Tietoja minusta

Olen 55-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

maanantai 27. helmikuuta 2023

Merkkejä siitä, että olemme lähestymässä kahta suurta Jeesuksen paluun päivää by Daymond Duck 25.2.2023

Tässä tuore suomentamani pastori Daymond Duck'in ajankohtainen profetiaraportti Rapture Ready -sivustolla, jossa käsitellään merkkejä kahdelle suurelle päivälle, jotka ovat järjestyksessä seurakunnan Tempaus ja 7 vuotta myöhemmin Jeesuksen toinen tuleminen maan päälle. Tällä hetkellä suurin merkki tulevasta Antikristuksen ajasta, joka tunnetaan Ahdistuksen aikana, on pastorin mielestä Uuden maailmanjärjestyksen globaali kulttiuskonto, jonka avulla maailmaa ollaan viemässä yhden maailmanhallituksen alaisuuteen. Tähän vasemmistolaiseen kulttiuskontoon, joka on saatanallinen, kuuluu kristinuskon Jumalan ja Raamatun kieltäminen ainoana totuutena (tai pelastustienä) ja luomakunnan palvonta (esim. vihreä agenda).

---------------------

Kaksi suurta päivää (Two Great Days) :: By Daymond Duck

Published on: February 25, 2023 by RR10 Category: Daymond DuckGeneral Articles

https://www.raptureready.com/2023/02/25/two-great-days-by-daymond-duck/

Eräs lukija lähetti minulle äskettäin tämän Billy Graham -lainauksen, kun hän puhui ristiretkessä (crusade). Hän sanoi: "Ensimmäinen ajatukseni, kun herään aamulla, on se, että tuleeko Hän tänään. Haluaisin nähdä Hänen tulevan; ja mikä päivä siitä tuleekaan. Kaikki kipumme ja tuskamme ovat takanamme, kaikki kyyneleemme ovat takanamme, kaikki ongelmamme ratkaistaan. Mikä päivä siitä tuleekaan!"

Itse asiassa monet kristityt uskovat, että kaksi suurta päivää on tulossa.

Kun Tempauksen päivä koittaa:
 • Jokainen kuollut kristitty herätetään kuolleista pilaantumattomalla, kuolemattomalla ruumiilla, kuten Jeesuksella oli, kun Hän nousi kuolleista.
 • Jokaisen elävän kristityn ruumis muutetaan pilaantumattomaksi, kuolemattomaksi ruumiiksi, kuten Jeesuksella oli, kun Hän nousi kuolleista.
 • Kristityt näkevät pelastetut rakkaansa taivaassa.
 • Kristityt viedään taivaaseen palkkioita varten.
 • Kristityt esitellään Jeesukselle Karitsan häitä varten.
 • Kristityn rukoukseen, että hänet pidettäisiin kelvollisena pakenemaan Ahdistuksen aikaa, vastataan.
 • Kansanjoukkojen pelastus 144 000:n israelilaisen ja kahden säkkipukuisen todistajan saarnaamisen kautta on lähellä.
 • Israelin sokaisuttaminen lakkaa pian ja koko Israel pelastuu.
Kun Toisen Tulemisen päivä koittaa:
 • Saatana sidotaan, kahlehditaan ja heitetään Pohjattomaan kuiluun 1000 vuodeksi.
 • Antikristus ja Väärä profeetta heitetään Tulijärveen.
 • Maaplaneetan entisöinti alkaa.
 • Jeesus tulee hallitsemaan ja Häntä palvotaan kaikkialla tällä planeetalla.
 • Maan päällä on rauha, oikeudenmukaisuus ja vanhurskaus.
 • Jumalan liitot Israelin kanssa toteutuvat.
 • Kristityt tulevat hallitsemaan Jeesuksen kanssa.
Kristittyjen tulisi odottaa näitä kahta suurenmoista tapahtumaa.

Tässä on joitain merkkejä siitä, että olemme lähestymässä:

Ensinnäkin, koskien maailmanhallitusta: World Government Summit -huippukokouksessa Dubaissa (pidettiin 13.–15. helmikuuta 2023) Klaus Schwab puhui tekoälystä, chatboteista ja muista teknologian edistysaskeleista.

Schwab sanoi: "Se, joka hallitsee nuo tekniikat - jollain tavalla – tulee olemaan maailman herra. Kymmenen vuoden kuluttua olemme täysin erilaisia."

(Huomaa: Paha maailmanhallitus on tulossa, jonka Jumala sallii olla olemassa seitsemän vuotta, mutta maailman perimmäinen Herra on Jeesus.)

Toiseksi, koskien maailmanhallitusta: Elon Musk (hän ei ole kristitty) sanoi äskettäin,
 • Maailman talousfoorumin (WEF:n) ympäristöön, yhteiskuntavastuuseen ja hallintotapaan (Environmental, Social and Governance (ESG)) liittyvä agenda on saatanallinen.
 • WEF:stä on tulossa yhä enemmän vaaleilla valitsematon maailmanhallitus, jota ihmiset eivät koskaan pyytäneet eivätkä halua.
Musk sanoi videopuheessaan äskettäisessä World Government Summit -huippukokouksessa Dubaissa, Arabiemiirikunnissa (pidettiin 13.–15. helmikuuta 2023), seuraavaa:
 • Tiedän, että tätä kutsutaan World Government Summit -huippukokoukseksi, mutta mielestäni meidän pitäisi olla ehkä hieman huolissaan siitä, että meistä tulee liiaksi yksi maailmanhallitus. Jos saan sanoa, niin haluamme välttää sivilisaatioriskin luomista, joka tapahtuu kun teemme suoraan sanottuna – tämä saattaa kuulostaa hieman oudolta – liian paljon yhteistyötä hallitusten välillä.
 • Haluamme jonkin verran sivilisaation monimuotoisuutta, niin että jos jokin menee pieleen jossain sivilisaation osassa, koko asia ei romahda, ja tiedäthän, ihmiskunta jatkaa eteenpäin menemistä.
 • Sivilisaation romahtaminen voisi johtaa suurempaan katastrofiin kuin jos kansakunnat olisivat itsenäisempiä.
Ymmärtääkseni Musk sanoi, että maailmanhallitus, jolla on liikaa keskusohjausta, kaatuu, ja se voisi olla pahempaa kuin kansakunnat, jotka säilyttäisivät kansallisen suvereniteettinsa.

Kolmanneksi, 17. helmikuuta 2023, The Gateway Pundit julkaisi kynäilijän ja tv-persoonallisuuden Wayne Allyn Root'in upean artikkelin, jossa sanotaan: "Varastettujen vaalien (vuoden 2020 presidentinvaalien) seuraukset ovat kaikkialla ympärillämme."

Uskon, että Root'in Gateway Pundit -artikkeli on erittäin tärkeä, ja jokaisen Yhdysvaltain kansalaisen on tiedettävä, mitä siinä sanotaan.

Root puhui inflaatiosta ja nälänhädästä, kun hän sanoi:
 • Elintarvikkeiden hinnat nousevat pilviin.
 • Munatilat palavat maan tasalle.
 • Yli 100 ruokakasvia on palanut maan tasalle viimeisen vuoden aikana.
 • Sienipilvi tappavia kemikaaleja leijuu maatilavyöhykkeen päällä, eläimet kuolevat, kalat ovat kuolleita ja ihmiset ovat sairaita.
 • Bensiinin ja energian hinnat nousevat jyrkästi.
 • Massiivinen inflaatio tuhoaa keskiluokan.
Root puhui Yhdysvaltojen taantumisesta, kun hän sanoi:
 • Toimitusketju on murtunut.
 • Valtatiet, satamat ja infrastruktuuri murenevat.
 • Junat suistuvat raiteilta.
 • Liittovaltion energiareservimme on kulumassa loppuun.
 • Biden jätti 85 miljardin dollarin edestä aseitamme Afganistaniin, hän kuljettaa suuren osan siitä, mitä on jäljellä, Ukrainaan, ja Amerikan armeijalla on pulaa varusteista.
 • Amerikan valtionvelka ja asunnottomuus kasvavat räjähdysmäisesti.
 • Ei edes yksi musta lapsi 50 Chicagon koulussa osaa luokkatason matematiikkaa.
Root puhui Yhdysvaltojen suvereniteetin luovuttamisesta ja väestön vähentämisestä, kun hän sanoi:
 • Rajamme on täysin auki, ja rikollisia, terroristeja sekä huumeita virtaa läpi.
 • Fentanyyli tappaa yli 100 000 amerikkalaista vuodessa, ja näyttää varmasti siltä, että joku haluaa heidän kuolevan.
 • Covid-rokotukset tappavat lapsia ja nuoria urheilijoita.
Root puhui pahuudesta sanoessaan:
 • Väkivaltarikollisuus ja vähittäiskaupan varkaudet lisääntyvät räjähdysmäisesti.
Root puhui ihmisten jäljittämisestä, kun hän sanoi:
 • Hallituksemme laatii luetteloa rokottamattomista.
Root puhui korruptiosta Washingtonissa, kun hän sanoi:
 • FBI ja DOJ asettavat syytteeseen vanhempia, jotka vastustavat LGBTQ-agendaa, sensuroivat konservatiiveja ja kristittyjä, mutta vapauttavat väkivaltaisia rikollisia.
Root puhui Amerikan moraalisesta rappeutumisesta, kun hän sanoi:
 • Hallitus, media, Hollywood ja koulut aivopesevät yhteiskuntaa 24/7 LGBTQ- ja transsukupuoli-ideologioidensa avulla.
Root päätteli, että kaiken tämän on oltava Amerikan tarkoituksellista tuhoamista, ja hän päätti sanomalla: "Varastetut vaalit ovat aukaisseet helvetin portit Amerikassa."

Tässä linkki artikkeliin.

https://www.thegatewaypundit.com/2023/02/wayne-root-proof-rigged-stolen-2020-presidential-election/

(Minun mielipiteeni: Tämä on vain osa sitä, miksi uskon, että historia lähestyy kahta yllä mainittua suurta päivää.)

Neljänneksi, koskien tulevaa maailmanuskontoa: LifeSiteNews julkaisi 17. helmikuuta 2023 katolisen arkkipiispa Carlo Maria Vigano'n upean artikkelin.

Ymmärtääkseni Vigano uskoo (ja olen samaa mieltä), että:
>Saatana on globalistisen vihamielisyyden takana raamatullista moraalia ja Kristuksen evankeliumin leviämistä kohtaan.

>Vihreä agenda, woke-dogmat ja cancel-kulttuuri ovat osa globalistista kulttiuskontoa, jota Uusi maailmanjärjestys edistää.

>Globalistit käyttävät Maailman terveysjärjestöä (WHO), Maailman talousfoorumia (WEF) ja muita ryhmiä hyväksi laatiakseen lakeja, jotka vaativat kaikkia maan päällä hyväksymään heidän moraalinsa (näiden globaalien lakien noudattaminen ei ole valinnaista).

>Globalistit käyttävät näitä ryhmiä laatimaan lakeja valvoakseen, mitä kirkot opettavat, mitä koulut opettavat, mitä tiedotusvälineet sanovat, ja hiljentämään kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan (uskonnon- ja sananvapautta ei sallita).

>Globalistit käyttävät näitä ryhmiä edistääkseen moraalittomuutta (abortti, homojen/lesbojen oikeudet, sukupuolen typistämiset, jne.), eutanasiaa, väestökatoa, jne., pitäen ansiokkaana, yhteisenä hyvänä, ja eettisesti oikeana asiana uskoa ja tehdä jotain planeetan pelastamiseksi (ja sillä, mitä Raamattu sanoo, ei ole väliä).

>Globalistit laativat lakeja ja käytäntöjä, joita kukaan ei halua ja joita kukaan ei ole pyytänyt todistamattoman kriisin (ilmastonmuutos) nimissä, mikä pahentaa kaikkien elämää (syö matoja, mene kävellen töihin, kuluta vähemmän energiaa, jne.).

>Globalistinen uskonto on poissulkeva, ja sen kanssa eri mieltä olevia on käsiteltävä (heitä pidetään yhteisen hyvän vihollisina, heidät on kasvatettava väkisin, pakotettava alistumaan, jne.).

>Tätä saatanallista maailmanlaajuista kulttiuskontoa edistävien ihmisten listalla on poliitikkoja, yritysten ja yliopistojen johtajia, näyttelijöitä, saarnaajia, katolista hierarkiaa, ja jopa paavi Franciscus.
Tässä linkki artikkeliin:

https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-the-globalist-new-world-order-has-the-marks-of-the-antichurch-of-satan/?utm_source=daily-usa-2023-02-18&utm_medium=email

(Minun mielipiteeni: Globaali kulttiuskonto on tärkeä merkki siitä, että edellä mainitut kaksi suurta päivää ovat lähestymässä.)

(Lisätietoa: Roomalaiskatolisten ei pidä ottaa kevyesti sitä, että erittäin arvostettu konservatiivinen roomalaiskatolinen arkkipiispa uskoo paavi Franciscuksen tukevan saatanallista globaalia kulttiuskontoa, joka on vihamielinen raamatulliselle moraalille ja evankeliumin leviämiselle. Jokaista, riippumatta uskostaan, joka vastustaa Antikristuksen agendaa Ahdistuksen aikana, tullaan vainoamaan ja heidät todennäköisesti tapetaan.)

Viidenneksi, maailmanhallituksesta: Olen hiljattain raportoinut, että:
>Tammikuussa 2023 pidettiin kaksi globalistikokousta (WHO:n kansainvälisten terveyssäännösten tarkistuskomitean (IHRRC) ja WEF:n vuosikokous), joissa esitettiin ehdotuksia äänestettäväksi tulevassa WHO:n yleiskokouksessa toukokuussa.

>Francis Boyle, oikeustieteen professori Illinoisin yliopistossa, tutki näitä ehdotuksia ja sanoi, että ne perustavat maailmanlaajuisen totalitaarisen lääketieteellisen ja tieteellisen poliisivaltion ja että jokainen maapallon kansakunta voi menettää kansallisen suvereniteettinsa, jos nuo ehdotukset hyväksytään.

>Yksi erittäin vaarallinen näkökohta näissä ehdotuksissa on se, että kansainväliset terveyssäännöt (IHR:t) muutetaan "ei-sitovista" "laillisesti sitoviksi" ja WHO:n pääjohtaja Tedros Ghebreyesus saa valtuudet julistaa kansainvälistä huolta aiheuttavia kansanterveyden hätätiloja, riippumatta siitä, onko kyseessä todellinen tapaus vai ei, vain sanomalla, että "potentiaali" sellaiselle on olemassa.

>Jos IHR:istä tulee "laillisesti sitovia" maailmanlaajuisia lakeja toukokuussa, ainoa asia, joka tarvitaan yhdelle miehelle ottamaan haltuunsa jokaisen maan lääketieteellisen ja tieteellisen suvereniteetin, on, että Ghebreyesus julistaa, että lintuinfluenssalla (tai apinarokolla tai millä tahansa muulla) on olemassa potentiaalia tulla maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

>10. helmikuuta 2023 raportoitiin, että WHO:n ehdottama kansainvälinen pandemiasopimus vaatii: 1) "Yksi terveys (One Health)" maailmanlaajuista valvontajärjestelmää sairauksien seuraamiseksi ja hallitsemiseksi; 2) WHO:hon kuuluvien 194 maan on tunnustettava WHO:n auktoriteetti maailmanlaajuisissa terveyskysymyksissä ja 3) WHO:n on voitava asettaa vaatimuksiaan kaikille jäsenmaille.

>10. helmikuuta 2023 raportoitiin, että Maailman terveysjärjestön (WHO) virkamies vaati: 1) Vahvistettua WHO:n maailmanlaajuista valvontajärjestelmää; 2) Standardoitua globaalia sairaanhoitoa; 3) Kaikkia 60-vuotiaita tai sitä vanhempia maan päällä, jotka kärsivät immuunijärjestelmän häiriöistä (heikentynyt immuunijärjestelmä), saamaan tehosterokotteet; 4) Kaikkia riskiryhmässä olevia (kaikkia, joilla on jokin perussairaus, terveydenhuollon työntekijät, jne.) rokotettaviksi ja 5) Covid-19-taudin vuoksi sairaalaan joutuneita potilaita laitettaviksi hengityskoneisiin (mikä usein lopettaa heidän elämänsä).
Muistutan lukijoita näistä aikaisemmista raporteista, koska 18. helmikuuta 2023 The Epoch Times raportoi, että Biden'in hallinto suunnittelee allekirjoittavansa oikeudellisesti sitovan asiakirjan (27. helmikuuta 2023, kuten ymmärsin), joka sitoo Yhdysvaltoja noudattamaan näitä globaaleja käytäntöjä.

Helmikuun 19:ntenä 2023 The Gateway Pundit raportoi, että "Muutokset delegoivat kansainväliselle vaaleilla valitsemattomien byrokraattien elimelle enemmän valtaa määritellä, mikä on pandemia, milloin pandemia on käynnissä, kuinka kauan pandemia kestää ja miten 'estää, havaita ja vastata tuleviin kansainvälistä huolta aiheuttaviin kansanterveydellisiin hätätilanteisiin', ja lopulta valtuuttaen WHO:lle täyden määräysvallan hätäoperaatioissa Yhdysvalloissa 'kansanterveyshätätilan' aikana."

(Minun mielipiteeni: Uskon, että tämä on suuri askel kohti alueellistamista ja Danielin profetian kymmenen kuninkaan nousua; aluejohtajat, alueelliset tsaarit, johtajat yli 10 alueella maailmassa.)

Kuudenneksi, koskien luonnonkatastrofien lisääntymistä ja voimakkuutta aikakauden lopussa: Helmikuun 20. päivänä 2023 Turkkiin iski 6.3 richterin maanjäristys.

Tämä maanjäristys tapahtui tasan kaksi viikkoa helmikuun 6:ntena 2023 tapahtuneiden järistysten jälkeen, jotka tappoivat yhteensä lähes 50 000 ihmistä Turkissa ja Syyriassa.

Lisää rakennuksia vaurioitui tai tuhoutui, mutta vammat ja kuolemat olivat vähäisiä (alustavien raporttien mukaan 6 kuollutta ja yli 300 loukkaantunutta), koska yli miljoona ihmistä on nyt väliaikaisissa rakennelmissa (teltoissa, jne.).

Lopuksi, oletko Tempaus-valmis?

Jos haluat olla Tempaus-valmis ja mennä Taivaaseen, sinun täytyy syntyä uudelleen (Joh. 3:3). Jumala rakastaa sinua, ja jos et ole tehnyt näin, myönnä vilpittömästi, että olet syntinen; usko, että Jeesus on neitseestä syntynyt, synnitön Jumalan Poika, joka kuoli maailman syntien tähden, haudattiin ja nousi ylös kuolleista; pyydä Häntä antamaan syntisi anteeksi, puhdistamaan sinut, tulemaan sydämeesi ja olemaan Pelastajasi; kerro sitten jollekin, että olet tehnyt tämän.

duck_daymond@yahoo.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Donbass-dokumenttielokuva

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com