Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 13. huhtikuuta 2020

Daymond Duck jyrisee koronaviruskriisin keskellä saarnatessaan Raamatun totuutta lopunajoista, joissa elämme parhaillaan

Tässä yhteenvetomainen pastori Daymond Duck'in tuore profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Daymond selostaa Raamatun profetian valossa koronakriisiä ja sen profeetallisia vaikutuksia lähitulevaisuudessa. Se miten kaikki etenee tästä eteenpäin on Daymond'in hallussa aika hyvin mielestäni. Ollaan siis saavuttu ns. käännekohtaan tai pelinmuuttajaan koronaviruksen myötä, kun maailma on muuttunut kuin yhdessä yössä. Nykyinen ”liberaali” maailmanjärjestys on poistumassa uuden Antikristuksen maailmanjärjestyksen tieltä, joka on fasistinen. Artikkelin lopussa tärkeää tietoa jokaisen yksilöihmisen iankaikkisen pelastumisen kannalta, varsinkin kun eletään näitä vaikeita aikoja.

---------------------------

Raamatun puhetta (Bible Talk) :: By Daymond Duck

Published on: April 12, 2020 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2020/04/12/bible-talk-by-daymond-duck/

Joitakin ajatuksia koronaviruskriisistä:
  • Jeesus sanoi, että tulee olemaan ”ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo” (Luuk. 21:25; Kansakunnat ovat nyt ahdingossa).
  • Jeesus sanoi: ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa” (Luuk. 21:26; Nyt on olemassa ennennäkemätön pelko).
  • Jeesus sanoi: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28; Kristityt näkevät merkkien alkamisen nyt).
Profetoitu tapahtumien järjestys:
  • Tempauksen on tapahduttava ennen Ahdistuksen ajanjaksoa (2. Tess. 2:5-8).
  • Raamatussa ei sanota sitä, mutta uskon, että Damaskoksen tuhoutuminen sekä Googin ja Maagogin taistelu tapahtuvat ennen Ahdistuksen aikaa.
  • Tempauksen ja Ahdistuksen ajanjakson välillä voi olla lyhyt jakso (aikaväli) (Raamatussa ei sanota kuinka pitkä tämä väli tulee olemaan).
  • Kymmenen kuninkaan tai kymmenen sarven (kymmenen johtajan) täytyy nousta ennen Antikristusta ja Ahdistuksen aikaa (Dan. 7:7-8, 24).
  • Lähi-idässä on oltava liitto monien kanssa (covenant with many) ennen Ahdistuksen aikaa (Dan. 9:27).
  • Antikristus vahvistaa liiton, ja se on Ahdistuksen ajan ensimmäinen päivä.
Tämä on pointti:
  • Tempaus voi tapahtua ilman merkkejä tai varoituksia milloin tahansa Jumala päättää, mutta Ahdistuksen ajanjakso ei voi toteutua, jos jotkut asiat eivät ole paikoillaan.
  • On mahdollista (painottaen sanaa mahdollista), että maailma voi tulla koronaviruskriisistä ulos lyhyeksi ajaksi.
  • Tempaus tapahtuu ja Antikristus ilmestyy, kasvaa vahvemmaksi ja hänelle annetaan valta yli maailmanhallituksen (Ilm. 6:1-2; 13:5-8).
  • Globaali talous romahtaa ja syntyy uusi globaali talousjärjestelmä (ratsastaja mustalla hevosella; Ilm. 6:5-6).
  • Väärä profeetta ilmestyy ja johtaa globaalia etiikkaa (saatanallinen maailmanuskonto; uskovien vainot; Ilm. 13:7-8).
  • Tulee ennennäkemättömiä luonnonkatastrofeja (vääriä kristuksia, sotaa, nälänhätää, ruttotauteja, maanjäristyksiä, jne.; Matt. 24:6-7; Ilm. 6:1-8).
  • Antikristus ja väärä profeetta luovat rahattoman yhteiskunnan ja maailmanlaajuisen valvontajärjestelmän, jota kutsutaan Pedon merkiksi (Ahdistuksen ajan puolivälissä; Ilm. 13:16-18).
  • Jeesuksen toinen tuleminen on seitsemän vuoden kuluttua siitä, kun Antikristus on vahvistanut liiton.
Hieman koronaviruskriisin profeetallisista vaikutuksista:
  • Jumala on ohjaksissa ja Hänen Sanansa toteutuu.
  • Mitään sellaista ei tapahdu, jota Jumala ei salli.
  • Googin ja Maagogin taistelu näyttää olevan muotoutumassa (Hes. 38-39).
  • Koronaviruskriisi on muuttanut maailmaa (Jotkut ajattelevat, että se voi olla tarkoituksellinen teko tuottaa Uusi Maailman Järjestys (NWO), ja se tulee olemaan pikakelauksella tästä eteenpäin).
  • Tämä kriisi näyttää olevan merkittävä askel kohti Ahdistuksen ajanjaksoa useine vaikutuksineen (taloudellinen romahdus, nälänhätä, ruttotaudit, Pedon merkki, jne.).
  • Se näyttäytyy suurena ruttotautina tai synnytystuskana (ei paikallinen pandemia, joka on rajoitettu yhteen kansakuntaan, vaan mittasuhteiltaan maailmanlaajuinen; edelläkävijä Ilm. 6:7-8 kohdalle).
  • Se luo tarpeen henkilöstä, joka pystyy ratkaisemaan maailman ongelmat (mies, jolla on suunnitelma, Antikristus; oletko kuullut huhtikuun 1. päivän 2020 uutisotsikosta hollantilaisessa sanomalehdessä, ”Searching for Leader?” (”Etsitkö johtajaa?”)).
  • Se on merkittävä askel kohti maailmantalouden romahtamista (Afrikka on jo vaarassa; kansakunnat painavat setelikoneillaan biljoonia dollareita yrittääkseen välttää sitä; edelläkävijä Ilm. 6:5-6 kohdalle).
  • Se tarjoaa syyn rahattoman yhteiskunnan perustamiseen (Meille kerrotaan, että virus on käteisrahan pinnalla; että meidän on mentävä digitaaliseen rahaan; edelläkävijä Ilm. 13:16-18 kohdalle).
  • Se tarjoaa syyn ihmisten merkitsemiseen (Bill Gates haluaa laittaa rokotettuihin ihmisiin kvanttipistetatuoinnin (quantum dot tattoo), jossa on tietoja, joita voidaan muuttaa, päivittää, ja lukea skannerien tai infrapunavalon avulla; edelläkävijä Ilm. 13:16-18 kohdalle).
  • Se tarjoaa syyn jäljittää ja vainota ihmisiä (tatuoinnin ottajat saavat poistua kodeistaan, työskennellä, ostaa, myydä, jne., mutta ne, jotka kieltäytyvät tatuoinnista, eivät saa poistua kodeistaan, käydä töissä, ostaa, myydä, jne. (Huomaa: 500 miljoonaa dollaria seurantajärjestelmän perustamiseksi sisällytettiin Trump'in 2.2 biljoonan dollarin elvytyspakettiin. Huomaa: Pastoreita aletaan jo uhkailla jumalanpalvelusten järjestämisestä.)
  • Se yhdistää maailmaa taistelemaan yhteistä vihollista vastaan (tämä yhteistyö voi johtaa kymmenen kuninkaan nousuun; Dan. 7:24, Ilm. 17: 12-14).
  • Se sulkee kristityt koteihinsa sammuttaakseen vastarinnan maailmanhallitukselle, maailmanuskonnolle, Pedon merkille, valvonnalle, jne.
  • Se aiheuttaa suurta pelkoa.
  • Se voi tarkoittaa, että Jumala toimii pian (Tempaus).

Ehkäpä maailman johtajien olisi hyvä muistaa eräs Ahdistuksen aikaa koskeva profetia: ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.” (Sak. 12:2-3)

Jumala loi kansojen rajat Baabelin tornin johdosta (5. Moos. 32: 8-10).

Jumala teki liiton antaakseen Luvatun Maan Aabrahamille ja hänen jälkeläisilleen ikuisesti (1. Moos. 13:14-15; 17:7-8).

Jumala aikoo laittaa nimensä Jerusalemiin ikiajoiksi (2. Kuninkaiden kirja 21:7).

Jeesus aikoo asua Jerusalemissa ja panee Sanansa lähtemään Jerusalemista tuhatvuotisessa valtakunnassa (Ps. 132:13; Jes. 2:3).

Jeesus tulee takaisin kuninkaiden Kuninkaana ja herrain Herrana (Ilm. 19:16).

Huomaa yllä mainitun Jeesuksen sanomisen paikkansapitävyys (kansakuntien ahdistus, ihmisten pelko, ruttotaudit).

Ajatus siitä, että maailman johtajat voivat sivuuttaa sen, mitä Jumala sanoi, antaa osan Luvatusta Maasta jollekin muulle kuin juutalaisille, perustaa maailmanhallituksen ja antaa vallan kuninkaalle, joka on kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava (Antikristus) johtaakseen sitä Kuningas Jeesuksen sijasta ilman seuraamuksia, on naurettava, älytön, irrationaalinen hölynpöly.

Maailman johtajat ovat luomassa vastakkainasettelua Jumalan kanssa, ja Hän ei koskaan salli heidän perustaa maailmanhallitusta hallitsemaan Luvattua Maata ja Israelia (ja pääsemään siitä kuin koira veräjästä), koska hän lupasi kuningasten Kuninkaan ja herrain Herran (Jeesuksen) perustaa valtakuntansa maan päälle (maailmanhallitus) ja hallita Israelia.

Jumala poistaa seurakuntansa ja leikkaa kansakunnat palasiksi johtuen Hänen maansa leikkelemisestä.

Armon tekona hän voi varoittaa maailman johtajia olemaan jakamatta Israelin maata ja perustamatta maailmanhallitusta.

Niin paha kuin koronavirus onkin, se on huvittelua verrattuna siihen, mitä on profetoitu seitsenvuotiselle Ahdistuksen ajalle.

Tämä on enemmän kuin minun mielipiteeni.

Tämä on Raamatun puhetta (yhden ja ainoan kaikkivoipaisen Jumalan Sanaa, joka ei valehtele).

Vielä yksi asia: Jokaisen on A) Tunnustettava syntisyytensä, B) Uskottava kaikkeen, mitä Raamattu sanoo Jeesuksesta, että Hän syntyi neitsyestä, Hän ei tehnyt syntiä, Hän kärsi ja kuoli meidän sijastamme, Hänet haudattiin, Hänet herätettiin kuolleista ja C) Tunnustettava syntinsä ja pyydettävä Jeesusta pelastamaan itsensä.

Tämä on ainoa tapa pelastua (ainoa asia, jonka Jumala hyväksyy antaakseen ihmisen mennä Taivaaseen; Joh. 14:6).

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond & Rachel Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com