Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 6. helmikuuta 2023

Olemme ainoa sukupolvi, joka näkee Raamatun lopunaikojen profetioiden yhteentulemisen by Daymond Duck 4.2.2023

Aikakauden loppu on lähellä tämänkertaisen pastori Daymond Duck'in Rapture Ready -sivustolla olevan tuoreen profetiaraportin mukaan, jonka suomensin. Lukuisat merkit maailmalla vahvistavat tämän oletuksen ja saamme olla etuoikeutettu sukupolvi kun näemme näiden Jumalan Sanassa olevien lopunaikojen profetioiden alkavan täyttyä. Erityisesti viimeaikaiset tapahtumat viittaavat tähän ja kliimaksina on tietysti seurakunnan ylöstempaus ennen Ahdistusta, joka päättää nykyisen aikakauden. Olkaamme siis valmiita Herran Jeesuksen pikaiseen paluuseen Tempauksessa. (Huom: post-tribulation-tempausopin kannattajat ovat luusereita eli laodikealaisia)

--------------------

Ainoa sukupolvi (The Only Generation) :: By Daymond Duck

Published on: February 4, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/02/04/the-only-generation-by-daymond-duck/

Tammikuun 23. päivänä 2023 Hal Lindsey aloitti viikoittaisen artikkelinsa näin:

"Munien hinta... Mall of America'n turvavartija uhkailee 'Jeesus pelastaa' -t-paidan käyttäjää... Hyökkäykset Yhdysvaltain sähköverkkoon... Maailmanlaajuinen pakkomielle pornografiaan... Venäjältä tulee uusi ydinaseuhkausten aalto... Demokraattisten instituutioiden yleinen heikkeneminen... Maailmanlaajuinen johtajien uudelleenjärjestely... Uhkia 'sisällissodasta' Israelissa... Korruptio hallinnon korkeimmilla tasoilla kaikkialla maailmassa…. Aseistettu tekoälytiedustelu…. Syvä väärennetty (deep fake) ääni ja videokuva mahdollistavat aiemmin kuvittelemattomat petoksen tasot... Maailmanlaajuinen taloudellinen kaaos... jne."

"Mitä yhteistä näillä ja sadoilla muilla vastaavilla asioilla on? Ne ovat merkkejä Jeesuksen pikaisesta tulemisesta. Maaplaneetta on uuden maailman synnytystuskissa. Se on vaikeaa - jopa tuskallista - mutta se on myös jännittävää. Elämme päiviä, joista profeetat ovat ennustaneet."

Vau, juuri sellaista, mitä voisi odottaa elinaikamme johtavalta profetianopettajalta.

Hal mainitsi, että on olemassa satoja muita merkkejä, ja lisään hänen luetteloonsa seuraavat:
  • Israelin jälleensyntyminen.
  • Jerusalemin ennallistaminen Israelin hallinnassa.
  • Valmistelut Temppelin jälleenrakentamiseksi ja eläinuhrausten jatkamiseksi.
  • Teknologia kaiken ostamisen ja myymisen valvontaan.
  • Teknologia koko maailmalle nähdäkseen kahden säkkipukuisen todistajan ylösnousemuksen ja Jeesuksen toisen tulemisen.
  • Kehittyvä maailmanhallitus (New World Order; Great Reset; Build Back Better, jne.).
  • Kehittyvä maailmanuskonto (kutsuu hyvää pahaksi ja pahaa hyväksi; lisääntyvä Jehovan, Jeesuksen ja Raamatun hylkääminen; lisääntyvä abortin edistäminen, LGBTQ-agenda, jne.).
  • Luonnonkatastrofien, nälänhädän, ruttotautien, köyhyyden, jne. yleistyminen ja voimistuminen.
Olemme ainoa sukupolvi, joka näkee kaikkien niiden profetioiden yhteentulemisen, jotka Raamatun mukaan täyttyvät aikakauden lopussa.

Tässä on viimeaikaisia tapahtumia, jotka näyttävät osoittavan, että aikakauden loppu häämöttää.

Ensinnäkin, kristittyjen vainosta: 24. tammikuuta 2023 kerrottiin, että Open Doors on seurannut kristittyjen vainoa vuodesta 1993 (30 vuoden ajan), ja se lisääntyy kaikkialla maailmassa.

Ryhmän mukaan maailmanlaajuisesti yli 360 miljoonaa kristittyä kokee ”erittäin voimakasta tai äärimmäistä vainoa uskonsa vuoksi”.

Toiseksi, koskien vainoa: 29. tammikuuta 2023, Paul Craig Roberts (Institute for Political Economy) totesi, että poliittinen aktivismi normalisoi seksuaalista perversiota (homoseksuaalisuus, pedofilia, jne.) ja tekee sen kritisoimisesta rikollisen kansalaisoikeuksien loukkaamisen ja vihapuhelakien rikkomisen.

Olen samaa mieltä Roberts'in kanssa, mutta haluan lisätä tähän mielipiteeni jostakin.

Vaikka joissakin asioissa on aina vainottu, en usko, että yhteiskunnassa on koskaan ollut seksuaalisen perversion normalisointia maailmanlaajuisesti tai kriminalisoitu sitä vastaan puhuminen globaalisti, mutta siihen maailma on nyt menossa.

Yhdistyneet Kansakunnat, Maailman terveysjärjestö, Maailman talousfoorumi, Yhdysvallat ja muut totuuden halveksijat edistävät maailmanlaajuisia lakeja, jotka kriminalisoivat Raamatun totuuden kaikkialla maailmassa (2. Tim. 3:1-7).

Seksuaalinen perversio on vain osa sitä; muita asioita, jotka tullaan kieltämään, ovat totuuden levittäminen, Jeesuksen palvominen Antikristuksen sijaan, jotkut asiat, joihin ihmiset haluavat käyttää rahojaan, jne.

Yhteiskunta on todistamassa vertaansa vailla olevan maailmanlaajuisen Ahdistuksen ajan uskovien vainon syntyä, joka vastaa Raamatun profetiaa: Totuuden sensuuri; uskovien syytteeseenpano rukoilemisesta hiljaa aborttiklinikan edessä, kieltäytymisestä tehdä hääkakkua samaa sukupuolta olevien häihin, jne.

Niiden ihmisten vaino, joista tulee uskovia Ahdistuksen aikana, on oleva kauheaa.

Kolmanneksi, WEF:stä: Tammikuun 16. päivänä 2023, arvostettu kynäilijä Leo Hohman kirjoitti: "He aikovat orjuuttaa maailman digitaalisesti täydelliseen valvontatilaan, joka perustuu globaaliin digitaaliseen tunnistautumiseen (ID) (todennäköisesti naamioituna rokotepasseiksi) ja globaaliin digitaaliseen valuuttaan, joka korvaa käteisen."

Neljänneksi, koskien maailmanhallitusta: 24. tammikuuta 2023 ilmoitettiin, että Kanadan parlamentin jäsen tohtori Leslyn Lewis vastustaa edelleen Kanadan osallistumista Maailman talousfoorumiin (WEF).
  • Vuonna 2022 Lewis sanoi: "WEF uhkaa Kanadan demokratiaa."
  • Tammikuun 23:ntena 2023 Lewis sanoi: "Vaaleilla valitsematon WEF ei ole meidän hallitus. Kanadalaiset eivät allekirjoittaneet WEF:n suunnitelmaa luoda ketterä säännöstö pandemian jälkeisessä maailmassa ja neljäs teollinen vallankumous (jotain mitä pääministeri Trudeau teki vuonna 2020).
Ymmärtääkseni tohtori Lewis sanoi, että on väärin, että Trudeau allekirjoittaa kansainvälisiä sopimuksia, jotka määräävät Kanadan kansalaisille globaaleja lakeja, joista he eivät ole äänestäneet ja joita heidän parlamenttinsa ei ole hyväksynyt.

Tätä tapahtuu myös Yhdysvalloissa, ja kansalaiset voivat menettää monet oikeuksistaan Maailman terveysjärjestön yleiskokouksessa toukokuussa.

(Lisätietoa: Koskien tuota kokousta: Tammikuun 27. päivänä 2023, profetianopettaja Jonathan Brentner kirjoitti: "Jos jäsenmaat hyväksyvät sen (pandemiasopimuksen) toukokuun 2023 kokouksessaan, se antaisi WHO:lle ja sen johtajalle ehdottoman hallinnan jäsenvaltioista mitä tulee terveydellisiin hätätiloihin. Toisin sanoen, jos he julistavat tällaisen kriisin, WHO voisi määrätä toimintatavan kaikille. Ei olisi väliä, jos kansakunnan presidentti olisi eri mieltä – WHO:n määräyksistä tulisi laki hänen maassaan. Jos yhdysvaltalainen kuvernööri sanoisi "Ei!" WHO:n mandaateille, silläkään ei olisi väliä. WHO:lla olisi valta valvoa sotilaallisesti terveysmääräyksiensä noudattamista.")

Viidenneksi, koskien äskettäistä WEF-kokousta ja maailmanhallitusta: 26. tammikuuta 2023 Canada Free Press julkaisi artikkelin, jonka oli kirjoittanut kynäilijä, kommentaattori ja radiojuontaja Douglas V. Gibbs.

Gibbs on ollut TV-ohjelmissa ”Hannity” ja ”Fox and Friends”.

Gibbs'in lempinimi on "Mr. perustuslaki", ja hän sanoi: "Vaaleilla valitsemattomat elitistit, jotka uskovat, että heidän tehtävänsä on hallita maailmaa, kokoontuivat äskettäin Maailman talousfoorumiin Sveitsin Davosissa keskustelemaan koko ihmiskunnan kohtalosta ja tiestä, joka meidän on valittava heidän visioidensa perusteella 'maailman pelastamiseksi'. Paitsi että, he eivät tarkoita maailman pelastamista; he tarkoittavat ihmiskunnan hallitsemista ja jokaisen hengen murtamista, joka uskaltaa vastustaa heitä."

Gibbs jatkoi: "Nämä tyrannit ajavat ja lobbaavat politiikkaa Yhdysvalloissa hyvin sijoitetun, syvälle upotetun syvävaltion (Deep State) kautta, ja he tekevät samoin kaikkialla maailmassa. Tyrannian synkästä hengestä, jota vastaan taistelimme sotia (mukaan lukien kaksi maailmansotaa ja kylmä sota), on nyt tullut tämän planeetan valtavirtajohtajuus, ja he pyrkivät varmistamaan, ettei heitä tällä kertaa potkaista pois vuoren huipulta."

Tässä linkki artikkeliin.

https://canadafreepress.com/article/world-economic-forum-davos-globalism-woke-progressivism-temper-tantrums-and-tyrants

(Minun mielipiteeni: Profetoitu maailmanhallitus on muotoutumassa, ja siitä tulee seitsemän vuotta helvettiä maan päällä. Ainoat ihmiset, joihin ei tulla vaikuttamaan, ovat ne, jotka kuolevat ennen sitä, ja ne, jotka todella luottavat Jeesukseen kun Tempaus tapahtuu.)

Kuudenneksi, koskien nälänhätää ja hyperinflaatiota (ruokapula, äärimmäiset ruoan ja energian hinnat, jne.) Ahdistuksen aikana: Tammikuun 27:ntenä 2021, pian sen jälkeen, kun hänestä tuli Yhdysvaltain presidentti, herra Biden allekirjoitti toimeenpanomääräyksen, joka velvoitti Yhdysvaltoja säästämään vähintään 30% Amerikan maa-alasta ja vesistöstä vuoteen 2030 mennessä.

Ellei tätä kumota, se estää kaivostoiminnan, maanviljelyn ja öljynporauksen 30 prosentilla Amerikan maista ja vesistä vuoteen 2030 mennessä.

Kaivostoiminnan, maanviljelyn, kalastuksen ja öljynporauksen estäminen 30 prosentilla maailman maa-alasta ja vesistöstä vaikuttaa suuresti kaikkien elämään.

YK:n biologista monimuotoisuutta käsittelevässä konferenssissa (U.N. Biodiversity Conference), joka pidettiin 7.-19. joulukuuta 2022 "äiti Maan" pelastamisen varjolla luonnonkatastrofeilta (merenpinnan nousu, tulvat, kuivuus, maastopalot, jne.), joiden oletetaan johtuneen ihmisen saastuttamisesta ja liiallisesta kulutuksesta, ryhmä suostui suunnitelmaan nimeltä 30-by-30 (tai 30 x 30) -aloite.

Yksi 30-by-30 -aloitteen tavoitteista on suojella 30 prosenttia maailman maa-, vesi- ja merialueista (ei salli 30 prosenttia näistä alueista käytettäväksi) vuoteen 2030 mennessä.

Kriitikot sanovat, että todellinen tavoite on muuttaa maailmaa "Transforming our World: the 2030 Agenda for Sustainable Development (Maailmamme muuttaminen: Kestävän kehityksen toimintaohjelma vuodelle 2030)" -asiakirjassa mainitun agendan, moraalin, jne. mukaisesti.

Joka tapauksessa, 26. tammikuuta 2023, Biden'in hallinto ilmoitti 20 vuoden pituisesta kaivoskiellosta 225 504 eekkerin (91 258 hehtaarin) maa-alueella Minnesotassa.

Taas yksi ryhmä yhdysvaltalaisia työntekijöitä menettää työpaikkansa, ja Biden on jo allekirjoittanut sopimuksen varojen antamisesta käyttöön kaivostoiminnan lisäämiseksi Kongon demokraattisessa tasavallassa (kuulostaa siltä kuin, että Floridan rannikon edustalla öljyä poraavat yhdysvaltalaiset työntekijät pannaan työttömiksi ja pyydetään Saudi-Arabiaa lisäämään tuotantoa).

Hän näyttää päättäväisesti heikentävän Amerikkaa.

Seitsemänneksi, koskien hyperinflaatiota ja globaalia talouden romahdusta: Kanadan keskuspankin johtaja varoitti 25. tammikuuta 2023, että Kanadan talous on pysähtynyt, kasvu on lähellä nollaa loppuvuoden ajan ja Kanadan kansalaiset eivät tule tuntemaan oloaan hyväksi.

Kriitikot syyttävät pääministeri Trudeau'ta Kanadan velan kasvattamisesta liiallisilla menoilla, jotka keskittyvät Covidiin ja tarpeettomiin liberaaleihin ohjelmiin.

Palkkapäivä on saapunut Kanadaan, mutta suurin osa maailmasta kohtaa saman ongelman.

Kahdeksanneksi, Israelin tuhatvuotiskaudesta: Jumala sanoi: "Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin lilja.... Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla." (Jes. 35:1, 7)

Israel on viime vuosina rakentanut useita suolanpoistolaitoksia ottamaan vettä Välimerestä ja tekemään siitä juomakelpoista.

Tammikuun 30. päivänä 2023 ilmoitettiin, että Israel on saanut hyvin vähän sadetta tänä talvena, mutta Israelin suolanpoistolaitosjärjestelmä on täyttänyt Galileanmeren, ja Israel kaksinkertaistaa pian Jordanialle myymänsä vesimäärän.

Yhdeksänneksi, koskien Googin ja Maagogin taistelua: Tammikuun 29. päivänä 2023 israelilaiset droonit iskivät iranilaiseen asetuotantolaitokseen Iranissa.

On olemassa ristiriitaisia raportteja siitä, mitä Iran tuotti (drooneja, ballistisia ohjuksia, jne.), mutta seuraavana päivänä Venäjän ulkoministeriö antoi lausunnon, jossa todettiin: "Tuomitsemme jyrkästi kaikki provokatiiviset toimet, jotka voivat aiheuttaa hallitsemattoman jännitteen kärjistymisen jo kauas rauhantilasta poikenneella alueella. Tällaisilla tuhoisilla toimilla voi olla arvaamattomia seurauksia rauhalle ja vakaudelle Lähi-idässä."

Kaksi asiaa nousee esiin tästä tapahtumasta:
  • Ensinnäkin, Israel ilmeisesti osui kohteeseen Iranin sisällä.
  • Toiseksi, jotkut analyytikot kutsuivat Venäjän lausuntoa peitellyksi uhkaukseksi Israelille.
Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com