Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 28. elokuuta 2022

Maailmanjohtajat saavat neuvoja helvetin syvyyksistä rakentaessaan väliaikaista Uutta maailmanjärjestystään by Daymond Duck 27.8.2022

Tässä tuore aikainmerkkiraportti pastori Daymond Duck'ilta Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin. Pääteemana on Uutta maailmanjärjestystä vetävän Maailman talousfoorumin (WEF) johtajan pääneuvonantaja, jonka neuvot ovat suoraan hornan kuilusta. Tällaista ”kakkapäätä” kuuntelevat kaikki läntisen maailman johtajat, jotka kannattavat NWO:ta, mutta valtamedia+kirkko vaikenevat tästä.

----------------------

Neuvoja helvetin syvyyksistä (Advice From the Pits of Hell) :: By Daymond Duck

Published on: August 27, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/08/27/advice-from-the-pits-of-hell-by-daymond-duck/

Tulevasta maailmanhallituksesta: Raamattu opettaa, että sitä johtaa pilkkaava Saatanan palvoja (Ilm. 13:4-7).

Klaus Schwab, Maailman talousfoorumin (WEF) johtaja, luottaa homo-ateistiseen neuvonantajaan nimeltä Yuval Noah Harari, joka viime viikkoina pilkkasi Jumalaa sanomalla: ”Jeesus, joka nousi kuolleista ja on Jumalan Poika, on valeuutinen.” [Katso video tästä. Suom. huom.]

Elokuun 12:ntena 2022 hänen kerrottiin sanoneen, että maailma ei tarvitse suurinta osaa nykyisestä väestöstään (hän ​​sanoi, että useimmat ihmiset ovat hyödyttömiä).

Elokuun 18:ntena 2022 kerrottiin, että tämä jumalanpilkkaaja sanoi: "Emme tarvitse jotakin Jumalaa pilvissä antamaan tabletteja (lakitaulut, kymmenen käskyä), koska olemme luoneet oman pilvemme (Internet-pilvi) ja omat tablettimme (tietokoneet)."

Elokuun 18:ntena 2022 eräs kirjoittaja arveli (perustuen Harari'n kirjoituksiin vuonna 2018), että pilkkaava Harari uskoo: "Ei ole totuutta, on vain voima" (Raamatun mukaan Jeesus on totuus, Pyhät Kirjoitukset on totuus, jne.), ja hän sanoi: "Ihmiset pitävät parempana voimaa kuin totuutta."

En ole Harari'n tuomari, mutta maailmanjohtajat näyttävät saavan neuvoja helvetin syvyyksistä rakentaessaan väliaikaista Uutta maailmanjärjestystään (valitettavasti suurin osa kirkosta ja tiedotusvälineistä pysyy haaleana tai on hiljaa, ja monet Amerikan johtajat, mukaan lukien Yhdysvaltain presidentti, tukevat tulevaa saatanallista Uutta maailmanjärjestystä). [Sauli Niinistö on myös NWO-mies. Ks. esim. https://www.youtube.com/watch?v=zAA-E0Iauxg, Suom. huom.]

Tässä on viimeaikaisia ajankohtaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että Uusi maailmanjärjestys valtaa pian tämän maailman.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 17. elokuuta 2022, Israel ja Turkki ilmoittivat palaavansa täydellisiin diplomaattisuhteisiin.

Jotkut ovat kysyneet minulta, mitä tämä tarkoittaa. En usko, että se merkitsee kovinkaan paljon; Erdogan'iin ei voi luottaa. Hän luopuu sopimuksestaan ​​ja liittyy Venäjään, Iraniin, jne., kun Jumala päättää vetää heidät Israelin vuorille. Hän ei hallitse. Jumala hallitsee.

Toiseksi, koskien Covid'ia: Elokuun 8:ntena 2022, Yhdysvaltain tautikeskuksen (CDC) johtaja myönsi, että virasto teki suuria virheitä käsitellessään Covid'ia, ja sen seurauksena CDC:tä tullaan uudistamaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, että CDC:tä tarvitsee uudistaa (heidän suuret virheet ovat johtaneet haitallisiin reaktioihin Covid-rokotteille, mukaan lukien joidenkin ihmisten kuolemat, skeptisyyteen CDC:n todenmukaisuudesta, skeptisyyteen maskin käytön arvosta, ihmisten työpaikkojen menetyksiin, siihen, että ihmiset eivät saa ostaa toimivia lääkkeitä, kuten ivermektiiniä, jne.). Mutta valtion virastot eivät yleensä tee hyvää työtä uudistaessaan itseään, ja näistä suurista virheistä vastuussa olevat ihmiset (CDC:n johtaja ja muut) on ehkä vaihdettava.

(Lisätietoa: 19. elokuuta 2022, Ben Shapiro (Daily Wire'n emeritustoimittaja) varoitti, että CDC pyrkii itse asiassa lisäämään sen valtaa ja kontrollia ihmisistä.)

Kolmanneksi, koskien Covid'ia: 17. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että Kanadassa kuoli 7 nuorta, Covid-rokotteilla pistettyä lääkäriä 13.–28. heinäkuuta (mikä on todennäköisyys sille, että 7 nuorta lääkäriä kuolee 14 päivässä; 5 oli kotoisin samasta kaupungista; Toronto, Kanada).

Neljänneksi, liittyen Messiaan tulemiseen: Elokuun 19:ntenä 2022, eräs puhuja profetiaohjelmassa sanoi, että israelilaisen rabbin mukaan Messias palaa Rosh Hashanah'in jälkeen tänä vuonna (25. syyskuuta 2022). Toivon, että rabbi on oikeassa, mutta hän spekuloi, ja vuosien varrella on ollut paljon vääriä spekuloijia.

Muista, mitä suurenmoisella Ed Hindson'illa oli tapana sanoa:
  • Älä tuhlaa aikaasi,
  • Yrittäen arvata ajankohtaa,
  • Jeesus voi tulla milloin tahansa,
  • Ole valmis koko ajan.
Kun Hän tulee, tämän Rosh Hashanah'in aikaan tai milloin tahansa, meidän on ehdottomasti oltava valmiita.

Viidenneksi, koskien petosta, vainoa, sensuuria ja nälänhätää: 15. elokuuta 2022 oli 1-vuotispäivä presidentti Biden'in amerikkalaisten joukkojen vetäytymiselle Afganistanista, ollen tapahtuma, josta presidentti Biden sanoi, että se sujui "kuten suunniteltiin", vaikka 13 Yhdysvaltain armeijan jäsentä tapettiin ja aseita hylättiin miljardien dollareiden edestä.

The Washington Free Beacon'in mukaan Amerikan "suunnitellusta" vetäytymisestä lähtien 12 kuukaudessa:
  • Afgaaninaisilta on kielletty koulunkäynti.
  • Afganistanin tiedotusvälineitä vastaan on kohdistettu kurinpalautusta.
  • Afganistanin kansalaisia on teloitettu joukoittain.
  • Afganistanin talous on laskenut yli 60 prosenttia.
  • Noin 20 miljoonaa afgaania näkee nälkää, köyhtyy tai kärsii aliravitsemuksesta.
  • Afganistan on palannut terroristien turvasatamaksi.
Kuudenneksi, koskien nälänhätää ja ruokapulaa: Elokuun 23:ntena 2022 YK:n maailman elintarvikeohjelman (WFP) pääekonomisti sanoi,
  • "50 miljoonaa ihmistä 45 maassa on jo nälänhädän partaalla."
  • "Toiset 345 miljoonaa ihmistä ovat kohtaamassa nälkäkuoleman 80 maassa."
  • Nämä luvut ovat kasvaneet 25% "vuoden alusta".
Tilanne pahenee, eikä Yhdysvallat koe erivapautta ikuisesti.

Seitsemänneksi, luonnonkatastrofeista: 16. elokuuta 2022 Valkoinen talo ilmoitti, että Arizona saa 21% vähemmän vettä, Nevada 8% vähemmän vettä, ja Pohjois-Meksiko saa 7% vähemmän vettä Colorado-joesta alkaen tammikuun 1. päivästä 2023.

Toistaiseksi Kaliforniaa, Coloradoa, Utahia ja Wyomingia ei leikata veden käytössä.

Arizona uskoo, että Valkoinen talo kohtelee tätä osavaltiota epäoikeudenmukaisesti. Se näyttää olevan totta, mutta riippumatta siitä, miten vesi jakautuu, on tosiasia, että vakava kuivuus uhkaa 40 miljoonaa ihmistä, jotka voivat menettää veden ja sähkön.

Jumala sanoi kuningas Salomonille: ”Jos minä suljen taivaan, niin ettei tule sadetta, jos minä käsken heinäsirkkain syödä maan tahi jos minä lähetän ruton kansaani, mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” (2. Aikakirja 7:13-14)

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan uhkia: 22. elokuuta 2022, Tulsi Gabbard, entinen Havaijin kongressiedustaja, sanoi: "Suurin uhka demokratiallemme eivät ole Trump'in äänestäjät tai lasten vanhemmat, jotka protestoivat koulun johtokunnan kokouksissa, vaan pysyvä Washingtonin eliitti, joka on aseistanut hallitusta ja tehnyt yhteistyötä yritysmedian kanssa pelotellakseen ja vaientaakseen niitä, jotka uskaltavat olla eri mieltä heidän kanssaan."

Monet profetian opettajat kutsuvat "pysyvää Washingtonin eliittiä", johon Gabbard viittasi, "varjohallitukseksi", koska he vaikuttavat Amerikan hallitukseen ja työskentelevät luovuttaakseen Amerikan suvereniteetin maailmanhallitukselle.

Tuoreen kyselyn mukaan 74 prosenttia vastaajista ajattelee, että Amerikka on menossa väärään suuntaan.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Lisää Harari'sta:

    WEF:n globalistijohdon viesti kansoille: ”Emme tarvitse suurta enemmistöä teistä”

    https://mvlehti.net/2022/08/31/wefn-globalistien-viesti-kansoille-emme-tarvitse-suurta-enemmistoa-teista/

    "Globalistieliitin esiintuoma väestönvähentämisen agenda ei ole salaliittoteoria vaan todellinen agendapolitiikan uhka. Maailman talousfoorumin (WEF) johtava neuvonantaja Yuval Noah Harari julisti hiljattain, että WEF pitää suurta enemmistöä ihmiskunnasta "vanhentuneena, hyödyttömänä ja tarpeettomana"."

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com