Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Askelta lähempänä aikakauden lopun täyttymistä lokakuussa 2019

Tässä tuore Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolta, jonka suomensin. Raportti on kirjoitettu tavan mukaan noin viikkoa ennen sen julkaisua. Käsiteltävänä on ajankohtaisia profeetallisia uutisia, joilla on merkitystä nykyisen aikakauden päättymiselle piakkoin. Etenkin ns. Googin sota häämöttää horisontissa.

--------------------------

Asteittain lähempänä (Closer By The Day) :: By Daymond Duck

Published on: October 27, 2019 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2019/10/27/closer-day-daymond-duck/

Hyvä ystäväni, Raamatun profetian asiantuntija tri Phillip Goodman, totesi äskettäin, että Lähi-idän (ja maailman) tilanne kääntyi dramaattisesti vain yhdessä päivässä, ja se aiheutti kolmen päivän puuskan uutisissa.

Hän viittasi siihen, että presidentti Trump veti joitain Yhdysvaltain joukkoja pois Pohjois-Syyriasta; Turkki lähetti panssareita Pohjois-Syyriaan; Venäjä otti haltuunsa Yhdysvaltojen hylkäämän alueen, kaupungit ja tukikohdat; kurdit aloittivat neuvottelut Syyrian kanssa; ja Iran väijyy taustalla.

Tri Goodman uskoo, että tämä on ”näyttämön asettelua” aikakauden lopun täyttymykselle Hesekielin luvuista 38-39, mutta sanoi, että ellei näin ole, niin sitten vaihe, joka on hyvin lähellä tätä, tulee kasvamaan kyseiseksi näyttämöksi samoilla näyttelijöillä hyvin pian.

Kaikki eivät ole yhtä mieltä useista syistä johtuen (erot siinä, asuuko Israel turvallisesti vai ei, profetian Elam'ista on täytyttävä, kenties Psalmin 83 sota on käytävä, jne.), mutta uskon, että tri Goodman muotoili sen hyvin.

Venäjä (tärkein voimatekijä tulevassa Googin ja Maagogin hyökkäyksessä Israeliin) on suurin voittaja Syyriassa; kurdeja ei todennäköisesti auteta Yhdysvaltojen taholta nyt, kun Yhdysvallat on pettänyt heidät ja he ovat allekirjoittaneet sopimuksen Syyrian kanssa; Venäjä, Iran ja Turkki eivät enää pelkää Yhdysvaltoja; poliittinen tilanne Yhdysvalloissa ja Israelissa on kaaoksessa; Yhdysvallat valmistelee pakotteita Turkin talouden vahingoittamiseksi (Venäjää ja Irania koskevien pakotteiden lisäksi), ja näitä maita sattuu taloudellisesti; Iranin hyökkäykset Saudi-Arabiaa vastaan ovat tuhonneet näiden kahden maan väliset suhteet; jne.

Tri Goodman on aiemmin huomauttanut, että kyse ei ole siitä, onko Israel hyökkäyksen kohteena, uhattuna, ilman rauhaa, jne., vaan kyse on siitä, onko Israel turvassa tappiolta vai ei.

Tri Goodman lisää, että ei ole epäilystäkään siitä, että Israeliin kohdistuu hyökkäyksiä, uhkia, se on ilman rauhaa, jne., mutta Israelia ei voida voittaa, koska Jumala lupasi suojella Israelia (ja Jumalan lupaus on luotettavampi kuin mitkään muurit, sopimukset, jne.).

Tämä ei ole ennuste, mutta jos Jumala voi muuttaa Lähi-idän tilannetta yhdessä päivässä (ja niin Hän teki), Hän voi muuttaa tilannetta Elam'issa tai missä tahansa muualla yhdessä päivässä tai alle sen, milloin tahansa Hän haluaakin.

Muita profetioihin liittyviä uutisia:

Ensinnäkin, Jeesus varoitti vainoista aikakauden lopulla, ja se on tulossa Yhdysvaltoihin.

Jotkut kandidaatit, jotka tavoittelevat puolueensa ehdokkuutta Yhdysvaltain presidentiksi, myöntävät avoimesti, että heillä on sosialistisia näkemyksiä.

Franklin Graham varoitti äskettäin, että sosialistit sulkivat kirkot Itä-Euroopassa ja panivat vankilaan heidän kanssaan eri mieltä olevat pastorit.

Radio-isäntä Todd Starnes sanoi äskettäin: ”Sinulla ei voi olla jotakin kansakuntaa Jumalan alaisuudessa ja omata sosialistista hallintoa.”

Yhdysvaltain oikeusministeri William P. Barr totesi äskettäin, että taistelunhaluisilla sekularisteilla (ei-uskonnollisilla ihmisillä) ei ole ”elävää ja eläväksi tekevää henkeä”; he eivät ole tyytyväisiä siihen, että uskonnollisten ihmisten ainoastaan annetaan harjoittaa uskoaan; ja he näyttävät saavan nautintoa pakottaessaan uskonnollisia ihmisiä rikkomaan omaatuntoaan.

Kristittyjen on otettava nämä varoitukset vakavasti, pohdittava vaikutuksia tuleville rakkailleen, rukoiltava tämän asian suhteen ja otettava kantaa.

Toiseksi, Paavali varoitti, että kristillisessä kirkossa tapahtuu luopuminen tai lähteminen uskosta aikakauden lopulla; ja äskettäisessä Pew -tutkimuskeskuksen kyselyssä havaittiin, että kristinusko on tasaisessa laskussa Yhdysvalloissa.

Kristityiksi itseään kutsuvien ihmisten määrä Yhdysvalloissa on vähentynyt yli 12% viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Hyvä uutinen, jos sitä siksi voi kutsua, on, että evankeliset ryhmät eivät vähene läheskään yhtä nopeasti kuin ei-evankeliset ryhmät.

Pastorien, jotka haluavat seurakuntansa kasvavan hengellisesti ja numeerisesti, pitäisi muuttua evankelisemmiksi.

Kolmanneksi, koska Lähi-idässä tulee lopulta olemaan rauhansopimus, arabien on muutettava asennettaan Israelia kohtaan.

Saudi-Arabian jalkapallojoukkue vieraili äskettäin Jerusalemissa ensimmäistä kertaa; Saudi-Arabia antoi äskettäin ryhmän kristittyjä vierailla kristittyjen pyhillä paikoilla Saudi-Arabiassa ensimmäistä kertaa; Arabiemiirikunnat, joka on muslimimaa, tulee auttamaan kahden kirkon jälleenrakentamisen maksamisessa ja kristittyjen pyhien kohteiden korjaamisessa, jotka ISIS tuhosi Irakissa; ja arabialaisen koulun muslimiopettaja vaati Temppelivuorta olemaan kaikkien uskontojen palvontapaikka.

Viime aikoihin saakka muslimimaissa ei olisi suvaittu mitään tällaista.

Neljänneksi, Israelin maan jakaminen ja juutalaisten hajottaminen laukaisee Harmagedonin taistelun.

Yhdysvaltain Israelin-suurlähettiläs sanoi 16. lokakuuta 2019, että presidentti Trump'in rauhansuunnitelma ei edellytä yhdenkään juutalaisen poistamista mailtaan.

PA (palestiinalaishallinto) protestoi tätä voimakkaasti, koska he haluavat Palestiinan valtion, jonka pääkaupunki on Jerusalem, ja kaikki juutalaiset häädetyiksi alueelta, jonka he saavat.

Viidenneksi, 1800-luvulla, maailman rikkain perhe oli juutalaisten pankkiirien perhe, nimeltään Rothschildit.

Heidän vaurautensa on vähentynyt, mutta he ovat edelleen yksi rikkaimmista perheistä maan päällä.

He ovat äärimmäisiä globalisteja, joilla on yrityksiä ympäri maailmaa, ja ovat The Economist -nimisen julkaisun omistajia Yhdysvalloissa. [Aikakauslehteä julkaistaan Lontoosta käsin ja Rothschildit ovat siionisti-illuminaatteja, Israelin valtion perustajia (huom. rahoitus), jotka juuri halusivat Trumpin vallankahvaan. Suom. huom.]

The Economist -lehti kutsui äskettäin presidentti Trump'ia läsnä olevaksi vaaraksi Uudelle maailmanjärjestykselle, ja he sanoivat, että internationalistit, jotka muotoilivat Uuden maailmanjärjestyksen, pyöriskelevät nyt haudoissaan.

Lehti kutsui presidentti Trump'ia suuremmaksi uhaksi Uudelle maailmanjärjestykselle kuin mitä on jihad, terrorismi, kommunistisen Kiinan kasvu ja Pohjois-Korean vihamielisyys. [Tämä on pelkkää hämäystä tai sitten yhden yksittäisen liberaalin kirjoittajan näkemys, joka ei tiedä asioista yhtään mitään. Miten määrität Uuden maailmanjärjestyksen? Eikö se olekin järjestys, jossa Jerusalemin kaupunki on keskiössä Raamatun profetioita matkien? Trump on Israelin valhemessias! Suom. huom.]

Se sanoi, että kenties nykyisen maailman suurin vaara on kansainvälisiä normeja halveksivan Amerikan presidentin uudelleenvalinta.

Jotkut uskovat, että presidentti Trump'in kieltäytyminen luovuttamasta Amerikan suvereniteettia Uudelle maailmanjärjestykselle on syynä sille, miksi ihmiset ovat niin epätoivoisesti asettamassa häntä virkasyytteeseen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com