Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 24. huhtikuuta 2020

Uusi maailmanjärjestys koronaviruskriisin myötä?! – Tarkoittaa myös seurakunnan pikaista ylösottoa?

Tässä suomentamassani pastori J.D. Farag'in viime sunnuntaisessa profetiapäivityksessä, joka muuten toteutettiin YouTuben suoratoistona (livestriimaus) Havaijilla, puhutaan siitä, kuinka tämä maailmanlaajuinen koronaviruskriisi uudelleenasettaa koko maailmanjärjestyksen ja johtaa lopulta Ahdistuksen aikaa edeltävään seurakunnan Tempaukseen. Päivitys sisältää sopivan määrän paljastavia lainauksia eri lähteistä, jotka todella osoittavat sen, että maailmanhallituksen sisältävää Uutta Maailmanjärjestystä on suunniteltu jo kauan aikaa.

Puhe YouTubessa: https://www.youtube.com/watch?v=p4C7VeF-8E8
Puheen transkripti, josta suomennos: https://calvarychapelkaneohe.com/wp-content/uploads/2020/04/Mid-East_Update_2020-04-19-TR.pdf



Prophecy Update: April 19, 2020
Pastor JD Farag

[Tervetuloa] meidän viikoittaiseen Raamattu-profetiapäivitykseen. Tänään meillä on jälleen kerran paljon tutkittavaa. Joten, jos et välitä, haluan mennä siihen heti.

Haluan puhua tänään kanssanne siitä, minkä näen koko "maailmanjärjestyksen" uudelleenmuotoiluna, jopa uudelleenasettamisena tämän koronaviruspandemian johdosta. Esipuheena tälle saanen kannustaa sinua tekemään omaa tutkimusta siitä, mitä tulen kertomaan teille tänään. Minun on sanottava, että suuri osa siitä, mitä aion jakaa, on tavallaan raskasta. Mutta jos pysyt siellä kanssani loppuun saakka, tämä loppuu erittäin hyvin. Sillä on erittäin, erittäin hyvä lopetus.

Mutta jotkut asiat, joista tulen puhumaan tänään, ovat hyvin häiritseviä ja ehkä pyhitetyllä tavalla, jos voin sanoa sen tällä tavalla. Mutta haluan rohkaista teitä olemaan berealaisia ja tutkimaan itse Pyhiä kirjoituksia erottamaan oikein totuuden Sanan.

Haluan aloittaa tällä pahaenteisellä poliittisen aikakauslehden artikkelilla, joka kantaa otsikkoa, "Koronavirus muuttaa maailmaa pysyvästi: Tässä se, että miten". Kuuntele muutama lainaus tästä artikkelista, ja lainaan: ”Tämän mittakaavan kriisi voi järjestää yhteiskunnan uudelleen dramaattisella tavalla, parempaan tai huonompaan suuntaan. Globaali uudenlainen virus, joka pitää meidät kotioloissamme, ehkä kuukausien ajan, on jo [kuuntele tätä] uudelleenorientoimassa suhdettamme hallitukseen, ulkomaailmaan, jopa toisiimme. Uskonnollinen palvonta näyttää erilaiselta. [lainaten edelleen] Kaikki uskonnot ovat käsitelleet haastetta pitää usko elävänä epäsuotuisissa olosuhteissa, mutta ei koskaan kaikki uskonnot samanaikaisesti. Uskonto, karanteenin aikana, [jälleen kuuntele] tulee haastamaan käsitykset siitä, mitä se tarkoittaa toimia pastorina ja palvella yhdessä.”

Washington Post julkaisi samankaltaisen artikkelin otsikolla, "Pandemian jälkeen: Kuinka koronavirus muuttaa elämiämme ikiajoiksi". Siinä he periaatteessa sanovat, että elämämme, jokapäiväinen elintapamme muuttuu tavoilla, joita emme olisi koskaan voineet kuvitella, ja elämämme ei tule koskaan enää olemaan samanlaista.

Tämä vie minut keskiviikkoiseen Yahoo News -raporttiin, jossa Gates-säätiö [tämä on Bill and Melinda Gates -säätiö] vaatii maailmanlaajuista yhteistyötä rokottamaan 7 miljardia ihmistä ympäri maailmaa. Syy, miksi halusin mainita tämän, on, että Gates-säätiön toimitusjohtaja Mark Suzman oli sanonut sellaista, joka todella kiinnitti huomioni.

Hän sanoo ja lainaan: ”Ei ole mitään paluuta normaaliin ennen rokotteen olemassaoloa. Mutta ei ole dramaattisia keinoja tehdä oikotietä sille.” [Lainaus kiinni] Artikkelissaan hän jatkaa sanoessaan, että ”parhaassa skenaariossa: 12 kuukautta, 1 vuosi. Se on todennäköisemmin 1 1/2 vuotta, 18 kuukautta.”

Epäröin mainita tätä, mutta rukoiltuani sen suhteen varhain tänä aamuna, tunsin, että Herra pyysi minua ainakin laittamaan sen esiin ja näin tekemällä rohkaisemaan sinua tarkistamaan tämän. Tiesin siitä vasta eilen, eikä minulla ollut tarpeeksi aikaa todentaa sen aitoutta. Haluan aina olla tarkka, kun lainaan lähteitä.

Mutta tämä nimenomainen lähde liittyy patenttinumeroon: W 0 2020 060606. Jotkut ehdottavat, että patentin numero tarkoittaa: World Order (Maailmanjärjestys) 2020; ja sillä on numerot "666". Se on patentti, jota kuvataan "kryptovaluuttajärjestelmänä", joka käyttää kehon aktiivisuustietoja. Siihen sisällytettäisiin niin kutsuttu "lohkoketjuteknologia", jonka löydät nykyään kryptovaluutan yhteydestä. Tämä on toinen Bill Gates'in Microsoft-patentti, jossa Gates on toiminut yhteistyössä VeriChip-valmistajan, Digital Angel Corporation -yrityksen, kanssa kun mennään vuoteen 2008.

(Suomentajan lisäys: Lue ja kuuntele suomeksi enemmän tästä patentista tässä ja tässä. Suosittelen myös tätä ja tätä.)

Ehdotan, että voimme tosiasiassa olla tämän Uuden maailmanjärjestyksen kynnyksellä, sekä myöskin lähellä Antikristuksen paljastamista, joka ennakoitiin Ilmestyskirjassa. Se tulee mielestäni nollauksen tai uudelleenjärjestelyn (re-set) kautta kaikilla tasoilla, kaikilla areenoilla. Hallinnollinen nollaus; taloudellinen uudelleenjärjestely. On tärkeää ymmärtää, että tämä on ollut työn alla jo vuosikymmenien ajan globaalina agendana maailmanlaajuiselle hallinnolle.

Vuonna 1957 Paul-Henri Spaak, entinen Belgian pääministeri ja yksi pääarkkitehdeistä perustamisestaan lähtien sille, mistä on nyt tullut Euroopan Unioni, josta muuten luulen lainanneeni seuraavaa viikko tai pari sitten. Euroopan Unioni on tämän pandemian takia lähellä täydellistä romahtamista, täydellistä romahtamista. No, hän on yksi EU:n alkuperäisistä arkkitehdeistä.

Tämä on vuodelta 1957, kun hän sanoi ja lainaan: ”Emme halua uutta komiteaa. Meillä on jo liian monta. Se mitä haluamme, on mies, jolla on riittävän vahva maine omistamaan kaikkien ihmisten uskollisuus, ja nostamaan meidät ylös taloudellisesta suosta, johon olemme vajoamassa. Lähettäkää meille sellainen mies ja olkoon hän, Jumala tai paholainen, me vastaanotamme hänet.” (1957) Tämä on todella mielenkiintoista.

Se oli itseasiassa vuonna 1999, kun Walter Cronkite, siihen mennessä eläkkeelle jäänyt verkkouutisten henkilöytymä, ilmestyi Yhdistyneiden Kansakuntien huoneeseen ottaakseen vastaan Maailman federalistisen yhdistyksen hänelle myöntämän Global Governance Award -palkinnon. Global Governance Award / 1999 / Walter Cronkite.

Kiitospuheessaan hän sanoi, [ja lainaan]: ”Ihmiskunnan ensisijaisena tavoitteena tällä vaikealla aikakaudella on luoda tehokas maailmanlaki, joka takaa rauhan oikeudenmukaisella tavalla kaikille maailman ihmisille. Ensinnäkin, me amerikkalaiset joudumme hieman luopumaan itsemääräämisoikeudestamme, josta tulee monille katkera pala nieltäväksi. Se vaatii paljon rohkeutta, paljon uskoa, ja paljon vakuuttamista, jotta he tulevat kulkemaan kanssamme tässä välttämättömyydessä.”

Pat Robertson, jälleen tämä on vuosi 1999, kun Pat Robertson'ista puhuttiin CBN [Christian Broadcasting Network] -kanavalla, ja lainaan: ”Pat Robertson on kirjoittanut kirjan muutama vuosi sitten, ja hän sanoi, että, 'Meillä pitäisi olla maailmanhallitus, mutta vain kun Messias saapuu.' Ja huoneessa [voit katsoa videolta, se on verkossa] puhkeaa naurunremakka. Hän kirjoitti, [lainaten edelleen Walter Cronkite'a] 'mikä tahansa yritys saavuttaa maailmanjärjestys ennen sitä aikaa on oltava paholaisen työtä.' Jälleen huone purskahtaa nauruun ja sitten hän sanoo tämän lainauksen: 'No, liity sitten minuun [Walter Cronkite], sillä olen iloinen siitä, että voin istua täällä Saatanan oikeana kätenä.' ”

Yhdeksän vuotta aikaisemmin [kaikista päivista juuri 9/11] 11. syyskuuta vuonna 1990, silloinen presidentti George H.W. Bush sanoi puheessaan kongressin yhteisistunnossa: [Ja lainaan] ”Kun pääsemme ulos näistä vaikeista ajoista niin meidän Viides tavoite, Uusi maailmanjärjestys, voi syntyä: Uusi aikakausi.”

Äskettäin, ja tämä lainaus on hyvän matkaa torstailta 26. maaliskuuta, Breaking Israel News siteerasi Britannian entistä pääministeriä Gordon Brownia, ”Kehottamalla maailman johtajia muodostamaan [ja lainaan] maailmanhallituksen, jotta selviytyisimme COVID-19:stä. Logiikka on tämä. Se on maailmanlaajuinen kriisi, ja sitä voidaan käsitellä vain globaalin hallituksen avulla. Okei.”

Kaikki tämä herättää kysymyksen siitä, tuleeko tämä nykyinen globaali kriisi globaaleine vaatimuksineen synnyttämään maailmanhallituksen ja globaalin johtajan... Kysymys kuuluu: Onko tämä kriisi se, joka tuo tullessaan Antikristuksen ja edellä mainitun Uuden maailmanjärjestyksen? Totuus on, että kukaan meistä ei voi tietää varmasti.

Kuulkaa kuitenkin minua tässä asiassa. Jokaisen ohikiitävän päivän myötä näyttää siltä, että tämä voisi tosiaankin olla se. Toivon, ettet väsy minuun sanoessani tällaista, mutta haluaisin mieluummin olla valmis siihen, että tämä on sitä, ja se ei sitten olekaan, kuin että en ole valmis, vain saadakseni tietää että tämä on juuri se. Oletan, että minua voidaan perustellusti syyttää siitä, että en halunnut kenenkään verta käsilleni. Selitän, mitä tarkoitan tällä.

Kuten Hesekielin kirjassa mainittu vartiomies muurinaukossa, joka ei varoittanut ihmisiä tulevasta? Näiden ihmisten verta oli tuon vartiomiehen käsissä, koska tämä vartija ei varoittanut ihmisiä. Minun on varoitettava sinua siitä, että näyttää nyt siltä, kuin tämä olisi se, mitä on tulossa.

Mitä on tulossa? No kristitylle, se on Tempaus. Ei-kristitylle, sanoinkuvaamaton, käsittämätön kauhu, maailmanlaajuinen katastrofaalinen tuho. Uskon, että mihin kaikkeen tämä johtaakin, se osoittaa Jeesuksen Kristuksen morsiusseurakunnan Tempaukseen, joka voi tapahtua milloin tahansa. Nyt, tiedän että olen sanonut tätä joka viikko viimeisen 14 vuoden ajan, siitä lähtien kun aloimme tehdä näitä viikoittaisia profetiapäivityksiä.

Mutta jälleen kerran, kuule vain sydäntäni, kun sanon tämän. Minulla ei ole koskaan ollut sitä kiireellisyyttä, jota minulla on tänäpäivänä tämän nykyisen kriisin suhteen. Syynä on se, että tämä edellä mainittu koko maailmanjärjestyksen uudelleenjärjestely ollaan viimeinkin toteuttamassa, ja sanon jopa, että se ”viimeistellään” Tempauksen jälkeen ja Ahdistuksen ajanjaksossa. Toisin sanoen, alamme nähdä tätä tapahtuvan jo nyt.

Jeesus sanoi Luukkaan luvussa 21:28, ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” Tämä koskee vain Jeesukseen uskovaa. Saatat sanoa, 'no katselen tätä enkä tunnustaudu kristityksi. En sanoisi olevani uskovainen.' No, haluan sanoa sinulle, että katsot tätä videota, koska Jumala johdatti sinut tähän videoon ja sinun on etsittävä Herraa, kun Hänet voidaan vielä löytää, ennenkuin on liian myöhäistä.

Tämä on sitä, mitä on tulossa, ja minun on varoitettava sinua. Olen erittäin tietoinen siitä, että jotkut voisivat sanoa, 'no pastori JD, olet kuin se poika, joka huusi "sutta"'. Tiedätkö tarinan "Poika, joka huusi sutta"? Hän huusi: "Susi!"; ja sitten mitään sutta ei tullut. Hän huusi: "Susi!"; sutta ei tullut taaskaan. Hän huusi "Susi!" kolmannen kerran; ja kukaan ei kuunnellut. Mutta sitten susi tuli. En tiedä, voiko minua syyttää tämän takia perustellusti, mutta tässä se, minkä tiedän.

Tiedän, että Apostoli Paavali Apostolien tekojen luvussa 20 huusi susista. Sudet lammastenvaatteissa, jotka eivät säästäisi laumaa. Itseasiassa, meille kerrotaan Apt. 20:ssä, että apostoli Paavali itki päivin ja öin kolmen vuoden ajan, koska hän tiesi susien tulevan. Hyvä on, olen poika joka huusi "sutta", mutta tässä tärkein asia. Ajattele sitä. Susi tuli. Susi tuli kaikesta huolimatta.

Olen tänään täällä sanoakseni sinulle, että Jeesus tulee. Ja se voi olla pikemmin kuin kukaan meistä voisi koskaan ajatella tai kuvitella. Jos on koskaan ollut ajankohtaa kristityille suhtautua vakavasti Herraan, ja ei-kristityille päästä oikeaan suhteeseen Herran kanssa, niin se ajankohta on nyt, tänä päivänä.


Noin viikko sitten Barry Maguire, jonka suhteen meillä on ollut etuoikeus saada hänet puhumaan tänne tästä saarnatuolista käsin, lähetti minulle sähköpostia, jonka haluaisin jakaa kanssanne. Se on profeetallinen sana David Wilkerson'ilta, New Yorkin Times Square -seurakunnan perustajalta ja pastorilta. Se oli 34 vuotta sitten vuonna 1986, kun Barry oli erittäin läheinen ystävä David Wilkerson'in kanssa, joka on nyt Herran luona, ja hänen profeetallista ääntään kaivataan kipeästi.

Barry kertoi minulle tarinan David Wilkerson'ista, joka kirjaimellisesti tyrmäsi minut. Tarkoitan, että se vain sai minut kaatumaan kasvoilleni Herran edessä. Hän kertoi kuinka he lopettaessaan yhteisen aikansa, ja palvelemisen yhdessä noin klo 22–23, David Wilkerson meni huoneeseensa ja rukoili klo 2–3:een aamulla, joskus koko yön. Kun kuulen sellaisia asioita, ajattelen vain, että voi Herra, tee minusta rukouksen mies. Haluan olla rukouksen mies.

Joka tapauksessa Barry lähettää tämän sähköpostin ja se on profeetallinen sana. Haluan lainata sitä David Wilkerson'in kirjoittamana vuonna 1986. Hän sanoo: ”Näen ruton tulevan maailmaan, ja baarit, kirkot, ja hallinnon virastot sulkeutuvat. Rutto iskee New Yorkiin ja ravistaa sitä, kuten ei koskaan ennen ole ravisteltu. Rutto tulee pakottamaan rukouksettomat uskovat radikaaliin rukoukseen ja heidän Raamattujensa pariin, ja parannuksenteko tulee olemaan kuin saarnatuolissa esiintyvän Jumalan miehen huuto. Ja tuloksena siitä tulee kolmas "suuri herääminen (Great Awakening)", joka pyyhkäisee läpi Amerikan ja maailman.”

Haluan väittää, että tämä profeetallinen sana toteutuu. [Uskoo ken haluaa, ja tähän päätänkin Farag'in tämänkertaisen profetiapäivityksen. En ihan luota Wilkersoniin. Ennen seurakunnan Tempausta tuskin tapahtuu maailmanlaajuista suurta heräämistä, sillä lähinnä on vain luopumusta. Loput päivityksestä voi lukea englanniksi tästä. Suom. huom.]

1 kommentti:

  1. 2 TIMOTHY 3 / THE HOLY BIBLE / KJV

    https://www.youtube.com/watch?v=SUn-iOdjWk8

    Kiitos Olli. Mielestäni tempaus ei voi olla kaukana hamassa tulevaisuudessa. Niin vahvat ovat "viimeisten päivien" merkit. Pari vuotta sitten tulevaisuutta käsittelevässä TV-ohjelmassa sanottiin, että ruoan hintaa pitää nostaa, jotta köyhät ihmiset söisivät vähemmän ja sitä myötä ilmakehään tulisi vähemmän hiilidioksidia. Ao. videolla entinen valtamedian mies puhuu mm. kontrollista ja nälänhädästä. Niinikään hän mainitsee shmita-vuoden 7.9.2021-25.9.2022.

    https://153news.net/watch_video.php?v=SXY497UNBKU2

    Tempaukseen liittyvää. Psalmin 90 mukaan ihmisen ikä 70 vuotta, tai enintään 80 vuotta. Israelin valtio täyttää 80 vuotta keväällä vuonna 2028. Pidän mahdollisena, että Jeesus palaa Jerusalemiin vaivanajan päätteeksi vuonna 2028. Uskon tempaukseen ennen 7-vuotista vaivanaikaa. Voisiko siis tempaus tapahtua keväällä vuonna 2021? Voisiko pian valtaannouseva Antikristus julistaa maailmanlaajan velkojen anteeksiantamisen (vrt. Shemittah) ja saada ihmiset hyväksymään pedonmerkkitalouden käyttöönoton?

    - As soon as the Jews settled in the Holy Land, they began to count and observe seven-year cycles. Every cycle would culminate in a Sabbatical year, known as Shemittah, literally: “to release.”

    The year following the destruction of the second Holy Temple was the first year of a seven-year Sabbatical cycle. In the Jewish calendar, counting from Creation, this was the year 3829, 68–69 CE on the secular calendar. By counting sevens from then, we see that the next Shemittah year will be the year 5782 after Creation, which runs from September 7, 2021 - September 25, 2022. -

    https://www.chabad.org/library/article_cdo/aid/562077/jewish/What-Is-Shemittah.htm

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com