Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 23. maaliskuuta 2020

Mahdotonta, ettei Jeesus tulisi takaisin by Daymond Duck

Tässä tuore suomentamani Daymond Duck'in profetia-artikkeli Rapture Ready -sivustolla, jossa loogista päättelyä siitä, että Jeesuksen on tultava takaisin (Herran toinen tulemus) Raamatun profetiassa olevien kirjoitusten myötä, koska Jeesuksen ensimmäiseen tulemukseen liittyvät profetiat toteutuivat myöskin ja niihin on paikoin liitetty Jeesuksen toinen tulemus. Kirjoittajalta ylipäätään hyvä todistus Vapahtajastamme Raamatun Vanhan Testamentin profetiassa.

--------------------------

Mahdotonta (Impossible) :: By Daymond Duck

Published on: March 22, 2020 By RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/03/22/impossible-by-daymond-duck/  

Kirjoitin tämän artikkelin, koska odotin olevani poissa tietokoneeltani ja pystymättä seuraamaan ajankohtaisia ​​tapahtumia muutaman päivän ajan.

Koronavirus muutti noin.

Ymmärrän, että tämä artikkeli on tavallista pidempi.

Suurin osa siitä on näyttämön asettelua tavalle, jolla se loppuu.

Roomalaiskirje alkaa sanoilla: ”Paavali, Jeesuksen Kristuksen palvelija, kutsuttu apostoli, erotettu julistamaan Jumalan evankeliumia, 2 jonka Jumala on edeltä luvannut profeettainsa kautta pyhissä kirjoituksissa, 3 hänen Pojastansa-joka lihan puolesta on syntynyt Daavidin siemenestä 4 ja pyhyyden hengen puolesta kuolleistanousemisen kautta asetettu Jumalan Pojaksi voimassa-Jeesuksesta Kristuksesta, meidän Herrastamme” (Room. 1:1-4).

Huomaa, kun Paavali sanoi, että Jeesus ja Jumalan evankeliumi luvattiin Pyhissä kirjoituksissa olevien profeettojen kautta.

Jeesuksen ensimmäinen tulemus, Hänen kuolemansa, hautaamisensa ja ylösnousemuksensa eivät ole asioita, jotka varhainen kirkko tai joku muu sepitti.

Ne ovat asioita, jotka Jumala lupasi tehdä ja että Jumalalla oli profeettoja kirjoittamaan Pyhiin kirjoituksiin ennenkuin nämä asiat tapahtuivat (Room. 1:2).

Jotkut Raamatun jakeet opettavat tosiasiassa, että Jumala suunnitteli Jeesuksen ensimmäisen tulemisen, kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemuksen ennenkuin Hän loi tämän maailman (1. Piet. 1:20; Ilm. 13:8).

Kirjoitetut profetiat alkavat Eedenin puutarhassa Jumalan lupauksella, että vaimon siemen (ihmeellinen neitseellinen syntymä) ruhjoisi Saatanan pään (1. Moos. 3:15), ja ne jatkuvat koko Vanhan testamentin läpi Malakian kirjan loppuun asti.

Pyhien kirjoitusten asiantuntijana Paavali oli ollut tietoinen suurimmasta osasta tai kaikista tallennetuista profetioista.

Hän keskitti huomionsa siihen, mitä jotkut profeetat sanoivat Jeesuksesta.

Mitä tulee Hänen (Jumalan) Poikaan Jeesukseen Kristukseen meidän Herraamme, profeetat sanoivat, että Hänestä tehtiin kuningas Daavidin jälkeläinen lihan puolesta (Room. 1:3).

Voimme lukea Pyhistä kirjoituksista kahden profeetan (Samuel ja Jeremia) sanoneen, että Messias tulee olemaan kuningas Daavidin lihallinen jälkeläinen ja että hän istuu Daavidin valtaistuimella ikuisesti (2. Sam. 7:12-13; Jer. 33:17).

Toisella tavalla: Profeetat kirjoittivat Pyhiin kirjoituksiin, että Messias tulisi ihmiseksi kuningas Daavidin sukulinjassa.

Tämä on Jeesuksen ihmisyys, Jeesuksen neitseellinen syntymä, se kuinka Jumala teki mahdolliseksi Jeesuksen kuoleman.

Oli aika, jolloin Jeesus ei voinut kuolla (Hän ei voinut kuolla, ennenkuin Hän otti itselleen lihan ruumiin).

Koska Hänet on herätetty kuolleista, Hän ei kuole enää koskaan.

Tulee aika, jolloin emme voi kuolla (Sen jälkeen kun olemme herätetyt kuolleista, emme enää koskaan kuole).

Mutta emme saa uusia ikuisia ruumiitamme silloin kun kuolemme (saamme ne sinä suurena ylösnousemuspäivänä).

Profeettojen mukaan Jumalan Poika Jeesus Kristus, meidän Herramme, tulisi lihassa kuningas Daavidin jälkeläisenä.

Selvyyden vuoksi: Jumalan ei tarvinnut valita kahta kuningas Daavidin jälkeläistä Messiaan maallisiksi vanhemmiksi.

Mutta Jumala inspiroi Samuelia ja Jeremiaa ennustamaan, että Messias tulisi olemaan kuningas Daavidin jälkeläinen, ja Jumalalla oli tuo kirjoitettuna Pyhiin kirjoituksiin, jotta ihmisillä olisi tallenne siitä ennenkuin se tapahtui, joten Jumalan piti valita kaksi kuningas Daavidin jälkeläistä (Hän valitsi Joosefin ja Marian) olemaan Jeesuksen maallisia vanhempia toteuttamaan sen, mitä Samuel ja Jeremia kirjoittivat.

Jumala myös kirjasi Joosefin sukupuun Matteuksen kirjaan ja Marian sukupuun Luukkaan kirjaan todentaakseen sen, että Jeesus on kuningas Daavidin jälkeläinen lihan puolesta.

Viedäänpä tämä askel pidemmälle.

Profeetta Mooses kirjoitti, että Shilo (Messias) tulisi Juudan heimosta (1. Moos. 49:10).

Israelissa oli 12 heimoa, joista Jumala olisi voinut valita pariskunnan olemaan Jeesuksen vanhempia.

Mutta ihmiset, jotka Jumala valitsi (Joosef ja Maria), olivat Juudan heimosta.

Jumala valitsi heidät täyttämään sen, mitä Pyhiin kirjoituksiin on kirjoitettu.

On muutakin.

Jumalan Poika Jeesus Kristus, meidän Herramme, syntyi lihassa kuningas Daavidin jälkeläiseksi.

Mutta hänet asetettiin Jumalan Pojaksi, jolla on voima pyhyyden hengen mukaan, kuolleistanousemisen kautta (Room. 1:4).

”Asetettu” tarkoittaa nimettyä tai tunnistettua.

Jeesus tunnistettiin Jumalan Pojaksi voimakkaalla merkillä.

Pyhä Henki herätti Jeesuksen kuolleista.

Tätä ei tapahtunut monille ihmisille, joten ei pitäisi olla epäilystä siitä, että Jeesus on Jumalan Poika.

Haluan avartaa tätä.

Jeesus on Jumala, Luoja; Hän oli aina olemassa, mutta Jeesuksesta ei tullut kuningas Daavidin jälkeläistä ennen neitseellistä syntymää.

Tämä maapallo oli noin 3000 vuotta vanha ennen kuningas Daavidin syntymää.

Noin 3000 vuoden ajan Jeesus oli Jumala, mutta Jeesus ei ollut kuningas Daavidin jälkeläinen.

Jeesus ei ollut kuningas Daavidin jälkeläinen edes kuningas Daavidin elämän aikana.

Kuningas Daavid oli kuolleena melkein 1000 vuotta ennenkuin Jeesuksesta tuli kuningas Daavidin jälkeläinen.

Jeesuksesta tuli kuningas Daavidin jälkeläinen lihan puolesta, kun Hän syntyi Mariasta siinä tallissa.

Jeesus ei menettänyt asemaansa Jumalana syntyessään lihassa.

Jeesus vain lisäsi tai otti ihmisen aseman.

Jumalan Pojasta tuli sekä Jumala että ihminen; jumalallinen ja inhimillinen; Jumala-ihminen; Messias; Jumalan Poika Jeesus Kristus, meidän Herramme, kun Hän syntyi tallissa.

Kuningas Daavid on kuuluisa siitä, että hän profetoi useita asioita Jeesuksen kuolemasta Psalmissa 22.

Hän jopa profetoi, että Jeesus ristiinnaulitaan ennenkuin ristiinnaulitseminen keksittiin.

Kun kristillinen kirkko aloitti helluntaipäivänä, Pietari sanoi, että kuolemalle oli mahdotonta pitää Jeesusta (Apostolien teot 2:24).

Pietari saarnasi, että profeetta kuningas Daavid näki ennalta Jeesuksen ja sanoi, että Jumala ei antaisi Hänen Pyhänsä nähdä katoavaisuutta (Apostolien teot 2:25-27; Psalmi 16).

”Te miehet, veljet, on lupa teille rohkeasti sanoa, mitä kantaisäämme Daavidiin tulee, että hän on sekä kuollut että haudattu; onhan hänen hautansa meidän keskellämme vielä tänäkin päivänä. Koska hän nyt oli profeetta ja tiesi, että Jumala oli valalla vannoen hänelle luvannut asettavansa hänen kupeittensa hedelmän hänen valtaistuimelleen, niin hän edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta, sanoen, ettei Kristus ollut jäävä hyljätyksi tuonelaan eikä hänen ruumiinsa näkevä katoavaisuutta. Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt, minkä todistajia me kaikki olemme.” (Apt. 2:29-32)

Pyhän Hengen toimittama Jeesuksen ylösnousemus kuolleista oli Jumalan julistus siitä, että Jeesus on Jumalan Poika.

Koska Jumala vannoi, että Jeesus nousisi kuolleista ja istuisi Daavidin valtaistuimella, ja jos tämä on kirjoitettu Pyhiin kirjoituksiin, oli mahdotonta, ettei näin tapahtuisi.

Jos niin ei tapahtunut, Jumala valehteli, kaikki profetia Pyhissä kirjoituksissa ei ole totta, tai jotain sinne päin.

Mutta Jumala ei voi valehdella ja profetiat olla väärässä.

Pietari ja monet muut todistivat Jeesuksen kuoleman ja ylösnousemuksen.

Mutta entäpä se, kun Jeesus istuu Daavidin valtaistuimella?

Jeesus piti herättää kuolleista, jos Hän aikoo joskus istua Daavidin valtaistuimella.

Missä Daavidin valtaistuin oli?

Se oli maan päällä Jerusalemissa.

Ja koska Jeesus ei ole vielä istunut Daavidin valtaistuimella maan päällä Jerusalemissa, on mahdotonta, ettei sitä tapahdu tulevaisuudessa.

Jeesus tulee takaisin ja hallitsee kuningasten Kuninkaana ja herrain Herrana Jerusalemissa.

Lopuksi: Israelin on mahdotonta olla saamatta Luvattua maata (1. Moos. 17:7-8), mahdotonta, ettei Israel saisi Jerusalemia, mahdotonta, ettei tempausta tapahdu (1. Tess. 4:13-18), mahdotonta, ettei Ahdistuksen ajanjaksoa ole (Dan. 9:27), mahdotonta, että Ahdistuksen aikana ei tapahdu globaalia talouden romahtamista (Ilm. 6:5-6), mahdotonta, ettei tule olemaan tuhoisaa maailmanlaajuista pandemiaa Ahdistuksen aikana (Ilm. 6:7-8), mahdotonta, ettei kaikki Pyhien kirjoitusten sisältämät profetiat täyty prikulleen.

On myös mahdotonta mennä Taivaaseen, jos joku ei todella hyväksy Jeesusta (Joh. 14:6).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com