Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. marraskuuta 2017

10 tärkeää profetiaa sille, että elämme ehdottomasti viimeisten päivien viimeisiä!

Kuten otsikosta voi päätellä, niin tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa kerrotaan kymmenestä päivänselvästä aikainmerkistä, että olemme tämän aikakauden aivan loppuvaiheissa juuri ennen Jeesuksen Kristuksen takaisintuloa omilleen ylöstempauksen muodossa. Tämä Rapture Ready -sivuston syyskuinen artikkeli on ennen kaikkea uskoa vahvistava, joten älkäämme luovuttako. Aika on lähellä!

------------------------

Viimeisten päivien viimeiset

By Bill Perkins, September 24, 2017


Kymmenen päivänselvää merkkiä, että elämme viimeisten päivien viimeisiä.

Tänä päivänä asiat tapahtuvat niin nopeasti, että on hyödyllistä vain astua taaksepäin, hengähtää ja katsoa lukuisia Raamatun profetioita, jotka toteutuvat ympärillämme. Tässä on 10 tärkeää profetiaa, joiden pitäisi vakuuttaa jokainen, jolla kaksikin aivosolua, että elämme ehdottomasti viimeisten päivien viimeisiä!

1) Israel taas kotimaassaan. ”Niin puhu heille: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä otan israelilaiset pois pakanakansojen keskuudesta, minne vain he ovat kulkeutuneet, kokoan heidät joka taholta ja tuon heidät omaan maahansa” (Hes. 37:21).

Viimeisiä päiviä koskevat Raamatun profetiat alkavat ja loppuvat Israeliin. Ennenkuin Jumala kokosi Israelin takaisin kotimaahansa, useimmat viimeisten päivien profetiat eivät voineet alkaa toteutua. 1800-luvun lopulla lähes 2000-vuotisen maailmanlaajuisen hajotuksen jälkeen juutalaisia alkoi suodattua takaisin alkuperäiseen Jumalan antamaan maahansa. Vuonna 1917 ensimmäisen maailmansodan lopussa Balfour'in julistus antoi juutalaisille laillisen paluuoikeuden. Ja toukokuun 14. päivänä 1948 YK julisti Israelin itsenäiseksi valtioksi.

2) Israel on maailman ongelma. ”Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan” (Sak. 12:3).

Raamattu ei vain luvannut, että israel palaisi Jumalan antamaan maahansa, vaan että tästä pikkuisesta kansakunnasta tulisi myös väkikivi maailmalle. Tuskin menee päivää, ettei Israel olisi uutisissa. Israelin väestö on noin 8 miljoonaa, arabeja on noin 450 miljoonaa.

(Hädin tuskin pystyt näkemään Israelia (merkitty punaisella) keskellä muslimien hallitsemaa Lähi-idän maa-aluetta.)

Jokainen Amerikan halllinto siitä saakka, kun Israelista tuli valtio vuonna 1948, on yrittänyt ja epäonnistunut varmistaa kestävä rauha Lähi-Idässä. Kansalliset uutiset kuolaavat jatkuvasti Israelia ja Lähi-Itää koskevista ongelmista tehden Israelin ongelmaksi. Tämä johtaa lopulta siihen, että Ahdistuksen ajassa jokainen kansakunta maan päällä tulee Israelia vastaan. Seitsenvuotisen Ahdistuksen ajan lähestyessä loppuaan Antikristus tuo maailman armeijat yhteen ”tappamaan juutalaiset”. Heidän Messiaansa, Nasaretin Jeesus, kuitenkin palaa maan päälle ja pelastaa heidät tuholta.

3) Homoseksuaalinen perversio. ”Ja he huusivat Lootia sanoen hänelle: Missä ne miehet ovat, jotka tulivat luoksesi yöllä? Tuo heidät tänne meidän luoksemme, ryhtyäksemme heihin” (1. Moos. 19:5).

”Sillä niinkuin oli Nooan päivinä, niin on Ihmisen Pojan tulemus oleva” (Matt. 24:37).

”Niin myös, samoin kuin kävi Lootin päivinä: he söivät, joivat, ostivat, myivät, istuttivat ja rakensivat, mutta sinä päivänä, jona Loot lähti Sodomasta, satoi tulta ja tulikiveä taivaasta, ja se hukutti heidät kaikki, samoin käy sinä päivänä, jona Ihmisen Poika ilmestyy” (Luuk. 17:28-30).

Raamattu sanoo, että tempausta edeltävät päivät ovat ”aivan kuten” päivät, ennenkuin Jumala tuhosi maan globaalilla vedenpaisumuksella ja myös aivan kuten päivät, ennenkuin Hän tuhosi Sodoman ja Gomorran. Yksi erikoisesti mainittu erottuva piirre oli laajalle levinnyt homouden synti. Tulevaisuudessa Jumala jälleen tuomitsee sen.

Tiedä se aina, että homous ON syntiä. Homot eivät ole syntyneet sellaisina, vaan he PÄÄTTIVÄT olla sellaisia. Niinkuin varas ei voi lopettaa varastamista ilman Jumalan suurempaa voimaa, niin myös homo/lesbo ei voi katua ja kääntyä synnistään ilman Jumalan voimaa. Murha, varastaminen, aviorikos, homous jne. OVAT selvästi määriteltyjä SYNNIKSI Jumalan Sanassa.

Jumala on se, joka määrittelee synnin, ei hallitus! Tänä päivänä homojen oikeudet saavat välitöntä huomiota poliittisesti korrektilta liikkeeltä tuomaan tämä perversio julkisuuteen normaalina, rinnastamalla väärin heidän vaatimuksensa mustien oikeuksien ajamiseen 1960-luvulla.

Homojen oikeuksien vertaaminen kansalaisoikeuksiin ei kuitenkaan ole omenoiden vertaamista omeniin, koska homoseksuaalinen käytös on valinta ja musta ihonväri ei. Se tosiasia näyttää olevan retoriikalta kateissa, koska Jumalan antamat ja perustuslain suojelemat kristittyjen oikeudet heitetään ulos ikkunasta, samalla kun homoseksuaalinen perversio nostetaan ”normaaliin” asemaan.

4) Rahaton yhteiskunta. ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku” (Ilm. 13:16-17).

Hiljattainen tutkimus (1) kertoo, että vain 10% amerikkalaisista kuljettaa aina mukanaan käteistä. Maailmanlaajuinen siirtyminen sähköiseen maksamiseen on ollut henkeäsalpaavaa. Jos pankkimme yllättäen jäädyttäisi tilimme, niin useimmat tämän artikkelin lukijoista olisivat syvissä vaikeuksissa. Pankkien ollessa nyt maailmanlaajuisesti sidoksissa toisiinsa emme selvästikään ole kovin kaukana siitä, jolloin yksi henkilö pystyy valvomaan kirjaimellisesti koko maailmaa. Ja juuri siihen me olemme menossa... vaiheeseen, jossa yhdellä henkilöllä on kaikkien maksutapahtumien täydellinen valvonta maan päällä.

5) Venäjän ja Iranin koalitio. ”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta ja ennusta häntä vastaan” (Hes. 38:2).

”Minä kuljetan sinua, panen koukut sinun leukoihisi ja nostatan sotaan sinut ja kaiken sinun sotaväkesi: hevoset ja ratsumiehet, kaikki pulskasti puettuja, suuren joukon suurine ja pienine kilpineen, miekankantajia kaikki. Persia, Etiopia ja Puut (Libya) ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla” (Hes. 38:4).

”Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä, koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni” (Hes. 38:8).

On hämmästyttävää, kun Raamattu ennustaa, että Goog/Roos (nykyinen Venäjä) tulee hyökkäämään Israeliin pohjoisesta Persian (nykyinen Iran) ollessa yhtenä tärkeimmistä liittolaisistaan. Ei siis ole yllättävää, että tämän päivän Venäjä ja Iran ovat tulossa niin sotilaallisesti läheisiksi. Pidä myös mielessäsi, että em. profetiat, kirjoitetut 2700 vuotta sitten, osoittavat tämän ajan olevan sen jälkeen, kun Israel palaa maahansa viimeisinä päivinä.

6) Ydinaseet. ”Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka” (Ilm. 6:4).

”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa ja sen kieli mätänee sen suussa” (Sak. 14:12).

Kuinka olisit kuvaillut ydinpommia 2500 vuotta sitten? Johanneksen ja Sakarjan oli tehtävä juuri se. He tiesivät vain, että se oli valtavan suuri ja aika tuhoisa. Niin tuhoisa, että liha suli pois heidän ruumiistaan, ennenkuin heidän luunsa koskettivat maata! Tuo kuulostaa ihan neutronipommilta, joka on suunniteltu höyrystämään ihmiset ja jättämään rakennukset ehjiksi.

7) Tiedon lisääntyminen. ”Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet tutkivat sitä, ja ymmärrys (KJV: knowledge = tieto) lisääntyy” (Dan.12:4, Raamattu Kansalle).

”Sotavaunut karkaavat hurjasti kaduilla, syöksyvät sekaisin toreilla; ne ovat nähdä kuin tulenliekit, ne kiitävät kuin salamat” (Naahum 2:4).

Internetistä on tullut nykyajan tiedon levittäjä ja meillä aika pitkälti on pääsy mihin tahansa ulottuvillamme. Paikallisen ja maailmanlaajuisen kuljettamisen helppous autolla, lentokoneella, junalla, tai laivalla katsotaan normaaliksi. Naahum 2:4 kuulostaa, kuin profeetta katselisi ylhäältä päin vilkasta risteystä yöllä.

8) Pilkkaajat kieltävät Jeesuksen toisen tulemuksen. ”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: 'Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta.'” (2. Piet. 3:3,4).

Selvän Raamatun opin, että Herra palaa ensin tempauksessa, kieltäminen, on tempauksen MERKKI. Tämä Raamatun tulkinnan dispensationalistinen malli on ainoa johdonmukainen tapa tietää, mitä Jumala sanoo kirjoitetussa sanassaan.

Silti yli 80% ”kristillisestä kirkosta” maailmassa on teologiassaan amillenniaalinen, mikä merkitsee tempauksen perusteellista kieltämistä. Huomaa, että tämä jae ei puhu ei-kristityistä, vaan koska se mainitsee ”isät” ja Jumalan ”luomakunnan”, se viittaa viimeisinä päivinä eläviin kristittyihin!

9) 144 000 juutalaista evankelistaa tunnistetaan. ”Ja minä kuulin sinetillä merkittyjen luvun, sata neljäkymmentä neljä tuhatta merkittyä kaikista Israelin lasten sukukunnista” (Ilm. 7:4).

”Ja he veisasivat uutta virttä valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä; eikä kukaan voinut oppia sitä virttä, paitsi ne sata neljäkymmentä neljä tuhatta, jotka ovat ostetut maasta. Nämä ovat ne, jotka eivät ole saastuttaneet itseään naisten kanssa; sillä he ovat niinkuin neitsyet. Nämä ovat ne, jotka seuraavat Karitsaa, mihin ikinä hän menee. Nämä ovat ostetut ihmisistä esikoiseksi Jumalalle ja Karitsalle” (Ilm. 14:3,4)

Tämä arvoituksellinen profetia sanoo, että Jumala valitsee 144 000 juutalaista miestä ja ilmoittaa itsensä heille Siionin vuorella Jerusalemissa (ei Öljymäellä eikä Moorian vuorella). Mikä mielenkiintoisinta, nämä miehet ovat neitsyitä. Joitakin vuosia sitten kirjoitin artikkelin, jossa samaistin nämä miehet naimattomiin rabbiinisiin juutalaisiin iältään 18-30 vuotta. Nyt heidän lukumääräkseen arvioidaan noin 150 000 ja se on kasvussa. [Tässä Perkins ehkä menee metsään. Tämä Siionin vuori tuskin on Jerusalemissa, koska ”he veisasivat uutta virttä myös valtaistuimen edessä ja neljän olennon ja vanhinten edessä.” Vikstenin mukaan 144 000 ovat Ilm. 12. luvun poikalapsi, joka on tässä temmattu taivaaseen. Temmataanko heidät jakeiden 1 ja 2 välillä? Perkins ei kuitenkaan tunnista heitä 12. luvun poikalapseksi, mikä olisi oleellista tässä kontekstissa. Suom. huom.]

10) Israelin erämaat kukoistavat. ”Tulevina aikoina juurtuu Jaakob, Israel kukkii ja kukoistaa ja täyttää maanpiirin hedelmällänsä” (Jes. 27:6).

”Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla” (Jes. 35:1, 2).

Raamattu ennustaa, että Israelin rutikuiva ja autio maa tulee kukoistamaan runsaasti. 1800-luvun lopulla Mark Twain kertoi, että maassa on tuskin mitään vihreää.

Turkkilaiset ottomaanit, jotka hallitsivat maata 400 vuotta, verottivat rankasti maata sillä kasvavien puiden määrän perusteella. Niinpä useimmat maanomistajat hakkasivat kaikki puunsa välttyäkseen maksamasta veroa!


Sen jälkeen, kun juutalaiset alkoivat tosissaan palata 1800-luvun lopulla, juutalainen kansallisrahasto on istuttanut yli 250 miljoonaa puuta kaikkialla maassa (joka on tuskin Vermont'in osavaltion kokoinen).

Yksi uskomattomimmista asioista, joita tänä päivänä näemme Israelissa raamattumatkoillamme, on uskomaton ja värikäs kukkiva kasvullisuus Jordanin laaksossa ja Kuolleella Merellä – alhaisin kohta maapallolla. Israelilaiset keksivät tiputuskastelusysteemin, joka mahdollistaa, että kupillinen vettä riittää kokonaisen puun runsaaseen kasteluun päivän ajaksi. Tämän menetelmän käyttäminen autiomaassa on saanut sen kirjaimellisesti kukoistamaan viimeisten 50 vuoden aikana. Nyt he vievät tuoreita hedelmiä ja vihanneksia lentorahtina Eurooppaan joka päivä, paitsi lauantaina (sapattina).

Tiputuskastelusysteemi mahdollistaa Israelille vuosittain viedä 65 miljoonan dollarin arvosta taateleita Kuolleen Meren ympärillä, maapallon alimmassa kohdassa, kasvatetuista puista.

Ja seuraava toteutuva suuri profetia:

Israel löytää suuria rikkauksia


”Saba ja Dedan ja Tarsiin kauppiaat ja kaikki heidän nuoret jalopeuransa kyselevät sinulta: 'Oletko sinä menossa saalista saamaan, ryöstettävää ryöstämään? Oletko koonnut joukkosi kantamaan hopeata ja kultaa, ottamaan karjaa ja omaisuutta, suurta saalista saamaan?'” (Hes. 38:13)

Raamattu sanoo, että maassa löydetään suuria rikkauksia. Rikkaudet ovat niin suuria, että itsenäiset kansakunnat liittoutuvat yhteen ottamaan rikkaudet. Tämä on tapahtumassa silmiemme edessä!

Israel on löytänyt valtavia kaasukenttiä sisämaassa ja mereltä rannikoillaan. Ja kuten Teksasissa sanotaan: ”missä öljyä, siellä kaasua.” Joten se on vain ajan kysymys. Israelissa on porattu yli 500 öljykaivoa ilman tulosta, mutta hiljattain Israel löysi öljyä ja se olikin melkoinen löytö. Se on kooltaan yli kymmenkertainen maailman keskiverto kaivoihin verrattuna ja tulee antamaan miljardeja gallonoita öljyä vuodessa, paljon enemmän, kuin mitä Israel tarvitsee.

Kun lisää kaivoja porataan tähän valtavaan varantoon, niin Israelista tulee tärkeä öljyn toimittaja Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Luuletko, että Arabit hyväksyvät tämän sovinnolla? He kiehuvat jo kiukusta Israelin menestyksestä, kun se on jälleenrakentanut suurenmoisen kansakunnan vain 50 vuodessa. He tulevat hyppimään seinille!

Profetia mainitsee myös kulta- ja hopearikkaudet. Kun Kuollut Meri kuivuu, niin voisiko se paljastaa yhä enemmän näkymättömiä rikkauksia?

Usko minua, kun Israel pystyy toimittamaan öljyä alhaisempaan hintaan läheisemmästä jakelupisteestä (Välimeren itärannikolta), niin muslimit polttavat päreensä.

Ja jos Israel löytää vielä kultaa ja hopeaa, niin arabit kastelevat yhteiset kalsarinsa (wet their collective pants). Joten Israelin suurten rikkauksien löytäminen on läheisesti sidoksissa em. profetiaan no: 2, jonka mukaan Israel on väkikivi maailmalle!

BDS kaikilleko?


Toinen mainitsemisen arvoinen kiista Israelin ja maailman väliilä on naurettava yritys painostaa Israelia BDS-liikkeen kautta (Boycott, Divestment, Sanctions = boikotti, investointien poisvetäminen, pakotteet).

Tässä aivokuolleiden liberaalien kampanjassa ei ole mitään järkeä, jos ymmärtää, kuinka monta uskomatonta tuotetta Israel tarjoaa maailmalle. Kuka esim. haluaisi luopua älypuhelimestaan?

Onneksi monet USA:n osavaltiot ovat nyt säätämässä BDS:n vastaisia lakeja. Colorado on hiljattain liittynyt Floridaan, New York'iin, Indianaan ja Pensylvania'an BDS:n vastaisessa lainsäädännössä. Yli 30 muun osavaltion raportoidaan harkitsevan samanlaista lainsäädäntöä.

BDS esittää naurettavia väitteitä. Lopputulos on, että on oltava täysi typerys tukeakseen BDS:ää. Ellet ole kärryillä BDS-liikkeen typeryydestä, niin katso tämä lyhyt video ”BDS or the Bible?

Ilmeisesti siksi uskon, että elämme viimeisten päivien viimeisiä. Nämä 10 profetiaa todistavat, että nykyisen dispensaation, seurakunta-ajan, loppu on lähellä. Se tulee loppumaan uskovien riemulliseen lähtöön, nykyisten syntisten raamiemme karistamiseen.

Uskovalle, joka luottaa Jeesuksen vereen ja näkee niin paljon Raamatun profetiaa tulevan yhteen, pitäisi olla innostava kannustin pyytää Herralta viisautta olla herkkä Hänen Henkensä johdatukselle saavuttamaan kadotetut perheemme, ystävämme ja työtoverimme Hyvällä Uutisella. Ja sitä se on: Hyvä Uutinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com