Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. huhtikuuta 2021

Elämme poikkeuksellisia aikoja kun asioita tapahtuu, jotka liittyvät Raamatun lopunaikojen profetioihin by Daymond Duck 4.4.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore suomentamani aikainmerkki-raportti Rapture Ready -sivustolla, joka osoittaa poikkeuksellisiin aikoihin, joita elämme parhaillaan. Paljon Raamatun ennustamia asioita tapahtuu, joita ei vielä esim. 20 vuotta sitten voinut kuvitella tapahtuvaksi maailmassamme. Varsinkin Yhdysvaltojen osalta pahuus on vallannut alaa. Biden'in hallitus suuntaa kohti ennustettua Suuren Babylonin tuhoa (Jumalan tuomiot).

-------------------

Poikkeuksellisia aikoja (Extraordinary Times) :: By Daymond Duck

Published on: April 4, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/04/04/extraordinary-times-by-daymond-duck/

Nämä ovat poikkeuksellisia aikoja, ja päivittäin tapahtuu merkittäviä asioita, jotka voivat liittyä Raamatun ennustuksiin.

Tässä on joitain esimerkkejä:

Ensinnäkin, koskien Lähi-idän rauhaa: Biden'in hallinto julkaisi 17. maaliskuuta 2021 asiakirjan nimeltä "The US Palestinian Reset and the Path Forward (USA & Palestiina -suhteiden palauttaminen ja polku eteenpäin)".

Asiakirja paljastaa Biden'in suunnitelmat pakottaa Israelille kahden valtion ratkaisuksi (Two-State Solution) kutsuttu rauhansopimus.

Kahden valtion ratkaisu jakaa Israelin maan, ja Jumala vastaa lopulta vetämällä kansakunnat Harmagedonin taisteluun (Joel 3:2).

Lähi-idän kvartetti (YK, Yhdysvallat, EU ja Venäjä) keskusteli 23. maaliskuuta 2021 Israelin ja PA:n välisten "mielekkäiden neuvottelujen" jatkamisesta.

He pitävät Biden'in presidenttikautta mahdollisuutena ajaa haluamaansa "rauhaa ja turvallisuutta (peace and safety)" Lähi-itään.

Toiseksi, koskien sitä kuka johtaa Yhdysvaltoja: 19. maaliskuuta 2021, Fox News -studioisäntä Steve Hilton sanoi, ettei se ole Biden.

Hilton sanoi, että Biden on presidentti vain nimellisesti, ja hänen agendaansa valvovat muut voimat demokraattisessa puolueessa.

Valkoisen talon lehdistösihteeri Jen Psaki myönsi äskettäin, että Biden kuulee säännöllisesti entistä presidenttiä Obamaa (Israel-vastainen, muslimeja ja Irania suosiva, jne.).

Globalistien vaikeudet Ahdistuksen aikana ovat perusteltuja, koska he ovat osallistuneet Biden'in vaalihuijaukseen.

Kolmanneksi, koskien kaikkien ihmisten jäljittämistä: Walmart ilmoitti 17. maaliskuuta 2021, että se on liittynyt maailmanlaajuiseen pyrkimykseen tarjota standardoitua digitaalista todistetta niille, jotka on rokotettu.

Ne, jotka rokotetaan Walmart'issa, Sam's Club'issa tai muissa tämän maailmanlaajuisen verkoston osissa, voivat pian käyttää matkapuhelintaan todistamaan, että he ovat ottaneet vaaditut pistokset.

Maailma on siirtymässä lähemmäksi vaatimaan ihmisiä osoittamaan tottelevaisuutta valtionhallinnolle lentääkseen lentokoneella, käydäkseen koulua, ostaakseen ja myydäkseen, jne.

Neljänneksi, samaten koskien kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: 23. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin, että Patrick Wood, Technocracy News & Trends -lehden päätoimittaja, oli sanonut: ”Heti kun maailmanlaajuinen henkilötunnistejärjestelmä (global ID system) on käytössä, se sidotaan jokaiseen liikkeeseen ja ostoon, jonka teet, yhdessä elämäsi psykografisten ja fyysisten näköpuolten kanssa – kehdosta hautaan.”

Maailman talousfoorumin (WEF) globalistit aikovat ottaa valtavan harppauksen kohti uutta globaalia talousjärjestelmää heidän ”Great Reset” -kokouksissaan tänä vuonna (2021).

Kaikkia tullaan seuraamaan, eikä ketään vapauteta.

Jokaisen ihmisen elämälle asetetaan arvo (tai pisteet) hänen poliittisten näkemyksiensä, tuottavuutensa, kulutuksensa, iän, jne. perusteella, ja niiden elämät, jotka eivät vastaa globalistisen järjestelmän mukaisia globaaleja standardeja, tulevat käsiteltäviksi.

Tämä järjestelmä muuttuu vähitellen pedonmerkiksi, mutta seurakunta ei ole täällä, kun se pääsee siihen pisteeseen.
  • Maaliskuun 28. päivänä 2021, ilmoitettiin, että Biden'in hallinto on aloittanut yhteistyön yritysten kanssa "rokotepassiksi" kutsutun asiakirjan kehittämiseksi.
  • Tämän asiakirjan avulla rokotetut voivat astua liiketiloihin, matkustaa ja osallistua tapahtumiin.
  • Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisten seuranta Yhdysvalloissa on alkanut, ja jotkut uskovat, että on vain lyhyen ajan kysymys, kunnes niiden, joilla ei ole ”rokotepassia”, on valittava olemaan joko hyväksytty tai syrjitty.
Viidenneksi, koskien Lootin päiviä: 23. maaliskuuta 2021 raportoitiin, että Cambridgen kaupungissa Massachusetts'issa on laillistettu moniavioisuus (useiden aikuisten väliset seksuaaliset suhteet yhdessä kotitaloudessa tai perheessä).

Kuudenneksi, koskien uskosta luopumista Kristuksen kirkossa: 25. maaliskuuta 2021 ilmoitettiin paavi Franciscuksen sanoneen seuraavaa: ”Maria ei ole vain silta, joka yhdistää meidät Jumalan luo; hän on enemmän. Hän on tie, jolla Jumala kulki saavuttaakseen meidät, ja tie, jota meidän on kuljettava päästäksemme Hänen luo.”

Jeesus sanoi: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

Pietari sanoi: ”Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman” (Apostolien teot 4:12).

Paavali sanoi: ”Sillä yksi on Jumala, yksi myös välimies Jumalan ja ihmisten välillä, ihminen Kristus Jeesus, joka antoi itsensä lunnaiksi kaikkien edestä, josta todistus oli annettava aikanansa” (1. Tim. 2:5-6).

Paavi Franciscus oli selvästi ristiriidassa Kirjoitusten kanssa.

Hän on myös ristiriidassa Kirjoitusten kanssa, jos ajatellaan maailmanhallitusta, maailmanuskontoa, Suurta Nollausta (Great Reset), gay-kysymyksiä, jne.

Johannes sanoi: ”Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan” (1. Joh. 4:1).

En sano, että paavi Franciscus on Väärä profeetta, mutta jos hän on, on helppo nähdä, kuinka hän voisi liittyä Antikristukseen ja käyttää asemaansa sekä roomalaiskatolisen kirkon varallisuutta hyväksi johdattaakseen monia ihmisiä harhaan (Ilm. 17).

Seitsemänneksi, koskien petosta: Äskettäin raportoitiin, että Michiganin piirituomioistuimen tuomari, Kevin Elsenheimer, määräsi Dominion Voting -äänestysjärjestelmien tarkastustuloksen julkistettavaksi Antrim'in piirikunnassa Michiganissa.

Tarkastuksen suorittanut ryhmä sanoi:
  • ”Päätelmämme on, että Dominion -äänestysjärjestelmä on tarkoituksella ja harkitusti suunniteltu luontaisilla virheillä luomaan järjestelmällisiä petoksia ja vaikuttamaan vaalien tuloksiin.”
  • ”Tutkimuksemme perusteella tulemme siihen johtopäätökseen, että Dominion -äänestysjärjestelmää ei pitäisi käyttää Michiganissa.”
  • ”Edelleen päättelemme, että Antrim'in piirikunnan tuloksia ei olisi pitänyt vahvistaa.”
Kahdeksanneksi, myöskin koskien petosta: Wisconsin'in yleiskokous (osavaltion lainsäädäntöelin) hyväksyi 23. maaliskuuta 2021 päätöslauselman, jolla valtuutettiin tutkimaan vuoden 2020 Wisconsin'in presidentinvaalit.

Demokraatit vastustivat tutkimusta, mutta republikaanien hallitsema yleiskokous kuitenkin hyväksyi sen.

Republikaanit väittävät, että useita Trump'in ja hänen kannattajiensa nostamia oikeusjuttuja ei oltu käsitelty tuomioistuimissa, ja he uskovat, että äänestyspetoksia koskevista väitteistä on tehtävä virallinen tutkimus.

Yhdeksänneksi, maaliskuun lopulla 2021 kerrottiin, että Lil Nas X ja MSCHF aikovat valmistaa 666 paria tilauskenkiä (nimeltään “Satan Shoes” (Saatanan kengät)), joissa on numero 666 ja kengän kyljessä Raamatun jae, sekä pisara ihmisverta jokaisessa kengässä.

Saatana on vanhempi kuin luomakunta, mutta ihmisten on tiedettävä, että tuleva maailmanuskonto on jumalaton, Saatanaa palvova uskonto.

Kun Johannes näki tulevan maailmanuskonnon, jota kutsutaan nimellä Salaisuus, Suuri Babylon, Maan porttojen ja kauhistuksien äiti (Mystery, Babylon the Great, the Mother of Harlots and Abominations of the Earth), hän näki ”naisen, joka oli juovuksissa pyhien verestä ja Jeesuksen todistajain verestä” (Ilm. 17:5-6); naisen, joka oli rikastuttanut itseään siteillä pahoihin henkiin (Saatana), Isoon Hallitukseen (maailman johtajat) ja suuryrityksiin (maan kauppiaat; Ilm. 18:1-3). [Tulee mieleen Suomesta ainakin feministi Lenita Airisto. Suom. huom.]

Kymmenenneksi, koskien jälleenrakennettua juutalaisten Temppeliä: 28. maaliskuuta 2021 kerrottiin uusien tutkimusten osoittavan, että kaksi ensimmäistä juutalaista Temppeliä sijaitsi muutaman metrin päässä siitä paikasta, missä muslimien Kalliomoskeija nyt sijaitsee.

Jos on totta, juutalainen Temppeli voidaan jälleenrakentaa poistamatta Kalliomoskeijaa.

Tämä tieto yhdistettynä siihen, että arabit ovat miettimässä uudelleen suhtautumistaan Israeliin, voisi tasoittaa tietä Temppelin uudelleenrakentamiseen pian.

Yhdenneksitoista, koskien talouden romahdusta: Covid'in ja ehkä tahallisen yrityksen kaataa Yhdysvallat vuoksi, Amerikka on pahimmassa taloudellisessa taantumassa sitten Suuren laman (Great Depression).
  • Tuhansia yhdysvaltalaisia yrityksiä on mennyt konkurssiin.
  • Yhdysvaltain kansalaiset ovat jättäneet yli 70 miljoonaa työttömyysvaatimusta (ja lisää Yhdysvaltain kansalaisia joutuu työttömäksi avoimen Yhdysvaltojen rajan takia).
  • Yhdysvaltojen valtionvelka on lähestymässä 30 biljoonaa dollaria, ja Biden harkitsee uutta 3 biljoonan dollarin elvytyspakettia sekä verojen nostamista sen maksamiseksi.
  • Inflaatio on korkeimmalla tasollaan kuuteen vuoteen ja on alkamassa nousta.
Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com