Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

perjantai 29. huhtikuuta 2022

Miksi helluntai on todennäköisin ja raamatullisin ajankohta seurakunnan ylöstempaukselle aikakauden lopussa – Tempaus mahdollisesti jo kesäkuussa 2022?!

Löysin äskettäin netistä mielenkiintoisen Keegan Fernandes'in Pentecost/Rapture -artikkelin helluntain yhteydestä Uuden liiton seurakunnan ylöstempaukseen ennen 7-vuotista Ahdistuksen aikaa (Ilm. 3:10), joka päättyy Kristuksen toiseen tulemiseen maan päälle. Ylöstempauksessa Jeesus tulee ”vain” yläilmoihin vastaanottamaan ne uskovat, jotka ovat Kristuksen morsiusseurakunta (Ilm. 4:1).

1. Tessalonikalaiskirje 4:13-18

13 Mutta me emme tahdo pitää teitä, veljet, tietämättöminä siitä, kuinka poisnukkuneiden on, ettette murehtisi niinkuin muut, joilla ei toivoa ole.
14 Sillä jos uskomme, että Jeesus on kuollut ja noussut ylös, niin samoin on Jumala Jeesuksen kautta myös tuova poisnukkuneet esiin yhdessä hänen kanssaan.
15 Sillä sen me sanomme teille Herran sanana, että me, jotka olemme elossa, jotka jäämme tänne Herran tulemukseen, emme suinkaan ehdi ennen niitä, jotka ovat nukkuneet.
16 Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin;
17 sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa.
18 Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.



Artikkeli: PENTECOST AND THE RAPTURE (Helluntai ja Tempaus)

https://www.rapturecountdown.com/pentecost-and-the-rapture/


Otteita:

HELLUNTAIN MYSTEERI! Chuck Missler koskien helluntaita: ”Kolme ensimmäistä [juhlaa] liittyvät Jeesuksen ensimmäiseen tulemiseen. Kolme viimeistä [juhlaa], Hänen toiseen tulemiseensa. Jäljellä oleva juhla [helluntai] siinä välissä osoittautuu profeetalliseksi seurakunnalle.” Gary Stearman helluntaista: ”Paremmin kuin mikään muu muinainen juutalainen juhla…helluntai ilmentää elementtejä, jotka yhdistämme sieppaamiseen (catching-away) eli tempaukseen.

1. Korinttolaiskirje 15:22-23

”Sillä niinkuin kaikki kuolevat Aadamissa, niin myös kaikki tehdään eläviksi Kristuksessa, mutta jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus, sitten Kristuksen omat hänen tulemuksessaan;”

Paavali sanoo, että sadonkorjuun kannalta kun he heiluttavat uutislyhdettä, Kristus on kuolleiden ensimmäinen hedelmä ylösnousemuksessa ja täysi sato seuraa 50 päivää myöhemmin…ylösnousemuksessa. Lisäksi luku 50 kertoo täyteydestä, aivan kuten pakanain täysi luku (Room. 11:25)! Nyt sadonkorjuun suhteen meillä on ensin ohrasato ja näen sen siinä, kun Kristuksessa kuolleet nousevat ensin, sitten VEHNÄNkorjuu, joka on me, jotka olemme elossa, ja viimeinen hedelmäsato koskee niitä, jotka ovat Ahdistuksen ajan pyhiä!


Jokainen, jolla on huono englanti, voi kääntää artikkelista lisää tekstiä kopioimalla sitä esim. Google-kääntäjään. Ajan säästämiseksi suomensin artikkelin lopusta yhteenvedon, jossa on lueteltu 25 syytä sille, miksi helluntai sopii oikein hyvin Tempauksen ajankohdaksi.

25 tapaa, jolla helluntai (Pentecost) ennakoi Tempausta (Rapture)

1. Seurakunta (Kirkko) syntyi helluntaina.

2. Laki annettiin Siinainvuorella helluntaina.

3. Siinainvuori oli kuva Jumalan avioitumisesta israelilaisten kanssa – Laki = Avioliittopilvi = Huppa. Kristukselle annettiin morsian seurakunnan myötä.

4. Helluntai on vehnänkorjuun aikana. Vehnä (nisu) on kuva pyhistä.

5. Tarina Abrahamista (Isä), joka lähetti Elieser'in (Pyhä Henki) hankkimaan Iisakille (Jeesukselle) Rebekka-morsiamen (seurakunta) – kaunis kuva siitä, mitä tapahtui helluntaina.

6. Kuningas Daavid syntyi ja kuoli helluntaina.

7. He kokoontuivat helluntaina ylähuoneeseen, kuva Taivaasta.

8. Boas (sukulunastaja) ja Ruut (pakanamorsian) menivät naimisiin helluntaina vehnänkorjuun aikana.

9. On kolme kevätjuhlaa ja sitten tauko, sitten helluntai, sitten tauko, ja lopuksi kolme syysjuhlaa. Kristuksen lunastustyö ensin, 2000 vuoden päästä Tempaus, sitten 7 vuotta Israelin lunastusta ennen Toista Tulemusta.

10. Juutalaiset kutsuvat tätä juhlaksi ilman päivämäärää.

11. 50 on riemujuhlan tai vapautuksen numero.

12. Hedelmäpuiden tuomiopäivä.

13. Juhla ilman kiinteää päivämäärää, koska Omer-laskenta alkaa huomenna sapatin jälkeen.

14. Ohralyhteen heilutuksessa (kiitosuhrin esittelyä Herralle) Ensihedelmien juhlassa vilja ei ole vielä kypsää kulutukseen / Kaksi hapanta leipää helluntaina on valmis tuote kulutukseen. Ylipappi esittelee leivät – jalostettua tuotetta vehnästä, jossa on hiivaa (syntiä), jota paistettiin kuumuuden avulla. Missään vaiheessa ei ole muuta uhria, jossa olisi sisällä hapatetta.

15. Toteutuiko Shavuot (helluntai) täysin? Ehkä ei, Jeesus ei ollut fyysisesti läsnä helluntaina. Onko hän ylimmäinen pappimme, joka esittelee seurakunnan Isälle helluntaina?

16. Helluntain aikajana sopii Salomonin laulun (Korkea Veisu) 2:10-13 kanssa.

17. Pietari puhui Joelin kirjasta helluntaina, mikä kuvaa sitä, mitä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä.

18. Hanok (Eenok), joka otettiin helluntaina ylös taivaaseen, puhui Toisesta Tulemisesta, Juuda 12-16.

19. Lain luovutus alkoi helluntaina (ja päättyi helluntaina), päättyykö armon jakamisen aikakausi helluntaina (joka alkoi helluntaina)?

20. Jumalan pasuunaa soitettiin Siinainvuorella – 2. Moos. 19:18-20

21. Myöhäiskevään ja alkukesän sadonkorjuuaika näyttää olevan sadonkorjuu, joka liittyy eniten seurakuntaan.

22. Helluntaina he kokoontuivat yhteen paikkaan. Seuraavan kerran koko seurakunta kokoontuu yhteen paikkaan pilvissä Herran luona.

23. Helluntai oli eri kansojen, heimojen ja kielten kokoontuminen. (Apostolien teot 2:5,6) Tempauksessa tämä tulee toistumaan!

24. Pentecost (kristillinen helluntai) ja Shavuot (juutalaisten helluntai, sadonkorjuujuhla) ovat samaan aikaan… Helluntaina kristityt juhlivat Pyhän Hengen (Armon) antamista ja Shavuot on juhla, jolloin juutalaiset juhlivat 10 käskyn (Lain) antamista.

25. Helluntai on sinetöimisen aika, lunastuksen rukouspäivä ja tilivelvollisuuden aika.



Että näin. Sitten haluaisin esitellä melko tuoreen videon hengelliseltä vartiomieheltä (George eli YouTube-käyttäjä Return of the King), joka on pitkään "ennustanut" tämän vuoden helluntaita tempauspäiväksi. Helluntai (Jumalan kalenterissa) on hänen mielestään täydenkuun päivänä. Videontekijällä on suuret katsojamäärät.

Rapture 2022: The Rapture of the Church on the Feast of Harvest, Pentecost (Tempaus 2022: Seurakunnan Tempaus sadonkorjuujuhlan aikaan helluntaina)

https://www.youtube.com/watch?v=3TG_TuZ58oA (7.4.2022)



Videon esittely kannattaa lukea. Seuraavassa suomennos:

Määrättyjä (sovittuja) aikoja on seitsemän, joista vain kolme on juhlia (Feasts). Ne ovat kohtaamisia Jumalan kanssa. Kaikkien miespuolisten on osallistuttava. Ainoa juhla, joka ei liity mihinkään Israelin historiassa, on helluntai, elonkorjuun juhla. Sitä pidettiin mysteerijuhlana juutalaisille.

Kolme juhlaa koskevat sadonkorjuuta, eivät syntymää (alkua).

Seurakunta (Kirkko) syntyi helluntaina, jotta tietäisimme, että tämä juhla on meitä varten, ei juutalaisille. Helluntai täyttyy Tempauksessa. Se on seuraava juhlapäivä täytettäväksi.

Se on viimeinen juhla ja määrätty aika (Appointed time) juutalaisten siviilikalenterissa.

Viimeinen pasuuna, jota puhalletaan, on Jumalan pasuuna. Se tuo Armon aikakauden päätökseen.

Ahdistuksen aika alkaa syksyllä Pasuunansoitonjuhlan (Feast of Trumpets) aikaan liiton (Covenant) allekirjoituksella (Dan. 9:27).

Juutalaiset kuninkaat kruunataan Pasuunansoitonjuhlana. Antikristus tulee olemaan heidän kuninkaansa kolmen ja puolen vuoden ajan.

Jeesuksen palvelutyö kesti kolme ja puoli vuotta. Heillä oli kolme ja puoli vuotta aikaa tehdä hänestä Kuninkaansa, mutta he eivät tehneet. Jumalan suhteen ei ole sattumia!

Juutalainen kalenteri Kristuksen aikaan ja nykyään on sekoitettu kalenteri.

Sapatit tulevat ihmisten kalentereista. Koska he ottivat sapatit ihmisten kalentereista eivätkä Jumalan Moosekselle antamasta kalenterista, helluntaita ei ole laskettu oikein. On myös pieni ongelma "uutislyhteen heilutuksen" ajoituksessa, mikä on vielä monimutkaisempi, koska saddukeukset ja fariseukset käyttivät erilaisia ​​menetelmiä laskeakseen tuon päivän.

Kaikki muut sovitut ajat ovat päivälaskuja uuden kuun näkemisestä, ja siksi ne ovat tarkkoja. Ainakin Kristuksen aikaan. Nykyään sitä ei edes tehdä, se alkaa kun "ei ole kuuta", joten kalenteri heittää tavallisesti yhdellä päivällä.

Raamatussa on tarpeeksi vihjeitä, jotta voimme selvittää, kuinka helluntaipäivä lasketaan oikein.

Moosekselle annettu kalenteri on erittäin yksinkertainen ja looginen, ja antaa oikean päivämäärän helluntaille.

Kaksi kolmesta juhlasta (Feasts) on kuukauden 15. päivänä, jolloin kuu on täysi. Joten helluntai, kun käytetään vain Jumalan kalenteria, tulisi myös olla 15. päivänä. Kolmannen kuukauden 15. päivä. Helluntai täyttyy Tempauksen kautta.

Kun meillä on todellinen helluntain päivämäärä, voimme katsoa selvitystä 153 kalasta ja nähdä Jeesuksen vahvistavan, että Hän on tulossa viemään meidät kotiin, jonakin vuonna todellisena helluntaipäivänä, 3. kuukauden 15. päivänä. 153.

Ilmestyskirja 12:n merkki vahvistaa vuoden, ja se on tämä vuosi (2022).

Kuu aamulla, jolloin Jeesus nousi kuolleista, näkyy hyvin symbolisessa paikassa. Tempauspäivänä kuu on samassa paikassa juutalaisen kalenterin 3. kuukauden 15. päivänä, joka meidän kalenterissa on 15.6.2022. Tuota päivää, jonka Jeesus vahvistaa, meidän pitäisi odottaa Hänen paluukseen morsiantaan varten.

Tässä videossa jaan kanssasi syyt, joiden mukaan uskon, että Jeesus tulee hakemaan morsiamensa juutalaisen kalenterin 3. kuukauden 15. päivänä.

Sinun on punnittava todisteita ja muodostettava oma mielipiteesi.

Missään kohtaa Raamatussa ei sanota, ettet voi tietää Tempauksen päivää.

Tempaus paljastettiin Paavalille vuonna 50 jKr.

"Kukaan ei tiedä päivää tai hetkeä" ei liity mitenkään Tempaukseen.
[Katso tämä: https://www.youtube.com/watch?v=HIknVfMHYCg (19.3.2022)]

Jeesus puhuu juutalaiselle yleisölle toisesta tulemuksestaan (maan päälle).

Tuossa yleisössä ei ollut ainuttakaan henkilöä, joka ajatteli Tempausta!

Heille ei kerrottu Tempauksesta seuraavaan 18 vuoteen!

Jumala salasi tämän tiedon meiltä, kunnes aika oli oikea. Ja se aika on nyt.

”Mutta sinä, Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy.” (Daniel 12:4)

---------------

Sitten tästä videosta havainnollistava kuvakaappaus helluntain laskemiseksi oikein Moosekselle annetun kalenterin ja Psalmin 81 mukaisesti.


Ja nämä raamatunkohdat suomeksi:


---------------

Lopuksi aiheeseen liittyen multa pari vahvistavaa vieraskirja-viestiä äskettäin:

Päivämäärä: 28/04/2022, 14:21:32
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 919

Jumalan kalenterin mukaan ja Raamatusta oikein tulkittuna, helluntai on juutalaisen Sivan-kuun (3. kuukausi) 15. päivänä, jolloin on täysikuu. Eli saamme luvun 153, joka oli Pietarin kalansaalis Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeisinä päivinä. Jeesus halusi varmasti osoittaa luvulla johonkin, kenties juuri Tempauksen ajankohtaan. Arto Saarinen on kirjoittanut luvun 153 merkityksestä seuraavaa:

http://www.elisanet.fi/arto.saarinen/raam/rtunluk153.htm

"Luku 153 esiintyy Johanneksen evankeliumin lopussa (Joh. 21:11) ylösnousseen Jeesuksen antaman kalansaaliin suurten kalojen määränä. Tiettävästi tuona aikana tunnettiin Palestiinassa kaikkiaan juuri 153 kalalajia. Kala on UT:ssa ihmisen symboli. Aikakauden lopussa enkelit toteuttavat erottelevan tuomion kuin kalastajat, jotka ottavat kelvolliset kalat talteen ja heittävät huonot pois (Matt. 13:47-50). Johanneksen kertoma kalamäärä on nähty vertauskuvana Kristuksen seurakunnan (ekkleesia = 'uloskutsuttujen' yhteisö) jäsenistä. Jumala kokoaa pelastuksen valtakuntaansa koko ihmiskunnasta kaikki Ekkleesiaan kuuluvat, pakanakansojen täyden luvun...Siis UT:n merkillinen luku 153 näyttää viittaavan sekä Seurakunnan että Jumalan olemuksen salaisuuteen. Mutta tässä edellä sanotussa ei ole tyhjennetty läheskään kaikkea tuon luvun merkityksestä ja merkillisyydestä. Pekka Lahtinen selittää sen hedelmän kantamisen luvuksi: 9 x 17 (9 on Hengen hedelmän luku). 153 = myös kaikien lukujen 1...17 summa" Luku 17 on muuten voiton luku Raamatussa!

-----------

Päivämäärä: 28/04/2022, 14:37:34
Nimi: Olli
Sijoitus: 4 920

Voimmeko löytää IPG2-filmistä (I, Pet Goat II) vahvistusta tuolle 3. kuukauden 15. päivälle juutalaisessa kalenterissa? Kyllä voimme. Kun IPG2:n omenatyttö Lily pudottaa hedelmän käsistään, näkyy hänen valkoisessa morsiusmekossaan merkintöjä, jotka viittavat huhtikuun eli 4. kuukauden 3. päivään. Mekossa on vasemmalta lukien ensin pieni kirjain C (=3) ja tämä C on yhdistetty ison A-kirjaimen avulla pieneen D-kirjaimeen (=4), joka näkyy vaakatasossa. A = April (huhtikuu). Mikä merkittävintä, niin tuo 3.4. (su) tänä vuonna oli juutalaisen uskonnollisen kalenterin uusivuosi (Rosh Hashanah) eli Nisan-kuun 1. päivä, kun uudenkuun sirppi nähtiin ensimmäisen kerran taivaalla Jerusalemissa (ks. https://whenisthenewmoon.com/). (Nisan on siis 1. kuukausi) Kun tyttö pudottaa omenan, niin hänen vasemmassa kädessä näkyy keltaista hunajaa, joka viittaa Rosh Hashanah'iin, sillä juutalaiset juhlivat uuttavuotta perinteisesti omenaviipaleilla, jotka on käytetty hunaja-dippikastikkeessa (käteen jää jälki). IPG2:n laskenta alkaa siis tuosta huhtikuun 3. päivästä. Nyt virallisen kalenterin mukaan Sivan-kuun 15. päivä osuu kesäkuun 14. päivälle tänä vuonna, jolloin on täysikuu. Monesko päivä 14.6. on kun lähdetään laskemaan päiviä juutalaisten uskonnollisen vuoden alusta, jolloin uudenkuun sirppi nähtiin? Vastaus: 73. päivä! Heureka! Nimittäin kun IPG2-filmissä omena pyörii lattialla, se saapuu ja pysähtyy siihen kohtaan, kun lattialla näkyy LC-merkki, jossa L on kuin seiska, jolloin LC onkin 73! Ja sitten C-kirjaimen (=3) alla on sotkuviivoilla luku 15, jonka mm. Pet Goat -tutkija Jason Kerrigan huomasi. (C:n ja 15:n yhdistelmä on 153 eli 3. kuukauden 15. päivä) Toinen mahdollisuus on, että luku 73 tarkoittaa päivämäärien 3.4.2022 – 15.6.2022 erotusta. Tuo George (Return of the King) väittääkin videollaan (https://www.youtube.com/watch?v=3TG_TuZ58oA), että juuri 15.6. on tempauspäivä tänä vuonna. Saapa nähdä.

-------------------

Katso vielä havainnollistava kuva tästä IPG2-kohtauksesta, jossa omena pysähtyy LC-merkin kohdalla ja saat 73 pv. tämän juutalaisen uskonnollisen vuoden alusta, joka oli 3.4.2022 (Nisan 1, 5782):

https://aijaa.com/hZwVC4

3 kommenttia:

  1. Huomatkaa, että teen vain spekulaatioita tälle vuodelle eri löydösten avulla ja ne eivät ole Herran antamaa profetiaa. Olen profetioiden ja merkkien tulkitsija, virheitä voi tulla, mutta uskon Dan. 12:4 jakeen perusteella, että ymmärrys lisääntyy koko ajan nyt viimeisinä päivinä ja pääsemme lähemmäs totuutta. Tämän vallitsevan maailmantilanteen perusteella en voi pitää kynttilää vakan alla ja olla vain hiljaa, vaan on tuotava esiin se, minkä tuntee tärkeäksi. Tämä on juuri blogini teema, paljastaa hengellisiä salaisuuksia ja varoittaa tulevasta. Uskovien on hyvä olla valmiina ja varsinkin nyt. Vain hengellisesti sokea ja paatunut sanoo, että Tempausta ei tapahdu tänä vuonna. Nämä maailmalliset laodikelaiset jäävät Ahdistuksen aikaan. Todellinen kristitty odottaa Herraa ja kaipaa Taivasta näinä pahoina aikoina. Todellinen kristitty haluaa, että Jumala tuomitsee pahan vallan mahdollisimman nopeasti, jotta Kristuksen rauhanvaltakunta tulisi maan päälle. Isä meidän -rukouksessakin sanotaan, että "Tulkoon sinun valtakuntasi." Herra on ollut hyvin pitkämielinen tähän saakka. Morsian kaipaa kuitenkin kotiin.

    VastaaPoista
  2. Paavalin mukaan, saamme arvata päivämääriä. Silloin Herran päivä ei yllätä meitä.

    1. Tess. 5:4
    4 Mutta te, veljet, ette ole pimeydessä, niin että se päivä voisi yllättää teidät niinkuin varas;

    VastaaPoista
  3. Tässä samalta kirjoittajalta muisto viime keväisistä Euroviisuista:

    https://www.youtube.com/watch?v=gw7pQV0O0Og

    I Pet Goat II" and "Beijing 2022 Opening Ceremony" - are the same mystery!

    https://www.youtube.com/watch?v=BHMuCblY3Cw

    "I Pet Goat II" & "Day of the Dead" - The day of destruction - The mystery is solved!

    https://www.youtube.com/watch?v=EwM8-Le8YuA

    25.10.2022 - Solar eclipse in Virgo - Addition 03 (Hawaii and California WARNING!)

    https://www.youtube.com/watch?v=wyCZunP3LNE

    https://youtu.be/wyCZunP3LNE?t=294

    October 25, 2022 - an eclipse in Virgo. Hawaii explosion and tsunami. It's everywhere!

    https://www.youtube.com/watch?v=lyIFhyJ1aOM

    Tässä linkissä kaikki kirjoittajan tekemät videot aiheesta (= paljon tuotteliaampi kuin Jason):

    https://www.youtube.com/channel/UCEeOy0GNIo-mBldUIEUBcqw/videos

    Kirjoittaja vaikuttaa olevan venäläinen ja on linkittänyt sivuilleen myös Jasonin.

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com