Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 1. lokakuuta 2020

Vapaamuurarillinen Uuden Maailmanjärjestyksen symboliikka Abraham Accord -kolikossa, joka liittyy Donald Trumpin masinoimaan Abraham Accord -rauhansopimukseen hiljattain (VIDEO)

Tässä aika lyhyt postaus, jossa esittelen Petri Paavolan tuoreen paljastusvideon Abraham Accord -rauhansopimukseen (jonka pääarkkitehti oli Donald Trump) liittyvästä temppelikolikosta, joka löytyy sivulta https://www.temple-coins.com/products/abraham-accord-historic-peace-treaty-between-israel-and-uea. Antaa Petrin itse kertoa mistä videossa on kyse. (Videon julkaisija SaulusMedia)

Petrin esittely videoon:

Jumalan sanan profetia kertoo valherauhasta ja uuden maailmanjärjestyksen valtaannoususta, jossa antikristus johdattaa ihmiskunnan palvomaan saatanaa. Abraham Accord kolikon symbolit kertovat uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta ja päämäärästä, joka johtaa myös saatanan palvomiseen. Lopunaikana pimeyden voimat kääntävät hyvän pahaksi ja pahan hyväksi, joka tulee johtamaan maailmanlaajuiseen vainoon Jeesuksen opetuslapsia kohtaan. Jumala on kansansa turva ja apu myös lopunaikana. Videolla painotetaan sitä, että jos ei siitä puhu ja kerrota avoimesti mitä pimeys puuhaa lopunaikana, niin se voi johtaa jopa uskovan hyväksymään pimeyden tekoja, jota edustaa muun muassa Abraham Accord rauhansopimus, joka on todellisuudessa osa ja palanen lopunajan tulevasta valherauhasta. Videolla tuodaan esille Jumalan sanan totuutta ja Raamatullista uskoa, joka perustuu Herran Jeesuksen vereen ja sovitustyöhön.

---------------------

Jumalan sanan profetiat ja Abraham Accord kolikon uuden maailmanjärjestyksen symboliikka

https://www.youtube.com/watch?v=nS3djnyMWE8 (22.9.2020)



Hyvä siis, että joku sanoo totuuden Trumpista Suomen Siionissa, jota väärät opettajat/profeetat ovat hehkuttaneet vuodesta 2016 lähtien. Kavahtakaa sellaisia Trumpin juoksupoikia kuten Juha Ahvio, Samuel Tuominen, Mauno Mattila, jne.

Trump on Raamatun Antikristus tai vapaamuurarikristus, eksyttäjä (väärä kristus), joka vahvistaa liiton monien kanssa 7-vuotisen vaivanajan alussa (Dan. 9:27). Petrin video paljastaakin Trumpin vapaamuurarillisuuden, jonka hän peri hengelliseltä mentoriltaan, 33. asteen vapaamuurari Norman Vincent Peale'lta. Trump ei muuten pysty lausumaan jaettakaan Raamatusta ex tempore (ks. https://www.youtube.com/watch?v=ERUngQUCsyE). Nyt järki käteen kaikki te, jotka olette hurahtaneet Trumpiin! Vielä ei ole liian myöhäistä katua.

Hyvä sivusto paljastaen Trumpin profetiassa: http://www.brotherjameskey.com/

Lopuksi vielä kirjallisena Petri Paavolan erinomaiset analyysit (raamatunprofetia + vapaamuurarius) tästä uudesta AK Trumpin masinoimasta Lähi-idän valerauhasta ja siihen liittyvästä kolikosta.

Israelin ja arabiemiraattien sopimus rauhasta

http://www.kotipetripaavola.com/israelinjaarabiemiraattiensopimusrauhasta.html (22.8.2020)

Abraham Accord temppelikolikko ja uusi maailmanjärjestys

http://www.kotipetripaavola.com/abrahamaccordtemppelikolikkojauusimaailmanjarjestys.html (17.9.2020)

Jeesus tulee pian! Maranatha!

14 kommenttia:

  1. Tiesittekö, että nykyinen paavi Franciscus vieraili 2019 Arabiemiraateissa kruununprinssi Mohammed bin Zayed:n vieraana, ensimmäisenä paavina kautta-aikojen, pohjustamassa nyt hyväksyttyä rauhansopimusta; väärä profeetta astui näin näyttämölle.

    Petri Paavola kirjoitti, että arabit eivät saa tehdä pysyvää rauhaa Israelin kanssa, koraani kieltää sen. He voivat tehdä ainoastaan tulitauon ja Trump tietää tämän. Hänen motiivinsa on tällä hetkellä uudelleenvalinnan varmistaminen; tämän jälkeen Trump rupeaa saatanan ohjastamana tekemään täydellä teholla "liittoa" monien kanssa.

    https://raptureandendtimes.com/2020/08/13/br...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo linkkisi jäi vähän vajaaksi, kun ilmeisesti kopsasit sen vieraskirjatekstistä, jossa linkki ei näy kokonaan. Etsin Google-haun avulla seuraavan, johon varmaankin viittasit:

      https://raptureandendtimes.com/2020/08/13/breaking-historic-middle-east-peace-agreement-the-abraham-accord/

      Mitäpä olet Pekka mieltä tästä Trumpin koronaan sairastumisesta vain kuukausi ennen pressanvaaleja? Myöskin Trumpin hengenheimolaiset eli Britannian pääministeri Boris Johnson ja Brasilian presidentti Jair Bolsonaro ovat käyneet läpi tämän taudin. Puhuuko Jumala jotenkin kun nämä ilmeisen äärioikeistolaiset ja kansallismieliset johtajat saavat kärsiä ruttotauti-vitsauksesta (Ilmestyskirjan 1. sinetti)?

      Poista
    2. Jospa Trump venkoilee ja yrittää saada ihmisten huomion pois häntä koskettavista negatiivisista uutisista: verosotkut jne...

      Poista
  2. Onko meidän kirkkoraamatussa 1933/38 käännösvirhe?

    Dan. 9:27
    27 Ja hän tekee liiton raskaaksi monille yhden vuosiviikon ajaksi, ja puoleksi vuosiviikoksi hän lakkauttaa teurasuhrin ja ruokauhrin; ja hävittäjä tulee kauhistuksen siivillä. Tämä loppuu vasta, kun säädetty tuomio vuodatetaan hävittäjän ylitse."

    Kuningas Jaakon käännöksessä ei ole tuota sanaa "raskaaksi".

    Dan. 9:27
    27 And he shall confirm the covenant with many for one week: and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.

    "Raskaaksi" sana viittaisi konflikteihin, sopimusrikkomuksiin, yhteenottoihin jne...

    Herralla on selvä kanta kahden-valtion malliin Israelin ja palestiinalaisten suhteen:

    Joel 3:2
    2 minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani

    Olisko tämä "Abraham Accord" alkulaukaus uuden maailmanuskonnon perustamiseksi; rauhallahan oli 3 kokkia: kristitty, juutalainen sekä islaminuskoinen?

    Kattokaahan mitä Trump laukoi lehdistötilaisuudessa jossa hän ilmoitti "Abraham Accord:n" syntymisestä:

    President Trump: “I made clear that the problems of The Middle East can only be solved when people of all faiths come together… And I’d like to ask our ambassador, David Friedman to please explain why we’re doing and calling it the Abraham Accord.”

    Abraham Accord laukaisee nopeasti joukon apokalyptisiä lopunajan tapahtumia:

    1) Damaskoksen tuho
    2) Googin sota
    3) Antikristuksen esiinmarssi
    4) Suuremman ja laajemman Abraham-sopimuksen allekirjoittaminen
    5) 7-vuoden ahdistuksen alkaminen
    6) Amerikan tuomio

    Jaak. 2:1-4
    1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön.
    2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies (=Trump), kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä,
    3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen",
    4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

    Abraham Accord Deception: Sudden Apocalyptic Consequences?

    https://wickedprepping.com/abraham-accord-de...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä ehjä linkki:

      https://wickedprepping.com/abraham-accord-deception-sudden-apocalyptic-consequences/

      yks lainaus:

      The UAE is a founding member of the Vatican’s Higher Committee of Human Fraternity and the location for the Abrahamic Family House—”a beacon of mutual understanding, harmonious coexistence and peace among people of faith and goodwill.”

      Poista
  3. Pastori Dana Coverstone näki unessa Yhdysvaltain kaaoksen ja sisällissodan syys-marraskuuksi:

    https://www.youtube.com/watch?v=SAZGxTiX6bY

    Itse sisällyttäisin tuohon langenneiden enkelien paluun maan päälle. Tästä kertoo illujen Hollywood-elokuva "Bird Box". Kattokaa traileri:

    https://www.imdb.com/video/vi2966010393?playlistId=tt2737304&ref_=tt_ov_vi

    VastaaPoista
  4. Tässä on hyvä kooste eri Herran tuomioista joita annetaan yli maanpiirin; sinetit, pasuunat sekä vihan maljat:

    God’s Seal Judgments during the Tribulation Period

    1) Wars (Between Nations) and Civil Violence (Within Nations)
    2) Famine, Pestilence & Hyperinflation (25% of Mankind will be Killed)
    3) Persecution of Those Who Oppose the New World Order (viz., the Antichrist & False Prophet) and Refuse the Mark of the Beast
    4) A Great Earthquake
    5) Multiple Asteroid Strikes
    6) A Possible Nuclear Exchange
    7) Additional Earthquakes

    God’s Trumpet Judgments during the Tribulation Period

    1) Hail and Fire Storms (A Third of Earth’s Trees and All Grass will be Destroyed)
    2) A Mountain-like Object will Plunge into the Sea (A Third of All See Creatures will be Killed and a Third of All Ships will be Destroyed)
    3) A Star will Fall from Heaven (It will Contaminate Springs and a Third of All Rivers)
    4) The Light of the Sun, Moon & Stars will be Greatly Reduced
    5) Stinging Locusts will be Released to Torment All Mankind
    6) Previously Bound Angels will be Released to Kill a Third of Mankind
    7) Additional Earthquakes & Hailstorms

    God’s Bowl Judgments during the Tribulation Period

    1) Painful & Putrid Sores will Break Out on Those with the Mark of the Beast
    2) All Sea Creatures will be Killed
    3) All Springs & Rivers will become Contaminated
    4) A Scorching Heatwave will Burn Mankind around the Globe
    5) Total Darkness will Fall on Earth
    6) The Greatest Earthquake in the History of Mankind
    7) A Massive Hailstorm will Occur (With Hailstones Weighing 75 Pound)

    https://wickedprepping.com/coming-apocalypse...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehjä linkki:

      https://wickedprepping.com/coming-apocalypse-are-you-really-prepared-for-armageddon/

      Poista
  5. Trump embraces fringe conspiracy theories on protests and the coronavirus

    WASHINGTON: President Donald Trump unleashed an especially intense barrage of Twitter messages over the weekend, embracing fringe conspiracy theories claiming that the coronavirus death toll has been exaggerated and that street protests are actually an organized coup d’état against him (=järjestäynyt vallankaappaus häntä vastaan) .

    “What does President Trump think will happen when he continues to insist on fanning the flames of hate and division in our society and using the politics of fear to whip up his supporters?” Biden asked. “He is recklessly encouraging violence (= kannustaa kannattajiaan väkivaltaan). He may believe tweeting about law and order makes him strong — but his failure to call on his supporters to stop seeking conflict shows just how weak he is.”

    https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/trump-embraces-fringe-conspiracy-theories-on-protests-and-the-coronavirus/articleshow/77843876.cms

    Trump lietsoo sisällissotaa:
    https://time.com/magazine/us/5881573/august-31st-2020-vol-196-no-9-u-s/

    Kohta 1:49:

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

    VastaaPoista
  6. Heh...heh...

    https://independentaustralia.net/_lib/slir/w800/i/article/img/article-13988-hero.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh tosiaan..makeat naurut sain..voiko enää paremmin ilmaista sitä miten Trump suhtautuu Raamattuun..ja miten hölmöjä hänen kannattajansa ovat?!

      Poista
  7. Abraham Accord laukaisee nopeasti joukon apokalyptisiä lopunajan tapahtumia:

    1) Damaskoksen tuho
    2) Googin sota
    3) Antikristuksen esiinmarssi
    4) Suuremman ja laajemman Abraham-sopimuksen allekirjoittaminen
    5) 7-vuoden ahdistuksen alkaminen
    6) Amerikan tuomio

    Lisäisin tähän luetteloon tempauksen, joko ennen Damaskoksen tuhoa tai viimeistään Googin -sodan jälkeen.

    VastaaPoista
  8. Jos Tumnppi on Antikristus niin vastatkaa seuraavaan kysymykseen ! Miksi melkein koko jumalaton maailma vihaa ja parjaa joka päivä Trumppia ????????????????????????????????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luepa esim. tämä Brother James Key'n artikkeli ja siitä erityisesti Väärinkäsitys #9: Antikristus on kaikkien rakastama

      http://nokialainen.blogspot.com/2017/01/13-myyttia-antikristuksesta-murrettu-by.html

      Lainaus:

      "Suosittu ajatus siitä, että Antikristus on kaikkien rakastama ei huomaa paria tärkeää seikkaa, joista Raamattu kertoo meille koskien Petoa.

      Ensinnäkin Antikristusta palvovat vain ne, jotka ovat tuomittuja ottamaan hänen merkkinsä ja tuhoutuvat hänen kanssaan tulijärvessä. Mutta jokainen, jonka nimi on kirjoitettuna Karitsan elämänkirjassa, ei tule palvomaan häntä, vaan he pysyvät uskollisina Jeesukselle Kristukselle. On odotettavissa, että kun hän alkaa nousta valtaan, kadut ovat täynnä mielenosoittajia ja itkeviä vaeltaa kaduilla. On ymmärrettävää, että tällainen viheliäinen henkilö vaivaisi monia ihmisiä.

      Toiseksi, Antikristus ei ilmesty ja toteuta kaikkia profetioita tosta vaan yhtenä päivänä. Kaikki ennustukset täyttyvät – mutta ajan mittaan. Antikristus kasvaa voimassa ja vaikutusvallassa ”pienestä sarvesta, joka KASVOI tavattoman suureksi” (ks. Dan. 8:9). Kaikki maailman kadotetut ihmiset tulevat palvomaan häntä, mutta ei alusta alkaen. Hän voittaa ihmiset puolelleen ajan myötä, ja kasvaa vaikutuksessaan."

      SIIS AJAN MYÖTÄ VOITTAA IHMISET PUOLELLEEN!

      Ja nyt Trump on saanut ainakin kaikki maailman diktaattorit puolelleen ja P-Korean Kim lähetti vastikään paranemistoivotuksen Trumpille, joka sairastui koronaan. Diktaattori tunnistaa hengenheimolaisen eli tyrannin..kuten myös uusnatsit, valkoisen ylivallan kannattajat, ja muut äärioikealle kallellaan olevat.

      Poista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com