Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Elämme raamatullisia aikoja nykyään by Daymond Duck 11.2.2023

Tämänkertaisessa suomentamassani pastori Daymond Duck'in profetiaraportissa Rapture Ready -sivustolla painotetaan sitä, että raamatulliset ajat ovat yllämme kun monet Raamatussa profetoidut viimeisten päivien tapahtumat ovat ottamassa muotoaan ja osa on toteutunut kun lähdetään Israelin valtion perustamisesta v. 1948. Tämä viikunapuun (Israelin valtio) sukupolvi näkee lopulta Jeesuksen toisen tulemisen ennen kuin katoaa kokonaan (Matt. 24:32-34). Psalmissa 90 sukupolven mitaksi sanotaan 70-80 vuotta.

---------------------

Raamatullisina aikoina eläminen (Living In Biblical Times) :: By Daymond Duck

Published on: February 11, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/02/11/living-in-biblical-times-by-daymond-duck/

Tammikuun 26. päivänä 2023 Tim Moore, Lamb & Lion Ministries'in toimitusjohtaja ja vanhempi evankelista, kirjoitti, että tohtori David Reagan (Lamb & Lion Ministries'in perustaja) tapasi miehen, joka sanoi, että hän toivoi voivansa elää raamatullisina aikoina.

Moore kirjoitti Reagan'in vastanneen: "Sinä voit! Elät raamatullisia aikoja! Avaa silmäsi ja katso!"

Raamattu opettaa, että:
  • Vain Jumala tietää Herramme paluupäivän tai hetken (Matt. 24:36).
  • Ne, jotka valvovat, voivat tietää, milloin se on lähellä (Luuk. 21:28).
  • Ne, jotka valvovat, voivat nähdä päivän lähestyvän (Hepr. 10:25).
Raamatun mukaan Jeesus tulee tämän maaplaneetan päälle kahdesti (kutsutaan ensimmäiseksi tulemiseksi Karitsana ja toiseksi tulemiseksi Leijonana).

Raamattu kirjaa satoja profetioita Jeesuksen ensimmäisestä tulemisesta ja satoja muita Jeesuksen toisesta tulemisesta.

Minulla oli suuri kunnia tulla haastatelluksi Tim Moore'n, David Reagan'in ja Nathan Jones'in toimesta Lamb & Lion's Christ in Prophecy -televisio-ohjelmassa muutama vuosi sitten, ja he vaikuttivat kiinnostuneilta, kun kerroin heille, että pojanpoikaani haastateltiin TCT-TV:n ohjelmassa, jossa keskusteltiin Ilmestyskirjasta kun hän oli kahdeksanvuotias.

Pojanpojaltani kysyttiin, voivatko aikuiset ymmärtää Ilmestyskirjaa, ja hän vastasi: "Jos kahdeksanvuotias lapsi pystyy ymmärtämään Ilmestyskirjaa, aikuinenkin voi ymmärtää sitä."

Paavali sanoi: "Vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään, ja sen, mikä on heikkoa maailmassa, sen Jumala valitsi saattaaksensa sen, mikä väkevää on, häpeään" (1. Kor. 1:27).

On tuhansia ihmisiä, joilla on useita tutkintoja ja jotka Jumala olisi voinut valita TCT-TV:n haastatteluun keskustelemaan Ilmestyskirjasta, mutta Hän valitsi kahdeksanvuotiaan pojan.

Reagan ymmärsi oikein: "Elät raamatullisissa ajoissa! Avaa silmäsi ja katso!"

(Huomaa: Nykyään on paljon resursseja saatavilla, joiden avulla henkilö voi saada hyvän ymmärryksen suurimmasta osasta Ilmestyskirjaa, JOS HALUAA).

Tässä on muutamia merkkejä siitä, että elämme raamatullisia aikoja nykyään.

Ensinnäkin, koskien Googin ja Maagogin taistelua: 31. tammikuuta 2023 raportoitiin, että Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken vieraili Israelissa ja sanoi, että Venäjä ja Iran ovat "kaksisuuntaisella kadulla".

Blinken sanoi: "Venäjä toimittaa kehittyneitä aseita Iranille", ja Iran toimittaa droneja Venäjälle "tappaakseen viattomia ukrainalaisia siviilejä".

Nämä kaksi kansaa, jotka olivat kerran vihollisia, lähentyvät jatkuvasti toisiaan, aivan kuten Raamattu sanoo.

Toiseksi, myös Googin ja Maagogin taistelusta: Israel on lähettänyt tarvikkeita (peittoja, ensiaputarvikkeita, ambulansseja, jne.) Ukrainaan, mutta ei aseita, koska Venäjällä on joukkoja ja aseita Syyriassa, joita voitaisiin käyttää kostotoimiin Israelia vastaan.

Kun Yhdysvaltain ulkoministeri Antony Blinken vieraili Israelissa 31. tammikuuta 2023, Blinken kehotti Israelia tekemään enemmän Ukrainan turvallisuuden tukemiseksi.

Helmikuun 2:sena 2023 Venäjä varoitti Israelia aseistamasta Ukrainaa.

Venäjän tiedottaja sanoi: "Kaikki yritykset – toteutetut tai jopa toteutumattomat, mutta ilmoitetut lisäaseiden, uusien tai muiden aseiden toimitukset – johtavat ja tulevat johtamaan tämän kriisin eskaloitumiseen. Ja kaikkien pitäisi olla tietoisia tästä."

On mielenkiintoista, kun Raamatun profetia sanoo, että Israelilla tulee olemaan suuri armeija aikakauden lopussa, ja Yhdysvallat pyytää Israelia tekemään enemmän tukeakseen Ukrainaa.

Miksi NATO, Yhdysvaltain armeija, EU ja Ukraina tarvitsevat Israelin apua?

Kolmanneksi, koskien sotia ja sotahuhuja: Muslimit ovat tehostaneet terrori-iskuja Israelissa ja Israel on tehostanut kostotoimiaan.

Väkivalta lisääntyy ja sodan mahdollisuus kasvaa.

Neljänneksi, koskien väestönhallintaa ja abortteja (lastenmurhia): 30. tammikuuta 2023, Yhdysvaltain sosiaali- ja terveysministeri Xavier Becerra sanoi, että hallitus etsii tutkijoita ja ammattilaisia, jotka voivat antaa heille syyn julistaa hätätiloja.

Becerra sanoi harkitsevansa mahdollisuutta julistaa kansanterveyshätätila abortin edistämiseksi.

Maailman terveysjärjestön yleiskokouksessa 21.-30. toukokuuta 2023 äänestetään Maailman talousfoorumin (WEF) viimeaikaisten ehdotusten tekemisestä globaaliksi laiksi.

Jos yksi näistä ehdotuksista hyväksytään, WHO:n pääjohtaja (pääsihteeri Tedros) valtuutetaan julistamaan hätätiloja ja sääntelemään kaikkien maan päällä olevien terveydenhuoltoa.

Jos yksi henkilö, sellainen kuten Becerra tai Tedros, saa valtuudet julistaa hätätilanteita poliittisen agendan edistämiseksi, Yhdysvallat ja maailma joutuvat pian Antikristuksen poliittisen agendan alaisuuteen.

Viidenneksi, koskien digitaalista keskuspankkirahaa (CBDC) ja kaiken ostamisen ja myymisen seurantaa: Exposé-sivustolla 3. helmikuuta 2023 julkaistussa artikkelissa Rhoda Wilson kirjoitti: "'Pandemia' saattaa olla ohi, mutta sen taustalla oleva agenda yhden tai useamman tappavan myrkyn ja taudin päästämiseksi valloilleen ja vielä tappavamman 'parannuskeinon' luomiseksi ei ole. Suuri nollaus etenee, ja jos länsimaiden väestö ei herää, keskusohjausverkon viimeinen osa voi napsahtaa paikalleen – digitaalisten identiteettien ja CBDC:iden käyttöönotto."

(Minun mielipiteeni: Globalistit ottavat 14 vuoden (2016-2030 tai aikaisemmin) asteittaisen lähestymistavan maailmanhallitukseen. He hyväksyvät muutaman globaalin lain viikossa, odottavat ja hyväksyvät vielä muutaman globaalin lain, odottavat ja hyväksyvät lisää globaaleja lakeja, jne. He rajoittavat tuhansien hehtaarien maa-alueiden käyttöä yhdessä viikossa, odottavat ja rajoittavat tuhansien hehtaarien lisämaa-alueiden käyttöä, odottavat ja tekevät sen uudelleen. Se on kuin myytti nostaa hitaasti veden lämpötilaa kattilassa, jossa on sammakko. Jos laitat sammakon kuumaan veteen, se hyppää ulos, mutta jos laitat sammakon haaleaan veteen ja nostat lämpötilaa hitaasti, se istuu vedessä, kunnes vesi tappaa sen. Globalistit ovat vähitellen siirtymässä kohti Uutta maailmanjärjestystä ja toivovat, etteivät ihmiset herää ennen kuin on liian myöhäistä.)

Kuudenneksi, koskien CBDC:itä: Ajatus siitä, että maailma siirtyisi ensin koriin, joka on täynnä valuuttoja ja lopulta asettuisi yhden-maailman valuutan käyttöön, on ollut olemassa yli 40 vuotta (Googlaa tästä aiheesta).

Vuonna 2013 kirjoitin kirjan nimeltä God Has Spoken (And We Know It).

Tuli vielä kaksi painosta, mutta ensimmäisessä painoksessa kirjoitin seuraavaa:
  • Maaliskuun 19. päivänä 2009 YK:n kansainvälisen rahoitusuudistuksen asiantuntijakomissio ehdotti, että maailma pudottaisi dollarin sen reservivaluutta-asemastaan. Tämä paneeli (ei profetian harrastajia tai uskonnollisia hörhöjä) haluaa korvata dollarin "valuuttakorilla", jota kutsutaan "jaetuiksi reservivaluutoiksi". Tämän paneelin välitavoitteena on luoda kymmenen alueellista valuuttaa tai kymmenen jaettua reservivaluuttaa, mutta perimmäisenä tavoitteena on yhden-maailman valuutta.
Joulukuussa 2015, Paul McGuire kirjoitti seuraavaa artikkelissa, jonka otsikko on "MEGA DATA: MITÄ TULEVAISUUS TUO TULLESSAAN VUONNA 2015":
  • Nyt lisätään toinen merkittävä taloustrendi, kun BRICS-maat yrittävät korvata dollarin maailman valuuttana uudella maailman valuutalla, joka koostuu kilpailevien valuuttojen korista.
Tämän jälkeen siirtykäämme eteenpäin helmikuun 4. päivään 2023 ja Zero Hedge'n artikkeliin, jonka otsikko on "Dollarin romahdus on nyt liikkeessä, Saudi-Arabia viestittää 'Petro Status' -tilan loppua."

Zero Hedge'n mukaan:
  • Globalistiset valkoiset kirjat ja esseet hahmottelevat erityisesti tarvetta vähentää Yhdysvaltain valuutan roolia sekä Yhdysvaltain talouden laskua, jotta saataisiin tilaa keskuspankkien digitaalisille valuutoille (CBDCs) ja uudelle globaalille valuuttajärjestelmälle, jota IMF hallitsee.
Vaikka globalistit juonivat ja suunnittelevat Yhdysvaltain dollarin loppua ja yhtenäisvaluuttaa, joka koostuu digitaalisten valuuttojen korista ja jota hallinnoi Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), Raamattu kertoo meille, että se olisi vain väliaikaista.

Kun hän saapuu maailman näyttämölle, Antikristus, jonka sisällä Saatana vaikuttaa, ja Väärä Profeetta, he ottavat haltuunsa maailmanlaajuisen poliittisen järjestelmän (Ilmestyskirja 13:4), maailmanlaajuisen uskonnollisen järjestelmän (Ilmestyskirja 13:11) ja globaalin talousjärjestelmän (Ilmestyskirja 13:16-18).

Kaikkia kolmea ollaan rakentamassa uudelleen sopimaan lopulliseksi hallitukseksi.

Tällä hetkellä 10 maata on käynnistänyt CBDC:n, ja yli 100 maata, mukaan lukien Yhdysvallat, tutkii niiden käyttöä itselleen.

En profetoi, mutta uskon Raamatun opettavan, että maailma sulautuu 10 alueeksi (10 kansakuntaryhmäksi; kutsutaan alueellistamiseksi) 10 johtajan kanssa (kutsutaan kymmeneksi kuninkaaksi).

Raamattu ei sano tätä, mutta en olisi yllättynyt, jos maailman johtajat päätyvät kymmeneen CBDC:hen (10 digitaalisen valuutan kori, koska yli 100 on liikaa).

Ymmärtääkseni alussa tapahtuvan jonkinlaisen kolmen johtajan kapinan jälkeen, Jumala saa kymmenen kuningasta yhdistämään heidän 10 aluettaan, 10 armeijaansa ja 10 valuuttaansa yhdeksi maailmanhallitukseksi yhden CBDC:n kanssa Sanansa täyttämiseksi.

Tapahtuuko Tempaus ennen kymmenen kuninkaan nousua, kymmenen kuninkaan nousun jälkeen, vai jossain välivaiheessa?

Emme tiedä, mutta uskon, että jotkut heistä voivat pian aloittaa tulemisen paikalle.

Seitsemänneksi, koskien mahdollista korruptiota ja Yhdysvaltojen pettämistä Biden'in hallinnossa: Helmikuun 4. päivänä 2023 raportoitiin, että senaattori James Comer, edustajainhuoneen valvonta- ja vastuukomitean puheenjohtaja, on ilmoittanut Biden'in ilmastonmuutostsaarille, John Kerry'lle, että häntä tutkitaan salaisista neuvotteluista Kiinan kommunistisen puolueen kanssa, jotka heikentävät Yhdysvaltojen taloudellista hyvinvointia.

Komitea on pyytänyt Kerry'ä toimittamaan asiaankuuluvat asiakirjat ja syyttänyt häntä vastaamatta jättämisestä.

Kahdeksanneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimistumista aikakauden lopussa: Helmikuun 6. päivänä 2023 (Turkin aikaa), 7.8 richterin maanjäristys (jota seurasi 6.7 richterin jälkijäristys noin kymmenen minuuttia myöhemmin ja 5.8 richterin jälkijäristys n. tuntia myöhemmin) iski ihmisten nukkuessa noin neljältä aamulla kylmänä, lumisena yönä noin 20 mailin päässä suuresta turkkilaisesta kaupungista.

Alustavien tietojen mukaan monet rakennukset ovat romahtaneet, yli 1 300 ihmistä on kuollut, satoja (ehkä tuhansia) muita on loukussa, maanjäristys tuntui Syyriassa, Libanonissa, Israelissa ja Egyptissä, ja jälkijäristyksiä tulee jatkuvasti.

Sairaalat, terveydenhuoltolaitokset sekä lääkintä- ja pelastustyöntekijät ovat ylikuormitettuja.

(Lisätietoa: Klo 13:24 ensimmäisen maanjäristyksen ja jälkijäristysten jälkeen iski 7.5 richterin maanjäristys. Ensimmäisestä maanjäristyksestä saatujen tilastojen mukaan yli 1 300 ihmistä kuoli, vähintään 5 383 loukkaantui ja yli 2 800 rakennusta tuhoutui. Raportissa kerrottiin myös ainakin 473 ihmisen kuolleen ja yli 3 000 loukkaantuneen Syyriassa. Useat maat, mukaan lukien Israel, lähettävät apua.)

(Lisätietoa: Associated Press (AP) raportoi 8. helmikuuta 2023, että kuolonuhrien määrä oli ylittänyt 11 000 ja sen odotetaan jatkavan nousuaan. Merkittäviä jälkijäristyksiä on ollut 120, ainakin 6 000 rakennusta on tuhoutunut, mukaan lukien sairaaloita, tuhansia Ihmisiä on pelastettava, ja 380 000 ihmistä on turvakodeissa ja hotelleissa. Toisen raportin mukaan Maailman terveysjärjestö ennustaa, että kuolonuhrien määrä voi nousta 20 000:een, ja kolmannen raportin mukaan ihmiset työskentelevät pakkasessa, ja aika on loppumassa.)

(Viimeisin päivitys 11. helmikuuta: Kuolleiden määrä on ylittänyt 28 000.)

Suomentaja: Päivitys 12. helmikuuta 2023: Kuolleiden määrä on ylittänyt 34 000.

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com