Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Golanin kukkulat yritetään ryöstää Israelilta – koko maailma juutalaisvaltiota vastaan ja näin profetiat toteutuvat

Tässä pastori J. D. Farag'in ajankohtainen Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa hän käy läpi Raamatun Israelia koskevien profetioiden kannalta mielenkiintoisia uutisaiheita kuluneelta viikolta ja vähän siitä ylikin. Nyt näyttää siltä, että koko maailma, myös Yhdysvallat, on kääntymässä Israelia vastaan ja keskeiseksi kiistanaiheeksi on noussut hallinta Golanin kukkuloista, jotka Israel valtasi Syyrialta kuuden päivän sodassa v. 1967. Yleisesti vaaditaan Israelia luovuttamaan kyseinen vuoristoalue takaisin Syyrialle. Obaman hallinto on muutenkin osoittanut suurta närkästystä Israelin nykypolitiikkaa vastaan, mutta onneksi pääministeri Netanyahu on pysynyt tiukkana, eikä anna tuumaakaan periksi ulkovaltojen vaatimuksille. Venäjän ja Syyrian Golania koskevien luovutusvaatimusten takana lienee Golanilta viime vuonna löydetty suuri öljyesiintymä. Lue https://arielfi.wordpress.com/2015/10/08/golanin-kukkuloilta-valtava-oljyloyto/. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------

Mid-East Prophecy Update – April 24th, 2016


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 24.4.-16. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

http://www.calvarychapelkaneohe.com/index.php/teach/prophecy-updates/sermon/11260-prophecy-update-2016-04-24

Pastori J.D. puhuu useiden uutistapahtumien, vain menneeltä viikolta, profeetallisesta merkityksestä, jotka kertovat liikehdinnästä, joka on käynnissä maailmanlaajuisesti poistamaan Israel geopoliittiselta kartalta.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä aion jatkaa tielläni suuntaamalla huomiomme moniin kehitysaskeleihin viime viikolla.
- Erikoisesti julistamalla sen liikehdinnän, joka maailmanlaajuisesti tällä hetkellä pyrkii poistamaan Israelin geopoliittiselta kartalta, profeetallista merkitystä.
- Aloitan keskittymällä kolmeen Raamatun profetiaan, jotka kuvaavat saatanallisia suunnitelmia tuhota Israel kansakuntana lopunajassa.
Seuraavaksi, ei missään erityisessä järjestyksessä, on useita kehityskulkuja vain menneeltä viikolta, jotka kaikki viittaavat edellämainittuihin kolmeen profetiaan, monien muiden joukossa, alkaen tästä Arutz Sheva'n raportista viime viikon lauantailta, jossa he lainaavat Israelin pääministeriä Benjamin Netanyahu'a sanomasta, että YK on saavuttanut uuden ala-arvoisuustason kieltämällä juutalaisten siteet Temppelivuoreen.

Lisäyksenä tähän yritykseen poistaa kaikki juutalaisviittaukset Temppelivuoreen, Israelissa on jälleen herännyt pelkoja terrori-iskuista Jerusalemissa, kun The Times of Israel raportoi maanantaina, että pommi räjähti jerusalemilaisessa bussissa, haavoittaen ainakin 21 ihmistä.

Kaiken kukkuraksi, tiistaina, Fox News julkaisi raportin lainaten USA:n varapresidenttiä Joe Biden'ia, joka ilmeisesti läimäytti Netanyahu'a vain tuntien kuluttua tästä terrori-iskusta Jerusalemissa. ”Varapresidentti Joe Biden tokaisi maanantai-iltana, että Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu'n hallitus oli johtamassa maata ”väärään suuntaan” kun vain muutama tunti oli kulunut Jerusalemin bussi-pommituksesta, joka haavoitti ainakin 21 ihmistä.

Valitettavasti Biden ei lopettanut tähän. Samana päivänä, The Guardian myöskin lainasi Biden'ia sanomasta, että Yhdysvallat tuntee 'äärimmäistä turhautumista' Israelin hallitukseen. Biden kuvaili Obaman hallinnon ”äärimmäisen turhautumisen” Israelin suhteen, lisäten että ”perustavanlaatuisia kysymyksiä” oli olemassa siitä kuinka maa voisi pysyä sekä juutalaisena että demokraattisena.

Jos kehitys, joka ympäröi Temppelivuorta ja terrori-isku Jerusalemissa eivät olleet tarpeeksi, niin samana päivänä myöskin, Israel joutui hyökkäyksen kohteeksi koskien Golanin kukkuloita, kuten kaksi YNet News'in raporttia todistivat, joista ensimmäinen oli Yhdysvaltojen kanta, että Golanin kukkulat eivät ole osa Israelia. ”USA:n ulkoministeriön tiedottajan mukaan, 'alueet eivät ole osa Israelia'. Varapresidentti Joe Biden sanoo siirtokuntien johdattavan Israelin kohti 'yhden-valtion todellisuutta'.”

Toinen YNet News'in raportti tiistaina oli se, että USA:n lisäksi, EU ei myöskään tunnusta Israelin ylläpitämää Golanin miehitystä. ”Euroopan Unionin korkea ulkopoliittinen edustaja … toisti tiistaina, ettei EU tunnusta Israelin Golanin kukkuloiden valtausta, kajahdellen vastaavaa lausuntoa Yhdysvalloilta päivää aikaisemmin.”

On mielenkiintoista, että kaksi päivää aikaisemmin, joka oli sunnuntai, Syyria kaatoi bensiiniä tuleen vannomalla että he käyttäisivät ”kaikkia tarvittavia keinoja” ottaakseen Golanin takaisin itselleen. Seuraavassa on pari lainausta The Times of Israel'in raportista, ”Syyria iski Israelia takaisin sunnuntaina muutaman tunnin kuluttua siitä kun pääministeri Benjamin Netanyahu vannoi, että Golanin kukkulat pysyy Israelin käsissä.”

Vieläkin mielenkiintoisempaa oli tämä Arutz Sheva'n artikkeli, jossa he ilmoittivat, että tämä kaikki oli tullut ”keskelle raportteja siitä, että Netanyahu oli soittanut USA:n ulkoministeri John Kerry'lle valittaakseen tekstistä, jossa julistetaan Golanin olevan osa Syyriaa, sisällytettäväksi osana rauhansopimusta jota ollaan laatimassa lopettamaan Syyrian sisällissota.”

Se oli juuri tiistaipäivä, joka vie meidät Netanyahu'n matkaan Venäjälle, jonka aikana Moskovassa hän totesi Vladimir Putin'ille, että Golanin kukkulat on 'Punainen viiva (Red Line)' Israelille. Haaretz'in mukaan, Netanyahu oli sanonut, ”Nämä ovat meidän punaisia viivojamme, ja me tulemme edelleen varmistamaan, ettei niitä ylitetä”, Netanyahu sanoi. ”Sopimuksella tai ilman sopimusta, Golanin kukkulat jää Israelin suvereniteetin alaisuuteen.”

Sillä aikaa kun Netanyahu oli Venäjällä puhumassa peloista Golanin ja Syyrian suhteen, Obama oli Saudi-Arabiassa keskustelemassa peloista Iranin ja ydinsopimuksen suhteen. Torstaina, The Jerusalem Post raportoi, että ”Obama ja Persianlahden arabijohtajat aloittivat keskustelut Riad'issa ...huippukokouksessa, jonka tarkoituksena oli muovata yhteistoimintaa havaittuja turvallisuusuhkia vastaan, jotka ovat peräisin Iranista ja Islamilaisesta Valtiosta, ja tasoittaa kantoja heidän liittolaissuhteissaan.” Jos sanotaan, että hän kohtasi kylmän vastaanoton, niin se olisi karkeaa vähättelyä.

- Yhteinen nimittäjä kaikissa näissä uutistapahtumissa on poikkeuksetta se, että ne puhuvat tietyistä Raamatun profetioista.
- Nimittäin, että Damaskos, Syyriassa, luhistuu rauniokasaksi Jesajan luvun 17 mukaan, ja niin suuresti, että siitä tulee asuinkelvoton.
- Tämän erityisen profetian lisäksi, meillä on myös tarkkaan kerrottu profetia Hesekielin luvussa 38, kun siinä viitataan nykypäivän Saudi-Arabiaan.
- Tässä tulee tärkein asia: kaikki mitä meille Raamatussa on kerrottu, mikä alkaa toteutua ihmiskunnan historian loppupäivinä, on tapahtumassa.
- Tästä syystä johtuen, ja kun lähes kolmasosa Raamatusta on profetiaa, niin Jumala haluaa meidän tietävän, mitä tulee tapahtumaan.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että Jeesus itse oli hyvin tarkka raamatunprofetian merkityksestä koko ihmiskunnalle.
Johannes 14:29 (KR 33/38)”Ja nyt minä olen sanonut sen teille, ennenkuin se on tapahtunut, että te uskoisitte, kun se tapahtuu.”
Johannes 13:19 (KR 33/38)”Jo nyt minä sanon sen teille, ennenkuin se tapahtuu, että te, kun se tapahtuu, uskoisitte, että minä olen se.”
Luukas 21:28 (KR 33/38)”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-16 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

1 kommentti:

  1. Jaaha..YK:n turvallisuusneuvosto tuomitsi eilen Netanyahun puheet Golanin kukkuloista, siis myös USA muitten mukana.

    UN rejects Israel's claim over Syria's Golan Heights

    http://www.aljazeera.com/news/2016/04/rejects-israel-claim-syria-golan-heights-160426195853040.html

    "The UN Security Council has rejected Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu's claim that the annexed Golan Heights in Syria would "for ever" remain under Israeli control...The 15-member council agreed on Tuesday that the status of the Golan, which Israel seized from Syria in 1967, "remains unchanged", Chinese Ambassador Liu Jieyi, who holds this month's council presidency said."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com