Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 2. joulukuuta 2019

Yhdysvallat ja Israel jakaantuneina kun demoninen maailma kiihdyttää hyökkäyksiään ajan loppuessa

Tässä mainio lyhyt pastori J.D. Farag'in Lähi-idän profetiapäivitys eiliseltä sunnuntaipäivältä, jossa päähuomio kiinnittyy uutisiin Israelista ja Amerikasta, jotka ovat sisäisesti jakaantuneita, ja nyt entistä enemmän johtajiinsa kohdistuvien syytösten takia. Demoninen maailma yrittää järjestää mahdollisimman paljon epäjärjestystä ja kaaosta yhteiskuntaan, koska aika on loppumassa sielunviholliselta. Demoniset hyökkäykset lisääntyvät. Tämä on kuitenkin merkki siitä, että Vapahtajamme Jeesus Kristus on tulossa pian takaisin ja viimeinen profeetallinen ajanjakso (ennen Millenniumia) alkaa maapallolla, joka tunnetaan 7-vuotisena vaivanaikana (Israelin 70. vuosiviikko, Dan. 9:27). Profetiapäivityksen suomensi: Olli R.

Pastori Farag on muuten ollut kuukauden tauolla näissä profetiapäivityksissä ilmeisesti sairastumisen vuoksi. Näin luin eräästä YouTube-videon kommentista. Edellinen päivitys on marraskuun 3. päivältä, jonka myös suomensin.

Nyky-Israelin ja Donald Trumpin palvojille haluan sanoa, että Uusi Maailman Järjestys eli NWO (3. maailmansodan jälkeen) on todennäköisesti fasistinen maailman liittovaltio, jota johdetaan Israelista ja Jerusalemista käsin. Siinä ei Jeesuksella Kristuksella ole sijaa. Oikea tuhatvuotinen valtakunta lunastetun Israelin johtamana tulee Antikristuksen 7-vuotisen väärennöksen jälkeen, jolloin todellinen Kristus hallitsee. Älkää eksykö!

-------------------------------

Bible Prophecy Update – December 1st, 2019


J D Farag on egyptiläisjordanialainen Havaijin Kaneohe'n Calvary Chapel-seurakunnan perustajapastori, jolla on ainutlaatuinen arabinäkökulma Lähi-Idän tapahtumiin ja terve eskatologia. Hän osaa käyttää internettiä esimerkillisen tehokkaasti, kuten ylläolevista linkeistä voi päätellä. Seuraavassa suomennetut ”notet” Lähi-Idän profetiapäivitykseen 1.12.-19. Ne ovat erinomainen tiivistelmä puheesta. Suom. huom.

https://cckministries.com/sermonlibrary?SERIES=00-PRU (nykyään löydät täältä uusimmat engl. PDF-notet profetiapäivityksille)

Pastori J.D. puhuu siitä, kuinka olemme nyt geopoliittisesti tarkemmin tutkimattomalla alueella ja mikä vielä tärkeämpää, profeetallisesti!


- Tämänkertaisessa profetiapäivityksessä haluan puhua kartoittamattomasta alueesta, joka meillä on nyt geopoliittisesti ja mikä tärkeämpää, profeetallisesti.
- Tämä johtuu ennennäkemättömästä virkasyyteprosessista koskien Yhdysvaltain presidenttiä, ja syytteistä istuvaa Israelin pääministeriä vastaan.
- Jos ystävällisesti annatte minulle myöten, selitän tämän profeetallisen merkityksen ja mitä se tarkoittaa meille tulevina päivinä ja viikkoina.
Aloitetaan tällä Ynet News -raportilla koskien pääministeri Benjamin Netanyahu'n rikossyytettä häntä vastaan, joka olisi ”vallankaappausyritys hallituksen suuntaan” ja että hän jatkaa ”Israelin johtamista”. Se on ensimmäinen kerta maan historiassa kun istuvaa pääministeriä on syytetty rikoksesta. Tämä on heittänyt maan halvaantuneen poliittisen järjestelmän entistä enemmän epäjärjestykseen.

Mitä tulee suurempaan epäjärjestykseen ja jakaantumiseen, Al Jazeera julkaisi artikkelin, jossa he kysyivät: ”Onko Trump'in virkasyytetutkinta jakanut entisestään amerikkalaisia?” – Kaksi kuukautta Yhdysvaltain presidenttiä, Donald Trump'ia, koskevan virkasyytetutkinnan alkamisesta, amerikkalaiset löytävät itsensä katkerasti jakaantuneina tutkinnan osalta.

- Uskallan sanoa, että tämä lisäjako ja epäjärjestys on juuri sitä, mitä meille kerrotaan tapahtuvan Raamatun viimeisiä päiviä koskevissa profetioissa.
- Vien sen askeleen pidemmälle ja ehdotan, että se, mitä me näemme, on oppikirjatapaus ”hajota ja hallitse” -taktiikasta demonisessa maailmassa.
- Tarkoitan tällä, että pimeyden voimat tietävät, ettei aikaa ole jäljellä paljon, ja näin kiihdyttävät hyökkäyksiään, kun vielä on aikaa.
- Tämä vie meidät takaisin edellämainittuun kartoittamattomaan alueeseen, joka on mielestäni sellaista, jota emme ole koskaan ennen nähneet.
- Väittäisin, että olemme nyt tulossa aikaan ihmisen historiassa, joka vie meidät ihmiskunnan historian loppuun sellaisena kuin tunnemme sen.
- Nimittäin, ihmiskunnan historian viimeiset seitsemän vuotta, joita Raamattu kutsuu Jaakobin ahdistukseksi, ja joka myös tunnetaan 7-vuotisena Ahdistuksen aikana.
Matteus 24:21 (KR 33/38)”Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.”
- Jokaisen meistä pitäisi kysyä itseltämme tämä kysymys; ”Jos näemme sen alkavan tapahtua nyt, kuinka lähellä olemmekaan?”
- Toisin sanoen, jos olemme alkamassa nähdä, mikä lopulta toteutuu Ahdistuksen aikana, kuinka lähellä olemme silloin varsinaista Ahdistusta.
- Tosiasiassa, Jeesus vastaa tähän kysymykseen meille, kun Hän vastaili opetuslasten kysymyksiin paluunsa merkkeistä.
Luukas 21:28 (KR 33/38)”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.”
- Siksi teemme näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä ja päätämme ne Jeesuksen Kristuksen evankeliumiin ja yksinkertaiseen pelastuksen ABC:hen.
- Evankeliumi tai hyvä uutinen on se, että Jeesus ristiinnaulittiin, haudattiin, nousi ylös kuolleista kolmantena päivänä ja palaa meitä varten jonain päivänä.
Ennenkuin käymme läpi pelastuksen ABC:n, haluan jakaa kanssanne sähköpostiviestin, jonka saimme online-seurakunnan jäseneltä nimeltä Evelina Stroud. – ”Liftarit ja ABC-pelastus toimivat. Please, antakaa tiedoksi pastori Faragille, ettei koskaan lopeta kertomasta meille pelastuksen ABC:stä. Poimin kyytiini kaksi liftaria, jotka näyttivät melko huonoilta ja isoilta, mutta tiesin, että Jumala käski minun pysäyttää autoni ja teinkin niin ja kerroin heille Jeesuksesta ja sanoin heille, että se olisi niin helppoa kuin ABC mennä taivaaseen, kuitenkin pari minuuttia myöhemmin. Minulla oli kaksi muukalaista autoni takaosassa sanomassa: ”Jeesus, myönnän, että olen syntinen, uskon, että kuolit ja nousit ylös syntieni vuoksi sekä sitten C – Tunnustan sinut Herranani ja Vapahtajanani.” Se oli mahtavaa, sitten jätin heidät kyydistä moottoritien varrella; Jenny ja Martin hyväksyivät Jeesuksen pakettiautoni takaosassa. Kiitokset teille ja älkää koskaan pyytäkö anteeksi sitä, että toistatte pelastuksen ABC:tä.”
Pelastuksen ABC
- A on sen tunnustamista, että olet syntinen ja tarvitset Vapahtajaa, (Room. 3:10, 23; 6:23).
- B on sydämen uskoa siihen, että Jeesus on Herra ja Jumala herätti Hänet kuolleista, (Room. 10:9-10).
- C on vetoamista Herran nimeen ja tunnustamista suun kautta, että Jeesus Kristus on Herra, (Room. 10:9-10, 13).


Arkisto suomennettuihin J.D. Farag'in profetiapäivityksiin vuosilta 2014-19 löytyy osoitteesta: http://nokialainen.blogspot.fi/p/pastori-jd-faragin-profetiapaivityksia.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com