Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 25. syyskuuta 2018

Edessä kaksi ennennäkemätöntä viikkoa syksyllä 2018, kun YK:n yleiskokous alkaa viikolla 39!

Tässä tuore suomentamani pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys viime sunnuntailta, jossa ennakoidaan kahden seuraavan viikon olevan geopoliittisesti ja profeetallisesti ennennäkemättömiä. Näin siksi, että maailmalla tapahtuu nyt asioita, jotka sopivat hyvin yhteen monien Raamatun lopunaikojen profetioiden kanssa, joiden keskipisteenä on Israel. Pastori Farag lainaa mielenkiintoisia uutisartikkeleita menneeltä viikolta. Mitä tulee Jeesuksen Kristuksen paluuseen noutamaan seurakuntansa, niin tämä syksy varsinkin on tarkkailemisen arvoista aikaa monien syiden tähden, ja nyt erityisesti YK:n yleiskokouksen avajaisviikko yhdessä juutalaisten lehtimajanjuhlan vieton kanssa voi olla hyvin merkityksellinen, kun rauhaa ja turvallisuutta toitotetaan maailman taholta.

---------------------------

Mid-East Prophecy Update – September 23rd, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 23.9.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu ennennäkemättömistä kahdesta viikosta, jotka ovat edessä maailmanlaajuisesti.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua siitä, minkä näen ennennäkemättömiksi kahdeksi viikoksi, jotka ovat edessämme alkaen maanantaista.
- Tällä tarkoitan sitä, ettemme ole koskaan ennen todistaneet sitä, mitä on nyt tapahtumassa maailman näyttämöllä sekä geopoliittisesti että profeetallisesti.
- Tiedättehän, etten millään tavoin halua kuulostaa sensaatiohakuiselta, vaan yksinkertaisesti mainitsen tosiasioihin perustuvasta ja raamatullisesta nykytilanteesta, koska se liittyy profetioihin.
- Haluan kiinnittää huomionne kolmeen profetiaan, joista ensimmäinen on 1. Tessalonikalaiskirje 5:3 koskien rauhaa ja turvallisuutta (peace and security).
- Toinen on Jesaja 17:1, joka on profetia Syyrian Damaskoksen kaupungista, joka on muuttumassa asumattomaksi rauniokasaksi.
- Kolmas on Hesekiel 38, joka on hyvin yksityiskohtainen profetia Venäjästä, Iranista ja Turkista käynnistämässä yhteistä hyökkäystä Israeliin.
Aloitan tällä Observer'in raportilla, jossa lainataan YK:n suurlähettiläs Nikki Haley'ta puhumassa tulevasta YK:n yleiskokouksesta, joka alkaa ensi tiistaina. Verrattuaan yleiskokousta ”pikadeittailuun (speed dating)”, Haley oli sanonut, ”Se mitä voin kertoa teille, on, että tämä on viikko, jota me kaikki odotamme, jonka aikana voimme itsekukin asettaa USA:n edut valokeilaan, tehdä siitä todella ison merkittävän asian, kun koko hallinto tulee paikalle”, Haley sanoi. ”He aikovat tulla ja tehdä juttujaan, ja me kaikki yritämme nähdä, josko voimme saada aikaiseksi joitakin hyviä rauhaa ja turvallisuutta (peace and security) koskevia sopimuksia.”

Syy, miksi halusin aloittaa tällä tavalla, johtuu kaikesta siitä, mitä on tapahtunut viime vuosien ja tämän vuoden YK:n yleiskokouksen välillä, joista tärkeimpänä oli Yhdysvaltojen Israelin-suurlähetystön siirtäminen Tel Aviv'ista Jerusalemiin 14. toukokuuta, Israelin 70. vuosipäivänä. Vaikka tänä vuonna oli monia muitakin profeetallista merkitystä omaavia tapahtumia, niin se, jota Raamatunprofetian tutkijat ja opettajat ovat tarkkailleet hyvin tiiviisti, on tilanne Syyriassa kolmen merkittävän maan suhteen, jotka mainitaan Hesekielin luvussa 38. Torstaina Breaking Israel News julkaisi raportin siitä, miten Israel on parantamassa ydinlaitostensa puolustusta vastauksena Iranin ja Syyrian uhkiin. Lainaten raporttia: ”Erittäin epätavallisessa ja ennennäkemättömässä liikkeessä, Israelin atomienergiakomission pääjohtaja antoi julkilausuman Iranin ja sen välikäsien avoimista uhkailuista hyökätä Israelin ydinvoimapaikkoja vastaan. Iranin kehotuksen ajoitus oli ironinen. Se tuli Israelin ohjusiskun Syyrian Latakiaan perässä, jonka uskotaan olleen kohdistettu hallinnon sotilasaseiden varastoon, jonka on sanottu sisältävän asekätkön siirrettäväksi Hizbollah'ille Libanonissa.”

On tärkeää ymmärtää, että tämä Israelin ohjusisku Syyriassa johti venäläisen koneen alasampumiseen, jossa kuoli 15 sotilashenkilöä Latakian yllä, josta – Jerusalem Post'in mukaan – Venäjä oli epäsuorasti syyttänyt Israelia. Ongelmana on, että se oli Syyrian ilmapuolustus, joka erheellisesti ampui alas venäläisen sotilaskoneen maanantai-iltana, kun Syyrian hallinto tähtäsi useisiin Latakian yllä lentäviin israelilaisiin ohjuksiin, raporttien mukaan.

Jos tämä ei ole tarpeeksi pahaa, niin YNet News'in mukaan Venäjä uhkailee Israelia, että maa ryhtyy kaikkiin tarvittaviin toimiin, joilla estetään mikä tahansa Venäjän armeijan, joka auttaa Syyrian hallintoa, henkeen ja turvallisuuteen kohdistuva uhka.

Kuten voitte kuvitella, niin keskellä kaikkea syyttelyä ja uhkailua, Netanyahu ja Putin saattaisivat pitää tarpeellisena puhua keskenään, mikä on juuri sitä, mitä he tekivät The Times of Israel'in mukaan. Pääministeri Benjamin Netanyahu puhui tiistaina Venäjän presidentti Vladimir Putin'in kanssa keskellä kasvavia jännitteitä näiden kahden maan välillä ...”Pääministeri ...esitti surunvalittelunsa venäläissotilaiden kuolemista ja sanoi, että vastuu koneen alasampumisesta kuuluu Syyrialle”, ollen lausunto, joka annettiin Netanyahun toimistosta. ...Kreml sanoi Putin'in korostaneen sitä, että Israelin hyökkäys loukkasi Syyrian itsemääräämisoikeutta ja myöskin rikkoi Venäjän ja Israelin välisiä sopimuksia yhteenottojen välttämiseksi Syyriassa. Venäjän johtaja kehotti Netanyahu'a ”olemaan sallimatta tällaisia tilanteita enää tulevaisuudessa.”

- Ehdotan, että kaikki mitä tämä herättää, on kaksi kysymystä esitettäväksi itsellemme, jolloin tekisimme hyvin, koska se liittyy siihen, mikä on nopeasti toteutumassa.
- Ensinnäkin, mikä on todennäköisyys sille, että kaikki nykypäivänä tapahtuva asettuu täsmällisesti riviin sillä lailla, ja sellaisella spesifisyydellä kuin Raamattu sanoo?
- Toiseksi, eikö ole järkevää ajatella, kun kaikki tapahtuu niinkin nopeasti kuin se tekee, että Herran paluu on ovella?
Matteus 16:2-3 (KR 33/38)”Mutta hän vastasi ja sanoi heille: "Kun ilta tulee, sanotte te: 'Tulee selkeä ilma, sillä taivas ruskottaa', ja aamulla: 'Tänään tulee rajuilma, sillä taivas ruskottaa ja on synkkä'. Taivaan muodon te osaatte arvioida, mutta aikain merkkejä ette osaa.”
Luukas 12:39-40 (KR 33/38)”Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee.”
- Tässä tärkein asia lopuksi: Herran paluu ei ole niin kuin varas yöllä niille, jotka tuntevat Hänet ja odottavat Häntä.
- Siksi esittelemme pelastuksen evankeliumin Jeesuksen Kristuksen persoonassa meidän viikoittaisten profetiapäivitystemme lopussa.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin ja nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, ja palaa jälleen eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com