Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

torstai 6. elokuuta 2009

Presidentti Barack Obama

Seuraavassa Samuel Korhosen kääntämiä ajankohtaisia artikkeleita alkukesältä 2009 koskien presidentti Barack Obamaa.



Light for The Last Days
http://www.lightforthelastdays.co.uk

Presidentti Barack Obama
kirj. Tony Pearce

”Miten innoittavaa! Hän on ensimmäinen todella globaali USA:n presidentti, mitä maailmalla on koskaan ollut, Hänellä oli aasialainen lapsuus, afrikkalainen vanhemmuus ja hänen nimensä on Lähi-Idästä. Hän on todella globaali presidentti,” sanoi Pracha Kanjananont, 29-vuotias Thai-mies, joka istui Starbucks’illa Bangkokissa.

Juuri ennen vaaleja Newsweek julkaisi artikkelin otsikolla The World Hopes for Its First President (Maailma toivoo saavansa ensimmäisen presidenttinsä). Artikkeli päättyi sanoilla: ”Maailma on jo äänestänyt gallupissa toisensa jälkeen ja se, mitä se tahtoo ja ei ehkä saa, vaikka Obama onkin valittu, on amerikkalainen Gandhi, Gandhi, joka ei ainoastaan puhu sorretun vähemmistön puolesta, vaan oli yksi heistä. Maailma sai välähdyksen miehestään eräänä aurinkoisena iltapäivänä viime heinäkuussa Berliinissä. Noin 200 000 ihmistä levittäytyi hänen eteensä, paljon suurempi joukko kuin missään kotimaassa 18 kuukautta kestäneen kampanjan aikana. Hän tarttui tilaisuuteen puhua paljon suuremmalle yleisölle. Obama sanoi: ”Maailman ihmiset, katsokaa Berliiniä, jossa muuri sortui, manner tuli yhteen ja historia osoitti, ettei ole liian suurta haastetta maailmalle, joka seisoo yhtenä.

Voitonpuheessaan Chicago’ssa lähes 90 000-päisen yleisön edessä Obama puhui voitostaan Amerikkalaisen unelman täyttymyksenä ja todistuksena demokratiamme voimasta. Siitä puhuivat nuoret ja vanhat, rikkaat ja köyhät, demokraatit ja republikaanit, mustat, valkoiset, espanjalaiset, aasialaiset, syntyperäiset amerikkalaiset, homot, heterot, vammaiset ja terveet amerikkalaiset, jotka lähettivät maailmalle sanoman, että meillä ei koskaan ole ollut vain kokoelma yksilöitä tai kokoelma punaisia ja sinisiä valtioita, me olemme ja tulemme aina olemaan Amerikan Yhdysvallat.

Mihin Barack Obama vie Amerikan?

Hänen uskontonsa on ollut mielenkiinnon aihe ja väitetään, että hän on salainen muslimi ja ollaan huolestuneita hänen pastorinsa Jeremiah Wright’in radikaaleista näkemyksistä. Tärkeämpää on se, mitä hän itse on sanonut uskostaan. Sanomalehti Chicago Sun’in (5/4/04) haastattelussa ennen presidenttiehdokkuuttaan, hän sanoi: Minä olen kristitty. Minut on juurrutettu kristilliseen perinteeseen. Uskon, että samaan paikkaan vie monta polkua ja se on usko, että on korkeampi voima, usko, että olemme yhteen liitettyjä kansana. Että on arvoja, jotka ylittävät rodun ja kulttuurin, jotka vievät meitä eteenpäin ja meillä kaikillaon velvoite yhtä hyvin yksilöinä, kuin yhteisönä, ottaa vastuuta, että elettäisiin noiden arvojen mukaan. Hän sanoo haastattelussa, ettei tiedä onko hän menossa taivaaseen, eikä myöskään usko, että vaihtoehto olisi helvetti. Toisin sanoen hän uskoo, että kaikki tiet johtavat Jumalan tykö.

Avoimesti homo piispa Gene Robinson, jonka vihkiminen vuonna 2003 syöksi anglikaanisen kirkon kriisiin, on paljastanut useiden yksityisten tapaamisten, joita hänellä oli Barack Obama’n kanssa, sisällön hänen presidenttikampanjansa aikana. Piispa sanoi, että herra Obama osoitti heidän keskustelujensa aikana laajaa ja syvää tukea homojen ja lesbojen täysille kansalaisoikeuksille. Herra Obama’n tiedetään kannattavan ns. homoliittoja ja hän on sanonut, että vuorisaarnaa voidaan käyttää oikeuttamaan samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Islamista puheen ollen hän antoi haastattelun New York Times’ille, jossa hän kuvaili muslimien kutsua rukoukseen yhtenä ihanimmista äänistä maan päällä auringon laskiessa. Times’in Nicholos Kristof kirjoitti, että herra Obama lausui ensiluokkaisella arabialaisella aksentilla muslimien rukouskutsun alkurivit. Pastori Jesse Jackson sanoi, että USA:n ulkomaan politiikassa tulisi tapahtumaan perusteellisia muutoksia, joihin kuuluisi lopettaa vuosikymmeniä jatkunut Israelin etujen priorisointi. Barack on päättänyt korjata suhteemme Islamin ja muslimimaailman kanssa, Jackson sanoo. Kiitos hänen taustalleen ja ekumeeniselle ajattelutavalleen. Hän tietää, miltä muslimeista tuntuu, vaikka pysyykin uskollisena omalle uskonnolleen.

Muslimimaailmassa on ollut laajaa mielenkiintoa hänen valintaansa kohtaan, varsinkin Iranissa. Ahmadinejad näkee Obama’n ilmoitetun valmiuden puhua Iranin johdolle ilman ennakkoehtoja merkkinä siitä, että hänen kieltäytymisensä luopua Iranin ydinohjelmasta USA:n johtamien pakotteiden edessä on tuottamassa tulossa ja että Amerikan on peräydyttävä. Ahmadinejad väittää, että länsivallat yleensä ja varsinkin USA ovat laskevan auringon valtioita, kun taas Islam edustaa tulevaisuuden auringonnousun valtaa. Hän sanoo, että maailmantilanne on sopivampi kuin koskaan Kätketyn Imaamin paluulle ja Islamin lopulliselle voitolle. Jos Obama etenee ja vetää USA:n joukot Irakista, niin on todennäköistä, että Irak putoaa valtioiden iranilaiseen piiriin, mikä antaa Iranille sille sympaattisten maiden jonon läpi Irakin, Syyrian ja Libanonin aina Välimerelle ja Israelin rajoille saakka.

Ottaen tämän huomioon iranilaisen lehtimiehen Amir Taheri’n artikkeli on mielenkiintoinen http://frankherles.wordpress.com/2008/11/03/is-barack-obama-the-promised-warrior-coming-to-help-the-hidden-imam-of-shiite-muslims-conquer-the-world/ Onko Barack Obama luvattu soturi auttamaan shiittimuslimien Kätkettyä Imaamia maailmanvalloituksessa? Kysymys on kiertänyt Iranissa viime kuusta saakka, kun hallitusta kannattava verkkosivu julkaisi hadith’in (eli perinteen) shiittiläisestä tekstistä 17. vuosisadalta. Perinne tulee mullah Majlisi’n Bahar al-Anvar’ista (tarkoittaa Valon Valtameriä), joka on 132-osainen opus ja nykyajan shiittiläisen Islamin perustus. Perinteen mukaan imaami Ali Ibn Abi-Talib (profeetan serkku ja vävy) ennusti, että lopunaikoina ja juuri ennen Mahdin paluuta Lopullinen Pelastaja (Ultimate Saviour), pitkä musta mies, ottaa hallinnon ohjat Lännessä. Komentaen voimakkainta armeijaa maan päällä uusi Lännen hallitsija tuo selvän merkin kolmannelta imaamilta, jonka nimi oli Hussein Ibn Ali. Perinne päättyy näin: ”Shiittien ei pitäisi epäillä, että hän on kanssamme.”

On mielenkiintoinen yhteensattuma, että Obama’n etunimet, Barack Hussein, tarkoittavat arabiaksi ja persiaksi: Husseinin siunaus. Hänen sukunimensä Obama kirjoitettuna persialaisilla aakkosilla on O Ba Ma, mikä tarkoittaa: hän on kanssamme, mikä on Majlisis’in perinteen maaginen kaava. Ilman mystiikkaakin Iranin khomeinilainen hallinto näkee Obama’n nousun uutena merkkinä Lännen alamäestä ja Islamin voitosta.

Ei ehkä ole yllättävää, että kaikkialla internetissä kiersi juttuja kuinka Illinois’sa arpajaisissa voittaneen arvan numero vaalien jälkeisenä päivänä oli 666 ja kuinka presidenttiehdokas Obama’n postinumero Chicago’n alueella oli 60606. Meidän ei pitäisi mennä tässä liian pitkälle, mutta on varmaa, että valinta on merkki tiestä, jota maailma kulkee ja siitä, että ihmiset kaikkialla maailmassa ikävöivät maailmanpelastajan ilmestyvän ajassamme.

---------------------------

Barack Obama narsisti

Tri. Sam Vaknin on israelilainen psykologi, joka esittää mielenkiintoisen näkemyksen uudesta presidentistämme. Tämän voi tarkistaa verkkosivulla Snopes:
http://www.snopes.com/politics/soapbox/vaknin.asp

Tri. Vaknin on kirjoittanut laajasti narsismista.
Tri. Vaknin sanoo: “On tunnustettava, että senaattori Barack Obama teki minuun vaikutuksen ensi kerrasta lähtien, kun näin hänet. Aluksi olin innostunut nähdessäni mustan ehdokkaan. Hän näytti nuorekkaalta, puhui hyvin, näytti itsevarmalta – terveellinen pakkaus presidentiksi. Petyin pian, en vain hänen pinnallisuutensa vuoksi, vaan myös koska hänen käytöksessään oli kopeutta (air of haughtiness), joka oli huolestuttavaa. Hänen asentonsa ja elekielensä puhuivat äänekkäämmin kuin hänen tyhjät sanansa. Obama'n puheet ovat toisenlaisia, kuin yksikään toinen poliittinen puhe, jonka olemme kuulleet Amerikan historiassa. Poliitikolla ei koskaan tässä maassa ole ollut sellaista näennäisesti ”uskonnollista” vaikutusta niin moniin ihmisiin. Se tosiasia, että Obama oli täydellinen tuntemattomuus nollasaavutuksin, tekee tästä selittämättömästä hullaantumisesta hälyttävän. Obama ei ole tavallinen mies. Hän ei ole nero. Itseasiassa hän on aika tietämätön monissa tärkeissä aiheissa.”

Barack Obama on narsisti.
Tri. Sam Vaknin, kirjan “Malignant Self Love (Paha itserakkaus),” tekijä uskoo, että: ”Barack Obama näyttää olevan narsisti.” Vaknin on maailmanluokan auktoriteetti narsismissa. Hän ymmärtää narsismia ja kuvailee narsistin mielentilaa kuin ei kukaan toinen. Kun hän puhuu narsismista, silloin jokainen kuuntelee. Vaknin sanoo, että Obama’n kieli, asennot ja käytös sekä hänen läheisimpiensä ja rakkaimpiensa todistukset viittaavat, että senaattori on joko narsisti, tai hänellä voi olla narsistinen persoonallisuushäiriö (Narcissistic Personality Disorder = NPD). Narsistit heijastavat itsestään suurellisen mutta väärän kuvan. Jim Jones, People's Temple’n karismaattinen johtaja, mies, joka johti 900 kannattajaansa tekemään iloisesti itsemurhan ja jopa murhaamaan omat lapsensa, oli myös narsisti. David Koresh, Charles Manson, Joseph Koni, Shoko Asahara, Stalin, Saddam, Mao, Kim Jong Ill ja Adolf Hitler ovat joitakin esimerkkejä aikamme narsisteista. Kaikilla näillä miehillä oli suunnaton vaikutus faneihinsa. He loivat ympärilleen henkilökultin ja palopuheillaan korottivat ihailijoitaan, täyttivät heidän sydämensä innostuksella ja valoivat heidän mieliinsä uutta uskoa elämään. He antoivat heille toivon! He lupasivat heille kuun taivaalta, mutta voi! Poikkeuksetta he veivät heidät tuomioonsa. Kun olet henkilökultin uhri, et tiedä sitä, ennen kuin se on liian myöhäistä. Eräs ratkaiseva tekijä NPD:n kehittymisessä on lapsuudessa koettu loukkaus.

"Obama'n elämän alku oli epäilemättä kaoottinen ja täynnä traumaattisia ja henkisesti ruhjovia juurilta repimisiä. Erirotuisten avioliitot eivät silloin olleet yhtä yleisiä. Hänen vanhempansa kävivät läpi avioeron hänen ollessaan kaksivuotias. Obama näki isänsä senjälkeen vain kerran, ennenkuin hän kuoli autokolarissa. Sitten hänenäitinsä avioitui uudelleen ja Obaman oli muutettava Indonesiaan, vieraaseen maahan, jossa oli radikaalisti vieras kulttuuri, isäpuolensa kasvatettavaksi. Kymmenvuotiaana hänet viskattiin elämään äitinsä valkoisten vanhempien kanssa. Seuraavina muutamina vuosina hän näki äitiään vain joskus ja sitten äiti häipyi hänen elämästään vuonna 1979 ja kuoli syöpään vuonna 1995.”

Patologisten narsistien manipuloivaa neroutta ei pidä aliarvioida. He heijastavat niin vaikuttavan persoonallisuuden, että se hautaa alleen heidän ympärillään olevat. Narsistin karisman hurmaamina ihmisistä tulee kuin savea hänen käsissään. Hilpeinä he täyttävät hänen määräyksiään ja iloitsevat saadessaan olla hänen palveluksessaan. Narsisti muotoilee maailman ympärillään ja alistaa toiset käänteiseksi kuvakseen. Hän luo henkilökultin. Hänen ihailijoillaan, joista on tullut hänen läheisyydestään riippuvaisia narsisteja, ei ole mitään mielenkiintoa asioihin, jotka eivät auta heitä saavuttamaan henkilökohtaista päämääräänsä. He ovat keskittyneet vain yhteen asiaan ja se on valta. Kaikki muu on heille merkityksetöntä, eivätkä he halua tuhlata kallista aikaansa pikkuasioihin. Kaikki, mikä ei auta heitä, on heidän alapuolellaan eikä ansaitse heidän huomiotaan.

Jos jokin Senaatissa esille nostettu kysymys ei auta Obama’a tavalla tai toisella, se ei kiinnosta häntä. ”Nykyinen äänestys on turvallinen äänestys.” Kukaan ei voi arvostella häntä, jos asiat menevät pieleen. Asiat ovat luonnostaan arvottomia, jos ne eivät koske häntä… Obama’n valinta Harvard Law Review’n ensimmäiseksi mustaksi presidentiksi johti sopimukseen ja ennakkosuoritukseen kirjasta, jonka tuli käsitellä rotujen välisiä suhteita.

Chicago’n yliopiston lakitieteen osasto antoi hänelle aikaa paljon odotettua enemmän ja lopussa siitä tuli – arvatkaa mitä? Hänen omaelämäkertansa? Sen sijaan, että olisi kirjoittanut tieteellisen artikkelin rotujen välisistä suhteista, josta hänelle oli maksettu, Obama ei voinut olla kirjoittamatta omasta ylhäisimmästä minästään. Hän antoi kirjalle nimeksi Dreams from My Father (Unelmia isältäni).

Ei ole yllättävää, että myös Aadolf Hitler kirjoitti omaelämäkertansa, kun ei vielä ollut mitään. Niin myös Stalin. Narsistille kun ei mikään aihe ole niin tärkeä kuin hänen oma minänsä. Miksi hän olisikaan haaskannut kallista aikaansa ja nerouttansa kirjoittamalla merkityksettömistä asioista, kun voi kirjoittaa sellaisesta ylevästä olennosta kuin hän itse? Narsistit ovat usein kovia ja säälimättömiä. Säännönmukaisesti heiltä puuttuu omatunto. Tämän osoittaa se, että Obama’a ei kiinnosta hänen oma veljensä, joka elää vain yhden dollarin kuukausituloilla.

Miestä, joka elää ylellisyydessä, joka vie yksityisen suihkukoneen lomalle Havaijilla ja joka on koonnut lähes puoli miljardia dollaria kampanjaansa varten (jotakin ennennäkemätöntä historiassa) ei kiinnosta oman veljensä ahdinko. Miksi? Koska hänen veljeään ei voida käyttää hänen valtaan nousunsa hyväksi.

Narsisti ei välitä muista kuin itsestään. Tämä valinta on erilainen kuin mikään toinen Amerikan historiassa. Ongelmat ovat merkityksettömiä siihen verrattuna, mitä on pelissä. Mikä voisi olla vaarallisempaa, kuin että vapaan maailman johtajana on mies, jolta on riistetty omatunto, joka valehtelee säännöllisesti ja joka ei osaa erottaa kuvitelmiaan todellisuudesta? Inhoan pelon lietsomista, mutta se on hullu, joka ei tiedosta vaaraa. Monet poliitikot ovat narsisteja. He eivät edusta mitään uhkaa toisille. He ovat vain itseään palvelevia ja itsekkäitä.

Obama osoittaa patologisen narsismin oireita, mikä on erilaista verrattuna esimerkiksi Richard Nixon’in tai Bill Clinton’in tavalliseen narsismiin. Hänelle todellisuus ja fantasia ovat kietoutuneet toisiinsa. Se on mielenterveyskysymys, ei vain luonnevika. Patologiset narsistit ovat vaarallisia, koska he näyttävät normaaleilta ja jopa älykkäiltä. Juuri tämä naamio tekee heistä vaarallisen petollisia.

Tänä päivänä demokraatit ovat panneet kaiken toivonsa Obama’an. Tämä mies voi kuitenkin lopettaa heidän puolueensa. Myös mustien suuri enemmistö on päättänyt äänestää Obama’a. Vain hullu ei tiedä, että heidän tukensa hänelle perustuu rotuun. Tämä on rasismia, puhdasta ja yksinkertaista. Asian toinen puoli tässä on, että jos Obama osoittautuu ennustamakseni katastrofiksi, hän tulee aiheuttamaan laajaa paheksumista valkoisten keskuudessa.

Mustat eivät todennäköisesti tule luopumaan tuestaan omalle miehelleen. Kultillinen mentaliteetti on ylen turmiollinen ja leppymätön. He tulevat kaivamaan päänsä syvemmälle hiekkaan ja syyttämään Obama’n herjaajia rasismista. Tämä aiheuttaa vastareaktion valkoisten keskuudessa.

Valkoisten ylemmyyttä kannattavat hyödyntävät tyytymättömyyttä ja saavat laajaa tukea. Minä ennustan, että alle neljässä vuodessa rodulliset jännitykset kasvavat tasolle, jonka kaltaista ei ole nähty sitten myrskyisen 1960-luvun.

Obama tulee siirtämään kelloa taaksepäin vuosikymmeniä… Amerikka on vapauden linnake. Maailmanrauha riippuu Amerikan lujuudesta ja sen heikkous muuttuu terrorismin ja roistovaltioiden voitoksi.

Ei ole ihme, että Ahmadinejad, Hugo Chavez, Castron kannattajat, Hezbollah, Hamas, Guantanamo’n terroristien lakimiehet ja käytännössä kaikki Amerikan vannoutuneet viholliset ovat niin innoissaan oman miehensä mahdollisuudesta päästä Valkoiseen Taloon.

Amerikka on tuhon partaalla. Ei ole olemassa suurempaa mielettömyyttä kuin valita patologinen narsisti presidentiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com