Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 29. heinäkuuta 2021

Varoituksia siitä, että Jumalan tuomiot lankeavat pian maan päälle by Daymond Duck 25.7.2021

Tässä pastori Daymond Duck'ilta tuore aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Artikkelissa luetellaan tapahtumia, jotka ovat kehittymässä juuri siihen suuntaan, mihin Raamattu ennustaa asioiden etenevän aikojen lopulla. Nämä kehittyvät tapahtumat toimivat varoituksena jokaiselle meistä, että Jumalan tuomiot ovat pian lankeamassa tämän maailman ylle.

---------------------

Varoituksia (Warnings) :: By Daymond Duck

Published on: July 25, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/07/25/warnings-by-daymond-duck/

Jumala varoitti aina juutalaisia ennen tuomioidensa langettamista.

Seuraamme tapahtumien, jotka ennustettiin 2000–2500 vuotta sitten, kehitystä.

Jotkut profetianopettajat uskovat, että nämä kehittyvät tapahtumat ovat varoituksia siitä, että Hänen tuomionsa lankeavat pian.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta, sensuuria, jne.: Heinäkuun 2021 uutiskirjeessään, kirjailija ja profetianopettaja Britt Gillette kirjoitti: ”Joten mitä Raamattu sanoo tästä kaikesta? Raamattu sanoo, että on tulossa aika, jolloin globaali diktaattori hallitsee koko maailmaa (Ilm. 13:7). Hän onnistuu kaikessa, mitä hän tekee (Daniel 8:24). Hänen voimansa tulee olemaan niin suuri, ettei kukaan voi vastustaa häntä (Ilm. 13:4). Hänen hallintansa maasta tulee olemaan niin täydellinen, että hän säätelee kaiken ostamista ja myymistä (Ilm. 13:17). Suurimmalle osalle ihmiskunnan historiasta tämä oli mahdotonta. Kun näin kirjoitan, se on todennäköisesti edelleen mahdotonta. Mutta se mahdottomuuden ikkuna on nopeasti sulkeutumassa.”

Toiseksi, koskien uutta maailmanjärjestystä (maailmanhallitus): 9. heinäkuuta 2021, Brad Hazzard, terveys- ja lääketieteellisen tutkimuksen ministeri New South Wales'issa, Australiassa, sanoi: ”Tämä (Covid) on maailman pandemia... Meidän on hyväksyttävä se, että tämä on uusi maailmanjärjestys.”

Hazzard'in sanominen ei tee siitä sellaista, mutta merkittävän australialaisen poliitikon sanomisten vaikutuksia, joiden mukaan Covid on maailmanhallituksen alku, ei pidä katsoa läpi sormien.

Daniel julisti 2500 vuotta sitten, että lopun aikaan tulee olemaan maailmanhallitus (Dan. 7:23).

Kolmanneksi, Googin ja Maagogin taistelusta: i24NEWS ilmoitti 11. heinäkuuta 2021, että Israelin johtajat uskovat Iranin ja Yhdysvaltojen neuvotteluiden Iranin ydinohjelmasta saattavan kariutua, ja Israelin armeija on pyytänyt rahoitusta, joka vastaa miljardeja dollareita Israelin sotilasbudjetissa valmistamaan mahdolliseen hyökkäykseen Iranin ydinlaitoksia vastaan ​​(Hes. 38-39).

Israelin hyökkäys Iraniin ei olisi Googin ja Maagogin taistelu, mutta se voisi helposti laukaista tämän Googin sodan, ja se olisi selvä merkki siitä, että viimeiset päivät ja vuotten loppu ovat saapuneet (Hes. 38:8, 16).

Jotkut profetianopettajat, eivät kaikki, spekuloivat, että Tempaus ja Googin sota tapahtuvat lähellä toisiaan Jumalan aikataulussa.

Päivitys: 15. heinäkuuta 2021 ilmoitettiin, että pyydettyä rahoitusta on lykätty (ei hylätty).

Neljänneksi, koskien Nooan päiviä (pahuus, korruptio ja väkivalta; 1. Moos. 6:5, 11-12): The Washington Times raportoi 14. heinäkuuta 2021, että "ainakin 150 (poliisia) valtakunnallisesti on ammuttu tänä vuonna kesäkuun 30. päivästä lukien, joista 51 ammuttiin väijytystyylisissä hyökkäyksissä, mikä on 91% enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan."

Sadat poliisit Yhdysvalloissa ovat jääneet eläkkeelle, eronneet tai pyytäneet siirtoa.

Poliisin rahoituksen epääminen, demonisointi ja heitä vastaan hyökkääminen on vahingollista, eikä paranna elämää mustien yhteisöissä.

Viidenneksi, korruptiota koskien: 15. heinäkuuta 2021, Maricopa'n piirikunnassa Arizonassa ilmoitettiin, että äänten tarkistuslaskennassa (auditointi) havaittiin seuraavaa:
  • 74 243 postituslippua (postiääntä) laskettiin, mutta ei ole tietoja siitä, että nämä äänestysliput olisi lähetetty äänestäjille.
  • 25 000 äänestyslippua olivat kopioita muista äänestyslipuista (kuulostaa siltä, että joku käytti kopiokonetta eikä näissä äänestyslipuissa ollut sarjanumeroita).
  • 3 981 äänestäjää rekisteröityi takaraja-päivämäärän jälkeen, eikä heille olisi pitänyt antaa äänestysmahdollisuutta.
  • Kymmenien tuhansien muiden äänestyslippujen kanssa oli ongelmia (äänestysliput olivat vääränlaisella paperilla, jne.).
  • 18 000 nimeä poistettiin äänestysluetteloista vaalien jälkeen. Jos he eivät olleet äänioikeutettuja, miksi heitä ei poistettu ennen vaaleja?
  • Vaalilautakunta ja Dominion Voting Systems Co. kieltäytyvät luovuttamasta salasanoja, jotta äänestyskoneet voitaisiin tarkastaa.
  • Annettujen äänien ja ilmoitettujen äänien määrä on erilainen.
  • Luultiin, että Biden voitti vaalit 10 457 äänellä.
Päivitys: 16. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että Arizonan osavaltion senaatti on määrännyt äänet laskettavaksi riippumattomilla äänestyskoneilla, muilla kuin Dominion'in.

Päivitys: 20. heinäkuuta 2021 raportoitiin alustavien tuloksien osoittavan, että pelkästään Maricopa'n piirikunnassa oli tarpeeksi vilpillisiä ääniä Joe Biden'in voiton kumoamiseksi.

Kuudenneksi, edelleen korruptiosta: 15. heinäkuuta 2021 Georgian Fulton'in piirikunnassa raportoitiin, että VoterGA -tarkastusryhmä voi nyt todistaa, että Fulton'in piirikunnan vaalit olivat täynnä virheitä tai petosta.

Tämän yhden Georgian piirikunnan tarkastuksessa havaittiin, että:
  • Äänet 923:lla yhteensä 1 539 postitse lähetetystä äänestyslipusta (60% äänistä) laskettiin väärin.
  • 36 erää postituslippuja sisälsi 4 255 ylimääräistä ääntä (3 390 ylimääräistä ääntä Biden'ille, 865 ylimääräistä ääntä Trump'ille ja 43 ylimääräistä ääntä Jorgenson'ille).
  • Oli 7 väärennettyä ääntenlaskua koskevaa tarkastuslomaketta, joissa on tehtailtuja äänimääriä (100% tehtailluista äänimääristä meni Biden'ille).
  • Fulton'in piirikunnan vaalilautakunta on tiennyt muistakin virheistä kuukausien ajan, mutta he ovat päättäneet jättää ne huomiotta tai peittää ne.
Päivitys: 15. heinäkuuta 2021, Georgian osavaltion ulkoministeri Brad Raffensberger vaati kahden Fulton'in piirikunnan vaalivirkailijan erottamista vaalien huonon hoitamisen vuoksi ja niiden valvonnan laiminlyönnistä, mutta valiokunnan demokraatit vastustavat potkujen antamista heille.

Seitsemänneksi, koskien korruptiota Yhdysvaltain oikeusministeriössä: 21. heinäkuuta 2021 ilmoitettiin, että liittovaltion syyttäjä keskeytti Hunter Biden'in tutkinnan ennen vaaleja Joe'n suojelemiseksi.

Jotkut sanovat, että syyttäjä viivästytti tutkintaa, kunnes vaalit olivat ohi, mutta vaalit ovat olleet ohi jo useita kuukausia, joten miksi Hunter'ia ei syytetä?

Kahdeksanneksi, koskien kaikkien ihmisten seurantaa: On raportoitu, että:
  • Heinäkuun 6:ntena 2021, presidentti Biden ilmoitti "yhteisö yhteisöltä", "naapurusto naapurustolta", "ovelta ovelle" pyrkimyksestä rokottaa Amerikan rokottamattomat kansalaiset.
  • Heinäkuun 15:ntenä 2021 raportoitiin, että Biden ja demokraattien kansallinen komitea tulevat työskentelemään yhdessä matkapuhelinyritysten kanssa valvoakseen tekstiviestejä hallinnon kriitikkojen hiljentämiseksi (jos heillä ei ole lupaa tehdä näin, kansalaisten tekstiviestien seuranta on Perustuslain vastaista).
  • Valkoisen talon tiedottaja Jan Psaki myönsi 15. heinäkuuta 2021, että liittohallitus työskentelee Facebook'in kanssa sensuroidakseen ”väärää tietoa”. (Ongelmana on, että jotakin ”väärästä tiedosta” näyttää tulevan CDC:ltä, FDA:lta, NIH:ltä ja WHO:lta, ja nämä ryhmät haluavat sensuroida totuuden. Sananvapauden tukahduttaminen merkitsee sananvapauden tuhoamista, mikä on Perustuslain vastaista.)
  • Heinäkuun 19:ntenä 2021, Alabaman liittovaltion tuomioistuimessa nostettiin oikeusjuttu "America's Frontline Doctors" -ryhmän puolesta väittämällä, että Yhdysvaltain hallinto on osallistunut massiiviseen rokotuskuolemien peittelyyn. Ryhmän asianajajan mukaan YouTube (Google), Facebook ja Twitter ovat myös mukana peittelyssä.
Yhdeksänneksi, koskien Covid -pandemiaa: 19. heinäkuuta 2021 raportoitiin, että noin 47% Yhdistyneen kuningaskunnan uusista Covid -tapauksista on ihmisiä, jotka on jo rokotettu.

Jos tämä on totta, pakolliset rokotukset eivät pysäytä Covid'in leviämistä, mutta ne aiheuttavat monille ihmisille haittavaikutuksia (ihmiset sairastuvat tai kuolevat) epäpuhtauksista, joita ruiskutetaan heidän kehoihinsa.

Lisää: On laajalti raportoitu, että ryhmä Teksasin demokraatteja lensi pois Teksasista välttääkseen äänestämisen äänestysreformilaista, kuusi heistä oli täysin rokotettuja, mutta he saivat Covid-19-taudin, ja Valkoinen talo on vahvistanut, että he tapasivat täysin rokotetun seniorijäsenen Nancy Pelos'in henkilökunnasta, joka on nyt testattu Covid-19-positiiviseksi.

Kymmenenneksi, 19. heinäkuuta 2021, American Family Radio -nettikanavan ohjelmassa nimeltä "Sandy Rios in the Morning", Sandy keskusteli siitä, että kun hän ja hänen miehensä sairastuivat Covid-19-tautiin, niin heitä hoidettiin ivermektiinillä ja he toipuivat.

https://afr.net/podcasts/sandy-rios-in-the-morning/2021/july/white-house-is-working-with-social-media-to-stop-misinformation-matt-braynard-discusses-rallies-for-january-6th-prisoners-and-kelli-ward-discusses-arizona-audit-and-happenings/

Useat tutkimukset osoittavat, että turvallinen, edullinen ja laajalti käytetty ivermektiini-lääke pelastaa ihmishenkiä, jopa Covid-19-potilaiden henkiä, mutta lääketeollisuus ja muut haluavat pakottaa ihmiset rokotettaviksi jollakin muulla, joka pistää heidän henkensä vaaraan.

Ole varoitettu siitä, että on olemassa muutakin kuin yhdenlaista tuomiota, ja palkkapäivä on tulossa.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja päästä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen ​​(Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

3 kommenttia:

  1. Samaa Suomessakin ajatellen Daymondin 4. kohtaa (Nooan päivät).

    Väkijoukko vastusti miehen kiinniottoa Oulussa – useita henkilöitä epäillään mellakasta ja kahta poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta

    https://yle.fi/uutiset/3-12042341 (31.7.2021)

    VastaaPoista
  2. Päivämäärästä 11.9.2001 (kaksoistorni-iskut) on 19 v 11 kk päivämäärään 11.8.2021.

    19 symboloi Raamatussa Jumalallista tuomiota.

    https://www.biblestudy.org/bibleref/meaning-...

    https://www.youtube.com/watch?v=DepByEswr90

    11 symboloi Raamatussa kaaosta, epäjärjestystä ja tuomiota (Herran päivä?) sekä kaksosta (Trump?)

    https://www.biblestudy.org/bibleref/meaning-...

    https://tombouctou-food.com/fi/raamatun-nume...

    VastaaPoista
  3. Voisikohan kor.rokote sisältää jo nyt jotain sellaista,joka tekee ihmisen myötämieliseksi tulevaa pedonmerkkiä ajatellen?

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com