Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 6. heinäkuuta 2021

Profeetallista alaspäinmenoa maailmassamme, mikä osoittaa aikakauden lopun olevan käsillä by Daymond Duck 4.7.2021

Tässä pastori Daymond Duck'in tuore aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa hän käsittelee joitain viimeaikaisia tapahtumia ja asioita, jotka osoittavat alaspäinvievän trendin ajassamme. Niinpä profeetallisesti olemme aivan aikakauden lopun kynnyksellä. Jos olet uskova, niin nyt ei ole aika olla penseä Herran toisen tulemuksen suhteen, ja jos et ole vielä uudestisyntynyt, niin nyt viimeistään on syytä uskoa Jeesuksen evankeliumi. Raportin suomensi: Olli R.

--------------------

Alaspäinmenoa (Going Down) :: By Daymond Duck

Published on: July 4, 2021 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2021/07/04/going-down-by-daymond-duck/

Seuraavia tapahtumia on sattunut viime päivinä. Nämä ja kaikki asiat, jotka ovat menossa alaspäin, näyttävät osoittavan, että historia on aikakauden lopussa.

Ensinnäkin, koskien Jerusalemia: Torstaina 24. kesäkuuta 2021, Hondurasista tuli neljäs kansakunta, joka siirsi suurlähetystönsä Jerusalemiin, tunnustaen näin Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi (muut kolme ovat Yhdysvallat, Guatemala ja Kosovo).

Toiseksi, koskien Temppelivuoren valvontaa: 27. kesäkuuta 2021, Temppelivuorella vierailevia juutalaisia vastaan kohdistettujen uhkausten vuoksi, suuri joukko poliiseja saattoi juutalaista poliitikkoa nimeltään Itamar Ben-Gvir pyhän paikan kiertueella.

Ben-Gvir sanoi myöhemmin: ”Emme koskaan luovuta Temppelivuorta, juutalaisuuden pyhintä paikkaa. Vaadimme täydellistä suvereniteettia, nostamalla Israelin lipun sinne ja poistamalla kaikki Waqf-elementit (palestiinalaisvetoinen väkivalta), jotka pyrkivät vahingoittamaan juutalaisia.”

Kolmanneksi, koskien uhritoimitusten uudelleen aloittamista: 28. kesäkuuta 2021, pieni ryhmä juutalaisia ​​pappeja otti uudelleen käyttöön uhrilahjan Mitzpeh Yericho'ssa muistelemaan juutalaiskansalle sattuneita tragedioita menneisyydessä.

Rabbi Hillel Weiss, juutalaisen Sanhedrin'in entinen edustaja, sanoi: ”Jokainen lain uudelleen käyttö tulee lähemmäksi, opettaa meille enemmän siitä, mitä meidän on tiedettävä palauttaaksemme temppelipalveluksen ikuisiksi ajoiksi ... Teknisesti voisimme mennä Temppelivuorelle juuri nyt ja aloittaa palveluksen. Kaikki tarvittavat elementit ovat valmiina. Valmistelemme useita vaihtoehtoja kullekin elementille tämän mahdollistamiseksi. Tarkoituksemme ei kuitenkaan ole antaa provosoivaa poliittista lausuntoa. Temppeli on rauhan, ei konfliktin, lähde. Ainoa aikomuksemme on saada aikaan ennustettu rukoushuone kaikille kansoille” (Adam Berkowitz, Israel365 News, 29. kesäkuuta 2021).

Neljänneksi, koskien sananvapautta: 22. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) kaappasi useita Iranin tukemia ulkomaisten terroristijärjestöjen verkkosivustoja Iranin valtion ylläpitämän TV-verkkosivuston lisäksi, koska ne lähettivät "disinformaatiota (väärää tietoa)".

Yhdysvalloissa, presidentti Biden ja DOJ kutsuvat Trump'in kannattajia ja niitä, jotka kritisoivat Covid-19-rokotuksia, kotimaisiksi terroristeiksi.

Näyttää olevan joitain todisteita siitä, että FBI kannusti ja helpotti tammikuun 6. päivän 2021 mielenosoituksia pääkaupungissa, ja nyt DOJ syyttää kansalaismielenosoittajia terroristeiksi.

Tämä on pointti: ulkomaisten mediasivustojen kaappaus voisi helposti kehittyä siihen, että DOJ kaappaa Yhdysvaltain mediasivustoja.

Verkkosivusto-omistajien, jotka ovat joissain kysymyksissä eri mieltä hallituksen kanssa, pitäisi olla tietoisia tästä.

Viidenneksi, aiemmissa artikkeleissa olen ehdottanut, että jotkut poliitikot saattavat yrittää romahduttaa Yhdysvaltojen talouden tuodakseen esiin yhden-maailman talousjärjestelmän ja valuutan.

Tämä kuulostaa naurettavalta, mutta nyt kerrotaan, että Kalifornian kuvernööri Newsom aikoo maksaa kaikkien niiden kalifornialaisten vuokran, joiden maksut ovat myöhässä.

Kuudenneksi, 23. kesäkuuta 2021, Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) kertoi Yhdysvaltojen tautikeskukselle (CDC), että Pfizer'in ja Moderna'n Covid-19-rokotustiedotteet tulevat sisältämään sydäntulehdusta koskevan varoitustarran "lisääntyneiden raporttien, jotka kertovat rokotuksen jälkeisistä sydänongelmista, valossa."

Kesäkuun 23:ntena 2021, MRNA-tekniikan keksijä, tohtori Robert Malone, kertoi Fox News'in Tucker Carlson Tonight -ohjelman yleisölle:
  • "Hallitus ei ole avoin kanssamme" (Covid-19-rokotteiden riskeistä).
  • "Meillä ei ole oikeastaan tietoja, joita tarvitsemme järkevän päätöksen tekemiseksi."
  • Kun Carlson kysyi Malone'lta: "Ovatko hyödyt suuremmat kuin riskit", Malone vastasi: "Minulla on taipumus uskoa, että hyödyt eivät todennäköisesti ylitä riskejä."
Kesäkuun 24:ntenä 2021, Matt Lamb'in artikkeli LifeSiteNews.com-sivustolla sanoi:
  • Service Employees International Union (SEIU, Yhdysvaltojen suurin terveydenhuollon ammattiliitto) on noussut esiin vastustamaan jäsentensä pakkorokottamista Covid-19:ää vastaan, koska millään näistä rokotteista ei ole täydellistä FDA:n hyväksyntää.
  • New Yorkin osavaltion sairaanhoitajien yhdistys (NYSNA) on noussut esiin vastustamaan Covid-19-rokotusten tekemistä osavaltion tai liittovaltion työllistämisehdoksi.
  • Amerikan lääketieteellinen yhdistys (AMA) on noussut esiin vastustamaan työntekijöiden pakkorokottamista, ainakin toistaiseksi.
(Ensimmäinen huomautus: Wisconsin'in senaattori Ron Johnson järjesti 28. kesäkuuta 2021 lehdistötilaisuuden ja antoi ihmisten puhua haittavaikutuksistaan. Johnson'in mukaan, ihmisillä "on vaikeuksia [saada] totuuttaan levitetyksi ilman että heitä parjataan, pilkataan, ja sensuroidaan.")

(Toinen huomautus: Deltamuunnoksen osalta, 30. kesäkuuta 2021, ihmisvapauksia puolustava ryhmä Brighteon julkaisi seuraavaa: "Uusi tutkimus osoittaa, että "täysin rokotetuilla" yksilöillä on kahdeksan kertaa suurempi kuolleisuusaste kuin rokottamattomilla. Ja ällistyttävässä raportissa Yhdistyneestä kuningaskunnasta todetaan, että 62 prosenttia Covid'iin kuolleista on rokotettuja.")

(Kolmas huomautus: Ilmoitettu syy, miksi rokottamattomien kuolleisuus on pienempi kuin täysin rokotettujen kuolleisuus, on se, että rokottamattomilla on edelleen luonnollinen immuniteettinsä, mutta täysin rokotetuilla ei.)

Seitsemänneksi, koskien suurta pahuutta (Nooan päivät) aikakauden lopussa ja demokraattien ponnisteluja aseiden riisumiseksi amerikkalaisilta: 23. kesäkuuta 2021 ilmoitettiin, että palveluksesta vapaana ollut yhdysvaltalainen rajavartiolaitoksen agentti vei perheensä kalastusmatkalle Rio Grande -joelle.

He huomasivat ja valokuvasivat 3 miestä (ajattelivat heidän olevan huumekartellin jäseniä) ylittämässä jokea aseiden ja selkäreppujen kanssa (oletettavasti täynnä huumausaineita).

Kuten allekirjoittanut näkee sen, viime kuukausina:
  • Monia rikollisia on päästetty vankilasta vapaaksi (vapautettu ilman takuita).
  • Monia Black Lives Matters- ja Antifa-mellakoitsijoita, ryöstelijöitä ja tuhopolttajia ei ole edes pidätetty (poliisi on seisonut vieressä eikä tehnyt mitään).
  • Moniin mellakoitsijoihin ja ryöstelijöihin kohdistuvia syytteitä hylättiin ilman syytteeseen asettamista, vaikka heidät onkin tunnistettu videoissa, joissa tekevät rikoksensa (syyttäjien mukaan todisteita ei ole riittävästi).
  • Demokraatit vapauttivat joitain mellakoitsijoita ja ryöstelijöitä vankilasta.
  • Jotkut demokraatit haluavat evätä poliisilta rahoituksen, ja jotkut ovat sitoneet poliisin kädet (poliisi ei voi jahdata rikollisia, jotka pakenevat; poliisi ei voi käyttää rajoituksia, käsirautoja, jne.).
  • Demokraatit ovat jättäneet Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan sepposen selälleen aseita kantaville huumekartellien jäsenille.
Kuinka emme voi uskoa sitä, että jotkut poliitikot haluavat vain riisua rehelliset kansalaiset aseista?

Jos kaikkien elämillä on merkitystä (musta, valkoinen, latino, aasialainen, mikä tahansa), niin miksi huumeiden, jotka tappavat suuria joukkoja jokaisesta rodusta, sallitaan virrata rajan yli?

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Johannes 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, tunnusta vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien vuoksi, haudattiin ja herätettiin kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Vapahtajasi; kerro sitten jollekulle, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com