Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 26. joulukuuta 2019

Missä olemme Jumalan profeetallisella aikajanalla lähestyessämme vuoden 2019 loppua?

Tässä oiva kirjoitus Rapture Ready -sivuston Nearing Midnight -osastolla reilu viikko sitten, jossa kirjoittaja Terry arvioi missä kohtaa profeetallista aikajanaa olemme nyt tämän vuoden lähestyessä loppuaan. Suomentamani artikkeli jakautuu kolmeen pääalueeseen, jotka ovat Israel, kulttuurin kehitys länsimaissa ja Roomalaiskatolinen kirkko maailmanuskonnon edistäjänä.

----------------------------

Nearing Midnight

Dec 16, 2019

Published on: December 15, 2019 by RRadmin7

https://www.raptureready.com/2019/12/15/nm-dec-16-2019/


Suuntaus kohti Ahdistusta

Samalla kun tämä vuosi lähestyy loppuaan, on mielestäni hyvä idea arvioida, missä voisimme olla Jumalan profeetallisella aikajanalla.

Varmasti millä tahansa Jumalan Raamatun profetiakellon todellisen tarkkailijan mittarilla, hetki on myöhäinen. Yritetään selvittää tarkalleen kuinka myöhäinen tuo hetki on.

ISRAEL ON KULKEMASSA KOHTI AHDISTUKSEN AIKAA

Viimeaikaiset uutiset vain jatkavat kehittymistä siihen suuntaan, että Israelista on tulossa Sakarjan kirjan luvun 12 mukaisesti ”juovuttava malja ja väkikivi kaikille kansoille yltympäri”. Hesekielin lukujen 38-39 kuvaamaa Googin ja Maagogin sota on selvästi näköpiirissä.

Jumalan profeetallinen kello, kuten minä ja monet muut Raamatun profetian fundamentalistiset opiskelijat uskovat, on tietysti Israelin kansakunta. Ymmärryksen saaminen siitä, mitä tapahtuu tuossa juutalaisvaltiossa, jonka Jumala on valinnut prototyypiksi suhteissaan maapallon kaikkiin kansakuntiin, on hyvä paikka aloittaa arviointimme.

Jotkut uutisotsikot, jotka osoittavat oikeaksi tämän tosiasian, voidaan nähdä tuoreista Rapture Ready News -viesteistä.
  • Kuinka Israel vs. Iran -sota voi alkaa
Ohjukset tulevat matalalla oltuaan melkein tunnin ajan ilmassa, ja kun ne osuvat, ne tulevat aivan horisontin yläpuolelta. Hyökkäyksen todistajat muistavat myöhemmin, että ohjukset eivät pudonneet taivaalta. Ne lensivät kohteisiinsa suoraan kuin luoti. Droonit iskevät vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Ne ovat lentäneet kauemmin matalissa korkeuksissa, lähteneet matkaan Irakissa, menneet Syyrian puolelle, ja sitten rajan yli Israeliin.
  • RAPORTTI: Trump ja Netanyahu viimeistelevät sopimuksen ollakseen sotilaallisia liittolaisia Googin sodassa
  • Israelin armeija sanoo Hizbollah'in jatkavan sinnikkäästi huolimatta viimeaikaisista takaiskuista
Vuoden kuluttua siitä, kun rajat ylittävä Hizbollah'in tunneliverkosto paljastui, Israelin armeija sanoo, että Libanonin militanttiryhmä on vahvistanut läsnäoloaan epävakaalla rajaseudulla. Sotilasviranomaisten mukaan tunneleiden tuhoaminen eivätkä Hizbollah'in viimeaikaiset kotimaiset ongelmat ole heikentäneet ryhmän halua valmistautua uuteen konfliktiin Israelin kanssa.
  • Googin ja Maagogin jälkeläiset yhdistävät Venäjän ja Iranin yhteisessä sotaharjoituksessa
”Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan” (Hes. 38:2). Iran ilmoitti viime viikolla järjestävänsä ensimmäistä kertaa yhteisiä sotaharjoituksia Kiinan ja Venäjän kanssa. Yksi rabbi, päivien lopun asiantuntija, totesi, että tämä saattaa yhteen kaikki elementit ”päättämään koko historian”.
  • Erdoğan'in tärkein neuvonantaja vaatii ”islamilaista armeijaa Palestiinaan”: Uhkaa pommittaa Israelia
Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoğan'in vanhempi neuvonantaja sanoi viime viikolla, ettei islamilaisen maailman ”ole mahdollista” luopua Jerusalemista, ja kehotti luomaan islamilaisen ”Palestiinan armeijan”.
  • Demokraattien hallitsema kongressi hyväksyi tänään ”kahden valtion ratkaisu” -päätöslauselman, jossa Israelia vaaditaan jakaantumaan ja antamaan maata Palestiinan valtion luomiseksi.
KULTTUURIN KEHITYS KOHTI SODOMAA

Kulttuurinen ja yhteiskunnallinen rappeutuminen kohti Sodoman ja Gomorran kaltaista toimintaa on kasvamassa.
  • Maksullisen Hallmark -televisiokanavan toimitusjohtaja sanoo, että yritys on avoin LGBTQ-ystävällisten jouluelokuvien tekemiselle
Toimitusjohtaja Hallmark Channel -yhtiössä, joka tunnetaan aarreaitastaan tervehenkisiä ja luonteeltaan juustomaisia joululeffoja, sanoi äskettäisessä haastattelussa, että yritys on ”avoin” kuvaamaan elokuvia, joissa johtavat roolihahmot ovat homoseksuaaleja.
  • HUOMIO: Drag-kuningatar myöntää ”valmentavansa” lapsia Story Hour -tapahtumissa
Drag-kuningattaret ovat tarkoituksellisesti ”valmentamassa” seuraavaa sukupolvea hyväksymään LGBT-ideologia, kun he lukevat lapsille julkisissa kirjastoissa drag-kuningattarien ”story hour” -tapahtumissa, yhdysvaltalainen drag-kuningatar myönsi.
  • * Twitter muuttaa käyttöehtoja pedofiilisisällön sallimiseksi, mukaan lukien NAKED (alaston) -lapset
”Taiteelliset kuvaukset alastomista alaikäisistä ei-seksuaalisessa yhteydessä tai ympäristössä voidaan sallia rajoitetussa määrässä tilanteita, esimerkiksi kansainvälisesti tunnettujen taiteilijoiden teokset, joissa alaikäiset ovat tärkeä osa”, toteaa Twitterin uusi sääntö.
  • J. J. Abrams: ”The Rise of Skywalker (Skywalkerin nousu)” -elokuvassa tulee olemaan LGBTQ-edustus
Ohjaaja J.J. Abrams väittää toteuttaneensa lupauksensa esitellä enemmän LGBTQ-kohtauksia Tähtien sota -maailmassa tulevan elokuvan ”Rise of Skywalker” kautta. Vaikka roolihahmot Finn ja Poe eivät olekaan rakastavaisia, Abrams sanoi, että edustus tulee kuitenkin olemaan ilmeinen.
  • Ihmiskauppa Amerikassa pahimpien joukossa maailmassa: Raportti
Yhdysvallat luokitellaan jälleen yhdeksi maailman pahimmista ihmiskaupan maista. Ulkoministeriön äskettäin julkaiseman raportin mukaan vuonna 2018 ihmiskaupan uhreille kolme suurinta alkuperämaata olivat Yhdysvallat, Meksiko ja Filippiinit.

KAPINASSA MYLVIVÄ USKONTO

Paavi Franciscuksen johtama maailmanuskonto kiristelee hampaitaan Taivaan Jumalaa kohti.
  • *Paavi Franciscus julistaa, että kristilliset fundamentalistit ovat ”vitsaus”
Varokaa fundamentalistisia ryhmiä: jokaisella on omansa. Myös Argentiinassa on pieni fundamentalistinen nurkkaus. Ja yrittäkäämme veljeyden myötä mennä eteenpäin. Fundamentalismi on vitsaus ja kaikissa uskonnoissa on jonkinlainen fundamentalistinen ensimmäinen serkku, joka muodostaa ryhmän. Ilmeisesti nämä huomautukset koskevat kaikkien uskontojen fundamentalisteja. Mutta mainitsemalla Argentiinan, paavi teki erittäin selväksi, kuka hänen todellinen kohteensa oli. Argentiinassa ei ole ”muslimifundamentalisteja” tai “hindufundamentalisteja”. Fundamentalistit, joihin hän viittasi, ovat Argentiinan kristillisiä fundamentalisteja, ja seuraavassa lauseessaan hän tuomitsi tällaiset ihmiset ”vitsauksena”.
  • Ilhan Omar johtaa katolisen kirkon islamilaista rukousta
Ilhan Omar julkaisi äskettäin omituisen videon itsestään lausuen muslimirukouksen katolisen kirkon alttarin edessä. Tapahtumaan osallistui yli 20 kongressiedustajaa, samoin kuin muslimien uskontojenvälisen dialogin johtaja… jolla on siteitä myös Muslimiveljeskuntaan ja Hamasiin.
  • Armeija sanoo, että uskovaisten ryhmä ei voi enää laittaa Raamatun jakeita koirien nimilaattoihin valituksen jälkeen
Kun armeijan kapteeni Russell Rippetoe tapettiin taistelutoiminnassa 2. huhtikuuta 2003 – Operaatio Irakin Vapauden ensimmäinen taistelu-uhri – silloinen presidentti George W. Bush puhui siitä, kuinka Rippetoe'lla oli koiransa nimilaattaan kaiverrettuna ”Joosua 1:9”.
  • Paavi etenee maailmanuskonnon agendassaan: Esittelee buddhalaiselle johtajalle manifestin
Paavi Francis päätti hänen kolmipäiväisen vierailunsa Thaimaassa viime lauantaina tapaamiseen Thaimaan korkeimman buddhalaisen patriarkan Somdej Phra Maha Muneewong'in kanssa Bangkokin Ratchabophit -temppelissä. Kokous pidettiin 150 vuotta vanhan Buddhaa esittävän kultaisen patsaan edessä. Paavi noudatti buddhalaista tapaa riisumalla kenkänsä. Kokouksen aikana, paavi antoi buddhalaiselle patriarkalle julistuksen ihmiskunnan veljeydestä (Declaration on Human Brotherhood). Oletatte, että paavi on katolinen, mutta hän ei todellakaan toimi kuten katolinen”, Rabbi Asore sanoi. ”Nämä liitot, hänen tekonsa, eivät todellakaan ole sitä mitä katolinen tekisi.”

Edellä oleva on vain rajallinen yleiskatsaus satoihin tämänkaltaisiin ja muita luokkia edustaviin raportteihin, joita voitaisiin käyttää arvioinnissamme. Mutta riittää, kun sanon, että riippumatta siitä mihin suuntaan profeetallinen tarkkailija katsoo, voidaan nähdä Ahdistuksen ajan pahaenteisten pilvien kiehuvan horisontissa.

Tämä kaikki ei tarkoita synkkyyttä ja tuomiota kristitylle, vaan loistavaa näkymää, jota ei voida kuvata. Ylöstempaus on vain millisekunnin päässä milloin tahansa, kun suoritamme tehtäviämme vartijoina muurinaukossa.

–Terry

1 kommentti:

  1. Tästäkö kaikki alkaa?!

    ‘New triangle of sea power’: Iran, China, Russia start unprecedented naval drill

    https://www.timesofisrael.com/new-triangle-of-sea-power-iran-china-russia-start-unprecedented-naval-drill/ (27.12.2019)

    "Four days of joint exercises begin in Gulf of Oman, amid tensions over nuke deal’s unraveling; regime says ‘cooperation and unity’ with its allies ‘show Iran cannot be isolated’"

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com