Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Ajankohtaisia tapahtumia syyskuussa 2019 viitaten aikakauden loppuun by Daymond Duck

Tässä noin viikko sitten kirjoitettu profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Artikkelissaan kirjoittaja esittelee 16 profeetallista ajanmerkkiä nykypäivänä (näistä 5 ensimmäistä profetiakonferenssin antia), jotka viittaavat Jeesuksen toiseen tulemukseen uskovien ylöstempauksessa hyvin pian. Negatiivisena asiana pidän Daymond Duck'in sokeutta presidentti Trumpin suhteen, joka ei ole sitä miltä päällisin puolin näyttää. Trump toteuttaa vain Raamatun profetiaa eksyttävänä vääränä kristuksena ja Israelin valhemessiaana (Matt. 24:24, Joh. 5:43).

---------------------------

Rukoile Amerikan, Israelin ja maailman puolesta (Pray for America, Israel and the World) :: By Daymond Duck

Published on: October 6, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/10/06/pray-america-israel-world-daymond-duck/  

Minulla oli kunnia puhua profetiakonferenssissa tällä kuluneella viikolla (viikko 39), ja haluan aloittaa joillakin mielenkiintoisilla asioilla, jotka tulivat muilta puhujilta.

Yksi: Eräs puhuja näytti kaksi tai kolme mainosta, joita näytetään Israelin televisiossa.

Puhuja yhdessä mainoksessa sanoi, että tämä on sukupolvi, joka rakentaa Temppelin uudelleen, ja puhuja toisessa mainoksessa kehotti israelilaisia tukemaan Temppelin jälleenrakentamispyrkimyksiä.

Ajattele sitä: Kun Jeesukselta kysyttiin tulemuksensa merkkejä, Jeesus paljasti, että Antikristus saastuttaa Temppelin. Myöhemmin Paavali sanoi, että Antikristus istuu Temppelissä osoittamassa itseään, että hän on Jumala (Matt. 24:15; 2. Tess. 2:3-4); ja tänään Israelin televisiossa on mainoksia, jotka kehottavat sukupolveamme jälleenrakentamaan Temppelin.

Kaksi: Meille kerrottiin, että jotkut juutalaiset rabbit ovat muistuttaneet presidentti Trump'ia, että monet Yhdysvaltain presidentit ovat olleet huolissaan heidän jättämästään poliittisesta perinnöstä.

Nämä rabbit sanoivat, että parasta mitä presidentti Trump voi tehdä perintönsä osoittamiseksi, on mahdollistaa Israel jälleenrakentamaan Temppeli.

Kolme: On yleisesti tiedossa, että Temppeli-instituutti on uusinut kaikki vaatteet, soittimet, jne. Temppelissä käytettäväksi, mutta he eivät ole rakentaneet uudelleen Liitonarkkia.

He eivät ole rakentaneet sitä uudelleen, koska he sanovat tietävänsä missä se on.

Neljä: Juutalaiset ovat tehneet kopion ilmestysmajasta (tabernacle); ja jos he voivat saada hallituksen hyväksynnän, he ovat valmiita aloittamaan eläinuhraukset Temppelivuorella joko yhdeksän ensimmäisen punaisen hiehon tuhkan kanssa tai ilman.

Viisi: Tiedä, että Jeesuksen toinen tuleminen ei ole maailman loppu; se on ihmishallinnon loppu ja Kuninkaan, Jeesuksen, hallituskauden alku.

Jos sinua lannistaa tai inhottaa se, mitä on käynnissä hallinnossamme tänäpäivänä, ymmärrä, että Jumala tietää kaiken siitä; ja se on yksi syy, miksi Hän aikoo saattaa ihmishallinnon päätökseen.

Kuusi: Siirtyessämme profetiakonferenssista ajankohtaisiin tapahtumiin, Raamattu opettaa, että tulee olemaan uskosta luopumista seurakuntakauden lopussa.

On ilmoitettu, että Yhdistynyt metodistinen kirkko (UMC) kokoontuu toukokuussa 2020 keskustellakseen siististä ja sovinnollisesta kirkkokunnan jakautumisesta.

Raamattu on selkeä homoseksuaalisissa kysymyksissä, mutta monien johtajien ja jäsenien hylkäys siinä, mitä Raamattu sanoo tästä, jakaa tuon kerran niin suuren kirkkokunnan.

Seitsemän: Muista, että tämän vuoden toukokuussa Floridan kuvernööri Ron DeSantis ja Floridan hätätilannejohtaja Jared Moskowitz vierailivat Israelissa ja Itkumuurilla, minne molemmat miehet asettivat rukouksen, ettei mikään hurrikaani iskisi Floridaan tänä vuonna.

Hurrikaani Dorian suuntasi kohti Floridaa, mutta kääntyi sivuun; hurrikaani Humberto suuntasi kohti Floridaa, mutta kääntyi sivuun; hurrikaani Lorenzo, kaikkien aikojen voimakkain hurrikaani näin kaukana Atlantilla, suuntautuu kohti Yhdysvaltoja, mutta sen ennustetaan kääntyvän syrjään (ehkä meidän on todella kaduttava syntejämme ja rukoiltava).

Kahdeksan: Antikristus ja Väärä profeetta tarvitsevat valvontalaitteita kaiken ostamisen ja myynnin seuraamiseksi Ahdistuksen aikana.

Syyskuun 19. päivänä 2019 kerrottiin, että kansainvälisen rauhan Carnegie-lahjarahasto (Carnegie Endowment for International Peace) oli todennut, että ainakin 75 maata käyttää aktiivisesti tekoälyn (AI) työkaluja, kuten kasvojentunnistusta, ihmisten seurantaan.

Yhdeksän: Syyskuun 22. päivänä 2019, presidentti Trump'in Lähi-idän erityisedustaja Jason Greenblatt oli Israelissa keskustellakseen presidentti Trump'in rauhanehdotuksesta.

Greenblatt kertoi, että Israelin vaalien myllerrys on muuttanut perusteellisesti asioita kentällä, joten julkistus presidentti Trump'in vuosisadan sopimuksesta viivästyy huomattavasti.

Haluaisin kuulla presidentti Trump'in sanovan, että se viivästyy pysyvästi ja Yhdysvallat heittää täyden tukensa Israelin taakse (se olisi hienoa hänen poliittisen perintönsä kannalta).

Kymmenen: 21. syyskuuta 2019 ilmoitettiin, että Syyria on lähettänyt panssareita, ajoneuvoja, sotilaita, ampumatarvikkeita ja raskaita aseita alueille, jotka ovat lähellä sen rajaa Israelin kanssa Golanin kukkuloilla, määrittelemättömistä syistä.

Jossain vaiheessa sota puhkeaa, ja Jumala on kertonut meille, kuinka se päättyy (Jes. 17:1-3, 14).

Yksitoista: Mitä tulee Iranin ohjusten käyttöön hyökkäykseen Saudi-Arabiaa vastaan, niin Yhdysvallat, Saudi-Arabia, Israel, EU, Englanti, Ranska, Saksa ja Japani ovat kaikki sanoneet, että Iran teki sen.

On selvää, että Irania johtaa joukko valehtelijoita.

Iranin pyrkimykset siirtää ohjuksia Syyriaan ja Irakiin, sekä Iranin tehostettu ydinmateriaalin rikastaminen ovat saaneet israelilaisen kenraalin sanomaan, että Israel on alkamassa saavuttaa sodan pistettä Iranin kanssa.

Israel keskustelee nyt siitä, aloitetaanko ennaltaehkäisevä isku Iraniin vai odotetaanko ja kostetaan Iranin hyökkäysten jälkeen.

Kaksitoista: Israelin vaalit ovat kääntyneet hengelliseksi taisteluksi Israelin tulevaisuudesta (Jumala kutsui Israelia seuraamaan heidän Messiastaan ja palvelemaan Häntä, mutta saatana haluaa Israelin olevan maallinen tai ei-uskonnollinen kansakunta, joka seuraa häntä).

Tiedä, että Israelilla on edelleen jumalallisuuden muoto (He rakentavat Temppelin uudelleen, tarjoavat eläinuhreja, jne.); mutta saatana häviää, ja he hyväksyvät Jeesuksen Ahdistuksen ajan lopussa.

Kolmetoista: Kun Venäjä, Iran, Turkki ja muut hyökkäävät Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa, Raamattu sanoo, että ne peittävät maan kuin pilvi (Hes. 38:9).

Olen pitkään uskonut, että ”peittää maan kuin pilvi” viittaa lentokoneisiin ja helikoptereihin.

Syyskuun 26. päivänä 2019 ilmoitettiin, että Venäjä laajentaa suurta lentotukikohtaansa Syyriassa lisäämällä toisen laskukaistan ja rakentamalla tiloja useammalle lentokoneelle.

Jotkut näistä lentokoneista tulevat olemaan drooneja, joten voimme lisätä lennokit ilma-alusten luetteloon.

Neljätoista: 27. syyskuuta 2019, Turkin presidentti Erdogan sanoi, ettei Turkki pelkää olemasta pakotteiden alla Yhdysvaltojen taholta, eikä Turkki noudata Yhdysvaltojen Irania koskevia pakotteita.

Erdogan sanoi, että Turkki ei tuhoa suhteitaan Iraniin.

Turkki on selvästi Iranin puolella ja rivissä Googin ja Maagogin taisteluun.

Viisitoista: Kaksi naista Fort Collins'issa, Coloradon osavaltiossa, haastoi kaupungin oikeuteen esiintyäkseen yläosattomina julkisesti, koska miehetkin voivat kulkea yläosattomina.

Naisten mukaan sukupuolten tasa-arvo tarkoittaa sitä, että heitä ei pitäisi vaatia käyttämään mitään vyötärön yläpuolella, ja liittovaltion tuomari oli heidän kanssaan yhtä mieltä.

Naisten esiintyminen julkisesti alastomina vyötäröstä ylöspäin on nyt laillista kuudessa osavaltiossa (Lootin päivät ovat saapuneet, ja on mietittävä, tuleeko tämä käytäntö jokaiseen Yhdysvaltain osavaltioon).

Kuusitoista: Paavi Francis on aikatauluttanut kokouksen Vatikaaniin 14. toukokuuta 2020 esitelläkseen humanistisen asiakirjan (humaanit arvot, ei uskonnolliset tai hengelliset arvot), jota maailman pitää noudattaa.

Hän haluaa selvästi, että YK käyttää maailman koulutusjärjestelmiä ajamaan maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa ilman kristinuskon panosta.

Yhteistyössä näkyvän muslimisheikin kanssa rakennetaan Abu Dhabiin kompleksia nimeltään Abrahamic Family House (Aabrahamilainen Perhetalo).

Siinä on kirkko, moskeija ja synagoga tai erilliset kristittyjen, muslimien ja juutalaisten palvontapaikat; ja sillä on neljäs paikka kaikkien uskontojen ihmisille kokoontua yhteen yhdeksi ruumiiksi (maailmanuskonto; ei Kristuksen ruumis).

Tarkoitus on edistää rauhaa, rinnakkaiseloa ja veljeyttä kaikkien uskontojen keskuudessa.

Lopuksi, presidentti Trump oli YK:ssa tällä viikolla (viikko 39), jossa hän kehotti kansakuntia torjumaan globalismin; normalisoimaan suhteet Israeliin; hän vastusti veronmaksajien rahoittamia aborttipalveluja maailmanlaajuisena ihmisoikeutena; hän kehotti maailman johtajia sallimaan kansalaistensa elää uskossa ja antamaan kunnian Jumalalle, ym.

On helppo ymmärtää, miksi globalistit, abortionistit ja muut inhoavat presidentti Trump'ia niin paljon ja miksi he haluavat hänet poistettavaksi virasta niin suuresti.

Rukoile Amerikan, Israelin ja maailman puolesta.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com