Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Vain ajan kysymys, kunnes useat aikakauden lopun profetiat täyttyvät by Daymond Duck 25.4.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta napakka aikainmerkki-raportti Rapture Ready -sivustolla, jossa esimerkkitapauksia sille, että Raamatun profetiat tämän aikakauden lopulle ovat pian täyttymässä. Suomentamani raportin lopussa yksinkertainen evankeliumikutsu niille, jotka haluavat pelastua. Ei kannata viivytellä, sillä aika on lyhyt. (Huom: Daymond Duck kirjoitti tämän artikkelin luultavasti 5 päivää ennen sen julkaisua, kuten hänellä on tapana tehdä.)

----------------------

Vain ajan kysymys (Just a Matter of Time) :: By Daymond Duck

Published on: April 25, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/04/25/just-a-matter-of-time-by-daymond-duck-3/

Allekirjoittaneen mielestä on vain ajan kysymys, kunnes useat aikakauden lopun profetiat täyttyvät.

Tässä on joitain viimeaikaisia ​​profetioihin liittyviä tapahtumia, jotka näyttävät vahvistavan tämän mielipiteen.

Ensinnäkin, koskien Israelin paluuta aikakauden lopulla, 14. huhtikuuta 2021, Israelin heprealaisen kalenterin 73. muistopäivänä, Israelin armeijan esikuntapäällikkö, kenraali Kokhavi, meni Länsimuurille ja kertoi juutalaisille, että Israelin paluu Luvattuun maahan täyttää ennustuksen Jeremian kirjassa (Jer. 31:15-16).

Hän sanoi: "Olemme poikien sukupolvia, jotka palasivat rajoilleen. Olemme palanneet. Tällä kertaa lopullisesti."

Raamatun mukaan Israel palaisi Luvattuun maahan aikakauden lopussa, eikä heitä enää poisteta (Aamos 9:15).

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta, ryhmä konservatiivisia republikaaneja ilmoitti 16. huhtikuuta 2021 suunnitelmista perustaa "America First (Amerikka ensin)" -sisärengas USA:n edustajainhuoneeseen.

Yksi demokraatti on jo kutsunut ryhmää "valkoista ylivaltaa kannattavien sisärenkaaksi", ja eräs toinen sanoi, että heidän näkemyksensä "vahingoittaa maata", jne.

Globalistit vihaavat isänmaallisuutta, kansojen suvereniteettia, muureja rajoilla, jne.

Raamatun mukaan aikakauden lopulla tulee olemaan maailmanhallitus (Ilm. 13:7).

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta tai rajatonta maailmaa, huhtikuun 14. päivänä 2021 kerrottiin, että Rio Grande'n laakson rajasektorilla oli 380%:n kasvu laittomien vierasmaalaisten rajanylityksissä.

Raamatun mukaan pahuus lisääntyy aikakauden lopussa (Nooan päivät, Matt. 24:37).

Neljänneksi, 12. huhtikuuta 2021, entinen Yhdysvaltain demokraattien kongressiedustaja Tulsi Gabbard puhui Venäjän ja Ukrainan välisestä kiistasta sanoessaan: "Se liikkuu hyvin vaaralliseen suuntaan."

Gabbard sanoi: "Sadat miljoonat ihmiset kuolevat ja kärsivät, kun he näkevät lihansa palavan luiden päältä. Tätä ei voi edes kuvitella."

Eräs juutalainen kirjoittaja, Adam Berkowitz, ajattelee, että Gabbard viittasi Sakarjan 14. luvun jakeeseen 12 sekä Googin ja Maagogin taisteluun viimeisinä päivinä ja vuotten lopulla, mutta lainaus viittaa johonkin pahempaan kuin Googin sota (Harmagedonin taistelu).

Venäjä on kuitenkin koonnut 90 000–150 000 sotilasta; yli 300 lentokonetta; satoja tankkeja; monia helikoptereita ja rakettien laukaisulaitteita lähelle Ukrainan rajaa; ja lisää joukkoja sekä aseita on matkalla.

Venäjän edustaja sanoi, että maat ovat "yhden askeleen päässä sodasta".

Noin 2 viikkoa sitten Yhdysvallat ilmoitti aikomuksista lähettää kaksi sotalaivaa alueelle; Venäjä varoitti Yhdysvaltoja pysymään poissa, ja Biden veti aluksensa takaisin.

Suunnilleen samoihin aikoihin Valkoinen talo ilmoitti "horjumattomasta tuesta Ukrainalle", Venäjä varoitti Yhdysvaltoja "pysymään poissa konfliktista", "oman etunsa vuoksi", ja Biden näytti hämmentyneeltä, mitä tehdä.

Huhtikuun 15. päivänä 2021 ilmoitettiin, että Venäjä on asettanut Ukrainan merisaartoon, ja venäläiset joukot valmistautuvat hyökkäämään maahan.

Vaaralliset ajat ovat täällä, ja mitä tahansa voi tapahtua.

Viidenneksi, 19. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että Yhdysvallat on aloittanut takakanavaneuvottelut Venäjän liittolaisen Iranin kanssa koskien Yhdysvaltojen Iraniin kohdistamien pakotteiden poistamista ja Yhdysvaltojen ryhtymistä uudelleen neuvotteluihin Iranin ydinsopimuksesta.

Yhdysvallat ilmaisi "tyytymättömyytensä" Israeliin joidenkin sen viimeaikaisten Iraniin kohdistuneiden hyökkäysten takia (mutta ei sanonut mitään Iranin prokseista Israelia vastaan).

Konflikti näiden kahden maan välillä kasvaa entisestään, ja Israel ilmoittaa edelleen maailmalle, että se ei salli Iranin omistaa ydinaseita.

Huolimatta siitä, mitä Biden'in hallinto sanoo, se toimii edelleen kuin se olisi Iranin puolella ja Israelia vastaan (palautti miljoonia dollareita Yhdysvaltain apua palestiinalaisille; ilmaisi tukensa kahden valtion ratkaisulle, jne.).

On helppo uskoa, että Yhdysvallat ei puolusta Israelia, jos Googin ja Maagogin taistelu puhkeaa (ja juuri sitä Jumala haluaa, jotta kunnia tulee Hänelle).

Kuudenneksi, koskien Covid'ia, Yhdysvaltain tartuntatautien valvonta- ja ehkäisykeskus (CDC) ilmoitti 15. huhtikuuta 2021 seuraavat tosiasiat ihmisistä Amerikassa, jotka ovat olleet täysin rokotettuja Covid'ia vastaan yli 2 viikon ajan (tapauksia 2 ensimmäisen viikon aikana rokotuksen jälkeen ei lasketa mukaan).
  • Yli 78 miljoonaa rokotettua ihmistä 15. huhtikuuta 2021 mennessä.
  • Huolimatta täydellisestä rokotussuojasta, noin 5800 amerikkalaista sai Covid-19-taudin yli 2 viikkoa myöhemmin (noin yksi 172:sta).
  • Noin 400 tarvitsi hoitoa sairaalassa (noin yksi 2500:sta).
  • 74 kuoli (noin yksi miljoonasta).
  • CDC:n virkailijoiden mukaan nämä luvut ovat pieniä, eivätkä he ole asiasta huolissaan.
  • Kriitikot sanovat, että kaikista sivuvaikutuksista ei kerrota.
Myöskin 15. huhtikuuta 2021, Pfizer'in toimitusjohtaja sanoi, että täysin rokotetut ihmiset tarvitsevat todennäköisesti tehostepiikin 12 kuukauden sisällä ja joka vuosi sen jälkeen.

Lisäksi 15. huhtikuuta 2021, CDC:n ilmoitettiin sanovan, että Covid-tapaukset lisääntyvät Michigan'issa, ja tarvitaan uusi lukitus (lockdown).

Kansalaisten on ymmärrettävä, että FDA (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) ei ole ”hyväksynyt” näitä rokotteita; ne ”sallitaan”, koska meneillään on kansanterveyskriisi (tai mahdollista huijausta ollaan tekemässä suurelle yleisölle).

Mitään ei sanottu raporteista, joiden mukaan Covid-tartunnan saaneita ihmisiä ylittää Yhdysvaltain ja Meksikon välisen rajan, ja Biden'in hallinto lennättää heitä moniin kohteisiin Yhdysvalloissa ilman eristämistä, hoitoa, tai heidän jäljittämistä.

Seitsemänneksi, koskien Amerikan romahtamista, Jeesuksen toista tulemista ja tuhatvuotisen valtakunnan perustamista maan päälle, 15. huhtikuuta 2021, Franklin Graham sanoi, että se, mitä viimeisissä Yhdysvaltain vaaleissa tapahtui, oli väärin; hän pyysi kristittyjä rukoilemaan, että Jumala puuttuisi asiaan ja pelastaisi USA:n; hän tuomitsi demokraattien yrityksen pinota Yhdysvaltain korkeinta oikeutta lisäjäsenillä ja kehotti ihmisiä kuuntelemaan Jumalaa ja etsimään Hänen kasvojaan, koska Yhdysvallat on suurissa vaikeuksissa.

Graham lisäsi: "Näemme koko maailman, kansakunnan toisensa jälkeen, olevan suljettuna, ja se on vain pelottavaa nähdä mitä tapahtuu, mutta samalla olen lukenut historian viimeiset sivut. Tiedän, mitä Jumala aikoo tehdä, ja Hänen Poikansa tulee takaisin, ja Hän aikoo perustaa valtakuntansa tänne maan päälle."

Kahdeksanneksi, koskien rokotuspasseja ja ihmisten jäljittämistä, 20. huhtikuuta 2021 ilmoitettiin, että kuvernöörit 5 osavaltiossa (Florida, Idaho, Montana, Teksas ja Utah) ovat allekirjoittaneet toimeenpanomääräykset, joilla kielletään pakolliset rokotepassit.

Yhdeksänneksi, koskien Covid-kriisiä ja Suurta Nollausta (The Great Reset), Brandon Smith'in mielipidekirjoitus Activist Post -uutissivustolla 15. huhtikuuta 2021 ilmaisi mielenkiintoisia ajatuksia.

Smith uskoo:
  • Covid-kriisi ja Suuri Nollaus ovat alkaneet hiipua (Covid'in kuolleisuusaste on odotettua pienempi; miljoonat amerikkalaiset kieltäytyvät rokotuksista; osavaltioiden lainsäätäjät hylkäävät rokotustoimeksiantojen pakkokeinot, jne.).
  • Amerikkalaisista konservatiiveista on tullut este, ja kenties ainoa este, globalistiselle agendalle.
  • Globalistit ovat pakkomielteisiä; he eivät voi hyväksyä epäonnistumista. He eivät anna tämän kriisin mennä hukkaan, joten he todennäköisesti yrittävät pahentaa Covid-kriisiä, ehkä luovat vaihtoehtoisen kriisin, aloittavat sodan, käynnistävät uudelleen mellakat demokraattien hallinnoimissa kaupungeissa, tai jotain muuta.
Smith kehottaa amerikkalaisia ​​konservatiiveja seuraamaan, millä muulla tavalla globalistit keksivät ajaa agendaansa, ja hän kehottaa amerikkalaisia ​​konservatiiveja jatkamaan globaalin hallinnon vastustamista.

On mielenkiintoista, että Smith uskoo globalistisen agendan olevan hiipumassa, koska useimmat Raamatun profetian opiskelijat ovat yhtä mieltä siitä, että Antikristusta ja hänen maailmanhallitustaan tullaan pidättämään, kunnes seurakunta on ylöstemmattu.

Allekirjoittanut ei tiedä mitä on meneillään, mutta globalistit saattavat yrittää päästä edelle Jumalan määräämää aikaa, Jumala saattaa vastata rukoukseen pidättelemällä asioita, hän voi antaa ihmisille lisäaikaa pelastumiseen, jne.

Lopuksi, jos haluat mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

7 kommenttia:

  1. Huolimatta siitä, mitä Biden'in hallinto sanoo, se toimii edelleen kuin se olisi Iranin puolella ja Israelia vastaan (palautti miljoonia dollareita Yhdysvaltain apua palestiinalaisille; ilmaisi tukensa kahden valtion ratkaisulle, jne.).

    Oikea summa on yli 300 miljoonaa dollaria

    Yhdysvallat on antanut UNRWA:lle 300 miljoonaa dollaria (dollari on 0,86 euroa) vuodessa miehitettyjen alueiden palestiinalaisten perustarpeiden täyttämiseen. Summan voi nähdä myös lisätukena Israelille, jota USA avustaa suoraan noin viiden miljardin dollarin edestä.

    https://www.maailma.net/nakokulmat/yhdysvaltain-tukileikkauksista-palestiinassa-karsii-myos-israel

    VastaaPoista
  2. Vuoden 2021 kesäolympialaiset järjestetään 23. heinäkuuta – 8. elokuuta 2021 Tokiossa, Japanissa.

    IPG 2:sen kuvassa, kohdassa 5:27 näytetään stadion joka muistuttaa Tokion olympialaisten logoa:

    https://www.google.fi/search?q=tokion+olympialaiset&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi1lcCX96PwAhXxkosKHXqtDWoQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=938#imgrc=TLVE6JypSfzcCM

    Tapahtuneeko tuolloin "tempaus" tai muuta merkittävää; Googin sota, Iran vs Israel sota...

    Oliko Olli niin, että tuossa kuvassa näkyvä valkohameinen tanssiva "Dervišši" symboloisi ylösottoa?

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Dervi%C5%A1%C5%A1it#/media/Tiedosto:Istanbul_-_Monestir_Mevlevi_-_Dervixos_dansaires.JPG

    Vieläpä kuvassa näkyvä "täysikuu" antaisi tarkemman viitteen milloin tuo "tempaus" tapahtuisi:

    Täysikuu Japanissa heinäkuun 24, 2021 04:37

    https://fin.timegenie.com/moon_phases/city/jpurk?cf=H

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysikuu on klo 2:37 aamuyöllä UTC-aikaa, joka laahaa 3 tuntia perässä Suomen kesäaikaa. Japanin ja Suomen aikaero on 6 tuntia, joten täysikuu siellä on klo 11:37 aamupäivällä ja Suomessa klo 5:37 aamulla.

      https://www.moongiant.com/moonphases/july/2021/

      Tosiaan, valkohameinen "Dervišši", joka kohoaa ylöspäin, kuvaa Kristuksen morsianta Tempauksessa. Kuun vaihe näyttää olevan täysikuu, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että ylösotto olisi juuri täydenkuun päivänä. Pitäisikö esim. "Dervišši":n pyörähdykset laskea päiviksi, jotka alkavat täydenkuun päivästä? Minusta "Dervišši" pyörii ympäri ainakin 7 kertaa (= 7 päivää).

      Poista
  3. Vieläpä tässä IPG 2 näkyvässä kuvassa äiti suree kuollutta lastaan myrkkypullo kädessä:

    https://www.youtube.com/watch?v=Id6nCa_OTEM

    Alchemy pullo käärme ampulli violetti myrkkytiiviste:

    Myrkyttääkö Meghan Archien?

    https://www.spreadshirt.fi/shop/design/alchemy+pullo+kaeaerme+ampulli+violetti+myrkkytiiviste+hiirimatto-D5d74ddf6b264a12ad49115e0?sellable=ordBaYymQjiBg21dbdG4-993-43



    Käärme oli Thoth`Jumalan symbolieläin ja Thoth oli Hermes ja heprean kirjain teth. hammas, huomaa "viisauden hammas" on 32 hammas Suomessakin, eli elämän puun hammas, sillä elämän puussa on 32 oksaa. Käärmeen viisaus tuli myrkkyhampaasta, sillä myrkky oikein käytettynä oli myös parantava lääke.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pet Goat -tutkija Jason tulkitsi aikoinaan tuon "myrkkypullon" Meghan'in kädessä syntisen naisen alabasteripulloksi, joka mainitaan Luukkaan teksteissä.

      Luukas 7:37-38

      37 Ja katso, siinä kaupungissa oli nainen, joka eli syntisesti; ja kun hän sai tietää, että Jeesus oli aterialla fariseuksen talossa, toi hän alabasteripullon täynnä hajuvoidetta
      38 ja asettui hänen taakseen hänen jalkojensa kohdalle, itki ja rupesi kastelemaan hänen jalkojansa kyynelillään ja kuivasi ne päänsä hiuksilla ja suuteli hänen jalkojaan ja voiteli ne hajuvoiteella.

      37 And, behold, a woman in the city, which was a sinner, when she knew that Jesus sat at meat in the Pharisee's house, brought an alabaster box of ointment,

      https://www.barnesandnoble.com/w/broken-alabaster-box-renita-m-hoof/1127980289 (violetti tai purppura alabasteripullo)

      Tuo syntinen nainen, joka voiteli Jeesuksen kalliilla tuoksuöljyllä, oli Maria Magdalena.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mary_of_Bethany

      Tokion olympialaiset on kyllä mielenkiintoinen tulkinta lähinnä tuon Illuminati-kortin (Wako Clock Tower) vuoksi.

      Poista
  4. Kattokaapa "Tuomiopäivän kelloa" 2021; ollaan 100 sekunnin päässä tuomiopäivästä. Alhaisin luku kautta-aikojen:

    https://villeseppala.wordpress.com/2021/01/27/doomsday-clock-2021-update/

    This is your COVID wake-up call:
    It is 100 seconds to midnight

    https://thebulletin.org/doomsday-clock/current-time/

    The Doomsday Clock says it's almost the end of the world as we know it. (And that's not fine.)

    https://edition.cnn.com/2019/01/24/world/doomsday-clock-2019/index.html

    VastaaPoista
  5. Kivet puhuvat:

    Operation: Doomsday - original artwork edition

    Expected release 30 July 2021

    https://www.musicmaniarecords.be/356-mf-doom/8679-operation-doomsday/

    DC Comics July 2021 Solicitation Analysis

    ...uusi kauhujulkaisu ja paljon muuta tapahtuu heinäkuussa 2021

    Muuten S-kirjain Teräsmiehen rinnassa tarkoittaa todennäköisesti "Satan"

    https://www.comicbookrevolution.com/dc-comics-july-2021-solicitation-analysis/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com