Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

tiistai 9. elokuuta 2022

Korkeammat hyödykkeiden hinnat ja suuntaus kohti hyperinflaatiota ja globaalin talouden romahdusta jatkuvat eikä Biden'in hallituksen loppupeli ole muuttunut by Daymond Duck 7.8.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla katsaus viimeaikaisiin uutisiin, jotka vain vahvistavat sitä käsitystä, että Amerikka on menossa kohti profeetallista tuhoa presidentti Biden'in johdolla, jonka politiikka johtaa tulevaan Ahdistuksen aikaan, jota ennen Kristuksen morsiusseurakunta temmataan pois maan päältä (Ilm. 3:10). Globalistien suunnitelmat UMJ:tä varten ovat toteutumassa, mutta Jumala valvoo tilannetta. Raportin suomensi: Olli R.

----------------------

Loppupeli ei ole muuttunut (The Endgame Hasn’t Changed) :: By Daymond Duck

Published on: August 7, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/08/07/the-endgame-hasnt-changed-by-daymond-duck/

Heinäkuun 27. päivänä 2022 Federal Reserve (USA:n keskuspankki) nosti korkoja, vaikka jotkut talousasiantuntijat uskovat, että korkeammat korot aiheuttavat asuntojen myynnin laskun, asuntojen arvon laskun, niiden ihmisten määrän kasvun, jotka eivät pysty maksamaan asuntolainaansa, ja työttömyyden kasvun.

En ole talousasiantuntija tai profeetta, mutta mielestäni asuntoteollisuuden tuhoaminen saattaa hidastaa taloutta ja vähentää inflaatiota, jos Yhdysvaltain hallitus vähentäisi menojaan ja palauttaisi Amerikan energiariippumattomuuden, mutta niin ei tapahdu.

Tästä syystä olen sitä mieltä, että korkeammat elintarvikkeiden hinnat, korkeammat energian hinnat ja marssi kohti hyperinflaatiota ja globaalia talouden romahdusta jatkuvat.

Korkojen nostaminen hidastaa rakennusalaa, pakottaa ihmiset työttömiksi, pakottaa ihmiset vanhoihin ja pienempiin koteihin, pakottaa käyttämään vähemmän energiaa, jne., mutta nykyisen hallituksen loppupeli on silti heikko, vihreämpi Amerikka tyrannimaisen Uuden maailmanjärjestyksen alaisuudessa. ['Sleepy' Biden'in uusi vihreä ilmastolaki nytkähti eteenpäin 7.8.2022, kun senaatti äänesti niukasti sen puolesta. Ks. https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-98394, Suom. huom.]

(Tiedoksi: Samat ihmiset, jotka kiistivät inflaation kiihtyvän, kiistävät nyt sen, että Amerikka on taantumassa.)

(Hyvä teologia: 1. elokuuta 2022 kerroin ryhmälle baptistisaarnaajia, että Jumala saa (profetian) kymmenen kuningasta luovuttamaan voimansa ja auktoriteettinsa Antikristukselle Sanansa täyttämiseksi (Ilm. 17:12-17). Eräs saarnaaja sanoi, että sen vuoksi Jumala tempaa seurakunnan ennen Ahdistuksen aikaa. Hän sanoi, että Pyhä Henki asuu seurakunnassa, se on suolana ja valona, ja se pidättää Antikristusta ja hänen maailmanhallitustaan ​​(2. Tess. 2:6-15). Jumala poistaa seurakuntansa, jotta Antikristus voi nousta valtaan ja täyttää näin Sanansa.)

Tässä on lisää profetioihin liittyviä juttuja, jotka äskettäin nousivat uutisiin:

Ensinnäkin, koskien Amerikan taantumista: Taustalla oleva ongelma on Amerikan tekemä Jumalan hylkääminen.

Tuoreen Gallup-kyselyn mukaan alle 20% Amerikan kansalaisista uskoo edelleen, että Raamattu on kirjaimellinen Jumalan Sana.

Raamatullisia arvoja vastustavien johtajien valitseminen on vaikuttanut negatiivisesti Amerikan uskomuksiin ja moraaliin.

Ilman Jumalan ohjausta noiden johtajien päätökset ovat virheellisiä, ja seuraukset eivät ole hyviä.

Toiseksi, koskien Yhdysvaltain oikeusministeriön (DOJ) ja FBI:n korruptiota: Ehkä suurin todiste tästä on se, että he suojelevat Hillary Clinton'ia ja Hunter Biden'iä verrattuna heidän presidentti Trump'in tutkimiseensa ja mahdolliseen vireillä olevaan syytteeseenpanoon.

He valehtelivat tuomioistuimille, auttoivat Hillary'a tuhoamaan todisteita, sanoivat "kannettavan tietokoneen helvetistä (Laptop from Hell)" olevan disinformaatiota ja auttoivat peittämään "ison kaverin (big guy)" (presidentti Biden'in) osuuden voitoista, jotka olivat lähtöisin Hunter'in Ukrainassa ja Kiinassa tekemistä rikoksista, mutta he eivät jätä yhtäkään kiveä kääntämättä pyrkimyksissään pysäyttää Trump. [FBI teki juuri laittoman kotietsinnän Donald Trump'in kartanoon Floridassa. Ks. https://yle.fi/uutiset/3-12568379, Suom. huom.]

Monet johtajistamme, monet DOJ:ssa ja monet FBI:ssa näyttävät olevan osa korruptoitunutta hallitusta, ja Jumala saattaa saada heidät alistumaan historian korruptoituneimmalle hallitukselle (Saatanan Antikristus, hänen kymmenen jumalatonta kuningastaan, sekä Väärä profeetta).

He eivät näytä ymmärtävän, että heidän Amerikan valtauksensa voisi tarkoittaa heidän itsetuhoaan ja he voisivat kuulua jumalattomien johtajien sukupolveen, joka haluaa piiloutua luoliin ja vuorten rotkoihin Karitsan vihan suurena päivänä (Ilm. 6:15-17).

Kolmanneksi, koskien Ahdistusta (kuten vaikeina aikoina, nälänhädän, kylmyyden, jne. kanssa): Venäjä sulki äskettäin Saksaan suuntautuvan Nord Stream 1 -kaasuputken korjausta varten.

Venäjä käynnisti sen uudelleen, mutta on ilmoittanut aikovansa leikata kaasuvirran 20 prosenttiin kapasiteetista.

Jos tasoa ei nosteta ennen talvea, monet tehtaat sulkeutuvat, monet kodit jäävät ilman lämpöä, ja monet naiset ja lapset sairastuvat ja kuolevat.

Neljänneksi, koskien ruokapulaa ja nälänhätää: Heinäkuun 27:ntenä 2022, BASF, yksi maailman suurimmista lannoitteiden tuottajista, ilmoitti leikkaavansa rajusti ammoniakin (lannoitteen) tuotantoaan, ja maanviljelijät voivat odottaa hinnan nousevan voimakkaasti vuonna 2023.

Riittämätön lannoite ja korkeammat lannoitteiden hinnat johtavat ruoantuotannon vähenemiseen, lisääntyvään elintarvikepulaan (mahdollisesti nälänhätään) ja elintarvikkeiden hintojen nousuun.

On raportoitu, että hallitukset painostavat yrityksiä vähentämään lannoitteiden tuotantoaan, koska valtion virkamiehet haluavat saavuttaa Agenda 2030:n kestävän kehityksen (ilmastonmuutos)tavoitteet.

Viidenneksi, koskien Pedon merkkiä: Kenenkään ei pitäisi epäillä sitä, että Antikristus ja Väärä Profeetta tappavat suuren määrän ihmisiä Ahdistuksen aikana, koska he kieltäytyvät ottamasta merkkiä.

Raportit siitä, että globalistit haluavat vähentää maapallon väestöä, ovat yleisiä.

Mieti tätä:
  • Jos hallituksemme antaa naisten ja lasten kuolla EU:ssa ilman lämpöä ja kuljetuksia, kun voisimme tuottaa öljyä ja maakaasua,
  • Jos hallituksemme antaa naisten ja lasten kuolla 18-pyöräisten kuorma-autojen perävaunuissa Meksikon rajallamme, kun voisimme tarkistaa jokaisen kuorma-auton,
  • Jos hallituksemme antaa naisten ja lasten kuolla joka päivä yrittäessään päästä rajallemme ylittääkseen Rio Grande -joen, kun voimme estää sen,
  • Jos hallituksemme pakottaa ihmiset rokottautumaan, kun se voisi tappaa heidät,
  • Jos hallituksemme antaa yli 200 ihmisen kuolla joka päivä fentanyyliin eikä sulje rajaa,
  • Jos hallituksemme rohkaisee pienten lasten valmentamista LGBTQ+ -agendalla, kun nämä tekevät itsemurhan neljä kertaa todennäköisemmin kuin heterolapset, ja juhlistavat sitä,
  • Jos hallituksemme jättää huomioimatta kymmenien ihmisten tappamisen suurissa kaupungeissa joka viikko vuosittain eikä tee asialle mitään,
  • Jos hallituksemme maksaa ihmisille vauvojen tappamisesta syntymähetkeen asti ja joidenkin tappamisesta muutaman viikon päästä syntymän jälkeen.
Kuudenneksi, edelleen Pedon merkistä: Ahdistuksen aikana ihmiset eivät saa ostaa ja myydä, elleivät he ota merkkiä.

Heinäkuun 30:ntenä 2022 raportoitiin, että Biden'in hallinto keskeyttää koululounasrahoituksen kouluissa, jotka eivät anna biologisten poikien käyttää tyttöjen kylpyhuoneita ja suihkuja eikä biologisten tyttöjen anneta käyttää poikien kylpyhuoneita ja suihkuja, jos he identifioivat itsensä vastakkaiseksi sukupuoleksi.

Hallituksemme pidättää ruokaa pienituloisten perheiden lapsilta pakottaakseen LGBTQ-agendan kouluihin.

Se pakottaa koulujärjestelmät valitsemaan nälkäisten lasten ruoan ja moraalittomien, epäraamatullisten käytäntöjen välillä.

22 osavaltiota on nostanut kanteen tämän lopettamiseksi.

Seitsemänneksi, edelleen koskien Pedon merkkiä: Israel on siirtymässä lähemmäksi käteisvapaata yhteiskuntaa.

Elokuun 1. päivänä 2022 Israelissa tulee voimaan uusi laki, joka edellyttää digitaalista rahansiirtoa, pankkikorttia tai jotain vastaavaa yli 1 700 dollarin arvoisissa liiketapahtumissa.

Yksityisten kansalaisten väliset käteismaksut ovat laittomia, jos niiden summa ylittää 4 360 dollaria.

Käteisvapaiden liiketapahtumien vaatiminen joissakin tapauksissa on iso askel kohti ostamisen ja myymisen seurantaa vaivanajan puoliväliin mennessä.

Kahdeksanneksi, koskien maailmanhallitusta ja keskuspankin digitaalista valuuttaa (CBDC): 30. heinäkuuta 2022 Catherine Fitts, entinen apulaisasuntoministeri presidentti George H.W. Bush'in alaisuudessa sanoi, että CBDC on globaali rahoitusjärjestelmä, ei digitaalinen valuutta.

Fitts'in mukaan, ”Keskuspankkiirit yrittävät luoda järjestelmän, jossa he ovat täysin vapaita kansallisvaltioiden ja hallitusten laeista…. He ovat sorkkimassa kaikkien lakien suvereenia koskemattomuutta ja yrittävät kirjaimellisesti luoda lain alle sivilisaation, jossa he ovat vapaita tekemään mitä haluavat, mukaan lukien, kuten me sen tunnemme – kansanmurhan.”

Ymmärtääkseni Fitts uskoo, että pankkiirit yrittävät luoda järjestelmän, jonka avulla he voivat takavarikoida laillisesti kaikkien rahat ja omaisuuden siten, että he omistavat ja hallitsevat kaikkea, ja kansalaiset eivät omista tai hallitse mitään.

Tämä kuulostaa jumalattomalta maailmanhallitukselta, joka hallitsee kaikkea ja tappaa ne, jotka eivät tottele (ne, jotka eivät ole tyytyväisiä siihen, etteivät omista mitään).

Kaikkien maan päällä pitäisi vastustaa tätä järjestelmää.

Tempauksen jälkeen niistä, jotka tottelevat Antikristusta ja Väärää profeettaa ottamalla merkin, tulee helvettiin sidottuja orjia (Ilm. 14:9-10), ja niitä, jotka pelastuvat ja kieltäytyvät ottamasta merkkiä, tullaan vainoamaan ja heitä tapetaan.

Raamattu jopa opettaa, että orjuus vallitsee Ahdistuksen aikana (Ilm. 18:11-13), mutta on epätodennäköistä, että orjat olisivat onnellisia.

Yhdeksänneksi, koskien vaarallisia aikoja: 30. heinäkuuta 2022 kaksi Iranin vallankumouskaartin (IRGC) Telegram-kanavaa julkaisi videon, jossa sanottiin, että Iran muuttaa New Yorkin helvetilliseksi raunioksi, jos Israel tai Yhdysvallat hyökkää Iraniin.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com