Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 18. helmikuuta 2016

”Uuden evankeliumin” liike eksyttämässä seurakuntaa lavealle tielle – ”Vastustamaton Voima (Force)” vastaa Pyhää Henkeä

Tässä erittäin tärkeä ja varoittava ajankohtainen artikkeli hengellisestä erottamisesta nykypäivänä, jotta voisimme ymmärtää suunnattoman petoksen, joka on tunnusomaista lopunpäiville. Väärät kristilliset johtajat ovat tällä hetkellä johdattamassa massoja väärennetyn, ”uuden evankeliumin”, avulla hyväksymään Jeesusta jäljittelevä väärä maailmanmessias (+Ilmestyskirjan Väärä profeetta, Ilm. 13:11-18), laittomuuden ihminen, joka on Raamatun Antikristus. Tämä harhauttava toiminta kuvaillaan Raamatussa väkevänä eksytyksenä (2. Tess. 2:11-12), jonka piiriin kuuluu ”Planetaarinen Helluntai”, joka jäljittelee oikeaa Pyhän Hengen aikaansaamaa Helluntaita ensimmäisellä vuosisadalla. Esimakua Pyhää Henkeä matkivasta ”Voimasta” on koettu Star Wars -elokuvissa, joissa Force (Voima) on jokaista persoonaa yhdistävä ja voimaannuttava antikristillinen henki. Elämme totisesti vaarallisia aikoja. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen

--------------------------

Johtavatko kristilliset johtajat seurakunnan eksytyksen lavealle tielle?

December 9th, 2015 by Warren B. Smith

Miksi seurakunnassa on tuskin ollenkaan hengellistä erottamista? . . . Miksi on niin harvoja varoituksia koskien väärennettyä ”uuden evankeliumin” liikettä, joka halventaa Jeesuksen Kristuksen persoonaa ja uhkaa Hänen seuraajiensa elämää? - Warren B. Smith

Konservatiiviset kristityt puhuvat usein sammakko-analogiasta, jossa sammakkoa keitetään kattilassa niin hitaasti ja vähitellen, että se kuolee, ennenkuin edes tajuaa, mitä on tekeillä. Silti moni uskova tarinaa kertoessaan ei ymmärrä, että aivan sama on tapahtumassa hänelle itselleen. Kuinka muuten selität ”uuden evankeliumin” liikkeen nopean nousun samalla, kun seurakunnassa sanotaan tuskin yhtään huolestunutta sanaa siitä, mitä on tapahtumassa? Kun ”uuden evankeliumin” kannattajat jatkavat bestselleriensä julkaisemista ja kerääntyvät radio-aalloille aina vain lukuisampina, niin kristikunnassa on outo hiljaisuus. Onko seurakunnalla mitään käsitystä siitä, mitä on tekeillä?

Niin usein olemme kuulleet kiihkeästi toistettavan: ”Emme koskaan voi antaa tapahtua uudelleen, mitä tapahtui Saksassa.” Ja kun meillä on kaikki holokaustin muistelukset, eloonjääneiden todistukset ja valtavat määrät kirjoja aiheesta, olemme tehneet aika hyvää työtä vakuuttaessamme itsellemme, ettemme koskaan tee samoja virheitä, kuin saksalaiset salliessaan jonkun Hitlerin kaltaisen nousta keskuudestaan. Ajattelemme, että amerikkalaiset eivät koskaan katselisi sivussa ja sallisi jotakin tuollaista tapahtua täällä meidän maassamme. Meidän demokraattinen prosessimme ja vanhanaikainen maalaisjärkemme eivät koskaan sallisi sitä.

Johdannossa Hitlerin kirjan Taisteluni vuoden 1999 painokseen Konrad Heiden kuvailee, kuinka kaikki, mitä Hitler aikoi tehdä, oli paljastettu hänen varhaisissa kirjoituksissaan:

Vuosien ajan kirja Taisteluni oli todisteena maailman sokeudesta ja omahyväisyydestä. Sillä sen sivuilla Hitler ilmoitti – kauan ennen tuloaan valtaan – veren ja kauhun ohjelman sellaisessa musertavan vilpittömässä itsepaljastuksessa, että harvoilla sen lukijoilla oli rohkeus uskoa siihen. Jälleen kerran todistettiin, ettei ole tehokkaampaa salaamismenetelmää kuin laajin julkisuus. [2]

Jotenkin kristityt eivät näytä ymmärtävän Jeesuksen varoituksia siitä suunnattomasta petoksesta, joka on tunnusomaista lopunajalle. Ehkä petettyinä luulemaan, ettei meitä voida pettää, emme ota tarpeeksi vakavasti varoituksia, että Hitlerin kaltainen antikristus-hahmo nousee eräänä päivänä hallitsemaan maailmaa – ja että monet itseään kristityiksi kutsuvat tukevat tätä hengellistä väärennöstä, joka itseasiassa tulee Kristuksen nimessä. Vastustajamme haluaa meidän luulevan, että nämä varoitukset ovat toisille ihmisille ja toiselle ajalle. Silti Raamattu ja Jumalan Henki sisimmässämme kertovat meille, että niin ei ole. Kun tutkimme Raamattua ja kun valvomme ja rukoilemme ja tarkkailemme tapahtumia kaikkialla ympärillämme, niin ymmärrämme, että nämä Jeesuksen edeltä kuvailemat tulevat ajat ovat nyt yllämme.

Toisessa kirjeessään korinttolaisille Paavali varoittaa heidän haavoittuvuudestaan ja alttiudestaan väärälle opetukselle Jeesuksen nimessä. Hän sanoo, että jos joku lähestyy heitä ”toisen evankeliumin” ja ”toisen hengen” kanssa, niin he voivat oikein hyvin mennä sen mukaan (2. Kor. 11:3-4). Aiemmin samassa kirjeessä Paavali oli epäsuorasti kannustanut korinttolaisia, etteivät olisi tietämättömiä vihollisensa juonista, ettei heitä käytettäisi hyväksi (2. Kor. 2:11). Paavali sanoi efesolaisille, että meidän on häpeällistä jo puhuakin pimeyden teoista, mutta kun paljastamme niitä, niin ne tuodaan valoon (Ef. 5:12-13). Hän myös kertoi heille, ettei ollut lakannut varoittamasta heitä yötä päivää kolmen vuoden ajan, että seurakunnassa nousisi miehiä, jotka olivat ”julmia susia” ja ”puhuisivat väärää puhetta” yrittäessään johtaa ihmisiä pois uskosta vihollisen leiriin (Apt. 20:29-31). Ottakaamme tänä päivänä vaari näistä samoista varoituksista.

Ja on todella hyvin huolestuttavaa nähdä, kun monet tämän päivän kristilliset johtajat käyttävät samoja sanoja ja ilmauksia kuin heidän ”uutta evankeliumia” edustavat kollegansa. ”Uusi ilmoitus”, joka kuvailee kuinka suuri ”Jumalan liikehdintä”, vie uskovat ”raskaana päämäärästä” ”uudelle hengelliselle tasolle ja ”uuteen ulottuvuuteen”, kuulostaa paljon enemmän ”uudelta evankeliumilta” kuin perinteiseltä Jeesuksen Kristuksen evankeliumilta.

Ovatko kristilliset johtajat johtamassa seurakuntaa alati lähemmäs ristiä, vai alati lähemmäs ”Planetaarista Helluntaita”? Miksi seurakunnassa on tuskin lainkaan kutsua hengelliseen erottamiseen (paitsi, että uskovia varoitetaan eksymästä epäilemään nimitettyjä kristillisiä johtajiaan)? Miksi hengellinen kokemus menee hengellisen erottamisen edelle? Miksi varoitetaan niin vähän väärennetystä ”uuden evankeliumin” liikkeestä, joka halventaa Jeesuksen Kristuksen persoonaa ja uhkaa Hänen seuraajiensa elämää? Miksi ”uusi ilmoitus” on monissa palvelutyöjärjestöissä alkamassa syrjäyttää Jumalan kirjoitetun Sanan? Miksi kristittyjä valmistetaan vain siunauksiin eikä vainoon? Mitä oikein on tekeillä?

Joutuuko seurakunta odottaessaan vain herätystä ja oikean Kristuksen paluuta sen yhden pettämäksi, joka tulee Kristuksen nimessä ja teeskentelee olevansa Hän? Luuleeko yllätetty seurakunta väärennetyn Kristuksen ”Planetaarista Helluntaita” siksi suureksi ”Jumalan liikehdinnäksi”, jota heidän on käsketty odottaa? Olemmeko joutumassa Raamatussa kuvailtuun väkevään eksytykseen? Onko yhtään hyvää syytä ainakin harkita tätä mahdollisuutta?

Profeetta Daniel mainitsee ”linnoitusten (KJV: force = voima)” Jumalan antikristuksen yhteydessä (Dan. 11:38). ”Uuden evankeliumin” ”Jumala” kysyy Neale Donald Walsch'ilta: ”Entäpä, jos minä en ole lainkaan 'ihminen' vaan sensijaan, Voima (Force)? [3] Ihmeiden kurssin ”Kristus” toteaa, että jokaisessa persoonassa on ”vastustamaton Voima”. [4] Marianne Williamson selittää, että tämä ”universaali voima” voidaan ”aktivoida” jokaisessa persoonassa ja sillä on ”voima saada kaikki kohdalleen”. [5] ”Uuden evankeliumin Kristus” kertoo Barbara Marx Hubbard'ille, että ”Planetaarisen Helluntain” päivänä ”planetaarinen hymy” leiskahtaa koko ihmiskunnan kasvoilla; että ”hillitön ilo”, jota hän kuvailee ”voiman ilona”, ”väreilee” läpi ihmiskunnan yhden ruumiin. [6] Benjamin Creme kuvailee tapahtumaa ”helluntaikokemuksena kaikille”. [7] Ihmeiden kurssin ”Kristus” kertoo,kuinka maailma loppuu ”rauhaan” ja ”nauruun”. [8]

Onko kukaan pohtinut voisiko tämä sama ”Voima” jäljitellä Pyhää Henkeä seurakunnissa ja tuottaa ”herätyksiä” ja ”Jumalan liikehdintöjä”, jotka eivät todellisuudessa ole ”herätyksiä” eikä ”Jumalan liikehdintöjä” ollenkaan? Onko ”linnoitusten (voimien) Jumala” valmistamassa seurakuntaa ”Planetaariseen helluntaihin”? Eikö meidän pitäisi tehdä perusteellisempaa työtä koetellessamme henkiä? Olemmeko asettaneet uskomme ja luottamuksemme ennemmin kristillisiin ”johtajiin” kuin Jumalaan? Olemmeko kaikki puhuneet itsemme ulos lopunajoista? Olemmeko kaikki sopineet, että vaino on jotakin sellaista, josta meidän ei tarvitse olla huolissamme? Olemmeko rukoilleet Jumalaa, ettemme tulisi eksytetyiksi ja petetyiksi?

Kirjassani The Light That Was Dark (Valo joka oli pimeä) kirjoitin seuraavaa: ”Selvästikin monet, jotka sanoivat olleensa 'uskossa', tulisivat myös pian osaksi petosta, elleivät jo olleet.”

Olimmeko jo todistamassa Raamatussa ennustettua suurta ”luopumusta”? Oliko Raamatun mainitsema ”laittomuuden salaisuus” jo tekemässä petollista työtään ”valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä”...? Hylkäisivätkö itseään kristityiksi kutsuvat uskonsa Raamattuun ja Raamatun Kristukseen? Liittyisivätkö he ekumeeniseen liikkeeseen, joka rakkauden ja Jumalan ja yhteyden nimissä uhraisi Raamatun totuuden ja jonakin päivänä kenties sulautuisi itse New Age'iin?

Jeesus varoitti, että sellainen usko johtaisi, ei elämään, vaan lopulliseen perikatoon: Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät (Mt. 7:13-14). [9]

Voisiko olla, että syy siihen, että seurakunta on niin tietämätön ”uuden evankeliumin” liikkeestä, on, että sitä johtaa tuo sama henki ja se matkaa tuota samaa laveaa tietä? Onko se tapahtumassa nyt aivan silmiemme edessä?

(Lisää tietoa kirjassa: False Christ Coming: Does Anybody Care, Warren B. Smith)


Viitteet:

1. 
NBC News “Special Report: America on Alert,” Tom Brokaw hosting Marianne Williamson as guest, September 16, 2001 broadcast transcript (Livingston, New Jersey: Burrelle’s Information Services).
2. Adolph Hitler, 
Mein Kampf (Sixth Pressing), translated by Ralph Manheim (Boston: Houghton Mifflin Co.: Mariner Books, 1999), p.xv.
3. Neale Donald Walsch, 
Conversations with God: Book 3, p. 325.
4. 
A Course in Miracles: Combined Volume, (Text) p. 479.
5. Marianne Williamson, 
Healing the Soul of America, p. 13.
6. Barbara Marx Hubbard, 
The Revelation, p. 243.
7. Benjamin Creme, 
Maitreya’s Mission: Volume Two (Los Angeles: Share International Foundation, 1993), p. 239.
8. 
A Course in Miracles: Combined Volume, (Manual for Teachers) p. 37.
9. WarrenB.  Smith, 
The Light That Was Dark, p. 150.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com