Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 5. syyskuuta 2022

Koko maailma (ja etenkin Amerikka) käännepisteessä kun on päätettävä Uuteen maailmanjärjestykseen (NWO) menemisestä by Daymond Duck 4.9.2022

Pastori Daymond Duck aloittaa tuoreen profetiapäivityksensä Rapture Ready -sivustolla kertomalla presidentti Bidenin kovasta halusta luoda Uusi maailmanjärjestys (globalistien johdolla), jossa Yhdysvallat luovuttaa suvereniteettinsa maailmanhallitukselle ja nyt USA:n välivaalien alla hän on hyökännyt kovin sanoin ns. trumpisteja vastaan, jotka eivät halua Amerikan heikentyvän ja sitä myöten alistuvan globalistien maailmanvallan alle. Ollaan tultu päätöksenteon aikaan, kun on kyse siirtymisestä uuteen aikakauteen, joka tunnetaan Raamatun profetiassa Ahdistuksen aikana tai Danielin 70. vuosiviikkona. (Toisin kuin Daymond, joka ei näe Trumpissa mitään vikaa, niin itse uskon Jumalan päättävän siitä, milloin Ahdistuksen aika alkaa, sillä seurakunnan ylöstempaus edeltää sitä kera Amerikan eli suuren Babylonin tuomion.) Raportin suomensi: Olli R.

----------------------

Päätöksenteon aika (Decision Time) :: By Daymond Duck

Published on: September 4, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/09/04/decision-time-by-daymond-duck/

Joe Biden on koko uransa ajan (senaattorina, varapresidenttinä ja presidenttinä) ilmaissut jatkuvasti tukeaan Uudelle Maailman Järjestykselle (NWO).
  • Huhtikuun 21:senä 1992 hän kirjoitti kiistanalaisen mielipidekirjoituksen Wall Street Journal'iin otsikolla "Kuinka opin rakastamaan Uutta maailmanjärjestystä".
  • Huhtikuun 5:ntenä 2013 Biden sanoi: "Meidän myönteinen tehtävämme on nyt itseasiassa luoda Uusi maailmanjärjestys."
  • Toukokuun 28:ntena 2014 Biden sanoi: "Uskon, että meillä ja pääasiassa teillä (Yhdysvaltain ilmavoimien akatemian valmistuvalla luokalla) on uskomaton tilaisuus johtaa Uuden maailmanjärjestyksen muotoilua 2000-luvulla."
  • Maaliskuun 21:senä 2022 Biden sanoi: "Tulee olemaan Uusi maailmanjärjestys, ja meidän on johdettava sitä. Meidän on yhdistettävä muu vapaa maailma sen tekemisessä."
  • Elokuun 25:ntenä 2022 Biden sanoi: "Se mitä on tapahtunut, on, että ei ole enää monia todellisia republikaaneja. Kunnioitan konservatiivisia republikaaneja. En kunnioita näitä MAGA-republikaaneja. He ovat uhka demokratiallemme."
Biden esitti tämän viimeisen lausunnon demokraattisen puolueen kansallisen komitean kokouksessa ja varainkeruutilaisuudessa Rockville'ssä, Maryland'issa, kannatuksen lisäämiseksi ja kerätäkseen rahaa tulevia välivaaleja varten.

MAGA-republikaanit ovat äänestäjiä, jotka tukivat entisen presidentin Trump'in Make America Great Again (Tehdään Amerikasta jälleen suuri) -agendaa.

Biden ei kunnioita MAGA-republikaaneja, koska hän pitää heitä uhkana Build Back Better (Rakenna takaisin paremmin) -ohjelmalleen (hänen suunnitelmansa heikentää Amerikkaa ja luovuttaa Amerikan suvereniteetti NWO:lle – tuleva profetoitu yhden-maailman hallitus ja uskonto).

Biden sanoi, että Amerikka on käännepisteessä (suuren muutoksen pisteessä) ja sen on päätettävä, tuleeko Yhdysvalloista "ykseyden, toivon, optimismin kansakunta – ei kiukun, väkivallan, vihan ja jakautumisen kansakunta".

Samassa puheessa, jossa vaadittiin yhtenäisyyttä Amerikassa, Biden syytti miljoonia republikaanien äänestäjiä kiukun, väkivallan, vihan ja erimielisyyden lietsomisesta.

Jeesuksen mukaan Uuden maailmanjärjestyksen kiukku, väkivalta, viha, jakautuminen, nälänhätä, rutto, sota, kuolema ja tuho on pahempaa kuin mikään, mitä on koskaan tapahtunut tai tulee koskaan tapahtumaan (Matt. 24:21-22).

Koko maailma (ei vain Amerikka) on käännepisteessä (suuren muutoksen pisteessä), ja päätöksenteon aika on täällä.

Paras on vielä tulossa pelastuneille, ja pahin on vielä edessäpäin kadotettujen kohdalla.

Tässä on lisää syitä uskoa, että päätöksentekoaika on lähellä:

Ensinnäkin, koskien korruptiota ja petosta FBI:ssa: 25. elokuuta 2022 Mark Zuckerberg myönsi podcasteri Joe Rogan'ille, että Facebook tukahdutti tarkoituksella Hunter Biden'in kannettavaa tietokonetta koskevan tarinan, koska FBI varoitti Facebook'ia olemaan valppaana venäläisten disinformaation suhteen.

FBI:lla ei ollut todisteita siitä, että Biden'in kannettavan tietokoneen tiedot olisivat venäläistä disinformaatiota (ja heillä oli paljon todisteita siitä, että se oli totta, mukaan lukien todistajat, valokuvat, videot, sähköpostit, jne.), mutta FBI silti tarpeettomasti (ja laittomasti) sekaantui vaaleihin (valehteli) demokraattien hyväksi ja republikaanien vahingoksi.

Asiaa pahentaa entisestään se, että demokraatit ovat asettaneet syytteeseen ja vanginneet kymmeniä Yhdysvaltain kansalaisia ​​(jotkut eristyssellissä), koska he ovat protestoineet heidän mielestään sitä, mikä on korruptoitunut vaalitulos, ja jotkut uskovat, että FBI teki ratsian Trump'in kotiin etsiessään todisteita, joita voitaisiin käyttää estämään Trump'in pyrkiminen taas presidentiksi.

Elokuun 25:ntenä 2022, presidentti Joe Biden kutsui MAGA-republikaaneja "uhkaksi demokratialle", mutta korruptoitunut FBI ja tiedotusvälineet, puuttumalla vaaleihin yhden puolueen hyväksi (ja syyttäen toisen puolueen jäseniä eri mieltä olemisesta heidän laittomien toimiensa suhteen), on suurempi uhka demokratialle.

Uusi maailmanjärjestys, jota presidentti Joe Biden tukee, ja jota maailman johtajat ovat perustamassa, on demokratian loppu.

(Tiedoksi: Älä unohda, että yli tusina FBI:n ilmiantajaa on kertonut Yhdysvaltain senaattoreille, että FBI peittelee Hunter Biden'in tarinaa.)

(Lisätietoa: FBI julkaisi 26. elokuuta 2022 lausunnon, jonka mukaan se "ei voi pyytää tai ohjata yrityksiä ryhtymään toimiin saamiensa tietojen perusteella." FBI sanoi: "FBI jakoi yleisiä varoituksia ulkomaisesta sekaantumisesta – ei mitään erityistä Hunter Biden'istä." Huolimatta siitä, mitä he sanovat, FBI ei ole nostanut syytettä Hunter Biden'iä vastaan, tehnyt ratsioita hänen kotiinsa, jne.)

Toiseksi, koskien inflaatiota, elintarvikepulaa ja luonnonkatastrofeja: 23. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että pahin kuivuus 500 vuoteen aiheuttaa Euroopan tulevan maissisadon olevan 16% alle viiden vuoden keskiarvon.

Alhainen sato sekä korkeat polttoaineiden ja lannoitteiden hinnat stressaavat viljelijöitä ja nostavat elintarvikkeiden hintoja.

Kolmanneksi, koskien maailmanhallitusta, kaikkien jäljittämistä ja nälänhätää: 24. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että Kanadan ympäristö- ja ilmastonmuutosministeriö suunnittelee uuden laitoksen rakentamista, joka "sisältää tilat ampuma-aseiden varastointia, kuulusteluja ja tiedustelulaitteita varten."

Artikkelin mukaan tiedusteluagentit tulevat vakoilemaan ja kuulustelemaan kansalaisia, joita syytetään "ilmastorikoksista".

On yleisesti tiedossa, että Kanadan pääministeri Trudeau haluaa pakottaa maanviljelijät vähentämään sadon viljelyyn käytettävien lannoitteiden määrää.

On myös yleisesti tiedossa, että globalistit uskovat voivansa hallita maailmaa kontrolloimalla maailman ruokahuoltoa.

On huolestuttavaa, että Trudeau suunnittelee maanviljelijöiden pidättämistä ja kuulustelua, koska he ovat syyllistyneet ilmastorikoksiin (käyttäneet liikaa lannoitteita) ja myyvät yksittäisille kansalaisille elintarvikkeita, joita ei voida jäljittää tai verottaa, jne.

(Lisätietoa: Kansakunnat, jotka nyt vähentävät tai yrittävät vähentää lannoitteiden käyttöä saavuttaakseen vuoden 2030 kestävän kehityksen tavoitteet, ovat Kanada, Ranska, Alankomaat ja Sri Lanka. Jotkut kirjoittajat uskovat, että tämä käytäntö leviää kaikkiin maan kansakuntiin ja johtaa ennennäkemättömään ruokapulaan ja nälänhätään.)

(Lisätietoa: Elokuun 25. päivän 2022 artikkelissa "The War on Farmers and Food (Sota maanviljelijöitä ja ruokaa vastaan)" The New American kertoi, että "On tulossa yhä ilmeisemmäksi, että "vihreä" globaali eliitti pyrkii täydelliseen ruoan hallintaan ja että heidän voimaotteensa, joka on nyt ilmeisintä Hollannissa, uhkaa koko planeettaa, myös Yhdysvaltoja.")

Neljänneksi, myös koskien kaikkien seuraamista: Dave Hodges (The Common Sense Show; 29. elokuuta 2022) totesi Yuval Noah Harari'n (voimakas Maailman talousfoorumin homoateisti) sanoneen kolme päivää aiemmin (26. elokuuta 2022): "Kaikki ihmiset tulevat käyttämään biometrisiä antureita."

Hodges kysyi: "Onko tämä merkki otsassa vai kädessä?"

Tiedä, että Harari'n mielestä maan päällä on liikaa ihmisiä, ja hän luultavasti ei epäröisi lopettaa henkilöiden osto- ja myyntioikeutta, jos he eivät tue hänen globalistista agendaansa.

Viidenneksi, koskien käteisvapaata yhteiskuntaa, kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa, sekä Pedon merkkiä: 29. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että Starbucks siirtyy käteisvapaaksi, jotta työntekijät ja asiakkaat eivät saa Covid'ia käsitellessään käteisrahaa.

Kuudenneksi, koskien kestävän kehityksen tavoitteita vuodelle 2030: Kalifornian osavaltiossa on Kalifornian hallituksen "puhtaan ilman virasto" (California Air Resources Board (CARB)), ja noin 14 Yhdysvaltain osavaltiota noudattaa CARB-sääntöjä.

CARB muutti sääntöjään 25. elokuuta 2022.
  • Vuoteen 2026 mennessä 35% kaikista Kaliforniassa myytävistä uusista autoista on oltava sähköisiä tai ladattavia hybridejä.
  • Vuoteen 2030 mennessä 68% kaikista Kaliforniassa myytävistä uusista autoista on oltava sähköisiä tai ladattavia hybridejä.
  • Vuoteen 2035 mennessä 100% kaikista Kaliforniassa myytävistä uusista autoista on oltava sähköisiä tai ladattavia hybridejä.
Jotkut (eivät kaikki) hallituksen virkamiehet uskovat, että tämä aiheuttaa pari suurta ongelmaa.
  • Jotkut Kalifornian viranomaiset väittävät, että Kalifornian sähköverkossa (jossa on jo ollut jatkuvia sähkökatkoja) ei tule koskaan olemaan tarpeeksi latauskapasiteettia kaikkien Kalifornian uusien autojen lataamiseksi samana päivänä.
  • Jotkut 14 osavaltiosta, jotka noudattavat CARB:n sääntöjä, eivät pidä siitä, että CARB muutti sääntöjä kuulematta heitä, antamatta kansalaistensa äänestää siitä, jne. Luultavasti nostetaan oikeusjuttuja sen selvittämiseksi, voiko Kalifornia pakottaa kansalaiset noin 14 muussa osavaltiossa ostamaan sähköautoja tai ladattavia hybridejä ilman, että kukaan voi kommentoida tai äänestää siitä. Jotkut näistä 14 osavaltiosta joutuvat myös todennäköisesti päivittämään sähköverkkoaan.
Seitsemänneksi, 29. elokuuta 2022, Tucker Carlson Tonight T.V. -ohjelmassa, Tucker puhui tärkeistä asioista, joita nyt tapahtuu, ja hän sanoi muun muassa:
  • Asiat ovat hajoamassa hyvin nopeasti.
  • Eurooppa on vajoamassa köyhyyteen.
  • Saksalaiset köyhtyvät.
  • Puolalaiset seisovat jonossa koko yön ostaakseen hiiltä.
  • Isossa-Britanniassa 70% ravintoloista valmistautuu kaatumaan.
  • Ranskassa energiakustannukset nousivat 25% yhdessä päivässä (Macron sanoi äskettäin, että Ranska kohtaa yltäkylläisyyden lopun).
  • Vihreä uusi sopimus (Green New Deal) tarkoittaa köyhyyttä (ihmiset jäätyvät kuoliaaksi, tehtaita suljetaan, työttömyys kasvaa, ja henkilökohtaiset tulot katoavat).
  • Yhdysvalloissa luottokorttivelka kasvaa, energiakustannukset nousevat, ja Biden varoitti, että ruokapula on todellista.
Niille, jotka haluavat kuunnella kaiken, mitä Tucker sanoi, tässä on linkki videoon (noin 17 min):

https://www.youtube.com/watch?v=Zn6c-UkqlHo

Mitä tulee siihen, mitä Tucker (TV-juontaja, ei profetian opettaja) sanoi, ihmisten on muistettava, että Maailman talousfoorumin (WEF) tavoitteena on se, että ihmiset eivät omista mitään. [Tämä on jotain uuskommunismia. Suom. huom.]

Kahdeksanneksi, koskien Amerikan laskua: 24. elokuuta 2022 ilmoitettiin, että Yhdysvalloissa 20 miljoonalla kotitaloudella on sähkölaskut rästissä sähkön huiman hinnannousun vuoksi.

Nousevat sähkölaskut, bensiinin hinnat, ruoan hinnat, jne. tekevät ihmisille vaikeammaksi omistaa muita tavaroita.

Sähkökatkokset lisääntyvät, ja Amerikan köyhimmät ihmiset kärsivät eniten.

Biden voisi auttaa Euroopan ja Yhdysvaltojen kansalaisia ​​pumppaamalla lisää öljyä ja maakaasua, mutta hän kieltäytyy tekemästä sitä (hallituksen kaiken omistaminen on globalistinen Build Back Better -tavoite, ja Biden tukee sitä).

Globalistit haluavat kriisin oikeuttaakseen heidän siirtymisensä maailmanhallitukseen vuoteen 2030 mennessä tai aikaisemmin.

Yhdeksänneksi, luonnonkatastrofeista: Elokuun 25:ntenä 2022 Fox Weather raportoi, että ”kuukauden sisällä on sattunut kuusi harvinaista kerran 1 000 vuodessa sadetapahtumaa.”
  • Heinäkuun 9:ntenä St. Louis'issa satoi 9 tuumaa (1 tuuma = 2.54 cm) sadetta 24 tunnissa.
  • Heinäkuun 28. päivänä Itä-Kentucky sai yli 10 tuumaa sadetta.
  • Elokuussa Illinois'in eteläosassa satoi 10-13 tuumaa muutamassa tunnissa.
  • Kuolemanlaakso (Death Valley) sai vuoden sateen 3 tunnissa.
  • Tällä viikolla Dallas-Fort Worth sai 9 tuumaa sadetta 24 tunnissa.
  • Elokuun 24:ntenä joillakin Mississippi'n alueilla satoi 8 tuumaa sadetta 3 tunnissa. (Lisätietoa: Jackson'in kaupunki Minnesota'ssa, sai 5–15 tuumaa sadetta kolmessa päivässä, ja kuvernööri julisti hätätilan 27. elokuuta 2022.)
Kymmenenneksi, jos tästä jotakin hyötyä on, jotkin ministeriöt ja yksityishenkilöt ovat tekemässä lähtölaskentaa tuleviin välivaaleihin (nyt alle 70 päivän päässä). He uskovat, että Biden, Fauci, FBI, DOJ, useat näkyvät demokraatit ym. ovat vaarassa joutua tutkinnan alle ja syytteeseen, jos republikaanit saavat haltuunsa edustajainhuoneen ja senaatin. He uskovat, että nämä ihmiset ja ryhmät tekevät kaikkensa (ehkä aiheuttavat mellakoita, esittävät vääriä syytöksiä, saavat Trump'in pidätettyä, tekevät jotain epätoivoista) pitääkseen vallan. Tämä jää nähtäväksi, mutta huoli tulevien välivaalien häiriintymisestä tai epäoikeudenmukaisuudesta elää ja voi hyvin.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

Prophecy Plus Ministries, Inc.
Daymond Duck
duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com