Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 29. lokakuuta 2016

Nykytilanne maailmalla heijastelee muinaisten Raamatun profetioiden ennustuksia viimeisistä päivistä vallan hyvin!

Tässä tunnetun amerikkalaisen evankelistan ja eskatologin, pastori Hal Lindsey'n, tuore viikkoraportti eilispäivältä, jonka suomensin. Pastori Lindsey kiteyttää kirjoituksessaan nykypäivän maailmanpoliittisen tilanteen verrannolliseksi muinaisiin Raamatun profetioihin, jotka ovat täyttymäisillään silmiemme edessä. Amerikka, jota ei mainita profetioissa valtatekijänä Antikristuksen 7-vuotisena hallituskautena, on sopivasti laskusuunnassa. Se tarkoittanee suuren Babylonin pikaista kukistumista (Ilm. 18) ja samalla valvovien uskovien ylösottoa taivaallisiin kun Herra Jeesus noutaa omansa salaisessa tempauksessa.

----------------------

This week on 'The Hal Lindsey Report'

October 28th, 2016

Kun lähestymme tärkeimpiä yleisvaalejamme maamme historiassa, ja kun näemme lähes uskomatonta kehitystä maailman geopoliittisella näyttämöllä, päätin palata erääseen minun aikaisemmista ohjelmista tällä viikolla. Tämä keskustelu ”Vallan neljästä sfääristä (Four Spheres of Power)” viimeisten päivien skenaariossa on uskomattoman sopiva tämän viikon tapahtumiin, vaikka tuotin sen parisen vuotta sitten.

Hämmästyttävästi, tilanteet, joita käsittelin silloin, ovat todella esillä jokaisella uutiskanavalla juuri nyt.

Olen ollut Raamatun profetian tutkija yli viiden vuosikymmenen ajan. Olen kirjoittanut muutamia kirjoja aiheesta. Olen tehnyt tätä televisio-ohjelmaa 20 vuoden ajan (laskien näihin vuosiin myös ”The International Intelligence Briefing” -ohjelmani TBN-kanavalla). Silti olen yhä silmät ihmetyksestä ymmyrkäisinä.

Päivittäin, olen hämmästynyt siitä, miten tarkasti muinaisten profeettojen ennustukset ovat loksahtamassa paikoilleen.

Se oli vain muutama vuosi sitten, kun kriitikot sanoivat, että epäonnistuin ennustaessani Venäjän roolista, joka sillä olisi lopunaikojen skenaariossa. Jos muistatte, he sekoittivat Neuvostoliiton hajoamisen Venäjän kuolemaan.

No, jos luet sanomalehteä tai kuuntelet uutiskanavia, sinä tiedät, että Venäjä on elossa ja erittäinkin – ja voimistuu, kun kirjoitan näitä sanoja. Venäjä jopa lasketaan mukaan ensi kuun yleisvaaleihin!

Mutta Goog ei tosiaankaan ole ainoastaan näyttämöllä ja uutisissa, vaan se on aktiivisesti – ja julkisesti – vakiinnuttamassa itselleen kumppanin ja suojelijan Iranista. Onko tämä merkittävää? No, jos muistat, 2650 vuotta sitten profeetta Hesekiel sanoi, että eräänä päivänä Goog ja Persia – nykypäivän Venäjä ja Iran – muodostaisivat liiton, joka lopulta hyökkää Israeliin Harmagedonin ensimmäisessä taistelussa.

Uskomattomasti, on jopa huhuja sodasta Yhdysvaltain ja Venäjän välillä kun kirjoitan tätä.

Aika jännittävää kamaa, vai mitä?

Ei ainoastaan tämä, vaan toinenkin ennustetuista maailmanvallan neljästä sfääristä viimeisinä päivinä on nopeasti nousemassa näkyvään sotilaalliseen rooliin maailmassa. Kiina ei ole vain rakentamassa lentotukialuksia ja sekaantumassa Etelä-Kiinan meren juonitteluihin, vaan saattaa jo omistaa toimivan ”lentotukialuksen tappaja” -ohjuksen. Tämä ääntä nopeampi hirviö lentää vain 30 senttiä (1 jalka) veden pinnan yläpuolella ja ei ole ainoastaan tappava lentotukialuksille, vaan sitä on lähes mahdotonta pysäyttää.

Pelkästään tämä voisi muuttaa voimatasapainoa melko nopeasti.

Ja juuri kun ”pohjan kuningas”, ”etelän kuningas”, ja ”idän kuninkaat” ovat nousemassa merkittävään asemaan ja lavastamassa näyttämöä, Rooman valtakunnan myöhempien aikojen elpyminen edelleen kamppailee olemassaolostaan. Mutta varokaa, taistelun ja kuohunnan keskeltä nousee jotakin voimakasta ja uhkaavaa. Profeetat ovat kuvailleet sen, mitä tulee, hyvin tarkasti.

Valitettavasti profeettojen ennustusten täyttyminen merkitsee myös sitä, että meidän rakas kansakuntamme jatkaa laskuaan. Kuten olen usein sanonut, en löydä mitään mainintaa pelurista nimeltään Amerikka viimeisten päivien näyttelijäkaartissa. Eittämättä, se miten Yhdysvallat poistetaan sen ylivoimaisesta poliittisesta asemasta viimeisinä päivinä, on spekulaatiota. Terrori-isku, taloudellinen romahdus, tuomio sen roolista Jerusalemin jakamiselle tai 60 miljoonan vauvan teurastamiselle kohdussa, jopa ylöstempaus koskien monia sen kansalaisia, ja mikä tahansa Amerikan poissaoloon onkin syynä, tosiasia on, että Raamattu ennustaa vain neljä globaalin vallan sfääriä vaivanaikana, ei viittä.

Kun aika kuluu vauhdilla, varmista, että sinä ja perheesi olette valmiita lähtemään tästä maailmasta, kun Vapahtajamme kutsuu meitä. Kukaan meistä ei halua olla tällä planeetalla kun 'Herran päivä' saapuu. Kuten Hän teki Sodoman päivinä, Jumala pidättelee tuomiotaan kunnes vanhurskaat on poistettu, mutta tuo voisi tapahtua kirjaimellisesti minä hetkenä hyvänsä nyt.

Maranatha!

Älä missaa tämän viikon raporttia täällä sunnuntaina.

God Bless,

Hal Lindsey

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com