Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. heinäkuuta 2021

Asiat ovat loksahtamassa kohdalleen raamatullisesti, kun nykytapahtumissa näkyy profeetallinen täyttymys by Daymond Duck 11.7.2021

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista, joilla on profeetallista painoarvoa. Tapahtumat kertovat varsinkin Amerikan rappiotilasta nykyään ja siitä, että Herran tuomiopäivä lähestyy kovaa vauhtia (nyky-Babylonin tuomio). Oletko Tempaus-valmis?!

--------------------

Kohdalleen (In Place) :: By Daymond Duck

Published on: July 11, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/07/11/in-place-by-daymond-duck/

Luulen, että se oli suuri Raamatun profetian opettaja Jan Markell, joka sanoi: "Asiat ovat loksahtamassa kohdalleen, eivät hajoamassa."

Tässä on tapahtumia, jotka näyttävät loksahtavan kohdalleen.

Ensinnäkin, koskien Amerikan taantumista aikakauden lopulla mahdollistaakseen maailmanhallituksen nousun: Konservatiivinen ihmisvapauksia puolustava ryhmä nimeltä Brighteon kirjoitti 1. heinäkuuta 2021:
  • "Nykyään Amerikassa jokaista kestävän sivilisaation pilaria ollaan repimässä suikaleiksi: Oikeusvaltiota, perhettä, logiikkaa ja järkeä, Perustuslain ensimmäistä lisäystä, ja jopa käsitettä asianmukaisesta prosessista."
  • "Kaikki on osa pyrkimystä kaataa Amerikka, jotta globalistiset eturyhmät voisivat mitätöidä Yhdysvaltain perustuslain. Miljardien ihmisten hävittämisen jälkeen, he haluavat hallita eloonjääneitä globaalin hallituksen välityksellä."
  • "Kuten rakennus, jolla on rikkoutunut pohja, Amerikka on siirtymäisillään 'painovoiman vapaapudotuksen' romahtamisskenaarioon, joka todennäköisesti alkaa pankkitoiminnasta ja rahoituksesta."
Brighteon'in lausunnot ovat kauheita, mutta ne tiivistävät globalistisen agendan ja siinä näyttää olevan häivähdyksiä tulevasta Ahdistuksen ajasta.

Toiseksi, koskien Amerikan 'vapaapudotusta': Valkoisen talon kirjeenvaihtaja ja profetianopettaja William Koenig kirjoitti 2. heinäkuuta 2021 (https://watch.org):
  • "Arizonassa, Georgiassa, Pennsylvaniassa ja Wisconsin'issa suoritettujen tarkastuslaskentojen lopputulema koskien vuoden 2020 vaaleja näyttää saavan todennäköisemmäksi sen, että Trump voidaan määrittää voittajaksi. Lisätietoja on luvassa. Arizonan tarkastus Maricopa'n piirikunnassa (Phoenix'in alue) on melkein valmis. Georgia näyttää ikään kuin he olisivat siirtymässä kohti Fulton'in piirikunnan tarkastusta ja mahdollisesti koko osavaltion. Pennsylvanian republikaanijohtajat etenevät tarkastuksen suhteen samoin kuin Wisconsin. Ne ovat eri vaiheissa, ja ne kaikki näyttävät suotuisilta Trump'ille."
  • "Merkittävät Yhdysvaltain kaupungit lukittiin ja/tai laudoitettiin siinä tapauksessa, että Trump voitti 3. marraskuuta pidetyt vaalit."
  • "Pelko kansalaislevottomuudesta esti joitain republikaanien enemmistövaltuutettuja haastamasta vaalien tuloksia, ja se sai erittäin mahdollisesti Korkeimman oikeuden hylkäämään Teksasin oikeusjutun, joka riitautti vaalitulokset neljässä vaa'ankieliosavaltiossa ja sitä tuki 19 muuta osavaltiota."
  • "Tiedämme, että demokraattien ja valtamedian reaktiot sekä heidän väkivaltaiset ryhmittymänsä voivat aiheuttaa suuria häiriöitä ja väkivaltaa Yhdysvaltain kaupungeissa."
Rukoile Amerikan puolesta.

Kolmanneksi, YK on jumalaton, Israelin vastainen järjestö, joka haluaa tulla maailmanhallitukseksi.

Se tekee jatkuvasti Israelin vastaisia päätöslauselmia, tutkii Israelia, tuomitsee Israelin, jne.

Sen asenne ja toiminta sopivat siihen, mitä profeetat ennustivat aikakauden lopulle.

Kesäkuun 29:ntenä 2021, Israelin lähtevä presidentti Reuven Rivlin tapasi YK:n pääsihteerin Guterres'in YK:n rakennuksessa New Yorkissa.
  • Rivlin kertoi Guterres'ille: "Alueemme, Lähi-itä, tarvitsee ihmisten välistä luottamusta."
  • "Israelin ja palestiinalaisten välistä rauhaa ei koskaan saavuteta Israelin vastaisilla päätöslauselmilla tai tutkintakomiteoilla."
Raamatun mukaan rauha saavutetaan vasta, kun Israel hyväksyy Jeesuksen Messiaakseen.

Neljänneksi, ne, jotka uskovat Psalmin 83 sotaan ennen Googin ja Maagogin taistelua, ovat tietoisia siitä, että Aasaf rukoili osittain siksi, että Israelin viholliset sanoivat: "Tulkaa, hävittäkäämme heidät olemasta kansa, niin ettei Israelin nimeä enää muisteta" (Ps. 83:4).

Heinäkuun 5:ntenä 2021, Hizbollah'in johtaja Hassan Nasrallah piti suuren puheen Libanonissa pidetyssä konferenssissa ja sanoi: "Israelilaisessa entiteetissä ei ole kansaa; he ovat kaikki miehittäjiä ja uudisasukkaita."

Jos Psalmi 83 ennustaa tulevaa sotaa, kuten jotkut erinomaiset profetianopettajat ajattelevat, herra Nasrallah'ille voisi olla tulossa iso yllätys.

Viidenneksi, koskien Pedon merkkiä otsassa tai oikeassa kädessä (huomaa "sisään" (in), ei "päällä" (on)): 30. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että nykyiset pienimmätkin nanotiedontallennusvälineet ovat vähintään sadan atomin paksuisia, mutta Israelin tutkijat ovat löytäneet tavan tallentaa tietoja 2 atomin paksuiselle kalvolle.

Informaation tallentaminen siruihin ihmiskehon sisällä (otsassa tai oikeassa kädessä) on aina vain helpompaa.

Kuudenneksi, USAWatchdog.com'in tuottaja ja luoja Greg Hunter haastatteli äskettäin entistä apulaisasuntoministeriä, Catherine Austin Fitts'iä, ja tässä on joitain siitä, mitä hän sanoi taloudellisesta tilanteesta:
  • "Keskuspankkiirit käyttävät hallitusta sulkemaan reaalitaloutta (main street economy), ja sitten he menevät suoraan ja pistävät rahaa yksityisille pääomasijoitusyhtiöille ja Wall Street'ille, jotka juoksevat ympäri maata ostamassa kaikenlaista. Ajattele tätä vipuvaikutuksena maailman yritysostoille. Meitä ostetaan omilla rahoillamme. Olemme myös vastuuvelvollisia. Jos tarkastelet kaikkia valtion liikkeeseen laskemia velkapapereita, omaisuusvaramme ovat vastuussa tästä velasta."
Niille, jotka epäilevät Fitts'in sanoja, on yleisesti raportoitu, että Bill Gates omistaa nyt enemmän viljelysmaata kuin kukaan muu Yhdysvalloissa, ja Maailman talousfoorumin globalisti Klaus Schwab sanoi Great Reset -kohdassa: "Et tule omistamaan mitään ja ole onnellinen."

Tässä on mielenkiintoinen kommentti, jonka Fitts esitti Covid-19:n roolista maailmassa, jossa vallitsee globalistinen omistajuus kaikessa:
  • "Tämä on vapautta tai tyranniaa, ja tyrannia on orjuutta. Puhumme hyvin invasiivisesta orjuudesta, koska he suunnittelevat älyverkon asentamista kehoomme. Rahojasi tarkkaillaan ja valvotaan ympäri vuorokauden. Jos et käyttäydy kunnolla, he sulkevat rahasi. Jos he eivät halua sinun kulkevan yli viittä mailia, rahasi eivät toimi pidemmälle kuin tuon viisi mailia."
Jos allekirjoittanut ymmärtää tämän oikein, niin Fitts (ei mikään sekopää; entinen asuntoministeri) uskoo, että Covid-19 on osa tulevaa valvontajärjestelmää, joka käyttää ostamista ja myymistä ihmisten hallintaan.

Ymmärrä, että monia Tempauksesta poisjääneitä tarkkaillaan (valvotaan), heidän ei anneta ostaa ja myydä, elleivät he ota Pedon merkkiä, ja he tuhoutuvat tulisessa järvessä, jos tekevät niin (Ilm. 14:9-11).

Seitsemänneksi, koskien Lähi-idän rauhansopimusta: Heinäkuun 1:senä 2021, Saudi-Arabian kuninkaalliseen perheeseen läheisesti sidoksissa olevan julkaisun kirjoittaja väsäsi artikkelin, jonka mukaan monet saudit uskovat, että kruununprinssi Muhammed bin Salman (MBS) on tullut siihen tulokseen, että hänen kansakuntansa tekee virheen takertumalla palestiinalaisten rauhanprosessiin, kunnes palestiinalaiset ja Israel sopivat kahden valtion ratkaisusta.

MBS ja muut ovat päätyneet siihen, että palestiinalaiset eivät koskaan suostu rauhaan Israelin kanssa, koska palestiinalaiset haluavat Israelin tuhoa, ei rauhaa Israelin kanssa.

Artikkelin mukaan MBS uskoo, että Saudi-Arabian on laajennettava talouttaan omien kansalaistensa hyväksi sen sijaan, että sitä rajoitettaisiin kahden valtion ratkaisun saavuttamiseksi, jota palestiinalaiset eivät aio hyväksyä.

Aiemmat raportit tästä asiasta ovat osoittaneet, että monet muut arabikansat tulevat seuraamaan Saudi-Arabian siirtymistä kohti normalisointia.

Raamattu kertoo meille nämä 4 asiaa:

1) Kukaan ei tiedä Herramme paluun päivää tai hetkeä (Matt. 24).

2) Kristityt voivat nähdä tuon päivän lähestyvän (Hepr. 10:25).

3) Se yllättää maailman kuin paula (Luukas 21:35).

4) Antikristus vahvistaa liiton seurakunnan Tempauksen jälkeen (Dan. 9:27; 2. Tess. 2:7).

Kahdeksanneksi, 6. heinäkuuta 2021, presidentti Biden ilmoitti hänen "yhteisö yhteisöltä (community by community)", "naapurusto naapurustolta (neighborhood-by-neighborhood)", "ovelta ovelle (door-to-door)" -yrityksistä rokottaa Amerikan rokottamattomat kansalaiset.

Mistä hallinto tietää, kuka ei ole rokotettu, jos hallinto ei seuraa ihmisiä?

Aikooko hallitus nyt seurata kansalaisten potilastietoja?

Abortin osalta, allekirjoittanut uskoo kuulleensa Biden'in sanoneen, että naisella on oikeus valita mitä tehdä omalle ruumiilleen.

Jos naisella on oikeus tappaa vauvansa, eikö hänellä ole oikeutta kieltäytyä rokotuksesta?

Amerikan taloutta ollaan tuhoamassa.

Amerikan armeijaa ollaan heikentämässä.

Amerikan raja Meksikon kanssa on täysin avoin terroristeille, ihmiskauppaajille ja huumeiden salakuljettajille.

Amerikan suurkaupunkeja vaivataan ampumisilla ja muilla rikoksilla.

Amerikassa alkaa näkyä ruokapula.

Amerikkalaiset yritykset ovat tietokonehakkerien hyökkäyksen kohteena.

Amerikan presidentti tukee maailmanhallitusta, maailmanuskontoa ja kahden valtion ratkaisua (Two-State solution).

Hänen mielestään ilmastonmuutos on suurin uhka Amerikalle.

Hänellä on dementia, ja hänen poikansa on turmeltunut.

Amerikan FBI ja CIA ovat korruptoituneita ja sulkevat silmänsä.

Amerikan vaalit todennäköisesti varastettiin.

Amerikka on jakautunut, eikä itseään vastaan jakautunut kansakunta voi pysyä pystyssä.

Amerikan saarnatuolit ovat enimmäkseen vaiti; jne., jne., jne.

Mihin luulemme Amerikan menevän täältä?

Yhdeksänneksi, tässä on linkki verkkosivustolle, jonka Geri Ungurean tuotti tarjoten juttuja Covid-19-rokotusten haittavaikutuksista: https://1000covidstories.com/

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Profeetta Olli, oliko niin, että The Economist -kansikuva (The World in 2020) kuvaisi tapahtumia vuonnan 2021?

    Kansi on eräänlainen taulukko, josta löytyy sanoja mm. Trump, BR (= Britannia) Exit, AI (artificial intelligence = tekoäly), Tokyo, Mars, Climate, Recession (= lama), XPOS 3.0 (= myyntiprosessien hallintaan tehty työkalu ts. kaikki sähkölaitteet kodeissa siirretään yhteen tietokantaan, peto tietää esim. milloin TV on päällä ja pedon kuva puhuu), Beethoven (illuminaatti), Vision (= mm. ilmestys), Biodiversity (Biodiversiteettiin kuuluu myös lajin sisäinen perinnöllinen muuntelu), War, Raphael Nightingale (??? pankaa nimi muistiin ja yrittäkää selvittää kuka hän on) sekä Russia.

    https://www.reddit.com/r/CrappyDesign/comments/el347o/what_does_it_say/

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com