Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Elämmekö vaarallisia aikoja, joista Paavali profetoi Toisessa Timoteuskirjeessä?

Tässä ajankohtainen Samuel Korhosen suomentama artikkeli viimeisten päivien merkistä, joka mainitaan 2. Tim. 3:1 jakeessa apostoli Paavalin toimesta. Kyseinen raamatunkohta ennustaa aikakauden viimeisille päiville ”vaarallisia aikoja” ja tämä toteutuu nykyaikana erityisesti näiden mielettömien joukkoampumisten muodossa, kuten äskettäisessä Las Vegasin verilöylyssä. Aivan varmasti maa on tullut täyteen väkivaltaa, kuten oli asianlaita Nooan päivinä. Se taas tietää Jeesuksen Kristuksen pikaista paluuta maan päälle.

-----------------------

Elämmekö vaarallisia aikoja?

October 4, 2017, by Jonathan C Brentner


Uutinen Las Vegasin verilöylystä järkytti minua. Katselin suurella surulla, kun maanantaiaamun uutislehdet lisäsivät uhrilukua näköjään tunnin välein. Kuinka joku voi olla niin paha, että murhaa niin monta viatonta ihmistä, joita ei tunne. Kuinka hän voi ampua heidät kuoliaaksi, ikään kuin olisi pelaaja, joka ampuu elottomia kuvia tietokoneen näytöllä?

Kuolleiden kuvat, jotka nyt näkyvät uutissivustoilla, ovat minulle melkein liikaa kestää. Näen hymyileviä kasvoja ja pohdin jäljelle jääneitä surevia perheitä.

Ovatko nämä niitä "vaarallisia aikoja", joita apostoli Paavali kuvailee luvussa 2. Tim. 3? Elämmekö "viimeisiä päiviä?" Luulen niin. Paavalin maininta "viimeisistä päivistä" tässä kohdassa viittaa aikaan juuri ennen tämän aikakauden loppua. Vaikka tämän luvun alussa kuvailtuja pahoja ihmisiä esiintyi hänen ajassaan ja jokaisessa ajassa sen jälkeen, niin em. jakeen merkitys on, että heitä on erityisen paljon ihmisen historian lopussa ja heidän käytöksensä on paljon voimakkaampaa eli rajumpaa, kuin edeltävinä aikoina. Uskon, että tätä juuri me näemme nyt.

Tämä on viimeisten päivien merkki

Jakeessa 2. Tim. 3:1 Paavali sanoo näin: ”Mutta tiedä se, että viimeisinä päivinä on tuleva vaikeita (KJV: perilous = vaarallisia) aikoja.” Käytin tässä KJV-käännöstä, koska ilmaisu ”vaikeita aikoja” ei kuvaa kreikankielen vastaavan sanan ankaruutta

Jakeessa Matt. 8:28 alkutekstin sama sana kuvaa kahden riivatun miehen raivokkuutta. Teksti sanoo, että he olivat ”kovin raivoisia, niin ettei kukaan voinut sitä tietä kulkea.” He olivat ”väkivaltaisia ja vaarallisia” miehiä, kuten kommentaattori William Barclay heitä kuvailee. Sana tarkoittaa myös sellaista, jota on ”vaikea lähestyä”. Näiden demonien valtaamien miesten raaka luonne teki mahdottomaksi kenellekään käsitellä heitä millään normaalilla tavalla.

Eikö tämä tuokin mieleen Las Vegas'in kohtauksen? Vaikka epäilty ampuja ei näyttänyt väkivaltaiselta, mikä olisi johtanut hyökkäykseen, hän jotenkin omasi kataluuden suorittaa säälimätön isku. Uskon, että Matteuksen 8. luvun kahden riivatun miehen luonteenpiirteet sopivat jokaiseen, joka joukkomurhaa ja vahingoittaa niin monia ihmisiä. Näemme paholaisen työn kaikessa sellaisessa väkivallassa, kuin varmasti oli esillä tämän viimeisen tragedian aikana.

Barclay kuvaili myös jakeiden 2. Tim. 3:1-5 uhkaavia viimeisiä aikoja ”eräänlaisena viimeisenä pahan valtavana hyökkäyksenä ennen sen lopullista tappiota.” Kaikkialla maailmassa näemme päivittäin terrori-iskuja, joissa on samanlainen kuolema ja tuho. Paholainen tietää, että hänen aikansa on käymässä vähiin ja raivokkaasti ja julmasti hyökkää kaikkea hyvää vastaan. Tämä toteutui täydellisesti Las Vegas'issa, eikö totta? Tässä julmassa iskussa on Saatanan sormenjäljet kaikkialla.

Vaikka viranomaiset eivät vielä ole ilmoittaneet tappamisen motiivia, niin uskon vakaasti, että ISIS on sen takana. Tragedian jälkeisessä profetiapäivityksessään Amir Tsarfati antoi monta vakuuttavaa syytä tähän johtopäätökseen. En usko, että ampuja olisi voinut suorittaa tämän traagisen iskun ilman apua. Hän näytti kyllin viattomalta, jotta pystyi hankkimaan aseet, mutta ei olisi voinut suunnitella ja toteuttaa sitä yksin.

Oletko valmis?

Mitä tämä hirvittävä Las Vegas'in murhenäytelmä meille kertoo? Uskon, että se ensisijaisesti muistuttaa meitä, että meidän on oltava valmiita. Jos tunnet Herran Vapahtajanasi, niin se tarkoittaa valvomista Hänen paluunsa suhteen, kuten Jeesus kehottaa meitä tekemään (Matt. 24:42-44). Jos olemme Kristuksessa, niin tiedämme näkevämme Hänet joko kuoleman, tai pilvissä kohtaamisen kautta. Meidän ei tarvitse pelätä aikaa, jossa elämme; Hänessä olemme turvassa riippumatta siitä, mitä tulee eteemme. Itse toivon kohtaavani Jeesuksen pilvissä.

Ellet tunne Häntä, niin huuda avuksi Hänen nimeään, kun sinulla vielä on siihen tilaisuus. Kuten Las Vegas'in tapahtumat osoittavat, niin elämä tämän maan päällä on aina niin epävarmaa. Emme tiedä, onko meillä huomista, mutta ne, jotka tuntevat Jeesuksen Vapahtajanaan, voivat levätä Hänen lupauksessaan ikuisesta elämästä, mitä tulkoonkaan heidän aikanaan täällä maan päällä.

Jeesus sanoi: ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16). Jeesus on ainoa pelastuksen tie miehille ja naisille. Kuitenkin Hän antaa iankaikkisen elämän kaikille, jotka huutavat Häntä avuksi ja uskovat, että Hän antaa synnit anteeksi ja pelastaa heidät tulevasta vihasta (ks. Room. 10:9,13).

Oletko valmis iankaikkisuuteen? Lepäätkö turvassa Jeesuksessa?

Tulevaisuudessa selitämme lisää ominaisuuksia, joita 2. Tim. 3. luettelee; pysy aalloilla. . . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com