Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. huhtikuuta 2020

Ahdistuksen ajanjakso ja Uusi maailmanjärjestys ovat lähellä, mikä luo kiireellisen tarpeen lähestyä Jumalaa

Tässä pastori Daymond Duck'in aiheellinen tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Nykyisen koronaviruskriisin valossa hän tuo esille sen ajatuksen, että Uusi maailmanjärjestys on tulossa ja sen myötä raamatullinen Ahdistuksen aika, jonka edellä tapahtuu Kristuksen seurakunnan ylösotto eli Tempaus. Raamatun profetioihin sopivista ajankohtaisista tapahtumista aikakauden lopun merkkeinä annetaan tässä artikkelissa 11 kohdan luettelo.

-------------------------

Uusi maailmanjärjestys tulossa (New World Order Coming) :: By Daymond Duck

Published on: April 26, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/04/26/new-world-order-coming-by-daymond-duck/

Tärkein neuvo, jonka kuka tahansa voi antaa henkilölle, on kehottaa häntä keskittymään suhteeseensa Jumalaan laittamalla luottamuksensa Jeesukseen, tekemällä parannusta synneistään ja lähestymään Häntä.

Profeetta Aamos sanoi: ”Sillä ei Herra, Herra, tee mitään ilmoittamatta salaisuuttaan palvelijoillensa profeetoille.”

Jotkut profetian opettajat uskovat, että Jumala on sallinut nykyisen koronaviruskriisin paljastaakseen, että Ahdistuksen ajanjakso ja Uusi maailmanjärjestys (maailmanhallitus, maailmanuskonto, Pedon merkki, Ilm. 13:7-8, jne.) ovat lähellä (ja vihjaamalla, että Tempaus on lähellä) ja tarve lähestyä Jumalaa on kiireellinen.

Huomaa, kuinka seuraavat ajankohtaiset tapahtumat sopivat Jumalan aikakauden loppua koskeviin ilmoituksiin.

Ensinnäkin, profeetta Johanneksen mukaan, Ahdistuksen ajanjakson korkein uskonnollinen johtaja (Väärä profeetta) yhdistää uskonnon politiikkaan (Hän teeskentelee olevansa pyhä ihminen, mutta tukee Antikristuksen antikristillistä hallitusta; Ilm. 13:11-12).

Huhtikuun 12. päivänä 2020 (pääsiäissunnuntai), jolloin keskitytään Jeesuksen ylösnousemukseen, paavi Franciscus julkaisi kirjeen, jossa kannatetaan yleistä perustuloa (UBI).

UBI on globalistinen (maailmanhallitus) idea, jonka mukaan kaikkien maapallolla olevien pitäisi saada perustulopaketti (ilmaista rahaa; ilmaisia shekkejä; varallisuuden uudelleenjako).

UBI:tä ovat tukeneet Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), Elon Musk (SpaceX:n ja Teslan toimitusjohtaja), Mark Zuckerberg (Facebookin perustaja), demokraattien presidenttiehdokkaat Andrew Yang, Bernie Sanders, yms.

Tämä on ongelma: Jos kaikki saavat shekin hallitukseltaan (ja he haluavat jatkaa sen saamista), mitä tapahtuu, jos heidän hallituksensa päättää vaatia heitä ottamaan Antikristuksen merkin, nimen tai numeron?

Aikovatko ihmiset ottaa Pedon merkin vastaanottaakseen edelleen valtion shekin ja omatakseen oikeuden ostamiselle ja myymiselle vai kieltäytyvätkö he shekistä ja menehtyvät?

Tämä ei ole kaukaa haettua, koska ihmisiltä evätään oikeus ostaa ja myydä (Ilm. 13:16-17), ja monet kuolevat Ahdistuksen aikana kieltäytyessään ottamasta Merkkiä (Ilm. 20:4).

Joka tapauksessa, mikä sai paavi Franciscuksen puhumaan UBI:stä ylösnousemuspäivänä Jeesuksen ylösnousemuksen sijasta?

Toiseksi, YK hyväksyi syyskuussa 2015 asiakirjan, jonka nimi on ”Maailmamme muuttaminen: kestävän kehityksen toimintasuunnitelma vuodelle 2030”.

Asiakirjan johdanto-osassa sitä kutsuttiin ”uudeksi yleismaailmalliseksi agendaksi (New Universal Agenda)”.

Asiakirjassa vaaditaan maailmanhallituksen, maailmanuskonnon ja yhden-maailman talousjärjestelmän perustamista vuoteen 2030 mennessä.

Paavi Francis ja sheikki Ahmed al-Tayeb, kenties tärkein imaami sunni-islamissa, tapasivat 4. helmikuuta 2019 Abu Dhabi'ssa allekirjoittaakseen uskontojen välisen asiakirjan kaikkien maailman uskontojohtajien läsnäollessa.

Asiakirja kannustaa rauhaa kaikkien uskontojen välillä ja sanoo, että kaikki uskonnot ovat Jumalan tahtoa ja kaikki uskonnot ovat hyväksyttäviä Jumalalle.

Helmikuun 6. päivänä 2019, paavi Francis oli tullut takaisin Vatikaaniin, jossa hän sanoi, että islamilainen maailma ja kristitty maailma toimivat yhdessä yhteisten arvojen edistämiseksi.

Hän sanoi: ”Sitoudumme levittämään aitoja arvoja ja rauhaa ympäri maailman.”

Jos Jeesus on ainoa tapa pelastua (ja Hän sanoi olevansa; Joh. 14:6), niin kuinka paavi Franciscus voi uskoa, että kaikki uskonnot ovat Jumalan hyväksyttäviä, kun ne eivät usko, että Jeesus kuoli maailman syntien tähden?

Jos Raamattu on Jumalan Sana (ja se on), kuinka paavi Francis voi sanoa, että kristittyjen ja muslimien tulisi työskennellä yhdessä yhteisten arvojen edistämiseksi?

Kristilliset arvot ovat peräisin Raamatusta, eikä niitä voida sovitella yhteen islamin opetusten kanssa.

Maailmanhallitus ja maailmanuskonto ovat olemassa samaan aikaan Ahdistuksen ajassa.

Jos (sanon "jos", koska Jumala on ohjaksissa ja Hän voi nopeuttaa sitä, hidastaa sitä tai miten tahansa) maailman johtajat onnistuvat maailmanhallituksen perustamisessa vuoteen 2030 mennessä, tulee olemaan maailmanuskonto vuoteen 2030 mennessä (ja Tempaus ennen vuotta 2030).

Jos Tempauksen ja maailmanhallituksen alkamisen välillä on muutaman vuoden väli (ja uskon, että sellainen tulee olemaan), aika on todellakin lyhyt.

On tärkeää ymmärtää, että ”uusi yleismaailmallinen agenda” (globaali etiikka, yhteiset arvot, maailmanuskonto) todellakin tarkoittaa kaikkien maan päällä olevien pakottamista uskomaan siihen, mitä YK haluaa heidän uskovan, eli että kansainvälistyminen, globalismi, abortit, samaa sukupuolta olevien avioliitot, krislam, avoimet rajat, jne., ovat hyviä, mutta nationalismi, isänmaallisuus, opetus siitä, että pelastumiseen on vain yksi tapa, suljetut rajat, jne., ovat huonoja – ja että globaalia etiikkaa on vahvistettava ja kristinuskoa heikennettävä.

Jos globalistit ajattelevat, että heidän on suljettava kirkkojen ovet, ja sivuutettava Jeesuksen ylösnousemus tämän saavuttamiseksi, he tekevät niin (paavi Franciscus teki molemmat).

Kolmanneksi, uusia uskovia vainotaan Ahdistuksen aikana (Ilm. 13:7).

Kiinan hallitus lopetti huhtikuun 11. päivänä 2020 kaikki ne kirkkojen verkkopalvelut, joilla ei ole hallituksen hyväksymää lisenssiä.

Kiinan kieltämiin toimintoihin kuuluvat palvonta, rukous, kasteet ja Raamatun lukeminen.

Useita kiinalaisia kristittyjä pidätettiin osallistumisesta heidän kotoa käsin pidettyihin jumalanpalveluksiin Internetissä Zoom-sovelluksen avulla.

Mutta Kiina ei ole yksin.

Yhdysvalloissa koronaviruksen aiheuttama sulkutila on saanut monet kirkot sulkemaan ovensa ja kääntymään Facebookiin ja Internetiin saadakseen Raamatun Sanaa ilmoille.

Joitakin Yhdysvaltain kirkkoja on sensuroitu ja blokattu.

Joillekin pastoreille on kerrottu, että palvontapalvelut ovat laittomia (muutama on pidätetty).

Neljänneksi, tulee olemaan keino seurata kaikkia maan päällä olevia ihmisiä Ahdistuksen aikana (Ilm. 13:16-17).

Paljon on kirjoitettu Bill Gates'in halusta pakottaa kaikki maan päällä olevat rokotettaviksi ja tatuoitaviksi globaalilla henkilöiden immunisaatiota koskevalla seurantajärjestelmällä.

Huhtikuun 13. päivänä 2020, Roger Stone, entinen presidentti Trump'in neuvonantaja, ehdotti, että Gates'illa on ehkä ollut osuutensa koronaviruksen luomisessa synnyttääkseen tarpeen globaalille seurantajärjestelmälle.

Nyt on kerrottu, että FBI, Apple, Google ja muut ovat mukana seurantajärjestelmien luomisessa.

Jotain muistettavaa tatuointien ottamisessa on se, että ne, jotka ottavat niitä, huomaavat, että niistä on myöhemmin melkein mahdotonta päästä eroon.

Viidenneksi, Ahdistuksen aikana esiintyy maailmanlaajuinen talousromahdus (Ilm. 6:5-6).

Kansainvälinen valuuttarahasto ilmoitti 15. huhtikuuta 2020, että kaikki merkit osoittavat maailmanlaajuiseen talouskriisiin, jollaista ei ole nähty vuosikymmeniin.

Toiset sanovat, että maailma on menossa syvään taantumaan, ja jotkut öljykauppiaat ovat valmiita maksamaan ihmisille siitä, että nämä ottavat ylimääräisen öljyn pois heidän käsistään.

Kuudenneksi, Ahdistuksen ajanjakso ja maailmanhallitus alkavat, kun Antikristus vahvistaa monien kanssa tehdyn liiton rauhaa varten Lähi-idässä (Dan. 9:27).

Mitä tulee presidentti Trump'in Lähi-idän rauhanesitykseen, pääministeri Netanyahu haluaa Israelin toimivan hyvin pian, koska ei ole takeita siitä, että herra Trump valitaan uudelleen.

Israelin kaksi poliittista pääpuoluetta sopivat 20. huhtikuuta 2020 perustavansa kansallisen yhtenäisyyshallituksen ja aloittavansa toteuttaa osaa presidentti Trump'in rauhanehdotuksesta niinkin pian kuin 1. heinäkuuta 2020.

Tämä voisi nopeuttaa joitain profetoituja sotia ja sanomia sodista.

Seitsemänneksi, maailmanhallitus on saatanallinen Antikristuksen johtama hallitus (Ilm. 13:5). [Se toteutuu siis vasta 7-vuotisen vaivanajan puolivälissä, jolloin alkaa ne AK:n 42 kk. Suom. huom.]

Huhtikuun 14. päivänä 2020, presidentti Trump ilmoitti keskeyttävänsä Yhdysvaltojen avustukset WHO:lle 60-90 päiväksi järjestön epäonnistuttua tehtävässään.

YK:n (United Nothing (UN), kuten jotkut näkevät sen) globaalit järjestöt on usein miehitetty poliittisilla virkanimityksillä, joilla on epäpuhtaat motiivit.

He eivät varmasti ole sellaisia ihmisiä, joita johtajien tulisi valita hallitsemaan maailmaa.

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: sota Syyriassa, Yhdysvaltojen pakotteet, alhaiset öljynhinnat ja Venäjän leviävä koronaviruskriisi rasittavat Venäjän taloutta.

Venäjän taloudellinen tulevaisuus näyttää synkältä, ja jotkut ennustavat, että Venäjällä on enintään vuosi aikaa toimia ennenkuin maan talous romahtaa.

Öljynhintojen romahtaminen voisi nopeuttaa tätä.

Yhdeksänneksi, Israel ja Syyria joutuvat sotaan, ja Damaskos, Syyriassa, tuhoutuu yhdessä yössä (Jes. 17).

Mitä tulee Damaskoksen tuhoutumiseen yhdessä yössä, Syyria antaa Hizbollah -terroristiryhmän perustaa tukikohtia Golanin kukkuloille, ja eräs Israelin virkamies sanoi: ”Israel ei tule sallimaan tätä.”

Kymmenenneksi, Jumala sanoi: ”Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.” (Ennen Ahdistuksen ajan tulemista; Joel 2:30-31)

Apostoli Pietari viittasi tähän kuuluisassa saarnassaan ensimmäisenä helluntaipäivänä (tulta ja savupatsaita ennen Ahdistuksen ajanjaksoa; Apostolien teot 2:19-20).

Kaikkien muiden muotoutumassa olevien merkkien lisäksi tulivuorenpurkaukset näyttävät lisääntyvän ympäri maailmaa, ja Jumala on ainoa, joka kykeni tietämään, että tämä tapahtuisi yli 2000 vuotta ennen kuin se alkoi tapahtua.

Yhdenneksitoista, Jeesus varoitti kaikkia eksytyksestä [minusta Hän puhui vain omilleen eli opetuslapsille eli laajemmin kristityille, Suom. huom.] ainakin kolme kertaa Öljymäen puheessaan (Matteuksen luvut 24-25), joten pane merkille tapahtuva todellisuus ja se, kuinka jokaista Raamatun profetian hippusta ollaan toteuttamassa kirjaimellisesti.

Älä tule petetyksi sellaisilla preteristien väärillä opetuksilla, joiden mukaan kaikki profetiat täyttyivät vuonna 70 jKr. (näin ei käynyt), ja korvausteologeilla, jotka sanovat, että kristillinen kirkko on korvannut Israelin (niin ei ole tapahtunut).

Uusi maailmanjärjestys on tulossa, olitpa valmis tai et.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com