Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

Jumala ravistaa maata aikakauden lopulla, mikä näkyy nyt mm. koronavirustaudin muuttumisena globaaliksi

Tässä tuore suomentamani viikoittainen profetiaraportti Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jossa 8 aikainmerkkiä sille, miten Jumala on ravistamaisillaan maata, kun kaikenlaiset ruttotaudit, joista Jeesus mainitsi, leviävät maapallolla. Ennusmerkit eivät siis lupaa hyvää maapallolle ja sen asukkaille, jotka kohtaavat Jumalan vihan Ahdistuksen ajassa, josta tosiuskovat pelastetaan (Ilm. 3:10). Jos olet uskova ihminen, odota siis Jeesusta ylöstempaamaan sinut muiden pyhien kanssa!

--------------------------

Kansakuntien ravistaminen (Shaking the Nations) :: By Daymond Duck

Published on: March 8, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/03/08/shaking-the-nations-by-daymond-duck/

Jumala ravistaa maata aikakauden lopulla, ja se saattaa olla tulossa näkyviin (Jes. 2:19-21, 13:13, 14:16; Joel 3:14).

Yksi: Jeesus sanoi, että ihmisten sydämet pettäisivät heillä pelon ja sen odottamisen vuoksi, mikä maanpiiriä kohtaa (Luuk. 21:26).

Koronavirus ei todellakaan ole mitään leikkiä, mutta monet ovat hyväksyneet Jeesuksen, kun he saivat pahan sairauden tai päätyivät kuolinvuoteelleen.

Tämä voisi johtaa sadonkorjuuseen ennen Ahdistuksen aikaa.

Kaksi: Ennenkuin Jeesuksen toinen tuleminen tapahtuu, ihmiskunnalla on oltava kyky tuhota kaikki liha (Matt. 24:21-22), ja on helppo nähdä, että se päivä voisi olla lähellä.

Kolme: Mitä tulee koronavirukseen, ihmisten antamat neuvot ovat ristiriitaisia ja hämmentäviä.

Pääministeri Netanyahu kertoi israelilaiselle Knesset'ille, että on parempi ylivalmistautua kuin alivalmistautua, ja tämän nykyisen tilanteen vakavuudesta johtuen, allekirjoittanut on samaa mieltä.

Neljä: Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusvirasto ja muut ovat neuvoneet ihmisiä omaamaan tarpeeksi tarvikkeita pysyäkseen kodeissaan kaksi viikkoa, jos heitä kehotetaan tekemään niin.

Tärkeintä on valmistautua hengellisesti tekemällä pelastuksestaan varman, mutta tiedä, että Jumala käski Nooaa laittamaan ruokaa arkkiin, ja Nooa toimi uskossa, kun hän teki niin (1. Moos. 6:21-22; Hepr. 11:7); Jumala käski Joosefia varastoimaan ruokaa seitsemän lihavan vuoden aikana, ja Joosef teki näin (1. Moos. 41:34-49); Jumala kehotti heprealaisia erämaassa keräämään tarpeeksi mannaa kuudentena päivänä seitsemättä päivää varten, ja he tekivät noin (2. Moos. 16:5).

Olosuhteista riippuen valmistelu (preppaus) voi olla uskon puutetta tai kuuliaisuuden teko ja viisautta (Snl. 6:6-11).

Joissakin paikoissa karanteenin julistaminen koronaviruksen hallitsemiseksi on johtanut välittömään ryntäykseen kauppoihin ja jättänyt kauppojen hyllyt enimmäkseen tyhjiksi.

Ihmiset, jotka eivät valmistaudu, voivat joutua tungokseen kaupassa tiettynä aikana, jolloin olisi viisasta välttää muita.

Viisi: Aluksi Iran vähätteli koronavirusta, kutsui sitä vitsiksi ja kiisti, että kellään iranilaisella olisi se.

Sittemmin Iranin parlamentin kansallisen turvallisuuden ja ulkopoliittisen komission puheenjohtaja on testattu positiiviseksi; Iranin varaterveysministeri on testattu positiiviseksi; Iranin nais- ja perheasioita hoitava varapuheenjohtaja on testattu positiiviseksi, entinen Iranin Vatikaanin-suurlähettiläs on testattu positiiviseksi ja kuollut, sekä yksi Iranin korkeimman johtajan ajatollah Ali Khamenei'n tärkeä neuvonantaja on kuollut.

Tämän kirjoitushetkellä, kiitos Jumalan, kuolonuhrien määrä Yhdysvalloissa on alhainen, mutta 60 miljoonan kiinalaisen karanteeni, 4000 pisteen pudotus Dow Jones'in osakemarkkinoilla viiden päivän kuluessa, ja Amazon'in kehottaessa 798 000 työntekijäänsä olemaan matkustamatta, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä, on tosiasia.

Jotkut sanovat, että Kiina on lähellä koronaviruksen saamista kuriin maksamalla erittäin kalliin hinnan, mutta virus voi jälleen nousta, kun miljoonat ihmiset palaavat töihin.

Kuusi: Aikakauden lopulla Turkki, Venäjä ja Syyria tulevat olemaan liittolaisia ​​Googin ja Maagogin taistelussa, mutta viime aikoina Turkilla on ollut joitain merkittäviä yhteenottoja Venäjän ja Syyrian kanssa.

Kymmeniä sotilaita (jotkut sanovat satoja) on tapettu; ja helikoptereita, tankkeja, ilmapuolustusjärjestelmiä ja muita aseita on tuhottu.

Tämän kirjoituksen tekohetkellä, Venäjällä on kaksi sota-alusta täynnä ohjuksia suuntaamassa kohti Syyriaa.

Presidentti Putin ja presidentti Erdogan ovat keskustelleet puhelimitse ja suunnitelleet tapaamisen yrittääkseen rauhoittaa tilannetta.

Minulla ei ole muuta selitystä tälle kuin se, että Jumalan Sanan mukaan joukot, jotka hyökkäävät Israeliin Googin ja Maagogin taistelussa, alkavat taistella keskenään.

He taistelevat jo nyt keskenään ja tuhoavat joitakin joukkoja ja aseita, joita muutoin voitaisiin käyttää Israelia vastaan.

Seitsemän: Juutalaiset papit ovat harjoittaneet eläinten uhrauksia juutalaisten juhlapäivinä kahdeksan vuoden ajan.

Ainoa asia, joka estää heitä tarjoamasta todellisia uhrauksia Temppelivuorella, on Israelin hallitus.

He ovat hakeneet lupaa alttarin pystyttämiseen ja suorittamaan todellista uhrausta Temppelivuorella pääsiäisen aikaan tänä vuonna [2020].

Siinä tapauksessa, että Israelin hallitus hylkää heidän lupa-anomuksensa (ja se näyttää epätodennäköiseltä), he ovat myös hakeneet lupaa alttarin pystyttämiseen ja todelliseen uhraamiseen Temppelivuorella kolme päivää ennen pääsiäistä tänä vuonna.

Juutalainen Sanhedrin korostaa sitä tosiasiaa, että presidentti Trump'in ”Rauha hyvinvointiin (Peace to Prosperity)” -ehdotuksessa suositellaan, että kaikkien uskovien ihmisten tulisi saada rukoilla Temppelivuorella.

Juutalainen Sanhedrin sanoo, että tämä on vedenjakajahetki ja ”Rauha hyvinvoinnille” avaa oven Temppelin jälleenrakentamiseen.

Siinä tapauksessa, että Israelin hallitus hylkää molemmat pyynnöt, he ovat hakeneet lupaa alttarin pystyttämiselle paikkaan Jerusalemissa lähellä Temppelivuorta tarjotakseen eläinuhrin.

Eräs rabbi sanoi, että olemme uskollisesti valmistautuneet tekemään tämän; nyt sen toteuttaminen riippuu Jumalasta.

Kahdeksan: Tiedä, että Jumala on perustanut Israelin rajat ja varoittanut ihmisiä olemaan jakamatta Hänen maataan ja hajottamasta kansaansa (Joel 3:2).

Tammikuun 28. päivänä 2020, presidentti Trump julkisti rauhanehdotuksensa poliittisen osan; se hyväksyi Israelin suvereniteetin juutalaisten siirtokuntien suhteen Juudeassa ja Samariassa, ja se sisälsi ”käsitteelliset” kartat siitä, miltä Israel tulisi näyttämään.

Pääministeri Netanyahu näytti olevan valmis liittämään Juudean ja Samarian heti, mutta presidentti Trump pyysi häntä korvaamaan ”käsitteelliset” kartat yksityiskohtaisilla kartoilla, jotka osoittavat Israelin uudet rajat.

Ryhmä Yhdysvalloista ja Israelista perustettiin kehittämään yksityiskohtaisia karttoja, ja he tapasivat ensimmäisen kerran 24. helmikuuta 2020.

Tuona samaisena päivänä YK:n turvallisuusneuvosto kokoontui ja sopi jatkavansa tukeaan neuvotellulle kahden valtion ratkaisulle.

Samana päivänä Yhdysvaltain Dow Jones'in osakemarkkinat laskivat 1 031 pistettä.

Yhdysvaltojen ja Israelin karttakomitean kokoukset jatkuivat pitkin viikkoa, ja Dow Jones jatkoi laskuaan koko viikon, ja se oli menettänyt lähes 4000 pistettä viikon loppuun mennessä.

Jos tässä ei ollut tarpeeksi, uutiset olivat täynnä juttuja koronaviruksen muuttumisesta globaaliksi.

Jotkut kyseenalaistavat ehdotuksen, jonka mukaan Israelin rajojen uudelleenarvioinnin, YK:n kannan kahden valtion ratkaisuun, Dow Jones'in osakemarkkinoiden laskun, ja koronaviruksen maailmanlaajuisen leviämisen välillä on yhteys, mutta tosiasia, että kaikki tämä alkoi samana päivänä, on kiistaton.

Minkä tahansa arvon tämä sisältääkään (ja monet ihmiset tietävät tästä), kaikki desinfiointiaineet (antibakteerinen Clorox, Lysol, valkaisuaine, jne.) tappavat koronaviruksen.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com