Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 14. lokakuuta 2016

Peresin hautajaiset merkittävä viesti muutoksesta modernin Israelin valtion vaiheissa

Tässä israelilaiselta Breaking Israel News -uutissivustolta mielenkiintoinen profetia-artikkeli lokakuun alkupuolelta 2016, jonka suomensin ihan siitä syystä, että nyt on ilmassa muutosta Lähi-idässä, kun Syyrian sota kiihtyy ja Venäjä (Hesekielin Goog) liittolaisineen (Iran, Turkki, Hizbollah jne.) on Israelin pohjoisrajalla valmiina hyökkäämään pyhään maahan. Tämä artikkeli vain vahvistaa sitä käsitystä, että valemessias eli Antikristus on pian nousemassa tulevan 3. maailmansodan tuhkista, joka eksyttää maailman ja Israelin. Israelilaiset nykyrabbit odottavat siis messiastaan Daavidin huoneesta, joka kuitenkin on Antikristus, jonka Herra Jeesus tuhoaa toisessa tulemuksessaan maan päälle Israelin 70. vuosiviikon jälkeen. Shimon Peres'in kuolema ja hautajaiset olivat viimeinen sinetti aikakauden vaihtumiselle nyky-Israelin historiassa.

Tähän artikkeliin liittyen lukekaa Googin sodan pikaisesta tulemisesta tuore blogijulkaisu:

http://nokialainen.blogspot.fi/2016/10/googin-sota-on-valiton-hesekiel-38-ja.html

ja PDF-tiedostona:

https://asiakas.kotisivukone.com/files/cuttingedgefinland.kotisivukone.com/Googin_sota_on_valiton__Hesekiel_38_ja_Jesaja_17_toteutumaisillaan.pdf

-----------------------

Ennakoiko Israelin viimeisen perustajaisän kuolema Daavidin messiaanista aikakautta?
Did Death of Israel’s Last Founding Father Usher in Messianic Era of David?

By Adam Eliyahu Berkowitz October 5, 2016 , 12:30 pm

http://www.breakingisraelnews.com/76668/death-israels-last-founding-father-usher-messianic-era-joseph/


”Silloin katoaa Efraimin kateus, ja Juudan vihat häviävät. Efraim ei kadehdi Juudaa, eikä Juuda vihaa Efraimia.” (Jesaja 11:13)



Kun Shimon Peres'iä, viimeistä elossaolevaa johtajaa, joka oli perustamassa modernia Israelin valtiota, ylistettiin viime perjantaina historiallisella yli 90 maailmanjohtajan kokoontumisella yli 70 maasta, se dramaattisesti ja painokkaasti merkitsi yhden aikakauden loppua Israelille. Eräs huomattava rabbi ja opettaja tiedosti jopa merkittävämmän siirtymisen tapahtuneen: yhden messiaanisen aikakauden lopun ja toisen alkamisen.

Juutalaisessa perinteessä on kaksi vaihetta koskien Messiasta: aluksi Moshiach Ben Yosef (Messias Joosefin huoneesta), ja myöhemmin, Moshiach Ben David (Messias Daavidin huoneesta).

Rabbi Shimon Apisdorf, näkyvä juutalainen opettaja ja bestseller-kirjailija, selitti, että vaiheet edustavat prosessia, eivät yksilöitä.

Rabbi Abraham
Isaac Kook
Israelin kuningas tulee varmastikin olemaan Daavidin huoneesta, mutta tämä henkilö on lopullinen päätös prosessille ja ajanjaksolle, jota kutsutaan Moshiach Ben Yosef'iksi”, hän sanoi. 

Rabbi Apisdorf tunnistaa modernin Moshiach Ben Yosef'in aikajakson rabbi Abraham Isaac Kook'in avulla, joka oli ensimmäinen Israelin aškenasijuutalainen päärabbi ja mahdollisesti yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista siionistirabbeista, joita on koskaan elänyt valtion sisällä. Vuonna 1904, kun rabbi Kook ylisti Theodore Herzl'iä, modernin siionismin perustajaa, hän sanoi Herzl'iä sekulaariksi juutalaiseksi, ”Moshaich Ben Yosef'in alkuvaiheeksi”, ja viittasi Israelin valtion ilmentävän Moshaich Ben Yosef'ia, huomaten yhtäläisyyksiä modernin valtion ja Raamatun Joosef-hahmon välillä.

Joosef oli holhooja, jonka Jumala lähetti pelastamaan monet nälkäkuolemalta, joka elätti Jaakobia ja hänen poikiaan materiaalisesti, kun he tulivat Egyptiin etsimään viljaa, joten tulevissa sukupolvissa Joosefin jälkeläisistä kehittyisi juutalaisen kansallisen olemassaolon materiaalinen puoli”, rabbi Kook kirjoitti muistopuheeseensa.

Joosef oli kansakuntien nielaisema, ja puhui sujuvasti seitsemääkymmentä kieltä. Tämä viimeinen seikka symbolisoi yhteyttä Israelin ja kaikkien maailman kansakuntien välillä, jonka me näemme tänään.”

Rabbi Shimon Apisdorf asetti erityisen alkamispisteen Moshiach Ben Yosef'ille toteamalla merkittävän yhteensattuman. Hän selitti Breaking Israel News'ille, että päivästä jolloin rabbi Kook saapui Israeliin, heprealaisen Ijar-kuun 28. päivänä (13. toukokuuta 1904), tuli Jerusalem-päivä, ollen päivä, jolloin Jerusalem yhdistyi täsmälleen 63 vuotta myöhemmin. Jerusalem ja Kolmas Temppeli ovat välttämättömiä Messiaan toiselle vaiheelle: Moshiach Ben David'ille.

Tuntuu ilmeiseltä, että Moshiach Ben Yosef'in aika alkoi päivänä, jolloin rabbi Kook astui pyhän maan maaperälle”, rabbi Apisdorf sanoi.

US President Barack Obama at the funeral ceremony of
Shimon Peres in Jerusalem, September 30, 2016.
Rabbi Apisdorf uskoo, että Peres'in kuolema viestitti siirtymävaihetta, jolloin Moshiach Ben Yosef'in aika on päättymässä ja Moshiach Ben David'in aika ottaa näkyvyyttä. Rabbi ilmaisi tämän historiallisen prosessin hengelliseltä kannalta.

Aistin, että Moshiach Ben Yosef'in aika päättyi Shimon Peres'in hautajaisiin, koska hän oli viimeinen Israelin valtion alullepanijoista, joka ilmensi tuota prosessia [valtion perustamisesta]”, rabbi Apisdorf sanoi. ”Tämä on päivänselvä historiallinen muutos, ja, merkittävää kyllä, se oli ikäänkuin koko maailma olisi tunnustanut tämän rientämällä Jerusalemiin läsnäolevaksi tuota messiaanista muutosta varten. [Hautajaisissa oli muuten paikalla edustajia juuri 70 maasta ja ainut merkittävä poissaolija oli Venäjän presidentti Vladimir Putin!! Suom. huom.]

Jos tämä on totta, niin alkaen tästä viime sapatista, ja siihen asti kun Uusi Vuosi alkoi, siirtymäaika päättyi, ja me olemme nyt yksinomaan Moshiach Ben David'in ajassa”, rabbi Apisdorf selitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com