Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

lauantai 11. tammikuuta 2020

Todd Whiten uskonsanalainen harhaopetus

Tässä Samuel Korhosen suomentamassa artikkelissa vuodelta 2019 paljastetaan tällä hetkellä yhden merkittävimmän ja Suomessakin vaikuttavan (esim. TV7) amerikkalaisen menestyssaarnaajan harhaopetus, johon liittyy epäterve ekumenia ja evankeliumin sanoman puuttuminen. Perusvirhe näillä mennareilla on se oppi, että uskoon tultuamme emme enää olisi luonnoltamme syntisiä ja arvottomia, vaan samanlaisia kuin Jeesus oli maan päällä ollessaan.

Samuel Korhonen: Mike Oppenheimer'in (Let Us Reason) kritiikki koskien hereetikkoa nimeltä Todd White, joka on tuttu Suomessakin – kiitos siitä TV7:lle. Suuri osa tekstiä on transkriptiota YouTube-videoilta Todd'in puheista – erittäin vaikeaa kääntää, eikä hullun puheita saa järkeviksi hyväkään kääntäjä. TV7:lla on paljon puhujia, joista valitettavasti suuri osa on Todd White'n lailla hereetikkoja.

-----------------------------

Todd White, osa 2

Hänen epäterve ekumeniansa ja evankeliumin sanoman puuttuminen



White esittää itsensä sellaisena, joka tekee Jumalan tahdon kaikkialla, minne ikinä menee ja että valtavat määrät ihmisiä paranee ja että Jumala puhuu hänelle kaiken aikaa. Kuten silloin kun hän meni Vatikaaniin maan alla ja sai sanan vartijan edessä. https://youtu.be/aAHooXsgp3s?t=13 (eikö koko päivän seisominen rasita sinua).

Jumala ei kuitenkaan koskaan sano hänelle, kun asiat ovat pielessä, kuten hänen uskonsanan opetuksessaan tai halussaan yhteyteen väärän roomalaiskatolisen uskonnollisen systeemin kanssa.

Todd White on avoimesti ekumeenikko, joka ei näe eroja Raamatun ja roomalaiskatolisuuden evankeliumissa. Hän haluaa, että "katolinen kirkko ja kristillinen kirkko tulevat yhteen."

Ja hän sanoo, että ”se koskee katolisen ja kristillisen yhteyden yhteen tuomista, jotta lopettaisimme riitelemisen ja alkaisimme olla yhteydessä” (loppuosa tästä videosta puhuu suurimmasta synnistä, ettei olla yhteydessä, mikä ei koske oikeassa tai väärässä olemista).

Ei ole yllättävää, että hän sanoo, että ”risti ei ole vain syntini paljastaminen, vaan se on minun arvoni paljastaminen. Jonkin tuon synnin alla on pitänyt olla kyllin arvokasta taivaalle mennä konkurssiin minun saamiseksi takaisin.”

Ei ole mitään alla; meissä kaikissa on synnin luonto, siinä kaikki. Eikä taivas mennyt konkurssiin, mikä on selvä väärä esitys Jumalan Pojasta, joka antaa elämänsä maksaakseen synneistämme. Onko ongelmamme, ettemme ymmärrä arvoamme, omaa luontaista arvoamme? Luuk. 7:47-48: ”...mutta jolle vähän anteeksi annetaan, se rakastaa vähän..”

Hän selittää myös: ”Risti ei ole minulle syntini paljastaminen; se on oikeastaan arvoni paljastaminen. Synti on hirvittävä, se peittää tämän, että olimme synnin peittämiä, mutta Jeesus maksoi hinnan niin, että Hän joka ei synnistä tiennyt, tuli synniksi, että minä voisin tulla joksikin...hän tuli synniksi, että minä voisin tulla Jumalan vanhurskaudeksi Kristuksessa Jeesuksessa. Risti on siis minun arvoni paljastaminen.”

Missä Raamattu sen sanoo? Hän vääntää sen sanomaan jotakin muuta, kuin mitä se tarkoittaa. Mikä merkitsee, että hän ei ymmärrä, mitä synnin luonto on ihmisessä.

Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä (1. Joh. 1:9).

Todd ei myönnä arvottomuutta, vaan sensijaan vahvistaa arvokkuutensa sen perusteella, mitä luulee olevan hänessä (meissä itsessämme). Etsi sanat ”arvollinen” Raamatusta nähdäksesi, kuinka monesti ja millä tavalla sitä käytetään. Ajattele Johannes Kastajan nöyryyttä, kun hän sanoo: ...katso, minun jälkeeni tulee se, jonka kenkiä minä en ole arvollinen jaloista riisumaan.” (Apt. 13:25) (Suomentajan kommentti: Alajärven helluntaiseurakunta järjestää joka pääsiäisenä nuorten tapahtuman teemalla ”Arvokas”. Sopinee kysyä, kuka on arvokas. http://www.alajarvenhelluntaiseurakunta.fi/seurakunta/tapahtumat).

Ystävinään Benny Hinn, Kenneth Copeland, Bill Johnson ym. mitä muuta voimme odottaa, kuin että uudet ystävälliset kasvot välittävät heidän opetuksiaan eteenpäin. Tietääkö kukaan videota, jolla hän saarnaa täyttä evankeliumia ja selvästi? Ajattele, mitä hän sanoo tässä:

Kuinka kuvailen evankeliumin ei-kristitylle...… monesti aloitan todistuksellani, koska olin kadotettu ja nyt olen löytynyt, olin sokea ja nyt näen.” Joten hän sanoo kuvailevansa sokeuttaan ja kadonneisuuttaan todeten: ”He eivät voi kiistää todistustasi. Todistus tarkoittaa sen tekemistä uudelleen... Joten kun kuvailet, että se todella kyllästää ilmakehän, niin sama asia voi tapahtua uudestaan. Joten siinä ei ole koskaan kaavaa.”

Sinun todistuksesi EI ole evankeliumi; White sekoittaa sen mystiseen näkemykseen uskonsanan opettajilta. Entä mormonin kääntymys, tai muslimin, jolla on todistus. Todistus siitä, kuinka Jeesus muutti elämäsi, voi rohkaista katsomaan ja jatkamaan eteenpäin, mutta se ei ole evankeliumi, jota hän käski meidän kertoa.

Todistus ei tarkoita sen tekemistä uudelleen; se tarkoittaa henkilökohtaisen todistuksen antamista tapahtuneesta, jonka näit, tai joka tapahtui sinulle.

Kun näyttelet yleisölle, joka ei harjoita mitään logiikkaa tai kriittistä ajattelua, voit päästä eroon siitä.

Todd White noudattaa gnostilaista opetusta Jeesuksesta, aivan kuten kaikki muutkin uskonsanalaiset Branhamin seuraajat.

Hän ei elänyt Jumalana maan päällä, Jeesus kastettiin Jordanissa, kun hän meni siihen jokeen. Hän tuli takaisin, sanotaan, että taivaat olivat auki hänelle laillisesti … hän noudatti lakia ja jos vanhurskaus annetaan sinulle, niin minä avaan taivaan ja annan sen sataa. Joten tuona päivänä taivaat olivat auki vain Jeesukselle ja sille, jonka Jeesus nimitti.

Pyhä Henki oli Jumalan edustaja, joka lepäsi Jeesuksen elämän päällä ja kun hän oli 30-vuotias ja tuo Pyhä Henki tuli hänen päällensä, hän meni erämaahan 40 päiväksi. Hän tuli takaisin ja jatkoi tehden väkeviä tekoja.”

Tämä mies ei tunne Raamatun Jeesusta! Käyttäen tiettyjä Raamatun sanoja hän kuvaa Jeesusta ainoastaan voideltuna ihmisenä, ei lihaksi tulleena Jumalana, joka oli ihminen, antaen ymmärtää, että vanhurskaus annettiin Jeesukselle. Se on kaikki, mitä on tarpeen tiettä Todd White'sta. Inkarnaatio on yksi tärkeimmistä kristillisistä opeista (Kristuksen Jumaluuden jälkeen). Ilman sen tunnustamista ei voi olla kristitty. Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä.” (1. Tim. 3:16)

Mutta hän kertoo meille edelleen: ”Tämän asian todellisuus on, että Jeesus Kristus maksaa hinnan siitä, että meillä on välit kunnossa Jumalan kanssa; Jeesus meni helvettiin, uskon, että hän meni Tuonelaan, meni alas ja laskeutui maan syvyyksiin ja maksaa ihmiskunnan synnistä, mutta kolmantena päivänä hän sai avaimet helvettiin, kuolemaan ja hautaan. Sai nuo avaimet, tuli ulos sieltä ylösnousseena.”

Jeesus on syntynyt neitsyt Mariasta, hän syntyi ihmisenä, hän ei syntynyt Jumalana, hän on Jumalan poika, mutta hänellä oli, hän oli täysin Jumala ja täysin ihminen. Jesus is born of the virgin Mary, he is born as a man he is not born as God, he’s God’s son but he had, he was fully God and fully man. En ota, en ota pois jumaluutta Jeesukselta.” Hän puhuu ihmisistä, joita vastaan hyökätään, kuten häntä itseään. ”He luulevat, että minä olen viemässä jumaluuden Jeesukselta, mutta en ole, olen vain tuomassa evankeliumin. Jeesus teki mitä teki ja ollessaan tämän maan päällä häntä kutsuttiin ihmisen pojaksi. Jumalan pojaksi.” Sitten hän viittaa kohtaan Joh. 5:19, ”ihmisen poika ei voi tehdä mitään itsestään. ...Mitä isä tekee, sitä Poika tekee samalla tavalla. Koska pyhä Henki oli Jeesuksen elämän päällä. Ennen Jordania ei ollut ihmettä.” Sitten hän puhuu kasteesta Jordanissa, että ”30-vuotiaana Jeesus saisi kaiken, mitä hänen isällään oli.” (Jumalan mies) Kun Jeesus oli kastettu ”ja palasi Jordanilta Jumala tuli Jeesuksen päälle, arvaa minkä välityksellä? Pyhän Hengen ... joten kun Jeesus paransi sairaita, niin se oli Jumala Jeesuksen kautta pyhän Hengen välityksellä, joka paransi sairaita. Tämä sinun on saatava!”

Hän on täysin Jumala ja täysin ihminen, mutta hänen täytyi panna jumaluutensa sivuun tehdäkseen, mitä Jumala lähetti hänet tekemään.”

Lähetän toisen, aivan kaltaiseni. Mutta Jeesuksen läsnäolo meissä Pyhän Hengen välityksellä on parempi kuin sen Jeesuksen, joka vaelsi heidän kanssaan, Jeesus sanoi sen itse.”

(Hän sanoi – mutta missä se on Raamatussa?) Tämä on William Branham'in oppia. Sorry, jos hän pani sivuun jumaluutensa, niin hän ei ole Jumala, vaan ainoastaan ihminen. Kuka silloin lähetettiin? Hän on tuhonnut opin inkarnaatiosta (1. Tim. 3:16: Jumala on ilmestynyt lihassa, ei ihminen). Se, minkä hän pani sivuun, oli hänen kykyjensä itsenäinen käyttö, ollen kuuliainen Isälle.

Jeesus vaelsi Pyhän Hengen täyteydessä. No niin, kysymykseni on tämä: kuinka paljon syntiä Jeesuksen veri peittää, vähän vai kaikki, he vastaavat: kaikki. Emme ehkä usko siihen, mitä Jeesuksen veri on tehnyt, mutta Jeesuksen veri teki sen, mitä isä sanoi, että se voisi tehdä.” (2.4.2019 – https://youtu.be/TTC8jXO5XBQ?t=19ay)

Tämä on osittain totta, koska puhdistuaksemme meidän tulee vaeltaa TOTUUDESSA.

1. Joh. 1:6-10:Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.”

Kun Todd White sanoo: ”Risti ei ole minulle syntini paljastaminen”, niin tämä on vakava virheilmoitus, joka osoittaa, että hän ei ymmärrä, kuinka synti on vaikuttanut meihin. Uudelleen ja uudelleen Raamattu korostaa, että Jeesus kuoli meidän syntimme tähden ja että edelleen teemme syntiä.

Hän sanoo, että paholaisella ei ole sijaa elämässämme... joten miksi hänessä asuu niin paljon väärää oppia; nämä opetukset eivät ole raamatullisesti oikeita; ne eivät ole Jumalasta.
 
Ja mikä on arvomme?

Hän väittää olevansa ”Uuden Rodun (New Breed)” kristitty, että voimme kaikki olla Jeesuksen kaltaisia, vanhurskaita, joka voidaan kääntää synnittömiä. Hän haluaa opettaa kaikille, kuinka olla yhtä puhdas ja vanhurskas, kuin miksi hän on tullut.

Vuonna 2008, kun Patricia King tuli kirkkauden kouluun ja tapasin hänet ensi kerran, en tuntenut häntä. Kävin läpi kirkkauden koulun ja se oli hyvin raamatullinen, kertakaikkiaan ihmeellinen. Ohje ohjeelta, rivi riviltä, minulla ei ollut mitään käsitystä, mitä se oli. Se oli mahtavaa ja hän kutsui minut ulos ja profetoi minulle. Ja sen tehdessään hän profetoi minulle nämä kaksi sanaa: Uusi Rotu. Ja se meni suoraan sydämeeni. Itseasiassa tyrmäsi minut. Olin tuon sydämessäni olevan sanan painon alla. Aivan maassa jonkin aikaa.”

Se, mitä Jumala on tekemässä minussa, on, että hän on nostamassa sukupolven, joka on se Uusi Rotu, kristikunnan Uusi Rotu. Uusi Rotu, sellainen, joka vaeltaisi Jumalan rakkaudessa, joka on häneen kohdistuvan intohimoisen rakkauden niin kuluttama... […] Kun lapseus on vahvistettu, niin se mitä tunnemme, on meidän isimme (dad). Hän on minun isini. Ja siinä, missä on vahvistettu kompromissiton elämä, väliin ei pääse mitään. Koska kompromissi erottaa suhteen...kun lapseus on vahvistettu, ei ole kompromissia.”

Mutta on sellainen paikka olla Jumalassa, jossa lapseus vahvistetaan, jossa vanhurskaus on kaiken ydin, mitä olet. Jossa Hän on kaiken keskus, mitä olet. Jossa Jumala on jokaisen päivän keskipiste kaikessa. Kun tulemme ymmärtämään, että emme voi tehdä mitään ilman häntä … […] En voi mennä minnekään ilman häntä, koska hän on isini ja rakastaa minua ylenpalttisesti.”

Joten siinä on sellainen kasvun paikka, ja katso, ihmeet yleistyvät, paranemiset yleistyvät, niitä on runsaasti. Jumala virtaa kenen tahansa kautta, koska hän rakastaa ihmisiä. Ja paljon ihmisiä tulee ilman lapseutta paikkaan, jossa tekevät ihmeen, mutta eivät tajua olevansa poikalapsi (son) ja parantavat, eivätkä tajua olevansa poikalapsi.

[…] Ja kun tämä tapahtuu, he alkavat saada identiteettinsä sen kautta, mitä tekevät sen sijaan, että saisivat sen siitä, mitä ovat. Mutta kun poikalapseus on vahvistettu, sinä teet ihmeen sen vuoksi, kuka sinä olet. Sinä parannat jonkun Jumalan voiman kautta sinun kauttasi, koska Pyhä Henki virtaa sinun kauttasi, aivan kuten Hän virtasi Jeesuksen kautta johtuen Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan.”

Niinpä Jumala virtaa sinun kauttasi riippumatta siitä, onko puutarhasi puhdas vai ei, mutta sinä olet oman sydämesi hoitaja. Joten voimme huutaa suuremmasta läheisyydestä Jumalan kanssa voidaksemme tavoitella Häntä voimakkaammalla halulla kohti vaihetta, jossa haluamme hänen asioitaan kaikessa, mitä teemme....” (linkki: https://churchwatchcentral.com/2017/12/12/the-new-breed-among-us-part-3-todd-white/)

Kiitos Todd, kun toistat Bob Jones’in, Mike Bickle’n, Rick Joyner’in ja Todd Bentley’n uutta rotua koskevaa Myöhäissateen potaskaa.

Jos luulet hänen välittävän siitä, että häntä nuhdellaan, kun rahaa tulee ovista ja ikkunoista … niin on selvää, että erehdyt. Hänestä on tulossa rikas tehdessään uraa näillä jutuillaan. Kuinka rikas? Vuonna 2015 hän maksoi itselleen palkkaa 625 000 dollaria ja elää tässä kartanossa: http://www.piratechristian.com/museum-of-idolatry/2017/11/todd-white-how-much-money-does-he-actually-make

Joten se on hyvin kannattavaa ja tekee hänet tunnetuksi ja vie kameran kaikkialle, minne he menevätkin ja koristelevat tarinoita julkiseen kulutukseen niille, jotka haluavat olla suvaitsevaisia eivätkä tunnista väärää opetusta.

Sanooko Raamattu jotakin tällaisesta? Tietysti sanoo.

Matteus 6:5-6:Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa. Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on salassa; ja sinun Isäsi, joka salassa näkee, maksaa sinulle.”




Tässä linkki edesmenneen Adrian Rogers'in saarnoihin suolaksi TV7:n mädännäisyyteen: https://www.youtube.com/user/lwfministries/videos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com