Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 3. syyskuuta 2018

Last Trumpet Newsletter -- Syyskuu 2018

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta syyskuun 2018 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVII    Issue IX    September 2018

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Pimeyden henki ja tämän elämän myrskyt
(The Spirit Of Darkness And The Storms Of This Life)

”Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.”

Matteus 24:10-12

”Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut: se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua.”

Valitusvirret 3:22-26


Tässä LTN:n numerossa, tarkastelemme jälleen kerran aikamme ajankohtaisia tapahtumia ja maailmaa, joka kamppailee pimeyden henkeä ja tämän elämän myrskyjä vastaan. Tämänpäivän uutisotsikot kuvaavat maailmaamme tavalla, jota voitaisiin melko tarkasti kutsua apokalyptiseksi. Kuivuuden, nälänhädän, tulvien, metsäpalojen ja helleaaltojen taustaa vasten näemme ihmismassoja, jotka rämpivät, kun he uurastavat löytääkseen toivoa ja merkitystä elämäänsä. Tämän uutiskirjeen heinäkuun 2018 numerossa ilmoitin, että yhä useammat amerikkalaiset kärsivät tilasta, joka tunnetaan ”uutisväsymyksenä”. Tämä tila, joka johtuu uutistiedon ylikyllästyksestä, on johtanut pelkoon, ahdistukseen, ja toivottomuuteen massojen joukossa. Nyt raportti on noussut esiin väittäen, että ihmiset kärsivät myös ”empatiaväsymyksestä”. The Guardian'in 2. elokuuta 2018 julkaisemassa artikkelissa viitataan siihen, että negatiivisen uutisselostuksen ylirunsaus on tuhonnut useiden amerikkalaisten kyvyn tuntea empatiaa ja myötätuntoa. (1) Artikkelissa lainataan psykologi Charles Figley'ta, joka määrittelee empatiaväsymyksen ”uupumus- ja toimintahäiriötilaksi, biologisesti, fysiologisesti ja emotionaalisesti, johtuen pitkittyneestä altistumisesta myötätuntostressiin”. Tilan sanotaan johtavan ”vähentyneeseen tunteeseen kaiken tarkoituksenmukaisuudesta”. (2) Tämän artikkelin valossa on mielestäni erittäin mielenkiintoista, että Jeesus, joka puhuu Hänen paluutaan edeltävistä päivistä, varoittaa meitä Matteuksen evankeliumin luvussa 24:10-12, ”Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.”

Hyvin suurella osalla siitä, mitä näemme ja kuulemme tänään, on tarkoitus varastaa toivomme. Esimerkiksi elokuvantekijä Michael Moore, joka tunnetaan sellaisista dokumenteista kuin ”Bowling for Columbine” ja ”Fahrenheit 9/11”, totesi äskettäin, että amerikkalaisten täytyy hylätä toivo. ”Toivo on passiivista. Toivo antaa sinulle luvan sallia jonkun toisen tehdä työ... Toivo, ja passiivisuus, joka tulee sen myötä, on se, joka auttoi meitä pääsemään tänne aluksi. Se on laiska ulospääsytie. Emme tarvitse toivoa. Tarvitsemme toimintaa”, Moore intti. (3) Moore puhui liberaalin roskalehden nimeltä Huffington Post toimittajalle mainostaakseen dokumenttielokuvaansa nimeltä ”Fahrenheit 11/9”. Elokuva, joka läksyttää nykyistä Amerikan presidenttiä Donald Trump'ia, tekee jopa rohkean julkilausuman siitä, että Trump on Yhdysvaltojen viimeinen presidentti. (4) Meillä on siis elokuvantekijä, joka ennustaa nuoren maamme loppua, joka on ollut olemassa vasta 242 vuotta. Se ei ole epätavallinen asenne, ja Mooren taistelu toivoa vastaan ​​on suorassa ristiriidassa apostoli Paavalin inspiroivien sanojen kanssa, joka kirjoitti Jumalan innoittamana Roomalaiskirjeen luvussa 5:1-5, ”Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo. Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, mutta kärsivällisyys koettelemuksen kestämistä, ja koettelemuksen kestäminen toivoa; mutta toivo ei saata häpeään; sillä Jumalan rakkaus on vuodatettu meidän sydämiimme Pyhän Hengen kautta, joka on meille annettu.” [Nyt poika Meyer menee harhaan. Ei kai Paavalin lausuma toivosta tässä kontekstissa tarkoita jonkun valtion pelastumistoivoa, vaan sitä, että kestämme kilvoituselämässämme perille saakka, kunnes saavumme taivasten valtakuntaan?! Suom. huom.] Riippumatta siitä, kuka on presidentti, pääministeri, kuningas, kuningatar, tai diktaattori, se ei muuta sitä tosiasiaa, että toivomme on Jumalassa. Jumalamme ei torku eikä nuku, eikä hän varmasti kärsi myötätunnon väsymyksestä. Toisin kuin ihminen, Hänen myötätuntonsa ei sammu. Sillä kuten meille kerrotaan Valitusvirsien luvussa 3:22-26, ”Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut: se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua.” Kehotan jokaista tämän uutiskirjeen lukijaa katumaan syntejään, jos et ole vielä tehnyt niin, omistamaan elämäsi Jumalalle, ja panemaan täysin luottamuksesi Häneen. Hän on toivomme lähde!

Amerikan suurin synti (America's Greatest Sin)

Vastahakoisesti löydän itseni jälleen kirjoittamasta Amerikan suurimmasta synnistä. Kuitenkin, tuoreita tapauksia on tullut tietoon, joista Jumalan kansan täytyy olla tietoisia, jotta voimme olla informoituja siitä, kuinka suunnata rukouksia. Muinaisina aikoina israelilaiset joutuivat usein pahaan kiipeliin, koska ihmiset oli houkuteltu vääränlaiseen palvontaan ja paholaisen palvelijoiksi. Pyhät kirjoitukset kertovat meille, että väärät jumalat, kuten Baal ja Moolok, olivat todellakin valepuvussa esiintyviä perkeleitä. Tämä tosiasia todistetaan Viidennen Mooseksenkirjan luvussa 32:16-17, joka kertoo meille: ”He herättivät hänen kiivautensa vierailla jumalillaan, he vihoittivat hänet kauhistuksillansa. He uhrasivat riivaajille, epäjumalille, jumalille, joita he eivät tunteneet, uusille, äsken tulleille, joista teidän isänne eivät tienneet.” Väärä palvonta näille jumalille edellytti tuomittavia tekoja, kuten lapsiuhrauksia, joita israelilaiset tekivät toivossa varmistaa hyvinvointinsa. Nykyään ihmiset kaikkialla maailmassa ja erityisesti Yhdysvalloissa uhraavat yhä lapsiaan vaurauden takia käyttämällä aborttimenetelmää. Tämä on tosiasia, joka todella ilahduttaa Chelsea Clinton'ia, joka on entisen Yhdysvaltain presidentin Bill Clinton'in ja hänen vaimonsa Hillary'n tytär. Puhuessaan elokuussa 2018 ”Rise Up for Roe” -tapahtumassa, Chelsea Clinton kertoi yleisölleen: ”Amerikkalaiset naiset, jotka astuivat työelämään vuosien 1973-2009 välillä, lisäsivät talouteemme kolme ja puoli biljoonaa dollaria. Netti, naisten uusi sisäänpääsy – ei ole irrallaan siitä tosiasiasta, että Roe'sta tuli maan laki tammikuussa v. 1973.” (5) Näin ollen, Clinton'in kieroutuneessa mielessä, abortilla on aina ollut positiivinen vaikutus Amerikan talouteen, koska se on antanut naisille mahdollisuuden osallistua amerikkalaiseen työvoimaan, jossa lapset eivät ole olleet rasitteena. Jeesus kertoi meille, että tulee päivä, jolloin lapset katsottaisiin pikemmin rasitteeksi kuin siunaukseksi, kun Hän varoitti meitä Luukkaan luvussa 23:29, ”Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet'.”

Valitettavasti barbaarinen aborttikäytäntö ei ole pelkästään yleistä tänäpäivänä ja tässä aikakaudessa, vaan monet naiset, jotka ovat käyneet proseduurin läpi, ovat ylpeitä siitä. O Magazine'n, jota julkaisee Oprah Winfrey, heinäkuun 2018 numerossa, niin kutsutussa ”Inspiraatio” -osiossa, on haastattelu naisen nimeltä Amelia Bonow kanssa. Tämä nainen tuli kuuluisaksi sen jälkeen, kun hän aloitti liikehdinnän, joka kannusti naisia ​​”toitottamaan” aborteistaan Twitterissä ja Facebookissa. (6) Vuodesta 2015 lähtien, kun liikehdintä alkoi, yli 300 000 kerskausviestiä abortin saaneilta naisilta on julkaistu Twitterissä. On myös tehty videoita, joissa yksi nainen ylpeili siitä, että hänen aborttinsa oli ”hellävarainen, halventava ja voimaannuttava”. (7) Muita sanamuotoja, joita naiset käyttivät kuvaillakseen aborttejaan, olivat ”female-power witchy (naisvoimainen noituusteko)” ja ”sacred taking of agency (pyhä viraltapano)”. (8) Älkää erehtykö, nämä naiset rehentelevät murhasta, ja Oprah Winfrey edistää heidän toimintaansa.

Niin kuvottavaa kuin se onkin kuulla naisten kerskailevan aborteistaan, on vielä pahempaa kuunnella pastoreita ns. kirkoissa, jotka edistävät myöskin aborttia. Toistaiseksi, Kalifornian Santa Cruz'issa sijaitseva kirkko on ilmoittanut suunnitelmista avata ravintola ja panimo, joka lahjoittaa osan tuotoistaan Planned Parenthood'ille. ”Toivomme, että olisimme täysi arvoitus ihmisille, jotka kävelevät ohitsemme. Kirkko, joka tarjoilee olutta ja antaa tuottonsa mestoille, kuten Planned Parenthood, kiehtoo todellakin minua”, kirkon ”pastori” sanoi. (9)

Samaan aikaan Oregonin Portland'issa sijaitseva jäätelökauppa on solminut kumppanuuden Kansallisen aborttioikeuksia ajavan toimintayhdistyksen (National Abortion Rights Action League, tai NARAL) kanssa. Tämän kumppanuuden seurauksena uusi rajoitettu jäätelömakuerä on valmistettu kunnioittamaan aborttia. Makua kutsutaan nimellä Rocky Roe v. Wade (10), ja tämän pirullisen jäätelön myynnistä saadut tuotot käytetään taisteluun pro-life (elämän puolesta) -toimia vastaan. ”Tilaa omasi nyt ja auta puolustamaan lisääntymisvapautta”, NARAL kirjoitti Twitter-viestissään. (11) On käynyt selväksi, että ne, jotka kutsuvat itseään ”valinnanvapaus-mielisiksi (pro-choice)”, eivät ainoastaan tue viattomien ihmishenkien viemistä abortin kautta, vaan he myös nauttivat siitä.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​että jopa republikaaniset lainsäätäjät, jotka omaksuvat pro-life -kannan, eivät taistele aborttia vastaan ​​riittävällä vakavuudella. Tämä ilmeni 23. elokuuta 2018, jolloin republikaanien hallitsema Yhdysvaltojen kongressi äänesti Yhdysvaltojen terveys- ja sosiaalipalveluministeriölle (Department of Health and Human Services) tarkoitetun määrärahalain puolesta, joka, jos hyväksytään edustajainhuoneessa ei ainoastaan ​​jatkaisi liittovaltion rahoitusta massamurhajärjestölle nimeltä Planned Parenthood, vaan myöskin tarjoaisi julkisen rahoituksen tutkimukselle, jossa käytetään abortoituja vauvoja kokeissa. (12) Senaattori Rand Paul, republikaani Kentucky'sta, protestoi liittovaltion rahoitusta Planned Parenthood'ille ja pyysi senaatin jäseniä äänestämään muutosehdotuksesta, joka poistaisi rahoituksen Planned Parenthood'ilta. ”Suuri yleisö on jo pitkään tiennyt, että demokraatit ovat aborttiryhmä. Nyt kansalaiset tietävät, että monet republikaanit soittavat vain suutaan pro-life - kysymyksissä ja ovat todellakin enemmän huolissaan paisuneista valtion menoista kuin ihmishenkien pelastamisesta”, senaattori Paul julisti. Hänen ehdotuksensa rahoituksen poistamiseksi Planned Parenthood'ilta epäonnistui, kun 45 ääntä oli sen puolesta ​​ja 48 ääntä vastusti. Muutoksen läpimenoon tarvitaan kuusikymmentä ääntä. (13)

Yhdysvaltain konservatiivit toivovat, että Brett Kavanaugh'in nimittämisellä Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen on mahdollista, että tuhoisa vuoden 1973 Roe v. Wade -päätös, joka teki abortin lailliseksi tässä maassa, voitaisiin lopultakin kumota. Kuitenkin tuoreen uutisraportin mukaan Kavanaugh pitää Roe v. Wade -päätöstä ”vakiintuneena lakina”, ja siksi on epätodennäköistä, että se tullaan kumoamaan. ”Puhuimme siitä, katsoisiko hän Roe'n vakiintuneeksi laiksi. Hän sanoi, että hän oli samaa mieltä sen kanssa, mitä tuomari Roberts sanoi hänen nimityskuulemisessaan, jossa tuomari sanoi, että se on vakiintunut laki”, kertoi republikaanisenaattori Susan Collins (14) Tämä on valtava pettymys. Joka tapauksessa Jumala pitää niitä, jotka ovat syypäitä tähän salakavalaan aborttisyntiin, vastuussa olevina tuomiopäivänä, riippumatta siitä, mitä ihminen voi kutsua vakiintuneeksi laiksi.

Skandaali ja seksuaalinen hyväksikäyttö Roomalaiskatolisessa kirkossa (Scandal And Abuse In The Roman Catholic Church)

Viime vuosikymmeninä on ollut useita syytöksiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkavirheistä Roomalaiskatolisessa kirkossa. Jokainen syytös otettiin vastaan järkytyksellä ja tyrmistyksellä kriitikoiden taholta, mutta katolisten joukot pysyivät uskollisina uskonnolleen. Nyt on noussut lisää raportteja esiin, ja siitä on tullut kiistaton tosiasia, että väärinkäytökset ovat yleinen asia roomalaiskatolisuudessa. Nämä eivät ole pelkästään yksittäisiä tapahtumia, vaan todisteita systemaattisesta sairaudesta uskonnon sisällä.

Elokuussa 2018 julkaistiin erityinen suuren valamiehistön (grand jury) raportti, joka paljastaa, että Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa 301 pappia on syytetty kidutuksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tämän hyväksikäytön uhrit olivat usein nuoria poikia, mikä paljastaa häiritsevän homoseksuaalisen pedofiilisen taipumuksen katolisen papiston jäsenten keskuudessa. Puhuessaan raportista, Pennsylvanian oikeusministeri Josh Shapiro oli sanonut seuraavaa: ”Pennsylvanalaiset voivat lopultakin tietää seksuaalisen hyväksikäytön laajuudesta näissä hiippakunnissa. Ensimmäistä kertaa voimme kaikki alkaa tajuta kirkon johtajien systemaattisen peittelyn, joka seurasi. Hyväksikäyttö jättää jälkensä jokaiseen hiippakuntaan. Peittely-yritykset olivat pitkällevietyjä. Kirkko suojeli instituutiota kaikin keinoin.” (15) Katolisen papiston jäsenet eivät vain harjoittaneet näitä häpeällisiä tekoja, vaan heidän esimiehensä jättivät paikkansa kätkeäkseen skandaalit, valitsemalla pikemmin organisaationsa maineen suojelemisen kuin lasten, joita oli rikottu. Raportti, joka on 884 sivua pitkä, alkaa sanoilla: ”Me, tämän suuren valamiehistön jäsenet, tarvitsemme teitä kuulemaan tästä. Tiedämme, että jotkut teistä ovat kuulleet siitä jotain jo aiemmin. On ollut muitakin raportteja koskien lasten hyväksikäyttöä Roomalaiskatolisen kirkon sisäpuolella. Mutta ei koskaan tässä mittakaavassa. Monille meistä nämä aikaisemmat jutut tapahtuivat jossain muualla, jossain vieraalla maalla. Nyt tiedämme totuuden: sitä tapahtui kaikkialla.” (16) Raportin mukaan, yli tuhatta lasta Pennsylvanian osavaltiossa on hyväksikäytetty pappien toimesta 1940-luvulta lähtien. (17) Ottamalla huomioon sen seikan, että tämä raportti kattaa vain yhden osavaltion, voimme vain arvuutella, kuinka paljon enemmän hyväksikäyttöä on suoritettu muissa osavaltioissa ja muualla maailmassa.

Toisessa esimerkissä inhottavasta käyttäytymisestä, Washingtonin entinen arkkipiispa, kardinaali Theodore McCarrick, joutui eroamaan Kardinaalien kollegiosta (College of Cardinals) 20. kesäkuuta 2018 sen jälkeen, kun oli paljastunut, että hän oli hyväksikäyttänyt ainakin yhtä alaikäistä alttaripoikaa ja muita nuoria miehiä. (18) Jotta asiat saataisiin pahemmiksi, arkkipiispa Carlo Maria Vigano, joka oli Vatikaanin Washingtonin-suurlähettiläs vuosina 2011-2016, kirjoitti tyrmäävän kirjeen elokuussa 2018, mikä osoittaa, että paavi Francis oli jo pitkään tiennyt McCarrick'in synneistä ja päätti olla tekemättä mitään. (19) Kirje myös syytti roomalaiskatolisia virkamiehiä vehkeilystä järjestelmällisen hyväksikäytön salassa pitämiseksi ja peittämiseksi katolisessa kirkossa. ”Piispat ja papit, jotka ovat käyttäneet väärin asemaansa, ovat tehneet kauhistuttavia rikoksia vahingoittaakseen heidän uskollisia, alaikäisiä, viattomia uhreja, sekä nuoria miehiä, jotka haluavat tarjota elämänsä kirkolle, tai heidän hiljaisuutensa ei ole estänyt tällaisten rikosten jatkumista edelleen”, Vigano kirjoitti. Hän jatkoi edelleen kirjoittamistaan, ”...Jos me todella haluamme vapauttaa Kirkon löyhkäävästä suosta, jonne se on vajonnut, meillä on oltava rohkeutta kaataa salaisuuden kulttuuri ja julkisesti tunnustaa totuudet, jotka olemme piilottaneet. Meidän on katkaistava hiljaisuuden salaliitto, jossa piispat ja papit ovat suojelleet itseään uskollisten seuraajiensa kustannuksella...” Vigano päätti kirjeensä kehottamalla paavi Franciscusta eroamaan. (20) Kun toimittaja kysyi, paavi Francis kieltäytyi kommentoimasta kirjettä. ”Totean vilpittömästi, että minun on sanottava tämä teille (toimittaja) ja kaikille muillekin, jotka olette kiinnostuneita: Lukekaa asiakirja huolellisesti ja arvioikaa se itseänne varten. En aio sanoa yhtäkään sanaa tästä. Minusta lausunto puhuu puolestaan ja teillä on riittävä journalistinen kyky tehdä omat johtopäätöksenne”, paavi totesi. (21) On melko mielenkiintoista, että Franciscus ei päättänyt kiistää väitettä. Vaikka hän ei kommentoinut kirjettä erityisemmin, hän pyysi anteeksiantoa Irlannissa 26. elokuuta 2018 pitämässään puheessa. ”Kukaan meistä ei voi olla liikuttumatta näiden nuorten tarinoista, jotka kärsivät seksuaalisesta hyväksikäytöstä, joilta ryöstettiin heidän viattomuutensa, ja jäivät arpisiksi. Tämä avoin haava haastaa meidät olemaan tiukkoina ja päättäväisinä totuuden ja oikeudenmukaisuuden tavoittelemisessa. Pyydän anteeksi näitä syntejä sekä skandaalin ja petetyksi tulemisen vuoksi, jota hyvin monet muut Jumalan perheessä ovat tunteneet”, Franciscus vetosi. (22)

Nähtävästi näillä loputtomilla skandaaleilla, jotka vaivaavat Katolista kirkkoa, on alkanut olla syvällinen vaikutus. ”Tämä on ollut helvetistä peräisin oleva kesä Katoliselle kirkolle, ja meidän syntejämme paljastetaan täysin peittelemättä maailman silmille nähtäväksi”, sanoi Vatikaanin neuvonantaja Thomas Rosica. (23) Monet vihaiset katolilaiset harkitsevat vakavasti uskonnon jättämistä Washington Post'in mukaan. ”Monet katolilaiset joutuvat kyselemään, olemmeko tuhlanneet elämäämme seuraamalla tätä johtamismallia. Tässä vaiheessa (kirkon) johtajisto tässä maassa ei ole uskottava. Toistuvat skandaalit vaikeuttavat tai tekevät jopa mahdottomaksi siirtää uskoa lapsiimme... ajattelen sitä joka hetki”, sanoi kirjailija Paul Elie. (24) Patricia McGuire'lla, joka on Trinity Washington -yliopiston presidentti, on samanlainen mielipide. ”Sitä on lähes mahdoton pelastaa. Kirkko on sirpaleina. Ihmiset ovat täysin erottaneet uskonsa organisaatiosta”, hän sanoi. (25)

Homoseksuaalisuus ja transseksuaalisuus nousussa (Homosexuality And Transgenderism On The Rise)

Jos näyttää siltä, ​​että Amerikan Yhdysvallat on nykyään valtavan erilainen maa kuin sinä muistat lapsuudestasi, niin se ei ole pelkästään sinun mielikuvitusta. Yhteiskunnan etualalla nykyajan Amerikassa ovat seksuaalivähemmistöjen (LGBTQ) asiat. LGBTQ on lyhenne, joka tarkoittaa henkilöitä, jotka tunnistautuvat lesboiksi, homoiksi, biseksuaaleiksi, transseksuaaleiksi ja sukupuolen kyseenalaistajiksi. Vaikka homoseksuaaleja on esiintynyt koko ihmiskunnan historiassa, eivät he ole koskaan ennen olleet niin rohkeita ja avoimia, varsinkin Yhdysvalloissa. Näin ollen, demokraattiset senaattorit esittivät lakia heinäkuun lopussa 2018, että jos se hyväksytään, se pakottaa Yhdysvaltojen väestönlaskentatoimiston (Census Bureau) esittämään amerikkalaisille ​​kysymyksiä heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan ja sukupuoli-identiteetistään. (26) Samaan aikaan Census Bureau ilmoitti maaliskuussa 2018, että tulevassa vuoden 2020 väestönlaskennassa on lomakkeita uusia vaihtoehtoja varten, joiden avulla osanottajat voivat ilmoittaa, ovatko he samaa sukupuolta olevassa suhteessa vai vastakkaisten sukupuolten suhteessa. (27) Se tosiasia, että näitä lomakkeita muutetaan ja tiedonkeruuta koskevat säännöt ovat muuttumassa, osoittaa sen, että yhä suurempi osa amerikkalaisista on nyt homoseksuaaleja. Tämä pätee erityisesti nuorten ihmisten keskuuteen. Ipsos Mori'n tekemän ja heinäkuussa 2018 julkaiseman tutkimuksen mukaan vain kaksi kolmasosaa kaikista Z-sukupolven jäsenistä identifioi itsensä heteroseksuaalisena. Hannah Shrimpton, yksi tutkimuksen tekijöistä, sanoi, että tämä tutkimus osoittaa ”huomattavasti suuremman altistumisen kommunikointiin erilaisten elämäntapojen välillä, jotka ovat saatavilla nuorille ihmisille nykyään sosiaalisen teknologian avulla”. Hän edelleen jatkoi sanoen, ”Etenkin tämä nuorten sukupolvi on kasvanut aikana, jolloin sukupuoli yksinkertaisena binääriolettamuksena ja muuttumattomana identiteettinä on kyseenalaistettu paljon suuremmissa piireissä – tämä on uutta ja vaikuttaa laajempiin näkemyksiin sukupuolesta, seksuaalisuudesta, ja paljon avarampiin näkökantoihin identiteetistä.” (28) Näyttää siltä, ​​että julkisten koulujen indoktrinaation vuodet sekä viihdeohjelmien lähettäminen televisiossa ja elokuvien kautta, on ollut tehokasta nuorten mielten muokkaamisessa. Sukupolvi Z on luokiteltu vuosina 1995-2010 syntyneiksi. (29)

Toisessa muuttuvien aikojen indikaattorissa, demokraattien ehdokas Vermontin osavaltion kuvernööriksi ei ole kukaan muu kuin Christine Hailquist, henkilö, joka oli syntynyt mieheksi ja väittää nyt olevansa nainen. (30) Hailquist on osoittanut itsensä ujostelemattomasti antikristilliseksi, ja hänellä on pitkä historia niiden arvostelemisessa, jotka noudattavat Raamatun normeja. Esimerkiksi Twitterissä lähetetyssä viestissä Hailquist valitti, että ”radikalisoituneet kristityt ovat osa amerikkalaista sielunmaisemaa, ja me siedämme sitä.” (31) Voidaan vain aprikoida, mitä tämä henkilö voisi tehdä, jos hänestä tulee Vermontin kuvernööri.

Keskellä homoseksuaalisuuden ja transsukupuolisuuden yleistä esiintymistä Amerikassa, on puhjennut jumalanpilkan henki. Näin ollen, monet korkeakoulut ja yliopistot tässä maassa tarjoavat nyt erittäin hyökkääviä kursseja. Esimerkiksi Eugene Lang College New Yorkissa tarjoaa kurssin nimeltä ”Queering and Decolonizing Theology (Homostamisen ja perinteistä vapautumisen teologia)”, joka opettaa myöskin niin sanotuista ”transsukupuolisista kristuksista”. (32) Harvard Divinity School tarjoaa kurssin ”Homoteologioista, Homouskonnoista (Queer Theologies, Queer Religions)”. Kurssin kuvauksessa sanotaan: ”Tarkastelemme homoteologian ja homoteorian välisiä rajoja tai sen ja muiden poliittisten teologioiden välisiä rajoja. Testaamme 'kristinuskon' rajoja samalla kun tarkastelemme homouskonnon eri muotoja tuttujen uskonnollisten instituutioiden ulkopuolella...” (33) Swarthmore College Swarthmore'ssa, Pennsylvaniassa, tarjoaa vieläkin perverssimmän kurssin otsikolla ”Queering the Bible (Raamatun homostaminen)”. Kurssin kuvaus kertoo, että se ”horjuttaa pitkään vallalla olleita otaksumia siitä, mitä Raamattu - ja uskonto - sanoo sukupuolesta ja seksuaalisuudesta.” (34) Yksi asia on varma, nämä oppilaat jättävät nämä luokkahuoneet pahemmassa tilassa olevina, kuin silloin, kun he astuivat niihin.

Nykyään nuorille opetetaan, että he voivat olla mitä tahansa he haluavatkin olla ja voivat jopa valita oman sukupuolensa. Näin ollen, jotkut ihmiset väittävät olevansa miehiä, naisia ​​tai sukupuolta, joka on ei-mukautuva. Eräs mies Kanadassa päätti hiljattain käyttää tätä liberaalia ajattelutapaa edukseen. Kun hän osti uuden auton, mies otti yhteyttä vakuutusyhtiöönsä ja oli tolaltaan huomatessaan, että hänen vakuutusmaksunsa olisi 1100 dollaria vähemmän vuodessa, jos hän olisi nainen. Joten hän hankki merkinnän lääkäriltään ja kirjoitti Kanadan hallitukselle pyynnön, että hänet luokiteltaisiin naiseksi. Vaikka mies ei ollut tehnyt mitään ulkonäkönsä muuttamiseksi eikä esittänyt naista tai toiminut naisena, Kanadan hallitus hyväksyi hänen pyyntönsä ja julisti hänet naiseksi. ”Se oli melko helppoa. Minä vain pohjimmiltaan pyysin sitä ja sanoin, että identifioidun naiseksi, tai haluaisin identifioitua naiseksi”, mies kertoi. Hän edelleen jatkoi sanomalla, ”Olin melko järkyttynyt, mutta olin myös helpottunut. Tunsin lyöväni järjestelmää. Tunsin voittaneeni.” Sukupuolensa muuttamisen jälkeen, hänen autovakuutuksensa kustannukset laskivat huomattavasti. (35) Ymmärrän, että tämä tarina kuulostaa valeuutiselta, mutta lukuisat mediakanavat raportoivat siitä, mukaan lukien New York Post, (36) Canadian Broadcasting Corporation, sekä CBS News. (37) Maailmasta on tulossa hyvin outo paikka.

Lopuksi, elämme epäilemättä suuren vaaran ajassa. Äskettäin julkaistu valokuva Yhdysvaltain liittohallituksen alaiselta ilmailu- ja avaruushallintovirastolta (National Aeronautics and Space Administration, tai NASA) osoittaa, että suuri osa planeetastamme on tulessa. Tämä sisältää alueet Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Afrikassa ja jopa Australiassa. (38) Australia on tällä hetkellä ankaran kuivuuden kourissa, joka on saanut maasto- ja pensaspalot pahemmiksi huolimatta siitä, että siellä on tällä hetkellä talvi. ”Koskien laajoja alueita pohjoisessa ja lännessä, pensaspalokautta on pitkitetty kokonaisella kahdella kuukaudella elokuuhun asti – talviaikana, joka virallisesti alkoi 1. kesäkuuta. Australian ilmatieteen laitoksen mukaan, tammi-heinäkuun välinen aikajakso vuonna 2018 oli lämpimin Uudessa Etelä-Wales'issa (NSW) lähtien vuodesta 1910”, toteaa NASA'n julkaisema artikkeli. (39) Ilmakuvat maasta Australian kuivuudesta kärsivillä alueilla ovat hämmästyttäviä, laajojen maakaistaleiden ollessa täysin kuivuneita, halkeilevia, ja murentuneita. Reuters'in uutistoimiston raportti kutsui kuivuutta ”syöväksi, joka kalvaa maatiloja”. (40)

Kalifornian osavaltion metsäpalot ovat olleet hirvittävän ankaria tänä vuonna. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, Kaliforniassa on ollut 5,319 maastopaloa, jotka ovat syöneet 1 227 472 eekkeriä maata (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria). (41) Carr -palo, joka alkoi 23. heinäkuuta 2018 ja paikantuu Kalifornian Shasta- ja Trinity-piirikuntiin, on tuhonnut 1 079 asuinpaikkaa, 22 kaupallista rakennelmaa ja 503 ulkorakennusta, samalla kun monet muut ovat vahingoittuneet. (42) Mendocinon kansallispuiston palo, joka paikantuu lähelle Ukiah'in kaupunkia Pohjois-Kaliforniassa, on tuhonnut 157 asuntoa ja polttanut 402,468 eekkeriä maata. (43)

Eurooppa kärsii myös. Viime viikot ovat tuoneet kuumuusaallon ja lukuisia maastopaloja. Heinäkuun lopulla 2018, metsäpalot Kreikan Attikan alueella aiheuttivat 97 ihmisen kuoleman. (44) Elokuun lopulla 2018, viidensadan jalkapallokentän kokoinen metsäpalo puhkesi lähellä Klausdorf'in kaupunkia, Saksassa. Liekkejä vastaan taistelu tällä alueella on ollut erityisen vaarallista palomiehille, koska toisen maailmansodan aikana haudatut ammukset ovat räjähtäneet. ”Ammukset ovat erittäin vaarallisia, koska maaperälle ei voida astua, ja siksi ei pystytä pääsemään tulen lähelle”, Brandenburgin osavaltion kuvernööri sanoi. (45)

Juuri kun jotkin maailman alueet kärsivät kovasta kuivuudesta ja maastopaloista, muut alueet ovat kärsineet poikkeuksellisesta sateesta. Esimerkiksi, Intian Keralan osavaltio kärsii tällä hetkellä sen pahimmista tulvista vuosisataan, kun 800 000 ihmistä on siirtynyt asuinsijoiltaan ja 350 ihmistä on vahvistettu kuolleiksi. (46) Yhdysvaltojen Havaijin osavaltiossa trooppinen myrsky Lane, joka oli ollut hirmumyrsky ennen rantautumistaan, pudotti yli neljäkymmentä tuumaa sadevettä osavaltioon kuuluvalle Big Island'ille. (47) Suuri osa Wisconsin'in kotiosavaltiostani on kokenut salamatulvia viimeisen viikon aikana joidenkin läheisten alueiden saadessa sadetta yhdeksän tuumaa tai enemmän. (48)

Paljon enemmänkin voitaisiin kirjoittaa, mutta on selvää, että maailmamme kärsii kun ihmiskunta käy taistelua sekä luonnollisissa että hengellisissä myrskyissä. Onneksi Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus lupasi, että jos rakennamme elämämme Hänen opetustensa varaan, voimme kestää myrskyt. Matteuksen luvussa 7:24-25, Jeesus kertoo meille: ”Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu.”

Kiitos teille kaikille ystävällisestä tuestanne tälle ministeriölle. Muistakaa, että olemme täällä rukoillaksemme puolestasi, jos tarvitset rukousta. Armo ja rauha olkoon teidän kanssanne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Guardian, August 2, 2018, By Elisa Gabbert, http://theguardian.com.
02. Ibid.
03. CNS News, August 9, 2018, By Craig Bannister, http://cnsnews.com.
04. Ibid.
05. The Boston Globe, August 22, 2018, By Jeff Jacoby, http://bostonglobe.com.
06. CNS News, August 20, 2018, By Craig Bannister, http://cnsnews.com.
07. Life News, August 24, 2018, By Brent Bozell and Tim Graham, http://lifenews.com.
08. Ibid.
09. Christian Headlines, August 23, 2018, By Michael Foust, http://christianheadlines.com.
10. The Daily Wire, August 19, 2018, By Emily Zanotti, http://dailywire.com.
11. The Christian Post, August 21, 2018, By Samuel Smith, http://christianpost.com.
12. CNS News, August 24, 2018, By Terence P. Jeffrey, http://cnsnews.com.
13. Ibid.
14. Christian Headlines, August 22, 2018, By Michael Foust, http://christianheadlines.com.
15. CBS News Pittsburgh, August 14, 2018, By Andy Sheehan, http://pittsburgh.cbslocal.com.
16. Ibid.
17. Associated Press, August 20, 2018, By Ivan Moreno and Jeff Karoub, http://apnews.com.
18. National Catholic Register, August 25, 2018, By Edward Pentin, http://ncregister.com.
19. Ibid.
20. Testimony by Carlo Maria Vigano, Translated by Diane Montagna, August 22, 2018.
21. France 24, August 27, 2018, By France 24, http://france24.com.
22. Reuters News Service, August 26, 2018, By Graham Fahy and Philip Pullela, http://reuters.com.
23. The Washington Post, August 19, 2018, By Julie Zauzmer, Michelle Boorstein, and Michael Brice-Saddler, http://washingtonpost.com.
24. Ibid.
25. Ibid.
26. National Public Radio, July 31, 2018, By Hansi Lo Wang, http://npr.org.
27. Ibid.
28. The Telegraph, July 5, 2018, By Olivia Rudgard, http://telegraph.co.uk.
29. Forbes Magazine, September 20, 2017, By Deep Patel, http://forbes.com.
30. The Daily Caller, August 14, 2018, By Scott Morefield, http://dailycaller.com.
31. Ibid.
32. Christian Headlines, August 22, 2018, By Michael Foust, http://christianheadlines.com.
33. Ibid.
34. Ibid.
35. The New York Post, July 30, 2018, By Natalie O'Neill, http://nypost.com.
36. Ibid.
37. CBS Chicago, July 30, 2018, By CBS Chicago, http://chicago.cbslocal.com.
38. NASA, August 23, 2018, Site Editor Holly Shaftel, Science Editor Susan Callery, http://nasa.gov.
39. Ibid.
40. Reuters News Service, August 2, 2018, By David Gray, http://reuters.com.
41. CalFire, http://cdfdata.fire.ca.gov.
42. CalFire, Carr Fire, August 27, 2018, By CalFire, http://cdfdata.fire.ca.gov.
43. CalFire, Mendocino Complex Fire, August 27, 2018, By CalFire, http://cdfdata.fire.ca.gov.
44. Protothema, August 27, 2017, By Protothema, http://protothema.gr.
45. Associated Press, August 25, 2018, By Associated Press, http://ap.org.
46. CBS New, August 19, 2018, By CBS News, http://cbsnews.com.
47. The Weather Channel, August 26, 2018, By The Weather Channel, http://weather.com.
48. The Milwaukee Journal Sentinel, August 27, 2018, By James R. Nelson and Jeff Rumage, http://jsonline.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com