Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 12. maaliskuuta 2020

Koronavirus ja Raamatun profetia

Tässä Samuel Korhosen Rapture Ready -sivustolta suomentama tuoreehko artikkeli, jossa tehdään yhteenvetoa tällä hetkellä koko maailmaa puhuttavasta vitsauksesta, koronavirustaudista, ja miten se liittyy Raamatun lopunaikojen profetiaan. Tärkeää on ymmärtää kaiken kuolemanuhan keskellä taudista johtuen, että missä seisot suhteessa Jeesukseen, jonka kautta ainoastaan pääset Taivaaseen.

-------------------------

Koronavirus ja Raamatun profetia


By Britt Gillette, February 25, 2020


Joskus vuoden 2019 lopulla salaperäinen virus tuli esiin Wuhan'in kaupungissa Kiinassa. Helposti siirtyvänä, se levisi kaupungin läpi kuin tulipalo. Tammikuun lopussa 2020 paikalliset sairaalat olivat hukkua kriittisesti sairaista keuhkokuumepotilaista. Kiina määräsi karanteeniin koko kaupungin – 11 miljoonaa ihmistä. Asiantuntijat antoivat virukselle nimen COVID-19 (”koronavirus”). Wuhan'in karanteeni, joka nyt käsittää kymmeniä kaupunkeja ja yli 700 miljoonaa ihmistä, toteutetaan toivossa, että se pysäyttää kaiken taudin leviämisen. Jos se epäonnistuu, niin globaali pandemia iskee maailmaan.

Tälle on ennakkotapaus. Sata vuotta sitten maailma kohtasi samanlaisen vihollisen – H1N1. Se tunnettiin espanjalaisena influenssana ja se nousi ensimmäisen maailmansodan juoksuhaudoista vuosina 1918 ja 1919 ja levisi kaikkialle maailmaan – jopa syrjäisille Tyynenmeren saarille. Kun globaali pandemia lopulta päättyi, se oli vienyt enemmän ihmishenkiä kuin itse suuri sota. Arvioiden mukaan kuolleita oli 50–100 miljoonaa – noin 3–6% maailman väestöstä.

Toistuuko historia?

Vuosien 1918/1919 espanjalaisesta influenssasta (espanjantauti) lähtien olemme välttäneet samanlaisen pandemian. Meillä on ollut useita pelkoja – lintuinfluenssa, sikainfluenssa, Ebola, Zika ym. sairauksia – mutta olemme välttäneet globaalin pandemian. Osittain se johtuu tekemisistämme. Tiedämme paremmin, kuinka virukset ja bakteerit leviävät. Tiedämme kuinka eristää alueita, desinfioida hoitokeskuksia ja antaa tehokkaampaa lääkehoitoa. Kuitenkin tärkein syy, miksi olemme välttäneet globaalin pandemian, on tuuri. Oikein. Viimeiset 100 vuotta meillä on ollut hyvää tuuria. Valitettavasti tuo tuuri on nyt loppumassa.

Kuinka voin olla niin varma? Koska tietämyksemme osoittaa, että koronavirus on ihan yhtä tarttuva ja tappava kuin espanjalainen influenssa, ellei pahempi. Varhaiset tutkimukset esimerkiksi osoittavat, että jokainen koronavirustartunnan saanut henkilö antaa viruksen vähintään kolmelle muulle. Vertailun vuoksi espanjalaisessa influenssassa vastaava luku oli vain 1.8. Myös koronaviruksen itämisaika on jopa 24 vuorokautta ja henkilö voi olla tartuttava koko tämän ajan. Tähän mennessä kuolleisuusaste (eli kuolleiden osuus tartunnan saaneista) on ollut vähintään 1% ja voi lopulta olla paljon korkeampi.

Odotettavissa globaali pandemia

Ellei äkillinen mutaatio tee koronavirusta vaarattomaksi, voit odottaa globaalia pandemiaa. Miksi? Toisin kuin viimeaikaiset pandemia-uhat, kuten Ebola ja SARS, koronavirus leviää silloinkin, kun tartunnan saaneet ovat oireettomia. Ja kun oireet ilmestyvät, ne ovat samanlaisia kuin kausiluonteisessa flunssassa. Se tarkoittaa, että koronavirus voi levitä hiljaisesti koko yhteisöön herättämättä epäilyä. Vasta kun paikalliset sairaalat näkevät piikin vakavissa keuhkokuumetapauksissa, käy selväksi, kuinka laajalle levinnyttä tartunta on.

Todennäköisesti koronaviruksen hiljainen leviäminen on jo käynnissä. Vaikka viranomaiset yrittävät vakuutella yleisölle, että virus on hallinnassa, se ei ole. Ja he tietävät sen. Huomaa, kuinka jokainen uusi tapaus Kiinan ulkopuolella ansaitsee hallituksen virallisen vastauksen: ”Olkaa huoletta. Laajemman leviämisen riski yhteisössä pysyy pienenä.” Tämä ei välttämättä ole valhe. Tärkeä sana on ”pysyy”. Riski todella pysyy pienenä – kunnes ei pysykään.

Mikä on sitten todellinen riski? Professori Gabriel Leung, Hongkongin yliopiston kansanterveysosaston puheenjohtaja, on yksi maailman johtavista koronavirusepidemian asiantuntijoista. Hän oli avainasemassa hillittäessä SARS-epidemiaa vuosina 2002/2003. Leung'in mukaan, jos koronavirusta ei saada kuriin, se voi tartuttaa jopa 60% maailman väestöstä. Tohtori Robert Redfield, Yhdysvaltojen sairauksien torjunta- ja ehkäisykeskusten (U.S. Centers for Disease Control and Prevention) nykyinen johtaja, sanoi: ”Luulen, että tämä virus on kanssamme todennäköisesti tämän kauden jälkeen, tämän vuoden jälkeen ja luulen, että lopulta virus löytää jalansijan ja saamme yhteisöpohjaisen leviämisen ja voit alkaa ajatella siitä, kuin se olisi kausiluonteinen flunssa. Ainoa ero on, että emme ymmärrä tätä virusta.” Marc Lipsitch, epidemiologian professori Harvard'in T.H. Chan -kansanterveyden osastolta (Harvard T.H. Chan School of Public Health) sanoi: ”Pidän todennäköisenä, että tulemme näkemään globaalin pandemian. Jos pandemia toteutuu, niin tulevana vuonna 40–70% ihmisistä maailmanlaajuisesti todennäköisesti saa tartunnan.”

Ajanmerkki

Toivottavasti koronavirus kuolee, eikä leviä koko maailmaan, mutta kuolee tai ei, niin mitä sillä on tekemistä Raamatun profetian kanssa? Raamattuhan ei mainitse nimiä COVID-19 ja koronavirus. Kuinka se voidaan yhdistää lopunaikaan? Vaikka Raamatun profetiat eivät nimenomaan viittaa koronavirukseen, uskon, että se on jälleen yksi merkki, että Jeesuksen Kristuksen toinen tulemus on lähellä. Kuinka voin olla varma siitä?

Kun hänen seuraajansa pyysivät Jeesusta kuvailemaan tulemuksensa merkkejä, yksi merkeistä, jota Hän käski heidän etsiä, oli ”rutto” (Luuk. 21:11). Mitä on rutto? Merriam-Webster määrittelee sen ”tarttuvaksi epidemiseksi sairaudeksi, joka on virulentti ja tuhoisa.” Jeesus sanoi, että tämä rutto saapuu kuin ”synnytystuskat” (Matt. 24:8) tarkoittaen, että hänen paluuseensa johtavassa ajassa se lisääntyy esiintymistiheyden ja voimakkuuden suhteen. Se tarkoittaa, että lopun lähestyessä meidän pitäisi odottaa tarttuvien tautien puhkeavan entistä useammin, vaikuttavan entistä useampiin ihmisiin ja olevan entistä tappavampia. Juuri tämän koronavirus uhkaa tuoda – maailmanlaajuisen pandemian, joka voi tappaa kymmeniä miljoonia.

Oletko valmis?

Riippumatta roolistaan lopunajan Raamatun profetioissa koronaviruksen esiintulemisen tulisi pakottaa sinut kysymään itseltäsi: ”Olenko minä valmis?” Kun sanon tämän, en tarkoita, että oletko valmis poistumaan verkosta ja odottamaan globaalia pandemiaa. Puhun jostakin paljon tärkeämmästä. Jos pahin skenaario toteutuu, niin oletko valmis kuolemaan? Loppujen lopuksi sillä ei pitäisi olla väliä kuoletko koronavirukseen vai rauhallisesti nukkuessasi. Olosuhteista riippumatta mahdollisuutesi kuolla ovat melkoiset. Loppujen lopuksi montako yli 100-vuotiasta tunnet? Ehkä muutamia. Entä montako yli 150-vuotiasta? Et yhtään, menikö oikein? He ovat kaikki kuolleet ja se tarkoittaa, että sinullakin on hyvät mahdollisuudet jonakin päivänä kuolla. Ja kun kuolet, niin tiedätkö minne menet?

Jos luotat Jeesukseen Kristukseen ja hyväksyt Hänen uhrinsa ristillä maksuksi synneistäsi, menet taivaaseen. Raamattu sanoo: ”Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut” (Room. 10:9). Raamattu sanoo: ”Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu” (Room. 10:13). Paras valmistautuminen koronavirukseen on tietää, missä seisot. Jeesus sanoo, että olet joko Hänen kanssaan, tai Häntä vastaan (Matt. 12:30). Ei ole mitään välimaastoa. Joten, jos et ole koskaan päättänyt hyväksyä Jeesusta Kristusta Vapahtajaksesi, niin kehotan sinua tekemään sen heti. Tee se, ennenkuin on liian myöhäistä, koska Jeesus ON tulossa – tavalla tai toisella.

Britt Gillette is author of the free ebook Coming to Jesus as well as the books Signs of the Second ComingRacing Toward Armageddon, and The End Times. Receive his book 7 Signs of the End Times for free when you sign up for his monthly newsletter.

----------------------------

Jos haluat lukea lisää koronavirusepidemiasta kristillisestä näkökulmasta, niin mene Hannun sivuille (Ajankohtaista uskosta):

https://ajankohtainen.wordpress.com/2020/03/09/koronaviruksesta/

Lisäksi suosittelen katsomaan yhden I, Pet Goat 2 -filmin (julkaistu v. 2012) tulkintavideon, jossa on selvästi kuvattu koronaviruksen esiintyminen nykyajassa. IPG2 voi olla prediktiivistä ohjelmointia, sillä Illuminati lienee ollut vuosia sitten tietoinen tästä nykyisestä maailmanlaajuisesta epidemiasta eli pandemiasta.

Coronavirus and Pet Goat ii

https://www.youtube.com/watch?v=9XUNEDDyh2c (10.3.2020)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com