Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 12. joulukuuta 2019

Last Trumpet Newsletter -- Joulukuu 2019

Tässä kesäkuussa 2010 kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta ja ajankohtaisten tapahtumien kertausta joulukuun 2019 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXXVIII    Issue XII    December 2019

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626  Internet: <http://lasttrumpetministries.org>

Livenä:

http://www.youtube.com/watch?v=K0BZmAf3EtU#
http://www.youtube.com/watch?v=YVv6TKxRnL0#
http://www.youtube.com/watch?v=3ReP7FPa87c

-------------------------------

Apokalyptinen ilmasto
(An Apocalyptic Climate)

”Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.”

Matteus 7:13-14

”Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.”

1. Pietarinkirje 4:7


Tässä LTN:n numerossa tarkastelemme rehellisesti ja tosiasiallisesti aikamme tapahtumia, jotka osoittavat, että tämän maailman ihmiset ovat siirtymässä kauemmas Jumalasta ja kohti katastrofia. Kun tarkastellaan laajalle levinnyttä kansojen kuohuntaa, taloudellista epävarmuutta, luonnonkatastrofeja, konfliktiuhkia, tappavia sairauksia, muuttuvaa ideologiaa ja uskonnollista sekaannusta, joka on nyt käynnissä, tulee täysin selväksi, että ihmiskunta on siirtymässä yhä lähemmäksi ”kaiken loppua”, kuten apostoli Pietari sanoi hänen ensimmäisessä kirjeessään.

Niille, jotka välittävät lukea uutisraportteja nykyään, saatatte huomata, että heidän kuvailemansa skenaariot kuulostavat maailmanlopulta. Esimerkiksi 6. marraskuuta 2019 päivätyssä otsikossa kerrotaan, että ”11 000 tiedemiestä maailmanlaajuisesti varoittaa ilmastokriisin aiheuttamasta suunnattomasta kärsimyksestä.” (1) Toiminnassa, joka on tarkoitettu samanaikaiseksi ensimmäisen maailman ilmastokokouksen 40-vuotispäivän kanssa, julkaistiin kirje, jossa todetaan osittain: ”Julistamme yli 11 000 tutkijan allekirjoituksen kanssa ympäri maailmaa, selvästi ja yksiselitteisesti, että maaplaneetta on kohtaamassa ilmastollisen hätätilanteen.” Kirje jatkaa edelleen: ”Kestävän tulevaisuuden turvaamiseksi meidän on muutettava elintapojamme tavoilla, jotka parantavat elintärkeitä kuvaajia, jotka on vedetty yhteen kaavioissamme. Talous- ja väestönkasvu ovat tärkeimpiä tekijöitä hiilidioksidipäästöjen kasvussa ollen peräisin fossiilisten polttoaineiden palamisesta; siksi tarvitsemme rohkeita ja dramaattisia muutoksia talous- ja väestöpolitiikkaan.” (2) Tätä juttua selostivat lukuisat tiedotusvälineet, mukaan lukien Bloomberg News, joka kirjoitti otsikkoonsa: ”Maapallo tarvitsee vähemmän ihmisiä ilmastokriisin voittamiseksi, tutkijat sanovat.” (3)

Huudot väestönhallinnasta ovat tulossa yhä voimakkaammiksi, ja jos Yhdysvallat joutuu pian radikaalien edistyksellisten (progressiiviset) johtoon, joista suurin osa huomioi näiden tiedemiesten sanat, ei ole mahdotonta, että uudet menettelytavat, joiden tarkoituksena on hillitä väestönkasvua, voitaisiin laittaa paikoilleen. Tällainen johtaminen rohkaisisi todennäköisesti lisäabortteihin ja suurempaan homoseksuaalisuuden omaksumiseen, koska molemmat synnit haittaavat lisääntymistä.

Ironista kyllä, edellä mainittu Bloomberg News julkaisi erilaisen jutun 30. lokakuuta 2019, alle viikko siitä, kun se kertoi yllämainitusta väestökontrollista. Lokakuulta peräisin oleva artikkeli on nimeltään ”Globaali hedelmällisyyskatastrofi”, ja siinä selitetään edelleen yksityiskohtaisesti, kuinka suuri osa maailman väestöstä todella vähenee, koska ihmisillä ei ole tarpeeksi lapsia. Artikkelin alussa todetaan, että maailmanlaajuinen hedelmällisyysaste on laskenut viidestä elävänä syntyneestä lapsesta naista kohden 1960-luvulla vain 2.43 elävänä syntyneeseen lapseen yhden naisen kohdalla vuonna 2017. Sen jälkeen sanotaan: ”Vaikka maailman odotetaan lisääntyvän yli 3 miljardilla ihmisellä vuoteen 2100 mennessä, niin YK:n mukaan, se tulee todennäköisesti olemaan huippukohta. Putoavat hedelmällisyystasot ja ikääntyvät väestöt tarkoittavat vakavia haasteita, jotka tuntuvat jyrkemmin joissain paikoissa kuin toisissa.” On outoa, että näemme nyt saman lähteen ilmoittamat keskenään taistelevat ristiriitaiset katastrofit. On huomattava, että Bloomberg kertoi myös, että vuonna 2017 lähes puolet kaikista maailman maista on nähnyt hedelmällisyyslukujensa laskevan alle korvaavien tasojen. (4)

Vaikka tutkijat murehtivat maailman väestönkasvusta, niin varsinainen surullinen tosiasia on, että ihmiskunta on alkamassa kuolla pois. Se seikka, että on olemassa kasvava määrä syyllisyyttä tuntevia, itseään inhoavia nuoria ihmisiä, jotka lupaavat olla koskaan saamatta lapsia, tekee ongelmasta vain pahemman. Hämmästyttävää kyllä, pieni, mutta kasvava liike on syntynyt, jossa ihmiset halveksivat elämäänsä niin paljon, että he toivovat, etteivät olisi koskaan syntyneetkään. He kutsuvat itseään ”antinatalisteiksi”. (5) The Guardian kertoi tästä suuntauksesta 14. marraskuuta 2019 jutussaan, joka kronikoi noin kahdenkymmenen intialaisen miehen filosofian, jotka yrittivät nostaa kanteen vanhempiaan vastaan ​​yksinkertaisesti siksi, että he toivat tämän ihmisen maailmaan. Mitä tulee antinatalistiseen liikkeeseen, miehen mainitaan sanoneen: ”Se ei ollut meidän päätöksemme syntyä. Ihmisen olemassaolo on täysin turhaa.” Vaikka hänen kanteensa heitettiin nopeasti tuomioistuimesta ulos Intiassa, mies totesi edelleen, että hänen aikomuksensa jutun nostamisessa oli ”herättää yleisesti pelkoa vanhempien keskuudessa. Koska nyt vanhemmat eivät ajattele ennen lapsen saamista.” (6) Raportissa mainitaan myös antinatalistinen filosofi David Benatar, joka kirjoitti: ”Olisi parempi, jos ihmiset (ja muut lajit) katoavat sukupuuttoon.” (7) Antinatalismin absurdi periaate on, että ”uuden elämän luominen on aina väärin”. (8)

Vallitseva yhteiskunnallinen angsti on käsin kosketeltavaa. Itseasiassa sana, joka on löytänyt tiensä suosittuun sanastoon, on "apokalypsi". Pintapuolinen haku uutisista paljastaa useita juttuja erilaisista apokalyptisistä skenaarioista, mutta kumma kyllä, apokalypsit, joita he esittävät, ovat maallisia ilman, että mainitaan laisinkaan Jumalaa tai Hänen tuomiotaan syntistä ihmistä kohtaan. Esimerkkinä The Guardianin 13. marraskuuta 2019 julkaisema artikkeli, jonka otsikko julistaa pahaenteisesti, ”Hyönteisten apokalypsi on vaarana kaikelle elämälle maapallolla, luonnonsuojelijat varoittavat.” Juttu kertoo kuinka mehiläisiä, perhosia ja muita hyönteisiä kuolee ennätysmäärin, mukaan lukien kaksikymmentäkolme mehiläis- ja ampiaislajia, jotka kuolivat sukupuuttoon 1900-luvulla. Lisäksi artikkelissa viitataan tietoihin, joiden mukaan 50 prosenttia kaikista hyönteisistä on kadonnut vuodesta 1970 lähtien, kun taas 40 prosenttia tunnetuista hyönteislajeista ovat myöskin kohtaamassa sukupuuton. (9) Tähän kriisiin liittyen, Yhdistyneen kuningaskunnan Sussex'in yliopiston professori Dave Goulson oli sanonut: ”Emme voi olla varmoja, mutta lukumääräisesti olemme menettäneet vähintään 50 prosenttia hyönteisistämme vuodesta 1970 lähtien – se voi olla paljon enemmän. Emme vain tiedä tarkkaan, mikä on pelottavaa. Jos emme pysäytä hyönteisten vähenemistä, sillä tulee olemaan vakavia seurauksia koko maapallon elämälle [ja] ihmisille.” (10) Mehiläisillä ja perhosilla on ratkaiseva merkitys kasvien pölyttämisessä. Kolmekymmentäviisi prosenttia kaikista viljelykasveista vaatii pölytystä kasvaakseen. (11)

Jatkuva hälyttävien uutisjuttujen tulva on jättänyt ihmisjoukoille erittäin synkän näkymän elämästä. Tämä käy ilmi artikkelissa, jonka toimittaja Cara Buckley on kirjoittanut New York Times'ille. Artikkelissaan 15. marraskuuta 2019, jonka otsikkona on ”Apokalypsi sai sinut masentumaan? Ehkä tämä auttaa”, Buckley kirjoittaa: ”Kataklysmisten planeettauutisten tulva, laukkaavat maastopalot, sivumaku New Yorkin 32 asteisista (celsius) syksyn päivistä, tuntui kaikki olevan niin ristiriidassa ihmiselämän säännöllisen raksutuksen kanssa, että tunsin itseni usein melko vihaiseksi. Tunsin rikoskumppanuutta pelkästä olemassaolosta. Olin loppujen lopuksi kuulunut lajiin, joka oli vienyt suurimman osan muista lajeista perikatoon.” Etsiessään korjausta syyllisyyden tuomaan angstiin, Buckley kannustaa sitten lukijaitaan ”nielemään tuskan, mutta älä lopeta siihen. Etsi henkistä polkua muovataksesi kiitollisuutta, myötätuntoa ja hyväksyntää...” (12) Kirjoittaja mainitsee buddhalaisuuden, mutta laiminlyö esiintuomasta todellista ratkaisua, joka voi todella auttaa niitä ihmisiä, jotka tuntevat itsensä hävinneiksi ja toivottomiksi. Ratkaisu on usko Jeesukseen Kristukseen. Kyllä, maailma loppuu jonain päivänä, ja monet ihmiset alkavat nyt tarttua tähän ilmeiseen tosiasiaan. Mitä meidän pitäisi tehdä? Jeesus neuvoo meitä Luukkaan luvussa 21:28, ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”

Tulen, veden, ja kuivuuden tuomiot (Judgments Of Fire, Water, And Drought)

Raamattu on täynnä esimerkkejä Jumalan tuomiosta. Me tiedämme, että Jumala tuomitsi maailman vedenpaisumuksella Nooan päivinä, Hän tuomitsi israelilaiset kerta toisensa jälkeen epäjumalanpalveluksesta ja Pyhät kirjoitukset kertovat meille selvästi, että tämä koko maailma tuomitaan lopulta tulen avulla. Huolimatta siitä, mitä Jumalan Sana selkeästi julistaa, harvat ihmiset nykyaikana kuitenkaan uskovat, että Jumala koskaan vuodattaisi tuomiotaan tähän maailmaan. Niinpä päädymme tärkeään kysymykseen. Entä jos Hän on jo tekemässä sitä?

Maailma, jossa elämme tänään, on valtavasti epätasapainossa. Minä tahansa tiettynä ajankohtana, maailmalla on alueita, jotka käyvät läpi katastrofaalisia tulvia, kun taas toiset kokevat katastrofaalista kuivuutta ja toisinaan maastopaloja. Jos asut maailman alueella, jossa on mukava sää ja ilmasto, laske itsesi siunatuksi. Monien muiden elämä on täynnä vaikeuksia, kun ihmiset ympäri maailman taistelevat Jumalan luomistekoa vastaan.

Sen sanominen, että vuosi 2019 oli vaikea vuosi maanviljelijöille Yhdysvalloissa, ei ole vähättelyä. Kevätaika toi tulvia ja tuhoja, ja nyt kun saavutamme vuoden loppuvaiheen, olemme alkaneet saada paremman kuvan siitä, kuinka pahaa se on ollut. Elokuussa 2019 Yhdysvaltain maatalousministeriö (USDA) ilmoitti, että viljelijät eivät pystyneet istuttamaan enempää kuin 19.4 miljoonaa eekkeriä (1 eekkeri = 0.4 hehtaaria) viljelysmaata tänä vuonna. Tämä oli 17.49 miljoonan eekkerin lisäys kasvattamattomaan viljelysmaahan verrattuna viime vuoteen, kun suurin osa istuttamattomista pelloista oli lepotilassa 12 Keskilännen osavaltiossa. ”Maataloustuottajilla halki maan on edessään merkittäviä haasteita ja vaikeita päätöksiä maa- ja karjatiloillaan. Tiedämme, että nämä ovat haastavia aikoja viljelijöille ja olemme pyrkineet parantamaan ohjelmiemme joustavuutta auttaaksemme tuottajia, joilta on estetty istuttaminen”, kertoi Bill Northey, Maatilojen tuotannon ja suojelun apulaissihteeri USDA:ssa. (13) Heikon sadontuotannon seurauksena 40 prosenttia Yhdysvaltojen kaikista maatilojen tuloista tulee liittovaltion tuista ja vakuutuksista vuonna 2019. (14)

Kalifornian kaltaisissa paikoissa maastopaloja esiintyy joka vuosi, ja kuunnellessasi joidenkin asiantuntijoiden puhetta, on selvää, että he odottavat tilanteen pahenevan tulevina aikoina. Palo-historioitsija ja Arizonan osavaltionyliopiston professori Stephen Pyne väittää, että maailma on astumassa ”tulen aikakauteen”. Kuten voidaan odottaa, hän syyttää joiltakin osin ilmastonmuutosta. ”Ilmastonmuutos toimii suorituskyvyn parantajana, ja ymmärrettävästi, se vaatii suurimman osan huomiosta, koska se on maailmanlaajuista ja sen ulottuvuus jatkuu liekkien ulkopuolelle valtameriin, joukkosukupuuttoihin ja muihin lumipalloefekteihin. Mutta ilmastonmuutos ei yksinään riitä vastaamaan megapalojen vitsaukseen”, Pyne selitti. (15) On mielenkiintoista, että hän päätti käyttää sanaa ”vitsaus”, joka tuo mieleen raamatullisen kuvakielen.

Jos kertoisit Australian ihmisille, että maailma on astumassa tuliaikakauteen, he saattavat olla taipuvaisia ​​olemaan kanssasi yhtä mieltä. Marraskuussa 2019 annettujen raporttien mukaan ”ennennäkemätön” määrä australialaisia ​​pensaspaloja palaa hallitsemattomina, ja lähes sata tällaista tulipaloa esiintyi Uuden Etelä-Walesin osavaltiossa. ”Meillä ei yksinkertaisesti koskaan ole ollut niin paljon tulipaloja palamassa samanaikaisesti Uudessa Etelä-Walesissa”, valitti Uuden Etelä-Walesin palopalvelukomissaari Shane Fitzsimmons. (16) CNN:n mukaan Uuden Etelä-Walesin ja Queenslandin tulipalojen aiheuttamat savupilvet voitiin nähdä niinkin kaukana kuin Uudessa-Seelannissa. Pahaenteisiä varoituksia annettiin marraskuun puolivälissä. ”Ainoa turvallinen paikka olla on jossain muualla”, sanoi Stuart Ellis Australian palo- ja hätäpalveluviranomaisten neuvostosta (Australasian Fire Emergency Service Authorities Council). Nykytilanteessa, ihmiset alkavat ymmärtää, että nämä palot eivät ole normaaleja. ”Jos joku sanoo sinulle: 'Tämä on osa normaalia sykliä' tai 'Meillä on ollut aiemminkin sellaisia ​​tulipaloja', hymyile kohteliaasti ja kävele pois, koska he eivät tiedä mistä he puhuvat”, sanoi Greg Mullins, entinen Uuden Etelä-Walesin palo- ja pelastuslaitoksen komissaari. (17)

Kääntyessämme Italian Venetsiaan, raivoavat tulvat tulivat kuuluisaan kanavakaupunkiin marraskuussa 2019. Raporttien mukaan se oli pahin tulviminen suositussa turistikohteessa vuodesta 1966 lähtien. Uutisjuttu marraskuun 13. päivältä 2019 kuvaili näyttämöä ”apokalyptiseksi tuhoksi”. Tämän vedenpaisumuksen aikana, vuorovesi saavutti 74 tuuman (1 tuuma = 2.54 cm) korkeuden, ja 85 prosenttia kaupungista koki tulvan. Tuho sai Venetsian pormestarin Luigi Brugnaro'n sanomaan: ”Venetsia on polvillaan”. (18)

Samaan aikaan Etelä-Afrikassa kuivuus on runnellut maata ja jättänyt miljoonat ihmiset nälänhädän vaaraan. ”Meillä on ollut pahin kuivuus 35 vuoteen keski- ja länsialueilla kasvukauden aikana”, valitti Margaret Malu Maailman ruokaohjelmasta (World Food Program). (19) Arviolta 11 miljoonaa ihmistä Angolassa, Zimbabwessa, Mosambikissa, Sambiassa, Madagaskarissa, Malawissa, Namibiassa, Swasimaassa ja Lesothossa on elintarvikehuollon hätätilanteessa, kun taas Yhdistyneiden Kansakuntien mukaan alueella on 45 miljoonaa ihmistä ”vakavan ruokaturvattomuuden” tilanteessa. (20)

Tilanne on myös erittäin surullinen Etelä-Afrikassa. Hydrologin, tohtori Gideon Groenewald'in, mukaan Etelä-Afrikassa on nyt pahin kuivuus tuhanteen vuoteen. (21) Pohjois-Kap'in maakunnassa asukkaat ovat tulossa yhä epätoivoisemmiksi. Kuivuus on hävittänyt eläinkarjan, pellot ovat lakastuneet pois sekä vesilähteet, kuten purot, ovat kuivuneet kokonaan. ”Kuivuudella on tuhoisa vaikutus ihmisiin emotionaalisesti ja henkisesti, koska taloudellisesti kaikki on lähes menetetty”, sanoi Hollannin reformikirkon pappi Jaco Heymans. Lisäksi hän jatkoi: ”Monet ihmiset ovat jo peruuttaneet vakuutuksensa ja lääkinnällisen apunsa vain selviytyäkseen. Ensisijainen huolenaihe on pitää eläimet hengissä, joten kaikki säästetty menee lampaiden ruokintaan.” (22)

On huomattavaa, että maailman alueet voivat kärsiä kuivuudesta ja tulvista samanaikaisesti. Näin on Afrikan Somaliassa. Elokuussa 2019 raportoitiin, että Somalia on kokemassa kolmannen kuivuuskautensa alle kymmenessä vuodessa, asettaen siten kaksi miljoonaa ihmistä vakavaan nälkävaaraan. (23) Kuitenkin, marraskuussa 2019 tulvat saapuivat Somaliaan ja huuhtoivat pois monien asukkaiden koteja ja omaisuutta. Safiyo Sheikh Ali, joka on Beledweyne -nimisen kaupungin pormestari, ei kaunistellut sanojaan. ”Tämä on katastrofaalinen tilanne”, hän sanoi. Somalian presidentti Mohamed Abdullahi Mohamed arvioi vahingot ja julisti sitten, että tilanne oli ”kykyjemme ulottumattomissa”. (24) Kuivuuden ja tulvimisen epätavallinen ja vaarallinen yhdistelmä on jättänyt 6.3 miljoonaa ihmistä ruokapulaan. (25)

Lopuksi, kun katsomme jälleen Kaliforniaan, tämä Amerikan osavaltio sai iloisen uutisen maaliskuussa 2019, kun julistettiin, että pitkä, yli seitsemän vuotta kestänyt kuivuus oli lopulta päättynyt. (26) Nyt Fresno Bee -uutislehden julkaisema raportti, joka on päivätty marraskuun 14. päivälle 2019, kertoo, että kuivuus saattaa palata Kaliforniaan. Julkaisuhetkellä 81 prosenttia osavaltiosta oli ”epätavallisen kuivissa olosuhteissa”. (27)

Kun tarkastelemme näitä outoja ja ankaria sää- ja ilmastokuvioita, näemme tässä myös apokalyptisen sävyn. Jeesus nimenomaan varoitti meitä Markuksen luvussa 13:8, että loppuaikoina tulee olemaan ”nälänhätää ja vaikeuksia (famines and troubles)”. Lisäksi vaikka sana ”nälänhätä” liitetään usein kuivuuteen, se voi johtua myös tulvista, kulkutaudeista, ja jopa sodasta. Lopussa koko ihmiskunta tarvitsee Jumalan sääliväisyyttä, armoa ja apua. Sillä niin kuin meille kerrotaan Psalmissa 121:1-2, ”Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu? Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.”

Lavea tie tuhoon (The Broad Way To Destruction)

Traagisesti, tällä ihmiskunnan historian keskeisellä hetkellä, kun tarvitsemme Jumalan apua enemmän kuin koskaan, monet ihmiset kääntyvät pois Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta. Jeesus varoitti meitä Matteuksen luvussa 7, että koko ihmiskunta kulkee tiellä suunnaten kohti iankaikkisuutta. Hän kertoo myös, että ihmiskunnalla on taipumus valita väärä polku. Matteus 7:13-14 sanoo meille: ”Menkää ahtaasta portista sisälle. Sillä se portti on avara ja tie lavea, joka vie kadotukseen, ja monta on, jotka siitä sisälle menevät; mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät.” Pew Research Center'in 17. lokakuuta 2019 julkaisema tutkimus osoittaa, että kristityiksi tunnustavien ihmisten määrä Yhdysvalloissa vähenee edelleen. Itseasiassa tutkimuksen otsikko väittää: ”Yhdysvalloissa kristinuskon lasku jatkuu nopeassa tahdissa”. (28) Artikkeli etenee kertomalla meille, että vaikka 65 prosenttia amerikkalaisista väittää yhä olevansa kristittyjä, tuo määrä on laskenut 77 prosentista vuonna 2009. Tämä on valtava muutos vain yhden vuosikymmenen aikana. Niiden ihmisten määrä, jotka luokitellaan uskonnottomiksi (nones), joihin luetaan ateistit, agnostikot ja ihmiset, jotka sanovat, ettei heillä ei ole minkäänlaista uskonnollista taipumusta, on kasvanut 26 prosenttiin Yhdysvaltojen väestöstä. (29) ”Kristittyjen vähenemisvauhti on erittäin silmiinpistävä. Ja niiden amerikkalaisten osuus, joilla ei ole uskontoa, kasvaa erittäin nopeasti, mikä on aivan yhtä silmiinpistävää”, sanoi Greg Smith, joka on Pew -tutkimuskeskuksen apulaisjohtaja. (30) Vaikka kristityt saattavat olla pettyneitä näihin lukuihin ja ateistit sekä agnostikot voivat olla tyytyväisiä, on huomattava, että juuri tämä tilanne täyttää Raamatun profetian, mikä osoittaa, että olemme siirtymässä lähemmäksi ajan loppua. Toisen Tessalonikalaiskirjeen luku 2:1-3 selittää: ”Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi.”

Samalla kun monet kääntyvät pois kristinuskosta, noituus ja pakanuus ovat kasvussa suosionsa osalta. Tällaisia ​​uskontoja mainostetaan usein valtavirran uutisraporteissa. Yksi esimerkki tästä on New York Times'in juttu lokakuulta 2019, joka kuuluttaa otsikossaan, ​”Witches Are Having Their Hour (Noidilla on nyt hetkensä)”. Jutussa on haastattelu New Yorkin Brooklyn'issa asuvan noidan kanssa, joka selittää noituuden läheistä yhteyttä feminismiin. ”Noita on naisellinen arkkityyppi, jolla on valta itsensä yli. Hän ei saa valtaa ollessaan suhteissa muihin ihmisiin. Hänellä on valta omilla ehdoillaan. Ja sen vuoksi hän on mielestäni perimmäinen feministinen ikoni”, noita selitti. Lisäksi hän jatkoi sanoen: ”Jokaisen feminismin aallon myötä on tuoretta kiinnostusta noitana olemiseen.” (31) Ei ole sattumaa, että noituus ja feminismi ovat suosittuja milleniaalien sukupolvessa. Ei ole myöskään sattumaa, että tämän sukupolven räikein synti on abortti. Abortti on sidottu feminismiin, mikä laajentamisen kautta on sidottu noituuteen.

Juuri kun tunnustavien kristittyjen prosenttiosuus laskee Yhdysvalloissa, ryhmä, joka kutsuu itseään Saatanan Temppeliksi, väittää omaavansa 100 000 jäsentä, ja on nyt virallisesti tunnustettu Yhdysvaltain veroviranomaisen (Internal Revenue Service) toimesta 501c3 verovapaaksi kirkoksi. (32) Ryhmä on myös soluttautunut Yhdysvaltain armeijaan. Erityisesti kannattajaryhmä on pitänyt kokouksia Yhdysvaltain merivoimien akatemiassa. Kokoukset ovat sallittuja, koska asianomaiset pidättäytyvät puhumasta politiikasta. ”Merikadeteilla on oikeus kokoontua keskustelemaan uskomuksistaan niin kuin he tahtovat, mutta ollaksemme tyhjentäviä, puolustusministeriön (DoD) mukaisesti sotilaalliset jäsenet eivät osallistu puolueellisiin poliittisiin toimiin ja välttävät päättelyä, että heidän toimintansa voisi viitata DoD:n hyväksyntään tai poliittisen asian tukemiseen”, sanoi tiedottaja komentaja Alana Garas. (33)

Epäilemättä pahojen ja synkkien henkien tulva on vapautettu kaikkialla maailmassa viime päivinä. Eräs merkki tästä pimeydestä toteutui äskettäin Roomassa, Italiassa, missä inhottavan niin kutsutun ”jumalan” nimeltä Moolok patsas asetettiin Colosseumin eteen, jotta kaikkien sisään tulleiden olisi ohitettava sen läsnäolo. (34) Raamatun aikana Moolok tai Moolek, kuten se toisinaan esitetään Raamatussa, oli tunnettu jumalana, joka vaati lapsiuhrauksia. Tämä pirullinen jumaluus löysi lopulta tiensä Israelin kulttuuriin, josta kiitos lankesi osittain kuningas Salomonille, ja se toi kirouksen kansalle. Kukaan oikeassa mielentilassa oleva ihminen ei koskaan pystyttäisi jotain niin vastenmielistä patsasta, joka menee vain näyttämiseen, ja näin henkinen hulluus nostaa rumaa päätään.

Hämmästyttävää kyllä, pakanallinen palvonta oli täysin esillä Vatikaanissa lokakuussa 2019, kun Etelä-Amerikasta peräisin olevan pakanajumalattaren jäljennökset tuotiin Roomaan ja niitä palvottiin avoimesti Vatikaanin puutarhassa paavi Franciscuksen läsnä ollessa! Patsaiden, jotka esittävät alastonta raskaana olevaa jumalatarta nimeltä Pachamama, sanotaan edustavan ”Äiti Maata”. (35) Monet katolilaiset eivät pitäneet julkisesta epäjumalanpalvontanäytöksestä. Lopulta patsaat varastettiin ja ne heitettiin Tiber-jokeen, mutta poliisi sai ne myöhemmin takaisin. Paavi Francis pyysi anteeksi niin kutsuttua vandalismia, mutta kardinaali Gerhard Muller lähti pois paavin rinnalta ja sanoi: ”Suuri virhe oli tuoda epäjumalia kirkkoon, ei heittää niitä pois.” (36)

Tulvaportit ovat auenneet (The Floodgates Have Opened)

Jokaisena kuluvana vuotena näemme, että homoseksuaalisuudesta on tullut enemmän valtavirtaa ja hyväksytympää Yhdysvalloissa. Monet poliitikot, mukaan lukien presidentti Donald Trump, ovat ilmaisseet tukensa LGBT (lesbot, homot, biseksuaalit, transsukupuoliset) -yhteisölle. Elokuvissa ja televisio-ohjelmissa on nyt näkyvästi esillä homoseksuaaleja roolihahmoja, ollen kehitystä, joka on saanut aikaan juhlintaa LGBT -kannattajaryhmän taholta, joka tunnetaan nimellä GLAAD. Organisaation julkaisemien tilastojen mukaan kokonaiset 10.2 prosenttia kaikista televisiossa esiintyvistä hahmoista tänä vuonna on joko homoja, lesboja, biseksuaaleja tai transsukupuolisia. Vaikka GLAAD on tyytyväinen tähän kehitykseen, he eivät ole vielä tyydyttyneitä. ”On paljon hienoja lukuja juhlittaviksi, mutta vielä on työtä tehtävänä”, sanoi GLAAD'in Megan Townsend. Ryhmä kehottaa Hollywoodia lisäämään LGBT-televisiohahmojen prosenttiosuutta ensi vuonna 20 prosenttiin. (37) On selvää, että amerikkalaisilla on halua tämäntyyppiselle sisällölle. Itseasiassa, viimeaikainen takaisku johtui siitä, kun saatiin tietää, että Delta Airlines oli poistanut samaa sukupuolta olevien rakkauskohtauksia kahdesta elokuvasta, joita esitettiin lentoyhtiön lennon aikana järjestetyssä viihdejärjestelmässä. Delta pyysi nopeasti anteeksi ja lupasi palauttaa nämä kohtaukset. (38)

Eräässä toisessa kehityksessä, demokraattien ehdokas Yhdysvaltain presidentiksi, Pete Buttigieg, on noussut mielipidekyselyissä. Kuten useimmat ihmiset tietävät jo nyt, Buttigieg on homoseksuaali. Viimeisimmät kyselyluvut saivat Yahoo News'in julkaisemaan jutun otsikolla, ”Onko Amerikka valmis homopresidenttiä varten?” (39) Gallup'in viime toukokuussa tekemän kyselyn mukaan 76 prosenttia vastaajista ilmoitti voivansa äänestää homoehdokasta. Demokraattien keskuudessa, prosenttiosuus oli 83 prosenttia. (40) Kyselytietojen mukaan marraskuun 13. päivältä 2019, Buttigieg on ottanut johtoaseman joissain Iowan kyselyissä, (41) ja Saint Anselm College -kyselyssä New Hampshire'n osavaltiota varten, Buttigieg on ottanut 10 prosenttiyksikön johdon hänen kahteen seuraavaksi lähimpään kilpailijaansa nähden, nimittäin entiseen varapresidenttiin Joe Biden'iin ja Massachusetts'in senaattoriin Elizabeth Warren'iin. (42) Vaalipäivä on kuitenkin vielä kaukana. Siitä huolimatta tulvaportit ovat auenneet, ja Yhdysvallat on läpikäymässä dramaattista muutosta.

Lopuksi voidaan todeta, että näemme merkkejä kaikkialla ympärillämme siitä, että olemme siirtymässä yhä lähemmäksi meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen toista tulemusta. Kuitenkin, huolimatta tämän maailman vaikeuksista ja aikamme apokalyptisestä ilmastosta, tiedämme, ettei mikään voi erottaa meitä Jumalan rakkaudesta. Roomalaiskirjeen luku 8:35-39 rauhoittaa meitä, ”Kuka voi meidät erottaa Kristuksen rakkaudesta? Tuskako, vai ahdistus, vai vaino, vai nälkä, vai alastomuus, vai vaara, vai miekka? Niinkuin kirjoitettu on: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina". Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” Kannustan teitä kaikkia panemaan toivonne ja luottamuksenne Jeesukseen Kristukseen. Jos et ole vielä katunut syntejäsi ja omistanut elämääsi Jumalalle, kehotan sinua tekemään niin nyt.

Tämä on viimeinen uutiskirjeen numero vuodelle 2019. Jos tilaat tämän uutiskirjeen postitse, muista lähettää uusimislomake, jotta voimme varmistaa, että saat jokaisen uutiskirjeen vuonna 2020. Kuten aina, olemme täällä rukoilemassa sinun ja tarpeittesi puolesta riippumatta siitä, mitä ne ovat. Tunne itsesi tervetulleeksi lähettämään rukouspyyntösi meille. Suomme aina kullekin pyynnölle yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Times of Israel, November 6, 2019, By TOI Staff, http://timesofisrael.com.
02. Ibid.
03. Bloomberg News, November 5, 2019, By Eric Roston, http://bloomberg.com.
04. Bloomberg News, October 30, 2019, By Andre Tartar, Hannah Recht, and Yue Qiu, http://bloomberg.com.
05. The Guardian, November 14, 2019, By Rebecca Tuhus-Dubrow, http://theguardian.com.
06. Ibid.
07. Ibid.
08. Ibid.
09. The Guardian, November 13, 2019, By Damian Carrington, http://theguardian.com.
10. Ibid.
11. The New York Times, February 26, 2016, By John Schwartz, http://nytimes.com.
12. The New York Times, November 15, 2019, By Cara Buckley, http://nytimes.com.
13. United States Department of Agriculture, August 12, 2019, By USDA, http://usda.gov.
14. Axios, October 31, 2019, By Jacob Knutson, http://axios.com.
15. Fox News, November 1, 2019, By Christopher Carbone, http://foxnews.com.
16. National Public Radio, November 8, 2019, By Paolo Zialcita, http://npr.org.
17. CNN, November 12, 2019, By Joshua Berlinger and Gianluca Mezzofiore, http://cnn.com.
18. Fox News, November 13, 2019, By Travis Fedschun, http://foxnews.com.
19. Fox News, November 7, 2019, By Morgan Phillips, http://foxnews.com.
20. Ibid.
21. MSN News, October 29, 2019, By MSN News, http://msn.com.
22. Associated Press, November 25, 2019, By Mogomotsi Magome, http://apnews.com.
23. Slate, August 7, 2019, By Joshua Keating, http://slate.com.
24. The Guardian, November 19, 2019, By Abdalle Ahmed Mumin and Jason Burke, http://theguardian.com.
25. Ibid.
26. NBC News, March 14, 2019, By Phil Helsel, http://nbcnews.com.
27. The Fresno Bee, November 14, 2019, By Jared Gilmour, http://fresnobee.com.
28. Pew Research Center, October 17, 2019, By Pew Research Center, http://pewresearch.org.
29. Christian Headlines, October 24, 2019, By James Emery White, http://christianheadlines.com.
30. Ibid.
31. The New York Times, October 11, 2019, By Laura M. Holson, http://nytimes.com.
32. Religion News Service, April 25, 2019, By Menachem Wecker, http://religionnews.com.
33. American Military News, November 1, 2019, By Selene San Felice, http://americanmilitarynews.com.
34. LifeSite News, November 6, 2019, By LifeSite News Staff, http://lifesitenews.com.
35. The Guardian, October 31, 2019, By The Guardian, http://theguardian.com.
36. Ibid.
37. NBC News, November 7, 2019, By Gwen Aviles, http://nbcnews.com.
38. The Oregonian, November 3, 2019, By Kristi Turnquist, http://oregonlive.com.
39. Yahoo News, November 18, 2019, By Catherine Triomphe, http://news.yahoo.com.
40. Ibid.
41. Associated Press, November 19, 2019, By Bill Barrow, http://apnews.com.
42. WMUR News, November 19, 2019, By John DiStaso, http://wmur.com.


Tietääksesi enemmän palvelutyömme historiasta ja perustajastamme, pastori David J. Meyer'istä, vieraile osoitteessa http://pastormeyer.org.

Kommentit koskien tätä uutiskirjettä tai keskusteluaihe-ehdotuksia voidaan jättää osoitteeseen editor@lasttrumpetnewsletter.org.

Jos haluat jättää rukouspyynnön, voit lähettää emailia osoitteeseen prayer@ltmmail.org tai mailata sen meidän postiosoitteeseen.

Tämä uutiskirje on tehty mahdolliseksi tukijoittemme ystävällisillä lahjoituksilla. Jos haluat auttaa meitä, voit lähettää avustuksesi meidän postiosoitteeseen tai lahjoittaa verkossa osoitteessa http://lasttrumpetnewsletter.org/donate.

Meidän uusi musiikki-CD nimeltä ”Victory in Jesus (Voitto Jeesuksessa)” on nyt saatavilla. Saadaksesi lisätietoa vieraile osoitteessa http://ltmstudios.org/music.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com