Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 12. syyskuuta 2022

WEF haluaa globaalin seurannan ja tietokoneistetun sensuurin ”väärän tiedon” ja ”vihapuheen” vuoksi by Daymond Duck 10.9.2022

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in aikainmerkkiraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa pääteemana on ihmis- ja tekoälyjärjestelmän kehittäminen maailmalla, joka voi päätyä Ahdistuksen ajan pedonmerkki-järjestelmäksi. Aluksi järjestelmää sovelletaan toisinajattelijoihin, jotka eivät hyväksy globalistien toimia. Pitkän raportin lopussa Daymond kertoo oman profetiatulkintansa maailmanhallituksesta, joka on suunnitteilla.

----------------------

Globaali seuranta ja tietokoneistettu sensuuri (Global Tracking and Computerized Censorship) :: By Daymond Duck

Published on: September 10, 2022 by RRadmin7 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2022/09/10/global-tracking-and-computerized-censorship-by-daymond-duck/

Äskettäin kerrottiin, että Maailman talousfoorumi (WEF) haluaa ihmisistä ja tekoälystä (AI; ​​tietokoneet, jotka on ohjelmoitu ajattelemaan ihmisten tavoin) koostuvan järjestelmän jäljittämään ja sensuroimaan "väärää tietoa" ja "vihapuhetta" kaikkialla maailmassa.

Raportin mukaan Twitter seuraa vain Twitterissä olevia tietoja; Facebook seuraa vain Facebookissa olevia tietoja; ihmiset, jotka puhuvat vain englantia, eivät pysty seuraamaan ranskan- tai espanjankielistä sisältöä; ihmiset, jotka puhuvat vain ranskaa, eivät voi seurata sisältöä italiaksi tai pakistaniksi, jne.

WEF haluaa siis ihmis- ja tekoälyjärjestelmän, joka pystyy jäljittämään ja sensuroimaan "väärää tietoa" ja "vihapuhetta" kaikista lähteistä ja kaikilla kielillä maan päällä.

Henkilö, ryhmä, tai mikä tahansa, joka on merkitty "väärin ajattelevaksi", sensuroidaan automaattisesti kaikissa järjestelmissä ja kaikilla kielillä maan päällä.

Tämä on nyt ehdotus, mutta Raamatun profetioiden opiskelijat voivat helposti nähdä, mihin tämä maailmanlaajuinen järjestelmä voisi päätyä (Pedon merkin seurantajärjestelmä Ahdistuksen aikana).

Tässä on lisää tuoreita profetioihin liittyviä tapahtumia:

Ensinnäkin, koskien kykyä tunnistaa ja jäljittää jokaista: 5. syyskuuta 2022 raportoitiin, että Yhdistyneeseen kuningaskuntaan on jo asennettu miljoonia kasvojentunnistuksen valvontakameroita, ja lisää asennetaan joka päivä.

Big Brother Watch -nimisen tietosuojaryhmän johtajan mukaan britit "kävelevät unissaan yhteiskuntaan, jossa kaikkea mitä teemme, sanomme tai kulutamme, seurataan ja valvotaan".

Toiseksi, koskien petosta ja korruptiota Yhdysvaltain oikeusministeriössä (DOJ): Sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että ilmiantajat (nyt yli 20) ovat raportoineet poliittisesta puolueellisuudesta (valheet, jne.) FBI:ssa kongressin jäsenille, niin 31. elokuuta 2022 raportoitiin, että Yhdysvaltain oikeusministeri Merrick Garland (joka väittää valheellisesti kannattavansa avoimuutta) lähetti DOJ:n työntekijöille kirjeen, jossa hän käski heitä olemaan puhumatta kongressin jäsenille.

Senaattori Tom Cotton vastasi Garland'in kirjeeseen omalla kirjeellä DOJ:n työntekijöille ja sanoi: "Riippumatta siitä, mitä tässä (Garland'in) muistiossa sanotaan, olet liittovaltion lain suojaama, jos otat yhteyttä toimistooni ja teet ilmiannon oikeusministeriön sopimattomasta politisoinnista Merrick Garland'in ja Joe Biden'in toimesta."

Liittovaltion laki suojelee ilmiantajia, jotka raportoivat kongressille DOJ:n ja FBI:n laittomasta toiminnasta, mutta Merrick Garland yritti peitellä sitä pelottelemalla ja vaientamalla heitä.

(Lisätietoa: 31. elokuuta 2022, useita FBI:n ilmiantajia edustava asianajaja sanoi agenttien kertoneen hänelle, että he ovat menettäneet luottamuksensa FBI:n johtajaan Christopher Wray'hin.)

Kolmanneksi, koskien petosta, ahneutta, murhaa, ym.: Syyskuun 2:sena 2022 ilmoitettiin, että Brasiliassa tehty laaja vertaisarvioitu tutkimus, johon osallistui yli 88 000 ihmistä, havaitsi, että riittävä määrä ivermektiiniä 15 päivän välein minimissään 6-8 viikon ajan vähensi Covid-kuolemien määrää jopa 92% verrattuna niihin, jotka eivät ottaneet sitä.

Tämä laaja tutkimus vahvisti kymmeniä muita tutkimuksia eri puolilta maailmaa, joita Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA), Kansallinen allergia- ja tartuntatautien instituutti (NIAID), Big Pharma (suuri lääketeollisuus), sosiaalisen median alustat, jotkut poliitikot, Anthony Fauci ym. pilkkasivat tai sensuroivat (ehkä siksi, että kyseessä on niin paljon rahaa, ja globalistit käyttävät Covid'ia ihmisten hallitsemiseen ja Uuden maailmanjärjestyksensä luomiseen).

Se myös vahvisti lääkäreiden ja tiedemiesten todistuksen Yhdysvaltain senaatissa vuonna 2021, jonka mukaan tuhansia ihmishenkiä voitaisiin pelastaa hyväksymällä ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin käyttö Covid'in hoitoon.

Joitakin lääkäreitä ja lääkintätyöntekijöitä uhkailtiin lupansa ja työpaikkansa menetyksellä, koska he suosittelivat ivermektiinin ja hydroksiklorokiinin käyttöä.

Virkamiesten tulisi välittömästi hyväksyä näiden hoitojen käyttö.

Monet ihmiset kuolevat, ja ne ihmiset, jotka vastustavat näiden hoitojen käyttöä, tulisi saattaa vastuuseen (vastuuvelvollisia oikeusjuttujen, heidän lisenssinsä, työpaikkojen menettämisen, jne. vuoksi).

Neljänneksi, Yhdysvaltain perustuslain toisesta lisäyksestä: Aseiden omistus ja se tosiasia, että jotkut amerikkalaiset uskovat, että heidän täytyy omistaa aseita estääkseen Amerikan suvereniteetin luovuttaminen maailmanhallitukselle, suojellakseen oikeuttaan omistaa omaisuutta, voidakseen äänestää ja suojella sananvapauttaan, uskonnonvapauttaan, jne.:
  • Kesäkuussa 2021 presidentti Biden sanoi: "Jos ajattelet, että tarvitset aseita haastaaksesi hallituksen, tarvitset F-15-suihkukoneita ja ehkä joitain ydinaseita."
  • Elokuun 30:ntenä 2022 Biden'in kerrottiin sanoneen: "Niille rohkeille oikeistolaisille amerikkalaisille, jotka sanovat, että kaikessa on kyse Amerikan itsenäisyyden ja turvallisuuden säilyttämisestä, niin jos haluat taistella maata vastaan, tarvitset F-15:n. Tarvitset jotain enemmän kuin tavallisen aseen." Biden jatkoi sanoen: "Ei, en vitsaile." (Huomaa: Biden'illä oli Yhdysvaltain merijalkaväen sotilaita takanaan, kun hän sanoi, ettei hän vitsaile.)
Monet tammikuun 6. päivän 2021 mielenosoittajat ovat edelleen vankilassa, ja jotkut Biden'in kriitikot syyttävät Biden'iä uhkaamisesta käyttää Yhdysvaltain armeijaa Yhdysvaltain kansalaisia vastaan, jos mielenosoituksia järjestetään jatkossa lisää.

Tämä on se sama Biden, joka vaati 87 000 aseistettua IRS-agenttia, jotka ovat "halukkaita ja kykeneviä osallistumaan pidätyksiin, etsintälupien täytäntöönpanoon ja muihin vaarallisiin tehtäviin".

Kriitikot uskovat Biden'in sanoneen, että kansalaisten on luovuttava kivääreistään ja pistooleistaan, koska ne eivät vastaa Yhdysvaltain armeijalla olevia aseita (lentokoneita, pommeja, jne.).

Tiedä, että Biden haluaa riisua Amerikan kansalaiset aseista ja yhdistää vapaan maailman tuodakseen Uuden maailmanjärjestyksen (luovuttaakseen Amerikan suvereniteetin maailmanhallitukselle).

Syytös siitä, että MAGA-republikaanit ovat suurin uhka demokratialle Amerikassa, on väärä.

Suurin uhka demokratialle Amerikassa on Uusi maailmanjärjestys ja Saatanan kätyrit, jotka ajavat sitä.

Kun globalistit omistavat kaiken ja WEF julistaa, että kaikki muut eivät omista mitään, kaikkien oletetaan olevan onnellisia.

Kun Federal Reserve jäädyttää tai takavarikoi pankkitilimme jonkun sanomisemme, tekemisemme, myötävaikuttamisemme, heidän suututtamisensa takia, jne., meidän pitäisi olla onnellisia.

Biden näyttää uhkailevan Yhdysvaltain kansalaisia, jotka eivät ole tyytyväisiä Amerikan korruptoituneeseen oikeusjärjestelmään (uhkaamalla Yhdysvaltojen kansalaisia syytteeseenpanolla ja vankeudella kuukausiksi, kuten tammikuun 6. päivän mielenosoittajia), näyttää uhkailevan Yhdysvaltain kansalaisia armeijalla (lentokoneilla ja pommeilla), uhkaa Yhdysvaltain kansalaisia IRS-agenteilla, jotka ovat aseistettuja ja halukkaita pidättämään kansalaisia, jne., eikä hän vitsaile.

Nähdäkseni hän uhkaa yhdistää Amerikan voimalla, ja se on ekstremismiä.

Biden ja muut maailman johtajat näyttävät luovan ongelmia oikeuttaakseen lopulta jokaisen kansakunnan suvereniteetin luovuttamisen Uudelle maailmanjärjestykselle, ja he näyttävät ennakoivan ongelmia.

Mieti näitä tosiasioita:
  • Maailman terveysjärjestö (WHO) ja Kansallinen allergia- ja tartuntatautien instituutti (NIAID) olisivat voineet hyväksyä ivermektiinin Covid'in hoitoon ja pelastaa ihmishenkiä, mutta he eivät tehneet sitä.
  • Biden voisi pumpata lisää öljyä ja maakaasua alentaakseen energian hintoja, auttaakseen EU:ta, kaikkia ihmisiä Yhdysvalloissa, jne., mutta hän ei tee sitä.
  • Biden voisi sulkea Yhdysvaltain rajan Meksikon kanssa ja lopettaa ihmiskaupan, lasten kuolemat, fentanyylikuolemat, jne., mutta hän ei tee sitä.
  • Biden voisi hillitä vaarallisten rikollisten vapauttamista suurissa kaupungeissa, vähentää rikollisuutta, jne., mutta hän ei tee sitä.
  • Saksan ei olisi tarvinnut sulkea 17 ydinreaktoria ja tulla riippuvaiseksi Venäjästä energiansa suhteen, mutta Saksa teki niin.
  • Alankomaiden ja Kanadan ei olisi tarvinnut leikata lannoitteiden tuotantoa, kun ruokapula häämötti, ihmiset kävivät nälkäisiksi, jne., mutta he tekivät sen.
Tapahtuu monia asioita, jotka tekevät vaikeaksi uskoa sen, että maailman johtajilla on huonoa onnea tai he tekevät typeriä päätöksiä.

Joka päivä on helpompi uskoa, että he luovat tarkoituksella ongelmia oikeuttaakseen "Build Back Better" -ohjelman (Great Reset, World Government).

On hyvin todennäköistä, että vuoteen 2030 mennessä maailman johtajat julistavat, että maailman ongelmien ratkaisemiseen tarvitaan maailmanhallitus.

Globalistit ja ilmastonmuutoshullut uskovat, että maapallolla on liikaa ihmisiä, joten ihmisten jäätyminen kuoliaaksi EU:ssa, kuoleminen nälkään Afrikassa, kuoleminen huumeiden yliannostukseen Yhdysvalloissa, kuoleminen yrittäessään ylittää Yhdysvaltojen rajan, samaa sukupuolta olevien avioliitot, vauvojen abortointi syntymän jälkeen, jne. sopii heille.

Ahdistuksen aikana nämä ihmiset, jotka ovat todellisia ääriaineksia, eivät huolestu heidän kanssaan eri mieltä olevien jäljittämisestä, vainoamisesta ja kuolemasta (koska he uskovat, että maan päällä on liikaa ihmisiä, ja koska tulee olemaan pulaa ruoasta, energiasta, jne.).

Ihmiselämä ei merkitse heille mitään.

Viidenneksi, koskien keskuspankkien digitaalisia valuuttoja (CBDCs) ja käteisvapaata yhteiskuntaa: Syyskuun 1:senä 2022, Zero Hedge julkaisi James Rickards'in (DailyReckoning.com) artikkelin tästä.

Omilla sanoillani, tässä on jotakin siitä, mitä Rickards kirjoitti:
  • Digitaalinen valuutta ei ole fyysistä rahaa, ei paperirahaa, jne. Se on sähköinen rahamuoto, numero, joka edustaa rahaa.
  • Se on keskuspankin hallinnassa (Ei paikallisen pankkisi, vaan valtion hyväksymän pankin. Yhdysvalloissa kyseinen pankki on Federal Reserve Bank, ja pankkitilisi tulee olemaan Yhdysvaltain keskuspankissa).
  • Yhdysvaltain keskuspankki ja MIT kehittävät nyt yhdysvaltalaista CBDC:tä, ja niiden odotetaan saavan kehitysvaiheen päätökseen pian.
  • Käteistä rahaa ei tule olemaan.
  • Digitaalisen valuutan käyttö luo rekisteriä siitä, mitä henkilö ostaa ja myy.
  • Federal Reserve Bank voi veloittaa sinua tilisi hallinnoinnista, jäädyttää tilisi, takavarikoida tilisi, pakottaa sinut käyttämään mitä sinulla on tiettyyn päivämäärään mennessä, jne. (jos he eivät pidä jostakin siitä, mitä sanoit, teit, ostit, annoit jollekin, jne.)
Tässä linkki koko artikkeliin:

https://www.zerohedge.com/political/bidens-most-enduring-legacy

Kuudenneksi, 31. elokuuta 2022 raportoitiin miljoonien Yhdysvaltain kansalaisten joutuneen ruokapankkeihin, koska heillä ei ole varaa korkeisiin elintarvikkeiden hintoihin.

Seitsemänneksi, koskien inflaatiota: Syyskuun 3:ntena 2022 ilmoitettiin, että IRS (Yhdysvaltain veroviranomainen) on myöntänyt lähettäneensä 1.1 miljoonaa Covid-19-kannustinshekkiä arvoltaan 1.3 miljardia dollaria vankilassa oleville ihmisille, joista osa kärsii elinkautista (vankilassa olevat saavat ilmaista ruokaa).

Kahdeksanneksi, koskien lopullista pakanamaailmanhallitusta (Antikristuksen valtakunta; Uusi maailmanjärjestys): Daniel kertoi kuningas Nebukadnessarille, että se tulee olemaan jakautunut raudan ja saven valtakunta (Dan. 2:41).

Toiset kirjoitukset opettavat, että tämä valtakunta jaetaan kymmeneen osastoon tai alueeseen siten, että jokaisella osastolla tai alueella on kuningas, yhteensä kymmenen johtajaa tai kymmenen kuningasta (Dan. 2:44, 7:24; Ilm. 17:12).

Patsas on valmistettu materiaaleista (kulta, hopea, pronssi, rauta), jotka edustavat kansakuntia tai kansakuntaryhmiä, joten minusta on järkevää uskoa, että rauta plus savi edustaa myös kansakuntia.

Minusta on myös järkevää, että jos patsaan säärien rauta edustaa Rooman valtakuntaa, niin rauta jaloissa plus savi edustaa elpyvää Rooman valtakuntaa sekä muita kansoja tai kansakuntaryhmiä.

Olen pitkään opettanut, että tämä yhden-maailman hallitus jaetaan kymmeneen alueeseen, joilla kullakin on yksi johtaja (kuningas, tsaari, mikä tahansa) (Se tulee olemaan G-10).

Se ei ole kymmenen aluetta elpyneessä raudan valtakunnassa (EU). Se on kymmenen aluetta raudan ja saven valtakunnassa (EU ja muut).

Jokainen alue nimittää johtajan tai kuninkaan, mikä antaa meille kymmenen johtajaa tai kymmenen kuningasta. Kymmenen kuningasta ovat alkusoitto Antikristuksen nousulle.

Yhdistyneet Kansakunnat loi Euroopan unionin poliittiseksi malliksi (tai esikuvaksi) muille alueille.

Luomalla EU:n malliksi muille alueille, jokainen alue tullaan organisoimaan poliittisesti samalla tavalla.

Tämä helpottaa alueiden yhdistämistä yhden-maailman hallitukseksi.

Tammikuun 21.-24. päivinä 2015, World Economic Forum (WEF) -niminen ryhmä kokoontui Davosissa, Sveitsissä.

Nämä globalistit sopivat nopeuttavansa kansakunta-alueiden kehitystä kaikkialla maailmassa.

Kansakunta-alueiden kehityksen nopeuttaminen edellyttää sitä, että kansakunnat nopeuttavat kansallisen suvereniteettinsa luovuttamista.

Ne, jotka haluavat varmistaa, että olen jo pitkään opettanut niin, että maailma jakautuu alueisiin, voivat:
  • Vierittää alas kohtaan "Featured End-Time Writers" ja napsauttaa.
  • Siirtyä kohtaan "Daymond Duck" ja napsauttaa.
  • Vierittää alas sivun alareunassa olevaan hakukoneeseen.
  • Kirjoittaa sanan "regions" ja napsauttaa.
Linkit kolmeen Rapture Ready -artikkeliini pitäisi avautua seuraavasti:
Tämän sanottuani, Geri Ungurean julkaisi 6. syyskuuta 2022 videon Alex Newman'ilta (TheNewAmerican.com -sivuston vanhempi toimittaja), jonka otsikkona on "Merging Nations into Regions (Kansakuntien sulauttaminen alueiksi), keskeinen osa "Great Reset" -ohjelmaa".

Newman sanoo: "Syvä valtio pitää taukoa globalisaatiossa ja vie agendaa eteenpäin alueellistamisen kanssa."

Ymmärtääkseni Newman sanoi, että syvä valtio luo kansakunta-alueita ennen kuin he yhdistävät ne maailmanhallitukseksi.

Tässä linkki 16 minuutin videoon:

https://grandmageri422.me/2022/09/06/alex-newman-merging-nations-into-regions-key-part-of-great-reset/

Tiedä, että Maailman terveysjärjestö (WHO) valmistelee kansainvälistä pandemiasopimusta, jossa vaaditaan "alueellisia tsaareja", jotka voivat vaatia kansakuntia noudattamaan WHO:n mandaatteja; joten jos syvä valtio on siirtymässä kohti "alueellistamista", Antikristuksen nousu seuraa pian (katso Ilm. 17:12-13).

Muista myös, että 19. heinäkuuta 2022, YK:n pääsihteeri Guterres ja WEF:n perustaja Klaus Schwab olivat todistamassa yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) allekirjoittamista strategisen kumppanuuden muodostamiseksi ja tavoitteen "Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen toimintaohjelma vuodelle 2030" nopeuttamiseksi.

Kiitos Jumalalle Tempauksesta, mutta voi niitä, jotka jäävät jälkeen, kun monilla ihmisillä on kelvoton mieli (he eivät pysty ajattelemaan selkeästi) ja pahaa ei enää hillitä.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com