Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 1. elokuuta 2022

Maailmanhallituksen jouduttaminen nykypäivänä globalistien taholta by Daymond Duck 31.7.2022

Tässä tuoreessa pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla pääaiheena on globalistinen agenda maailmanhallituksen luomiseksi ja miten tätä tavoitetta ollaan nopeuttamassa tällä hetkellä. Vallitsevat kriisit maailmalla ovat luotuja kriisejä maailmanhallitusta varten. Globalistit haluavat luoda jatkuvasti lisää ongelmia. Samalla he kuitenkin tietämättään toteuttavat Raamatun profetiaa lopunajoista, joihin nykyiset aikainmerkit sopivat. Raportin suomensi: Olli R.

---------------------

Maailmanhallitusta joudutetaan (World Government Accelerated) :: By Daymond Duck

Published on: July 31, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/07/31/world-government-accelerated-by-daymond-duck/

Maailmanhallituksesta: 19. heinäkuuta 2022, YK:n pääsihteeri Guterres ja WEF:n perustaja Klaus Schwab olivat todistamassa yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) allekirjoittamista strategisen kumppanuuden muodostamiseksi ja "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen agenda vuodelle 2030" nopeuttamiseksi.

YK ja WEF ovat sopineet yhteistyöstä koskien nopeutettua maailmanhallitusta.

On tärkeää, että Jumala voi hidastaa tai viivyttää maailmanhallitusta, tai Hän voi myös nopeuttaa sitä, jos Hän haluaa.

Maailmanhallituksen jouduttaminen on hyvä uutinen monille, jotka ovat huolissaan inflaatiosta, ruokapulasta, ydinsodasta, jne., mutta huono uutinen niille, jotka eivät ole pelastettuja.

Tässä on lisää juttuja, jotka ovat nousseet uutisiin viime päivinä.

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: The Washington Standard julkaisi 26. heinäkuuta 2022 palkitun kansainvälisen toimittajan Alex Newman'in artikkelin otsikolla "UN & World Economic Forum Behind Global 'War On Farmers.'" (YK & Maailman Talousfoorumi takana globaalissa 'sodassa maanviljelijöitä vastaan')

Newman'in artikkeli sisältää enemmän tietoa kuin haluan käsitellä tässä, mutta se on erittäin tärkeä, ja suosittelen sitä kiinnostuneille.

Omilla sanoillani, tässä on joitain Newman'in näkemyksiä ajankohtaisista tapahtumista:

>YK ja Maailman Talousfoorumi (WEF) painostavat valtioita yhdessä panemaan täytäntöön Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDGs), ja jos niitä ei pysäytetä, niiden politiikka johtaa "taloudelliseen tuhoon, kriittisten hyödykkeiden pulaan, laajalle levinneeseen nälänhätään, ja yksilönvapauksien dramaattiseen menetykseen."

>Nämä ongelmat vaikuttavat jo miljooniin ihmisiin, ja ne pahenevat tulevina viikkoina ja kuukausina.

>Vastustus tätä globalistista agendaa kohtaan kasvaa joissakin osissa maailmaa, mutta hallitusten virkamiehet ryhtyvät ankariin toimenpiteisiin kansalaisiaan vastaan sen sijaan, että yrittäisivät ratkaista heidän valituksiaan.

>Todellinen agenda ei ole ihmisten auttaminen tai planeetan pelastaminen ilmastonmuutokselta; todellinen tavoite on vähentää ihmisten ja kansojen suvereniteettia ja saattaa kaikki maan päällä maailmanhallituksen alaisuuteen.

>Globalistiset johtajat uskovat voivansa hallita ihmisiä ja kansakuntia hallitsemalla heidän ruokaansa ja energiaansa.

>He eivät ole huolissaan elintarvike- ja energiapulasta, koska he uskovat, että heillä on varallisuutta ja keinoja suojella itseään puutteelta, jota he ovat luomassa.

>Globaali kontrolli on syy, miksi pienyrittäjiä, maanviljelijöitä, karjatilallisia, ja työntekijöitä pidetään ahtaalla ja köyhdytetään kaikkialla maailmassa.

>Tämä kytkeytyy väitteeseen, että "et omista mitään ja olet onnellinen."

(Minun mielipiteeni: Tulevaisuudessa ne, jotka eivät ole onnellisia, eivät saa sanoa niin, koska monet globalistit haluavat vähentää maapallon väkilukua.)

(Toinen mielipide: Suuri ero tämän nykyisen sukupolven ja menneiden sukupolvien välillä on globalistinen halu luoda ongelmia ongelmien ratkaisemisen sijaan.)

Toiseksi, 8. lokakuuta 2018, YK:n hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli julkaisi erityisraportin ilmaston lämpenemisestä, jonka mukaan maailmalla on 12 vuotta (vuoteen 2030) aikaa rajoittaa ilmaston lämpenemisen nousu 1.5 celsiusasteeseen ja estää monia katastrofeja (terveysongelmat, elintarvikepula, taloudelliset ongelmat, jne.).

Tämä johti demokraattiedustaja Alexandria Ocasio-Cortez'in kuuluisaan huomautukseen 21. tammikuuta 2019, että ”Maailma loppuu 12 vuoden kuluttua, jos emme puutu ilmastonmuutokseen, ja suurin kysymys on, että kuinka me maksamme siitä?”

Heinäkuun 25:ntenä 2022 kuulin televisiossa kommentaattorin sanovan, että ilmastonmuutosfanaatikot ovat nyt siirtäneet planeetan loppua yhdellä vuodella (vuoteen 2029).

Ilmastonmuutos on pelottelutaktiikkaa (Jumala hallitsee säätä, käyttää sitä kehottaakseen ihmisiä ja kansakuntia tekemään parannuksen synneistään, ja täyttääkseen Sanaansa; ks. Ps. 148:8), mutta monet profetioiden ystävät haluaisivat uskoa, että Tempaus on lähempänä kuin he ajattelivat.

Kolmanneksi, 19. heinäkuuta 2022, WEF:n johtaja Klaus Schwab ja Kiinan pääministeri Li Keqiang pitivät virtuaalisen kokouksen, jossa he kiittivät yhteistyötään ja lupasivat työskennellä yhdessä ilmastonmuutoksen, teollisen muutoksen ja sosiaalisen tasa-arvon suhteen tulevaisuudessa.

Kriitikot ovat huolissaan siitä, että Kiinan Social Credit Score -järjestelmä (sosiaalinen luottoluokitusjärjestelmä) integroidaan Uuteen maailmanjärjestykseen ja sitä käytetään määrittämään, kuka voi ostaa ja myydä, missä ihmiset asuvat, missä heidän lapsensa käyvät koulua, jne.

Neljänneksi, 23. heinäkuuta 2022 kerrottiin, että WEF on julkaissut paperin, jossa vaaditaan loppua yksityisauton omistamiselle.

WEF:n näkemyksen mukaan maailmassa on liian paljon ajoneuvoja, ja niiden rakentamiseen tarvitaan liian paljon metallia ja muita materiaaleja.

Ihmisten pakottaminen jakamaan ajoneuvoja, kulkemaan busseilla, kävelemään, työskentelemään kotoa käsin, jne. vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja pelastaa planeetan ilmastonmuutokselta.

Klaus Schwab ja jotkut hänen kaltaisensa uskovat, että maailman on siirryttävä tuotteiden ostamisesta (ajoneuvojen omistus) tehokkaampaan käyttäjyyteen (ajoneuvojen vuokraus, jakaminen, jne.).

(Tiedoksi: Se on enemmän kuin ajoneuvojen omistamisen lopettamista. WEF sanoo, ettet omista mitään ja olet onnellinen. Kuulostaa siltä, ​​että he haluavat myös sinun vaatteesi.)

Viidenneksi, koskien ruttotauteja: Heinäkuun 21:senä 2022 Valkoinen talo ilmoitti, että presidentti Biden'in Covid-testi on positiivinen, vaikka hän on täysin rokotettu ja saanut kaksi tehostepiikkiä.

Tiedä vain, että rokotukset ja tehostepiikit eivät estä ihmistä saamasta Covid-tartuntaa, mutta ne voivat aiheuttaa haittavaikutuksia, jotka voivat olla vaarallisia.

(Tiedoksi: 21. heinäkuuta 2021 presidentti Biden sanoi: "Et saa Covid'ia, jos sinulla on nämä rokotukset.")

(Koskien petosta aikakauden lopulla: Afganistan ei kaadu, Amerikan liittolaisia ​​ei jätetä Afganistaniin, inflaatio on väliaikainen, rajamme on turvallinen, Putin aiheuttaa korkeita bensiinin hintoja, emme ole taantumassa, jne.)

Kuudenneksi, edelleen ruttotaudeista: 22. heinäkuuta 2022 raportoitiin, että kuka tahansa voi saada apinarokon (pienten jyrsijöiden puremista, käyttämällä liinavaatteita joita joku apinarokkopotilas on käyttänyt, pienistä hengityspisaroista, ja ruumiin nesteistä, ihokosketuksen kautta, jne.), mutta se on ensisijaisesti sukupuolitauti (STD), jota levittävät miehet, jotka harrastavat seksiä miesten kanssa.

Valitettavasti jotkut virkamiehet haluavat piilottaa sen tosiasian, että suurin ongelma on miesten välinen homoseksi.

Hyvä uutinen on, että tehokas rokote on jo olemassa (kaksi annosta Jynneosta), ja valmistajat ovat jo lisänneet tuotantoa.

(Lisätietoa: YK:n WHO julisti 22. heinäkuuta 2022, että apinarokko on kansainvälistä huolta aiheuttava kansanterveydellinen hätätila. Yksi mies, WHO:n pääjohtaja Tedros Ghebreyesus, ohitti yhdeksän asiantuntijaa 15-jäsenisessä neuvonantajapaneelissaan antaakseen julistuksen. Toisin sanoen, yksi mies, joka tunnetaan Antikristuksena, hallitsee lopulta maailmaa, ja yksi mies, joka tunnetaan WHO:n pääjohtajana, on juuri julistanut kansanterveydellisen hätätilan, joka vaikuttaa koko maailmaan, vaikka häntä vastusti uskottava oppositio ollen lukumääräisesti suurempi.)

(Lisätietoa: Heinäkuun 22:sena 2022 CDC vahvisti, että kahdella lapsella Yhdysvalloissa on diagnosoitu apinarokko, ja molemmilla on siteitä homomiehiin.)

Seitsemänneksi, nälänhädästä ja ruokapulasta: Ukraina ja Venäjä allekirjoittivat 22.7.2022 sopimukset YK:n ja Turkin kanssa noin 22 miljoonan tonnin ukrainalaisen viljan toimittamisesta muihin maihin.

Sopimukset edistävät pitkälle nälkäisten ihmisten ruokkimista maailmassa, ja joidenkin raporttien mukaan sen pitäisi auttaa vakauttamaan viljan hintoja.

(Lisätietoa koskien elintarvikepulaa: On ollut useita raportteja, joiden mukaan tuhoisa kuivuus Yhdysvaltojen länsiosassa saa maanviljelijät ja karjankasvattajat likvidoimaan karjansa ja luopumaan karjaliiketoiminnasta. Yhdessä raportissa 25. heinäkuuta 2022 sanottiin, että heinäpaalin hinta on noussut joillakin alueilla noin 45 dollarista 220 dollariin.)

(Edelleen lisätietoa: 26. heinäkuuta 2022 kerrottiin, että Kanadan pääministeri Justin Trudeau jätti huomiotta maatalousjärjestöjen voimakkaan vastustuksen ja määräsi dramaattisen vähennyksen lannoitteiden käyttöön vastaamaan vuoden 2030 kestävän kehityksen ilmastonmuutostavoitteita. Jotkut viranomaiset olivat ällistyneitä siitä, että Kanada leikkaa jyrkästi elintarviketuotantoa, kun maailma on kohtaamassa ruokapulan.)

Kahdeksanneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Jännite on kasvanut Venäjän ja Israelin välille Israelin tuen Ukrainalle vuoksi.

Heinäkuun puolivälin tienoilla Venäjä vaati sulkemaan juutalaisten maahanmuuttoa Israeliin auttavan Venäjällä toimivan Israelin juutalaistoimiston.

Heinäkuun 24. päivänä 2022 ilmoitettiin, että Israelin pääministeri Lapid varoitti Venäjää siitä, että maahanmuuttoviraston sulkeminen olisi "vakava tapahtuma" ja "vaikuttaisi kielteisesti diplomaattisiin suhteisiin Jerusalemin ja Moskovan välillä".

Israel on pyytänyt tapaamista Venäjän viranomaisten kanssa yrittääkseen ratkaista ongelman.

Raamattu opettaa selvästi, että Venäjä ja monet liittolaiset hyökkäävät Israelin kimppuun aikakauden lopussa, ja näiden kahden kansan välinen suhde on haurastunut dramaattisesti Venäjän hyökkäyksen alkamisen jälkeen Ukrainaan.

Yhdeksänneksi, tulevasta hyperinflaatiosta ja talouden romahtamisesta: 24. heinäkuuta 2022 raportoitiin, että inflaatio on juurtunut ja pahenee, joten Federal Reserve (USA:n keskuspankki) joutuu todennäköisesti jatkamaan korkojen nostamista saadakseen sen hallintaan.

Jotkut ekonomistit eivät usko, että Fed voi saada inflaation hallintaan ilman taantumaa.

Katsommepa sitä miten tahansa (inflaatio tai taantuma), liialliset julkiset menot ja Amerikan energiariippumattomuuden tuhoutuminen ovat osaltaan vaikuttaneet ongelmaan.

(Lisätietoa: 20. heinäkuuta 2022 kerrottiin, että nousevat korot aiheuttavat asuntojen myynnin, hintojen ja rakentamisen syöksymistä.)

(Lisätietoa: 22. heinäkuuta 2022 ilmoitettiin, että yritykset vähentävät työvoimaansa, ja työttömyyskorvaukset ovat nousseet Yhdysvalloissa kolme viikkoa peräkkäin.)

Kymmenenneksi, koskien moraalittomuutta ja Raamatun maailmanlaajuista hylkäämistä: Heinäkuun 25:ntenä 2022 raportoitiin, että WHO tukee nyt virallisesti ajatusta useammasta kuin kahdesta sukupuolesta.

Yksi mies (WHO:n pääjohtaja Ghebreyesus) saattaa pian hallita kaikkien ihmisten terveyttä maan päällä, ja hän perusti mielipiteensä politiikkaan, ei tieteeseen tai Raamattuun.

Se voi olla kiistanalaista, mutta jotkut profetiaopettajat uskovat, että Antikristus tulee olemaan homo (Dan. 11:37; 2. Tim. 3:3), ja Ghebreyesus kannattaa homoagendaa.

Yhdenneksitoista, koskien Pedon merkkiä: Väärä profeetta tekee kuvan Antikristuksesta Ahdistuksen aikana, antaa sille elämän, saa sen puhumaan ja vaatii ihmisiä palvomaan sitä, jos he haluavat ostaa ja myydä (Ilm. 13:12-17).

Eräs lukija on muistuttanut minua paljon julkisuutta saaneesta Google-kehittäjän tarinasta, joka sai äskettäin potkut, koska sanoi, että Google on kehittänyt puhuvan tekoäly (AI) -robotin, joka on muuttunut aistivaksi (kyky havaita asioita tai tehdä tietoisia päätöksiä).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com