Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 19. syyskuuta 2022

Energiakriisi vaivaa Eurooppaa talven lähestyessä ja WEF:n globalistit odottavat miestä (Antikristusta), joka ratkaisee ongelmat by Daymond Duck 17.9.2022

Länsimaiden tyhmän pakotepolitiikan Venäjää vastaan ansiosta energiakriisi pahenee Euroopassa talven tullessa, ja tämä heijastuu myös Amerikkaan. Tuntuu siltä, että Raamatun profetiaa täytetään tällä hetkellä, sillä ahdistus ja epätoivo kasvavat kansoilla, kun Ihmisen Pojan tulemus lähestyy (ylöstempauksessa). Samalla globalistit etsivät miestä, jolla voisi olla ratkaisu kaikkiin ongelmiin WEF:n suuren nollauksen (Great Reset) kautta. Näin voisi kiteyttää pääteeman pastori Daymond Duck'in tämänkertaiselle profetiapäivitykselle Rapture Ready -sivustolla, jonka suomensin.

--------------------

Valmistautuminen miestä varten, jolla on suunnitelma (Preparing for the Man with a Plan) :: By Daymond Duck

Published on: September 17, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/09/17/preparing-for-the-man-with-a-plan-by-daymond-duck/

Venäjä ilmoitti äskettäin katkaisevansa kaasuvirran EU:hun Nord Stream 1 -putken kautta ja että kaasuvirtausta ei käynnistetä uudelleen ennen kuin EU peruuttaa talouspakotteensa Venäjää vastaan.

Jotkut EU:n kansalaiset alkavat kärsiä, ja he tietävät, että heidän kärsimyksensä pahenee paljon talven tullessa.

Ei ole yllättävää:
  • Että euron arvo on alimmillaan 20 vuoteen.
  • Että korkeat yleishyödykkeiden ja elintarvikkeiden kustannukset ovat aiheuttaneet elinkustannusongelman ja monet EU:n kansalaiset ovat siirtymässä kohti köyhyyttä (eivät omista mitään, mutta eivät ole onnellisia).
  • Että yli 70 000 Tshekin kansalaista marssi äskettäin heidän pääkaupunkiinsa (Prahaan) protestoidakseen tilannetta ja vaatiakseen Venäjää koskevien pakotteiden lopettamista.
  • Että kaikki EU-maat odottavat lisää mielenosoituksia tulevina kuukausina.
  • Että tämä tapahtuu ja mustan hevosen ratsastaja Ahdistuksen aikana on hyperinflaatio, taloudellinen romahdus ja nälänhätä (Ilm. 6:5-6).
(Lisätietoa: EU:n komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ilmoitti 7. syyskuuta 2022, että EU aikoo määrätä pakollisen sähkön säännöstelyn ja hintakatot Venäjältä tulevalle maakaasulle. Vladimir Putin kutsui suunnitelmaa "tyhmäksi" ja sanoi, että hinnat nousevat vielä korkeammiksi.)

(Lisätietoa: 8. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että kymmeniä tuhansia ja ehkä satoja tuhansia sairaita ja vanhuksia kuolee; ajattele väestön vähentämistä.)

(Lisätietoa: 8. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että EU-pankkien konkurssi tänä talvena vaikuttaa Yhdysvaltain pankkeihin ja dollarin arvoon – suuret talousongelmat voivat olla vain kuukausien päässä.)

(Lisätietoa: 8. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että ehdotettu lakiehdotus Sveitsissä edellyttää kansalaisten pitävän kaasulämmitteisissä rakennuksissa termostaattinsa alle 19 Celsius-asteessa tänä talvena. Tahallisia rikkojia saatetaan sakottaa ja he voisivat saada jopa kolmen vuoden vankeustuomion.)

(Lisätietoa: 14. syyskuuta 2022 kerrottiin, että kodinkoneiden ja muiden kalliiden tavaroiden myynti on laskussa, koska köyhyys leviää.)

Huomaa, että joidenkin raporttien mukaan näin tapahtuu, koska EU seuraa Maailman talousfoorumin (WEF) agendaa, ja niin tapahtuu kaikille maan kansakunnille (mukaan lukien Yhdysvallat), koska WEF-agenda on globaali politiikka.

(Minun mielipiteeni: EU:n ongelmat ja WEF-agenda takaavat, että tämän maailman sotku pahenee paljon ennen talven loppua. Tulevat vaalit voivat olla kriittisiä Amerikan selviytymiselle.)

Kun Jeesukselta kysyttiin Hänen tulemuksensa merkeistä (Ahdistuksen ajan lopussa), Jeesus vastasi, että kansoilla maan päällä tulee olemaan ahdistus ja epätoivo (Luuk. 21:25).

Monet profetiaopettajat ovat pitkään odottaneet globaaleja ongelmia, jotka saavat ihmiset hyväksymään "miehen, jolla on suunnitelma", joka nousee EU:ssa ja tunnetaan Antikristuksena.

Tätä kirjoitettaessa:
  • Media on raportoinut, että Britannian kuningatar Elisabet II on kuollut ja Charles valmistautuu valtaistuimelle Englannin kuninkaana.
  • Charles on osallistunut globalistien Bilderberg-kokouksiin, ollut äärimmäinen ilmastonmuutosfanaatikko, isännöinyt WEF-kokousta ja on Klaus Schwab'in ystävä, mutta hän sanoo nyt muuttuvansa, koska kuninkaan ei ole tarkoitus olla poliittinen (hänen muutoksensa saattaa olla kyseenalainen, mutta aika näyttää).
  • YK:n COP26-kokouksessa (vuonna 2021) Charles vaati biljoonien (biljoonien, ei miljardien) dollareiden olevan käytettävissä jollekin henkilölle (mieshallitsija; joidenkin mielestä hän viittasi "mieheen, jolla on suunnitelma"; Antikristus) muuttaakseen välittömästi globaalin talouden, siirtääkseen sen vihreäksi, ja toteuttaakseen WEF:n suuren nollauksen (Great Reset).
https://www.youtube.com/watch?v=CMRjfKhCpSo&t=17s

Tässä on lisää tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että olemme lähestymässä (Ahdistuksen aikaa).

Ensinnäkin, koskien ilmastonmuutosta ja siirtymistä vihreään talouteen Yhdysvalloissa: 8. syyskuuta 2022 kerrottiin, että "Kalifornialaisia ​​pyydetään vähentämään kotinsa jäähdyttämistä ja suurten laitteiden käyttöä estämään jatkuvia sähkökatkoksia, kun osavaltio luhistuu vanhentuneen infrastruktuurinsa painon alle ​​ja kasvavasta riippuvuudestaan ​​epäluotettaviin 'puhtaan energian' lähteisiin."

Kuvernööri Newsom neuvoi kansalaisia:
  • Asettamaan termostaattinsa 25.5 Celsius-asteeseen.
  • Sammuttamaan tarpeettomat valot.
  • Välttämään suurten kodin laitteiden käyttöä.
Raportin mukaan osa Kalifornian sähkön puuteongelmasta johtuu osavaltion siirtymisestä WEF:n Great Reset -ohjelmaan.

Raportissa lainataan WEF:n perustajaa Klaus Schwab'ia, joka sanoi, että "kaikkien maiden, Yhdysvalloista Kiinaan, on osallistuttava, ja jokaisen teollisuuden alan, öljystä ja kaasusta teknologiasektoriin, on muututtava".

(Tiedoksi: 1. syyskuuta 2022 ilmoitettiin, että sähköyhtiö otti älykkäät termostaatit hallintaansa noin 22 000 kodissa Coloradossa, eivätkä asunnonomistajat pysty säätelemään lämpötilaa omissa kodeissaan.)

Toiseksi, koskien petosta, presidentti Biden ("the big man (iso mies)" Bidenin rikoskartellissa) puhui hiljattain kansakunnalle kahdesti:

On liikaa valheita ja liikaa petosta kommentoitavaksi, mutta "iso mies" sanoi muun muassa (suluissa olevat sanat ovat minun):
  • "MAGA (Make America Great Again) -republikaanit edustavat ääriaineksia, jotka uhkaavat tasavaltamme perustuksia."
  • "MAGA-joukot ovat päättäneet viedä tämän maan taaksepäin – taaksepäin Amerikkaan, jossa ei ole oikeutta valita (ei oikeutta aborttiin), ei oikeutta yksityisyyteen, ei oikeutta ehkäisyyn, ei oikeutta mennä naimisiin rakastamansa henkilön kanssa (ei oikeutta samaa sukupuolta olevien avioliittoon)."
  • "MAGA-republikaanit katsovat Amerikkaa ja näkevät verilöylyjä, pimeyttä ja epätoivoa. He levittävät pelkoa ja valheita. Valheita kerrotaan voiton ja vallan vuoksi."
  • MAGA-republikaanit "tuhoavat Amerikan demokratian".
Huomaa, että Biden (joka kutsuu itseään hyväksi katolilaiseksi):
  • Vastustaa Amerikan tekemistä jälleen suureksi.
  • Hän puolustaa aborttia (katolista uskoaan vastaan) ja samaa sukupuolta olevien avioliittoa (Raamattua vastaan).
  • Syyttää MAGA-republikaaneja valehtelusta (vaikka hän valehteli Yhdysvaltojen yhdistämisestä kampanjansa aikana, on muuttanut kantaansa aborttiin ja samaa sukupuolta olevien avioliittojen ​​vastustamiselle ja kannattaa niitä nyt, valehtelee Hunter'ista, valehtelee inflaatiosta, valehtelee Yhdysvaltain rajasta Meksikon kanssa joka on mukamas turvallinen, jne.).
  • Haluaa kansalaisten uskovan, että MAGA-republikaanit tuhoavat Amerikan demokratian, samalla kun hän työskentelee tuhotakseen amerikkalaisen demokratian ajamalla sisään Uutta maailmanjärjestystä.
"Voi niitä, jotka sanovat pahan hyväksi ja hyvän pahaksi, jotka tekevät pimeyden valkeudeksi ja valkeuden pimeydeksi, jotka tekevät karvaan makeaksi ja makean karvaaksi! Voi niitä, jotka ovat viisaita omissa silmissään ja ymmärtäväisiä omasta mielestänsä! Voi niitä, jotka ovat urhoja viinin juonnissa ja aimomiehiä väkijuoman sekoittamisessa, jotka lahjuksesta julistavat syyllisen syyttömäksi ja ottavat oikeuden siltä, joka oikeassa on!" (Jes. 5:20-23)

(Ajateltavaa: Presidenttikautensa aikana Biden on käyttänyt enemmän aikaa ja rahaa yrittääkseen tappaa vauvoja äitiensä kohdussa kuin saadakseen äidinmaidonkorviketta niille vauvoille, jotka ovat riittävän onnekkaita syntyäkseen.)

Kolmanneksi, koskien sitä kun Israelilla on hopeaa ja kultaa, karjaa ja tavaroita vuotten lopulla ja viimeisinä päivinä: Israelin odotetaan aloittavan kaasun pumppaamisen suurella Leviathan-kaasukentällään noin kahden viikon kuluttua.

Jotkut profetian opettajat ovat pitkään uskoneet, että Israelin öljy ja maakaasu voisivat olla se koukku Googin leuassa, joka johtaa Googin ja Maagogin taisteluun.

Neljänneksi, koskien tulevaa talouden romahdusta: Yhdysvaltain valtiovarainministeri Janet Yellen varoitti äskettäin, että Federal Reserve'n strategia inflaation alentamiseksi voi viedä kansakunnan taantumaan.

Viidenneksi, koskien taloutta ja tulevaa maailmantalouden romahdusta Ahdistuksen aikana: Syyskuun 13:ntena 2022 raportoitiin, että USA:n inflaatio on hieman noussut 8.3 prosenttiin. [Itse asiassa elokuun inflaatio nousi 0.1% edelliskuusta ja oli hieman odotuksia suurempi elokuussa, jolloin sen ennustettiin olevan 8.1 prosenttia. Lue https://www.sijoittaja.fi/350403/elokuu-inflaatio/. Suom. huom.]

Tämä aiheutti New Yorkin pörssin Dow Jones -osakeindeksin jyrkän laskun, ja se menetti 1276 pistettä päivän loppuun mennessä.

Kun tämä tapahtui, Biden oli juhlimassa 70 miljardin dollarin väärin nimettyä inflaation vähentämislakia Valkoisen talon nurmikolla.

Biden on nyt lisännyt 4.8 biljoonaa dollaria valtionvelkaan (joka lähestyy nyt 31 biljoonaa dollaria) alle kahdessa vuodessa, ja hän haluaa jatkaa tuhlaamista.

Kuudenneksi, koskien DOJ:n ja FBI:n vainoa, sensuuria ja korruptiota: 13. syyskuuta 2022 FBI:n agentit lähestyivät MyPillow'in toimitusjohtajaa Mike Lindell'iä ja tekivät kysymyksiä Dominion -äänestyskoneista (joita mahdollisesti käytettiin vaalipetokseen); he esittelivät hänelle luvan ja takavarikoivat hänen matkapuhelimensa.

(Lisätietoa: Vain päivää ennen Lindell'in puhelimen takavarikointia Yhdysvaltain oikeusministeriö (DOJ) myönsi toimittaneensa äskettäin yli 40 haastetta entisen presidentin Trump'in työtovereille ja on takavarikoinut ainakin kahden Trump'in huippuneuvonantajan matkapuhelimet. DOJ:n ja FBI:n oletetaan kohtelevan kaikkia samalla tavalla. He takavarikoivat puhelimia Trump'in kumppaneilta, mutta he auttoivat Hillary Clinton'ia tuhoamaan omansa.)

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

1 kommentti:

  1. Erinomainen Petri Paavolan tuore paljastusvideo. Trump on käärme.

    Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

    https://rumble.com/v1j6ehx-trump-koronarokotteen-is-ja-lhi-idn-petos.html (8.9.2022)

    VastaaPoista

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com