsitelty valtamediassa.
- Tällä kuluneella viikolla minua jälleen kerran muistutettiin siitä kuinka presidentinvaalivuosi voi pimentää uutiset joilla on profeetallista merkitystä.
- Vaikka ymmärrän, että tämän vuoden vaalit ovat luultavasti meidän elinaikamme tärkeimmät, niin hyvin paljon voi tapahtua seuraavan 10 kuukauden aikana.
Totuus, joka täytyy tietää, on, että käynnissä voi olla maailmansota marraskuuhun mennessä, mistä on osoituksena tämä Telegraph'in raportti perjantaina, kun Venäjä varoittaa, että ”uusi maailmansota” voisi alkaa Syyriasta.

Sen ei luultavasti pitäisi olla mikään yllätys, että juuri samana päivänä Times of Israel julkaisi raportin lainaten Jordanian kuningas Abdullah'ia, joka sanoi, että kahden valtion ratkaisu on avain Islamilaisen Valtion kukistamiseksi. Hän jopa vei sen askeleen pidemmälle Münchenin turvallisuuskonferenssissa ja totesi, että taistelu Islamilaista Valtiota vastaan on 'kolmas maailmansota muilla keinoin'.

Muut uutiset, jotka jäivät valtamedialta raportoimatta tai aliuutisoitiin, koskivat Venäjää ja Irania. Eilen, Jerusalem Post julkaisi mielenkiintoisen analyysin, jonka mukaan Venäjän liitto Iranin ja sen edustajan, Hizbollah'in, kanssa on uhka Israelin strategisille eduille.

Puhuessamme erityisesti Iranin aiheuttamasta uhasta, perjantaina, Jerusalem Post raportoi myös Iranin vuoden 1979 islamilaisen vallankumouksen vuosipäivästä, jolle oli leimallista kylttien, joissa luki ”Death to America (Kuolema Amerikalle)” ja ”Death to Israel (Kuolema Israelille)”, kannatteleminen. Jos tämä ei ollut tarpeeksi pahaa, iranilaiset opiskelijat esittivät uudelleen kohtauksen amerikkalaisten merimiesten vangitsemisesta Iranin vallankumouskaartin toimesta seremonian aikana, joka merkitsi islamilaisen vallankumouksen 37. vuosipäivää, Teheranissa.

- Yhteinen nimittäjä kaikissa näissä uutisraporteissa on se, että ne viestittävät Vapahtajan itsensä antamasta profetiasta Matteuksen luvussa 24.
Matteus 24:3-8 (KR 33/38) – ”Ja kun hän istui Öljymäellä, tulivat opetuslapset erikseen hänen tykönsä ja sanoivat: "Sano meille: milloin se tapahtuu, ja mikä on sinun tulemuksesi ja maailman lopun merkki?" Silloin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta. Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.”
Minulle näkyvin uutisraportti, jota varjostettiin jatkuvalla presidentivaalien selostuksella, oli islamilaisen terroristin hyökkäys Nazareth Middle Eastern -ravintolaan Ohion osavaltiossa torstaina. Tämä ei ollut ainoastaan kauhistuttava islamistinen terrori-isku, koskapa sen toteutti muslimimaahanmuuttaja Afrikasta, joka käytti viidakkoveistä tähdätäkseen israelilaiseen arabikristittyyn, nimeltään Hany Baransi, joka on ravintolan omistaja. Onneksi kukaan ei kuollut, mutta neljä ihmistä haavoittui viidakkoveitsihyökkäyksessä, joista yhden tila on kriittinen. Erään lähteen mukaan, kristittynä arabina Israelista, hän oli ylpeä Israelin tukija, jopa hulmuttaen Israelin lippua ravintolassaan. Jotta asiat näyttäisivät huonommilta, muslimiterroristi Mohamed Barry oli FBI'n tiedossa ja hän sisältyi lainvalvontaviranomaisten tietokantaan, joka sisältää nimiä, jotka mahdollisesti kytkeytyvät terrorismiin. Se mikä on mielenkiintoista, on, että kristitty arabiomistaja oli ottanut vapaata torstai-illaksi sairauden vuoksi, ja näyttää siltä, että hän oli aiottu kohde. Arabikristittynä Israelin tukijana, hän kuvaili itseään ”pieneksi, pieneksi, vähemmistöjen vähemmistöksi, [sanoen], joten kukaan ei pidä minusta kuitenkaan, mutta onneksi olemme Amerikassa ja amen sille.”
- Tässä on se, mihin pyrin tällä kaikella, eli uskon, että koskaan aiemmin historiassa ei raamatunprofetia ole ollut niin tärkeää, kuin se on tänäpäivänä.
- Syy miksi uskon näin, on se, että jos meiltä puuttuu ymmärrys raamatullisesta eskatologiasta, me emme käsitä, miten lähellä me todella olemme Herran päivää.
- Toisin sanoen, jos en usko, että Raamatun profetiaa ollaan täyttämässä, harhaudun uskomaan, ettei Jeesus ole tulossa takaisin niinkin pian kuin Hän on.
Matteus 24:42-51 (KR 33/38) – ”Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä yövartiolla varas tulee, totta hän valvoisi, eikä sallisi taloonsa murtauduttavan. Sentähden olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee. Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen palvelija, jonka hänen herransa on asettanut pitämään huolta palvelusväestään, antamaan heille ruokaa ajallansa? Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän! Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi. Mutta jos paha palvelija sanoo sydämessään: 'Minun herrani viipyy', ja rupeaa lyömään kanssapalvelijoitaan ja syö ja juo juopuneiden kanssa, niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin ulkokullatuille. Siellä on oleva itku ja hammasten kiristys.”
- Tämä on kenties yksi mahtavimmista vertauksista, joita Jeesus koskaan opetti, koska se koskee lähellä olevaa seurakunnan tempausta.
- Yksinkertaisesti sanottuna, tämä voi tapahtua, jos minut on saatu uskomaan, että jotain tarvitsee tapahtua ennenkuin seurakunnan tempaus voi toteutua.
- Tästä syystä johtuen oppi tempauksesta ennen Ahdistusta (pre-tribulation) on niin keskeinen, jotenka tulen olemaan valmiina Herrani paluulle.
- Jos en usko, että tempaus on ennen Ahdistusta, niin silloin Jeesuksen Kristuksen odottamisen sijaan, odotan ensiksi Antikristusta.
- Jos en tiedä, että profetiaa ollaan toteuttamassa, tulen petetyksi ja uskomaan sen, että Herrani viivyttää tuloaan.
- Tämä on se syy, miksi uhraamme aikaa joka viikko Raamatun profetialle. Haluamme olla ymmärtäväisten palvelijoiden joukossa kun Herramme tulee.


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com