Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 23. tammikuuta 2020

Lootin päivien korkeasuhdanne toistuu -- talous ei romahda ennen Tempausta

Tässä erittäin valaiseva Samuel Korhosen suomentama profetia-artikkeli viime joulukuulta Rapture Ready -sivustolla, jossa kirjoittaja selvittää maailman nykyistä taloudellista realiteettia Raamatun profetian pohjalta. Kuten tiedetään, niin korkeasuhdanne on jatkunut jo pitkään huolimatta joidenkin asiantuntijoiden ennusteista romahdukselle. Tähän nykytilanteeseen onkin yliluonnollinen syy, ja se on Taivaan Jumalan pidättävä voima, kunnes tuomiopäivä tulee ja yllättää uskottomat.

Suomentajan kommentti artikkeliin: Kirjoittaja Terry James on fyysisesti täyssokea, mutta hänen eskatologinen näkönsä on huippuluokkaa.

------------------------

Lootin päivien korkeasuhdanne toistuu


by Terry James, December 17, 2019


Viimeksi 2. syyskuuta 2019 käsittelin talouden piirissä tapahtuvia asioita, jotka osoittavat, että kaikki menee tarkalleen Jumalan profeetallisessa aikataulussa. Koska tuo aikataulu avautuu niin dynaamisella tavalla, tunnen välttämättömäksi muistuttaa ajoittain tuosta profeetallisesta edistyksestä.

Kuten aikaisempien kommentaarien, niin tämänkään tarkoitus ei missään nimessä ole saada aploodeja itselleni. Tarkoitukseni on osoittaa, että tämä sukupolvi näyttää olevan samassa asemassa, kuin Jeesus itse sanoi lopunajan sukupolven olevan tempauksen aikaan.

Jokainen taustalla oleva indikaattori, että tämän talouden olisi pitänyt jo kauan sitten luhistua, tuijottaa asiantuntijoita silmiin. Vielä tuo luhistuminen ei ole tapahtunut. Itse asiassa nuo asiantuntijat - eli ne, joiden foorumina on valtavirran media - julistavat ennennäkemätöntä taloudellista nousua. He julistavat ns. katonharjoilta, että tämä on suurenmoisin taloudellinen trendi, mitä voidaan muistaa.

Silti vähemmän tunnetut rahamaailman huomioitsijat – monet heistä blogosfääristä – huomauttavat, että tämä koettu taloudellinen trendi tuntemattomiin stratosfääreihin pääsemiseksi on kokonaan rakennettu, ei millekään muulle, kuin luottamukselle tuohon perustusta vailla olevaan taloudelliseen rakenteeseen, eli tämä taloudellinen korkeasuhdanne on rakennettu, ei minkään muun, kuin tyhjän päälle. Se on kuin The Roadrunner -sarjakuvien hahmo. Se on kuin Kojootti, ripustettuna ilmaan syvän kanjonin ylle. Hän vain riippuu siellä ja lopulta painovoima tekee tehtävänsä ja hän päätyy pölytuprahdukseksi kanjonin pohjalle.

Tarkoittamatta olla rienaava, tai vähänkään epäkunnioittava Herran menettelyjä kohtaan ihmiskunnan suhteen, sanon, että nämä ajat heijastavat jotain vastaavaa. Näyttää, että taloudellinen romahdus, jonka olisi pitänyt jo tapahtua, on ripustettu ilmaan. On ikään kuin velan valtava paino - biljoonia dollareita, joita ei koskaan voida maksaa takaisin - olisi yliluonnollisesti tehty vaikutuksettomaksi. Eli kauhistuttavalla painolla ei vain ole merkitystä. Taloudellinen romahdus ei voi tapahtua jonkin näkymättömän voiman vuoksi.

Taloustieteilijät, jotka sanovat, että on tulossa suuri romahdus, eivät osaa selittää, miksi se ei ole jo tullut. He voivat vain spekuloida, että se johtuu velhojen suorittamista silmänkääntötempuista valtiovarainministeriössä ja muissa ylhäisissä rahoituksen linnakkeissa. Mutta sitten heidän on myönnettävä, että ei ole olemassa sellaista rahoitusalan velhoa, joka voisi pidättää näin tyrmistyttävän fiskaalisen painon.

Nämä eivät tietenkään näe sellaista asiaa minään yliluonnollisena, joka pidättäisi romahduksen. Varmasti, suurin osa ei koskaan yhdistäisi tuon romahduksen pidättämistä Taivaan Jumalaan.

Heidän on kuitenkin myönnettävä, että se on täysin ennennäkemätön ja että siinä on luonnottomia osatekijöitä kautta koko ilmiön.

Ja se on todella ilmiö. Niiden ”asiantuntijoiden” mukaan, joita olen lukenut ja joiden kanssa keskustellut, ei koskaan ole jatkettu näin kauan, ennen kuin taloudellinen korjaus tapahtuu ...

He sanovat, että tähän mennessä tällaisen välttämättömän korjauksen olisi pitänyt johtaa ainakin suhteellisen vahvaan lamaan. Jotkut uskovat, että laman, syvyydeltään yhtä suuri kuin 1930-luvun suuri lama, olisi pitänyt jo toteutua.

Nyt syystä, josta kirjoitin tämän kommentaarin alussa, ei ole tarkoitukseni mitenkään taputtaa itseäni selkään.

Kirjoitin vuodenvaihteessa 2010 – 2011 artikkelisarjan ”Scanning a Fearful Future (Pelottavan tulevaisuuden kartoitusta)”. Johtopäätökseni tämän 10-osaisen artikkelisarjan lopussa oli, että taloudellista romahdusta ei tapahdu – että sen sijaan tulisi taloudellinen nousu – jopa noususuhdanteen aika. Tämä kaikki perustui ajatukseen, pohdiskeluun, että oliko tämä sukupolvi juuri siinä ajassa, jolloin Kristus puuttuu ihmiskunnan asioihin. – Erityisesti, jos seurakunnan tempaus oli aivan tapahtumaisillaan.

Kaikki tämä tietenkin perustui Raamatun profetiaan. Se tuli Herramme ja Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen sanoista, kun hän oli maan päällä ja opetti opetuslapsiaan.

Ilmaisemani käsitys oli, ettei tulisi mitään sellaista taloudellista romahdusta, kuin mistä monet sähköpostittajat kirjoittivat minulle pelätessään, että Yhdysvallat ja maailma olivat kohtaamassa Ahdistuksen kaltaisia ongelmia. Useimmat kirjoittaneet pelkäsivät, että nämä ongelmat olisivat pohjimmiltaan vakavia taloudellisia ongelmia.

Väitteeni oli - ja on edelleen - että jos olemme niin pitkällä tässä armon aikakaudessa, kuin uskon tämän sukupolven olevan, niin ei ole aikaa kaiken romahtamiselle - taloudellisesti ja muutenkaan - sitten rakentaa jälleen positiivisesti, kunnes maailma tulisi taas uuteen aikaan, juuri samanlaiseen, kuin se, jossa nyt huomaame elävämme. My contention was –and still remains— that if we were as late in this dispensation of grace as I believe this generation to be, there wouldn’t be time for all to come crashing down –economically and in other ways—then build positively again until the world reached another time exactly like this time in which we find ourselves. Kestäisi vuosia, ehkä useita vuosikymmeniä päästä siihen, missä tämä sukupolvi on nyt – varsinkin, mitä tulee Amerikkaan. Ja Amerikka on taloudellisesti maailman huippuvaltio. Jos Yhdysvallat romahtaisi, niin koko maailma, joka on niin monimutkaisesti sidoksissa kaikkivaltiaaseen dollariin, kärsisi vieläkin suuremman romahduksen.

Koko johtopäätökseni perustui ja edelleen perustuu Jeesuksen profetiaan Nooan ja Lootin päivistä ja löytyy kohdista Matteus 24:36-42 ja Luukas 17:26-30.

Jeesus sanoi, että taloudellisen katastrofin sijasta tapahtuisi suuri nousu ostamisessa, myymisessä, rakentamisessa ja jopa maatalousasioissa, kuten istuttamisessa jne.

Sen jälkeen, kun kirjoitin tästä vuonna 2011, löydökseni on vahvistettu. Tämä johtuu jälleen siitä, että uskon Jumalan sanaan profeetallisissa asioissa, en omiin ennustajankykyihini enkä ”tiedon sanaan”.

Amerikka on tällä hetkellä valtavassa taloudellisessa nousussa ja jopa Trumpin haastajat myöntävät sen vastahakoisesti. Jeesuksen Kristuksen ennustama taloudellinen nousu on aikataulussa. The economic boom predicted by Jesus Christ is still on track.

Donald J. Trump, kenties ennennäkemättömän kyvykäs rakentaja, asetettiin yliluonnollisesti asemaansa pitämään huoli siitä, että Herran Jeesuksen profetoima taloudellinen noususuhdanne toteutuu. Tämä on väitteeni, joka ainakin minun hengessäni, on täysin vahvistettu.

Tietueet asetetaan päivittäin DOW:lla ja muilla talouden sektoreilla. – Näin siitä huolimatta, että edelleen on olemassa pahaenteinen biljoonien ja jälleen biljoonien dollarien taloudellisen painovoiman veto, jonka pitäisi milloin tahansa aiheuttaa katastrofaalinen romahdus. Records are set daily in the DOW and other economic sectors. –Thus, despite that there are still the ominous trillions upon trillions of dollars of economic gravitational pull that should at any moment cause a catastrophic crash.

Jeesus sanoi, että on sellainen romahdus, joka todella tulee tapahtumaan. Se tulee olemaan sillä hetkellä, kun Hänet seuraavan kerran ”paljastetaan” maailmalle. Tuo suuri katastrofaalinen tapahtuma on Tempaus, kun Hänen kansansa – kaikki pelastettuja uskon kautta hänen kuolemaansa, hautaamiseensa ja ylösnousemukseensa – kutsutaan taivaan kotiin olemaan Hänen kanssaan iankaikkisesti (Ilm. 4:1). Jeesus sanoi, että tuomio lankeaisi noiden maaplaneetan kapinallisten päälle juuri tuona päivänä.

Jeesus Kristus, jonka syntymäpäivää juhlimme tähän aikaan vuodesta, on ainoa varma suoja tuota tulevaa maailmanlaajuista ennennäkemättömän kauhun aikaa vastaan. Seuraavassa on jälleen tapa varmistaa, että olet Hänen suojeluksessaan tuon suuren tulevan myrskyn aikana.

”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan” (Room. 10:9-10).

3 kommenttia:

  1. Varsin mielenkiintoinen näkemys. Ainakin osan siitä koen hengessäni oikeaksi. Eri asia on että tempauksen ajankohtaa ei voida Raamatun mukaan tietää eikä ennustaa. Vaikka itsekin sitä koko ajan mietin ja rakentelen ennusteita ja skenaarioita niin voi että, se on vaikeaa. Ehkä mahdotonta? Herra Jeesus, tule PIAN. Please.

    VastaaPoista
  2. Olen pitkään mielessäni ihmetellyt valtioiden suurta velka määrää ja miten asiantila voi näin vain jatkua ja jatkua. Näin se täytynee olla kuin artikkelissa kirjoitetaan.

    Katsoin äskettäin tämän ohjelman TV 7 arkistosta : https://www.tv7.fi/vod/player/47522/ ja pyydänkin Ollin ja muidenkin kommentteja ohjelmassa esitettyyn. Ohjelman nimi on Raamatun profetiat ja antikristus , puhujana Walid Shoebat

    VastaaPoista
  3. En viitsinyt edes katsoa eksytys-TV:n ohjelmaa (turhaa ajanhukkaa), koska tiedän entuudestaan, että Walid Shoebat on väärä opettaja, joka väittää Antikristuksen olevan muslimi, mikä on täysin mahdoton ajatus. Lisäksi Shoebat on katolilainen kuten vaimonsakin, ja yrittää suojella näin Rooman kirkkoa paaveineen.

    Walid Shoebat Is A Fraud

    https://christianitybeliefs.org/end-times-deceptions/false-prophets/walid-shoebat-is-a-fraud/

    "Radical Muslims are an enemy to be sure, but they are ultimately controlled by the Jesuits of Rome through the CIA. Of course, Walid isn’t telling you any of that."

    Suoraan sanottuna Walid Shoebat on vaarallinen eksyttäjä, jota mm. Jarmo Eklund myötäilee.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com