Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 11. syyskuuta 2018

Vakava Syyrian tilanne syyskuussa 2018 luo profeetallisen merkittävyyden alueelle

Tässä tuoreessa pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivityksessä keskitytään lähinnä eskaloituvaan tilanteeseen Syyriassa ja varsinkin sen luoteisosassa, kun presidentti Assadin hallinto aikoo pian käynnistää suurhyökkäyksen Idlibiin kumppaneiden avustamana, jolla voi olla kauaskantoisia seurauksia. Jo nyt USA:n ja Venäjän välit ovat valmiiksi huonot ja mikäli Assad käyttäisi kemiallisia aseita hyökkäyksessään, niin USA (+Israel) ei jättäisi vastaamatta. Tämä puolestaan suututtaisi Venäjän ja Iranin, jotka tukevat Assadin hallintoa. Näin tämä nykyinen tilanne Israelin lähellä viittaa tiettyjen Raamatun profetioiden pikaiseen toteutumiseen, jonka perusteella meidän kristittyjen pitäisi olla valppaina ja hereillä, jottei Herran päivä yllättäisi niinkuin varas yöllä. Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

----------------------------

Mid-East Prophecy Update – September 9th, 2018


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 9.9.-18. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://drive.google.com/drive/folders/1Dol7QQodiU64u2olM_flQPkMzVIjOcrf (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu profeetallisesta merkittävyydestä liittyen Syyrian tilanteen vakavuuteen.


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua profeetallisesta merkittävyydestä koskien Syyrian tilanteen vakavuutta.
- Haluan myös puhua siitä, mistä sanoisin, että sillä on vielä suurempi profeetallinen merkitys, kun se liittyy rauhansopimuksen tulevaisuudennäkymiin.
- Nimittäin siitä, että juutalaiset ja palestiinalaiset eläisivät rinnakkain ”rauhassa ja turvallisuudessa (peace and security)” rauhansopimuksen puitteissa.
- Vaikka ymmärrän, että viittaaminen tiettyihin Raamatun kohtiin on tarpeetonta niille, jotka tuntevat Raamatun profetiat, niin teen sen niitä varten, jotka eivät tunne profetioita.
- Jesaja 17 on profetia Syyrian Damaskoksesta, ja toiseksi, Hesekielin profetiassa on kyse Venäjän, Iranin, Turkin ym. hyökkäyksestä Israeliin.
- Sitten kolmanneksi, Sakarja 12 on profetia, joka liittyy maailman päihdyttävään pakkomielteeseen jakaa Jerusalemin rajat.
- Riittää kun sanon, että kaikki kolme näistä erityisistä profetioista yhdessä muiden kanssa ovat tällä hetkellä pelissä, ja uskon, että ne ovat jo toteutumaisillaan.
- Kun valmistauduin tämän päivän profetiapäivitykseen, olin ällikällä lyöty siitä, miten nopeasti kaikki on kehittymässä ja se ei tule hidastumaan.
- Tämä on se, mihin haluan viitata ”lakkaamattomana vauhtina”, siinä mielessä, että ei olisi järkevää uskoa, että se vain menee pois.
Hyväksi esimerkiksi, aloitan tällä Newsweek'in artikkelilla koskien sitä, miten Israel julkisti ensimmäistä kertaa sotansa laajuuden Irania vastaan Syyriassa, ja sanoo, että se voi pian kasvaa jopa suuremmaksi mittasuhteiltaan. Tämän ei pitäisi tulla minään yllätyksenä Idlib'in panosten takia Syyriassa, minkä vuoksi Venäjä, Iran ja Turkki pitivät Teheranissa perjantaina kokouksen, jonka monet näkivät viimeisenä mahdollisuutena estää laajamittainen taistelu ja ”verilöyly”. Idlib'in merkitys on se, että se on viimeinen suuri kapinallisten ja jihadistiryhmien, jotka ovat yrittäneet kaataa Bashar al-Assad'ia, linnoitus. Lisäksi, Idlib'istä kulkee merkittäviä valtateitä halki Syyrian, ja mikäli Syyrian hallinto valtaisi kaupungin takaisin, se tekisi kapinallisista merkityksettömiä, joille jäisi vain muutamia eristäytyneitä saarekkeita läpi Syyrian alueen. Toisin sanoen, Venäjä ja Iran yhdessä Turkin kanssa hallitsisivat tehokkaasti koko Syyriaa asemoiden heidät täydellisesti edellämainitun liittouman hyökkäykselle Israeliin Syyrian kautta, joka on ennustettu Hesekielin luvussa 38.

Fox News'in mukaan USA ei istu toimettomana, sillä yli sata amerikkalaista merijalkaväen sotilasta käynnisti ilmahyökkäyksen Etelä-Syyrian autiomaassa tykistötulen avustamana lähettääkseen ”vahvan viestin” Venäjälle ...Joukkojen voimannäytös tulee kun Iranin, Venäjän ja Turkin johtajat kokoontuivat perjantaina Teheranissa keskustellakseen selviksi heidän seuraavat askeleensa Syyrian 7 vuotta kestäneessä sisällissodassa edeltäen odotettua Syyrian presidentti Bashar al-Assad'in joukkojen johtamaa suurhyökkäystä maan luoteisosassa sijaitsevaan Idlib'in maakuntaan.

Tämä oli perjantaina, sitten eilen lauantaina, Jerusalem Post kertoi, että Turkin, Iranin ja Venäjän presidentit ...eivät olleet päässeet sopimukseen tulitauosta, joka olisi estänyt Syyrian hallituksen suurhyökkäyksen kapinallisten hallussapitämään Idlib'in maakuntaan...

Tämä tuo meidät siihen, mistä tässä kaikessa on kyse, joka on Israel, erityisesti Jerusalem, koska se on paikka, missä ovat maalitolpat ja maalintekoalue. Älä erehdy sen suhteen; Israel tietää tämän, minkä vuoksi - Jerusalem Post'in mukaan - Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu oli sanonut, että Israel ryhtyy voimakkaisiin toimiin estämään Irania olemasta Syyriassa. ...Keskellä jatkuvia ulkomaisia raportteja Israelin iskuista syvälle Syyrian rajojen sisäpuolelle, pääministeri Benjamin Netanjahu avasi viikoittaisen hallituksen kokouksen keskiviikkona sanoen, että Israel toimii ”lähellä ja kaukana” estääkseen Iranin juurtumisen Syyriaan.

Ehdotan, että presidentti Trump siirtämällä Yhdysvaltain suurlähetystön Jerusalemiin ja vetäytymällä demonisesta Iranin ydinsopimuksesta muutti geopoliittisen maisemakuvan koko olemuksen, ja näin tehdessään, teki tähän mennessä vaikeasti saavutettavasta sopimuksesta saavutettavamman, kuten tämä Times of Israel'in artikkeli osoittaa. – Yhdysvaltain presidentti Donald Trump kertoi juutalaisille johtajille torstaina, että Yhdysvallat ei anna rahallista tukea palestiinalaisille, ennen kuin he pääsevät sopimukseen Israelin kanssa. Hän sanoi myös, että Iranin hallinto oli ”menettänyt lumoamisvoimansa”, koska hän vetäytyi vuoden 2015 ydinsopimuksesta, ja hallinto taistelee nyt eloonjäämisestään. Lähtemällä sopimuksesta - Trump sanoi - hän oli tehnyt ”suuren palveluksen Israelille”. Neuvottelupuhelussaan useiden kymmenien Amerikan juutalaisjohtajien kanssa juuri Rosh Hashanah'in edellä, Trump huomautti, että hän oli äskettäin leikannut roimasti USA:n valtavasta rahallisesta tuesta palestiinalaisille...

- Oletan, että kaikki tämä herättää kysymyksen siitä, mitä tämä kaikki merkitsee, ja vastaus tähän elintärkeään kysymykseen on kaksiosainen.
- Ensinnäkin kristityille, se mitä tämä merkitsee, on, että tekisimme hyvin ollaksemme valppaita, pitämällä lujasti kiinni uskosta ja kenties vielä tärkeämpää, tekemällä parannusta.
- Todellakin, tämä oli sitä, mitä Jeesuksella oli Johanneksen kautta kirjoitettavaksi Sardeen seurakunnalle, koska, jos he eivät tekisi parannusta, Hän tulisi niinkuin varas.
Ilmestyskirja 3:2-3 (KR 33/38)”Heräjä valvomaan ja vahvista jäljellejääneitä, niitä, jotka ovat olleet kuolemaisillaan; sillä minä en ole havainnut sinun tekojasi täydellisiksi Jumalani edessä. Muista siis, mitä olet saanut ja kuullut, ja ota siitä vaari ja tee parannus. Jos et valvo, niin minä tulen kuin varas, etkä sinä tiedä, millä hetkellä minä sinun päällesi tulen.”
- Toiseksi niille, jotka eivät ole koskaan vedonneet Jeesuksen Kristuksen nimeen pelastuakseen, tämä kaikki tarkoittaa sitä, ettei ole paljon aikaa.
- Siksi esittelemme pelastuksen evankeliumin Jeesuksen Kristuksen persoonassa meidän profetiapäivitystemme lopussa joka viikko.
- Jeesuksen Kristuksen evankeliumi on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, ja nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä, ja tulee jälleen eräänä päivänä.
Pelastuksen ABC – A on sen tunnustamista, että olet syntinen, (Room. 3:23).
B on uskomista, (Room. 10:9-10). C on pyytämistä, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-18 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com