Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 27. elokuuta 2009

Joel Osteen ja menestysevankeliumi

Tässä edelleen amerikkalaisesta menestysevankeliumista joka valtaa alaa Suomessakin. Yksi suurista "kristillisistä" kustantajista (Kuva ja Sana) julkaisi viime vuonna suomeksi Joel Osteenin eniten myydyn kirjan. Tämän artikkelin suomentaja on Samuel Korhonen.


Joel Osteen ja menestysevankeliumi
Joel Osteen &The Prosperity Gospel


by Gary E. Gilley, Pastor, Southern View Chapel (Think On These Things, June/July 2009)

Rhonda Byrne'n New Age-kirja ja video, The Secret, joka hiljattain saavutti suosiota johtuen Oprah Winfrey’n voimakkasta tuesta, opettaa, että me voimme ”luoda oman onnellisuutemme vetovoiman lain (law of attraction) kautta.” Onpa kysymys sitten rahasta, terveydestä, menestyksestä tai onnellisuudesta, niin kaikki voi olla meidän, jos vain opimme käyttämään ”salaisuutta.” Byrne kertoo meille: ”Sairaus ei voi asua ruumiissa, joka on terveessä tunnetilassa.” Ole kuitenkin varuillasi: ”Jos sinulla on sairaus ja keskityt siihen ja puhut siitä ihmisille, niin sinä luot lisää tautisoluja.”1

Tällainen retoriikka pitäisi olla tuttua jokaiselle, joka vähänkin tuntee Uskonsanan liikettä, jota usein nimitetään ”menestysevankeliumiksi.” Tämä ryhmä on soluttautunut evankelikalismiin vuosikymmeniä ja on nykyisin kristikunnan nopeimmin kasvava sektori maailmassa. Jotkut ovat arvioineet, että jopa 90 % niistä, jotka Afrikassa sanovat olevansa kristittyjä, ovat menestysevankeliumin kannattajia.

Tunnettuja henkilöitä liikkeessä ovat mm. Kenneth Hagin (edesmennyt), Kenneth Copeland, Robert Tilton, Paul Yonggi Cho, Benny Hinn, Marilyn Hickey, Frederick Price, John Avanzini, Charles Capps, Jerry Savelle, Morris Cerullo, Joyce Meyer ja Paul ja Jan Crouch (punaisella korostetut ovat helluntailaisia. Suom. huom.).

Kuten nimestä ”Uskonsana” voi päätellä, tämän liikkeen kannattajat uskovat, että usko toimii kuin väkevä voima. Uskon kautta me voimme saada, mitä haluamme – terveyttä, rikkautta, menestystä, tai mitä ikinä mieli tekee. Tämä voima voidaan kuitenkin vapauttaa vain puhutun sanan kautta. Kun puhumme uskon sanoja, voima vapautetaan täyttämään halujamme.

Kirjassaan, Christianity in Crisis, Hank Hanegraaff tiivistää Kenneth Hagin'in (jota monet pitävät liikkeen isänä) teologian sellaisena, kuin se löytyy kirjasesta (How to Write Your Own Ticket with God, Kuinka kirjoitat oman pilettisi Jumalan kanssa):

Ensimmäisessä luvussa otsikolla ”Jeesus ilmestyy minulle” Hagin väittää, että ollessaan ”Hengessä” Jeesus käski häntä ottamaan kynän ja palan paperia. Sitten Jeesus neuvoi häntä ”kirjoittamaan 1, 2, 3, 4.” Sitten Jeesuksen sanotaan kertoneen Hagin'ille, että ”jos kuka tahansa ja missä tahansa ottaa nämä neljä askelta, tai panee nämä neljä periaatetta käytäntöön, hän saa aina mitä ikinä haluaa Minulta tai Isä Jumalalta.” Se sisältää mitä tahansa haluat, kun on kysymys rahasta. Kaava on yksinkertainen: ”Sano se, tee se, ota se vastaan ja kerro.”

  1. Askel numero 1 on ”Sano se.” ”Myönteistä tai kielteistä, se on sinusta kiinni. Sen mukaan, mitä ihminen sanoo, sitä hän saa.”
  2. Askel numero 2 on ”Tee se.” ”Tekosi tuo sinulle tappion tai menestyksen. Tekosi mukaan sinä joko saat tai jäät ilman.”
  3. Askel numero 3 on ”Ota se vastaan.” Meidän tulee kytkeytyä ”taivaan voimalaitokseen.” ”Usko on pistotulppa, ylistys Jumalalle! Työnnä se vain rasiaan.”
  4. Askel numero 4 on ”Kerro, jotta toisetkin voivat uskoa.” Tätä viimeistä askelta voitaisiin pitää Uskonliikkeen työohjelmana. 2

Kenneth Copeland ilmaisee uskon kaavan näin: ”Kaikki, mitä tarvitaan on, että 1) näet, tai visualisoit, mitä tahansa tarvitset joko fyysisesti tai rahallisesti; 2) perustelet vaatimuksesi Raamatulla ja 3) puhut sen olemassa olevaksi.”3

Paul Yonggi Cho, maailman suurimman seurakunnan pastori Etelä-Koreasta, on kehittänyt okkultismista lainaten jotakin sellaista, jota hän kutsuu ”Hautomisen Laiksi.” Se toimii näin: ”Aseta ensin selkeä päämäärä, sitten synnytä mielikuva, elävä ja todellinen, visualisoidaksesi menestyksen. Sitten haudo se todellisuudeksi ja lopuksi puhu se olemassaolevaksi puhutun sanan luovan voiman kautta.”4

Jos uskon positiivinen tunnustaminen vapauttaa hyviä asioita, niin negatiivinen tunnustaminen voi todella aiheuttaa päinvastaisen reaktion. Capps sanoo, että kieli ”voi tappaa sinut, tai se voi vapauttaa Jumalan elämän sinussa.” Näin on, koska ”usko on siemen.... sinä istutat sen puhumalla.” ”Pahassa neljännessä ulottuvuudessa on voima,” sanoo Cho.

Hagin valistaa, että jos tunnustat sairauden, saat sairauden, jos tunnustat terveyden, saat terveyden; mitä sanot, sitä saat. Puhuttu sana vapauttaa voiman – voiman hyvään tai voiman pahaan – on liikkeen yleisesti tunnustettu näkemys. On helppo nähdä, miksi nimeä ”positiivinen tunnustaminen” usein käytetään tästä ryhmästä.

Kuten arvata saattaa “Uskonsanan” opetukset ovat joistakin hyvin houkuttelevia. Jos voimme saada mitä tahansa sydämemme haluaa vain vaatimalla sitä uskolla, jos voimme manipuloida maailmankaikkeutta ja kenties jopa Jumalaa, niin silloin meillä oma henkilökohtainen haltijamme täyttämässä toiveitamme. Samankaltaisuus Uskonsanan opetusten ja Salaisuuden (= The Secret, kuuluisa Rhonda Byrne'n okkulttinen kirja ja video. Suom. huom.) välillä on ilmeinen.

Uusi ilme: Joel Osteen

Monet kristityt osaavat erottaa New Age-opetukset The Secret’in yms. kirjojen, kuten Eckhart Tolle’n The New Earth (toinen Oprah’n suosikki), takana sekä myös monien ylilyönnit menestysevankeliumin liikkeessä. Mutta kun samanlaiset opetukset paketoidaaan, sanoitetaan uudelleen ja esitetään makeaan tyyliin, niin suurin osa menee lankaan. Tarkastelkaamme Joel Osteen’ia ja hänen brändinsä menestysevankeliumin limsaa. Kuten tulemme näkemään Osteen opettaa olennaisesti samaa teologiaa, kuin hänen Uskonsanan kasvattajansa, mutta tarjoilee sen päivitettynä väännöksenä. Joel Osteen’ista on tullut kulutustavaramerkki johtuen hänen uskomattomasta menestyksestään. Hän ”paimentaa” Amerikan suurinta seurakuntaa, Lakewood-kirkkoa Teksasin Houston’issa, joka vuonna 2008 kerskaili, että sen viikonlopun tilaisuuksiin osallistui keskimäärin 43500 ihmistä, mikä on kaksi kertaa enemmän kuin lähimmällä kilpailijalla.5

Osteen tarttui Lakewood-kirkon ruoriin isänsä John’in kuoltua vuonna 1999. John Osteen oli avoimesti menestysevankeliumin saarnaaja, joka perusti Lakewood-kirkon vuonna 1959 ja rakensi sen 6000-jäseniseksi, ennenkuin hänen poikansa tuli hänen tilalleen. Joel, joka siihen mennessä oli johtanut Lakewood’in TV-työtä ja saarnannut vain yhden kerran, työnnettiin pulpettiin ja välittömästi kirkko alkoi kasvaa räjähdysmäisesti. Tänä päivänä Lakewood’in tilaisuuksia lähetetään yli 100 maassa, Joel on kirjoittanut kaksi miljoonapainoskirjaa ja hän yhdessä vaimonsa, äitinsä ja lukuisien Lakewood’in muusikoiden kanssa matkustelee kaikkialla maailmassa tarjoamassa tapahtumaa nimeltä “A Night of Hope (Toivon ilta).” Samalla kun useimmat seurakunnat kamppailevat löytääkseen jäseniä ja säilyttääkseen heidät, ihmiset ovat valmiita ostamaan 15 dollarin pääsylipun ”Toivon iltaan” ja salit ovat yleensä täpötäysiä.

Osteen’illa ei ole mitään teologista koulutusta ja se käy selväksi hänen kirjoistaan, saarnoistaan ja TV-haastatteluistaan, että hänellä on vain vähän tietoa Raamatusta. Siitä huolimatta hän on saavuttanut ennennäkemättömän suosion ja on selvää, että hän voisi vaatia Amerikan ihailluimman pastorin titteliä. Tämä suosio johtuu tietysti suurelta osin hänen sanomastaan. Karttaen kaikkea kiistanalaista ja negatiivista, kuten helvetti ja synnin tuomio, Osteen julistaa puhdasta myönteisyyden sanomaa. Hänen ensimmäisen kirjansa nimi, Your Best Life Now (Suomeksi: Elämän paras nyt, Kuva ja Sana, 2008), tiivistää sen, mitä Osteen’illa on tarjolla monille yleisöilleen. Jos noudatamme tiettyjä periaatteita eli askeleita (tarkasti ottaen seitsemää) - näin juoni etenee - meidän elämämme on oleva onnellista, tervettä ja siunattua kaikessa, mikä tekee tämän elämän ihanaksi. Tämä on sanoma, joka vetoaa epäuskoisten lihaan ja maailmallismielisiin kristitittyihin ja selittää sen supertähden aseman, joka Osteen’illa nyt on. Tämä on tietysti kova syytös. Minä syytän Joel Osteen’ia, että hän on väärä opettaja, mies, joka on vääristänyt evankeliumin vetoamaan ihmisten langenneeseen luontoon, joka on muuttanut Jumalan pullon hengeksi ja joka on vääristänyt Raamatun esittämään lämpöisen ja hämärän, sitäkin vääristyneemmän kristinuskon muodon. Nähdäksemme olenko oikeassa, vaiko ainoastaan pahantahtoinen, meidän on tarkasteltava Osteen’in todellisia sanoja sellaisina, kuin ne löytyvät kirjasta Your Best Life Now. (Suomeksi: Elämän paras nyt, Kuva ja Sana, 2008)

Se, mitä lukija löytää tästä bestseller-kirjasta, on sekoitus tervettä järkeä, hyödyllisiä käytännön neuvoja ja runsaasti menestystarinoita sekoitettuna rankkaan annokseen petollista opetusta. Aloittakaamme evankeliumista. Kysymys ei niinkään ole siitä, että Osteen esittää väärän evankeliumin (jota hän näyttää tekevän kirjassaan Your Best Life Now), vaan ennemmin, että hän ei esitä evankeliumia ollenkaan. 300-sivuisessa kirjassaan, jota miljoonat epäuskoiset lukevat, Osteen ei pääse sen lähemmäksi evankeliumia, kuin että sanoo: ”Työstä oma pelastuksesi. Pelastus on enemmän kuin rukous jossakin tilanteessa. Se on jatkuvaa työtä Jumalan kanssa, hänen esille tuomiensa kysymysten käsittelyä ja hyvän asenteen säilyttämistä, taistelemista läpi, kunnes saat voiton.”6

Se, mitä Osteen uskoo evankeliumista, on epävarmaa, mutta mitä ei voi kiistää, on, että hänen saarnansa korostaa enemmän myönteistä asennetta kuin oikeaa suhdetta Jumalaan. Tätä yhtä lausetta lukuun ottamatta koko kirjan täyttää ”seitsemän askelta elämään kaikilla sinun mahdollisuuksillasi,” kuten sen kannessa sanotaan. Tämä teema on sopusoinnussa niiden ajattelun kanssa, joiden elämä ja mieli on mukautunut tämän maailmanajan mukaan sensijaan, että olisi ”mielen uudistuksen kautta” (Room. 12:2). Sen ei pitäisi yllättää meitä, että Osteen’in kaltaiset miehet ovat saaneet yleisön huomion, koska he kertovat pelkästään, mitä se haluaa kuulla (2.Tim. 4:3), eli: meidän täytyy saada paras tästä elämästä, nauttia jokaisesta hetkestä, koska tämä on parasta, mitä koskaan tulee olemaan. Tämä filosofia on maailman eikä Jumalan, joka johdonmukaisesti kutsuu meitä elämään korkeammille arvoille kuin tämä maailma ja oma minä (1.Joh. 2:15-17). Kuten Paavali kirjoittaa kolossalaisille: ”mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä” (Kol. 3:2). Paavali ei tarkoittanut tällä, kuten konservatiivisia kristittyjä usein syytetään, että meidän ei tule välittää elämästä tällä planeetalla ja piiloutua jonnekin, kunnes Herra palaa. Se tarkoittaa, että me elämme korkeampaa päämäärää, kuin henkilökohtaista mielihyvää ja menestystä, varten: ”Sillä te olette kuolleet ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa” (Kol. 3:3). Osteen ei ollenkaan pyri vetämään kuulijoitaan tähän korkeampaan päämäärään, Jumalalle elettyyn elämään. Sensijaan Jumalaa tulee manipuloida saadakseen itse mielihyvää. Luulen, että Osteen arvostaisi Jumalan myöhemmin tuomitsemaa Elifaan neuvoa Jobille: ”Tee siis sovinto ja elä rauhassa hänen kanssaan, niin saavutat onnen”
(Job 22:21).

Tarkastelkaamme joitakin yksityiskohtia.


Tarjous

Osteen’in vetovoima on siinä, mitä hän tarjoaa ja mikä ei ole vähemmän kuin hyvä terveys, yltäkylläisyys, rikkaus ja menestys: ”Jos sinä kehität kuvan voitosta, menestyksestä, terveydestä, yltäkylläisyydestä, ilosta, rauhasta ja onnellisuudesta, niin mikään maan päällä ei voi pidättää sinulta näitä asioita.”7 Koska nämä ovat useimpien hellimiä asioita ja koska Jeesus ilmoitti meille, että”missä sinun aarteesi on, siellä on myös sinun sydämesi” (Mt 6:21), niin on ennustettavissa, että näihin aarteisiin ohjaavan kartan viettelevä lupaus löytää monia kannattajia. Ja varmasti näin käy. Mutta mitä sitten ollaan tarjoamassa?

Terveys

Jos noudatamme Osteen’in opetuksia, voimme odottaa hyvää terveyttä. Hänen äidissään esimerkiksi todettiin kuolemaan johtava syöpä 20 vuotta sitten, mutta kun hän tunnusti hyvän terveyden ja on tänä päivänä vapaa syövästä (sivut 126-127). Itseasiassa yksi ”Toivon ilta”-tapahtumien kohokohdista on Osteen’in äidin todistus fyysisestä parantumisestaan – mikä tarkoittaa tietysti sitä, että yleisön joukossa olevat voivat myös parantua, jos tekevät, mitä Joel ehdottaa.

Yltäkylläisyys

Osteen julistaa, että me kaikki ilman rajoituksia olemme määrätyt kaikenlaiseen suuruuteen: ”Sinä olet syntynyt voittamaan. Sinut luotiin elämän ja yltäkylläisyyden mestariksi”(s.35). Hän tahtoo sinun elävän yltäkylläisyydessä. Hän tahtoo antaa sinulle sydämesi halut…. Jumala kääntää asiat ympäri sinun eduksesi” (s.78). Itseasiassa ja ilmeisesti riippumatta suhteestamme Jumalaan ”ennenkuin meidät edes muotoiltiin Hän ohjelmoi meidät elämään yltäkylläistä elämää, olemaan onnellisia, terveitä ja eheitä, mutta kun ajattelumme saastuu, se ei enää ole sopusoinnussa Jumalan Sanan kanssa” (s.114).

Kaksi asiaa pitäisi huomioida tässä yhteydessä. Ensiksikin Raamattu ei opeta mitään sellaista. Vaikka iankaikkinen elämä Herran kanssa on lunastettujen lopullinen osa, niin tuomio ja sitten tulinen järvi on kadotettujen lopullinen kohtalo (2.Ts. 1:9; Rev 20:14-15). Siihen saakka tässä elämässä sataa niin vanhurskaille kuin väärillekin ja uskovat voivat kärsiä yhtä paljon koettelemuksia kuin epäuskoiset, ehkä enemmänkin (Room 5:3-5; Jk. 1:2-4; 2.Kor. 4:8-12, 11:23-29; Hepr.11:35-40). On totta, että Psalmi 37:4 lupaa: ”Sinulla on ilo Herrassa, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämesi halajaa,” mutta kun vähän pohtii asiaa, niin voi nähdä, että se, joka iloitsee Herrassa, halajaa Jumalaa eikä pelkästään aineellisia siunauksia, hyviä pysäköintipaikkoja, menestystä liiketoimissa ja hyvää vaatevarastoa. Osteen’in ohjelma trivialisoi sen yltäkylläisen elämän, jota Jeesus tuli tarjoamaan seuraajilleen (Joh. 10:10).

Toiseksi, kun menestyksen opettajat käyttävät sanoja ”Jumalan Sana,” niin lukijan täytyy olla tarkkana, mitä sillä tarkoitetaan. Useinkin, kuten tässä tapauksessa, ”Jumalan Sana” ei ole viittaus Raamattuun, vaan sanoihin, joita Jumala muka puhuu Uskonsanan kannattajien kautta. Osteen ei siis syytä ihmisiä, että he ovat välinpitämättömiä Raamatusta, vaan, että he ovat välinpitämättömiä hänen itsensä kaltaisten miesten opetuksista. Tämä ei ole yhtään vähemmän kuin väite, että Jumala on ilmoittanut Sanansa erillään Raamatusta ja menestyksen saarnaajien kautta.

Rikkaus

“Jumala tahtoo kasvattaa sinun varallisuuttasi antamalla sinulle ylennyksiä, uusia ideoita ja luovuutta” (s.5), niin Osteen ainakin lupaa. Kuinka hän tietää tämän, koska Raamatun aikoina ylennykset eivät olleet yleinen käytäntö, uusilla ideoilla ja luovuudella ei ollut sitä arvoa, joka niillä on tänä päivänä ja rikkautta ei välttämättä nähty merkkinä Jumalan mielisuosiosta? Joku voisi vastata, että Daavid ja Salomo olivat rikkaita, mutta näin ei ollut Jeremian eikä Habakukin kohdalla, kumpikin hurskaita miehiä, jotka menettivät kaiken. Job menestyi aikansa, menetti kaiken ja sitten sai sen takaisin. Vihjasiko yksi Jobin ”lohduttajista” hänelle menestyksen filosofiasta? Oliko se käännepiste? Tuskin. Sitten vasta, kun Job katui röyhkeyttään, Jumala palautti hänen entisen rikkautensa eikä Hänellä ollut siihen mitään velvollisuutta. Raamatullinen periaate on, että Herra toimii suvereenisti elämässämme. Hän voi päättää siunata meitä rikkauksilla, tai Hän voi päättää siunata meitä ottamalla rikkaudet pois.

Mistä siis Osteen saa idean, että “Jumala tahtoo kasvattaa varallisuuttamme?” Hänen perustelunsa on hänen hyvin rajoitetussa ja valikoivassa kokemuksessaan. Hän kertoo esimerkiksi, että kun hänen isänsä oli ”valmis ylittämään menneisyyden rajat [soveltamalla tästä kirjasta löytyviä periaatteita], hän mursi tuon köyhyyden kirouksen perheessämme. Nyt sisarukseni ja minä ja meidän lapsemme, lastenlapsemme ja jopa lastenlastenlapsemme olemme kaikki kokemassa enemmän Jumalan hyvyyttä sen vuoksi, mitä yksi mies teki” (s.25). Tietysti voitaisiin esittää miljoonittain esimerkkejä kautta maailman ja historian köyhyydessä elävistä hurskaista ihmisistä ja rikkaiden lapsista, jotka tuhlaavat perintönsä ja etuoikeutensa, mutta Osteen näyttää mukavasti sivuuttavan sellaiset esimerkit. Sen sijaan hän on vakuuttunut, että ”Jumala tahtoo antaa sinulle oman talon”(s.35). USA:n hallitus ja pankkijärjestelmä näyttävät olleen samaa mieltä Osteen’in kanssa viimeiseentalousromahdukseen saakka. Nyt ne ovat ottamassa pois monia noista taloista. Se ei kuitenkaan pelota Osteen’ia. Hän on vakuuttunut, että me menestymme.

Menestys

Menestys on enemmän kuin terveys ja rikkaus. Se sisältää kaikki hyvät asiat, mitä elämä voi antaa. Ilmeisesti Jumala tekee töitä hartiavoimin tehdäkseen elämän meille helpoksi. Osteen lupaa: ”Se tulee tapahtumaan…. Äkkiä sinun tilanteesi paranee... Hän saa sinun unelmasi toteutumaan”(sivut 196-198). Tämän kaltaiset lausunnot eivät jätä tilaa syöpäpotilaalle, joka ei tule paremmaksi, tehtaan työntekijälle, joka on irtisanottu eikä koskaan enää löydä vastaavaa työtä, urheilijalle, joka vammautuu, niin että ura päättyy, tai kaikille häviäjille “American Idol”-kilpailun kokeissa. Sellaisilla ihmisillä olisi syy kyseenalaistaa Osteenin lausunto, että ”Jumala ei tehnyt sinusta keskinkertaista. Jumala loi sinut erottautumaan muita paremmaksi (s.82).” Vain parin minuutin pohdiskelu paljastaisi tämän lausunnon virhepäätelmän. Keskiarvon määritelmään kuuluu, että jokainen ei voi olla keskinkertaista parempi – jonkun on oltava joukon keskellä ja jonkun on edustettava häntäpäätä. Tällainen idea kuulostaa niin tutulta arvosana-inflaatiolta, joka nykyisin on käynnissä kouluissamme ja yliopistoissamme. Jos 90 % opiskelijoista saa A:n (average), mikä ei ole enää epätavallista, se ei tarkoita, että he olisivat fiksumpia kuin menneiden aikojen opiskelijat, se tarkoittaa vain, että arvostelusysteemi on muuttunut niin, että useammat opiskelijat (ja potentiaaliset työntekijät) luulevat olevansa menestyviä. Sitäpaitsi eikö Paavali sanonutkin, että niissä, joita Jumala kutsuu, ”ei ole monta inhimillisesti viisasta, ei monta mahtavaa, ei monta jalosukuista, vaan sen, mikä on hulluutta maailmalle, sen Jumala valitsi saattaaksensa viisaat häpeään…”(1.Kor 1:27)? Meidän Herramme mallit ja arvot eivät näytä olevan samoilla linjoilla Osteen’in kanssa. Osteen väittää edelleen: ”Sinä tulet saamaan usein etuoikeutettua kohtelua vain, koska sinun Isäsi on kuningasten Kuningas ja Hänen kirkkautensa ja kunniansa vuotaa yli sinun päällesi” (s.40). Osteen rukoilee: ”Isä, minä kiitän sinua, että minulla on sinun suosiosi” (s.41). Jumalan suosiolla Osteen tarkoittaa sellaisia maata järisyttäviä asioita, kuin täydellisen pysäköintipaikan löytämistä täydellä parkkialueella (sivut 41-42). Selittämättä jää, miksi täysin terve keski-ikäinen mies rukoilee ensiluokkaista parkkipaikkaa, vaikka hyvin tietää, että sellainen paikka voidaan kieltää joltakin, jolla on siihen suuremmat fyysiset tarpeet. Osteen myöntää, että Jumala ei aina vastaa hänen pysäköintirukoukseensa, mutta se ei tarkoita, että aikoisin lakata uskomasta Jumalan suosioon”(s.43). Osteen ei voi hävitä. Jos hän löytää parhaan paikan alueella, hänellä on Jumalan suosio. Jos hän pyörii 15 minuuttia onnistumatta tässä äärettömän tärkeässä tehtävässä, niin se ei suista hänen teologiaansa raiteiltaan.

Onnistuminen

“Jumala tahtoo sinun pääsevän pitemmälle kuin vanhempasi.” Tämä lausunto on vailla Raamatun todistuksen häivääkään.” Raamatussa päinvastoin on harvinaista, että lapsi ohittaisi hurskaan ja menestyvän vanhempansa. Edelleen sama on usein totta oman kokemuksemme perusteella – toiset lapset ohittavat vanhempansa, toiset eivät. Osteen'in väite on perusteeton.

Kuitenkin ettemme luovuttaisi meille kerrotaan: “Jumala tahtoo sinun elävän voittavaa voittoelämää. Hän ei tahdo, että selviät vain nipin napin. Häntä kutsutaan nimellä El Shaddai, ’God of more than enough (yltäkylläisyyden Jumala)’” (s.33, kursiivi Osteen'in). Asia vaan on taaskin päinvastoin: El Shaddai on Herrastamme Vanhassa Testamentissa käytetty nimi, joka usein käännetään ”Jumala Kaikkivaltias.” Se puhuu Jumalan kaikkiriittävyydestä ja on erityisesti kunnioitusta osoittava nimi. Osteen on keksinyt oman merkityksensä ja siinä prosessissa muuttanut Jumalan henkilökohtaiseksi namu-isiksemme, joka on valmis ojentamaan karkkeja jokaiselle, joka luulee löytäneensä salaisuuden hänen sydämeensä.

Hyvä minä-kuva

“Jumala tahtoo, että meillä on terve, myönteinen minä-kuva nähdäksemme itsemme mittaamattoman arvokkaina. Hän tahtoo, että minämme tuntuu meistä hyvältä... Jumala näkee sinut mestarina… Hän arvostaa sinua vahvana, rohkeana, menestyvänä, voittavana persoonana” (sivut 57-58). Todellako? Mistä lähteestä Osteen ottaa näkemyksensä minä-kuvasta? Ei ainakaan Raamatusta, joka missään ei mainitse sellaista asiaa. Hyvän minäkuvan tavoittelemisen asemesta Paavali varoittaa meitä, ”ettei tule ajatella itsestänsä enempää, kuin ajatella sopii, vaan ajatella kohtuullisesti” (Room. 12:3). Sen sijaan, että ottaisi vakavasti Raamatun ohjeen, Osteen iloisesti tavoittelee pop-psykologian muotivirtauksia. Hän jatkaa: ”Kun sinulla on kiusaus masentua, muistuta itseäsi, että Jumalan Sanan mukaan sinun tulevaisuutesi on kirkastumassa. Sinä olet matkallasi uudelle kirkkauden tasolle” (s.67). Ikuisuutta ajatellen tämä on totta Jumalan lapselle, mutta luvata, että näin olisi tässä elämässä, on puhdasta petosta. Ja koska Osteen ei tee kirjassaan mitään eroa lunastetun ja uudestisyntymättömän välillä, niin hän tarjoaa väärän ja kadottavan toivon useimmille yleisössään, eli niille, jotka eivät tunne Kristusta Vapahtajanaan.

Uskonkäsitykset

Mihin Osteen perustaa uskonkäsityksensä? Ei ainakaan Raamattuun, sillä Raamattu ei missään opeta mitään edes kaukaisesti tätä kristinuskon menestysbrändiä muistuttavaa. Se ei tarkoita, että kirjassa, Your Best Life Now, ei olisi raamattuviittauksia ollenkaan, vaan että ne harvat, joita yritetään, ovat kaikki toivottomasti ulkona kontekstista tai väännetty tunnistamattomiksi (ks..sivut 10,14,18, 30-31, 33, 61, 76, 79-83, 87-89, 104, 115, 129-130, 134,164). Osteen huomauttaa ajoissa ja usein, että hänen näkemyksensä eivät pohjimmiltaan tule Raamatusta, vaan hänen ja toisten kokemuksista. Silti Osteen kirjoittaa johdannossa: “Näiltä sivuilta löydät seitsemän yksinkertaista ja kuitenkin syvällistä askelta elämäsi parantamiseksi riippumatta nykyisestä onnistumisesi tasosta, tai sen puuttumisesta. Minä tiedän, että nämä askelet toimivat, koska ne ovat toimineet perheeni jäsenten, ystävieni ja työtoverieni elämässä, kuten myös omassa elämässäni”(s. 8).

Osteen tukee väitettään käyttämällä lukuisia yhden ja toisenkin lajin menestystarinoita. Jotkut hänen tarinoistaan ovat mahdottomia ja/tai parhaimmillaankin mahdottomia dokumentoida ja siksi nostattavat punaisen lipun koskien hänen rehellisyyttään (sivut. 12, 23, 73, 122, 161, 167, 201- 202, 229, 280-281, 292). Toiset ovat hyvin valikoituja esimerkkejä onnellisista lopuista (ks. Sivut 4, 7-8, 27, 111-112, 125, 127, 199-200, 246). Sellaisten tarinoiden tuloksena Osteen voi luvata, että jos hänen teoriansa omaksutaan, niin “äkkiä asiat muuttuvat, äkkiä tuo liiketoiminta lähtee käyntiin. Äkkiä sinun miehesi haluaa suhteen Jumalan kanssa. Äkkiä tuo uppiniskainen lapsi tulee kotiin. Äkkiä Jumala toteuttaa sinun toiveesi ja unelmasi.” (s. 199). Tai sitten ei! Selittämättömästi (ottaen huomioon hänen uskonkäsityksensä ja väitteensä, että Jumala tuo menestyksen elämäämme, jos noudatamme kaavaa) Osteen'in täytyy myöntää, että kaikki asiat eivät pääty menestykseen. Sekä hänen sisarensa, että isänsä, kokivat avioeron (sivut 151, 176), jotkut eivät parannu (sivut 181-182), asiat eivät aina mene, kuten haluamme (sivut 207-209), hänen isänsä kärsi munuaisten vajaatoiminnasta ja sai dialyysihoitoa vuosien ajan (s.247) ja kuoli sydänkohtaukseen. Samalla kun Osteen julistaa, että “Jumala ei lähetä vaikeuksia,” hän myöntää, että “joskus Hän sallii meidän mennä niiden läpi” (s.205), mutta tosiasia on, että jopa Osteen’in tarinateologisessa maailmassa Jumalan ihmiset kärsivät samoja ala- ja ylämäkiä, onnistumisia ja epäonnistumisia, terveyttä ja sairauksia jne., kuin epäuskoiset. Tarvitsee vain vilkaista Psalmeja todetakseen, että tämä ei ole meidän “paras elämämme nyt.” Me elämme turmeltuneessa maailmassa ja kunnes Herra palaa tämä synnin saastuttama universumimme tuo usein meille surua ja pettymystä. Tarinoita onnistumisesta ja epäonnistumisesta voidaan kertoa loputtomasti, mutta sellaiset tarinat eivät ole totuuden eivätkä elämänkään perustus,vaan Jumalan Sana.

Menetelmät

Ottamalla monia valikoituja tarinoita ja ohittamalla sen, mitä Jumalalla olisi sanottavaa, Osteen kuitenkin esittää menetelmän, jonka hän lupaa tuovan runsauden, menestyksen, terveyden ja yltäkylläisyyden. Tämä systeemi ei rajoitu vain Osteen'iin, koska se on tullut hänelle melkein sanasta sanaan em. menestyssaarnaajilta, mutta hän on vienyt tämän väärän opetuksen uudelle yleisölle. Tarkastelkaamme, kuinka ohjelma toimii.

On olemassa kolme perusaskelta “sinun parhaaseen elämääsi nyt.”

Visualisoiminen

Aloitusaskel Osteen'in ohjelmassa on visualisoiminen: “Ensimmäinen askel elämään kaikilla mahdollisuuksillasi on, että laajennat näkyäsi. “Elääksesi parastasi nyt” sinun täytyy alkaa katsella elämää uskon silmin ja nähdä itsesi nousevan uusille tasoille. Näe liiketoimiesi käynnistyvän. Näe avioliittosi korjautuvan. Näe perheesi menestyvän. Näe unelmiesi toteutuvan. Sinun täytyy saada idea siitä ja uskoa sen olevan mahdollista, jos joskus toivot kokevasi sen” (s.4, korostus Osteen'in).

Syy, miksi visualisoiminen on välttämätöntä, on, koska sillä on voima saada aikaan se, mitä visioit. “Sinä tuotat sen, mitä jatkuvasti näet mielessäsi... Jos kehität kuvan voitosta, menestyksestä, terveydestä, runsaudesta, ilosta, rauhasta ja onnellisuudesta, niin mikään maan päällä ei voi pidättää sinulta näitä asioita... Ala odottaa ylennyksiä ja yliluonnollista kasvua. Sinun täytyy ideoida se sydämessäsi ja mielessäsi, ennenkuin voit saada sen... Sinun täytyy tehdä kasvulle tilaa omassa ajattelussasi ja silloin Jumala voi saada nuo asiat toteutumaan” (sivut 5-6).

Ilmeisesti Jumalakin on sen armoilla, mitä me visualisoimme; koska: “Ajatukset [ei Jumala] määräävät kohtalon” (sivu 101). “Jos et ajattele ruumiisi voivan parantua, se ei parane koskaan... Kun ajattelet positiivisia, erinomaisia ajatuksia, ne työntävät sinua kohti kohti suuruutta, jota väistämättä seuraa kasvu, ylennys ja Jumalan yliluonnolliset siunaukset.” (s. 104).

Usko

Ei riitä, että ajattelemme ja visualisoimme, mitä haluamme, vaan meidän täytyy myös ilmaista usko. “Jumala toimii uskon kautta. Sinun täytyy ensin uskoa ja sitten vasta saat (s. 33). “Me saamme, mitä uskomme. Valitettavasti tämä periaate toimii yhtä vahvasti kielteisessä kuin myönteisessäkin” (s. 72). “Ymmärrä tämä: Jumala auttaa sinua, mutta sinä annat ratkaisevan äänen... [meidän täytyy] päästä sopimukseen Jumalan kanssa” (s. 74). “Uskomme on se, joka aktivoi Jumalan voiman” (s. 306). “ On tärkeää, että visualisoimme sen, mitä haluamme ja odotamme (“ilmaisemme uskon”), koska uskomme vetää puoleensa sen, mitä visualisoimme.

Vaikka Osteen ei missään käytä siitä nimitystä “vetovoiman laki,” niin pane merkille sen samankaltaisuus verrattuna samaan käsitteeseen, jota opettavat sellaiset New Age'n opettajat kuin Eckhart Tolle, Rhonda Byrne ym. “Elämäsi noudattaa odotuksiasi. Mitä odotat, sitä saat (s.13). “Ajatuksiimme sisältyy suunnaton voima. Muista, että vedämme elämäämme sen, mitä alituisesti ajattelemme. Jos asumme aina kielteisessä, me vedämme puoleemme kielteisiä ihmisiä, kokemuksia ja asenteita. Jos aina asumme peloissamme, me vedämme lisää pelkoa. Sinä asetat elämäsi suunnan ajatuksillasi” (s.109).

Sanat

Kuitenkaan ei riitä, että ajattelemme hyviä ajatuksia ja ilmaisemme uskoa niihin. On välttämätöntä puhua toiveemme ääneen. Juuri siksi menestysevankeliumia sanotaan usein “Uskonsanan” liikkeeksi – koska voima on puhutussa sanassa. Seuraa Osteen'in ajatuksenjuoksua: “Sanoillamme on suunnaton voima ja tahdommepa tai emme, me annamme elämän sille, mitä sanomme, joko hyvää tai pahaa... Sanat ovat kuten siemenet, puhumalla niitäääneen ne istutetaan alitajuntaamme ja alkavat elää omaa elämäänsä” (s. 122). Osteen ehdottaa: “Kun aamulla nouset ylös, katso peiliin ja sano: 'Minä olen arvokas. Minä olen rakastettu. Jumalalla on suuri suunnitelma minun elämääni varten. Minulla on suosio, minne ikinä menen. Jumalan siunaukset ajavat minua takaa ja saavuttavat minut. Kaikki mihin kosken, menestyy ja onnistuu. Olen innostunut tulevaisuudestani!' Ala puhua sellaisia sanoja ja ennen pitkää sinä nouset uudelle hyvinvoinnin, onnistumisen ja voiton tasolle. Sanoissamme on todella voima” (s. 123).

Mutta on vielä enemmän. Meidän täytyy puhua myös vaikeuksillemme: “Mikä tahansa sinun vuoresi onkaan, sinun täytyy tehdä enemmän kuin ajatella sitä, enemmän kuin rukoilla sen vuoksi; sinun täytyy puhua tuolle esteelle... Ala kutsua itseäsi parantuneeksi, onnelliseksi, ehjäksi, siunatuksi ja menestyväksi. Lakkaa puhumasta Jumalalle, kuinka suuria sinun vuoresi ovat ja ala puhua vuorillesi, kuinka suuri sinun Jumalasi on” (s.124). Osteen voi luottavaisesti luvata meille: “Ystävä, suussasi on ihme” (s. 125). Kuinka niin? “Sillä hetkellä, kun puhut jotakin, sinä synnytät sen. Tämä on hengellinen periaate ja se toimii olipa se, mitä sanot hyvää tai pahaa, myönteistä tai kielteistä” (s.129). Siksi: “Sinun täytyy alkaa rohkeasti tunnustaa Jumalan Sanaa käyttäen sanojasi edetäksesi elämässä, herättääksesi elämään niitä suuria asioita, joita Jumalalla on varastossa sinua varten” (s.130).

Ja se riippuu kokonaan meistä onnistuuko tällainen elämä. “Jumala on jo tehnyt kaiken, mitä aikoo tehdä. Pallo on nyt sinulla. Jos haluat onnistua, jos haluat viisautta, jos haluat olla menestyvä ja terve, sinun on tehtävä enemmän kuin mietiskellä ja uskoa. Sinun täytyy rohkeasti julistaa uskon ja voiton sanoja itsesi ja perheesi ylitse” (s.132). Osteen esittää puhtaan oman avun ohjelman ja kastaa sen Jumalan nimeen. Ne, jotka eivät saavuta näitä luvattuja etuja, voivat syyttää vain itseään, koska ilmeisesti eivät noudata Osteen'in kaavaa.

Johtopäätös

Milloin tahansa muka Jumalan ja Jumalan kansan asiat tulevat tämän langenneen maailman asukkaiden suosimiksi, niin silloin meidän olisi viisasta askeltaa varoen ja olla erikoisen tarkkaavaisia. Juutalaiset vainosivat ja/tai tappoivat lähes jokaisen profeettansa (Apt. 7:52). Apostolit olivat maailman halveksimia ja Jeesuksen murhasivat ne, joita Hän tuli pelastamaan. Jeesus lausui siunauksen niille, joita vainotaan vanhurskauden tähden (Mt. 5:11) ja varoitti: “Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat” (Joh. 15:20). Miksi? Koska sana rististä on hullutusta niille, jotka joutuvat kadotukseen (1.Kor. 1:18). Sen vuoksi kun havaitsemme, että epäuskoiset kiittävät jotakin palvelujärjestöä, miestä tai naista, niin voimme olla varmoja, että joko uudestisyntymätön ihmiskunta ei vielä ole käsittänyt, mitä sanotaan, tai sitten se, mitä sanotaan, on sopusoinnussa sen kanssa, mitä epäuskoinen jo uskoo. Kuten olemme osoittaneet, niin Osteen'in sanoma on täsmälleen sitä, mitä epäuskoiset ja sinisilmäiset kristityt haluavat uskoa ja he ovat innoissaan, kun on joku, joka väittää olevansa luotettava puhemies sen puolesta, että Jumala on samaa mieltä heidän kanssaan. Tämä selittäisi Osteen'in uskomattoman menestyksen, mutta se ei selitä eikä puolusta tunnustavien kristittyjen käsittämätöntä sinisilmäisyyttä ja kypsymättömyyttä.

(Endnotes)
1 Taken from The Secret DVD.
2 Hank Hanegraaff, Christianity in Crisis (Eugene, Oregon: Harvest House Publishers, 1993), p. 74, 75.
3 Ibid., p. 80.
4 Ibid., pp. 83, 84.
5
http://churchrelevance.com/top/100-largest-churches-in-america-of-2008. It is worthy of note that accordingto this source, attendance has dropped by 3,500 people from the previous year; a virtual megachurch in its own right.
6 Joel Osteen, Your Best Life Now (New York: Faith Word, 2004), p. 212.
7 Quotes and page numbers throughout the rest of this book are taken from Osteen, Your Best Life Now.

perjantai 14. elokuuta 2009

Kiista Obaman syntymäpaikasta

Seuraavassa CE:n artikkelissa David Bay pohdiskelee Perustuslaillisen Konventin mahdollisuutta ratkaistaessa ongelmaa, joka on syntynyt presidentti Obaman virallisen syntymäpaikan suhteen.


Onko tämä kriisi Obaman syntymäpaikan suhteen johdattamassa meitä Perustuslailliseen Konventtiin (Constitutional Convention, ConCon)?

Alaotsikko: Illuminati on vain kahden osavaltion päässä saavuttamasta heidän himoittua Perustuslaillista Konventtia (kokousta), myös tunnettu Mannermaan Kongressina (Continental Congress). Jos tämä kriisi eskaloituu johtuen siitä, että Obaman osoitetaan olevan syntyperäinen Kenian kansalainen, ei Hawaijin, niin tulevatko konservatiivit olemaan niin innokkaita pääsemään hänestä eroon ja todella iskemään hampaansa perustuslailliseen sopimukseen koskien kansalaisuutta, jotta he kannattaisivat ConCon:a ”ratkaisemaan pulman”?

Tämä artikkeli on myös pohjustus vaaroista meidän Perustuslaillisen Konventin suomille vapauksille.


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


OLET NYT TERÄNSUULLA

Copyright © 2009 Cutting Edge Ministries. All rights reserved.


Kun tämä aihe Barack Obaman syntymäpaikasta purkautui esille vuoden 2008 presidentinvaalikampanjan aikana, minä olin sitä mieltä että Illuminati ei koskaan, ikinä sallisi tämän kysymyksen suistavan miestä jonka he ilmeisesti olivat valinneet presidentiksi tänä kyseisenä aikana. Viimeisten 20 vuoden kuluessa, minä olen oppinut ymmärtämään kuinka perusteellinen Illuminatin suunnitelma on; he kirjaimellisesti poikkiviivaavat jokaisen ”t”:n ja pisteyttävät jokaisen”i”:n, kun he valmistautuvat toteuttamaan heidän suunnitelmaansa.

Sen tähden, jos Obamalla ei ole syntymätodistusta, joka todistaa hänen syntyneen Yhdysvalloissa, minulla olisi tarpeeksi luottamusta Illuminatin suunnitelmaan uskoakseni että he ammattimaisesti loisivat sellaisen, joka läpäisisi minkä tahansa väärennöstestin.

Lisäksi, jos asia joskus menisi pisteeseen, missä Obaman osoitettaisiin syntyneen ulkomailla, ja siten hän ei olisi perustuslaillisesti kelvollinen palvelemaan presidenttinä, niin sitten se oli Illuminatin suunnitelma; he tulisivat runnomaan perustuslaillisen kriisin, joka toimisi heidän hyödykseen. Ainoa kysymys joka sitten tulisi eteen, olisi se, että minkälaisen perustuslaillisen kriisin globaali eliitti haluaa juuri nyt? Onko olemassa perustuslaillista riitakysymystä, jonka puolesta he ovat työskennelleet lähimenneisyydessä?

Vastaus tähän kysymykseen on ”Kyllä”!

Viimeisten neljän vuosikymmenen aikana, Illuminati on yrittänyt avata Perustuslaillisen Konventin (ConCon) tarkoituksenaan ”ratkaista suunnattomia ongelmia”, joita Perustuslaki on tuottanut Amerikan 200-vuotisen olemassaolon aikana. Konservatiivit ovat taistelleet tätä asiaa vastaan kaikella tarmollaan ja ovat säilyttäneet ConCon:n kaikelta jota ollaan perustamassa. Kuitenkin, Illuminati on vain kahden osavaltion päässä saamasta vaadittua 34 osavaltiota kokoon vahvistaakseen kutsun sellaiselle konventille. Mutta, näyttää siltä, että eliitiltä on loppunut bensa tässä asiassa; sen vuoksi, kriisi täytyy tarkoituksellisesti luoda joka tarjoaisi välttämättömän pakkotilanteen saamaan loputkin kaksi osavaltiota ratifioimaan, jotta Perustuslaki voidaan repiä kappaleiksi ConCon:n aikana.

Itse asiassa, nämä salaseurojen tyypit rakastavat laatia sellaista käsikirjoitusta, jotta heidän vihollisensa ovat niitä, jotka antavat sysäyksen juuri sen suunnitelman saavuttamiselle jota he alun perin halusivat. Tämä riitakysymys presidentti Obaman kelvollisuudesta saattaa olla sellainen asia joka suututtaa konservatiiveja niin paljon, että tarpeeksi monet heistä kannattaisivat ConCon:a. Jos Obaman osoitetaan olevan perustuslaillisesti kelvoton presidentiksi, ja hän kieltäytyy eroamasta, vastaus, joka esitettäisiin, saattaisi olla Perustuslaillinen Konventti. [Viimeisen Pohjan kuninkaan, eli Antikristuksen, sanotaan olevan kelvoton Totuuden kirjassa (Dan. 11:21). Viimeiset kaksi USA:n presidenttiä, Bush ja Obama, ovat eräänl. kelvottomia. Suom. huom.]

Aloittakaamme selkeällä käsityksellä että globaali eliitti luottaa vahvasti tämänhetkisiin amerikkalaisten asenteisiin suoda heille voitto tässä suuressa sodankäynnissä meidän kallisarvoista perustuslakiamme vastaan. 9/11 -iskuista lähtien, liian monista amerikkalaisista on tullut juuri senkaltaisia ihmisiä, joista Benjamin Franklin varoitti.

Benjamin Franklin varoitti – ”Ne ihmiset jotka luopuisivat joistakin heidän vapauksistaan saadakseen turvallisuutta, eivät ansaitse kumpaakaan, vapautta eikä turvallisuutta.” 1776, Circa

Nämä viisaat varoituksen sanat kaikuvat voimakkaasti minun historiallisissa korvissani kun minä pohdin ConCon:n mahdollisuutta. Benjamin Franklin kehotti Mannermaan Kongressin jäseniä pysymään päättäväisinä ja leppymättöminä heidän taistelussaan Englannin valtaistuinta vastaan, hylkäämällä kaikki kompromissiesitykset. Jos vanhan Benin neuvosta ei olisi otettu vaarin, Amerikka luultavasti olisi jäänyt brittiläisen komennon alle. Amerikkalaiset eivät olisi saaneet heidän ihania vapauksiaan ja heidän ihmeellistä perustuslaillista hallintoaan, joka on suojellut meitä tyrannimaisten Englannin kuninkaiden ja kuningattarien päähänpistoilta.

Panokset olivat korkeita silloin, mutta ne ovat nyt jopa korkeammalla. Me olemme osoittaneet että meidän johtomme ei ole amerikkalainen vaan illuministinen, ei isänmaallinen vaan globalistinen, ja ei kristillinen vaan saatanallinen. He ovat voimakkaasti siirtämässä maailmaa Antikristuksen Uuden Maailman Järjestyksen valtakuntaan, jossa saatana itse kontrolloi marionettien lankoja.

Koska on ryhdytty massiivisiin ponnistuksiin kumoamaan meidän perustuslaki, tai muuttamaan sitä Perustuslaillisen Konventin [ConCon] kautta, meidän pitäisi olla hyvin, hyvin huolissaan mielipidetutkimuksesta joka kysyy erityisen kysymyksen Perustuslain muuttamisesta, ja saa enemmistöltä myönteisen vastauksen! [Danielin kirjassa sanotaan, että Antikristus, pieni sarvi, muuttaa ajat ja LAIN (Dan. 7:25). Suom. huom.] Tarkastelkaamme nyt tätä mielipidetutkimusta, suoritettu 10 vuotta sitten.

UUTISKATSAUS: ”Amerikan Gallup: Amerikkalaiset valmiita vaihtamaan joitakin arvossa pidettyjä vapauksia suurempaan turvallisuuteen heitä itseään – ja heidän lapsiaan – varten”, USA Weekend Report, Gregg Easterbrookin erikoisraportti, 2.-4. heinäkuuta 1999, s. 6-8

”Vain kaksi kuukautta Columbine High Schoolin verilöylyn jälkeen Coloradossa, kauhistuttavat nuorten tekemät aserikokset ovat saavuttaneet sellaiset valloilleen päässeet mittasuhteet, että niistä on vaikea pitää lukua. Hyväksyisivätkö amerikkalaiset uudet rajoitukset koskien aseita ja Hollywoodia – ja luopuisivat joistakin vapauksista – estääkseen toisen Columbinen? Tuo on sitä mitä USA Weekend -mielipidetutkimus on selvittänyt.”

”Luopua joistakin vapauksista” on iskulause, jonka pitäisi saada kaikenlaiset punaiset valot välkkymään aivoissasi. Milloin tahansa hallitus pystyy suostuttelemaan joitakin ihmisiä luopumaan joistakin heidän vapauksistaan joksikin ajaksi, se tavallisesti ei ole kauan kestävää kunnes hallitus pystyy löytämään tarpeeksi verukkeita viemään kaikki vapaudet kaikilta ihmisiltä kaikeksi ajaksi. Tämä on liukas mäki, johon me olemme nyt astuneet, ja kaikkien amerikkalaisten pitäisi olla hyvin, hyvin huolestuneita, ellei jopa suoranaisesti pelästyneitä.

”Tieteellinen 1,005 aikuisen mielipidekysely näyttää dramaattista kannatusta ympäri kansakunnan, ja läpi seksuaali- ja rotulinjojen, ankaralle aseiden sääntelylle, vähemmälle tarpeettomalle väkivallalle viihdeteollisuudessa, ja tehostetuille turvatoimenpiteille julkisissa paikoissa. Mielipidetiedustelu vihjaa että Columbine on saattanut olla käännekohta julkisessa mielipiteessä… Columbinen tapaus on saattanut muuttaa tunteita monilla alueilla. Kyselyyn vastaajat osoittavat yllättävää halukkuutta määrätä uusia rajoituksia, hyväksyä määräyksiä, sellaisia, kuten metallinpaljastimet – jopa muuttaa Perustuslakia – vastineena suuremmasta turvallisuudesta heitä itseään ja heidän lapsiaan varten.”

Pysähdy juuri siihen! ”Kyselyyn vastaajat osoittavat yllättävää halukkuutta … muuttaa Perustuslakia”? [Sehän on ihan selvä juttu, että USA:n perustuslaki muuttuu seuraavan Amerikan maaperälle kohdistuvan suuren terrori-iskun tuloksena. Suom. huom.]

TUNNETKO PERUSTUSLAILLISEN KONVENTIN KAUASKANTOISET VALTUUDET?

Tämä ehdotus järjestää Perustuslaillinen Konventti perustuslain muuttamiseksi johtaisi ehdottomasti meidän vapauksiemme menettämiseen! Vuosikymmenten ajan tähän hetkeen saakka, Uuden Maailman Järjestyksen puolestapuhujat ovat epätoivoisesti yrittäneet saada Perustuslaillista Konventtia koolle, olipa syy mikä tahansa. Sinä ymmärrät, he tietävät jotakin Perustuslaista (Constitutional Law), jota valtava amerikkalaisten enemmistö ei kerta kaikkiaan tunne, koska meitä on niin huonosti koulutettu meidän julkisissa koulujärjestelmissä.

He tietävät että, vaikkakin Perustuslaillinen Konventti kutsutaan koolle vain yhden kapea-alaisen asiakysymyksen tähden, niin heti kun puheenjohtajan nuija laskeutuu Konventin päälle, joka ikinen sana, lause, artikkeli ja lisäpykälä avataan sepposen selälleen muutosta tai poistoa varten! Joten, jos me amerikkalaiset olisimme ehdottomasti ”vakuuttuneita” siitä, että ainoa asiakysymys, josta äänestetään Perustuslaillisessa Konventissa, olisi päätös yhdestä asiasta, sellaisesta, kuten Perustuslain toisesta lisäpykälästä (the Second Amendment), jotta rikollisille, ja ihmisille, jotka ovat henkisesti häiriintyneitä, tehtäisiin vaikeammaksi saada aseita, niin heti kun Konventti aloittaa, joka ainut sana meidän kallisarvoisesta perustuslaista avattaisiin yhtäkkiä mille tahansa muutokselle, jonka Konventin osanottajien enemmistö haluaisi tehdä. Koska me tiedämme, että minkä tahansa sellaisen Perustuslaillisen Konventin edustajisto olisi ”pakattu” Uuden Maailman Järjestyksen ihailijoilla – käsittäen monia ”konservatiiveja” lammasten vaatteissa – me voimme 100%:n varmuudella sanoa, että perustuslaki joka tulee ulos sellaisesta konventista olisi sellainen, jossa Liittovaltion hallitus voisi ottaa pois meidän vapauksiamme.

Jos sinä et usko minua tämän suunnitellun Perustuslaillisen Konventin petoksen suhteen, kuuntele Concerned Women For America -järjestön Phyllis Schaflya. Phyllis kirjoitti uutiskirjeessään joulukuun 2:sena 1985, kun vaatimus Perustuslaillisesta Konventista [ConCon] näytti todennäköisesti menevän läpi. Veruke silloin oli tasapainotetun budjetin muutosehdotus (Balanced Budget Amendment). Kuuntele tarkkaan hänen varoitustaan.

”Edustajainhuoneen lakivaliokunnan (House Judiciary Committee) kuulemisessa tänä vuonna, Duken yliopiston lakiasiain professori Walter Dellinger kutsui Perustuslaillisen Konventin [ConCon] ajamista koolle ’klassiseksi tapaukseksi perustuslaillisesta aseta syötti-ja-kytke päälle (bait-and-switch) -toiminnasta’. ConCon:n puolestapuhujat houkuttelevat lainsäätäjiä perusteilla BBA:sta [Balanced Budget Amendment], ja sitten saavat heidät koukkuun uuteen päätöslauselmaan vaatien Perustuslaillista Konventtia, joka on kovin erilainen. Poliittiset aktivistit, jotka ajavat tarmokkaasti ConCon:a, puhuvat haarautuneilla kielillä koskien sitä, haluavatko he todella vai eivätkö halua ConCon:n ottavan paikkaansa. Kongressiedustaja Larry Craig (R-ID) kannattaa ConCon:n päätöksiä yksinkertaisesti taktisena vetona, väittäen että ne tulevat pakottamaan Kongressin käymään päättäväisesti käsiksi ja hyväksymään tasapainotetun budjetin muutosehdotuksen (BBA).” TNA / 2. joulukuuta 1985 (s. 17)

Todellakin, kongressiedustaja Craig puhui haarautuneella kielellä. Hän tuntee suunnitelman. Heti kun saat ConCon:n koolle, mistä tahansa kapea-alaisesta syystä, sinulla on kyky ajaa läpi mikä tahansa muutos, jonka enemmistö haluaa tehdä meidän ihmeelliseen, kallisarvoiseen perustuslakiimme. Juuri kun meidän vapauksiamme ollaan karsimassa, liberaali media löytää keinon punoakseen tilanteen niin että harhaanjohdetttu enemmistö, itseään palvelevat amerikkalaiset tulevat palavasti tukemaan orjuuttamista!

Vuosikymmenten ajan, Amerikan perustuslaki on ollut pääasiakirja, seisoen ryntäävän Uuden Maailman Järjestyksen ja tämän maan köyhien kansalaisten, jotka odottavat orjuuttamistaan, välissä. Saatana näkisi mielellään tämän asiakirjan silppuna ja hänen Helvettinsä tulessa. Tämä heltymätön kampanja aseita vastaan voi lopulta antaa meidän illuministijohtajille voiton jota he ovat aina tavoitelleet.

Palatkaamme nyt takaisin tämän kauhistuttavan mielipidekyselyn yksityiskohtiin.

Perustuslain muuttaminen – Vahvat enemmistöt kautta linjan kannattavat Perustuslain ensimmäisen lisäpykälän säilyttämistä koskien oikeuksia sananvapauteen, kokoontumisvapauteen, ja lehdistönvapauteen – mutta Perustuslain toisen lisäpykälän säilyttäminen koskien vapautta omistaa aseita epäonnistui vetämään puoleensa enemmistöä. Vain 45% kysellyistä sanoo, että oikeus kantaa aseita pitäisi säilyttää juuri sellaisena kuin se on nyt; 52% kysellyistä muokkaisi tai poistaisi sen.” Jälleen kerran, niiden amerikkalaisten, jotka haluavat sananvapauden, kokoontumisvapauden, ja lehdistönvapauden säilyvän, olisi parempi pitää tiukasti kiinni mitä tahansa yritystä vastaan kutsua Perustuslaillinen Konventti muuttamaan ”ainoastaan” Perustuslain toista lisäpykälää. Me tulemme kaikki heräämään eräänä aamuna havaitaksemme, että kaikki meidän perustuslailliset oikeutemme on viety meiltä pois! Ihmiset, tämä on äärimmäisen vakava asia, ja yhtenä joukkona meidän täytyy taistella vastaan hinnalla millä hyvänsä, ilman kompromissia. Tavallisille amerikkalaisille täytyy kertoa selvästi, rohkeasti, ja äänekkäästi luontaisista vaaroista joita sisältyy Perustuslaillisen Konventin herättämiseen, huolimatta siitä kuinka ”kiihkeitä” ja kuinka ”pakottavia” asiakysymykset näyttävät olevan tällä hetkellä.

Asekontrolli – Seitsemänkymmentä prosenttia kysellyistä kannattaa uusia rajoituksia aseiden omistukseen. Kun tullaan aseiden kieltämiseen kertakaikkisesti, kaksi kertaa niin paljon on ihmisiä, 19%, jotka arvelevat että suurin osa aseomistuksista pitäisi kieltää, kuin niitä, jotka arvelevat että aseiden pitäisi olla sääntelemättömiä, eli 9%. Naiset, köyhät ja nuoremmat vastaajat olivat suurimmaksi osaksi lisärajoitusten kannalla; nuo ovat myös ryhmiä, jotka ovat uhanalaisimpia rikoksen kohteita. ’On liian helppoa saada ase, ja heidän täytyy tehdä se vaikeammaksi’, sanoo Angel Oakfor, 28, Hawthornesta, Kaliforniasta.’ ”

Tämäntyyppisissä asenteissa, asekysymys on tämä: ”Aselupa = Rikos” (Access = Crime). Tietysti, tämä väittämä on idioottimaisen väärä! Ase on eloton esine, ja sitä voidaan käyttää hyviin tai pahoihin tarkoituksiin, riippuen kokonaan henkilöstä joka käsittelee asetta. John R. Lott, Jr., kirjoittamassaan kirjassa, ”More Guns, Less Crime” (Mitä enemmän aseita, sitä vähemmän rikoksia) hukuttaa lukijan tilastoilla, jotka osoittavat että, kun ihmisillä yhteisössä on oikeus kantaa kätkettyjä aseita, rikollisuusaste tuossa yhteisössä putoaa huikeilla kaksinumeroisilla luvuilla, joskus yli 75%! Sinä ymmärrät, rikolliset haluavat varastaa, mutta mitä varmimmin he eivät halua kuolla prosessissa. Sen tähden, heitä ohjaillaan laajalti ja suoraan yhteisöstä, jossa sen kansalaisilla on laillinen oikeus kantaa kätkettyjä aseita.

Minä esitän sinulle että, jos missä tahansa ampumistapauksessa, jotka ovat kauhistuttaneet tätä maata menneinä kahtena vuosikymmenenä, olisi jollakulla välikohtauksen aikana ollut mukanaan kätketty ase, niin tulos olisi ollut täysin erilainen. Itse asiassa, jos ampujat olisivat tienneet että he todennäköisesti kohtaisivat vastarintaa ”uhreilta”, jotka olivat aseistettuja, he eivät luultavasti olisi hyökänneet alunperinkään. Mutta, jos he kuitenkin hyökkäsivät, heidän ampumiseensa olisi todennäköisesti vastattu ampumisella yhden tai useamman siviilin toimesta jotka olivat tulilinjalla, ja vastaamassa tuleen. Mitä todennäköisimmin, kuolonuhrien lukumäärä olisi jäänyt paljon vähemmäksi.

Sen vuoksi, todellinen lausunto, jonka ihmisten pitäisi antaa, on jotakin tämänkaltaista: ”Ampujat havaitsevat aivan liian helpoksi vahingoittaa ja tappaa siviilejä; meidän täytyy tehdä ampujille vaikeammaksi tulittaa heidän aseillaan rangaistuksetta.” Useimmat poliisilaitokset kannattavat siviilien aseistamista, koska he tietävät että heidän miehensä eivät voi olla kaikkialla heti paikalla, ja useimmat epäilemättä eivät voi tarjota yksilöllistä turvaa väestölle.

Historia kertoo, että joka ainoa diktatuurihallinto historiassa on riisunut yleisön aseista, ja on sitten mennyt varsin pitkälle pitääkseen heidät aseistamattomina. Koska tulevan Uuden Maailman Järjestyksen suunnitellaan olevan diktatorisin koko maailmanhistoriassa, meidän pitäisi odottaa että he epätoivoisesti haluavat riisua ensiksi amerikkalaiset aseista. Minä arvelen että on hyvin todennäköistä, että meidän viranomaiset odottavat seurakunnan ylösoton jälkeistä aikaa. He tietävät että kymmenet miljoonat uudestisyntyneet kristityt maailmanlaajuisesti ovat myös aseiden omistajia.

Nämä ovat vain joitakin perustuslaillisia takuita jotka Illuminati haluaa repiä ulos Perustuslaista. Oikeus harjoittaa valitsemaamme uskontoa, oikeus kokoontua rauhanomaisesti ja oikeus valita keiden kanssa me haluamme yhdistyä, ovat Perustuslaillisen Konventin kannattajien pääkohteita. Kun me seuraamme tapahtumia, jotka ovat tulleet julki liittyen tähän kysymykseen Obaman kelvollisuudesta olla presidentti, meidän täytyy välttää houkutusta sallia ConCon:n olevan pakotettu vastaus yllämme ratkaistaessa tätä ongelmaa tulevaisuudessa.

Jo nyt, minä olen nähnyt ehdotuksen olevan liikkeellä muuttaa Perustuslakia niin että Obama ei voisi palvella toista kautta presidenttinä. Perustuslain muuttaminen on avainfraasi. Minä luulen, ettei mene pitkään ennen kuin joku tekee ehdotuksen järjestää konventti, joka voisi keskittyä tähän kelvollisuuskysymykseen. Arvostelukykyisten konservatiivien täytyy vastustaa voimakkaasti tätä läpinäkyvää yritystä riisua meidän perustuslaki yltämme, huolimatta siitä kuinka vihaisia he saattaisivat olla tällä hetkellä koskien Obaman kieltäytymistä noudattaa Perustuslakia.

Uusi Maailman Järjestys syöksyy alas meidän päällemme suurella nopeudella ja voimalla.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries, 1792 South Lake Drive, Ste. 90 PMB 300, Lexington, SC 29073

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge Ministeriön artikkeli numero 2376

Käännetty Cutting Edge Ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Olli R. -- "nokialainen"

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Menestysevankeliumi valtaa alaa

Useimmat kristityt tiedostavat, että menestysevankeliumi ei nyt ihan oikeaa evankeliumia ole -- onhan se toisaalta kristillisissä piireissä lähes kirosana. Siitä huolimatta näyttää, että sen suosio on vankkumaton ja kannatus vain kasvussa -- raha ratkaisee. Tässä pari Samuel Korhosen suomentamaa artikkelia liittyen tähän teemaan.


KYSYMYS JOKA MUUTTI ELÄMÄNI
-by David Ryser
http://www.crossandshield.org/


Joitakin vuosia sitten minulla oli etuoikeus opettaa eräässä saarnaajaseminaarissa. Oppilaillani oli Jumalan nälkä ja etsin alinomaa tapoja haastaa heitä rakastumaan enemmän Jeesukseen ja tulemaan herätyksen ääniksi seurakunnalle. Törmäsin erääseen lainaukseen, joka useimmiten yhdistetään pastori Sam Prascoe'iin. Se on lyhyt versio kristinuskon historiasta ja menee tähän tapaan:

Kristinusko alkoi Palestiinasta yhteytenä,

se levisi Kreikkaan ja siitä tuli filosofia,

se levisi Italiaan ja siitä tuli instituutio,

se levisi Eurooppaan ja siitä tuli kulttuuri,

se tuli Amerikkaan ja siitä tuli yritys.

Jotkut opiskelijat olivat vain 18 tai 19-vuotiaita -- lähes vaippaikäisiä -- ja halusin heidän ymmärtävän ja arvostavan viimeisen rivin sanomaa, joten selvensin sitä lisäämällä: "Yritys. Se on liiketoimintaa."

Hetken kuluttua luokan nuorin oppilas, Martha, nosti kätensä. En osannut kuvitella, mikä hänen kysymyksensä olisi. Ajattelin, että lyhyt kuvaus oli itsensä selittävä ja että olin esittänyt sen terävästi. Siitä huolimatta huomioin Marthan kohotetun käden: "Niin Martha."

Hän esitti niin yksinkertaisen kysymyksen: "Liiketoimintaa? Mutta eikö se ole ruumis?"

En osannut ennakoida mihin tällainen kysely oli viemässä ja ainoa vastaus, jota osasin ajatella oli: "Kyllä."

Hän jatkoi: "Mutta jos ruumiista tulee liiketoimintaa, niin eikö se ole prostituoitu?"

Huoneessa tuli kuoleman hiljaisuus. Muutamaan sekuntiin kukaan ei liikkunut eikä puhunut. Olimme tyrmistyneitä ja pelkäsimme päästää ääntä, koska Jumalan läsnäolo oli täyttänyt huoneen ja tiesimme olevamme pyhällä maalla. Kaikki, mitä osasin ajatella noina pyhinä hetkinä oli: "Voi kuinka toivonkaan ajatelleeni tuota." En uskaltanut ilmaista tuota ajatusta ääneen. Jumala oli vallannut luokan.

Marthan kysymys muutti elämäni. Kuuden kuukauden ajan ajattelin hänen kysymystään ainakin kerran päivässä. "Mutta jos ruumiista tulee liiketoimintaa, niin eikö se ole prostituoitu?"

Tuohon kysymykseen on vain yksi vastaus: "Kyllä."

On traagista, että amerikkalainen seurakunta koostuu suuressa määrin ihmisistä, jotka eivät rakasta Jumalaa. Kuinka voimme rakastaa Häntä? Emme edes tunne Häntä ja tarkoitan todella, ettemme tunne Häntä.

Seison väitteeni takana, että useimmat amerikkalaiset kristityt eivät tunne Jumalaa -- ja vielä vähemmän rakastavat Häntä. Tämän tilan syy on siinä, kuinka me tulimme Jumalan tykö. Useimmat meistä tulimme Hänen tykönsä, sen vuoksi, mitä meille kerrottiin Hänen tekevän hyväksemme. Meille luvattiin, että Hän siunaisi meitä elämässä ja veisi meidät taivaaseen kuoleman jälkeen. Me menimme naimisiin Hänen kanssaan Hänen rahojensa vuoksi emmekä välitä elääkö Hän vai kuolee niin kauan kuin saamme Hänen tavaroitaan. Olemme tehneet Jumalan Valtakunnasta liiketoimintaa ja myymme Hänen voiteluaan.

Näin ei saisi olla. Meidän on käsketty totella Jumalaa ja meidät on kutsuttu Kristuksen morsiameksi – se on aika intiimi juttu. Meidän odotetaan olevan Hänen rakastajiaan. Kuinka voimme rakastaa jotakuta, jota emme edes tunne? Ja vaikka tuntisimmekin, niin onko se tae, että todella rakastamme häntä? Olemmeko rakastajia vai prostituoituja?

Eräänä päivänä pohdin Marthan kysymystä jälleen ja ajattelin kysymystä: ”Millä tavalla rakastaja eroaa prostituoidusta?” Totesin, että kumpikin tekee samoja asioita, mutta rakastaja tekee, mitä tekee, koska hän rakastaa. Prostituoitu teeskentelee rakastavansa, mutta vain niin kauan, kuin hänelle maksetaan. Sitten kysyin: ”Mitä tapahtuisi, jos Jumala lakkaisi maksamasta minulle?”

Useiden seuraavien kuukausien ajan annoin Jumalan tutkia minua ja paljastaa motiivini, miksi rakastan ja palvelen Häntä. Olenko todella aito Jumalan rakastaja?

Mitä tapahtuisi, jos Hän lakkaisi siunaamasta minua?

Mitä jos Hän ei milloinkaan tekisi minulle muuta? Rakastaisinko Häntä edelleen?

Älä käsitä väärin – Minä uskon Jumalan lupauksiin ja siunauksiin. Tässä ei ole kysymys siitä, että siunaako Jumala lapsiaan, vaan kysymys on sydämeni tilasta. Miksi palvelen Häntä? Ovatko Hänen siunauksensa elämässäni rakastavan Isän lahjoja, vai ovat ne palkkaa, jonka olen ansainnut, vai lahjus/maksusuoritus rakastaakseni Häntä? Rakastanko Jumalaa ilman mitään ehtoja?

Vei useita kuukausia työstää läpi nämä kysymykset. Vieläkin pohdin vastaako haluni rakastaa Jumalaa aina minun asennettani ja käytöstäni. Edelleen huomaan olevani pettynyt Jumalaan ja vihainen siitä, että Hän ei ole täyttänyt elämässäni jotakin, jonka näen puutteeksi. Luulen, että tähän ei koskaan löydy lopullista ratkaisua, mutta enemmän kuin mitään muuta minä haluan olla Jumalan aito rakastaja.

Miten siis on? Mitä me olemme -- rakastajia vai prostituoituja?

Mitä siihen tulee, niin taivaassa eikä Jumalan Valtakunnassa ole prostituoituja, mutta kummassakin paikassa on paljon entisiä prostituoituja. Ota tämä neuvona toipuvalta prostituoidulta, kun sanon, ettei ole korviketta ehdottomalle ja läheiselle suhteelle Jumalan kanssa ja tarkoitan, ettei meille ole hyväksyttävää vaihtoehtoa. Lue uudelleen Matteus 7:21-23:


”Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.”

Meidän on valittava.

”Vyöttäkää sentähden mielenne kupeet ja olkaa raittiit; ja pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille tarjotaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä. Niinkuin kuuliaisten lasten tulee, älkää mukautuko niiden himojen mukaan, joissa te ennen, tietämättömyytenne aikana, elitte, vaan sen Pyhän mukaan, joka on teidät kutsunut, tulkaa tekin kaikessa vaelluksessanne pyhiksi.” (1.Piet. 1:13-16)

--------------------------------------

Morris Cerullo, Jumalan mies vai huijari?

lähde: http://www.cephas-library.com/evangelists/evangelist_morris_cerullo_fraud.html

Morris Cerullo on valtuutettu USA:n AOG:n saarnamies ja parantajaevankelista. Hänen henkilökohtaiset työtilansa ja kaksikerroksinen kotinsa ovat noin 1100 m2. Kartano sijaitsee Amerikan rikkaimmalla asuinalueella kahden turvaportin takana ja on arvoltaan yli 12 miljoonaa dollaria. Herra Cerullo ja hänen vaimonsa asuvat siinä kahdestaan ja kertovat olevansa ulkomailla 70% ajastaan… mitä Jumalan varojen tuhlausta! Cerullo’n taivaslimusiini, Gulstream G4, arvioidaan 50 miljoonan dollarin arvoiseksi. Hänellä on kaksi täyspäiväistä pilottia ja lentoemäntä, joka todistajanlausunnossaan sanoi, että koneessa on kullattu sisustus. Sen jälkeen hänellä on ollut kolme samanlaista yksityistä jetiä.

Morris Cerullo väittää olevansa ihmeiden tekijä, mutta on tutkimusten alaisena rahojen ottamisesta. John Paul Warren, entinen MCWE:n (Morris Cerullo World Evangelism ) vanhempi johtaja, on nostanut kanteen väittäen, että hänet potkaistiin MCWE:stä hänen syytettyään Cerullo’a ”epäeettisistä ja petollisista rahankeruumenetelmistä.” Tämä on jo toinen oikeusjuttu Cerullo’a vastaan. Warren, hyvin kunnioitettu kolmannen polven valtuutettu AOG:n saarnaaja, nosti kanteensa toukokuussa 2000 San Diego’n piirikunnan korkeimmassa oikeudessa. Häntä edustavat asianajajat Dean Broyles ja Tim Rutherford San Diego’sta sekä Hunter Lundy Lousiana’n Lake Charles’ista. Lundy edusti menestyksellisesti Marvin Gorman’ia hänen kanteessaan TV-evankelista Jimmy Swaggart’ia vastaan vuonna 1991, mistä seurasi rankka tuomio Swaggart’ille.

Cerullo viittaa itseensä ”tri.Cerullo’na,” vaikka hänellä ei ole mitään oppiarvoa, joka oikeuttaisi tähän titteliin, sanoo Lundy. ”Hän johtaa MCWE:tä San Diego’n toimistoista ja kutsuu sitä ”lähetysvalvonnaksi,” mutta ei palvele minkään fyysisen kirkon tai seurakunnan saarnaajana. Cerullo keräsi miljoonia dollareita ja osti edesmenneen PTL Network – teemapuiston ja konferenssialueen konkurssituomioistuimelta sen jälkeen, kun TV-evankelista Jim Bakker’in ura päättyi, kun hänet tuomittiin petoksesta ja lähetettiin liittovaltion vankilaan.

Lundy’n mukaan Cerullo väittää kohdanneensa Jumalan ensi kerran kahdeksanvuotiaana. Siitä saakka hänen elämässään on ollut uskomattomia kokemuksia toinen toisensa jälkeen. Hän sanoo, että kaksi enkeliolentoa johdatti hänet ulos juutalaisesta orpokodista, kuljetti taivaaseen kahdenkeskiseen kohtaamiseen Jumalan kanssa, että hänellä on kyky ennustaa tulevaisuutta, että hän voi parantaa sairaita ja hän on kertonut yleisöille, että kun he katsovat häntä, niin he ’katsovat Jumalaa.’ Hän myös pyytää heiltä: ”Antakaa minulle lompakkonne.”

Broyles’in mukaan Cerullo’n ensisijainen tarkoitus on kerätä miljoonia dollareita Jumalan nimissä tukemaan omaa henkilökohtaista ylellistä elämäntapaansa sekä ulkomailla että Yhdysvalloissa. Hän sanoo: ”Cerullo’n temppujen uhreja ja hänen miljooniensa lähde ovat vanhukset, lesket ja köyhät, niin täällä Yhdysvalloissa, kuin sorretuissa kolmannen maailman valtioissa.” Broyles sanoo, että Cerullon rahankeruumenetelmiin kuuluvat mm. suorat pyynnöt, rukousrallit, videoiden myynti, rukousverkostot, TV-markkinointi ja postituskampanjat, jotka kaikki perustuvat harhautuksiin ja vääriin lupauksiin.

Warren, jolla on ensikäden tietoa MCWE:n operaatioista, sanoo: ”Cerullo teki lahjoittajilleen lukemattomia lupauksia, joita ei koskaan aikonutkaan pitää. Hän keräsi rahaa suosittuihin projekteihin, jotka synnyttivät poikkeuksellisen lahjoituskannatuksen ja sitten ei koskaan toteuttanut projektia, vaan piti rahat.” Warren sanoo, että kohta muutettuaan San Diego’on ottaakseen MCWE:n johdon hän huomasi, että Cerullo käytti MCWE:n hyväntekeväisyysjärjestön asemaa hyötyäkseen henkilökohtaisesti. ”Cerullo tekee kauppaa evankeliumilla itse rikastuakseen,” sanoo Warren. Warren on vaatinut Cerullo’a katumaan petollisia rahankeruumenetelmiään ja palauttamaan miljoonia lahjoittajilleen, mutta Cerullo kieltäytyi.

Cerullo’n poika, David Cerullo, johtaa North Carolina’ssa entistä PTL Network’ia, joka nyt tunnetaan nimellä Inspiration (INSP) Network, joka palvelee ensisijaisena välineenä Cerullo’n kerjuuohjelmien tunnetuksi tekemisessä ja nimien hankkimisessa tuleviin rahankeruukampanjoihin. ”Ei Cerullo’n MCWE eikä myöskään hänen Inspiration Network’insa ole taloudellisesti tilivelvollinen millekään ryhmälle,” sanoo Rutherford. ”Itse asiassa Cerullo, hänen poikansa David ja hänen vaimonsa Theresa ovat MCWE:n koko johtokunta.”

Warren’in asianajaja sanoo, että heidän lähteensä ilmoittavat 70% Cerullo’n tuloista tulevan voittoa tavoittelevista liiketoimista, kun hänen verovapaa asemansa edellyttäisi voittoa tavoittelematonta toimintaa.

”Cerullo elää ylellisessä mukavuudessa miljoonakartanossaan kahden turvaportin takana ylellisellä tilalla yläluokan Ranch Sante Fe’n asuinalueella, jonka tarkoitus on olla maan rikkain alue. MCWE omistaa ja valvoo lukuisia liikekiinteistöjä, useita luksusautoja ja kullalla sisustetun yksityisjetin. Hänen itsensä kerrotaan arvioineen netto-omaisuutensa 100 miljoonaksi dollariksi. Kuuluuko tällainen elämäntapa evankeliumin saarnaajalle?” kysyy Lundy.

Asianajajat sanovat, että ongelmat näyttävät seuraavan Cerullo’a ja hänen MCWE-järjestöään. Lukuisat entiset työntekijät ovat ilmoittaneet mahdollisia rikoslain loukkauksia verovirastolle (IRS), USA:n tullille ja USA:n postin tarkastajalle (U.S. Postal Inspector). Cerullo on saanut pääsykiellon Iso-Britannian televisioon, ellei voi todistaa ihmeitä, joita hän muka tekee ja juutalainen yhteisö on protestoinut sellaista vastaan, jota he kutsuvat petollisiksi yrityksiksi käännyttää tunnustavia juutalaisia kristinuskoon. Lisäksi monet arvokkaat ja kunnioitetut uskonnolliset järjestöt ovat ottaneet etäisyyttä Cerullo’on. Lakimiehet tässä jutussa ovat syvästi huolestuneita, että Cerullo’n rahankeruumenetelmät ovat vahingollisia varsinkin vanhuksille. Aiemmin tänä vuonna korkeimman oikeuden tuomari Linda B. Quinn kieltäytyi Cerullon pyynnöstä hylkäämästä Warren’in vaateita. Cerullo valitti tuomari Quinn’in päätöksestä. Hän haki oikeudenkäyntikoskemattomuutta (immunity from litigation) perustuslain ensimmäisen korjauksen (First Amendment) perusteella. Vetoomus oli määrä kuulla Kalifornian valtion korkeimmassa vetoomusoikeudessa San Diego’n piirikunnan oikeustalolla klo 9 ap. marraskuun 14. päivänä.

Kaikkien selostusten mukaan kuuleminen meni hyvin Cerullo’n vastustajien kannalta. Cerullo itse oli paikalla vaimonsa kanssa todistamassa käsittelyä. Syytteisiin vastaamisen sijaan Cerullo yrittää piilotella perustuslain ensimmäisen korjauksen takana, joka sanoo, että saarnamiehet eivät voi mennä oikeuteen toisiaan vastaan. Vetoomustuomioistuin antaa päätöksensä 90 päivän sisällä.

John Paul Warren, Cerullo'n vastustaja, on päättänyt, että Cerullo on paljastettava kristilliselle yhteisölle tekojensa vuoksi. Hän sanoo yrittäneensä kahden vuoden ajan saada Cerullo’a alistumaan seurakunnan johdon nuhteisiin, mutta kuten arvata saattaa, Cerullo kieltäytyi. Hän kertoo matkustelleensa Cerullo’n kanssa kaikkialla maailmassa ja todistaneensa hänen tekojaan paikan päällä. Hän vaati Cerullo’a palauttamaan miljoonia dollareita lahjoittajille, mutta kuten arvata saattaa, Cerullo kieltäytyi. Niinpä Warren tunsi, ettei hänellä ollut muuta vaihtoehtoa, kuin haastaa hänet oikeuteen.

Kalifornian valtion valitustuomioistuin määräsi tammikuun 3. päivänä 2002, että Cerullo’lla, jonka järjestön Morris Cerullo World Evangelism (MCWE) kotipaikka on San Diego, on oikeudenkäyntikoskemattomuus perustuslain ensimmäisen korjauksen perusteella, mikä estää tuomioistuimia sekaantumasta uskonnollisten ryhmien sisäisiin kiistoihin. MCWE sanoi, että syytteet ovat ”sataprosenttisesti perättömiä” ja vastoin hyväntekeväisyysjärjestöjen verovapautta hakiessaan ennakkopäätöstä, joka hylkäisi Warren'in vaateet. Tuo aloite hyljättiin, mutta valitustuomioistuin vahvisti sen joulukuisessa päätöksessään.

Jatkuu täällä: http://www.cephas-library.com/evangelists/evangelist_morris_cerullo_fraud.html

Ivan Panin

Tässä välipalana lyhyt mutta erinomainen kuvaus venäläisestä matemaatikosta Ivan Paninista ja hänen elämäntyöstään (Samuel Korhosen suomentama).


From: Gabriel Eskel [mailto:hippea2@gmail.com] Sent: 2. elokuuta 2009 16:21

Subject: IVAN PANIN

JUMALAN SINETTI

I MATEMAATIKKO Ivan Vasiljevitsh Panin syntyi Venäjällä 12.12.1855. Nuorena hän oli poliittisesti aktiivinen ja osallistui tsaarin vastaiseen toimintaan. Se ohella hän oli nihilisti, joka ei uskonut mihinkään, sekä aktiivinen Jumalan kieltäjä. Hänet karkotettiin maasta, jonka jälkeen hän asui ja opiskeli useita vuosia Saksassa.

Panin oli lisäksi matemaattinen lahjakkuus, nero, joka kuoli USA:n kansalaisena ja Harvardin yliopiston tutkijana 1942. Sen ohella hän oli aktiivinen epäilijä ja halusi todistaa siitä. Mutta Jumala otti hänet kiinni. Hänessä toteutui Ilmestyskirjan Sana: "Minä tiedän sinun tekosi. Sinä et ole kylmä etkä palava. Oi jospa olisit kylmä tai palava!" (Ilm.3:15)

Panin oli siinä määrin tunnettu matemaatikkona ja epäilijänä, että hän mielenmuutoksestaan kerrottiin suurin otsikoin sanomalehdissä. Panin oli "kylmä", joten hänessä oli toivoa. IVAN PANIN otettiin kiinni 1890. Siihen vaikutti oleellisesti hänen matemaattinen lahjakkuutensa. Aktiivisen luonteensa mukaisesti Panin alkoi tutkia Raamattua voidakseen osoittaa maailmalle sen valheellisuuden ja ristiriitaisuudet.

Matematiikassa on selkeät säännöt ja lait, joita ei voi ylittää menettämättä otettaan siihen, ja tinkimättömänä matemaatikkona hän oli tottunut niiden ehdottomuuteen.

Panin aloitti tutkimuksensa kreikkalaisesta Uudesta Testamentista. Hänen huomiotaan kiinnitti havainto Johanneksen evankeliumin alussa:

"Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä ja Sana oli Jumala". (In the beginning was the Word, and the Word was with the God, and the Word was God)

Panin kiinnitti huomionsa siihen, että ensimmäisen Jumala (God) termin yhteydessä oli määräävä artikkeli (the), toisessa kohtaa ei. Tämä oli suoraan käännetty kreikankielestä, jossa myös esiintyi määräävä artikkeli. Kreikankielessä kirjaimilla on myös lukuarvonsa, ja sanan lukuarvo on sen kirjainten lukuarvojen summa.

Sama ilmiö on ominaista myös hepreankielessä. Panin havaitsi seitsenluvun jaksottaisen ilmenemisen tuossa Johanneksen evankeliumin alkusäkeessä, löytäen siitä peräti 30 erilaista yhdistelmää, joissa tuo luku 7 on mukana. Panin oli tietämättään avaamassa yhtä Raamatun sinettiä.

Siitä alkoi Paninin mielenmuutos, joka johti hänen kääntymiseensä kristinuskoon ja antautumiseensa jatkuvaan Raamatun kirjojen tutkimiseen, jota jatkui hänen kuolemaansa saakka. Hän käytti tutkimuksissaan kaikkein vanhimpia ja luotettavimpia käännöksiä: The Received Hebrew Text sekä the Westcott ja Hort Text.

Raamattu on kirjoitettu kokonaisuudessaan 1500 vuoden kuluessa; mukaan lukien 400 vuoden hiljaisuus Vanhan ja Uuden Testamentin kirjoittamisen välillä. Kuitenkin molemmat laitokset kaikkine 66 kirjoineen - 39 Vanhassa ja 27 Uudessa - muodostavat harmonisen kokonaisuuden, vaikka niiden kirjoittamiseen osallistui 33 kirjoittajaa, muutamat heistä korkeasti oppineita, toiset juuri ilman mitään koulutusta.

TUTKIESSAAN Raamatun kirjoituksia Panin alkoi havaita määrättyjä matemaattisia jaksoja ja järjestelmiä kirjoitetussa tekstissä, mikä alkoi sen alusta ja jatkui sen viimeiseen kirjoitukseen saakka.

Seitsenluvun lisäksi Panin löysi sieltä kahdeksan ja yhdeksän lukuihin perustuvia jaksoja ja järjestelmiä. Panin pystyi tämän avulla määrittelemään käännösten sanajärjestystä.

Ensimmäisen havaintonsa innoittamana Panin yritti saada ihmisiä innostumaan löydöistään, mutta joutui ennen pitkää toteamaan: "Ensimmäisen löytöni tehtyäni olin tietenkin täysin poissa tolaltani.
- Olin samassa tilassa kuin ystävämme Archimedes, joka keksittyään jonkin suuren matemaattisen ratkaisun nousi innostuneena kylvystä ja juoksi alastomana kadulle huutaen: "Olen löytänyt sen!" Luulin ihmisten olevan ilahtuneita ja syleilevän uutta löytöäni, mutta pian huomasin, että ihmisluonne on aina sama. Niinpä vetäydyin pois julkisuudesta ja tein kaiken työn itsekseni."

TOHTORI Panin kirjoitti kaikkiaan 40 000 täyteen ahdettua sivua siistillä käsialallaan. Hän esittää siellä miljoonia laskelmia Raamatun tekstiin perustuvista kirjoista. Näiden kirjoitusten lisäksi hän julkaisi sekä kreikan- että englannin-kielisen Numeerisen Uuden Testamentin.

Ivan Panin oli myös kiinnostunut kirjallisuudesta ja hän luennoi siitä matkoillaan USA:ssa. Loppuelämänsä hän kuitenkin omisti siinä määrin tutkimuksilleen Raamatun salaisuuksista, että hän kieltäytyi tarjotuista yliopistojen professuureista jatkaen tutkimuksiaan Kanadassa, jossa hän eli vaimonsa kanssa hiljaisuudessa. Panin kirjoitti näin: "Meidän tulee ymmärtää, että ihmistä korkeampi voima ohjasi kirjoittajia heidän tietensä tai tietämättään siten kuin he tekivät ja Suuri Jumala inspiroi heidät tekemään siten." Panin yritti saada syntymään keskustelua löytöjensä johdosta ja haastoi vastaväittäjiä todistamaan hänen löytönsä vääriksi, mutta kukaan ei pystynyt siihen. Hän sanoi löydöistään, että jos niiden todennäköisyys osoitettaisiin inhimillisen viisauden tuotteiksi, niiden todennäköisyys nousisi miljardeihin.

"Jos inhimillinen logiikka on minkään arvoinen, meidän on päädyttävä lopputulokseen: Jos tosiasiat, joita olen esittänyt, ovat tosia, ihminen ei olisi koskaan pystynyt siihen." Hän päätyi toteamaan, että Raamattu on - kuten se itsekin todistaa - sananmukainen Jumalan ilmoittama Luojan elävä Sana. Sanat "Näin sanoo Herra" ja "Jumala sanoi" esiintyy kirjoituksissa yli 2 500 kertaa. Apostoli Paavali sanoo kirjeessään Timoteukselle: "Jokainen kirjoitus on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta." (2.Tim.3:16, suomalainen käännös lisää tarpeettoman "joka") Pietari sanoo näin: "Ja tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä, sillä ei koskaan ole mitään profetiaa tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta".(2.Pt.1:20-21)

Panin kertoo, miten seitsenluku on sisällytetty Raamatun teksteihin kuten setelirahoihin on lisätty erilaisia sinettejä vesileimoista metallilankoihin saakka sen alkuperäisyyden ja väärentämättömyyden varmistamiseksi. Toisia lukuja ovat 8-luku, jota Panin pitää ylösnousemuksen ja Jeesuksen henkilökohtaisena lukuna, sekä 9-luku, jota hän pitää lopullisuuden lukuna. Panin kertoo esimerkein kustakin luvusta. Ivan Panin kutsuu Raamatun teksteihin piilotettuja matemaattisia jaksoja ja järjestelmiä nimellä "Jumalan sinetti". Se takaa tekstin aitouden ja väärentämättömyyden. Apostoli Johannes näki Valtaistuimella Istuvan kädessä kirjakäärön joka oli seitsemällä sinetillä sinetöity, eikä kukaan muu kuin Jalopeura Juudan sukukunnasta, Daavidin juurivesa, joka oli voittanut, voinut avata kirjakääröä ja sen seitsemää sinettiä. (Ilm.5:1-5)

http://kotisivu.dnainternet.net/esa08/Raamattu/kirje.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Ivan_Panin
http://www.wordworx.co.nz/panin.html


II Raamatun teksteihin sisältyy monia salaisuuksia, jotka ovat sinetein suljettuina. Moni lienee tutustunut ns. Raamattu-koodeihin,joissa nähdään jumalallista ilmoitusta nykypäivien tapahtumista, jopa nimiä ja paikkoja ilmoittaen. Yhtä moni, joka ennen uudestisyntymäänsä on yrittänyt lukea Sanaa, on kokenut sen suljetuksi kirjaksi, jota ei ymmärrä. Paavali sanoo näin: "Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti". (1.Kor.2:14) Se on Jumalan sinetillä suljettu kirja, jonka Pyhä Henki avaa.

Paavali jatkaa tästä. "Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan." (1.Kor.2:15) Johannes toteaa Ilmestyskirjassaan: "Sillä Jeesuksen todistus on profetian Henki." (Ilm.19:10) Jeesus todisti opetuslapsilleen, että Hän oli lähettävä heille Pyhän Hengen, joka muistuttaa heitä kaikesta ja julistaa heille tulevaisuudet. Paavali julistaa Efesolaisille, että "Kristuksessa on heihinkin kuultuaan totuuden Sanan, pelastuksen evankeliumin, uskoviksi tultuaan pantu luvatun Pyhän Hengen sinetti".(Ef.1:13)

Toisessa kohdassa hän kutsuu korinttolaisia "Kristuksen kirjeiksi"(2.Kr.3:3). Täten kristityt voivat pitää itseään sinetöityneinä kirjeitä,Kristuksen Hengellä sinetöityinä.

Sinetöity kirje edellyttää, että sinetti säilyy ehjänä ja murtumattomana. Jos se on murrettu, kirjeen sisältöä voi epäillä väärennökseksi. Siitä Jumala tuntee omansa aidoiksi. Tekee mieleni esittää kysymys: Toimiiko tuo jumalallinen inspiraatio meidän julistajiemme ja Raamatun tukijoittemme kautta? Eikä voitaisi kuvitella, että myös heidän tekstissään on tällaisia salaisia sinettejä, joiden kautta ne ovat suljettuja mutta Pyhän Hengen kautta avattavissa? Onhan tunnettua, että ns. herätyspuheet saavat aikaan määrättyjä tuntemuksia kuulijoissa; ne ikään kuin "avaavat sydämen lukkoja". Samoin hengellistä tekstiä lukiessa varsin pian tuntee "hengessään", minkä hengen ohjauksessa se on kirjoitettu.

Musiikissa tunnetaan määrätyt riitasoinnut, joita muusikot pyrkivät välttämään, koska niiden tiedetään herättävän ihmisissä negatiivisia tunteita. Kuitenkin nuoren nykymusiikki käyttää tarkoituksellisesti näitä hyväkseen saadakseen ihmiset kiihottumaan ihmisen pulssinlyönteihin vetoavan rummutuksen ohella.

Panin kertoo, että ihmisen fysiologia on suuressa määrin mukautunut seitsemän rytmiin. Naisen kuukautiskierto perustuu 4 x 7 eli 28 päivän aikatauluun. Ihmisen pulssi normaalisti noudattaa 7- päivän viikkorytmiä siten, että pulssi hidastaa seitsemänneksi päiväksi. Jumala itsekin sanoo levänneensä seitsemäntenä päivänä ja siunasi sen. Ihmisen ruumis on muodostettu 14:sta, 2 x 7, elementistä, joita maassakin on. Auringon valo hajautuu prismassa seitsemään eri väriin. Näin tiedemiehet meille kertovat.

Kastel 02.08.09
Gavriel

perjantai 7. elokuuta 2009

UMJ ja Kristittyjen tuleva vaino

Tässä Samuel Korhosen alias Bileamin Aasin pari suomennosta kesä-heinäkuulta 2009. Ensimmäinen käsittelee tulevan Uuden Maailman Järjestyksen tai globaalin uuden talousjärjestelmän muodostumista nykyisen talouskriisin seurauksena, ja toinen artikkeli kertoo kristittyjen tulevasta vainosta tämän antikristuksen UMJ:n edellä.


Globaalin korjauksen vaatimus
By Jan Markell
http://www.olivetreeviews.org/


Painajainen Wall Street'illä on paljon pahempi kuin kauhufilmisarjan, The Nightmare on Elm Street, kaikki filmit yhteensä. Amerikan velkavetoisen talouden kauan ennustettu rahoituksen romahdus tuli lopulta syyskuussa 2008 Bush'in hallinnon aikana. Täydellisen myrskyn tekijät tulivat yhteen. Siitä saakka on jatkunut päivittäinen huonojen uutisten sarja, joka saa vapisemaan jopa ne, joilla on suuri usko, että Jumala on ohjaksissa.

Tri. Mark Hitchcock on yhdistänyt tekijät uudessa kirjassaan, Cashless: Bible Prophecy, Economic Chaos, & the Future Financial Order. Hitchcock'in esitys on paras lukemani koskien sitä, kuinka Amerikka on muuttunut lopullisesti ja kuinka se sopii siihen, mitä Raamattu ennustaa. Hän esittää oikean kysymyksen: "Entäpä jos globaali rahoituskaaos ei olekaan vain massiivinen talousromahdus, vaan ennemminkin dramaattisen ja tektonisen siirtymisen alku kohti globaalia talousjärjestelmää?"

Tuskaiset ihmiset ovat valmiita menemään mukaan melkein mihin tahansa, mitä hallitus ehdottaa, jos se vain voi pysäyttää taloudellisen verenvuodon. Globaali yhteistyö on siksi ollut hämmästyttävää. Vaikeina aikoina ihmiset ovat valmiita luopumaan vapauksistaan, tekemään myönnytyksiä ja yhteistyötä tavoilla, joita ei koskaan olisi voitu kuvitella. Ja siksi monet amerikkalaiset ovat menossa mukaan sosialisoimaan maatamme.

Thomas Jefferson'in sanat ovat karu muistutus ja varoitus: "Hallitus, joka on kyllin iso antamaan sinulle kaiken haluamasi, on kyllin vahva ottamaan kaiken, mitä omistat." Raamatun mukaan kaikki menee lopulta juuri siihen. Taloudellinen kaaos on johtamassa rahattomaan yhteiskuntaan yhtenä perustuksena tulevalle rahajärjestykselle. Vaaditaan "globaalia korjausta". Kysymys on vain siitä, kuinka pian se kokonaisuudessaan toteutuu.

Ryntäys kohti globalismia ja rahatonta yhteiskuntaa rasvaa jalakset lipevimmän poliitikon tulemukselle, mitä maailma on koskaan tuntenut. Hän on Antikristus, kadotuksen lapsi, laiton ja peto. Hän tarttuu maailman vallan ja globaalin talouden ohjaksiin ajaakseen omaa ohjelmaansa.

Monet ovat pohtineet, mitä mahdollisesti voisi tapahtua maailman kypsyttämiseksi tämä pahan tulemukselle. Rahajärjestelmän romahdus on kyllä yksi järjestelytapa, mutta on oltava myös kaipuu "mieheen, jolla on suunnitelma", herra "Korjaajaan (Fix-it)". Näemme, kuinka suuri osa maailmaa katsoo Barack Obama'n olevan "maailman presidentti". Newsweek'in Evan Thomas sanoi hänestä: "Obama seisoo maan yläpuolella, maailman yläpuolella. Hän on jossakin määrin jumala."

En ehdota, että Obama olisi Antikristus, mutta hänen ylistämisellään ei ole mitään rajoja. Hakukone paljastaa tuhansia viittauksia häneen "messiaana".

Viimeisten kymmenen päivän aikana olemme nähneet lisää "ihmisen palvontaa". Kuten eräs Michael Jackson'in hautajaisiin osallistuja sanoi: "Hän on prinssimme, hän on kuninkaamme." Samalla kun tapahtuman jatkuva uutisointi on ollut sietämätöntä, niin se paljastaa, että taas kerran ihmiskunta kaipaa "vapahtajaa". Siitä riippumatta kuinka sairas Jackson olikaan, niin monille hän oli ja on jumala. Kaipuu on siellä.

Valtiot ovat yhdistymässä kuin eivät koskaan ennen! Ala totutella kuulemaan G-7, G-15, G-20, G-30 -maista. Pinnalla pysymiseksi täytyy olla pakotettu taloudellinen liitto.

Tänään paavi peräänkuulutti "maailman poliittista valtaa". 30 000-sanaisessa kiertokirjeessään hän kehotti "uudistamaan YK:n ja yhtälailla taloudelliset instituutiot sekä kansainvälisen rahoituksen, jotta kansakuntien perhekäsitys voisi saada todelliset hampaat". Hän peräänkuuluttaa lakisääteistä varallisuuden siirtoa varakkailta varattomille valtion raa'alla voimalla. Hän tarjoaa jopa yhden ehdotuksen, kuinka se voitaisiin tehdä vähäisemmällä vastustuksella niiden taholta, joiden varoja otettaisiin.

Joten nyt paavikin on osa "täydellistä myrskyä".

Palatkaamme Mark Hitchcock'in kirjaan, joka käsittelee tätä kaikkea mainitsematta nimiä, joita minulla on. Siinä on ilmestyskirjan neljän ratsastajan kavioiden kopse. Se on nyt vasta ennakkoaavistusta. Ne tulevat esiin Ahdistuksen ajassa, jossa emme ole tällä hetkellä, mutta lue siitä jakeista Ilm. 6:1-8. Voit lukea talousromahduksesta, hyperinflaatiosta ja nälänhädästä maassa. Äläkä luule, ettei niin voisi käydä! Se tapahtui Weimarin tasavallassa 1920-luvulla ja tänä päivänä se on käynnissä Zimbabwessa. Kummassakin tapauksessa yhden leivän ostamiseen vaaditaan päivien palkka! Ja kun USA:n keskuspankki päivä päivältä painaa rahaa kiihtyvällä nopeudella, niin looginen johtopäätös on, että lähitulevaisuudessa Amerikassa on hyperinflaatio.

Milloin sitten olemme rahattomia? Prosessi on käynnissä. Verkkomaksamisesta suoraan talletukseen ja luottokortin käyttöön maailma tuntee olonsa yhä mukavammaksi ilman käteisen rahan kuormaa. Kuten eräs asiantuntija sanoi: "Toveri, voisitko säästää minua kortin vilauttamiselta?"

Se kaikki on kehitystä, joka on ennustettu Raamatussa. Kuinka traagista, että monetkaan kirkkokunnat eivät ota sellaisia kohtia kirjaimellisesti. Ne allegorisoivat eli vertauskuvallistavat niitä, ikään kuin ne olisivat jotakin keijukaissatua. Miksi Jumala kirjoittaisi keijukaissatuja? Se porukka, joka ottaa tämän allegorisena ja ne, joilla on vinoutunut eskatologia, ovat ulkona kaikesta, mitä tänä päivänä tapahtuu.

Ymmärtääksesi paremmin näitä asioita vieraile sivullamme osastolla: "Prophecy Watch"

--------------------------

JUNE 3RD, 2009
This entry posted by MORIELCAROL

Kristittyjen tuleva vaino

The Coming Persecution Of Christians II

by Paul McGuire


Sellaisissa länsimaissa kuin Englanti, Ranska, Saksa Yhdysvallat ym., on lähiaikoina tulossa vainon aalto Raamattuun uskovia kristittyjä vastaan. Seurakunta kaikissa näissä maissa on täysin valmistautumaton sen hyökkäyksen tasoon ja voimakkuuteen, joka on tuleva todellisia kristittyjä vastaan. Ensimmäinen kaikista ensisijaisista sellaisen vainon syistä on, että seurakunta länsimaissa on monissa tapauksissa hyljännyt todellisen Jumalan ja kääntynyt väärien jumalien puoleen. He ovat valinneet Jumalan Sanan totuudesta luopumisen humanistisen filosofian hyväksi. He kutsuvat itseään kristityiksi, mutta todellisuudessa palvovat sellaista, jota tri. Francis Schaeffer tapasi kutsua ”oman rauhan ja menestyksen jumaliksi”.

Pravda, johtava julkaisu Venäjällä, joka edelleen on kommunistimaa, julkaisi bloggeri Mat Rodina’n artikkelin. Rodina kirjoittaa 24.4.2009 otsikolla, American Capitalism Gone with a Whimper (Amerikkalainen kapitalismi mennyttä vingahduksella): ”Sitten tuhottiin heidän uskonsa Jumalaan, kunnes heidän kirkkonsa, kaikki kymmenet tuhannet eri “suunnat ja kirkkokunnat”, olivat enimmäkseen vähän enemmän kuin sunnuntaisirkuksia ja heidän TV-evankelistansa ja johtavat protestanttiset megasaarnaajansa olivat enemmän kuin onnellisia saadessaan myydä heidän sielunsa ja laumansa olemaan yhden tai toisen teeskentelevän marxilaisen poliitikon “voittavalla” puolella. Nyt heidän laumansa ehkä valittavat, mutta kun heille selitettiin, että he olisivat “voittavalla” puolella, he olivat aina niin valmiita hylkäämään Kristuksen toivossa saada maallista valtaa. Jopa meidän Pyhä Ortodoksinen (venäläisortodoksinen) kirkkomme on häpeällisesti liberalisoitunut Amerikassa”.

Pidät siitä tai et ja mitkä hänen motiivinsa ovatkaan, niin se, mitä Rodina kirjoittaa Pravdassa, on totta ja siksi juuri me olemmekin voimakkaan vainon kynnyksellä Amerikassa ja muissa länsimaissa. Meillä Amerikassa sakotettiin hiljattain erästä pastoria San Diego’n piirikunnassa raamattupiirin pitämisestä yksityisasunnossaan. Hallituksen työntekijän sanotaan kysyneen hänen tyttäreltään sellaisia asioita kuin: ”Sanovatko ne, ylistys Herralle? Laulavatko ne virsiä? Rukoilevatko ne? jne.” Jumalan armon avulla näyttää, että nämä sakot perutaan, mutta kuinka kauan?

Yhdysvalloissa meillä on viharikoslainsäädäntö, joka tulee aiheuttamaan tuhansien kristittyjen ja heidän pastoriensa pidättämisen, kun nämä lait on otettu käyttöön. Viharikoslait tulevat sulkemaan kokonaisia kirkkoja ja jotkut pastorit joutuvat vankilaan, koska saarnaavat evankeliumin totuutta. Sitä paitsi meillä on laeiksi valmiina salakähmäisiä versioita jostakin sellaisesta, jota kutsutaan nimellä Fairness Doctrine (Kohtuullisuuden oppi). Nämä lait tulevat tehokkaasti lopettamaan Jumalan Sanan saarnaamisen, kun on kysymys moraalista, tai sen mainitsemisesta, että ”Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä eikä kukaan voi tulla Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

Kesäkuun 1. päivänä 2009 uutistoimisto AP julkaisi kansainvälisen uutisen otsikolla: Taposta syytetty riehui aborttia vastaan. Tarina alkoi näin: ”Ex-vaimo sanoo, että lääkärin murhasta epäillyllä oli äärimmäisen pahoja hallituksenvastaisia näkemyksiä. Scott Broeder Kansas’in Wichita’sta hautoi palavaa ”silmä silmästä” –vihaa aborttilääkäreitä kohtaan. Kerran hän tilasi lehden, joka ehdottaa ”oikeutettua miestappoa” heitä vastaan ja ilmeisesti rinnasti tri. George Tiller’in natsien kuolemanleirien lääkäri Josef Mengele’en.” Minä en tiedä yhtään Raamattuun uskovaa kristittyä, joka millään tavalla suvaitsisi, hyväksyisi tai kannattaisi tri. George Tiller’in surmaamista, mutta pankaa tarkoin merkille sanat AP:n artikkelissa, kun se käyttää sellaisia ilmauksia, kuin ”riehui aborttia vastaan” ja ”äärimmäisen pahoja hallituksenvastaisia näkemyksiä”. Tämä on melkein sanasta sanaan sitä terminologiaa, jota Department of Homeland Security (suomeksi Kotimaan turvallisuuden osasto = amerikkalainen uusi Gestapo. Suom. huom.) käyttää terroristin luokittelussaan ja se on lakikieltä, jolla määritellään jokainen, jota voitaisiin syyttää “viharikoksesta”. Jos olet eri mieltä Yhdysvaltojen hallituksen kanssa, olet ”hallituksenvastainen” ja terroristi. Tässä on tulossa peliin selkeästi määritelty strategia.

Yhdysvaltojen Department of Homeland Security ja sellaiset, joita kutsutaan nimellä ”Fusion Centers” julkaisivat asiakirjoja, jotka luokittelevat yksilöitä tai ryhmiä, jotka ovat ”elämän puolesta (pro life), huolestuneita yksittäisistä kysymyksistä kuten avioliiton pyhyydestä, arvostelevat YK:ta” sekä ryhmiä ja ihmisiä, jotka ”uskovat lopunajan profetiaan” ja heidät on profiloitu terroristeiksi ja ”hallituksenvastaisiksi”. Jos sinä arvostelet kommunistimaita, arvostelet keskuspankkia, arvostelet Obama’a, arvostelet Kiinan ja Intian taloudellista menestystä tai jotakin muuta yksittäistä asiaa, niin näiden dokumenttien mukaan sinä olet ”hallituksenvastainen” ja ”terroristi”.

Kuka tahansa heikomminkin koulutettu ymmärtää, että tämä on Yhdysvaltojen perustuslain ja kansalaisoikeusjulistuksen (Bill of Rights) selvä loukkaus. Amerikassa meillä on uskonnonvapauden, painovapauden ja puhevapauden perustuslailliset oikeudet, mutta nämä perustuslailliset vapaudet eivät ole enää laillisia itsestäänselvyyksiä, koska perustuslaki ymmärretään ”kehittyvänä asiakirjana” ja on nimitetty tuomareita, jotka soveltavat lakia perustuen omiin tunteisiinsa ja kansainväliseen lakiin. Tässä Liisan ihmemaan lakimaailmassa mikä tahansa laki on mahdollinen. Mikä tahansa laki!

Yhdysvaltojen hallitus antoi lain sellaisesta, jota kutsutaan nimellä “Americorps”, jota jotkut arvostelijat sanovat mahdolliseksi ”Hitler-jugend’iksi (Natsien nuorisoliike)”. Jos sinä kuulut seurakuntaan, käyt jumalanpalveluksissa, laulat kuorossa tai kerrot uskostasi Jeesukseen, niin silloin sinun ei sallita olla osa Americorps-ohjelmaa, mikä tarkoittaa, että sinulta kielletään tietyt työpaikat ja hallituksen edut. Tämä on vasta jäävuoren huippu.

Sellaisissa maissa, kuin Ranska, Saksa, USA, Englanti, Australia ja Kanada, etenee lainsäädäntö, jonka tarkoitus on rajoittaa, sakottaa ja vangita kristittyjä, jotka uskovat Raamattuun kirjaimellisesti. Saksassa kristittyjen kotikoulua käyviä lapsia riistettiin kodeistaan ja lähetettiin pois psykiatrisiin sairaaloihin, samalla kun ”SA-miehet” tutkivat heidän riisuttuja äitejään. Saksan poliisi saattaa nyt saksalaiset kotikoululapset julkiseen kouluun, koska saksalaiset oikeusistuimet ovat määränneet, että Saksa ei voi suvaita ”rinnakkaisia yhteiskuntia”, mikä merkitsee yksinkertaisesti, että Saksan hallitus ei halua kristityille lapsille opetettavan kristillistä moraalia eikä uskoa Jumalaan. Kuten Hitler, he haluavat kaikille saksalaisen valtion lapsille opetettavan humanismia ja seksuaalimoraaliksi kelpaa mikä tahansa.

Kristittyjen täytyy lakata olemasta niin sinisilmäisiä ja ymmärtää, että tämä on osa järjestettyä globaalia suunnitelmaa, jota ajavat sellaiset organisaatiot kuin UNESCO, YK ja kansainväliset lakiasiakirjat, kuten U.N. Convention of the Rights of the Child (YK:n lapsenoikeuksien sopimus).

Eräs ystäväni, huomattava perustuslain tuntija, Rutherford-instituutin perustaja John Whitehead, kirjoitti hiljattain lainopillisen perustelun sille, mitä tapahtuu sotatilalain aikana. Whitehead selitti, että kaikki lakiin perustuvat oikeutemme ovat mennyttä. Siten jos sinut on leimattu terroristiksi, koska uskot ”Raamatun profetiaan”, sinut voidaan pidättää ilman mitään valitusmahdollisuutta tai oikeuden päätöstä.

Kristityt Amerikassa ovat hyvin sinisilmäisiä ja ymmärtävät vain vähän, tai eivät ollenkaan, historian realiteetteja. Se, mitä tapahtui Natsi-Saksassa, voi helposti tapahtua täällä. Itseasiassa on monia ahdistavia samankaltaisuuksia sen välillä, mitä nyt tapahtuu täällä taloudellisesti, teologisesti ja poliittisesti ja sen, mitä tapahtui Weimarin tasavallan aikana.

Näin se tulee menemään. Olemme hyvin nopeasti alkamassa nähdä kahden lajin kristittyjen tulevan esiin USA:ssa ja Euroopassa. Ensiksi tulemme näkemään ”Esiintulevan Kirkon”, joka kulkee humanistisen sekularismin virrassa. Natsi-Saksassa termi ”Esiintuleva teologia” oli termi, jota todella käytettiin. Siitä tulee valtion hyväksymä kirkko, kuten se yksi, jonka Hitler hyväksyi Saksassa ja jonka kaltainen on nykyisin Kiinassa. Totalitaarinen valtio hyväksyy tällaisen kristillisen kirkon, koska se vahvistaa valtiota kumppanuudellaan. Toiseksi meillä tulee olemaan todellinen Raamattuun uskova seurakunta, jota vainotaan, koska se puolustaa Raamatun totuutta. Tämä todellinen seurakunta ajetaan suurelta osin maan alle, kuten se jo on Kiinassa.

On äärettömän tärkeää, että tarkastelemme nykytapahtumia Kirjoitusten suurennuslasin läpi. Raamattu sanoo hyvin selvästi, mitä tulee tapahtumaan viimeisinä päivinä. On oleva maailman taloudellinen järjestelmä, maailmanhallitus ja maailmanuskonto. ”Petojärjestelmä” kokonaisuudessaan on tulemassa esiin aivan silmiemme edessä. Kristityt pastorit ja yksilökristityt, jotka uskovat olevansa turvassa mukautumalla kulttuuriin, eivät mitenkään eroa niistä juutalaisista, jotka uskovat, että maan luovuttaminen tuo rauhan. Sekä kristityt, jotka sanovat tuntevansa Raamattunsa, että juutalaiset, jotka uskovat kahden valtion ratkaisun ja Jerusalemin luovuttamisen johtavan rauhaan ja turvallisuuteen, tulevat pian huomaamaan, että mukautuminen johtaa vainoon, kuolemaan ja verilöylyyn. Muistakaamme, että Saksassa sekä juutalaiset, että kristityt, sanoivat aivan kuolemaansa saakka: ”Se ei voi tapahtua täällä.” Tämä on se, mitä useimmat amerikkalaiset kristityt sanovat: ”Se ei voi tapahtua täällä.”

Israelin ja kristillisen seurakunnan kohtalot ovat vääjäämättömästi liitetyt yhteen. Se, että Amerikan kristillinen seurakunta ei puolusta Israelia, voisi helposti johtaa terrori-iskuun, mikä toisi sotatilalait ja kauhistuttavan vainon.

Kuulen Amerikan kristittyjen alinomaa sanovan, että ”meidät temmataan täältä” ennen kuin mitään tuollaista tapahtuu. Se ei ole tervettä eksegeesiä. Minä uskon, että Raamattu opettaa tempausta ennen vihanaikaa. Minä uskon, että Kristus, Ylkä, tulee saamaan morsiamensa, Seurakunnan, ennen kuin seitsenvuotinen Ahdistuksen Aika alkaa. Minä en usko, että Seurakunta on täällä Ahdistuksen aikana, enkä usko, että Seurakunta näkee Antikristuksen ilmestymistä. Meidän täytyy kuitenkin muistaa, että Jeesus Kristus ja apostolit eivät koskaan opettaneet, että tempaus olisi vain amerikkalainen tempaus. Raamattu ei opeta, että sillä hetkellä, kun asiat vaikeutuvat ”Amerikassa” Jumala tempaisi amerikkalaisen seurakunnan. Raamattu ei opeta tätä. Vaino ja ahdistus (ei vihanaika) ovat tulossa hyvin nopeasti ja varsinkin amerikkalaisen seurakunnan täytyy olla valmistautunut käytännöllisillä tavoilla.

Raamattu ei opeta fatalismia eli kohtaloonsa uskomista. Jumalalle on hyvin tärkeää se, mitä me teemme nyt. Jeesus Kristus sanoi: “Asioikaa näillä, kunnes minä tulen.”

Tuolla sanalla asioikaa (KJV: occupy) on monta merkitystä, joihin ei kuulu teokratian perustamisen yrittäminen. Jeesus tulee hyvin pian! Israel on Jumalan profeetallinen kello. Kansoja ollaan tuomitsemassa, mutta meidät on kutsuttu pelottomasti saarnaamaan Jeesuksen Kristuksen evankeliumia. Meidän on kuitenkin herättävä! On paljon myöhäisempää kuin luulemmekaan. Ylkä tulee. Tule pian Herra Jeesus!


Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com