Tietoja minusta

Olen 56-vuotias poikamies ja ex-nokialainen. Ennen urheilin maallisesti, mutta nyt kilvoittelen hengellisesti päästäkseni maaliin (1 Kor. 9:24-27). Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne. (2 Piet. 1:19) NIV-käännöksestä mottoni: Have nothing to do with the fruitless deeds of darkness, but rather expose (=paljastaa) them. (Efesolaiskirje 5:11) sekä tietenkin "Sillä ei ole mitään salattua, mikä ei tule ilmi, eikä kätkettyä, mikä ei tule tunnetuksi ja joudu päivän valoon." (Luukas 8:17)

Hae tästä blogista

Tässä tuon esille aikaamme koskevia profeetallisia katsauksia Raamatun profetioiden valossa. Näihin kuuluu myös eksytysten paljastaminen, koska Jeesus varoitti niistä (Matt. 24:4-5,11,23-26). Olen toiminut Cutting Edge Finland -sivuston toisen toimittajan virassa omilla kirjeilläni ja artikkeleiden suomentajana nimimerkillä "nokialainen". Tähän pyrin aina silloin tällöin myös panemaan suomennettuja artikkeleita englanninkielisistä profeetallisista sivustoista sekä tietenkin omia kirjoituksiani.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Saastunut maailma synnytystuskissa! (LTN -- elokuu 2010)

Tässä viime kesäkuussa kuolleen pastori David J. Meyerin pojan Samuel David Meyerin profeetallista sananjulistusta elokuun 2010 uutiskirjeessä.

Last Trumpet Newsletter

Volume XXIX, Issue VIII, August 2010

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Livenä:
http://www.youtube.com/watch?v=1DkUlQaMUtA
http://www.youtube.com/watch?v=Ish4AMch6T0


Saastunut maailma synnytystuskissa! (A Contaminated World In Travail!)

”Näin sanokoot ne, jotka Herraa pelkäävät; sillä hänen armonsa pysyy iankaikkisesti. Ahdistuksessani minä huusin Herraa, Herra vastasi minulle ja asetti minut avaraan paikkaan. Herra on minun puolellani, en minä pelkää; mitä voivat ihmiset minulle tehdä?”

Psalmi 118:4-6

”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, apumme hädässä aivan vahva. Sentähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret meren pohjaan vajoaisivat, vaikka sen vedet pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat sen raivosta. Sela.”

Psalmi 46:1-3

”Mutta nyt, näin sanoo Herra, joka loi sinut, Jaakob, joka valmisti sinut, Israel: Älä pelkää, sillä minä olen lunastanut sinut, minä olen sinut nimeltä kutsunut; sinä olet minun. Jos vetten läpi kuljet, olen minä sinun kanssasi, jos virtojen läpi, eivät ne sinua upota; jos tulen läpi käyt, et sinä kärvenny, eikä liekki sinua polta. Sillä minä olen Herra, sinun Jumalasi, Israelin Pyhä, sinun vapahtajasi…”

Jesaja 43:1-3

”Pietari vastasi hänelle ja sanoi: "Jos se olet sinä, Herra, niin käske minun tulla tykösi vettä myöten". Hän sanoi: "Tule". Ja Pietari astui ulos venheestä ja käveli vetten päällä mennäkseen Jeesuksen tykö. Mutta nähdessään, kuinka tuuli, hän peljästyi ja rupesi vajoamaan ja huusi sanoen: "Herra, auta minua". Niin Jeesus kohta ojensi kätensä, tarttui häneen ja sanoi hänelle: "Sinä vähäuskoinen, miksi epäilit?"”

Matteus 14:28-31


Tässä LTN:n numerossa, me jälleen kerran tutkimme ajankohtaisia tapahtumia, joita sattuu näinä viimeisinä päivinä. Minä istun täällä tämän tietokoneen näyttöruudun edessä tuntien avuttomuutta ja kaipausta isääni, pastori David J. Meyer’iä, kohtaan. Eräs seikka jota hän aina korosti saarnatessaan, opettaessaan, tai kirjoittaessaan uutiskirjettä, oli se, että ilman Jumalan apua, hän ei voinut tehdä mitään. Hän todella uskoi niin ja minä tunnen samalla tavoin.

Eräänä päivänä kun minä olin neljäntoista vuoden vanha, minä kävelin isäni makuuhuoneeseen ja kysyin että sallisiko hän minun postittaa hänen uutiskirjeensä yleisön luettavaksi tietokoneelta. Saatuani hänen suostumuksensa, minä aloitin meidän nettiyrityksen, jatkuvan projektin, joka on näkynyt meidän sivuston kävijöiden nousuna suunnilleen kahteen miljoonaan kävijään vuodessa. Muutamien viimeisten vuosien aikana, minä tulin enemmän osalliseksi uutiskirjeeseen kun minä tarjosin ehdotuksia ja avustin editoinnissa ja oikolukuprosessissa.

Kun minä istun tässä ja yritän kirjoittaa koko Last Trumpet Newsletterin numeroa ensimmäistä kertaa, minä teen niin kunnioittaakseni isääni yhtä hyvin kuin Herraani ja Vapahtajaani, Jeesusta Kristusta. Minä toivon ja rukoilen että, tämä tulee olemaan siunaus sinulle ja kaikille jotka luette tätä. Mitä tahansa hyvää siitä saattaa seuratakin, minä annan kaiken kunnian Jumalalle.

Etsiessäni Raamatun kirjoituksia tämän uutiskirjeen valmistelussa, minä tunsin pakottavaa tarvetta kertoa kaikille teille, että älkää peljätkö. Me elämme ajassa jolloin kaikki näyttää olevan menossa pieleen. Meidän maailmaamme saastutetaan, meidän ruokatarvikkeita pilataan, meidän maapallomme tärisee jatkuvasti, on sotia ja sanomia sodista, synti rehottaa kaikkialla, ja monet maailman taloudet ovat sekasorron vallassa. Tilanne saattaa näyttää hyvin kauhealta, mutta meillä on Vapahtajamme. Meillä on Jeesus.

Matteuksen evankeliumista, luvusta 14, me löydämme tarinan Jeesuksesta kävelemässä vetten päällä. Pietari, ollen kompulsiivinen mies, jota hän todella oli, pyysi Jeesusta sallia hänen kävelevän myöskin vetten päällä Hänen luokseen. Herramme salli tämän, ja niin kauan kuin Pietari piti katseensa Jeesuksessa, hän ei vajonnut. Kun Pietari katsoi ympärilleen ja näki tuulen ja aallot, hänen uskonsa horjui ja meri alkoi nujertaa häntä. Minä kehotan jok’ikistä teistä kiinnittämään katseensa Jeesukseen. Jos sinä teet näin, Hänen ihmeellinen voimansa tulee pitämään sinut turvassa läpi mahdottomien vaikeuksien ja kannattaa sinua tämän elämän huolten yläpuolella huolimatta siitä mitä vaikeuksia sinä saattanetkin kohdata. Sinä et tule vajoamaan synnin syvään kuiluun ja ahdinkoon. Pidä vain katseesi Jeesuksessa. Suuntaa silmäsi Häneen ja kaikki tulee olemaan hyvin.


Suomentajan kommentti: Tällä hetkellä elämme vaarallisia ja petollisia aikoja, jolloin aurinko on nousemaisillaan. Sanotaan että hetki ennen auringon nousua, so. Jeesuksen toista tulemusta, on kaikkein vaarallisinta aikaa, jolloin Jumalan valittuja (tai Kristuksen morsianta) yritetään eksyttää ja kampittaa epäuskoon. Onhan Jeesuksen takaisintulemuksesta puhuttu ja kirjoitettu jo vuosikausia 2000-luvulla ja monen usko alkaa olla jo koetuksella kun Hän ei ole vieläkään tullut. Nyt testataan Jumalan omien uskoa ja kärsivällisyyttä kun jumalattomat porskuttavat himoissaan. Meidän pitää vain irrottautua maailmallisesta menosta ja rukoilla jatkuvasti että pysyisimme vahvoina loppuun asti (Matt. 24:13).


Vertavuotava ja haavoittunut maapallo!

Minä olen varma tähän hetkeen mennessä, että te kaikki olette kuulleet seuraavan jutun. Huhtikuun 20. päivänä 2010, Deepwater Horizon öljynporauslautta räjähti Meksikonlahdella ja surmasi yksitoista ihmistä samalla kun seitsemäntoista muuta loukkaantui. Siitä on tullut isoin öljyvuoto USA:n historiassa ja sitä on kutsuttu ”pahimmaksi ympäristökatastrofiksi joka on koskaan kohdannut Amerikkaa” presidentti Obamaa lainaten. (1) [Se on mitä luultavimmin myös Obaman 9/11 -tapahtuma, joka voi eskaloitua ja aiheuttaa kuolinhaavan Amerikalle. Tämä lienee Illuminatin tarkoituskin NWO:n synnyttämisessä. Illuminati-korttipelissä, joka julkaistiin vuonna 1995, muuten kuvataan musta mies (Obama) öljytahrojen kanssa. Luku 11 kummittelee kummasti tuon tapahtuman ympärillä, sillä onnettomuudessa kuoli juuri 11 työntekijää ja 20.4.2010 oli Adolf Hitlerin 121. syntymäpäivä (121=11x11), joka on vielä 11 päivää ennen noitien tärkeää Beltaine-sapattia. Suom. huom.] Räjähdyksen jälkeen, me näimme kyvyttömän yrityksen toisensa jälkeen tyrehdyttää vuoto, joista yksikään ei edes ollut lähellä onnistumista. Lopulta, British Petroleum (BP), yhtiö, joka oli vuokrannut öljynporauslautan, turvautui poraamaan kahta paineentasauskuilua (relief wells) yrityksessä tyrehdyttää öljyn vuotaminen. Tästä hetkestä lukien, paineentasauskuiluja ei ole vieläkään saatu valmiiksi, ja todennäköisesti niitä ei tulla saamaan valmiiksi ennen elokuuta.

Öljyvuoto on saavuttanut Louisianan, Mississipin, Alabaman, ja Luoteis-Floridan. Tuhansia eläimiä, käsittäen merikilpikonnia, delfiinejä, ja lintuja, on saanut surmansa. Sillä välin, jättimäisiä savupilviä, koostuen öljyn, kaasun, ja meriveden sekoituksesta, on löydetty puhjenneen öljylähteen ympäriltä sädehtien kaikkiin suuntiin. Savupilvet sisältävät myrkyllisiä kaasuja, käsittäen metaanin, joka uhkaa sekä eläinten että ihmisten ilmavarastoja alueella.

Samalla kun BP:n viranomaiset eivät näytä pystyvän ymmärtämään mitä he ovat tekemässä, Obaman hallinnon reaktio on ollut vähintäänkin pettymystä tuottava. Obama vieraili Meksikonlahdella pari kertaa kehottamassa BP:tä siivoamaan sotkun, mutta hän ei todellakaan osoittanut minkäänlaista tärkeyden tunnetta ennen kuin hänen julkinen hyväksyttävyysluokituksensa alkoi tippua. Jopa tuossa pisteessä, Obaman paras strategia näytti olevan televisiossa esiintyminen ja soveltaa mietoa karkeutta luodakseen uhkakuvia. (4) Sillä välin, tiedemiehet ovat valittaneet koordinaation puutteesta koskien öljyvuodon tutkimusponnisteluja. Christopher F. D’Elia, Rannikko- ja Ympäristölaitoksen dekaani (the dean of the School of the Coast and Environment) Louisianan yliopistossa, totesi, ”Mitä tahansa Liittovaltion hallitus aikookin – se saattaa olla hyvin suunniteltu sisäisesti Liittovaltion hallituksen rajoissa, mutta ulkopuolisen tutkimusmaailman osanotto on riittämätön minun näkemykseni mukaan.” (5)

Presidentti Obama näyttää olevan hyvin ylpeä siitä tosiasiasta, että hän neuvotteli 20 miljardin dollarin rahoituksen BP:ltä Meksikonlahden öljyvuodon uhreille. (6) Kuitenkaan, tuo rahamäärä ei tule olemaan läheskään tarpeeksi kattamaan vahinkoja, jotka aiheutettiin tällä onnettomuudella. Yhdysvaltalainen lakimies Kenneth Feinberg, mies, jonka Obama nimitti valvomaan rahastoa, totesi, ”Ei ole olemassa epäilystäkään siitä, että omaisuusarvo on pienentynyt öljyvuodon tuloksena. Tuo ei tarkoita sitä että kaikki omaisuus oikeutetaan hyvitykseen.” Hän edelleen jatkoi sanomalla, ”Maailmassa ei ole tarpeeksi rahaa maksaa jokaiselle joka haluaisi saada rahaa.” (7)

Huolimatta siitä tosiseikasta, että me olemme nähneet muitakin suuria öljyvuotoja aikaisemmin, sellaisia kuten Meksikon Ixtoc 1 -vuoto vuonna 1979 ja Alaskan Exxon Valdes -vuoto vuonna 1989, hyvin vähän rahaa on kulutettu öljyvuotojen puhdistamisteknologiaan vuosien kuluessa. Öljy-yhtiöt tietävät syvänmeren porauksen riskit, ja niiden olisi pitänyt olla paremmin valmistautuneita äskettäiseen öljyvuotoon Meksikonlahdella. Vaikka BP väittää, että he ovat kuluttaneet 29 miljoonaa dollaria turvallisempien porausoperaatioiden tutkimukseen, he eivät tutkineet öljyvuodon puhdistamisteknologiaa lainkaan. (8) [Huomautettakoon tässä, että Deepwater Horizon -öljynporauslautan turvamääräyksiä rikottiin räikeästi viimeisen vuoden aikana, kun hälytyslaitteet olivat kytketyt pois päältä väärien hälytysten takia, jotta työntekijät voisivat nukkua. Tämä välinpitämättömyys askarruttaa. Suom. huom.]

Vahinkojen laajuus, joka aiheutettiin tällä katastrofilla jää tuntemattomaksi. On todennäköistä että vaikutukset merenolentoihin, meidän ruokatarvikkeisiin, ja Meksikonlahden rannikon asukkaisiin tullaan tuntemaan tulevien vuosien aikana. Obaman hallinto tulee todennäköisesti käyttämään hyväksi tätä tapahtumaa saadakseen läpi kauaskantoisia uusia energialakeja. Miten byrokraatit onnistuvatkin, amerikkalaiset tulevat näkemään heidän energialaskunsa nousevan räjähdysmäisesti.

Mureneva talous!

Presidentti Obama on väittänyt muutamien viimeisten kuukausien ajan, että USA:n talous on ”elpymässä”. Hän väittää että hänen kannustinohjelmansa toimii ja että me olemme ”menossa oikeaan suuntaan”. Silti minä pidän silmäni otsikoissa, jotka sanovat sellaista kuten ”USA:n kuluttajaluottamus romahti kesäkuussa.” (9) Ensiasunnon ostajien veroluottojen, jotka nousevat 8,000 dollariin saakka, erääntymisen kanssa, vireillä olevat asuntomyynnit sukelsivat 30% toukokuussa. Tämä oli yllätys monille kiinteistövälityksessä oleville koska ekonomistit olivat odottaneet vain 10,9 prosentin pudotusta. (10) Ehkä se on hyvä että asunnonostajien lainaohjelma on ohi, koska näyttää siltä, että meidän liittovaltiomme ei ajanut sitä kovinkaan tehokkaasti. CNN raportoi että yli 28 miljoonaa dollaria varastettiin ohjelmasta, käsittäen 9,1 miljoonaa dollaria vankilahoidokkien nimiin. (11)

Samaan aikaan, Barack Obaman erityinen asuntoluotto-ohjelma, suunniteltu auttamaan asunnonostajia saamaan heidän asumismaksamisensa helpommaksi, on ollut järkyttävä fiasko. Enemmän kuin kolmannes 1,24 miljoonasta lainaajasta, jotka kirjattiin tähän ohjelmaan, on tippunut ohjelmasta ulos 155,000 osallistujan jättäessä ohjelman yksinään toukokuussa 2010. John Taylor’in, Kansallisen Yhteisön Uudelleensijoitus Koalition (National Community Reinvestment Coalition) pääjohtajan mukaan, ”Pakkohuutokauppojen ehkäisyohjelmalla on ollut minimaalinen vaikutus.” (12)

Heinäkuun alusta 2010 lukien, työttömyysaste tässä maassa makaa 9,5 prosentissa. Tämä on itse asiassa pudotusta kesäkuun 9,7 prosentin tasosta, mutta vain koska 652,000 ihmistä on lopettanut työn etsimisen kokonaan ja heitä ei enää käsitellä työttöminä työnhakijoina. Associated Press’in raportin mukaan, Yhdysvalloissa on 7,9 miljoonaa työpaikkaa vähemmän, kuin sillä oli, kun taantuma alkoi. (13) Keskuspankin puheenjohtaja Ben Bernanke on ennustanut, että työttömyysaste tulee pysymään korkealla. ”Työttömyysaste tulee vielä olemaan korkea jonkun aikaa, ja tämä merkitsee sitä, että monet ihmiset tulevat olemaan taloudellisen rasituksen alla.” (14) Bernanke totesi myös, ”Paras arvaukseni on, että meillä on yhtämittaista elpymistä, mutta se ei tunnu hirveästi.” (15)

Samalla kun Obama ja Bernanke puhuvat elpymisestä, pankkeja tässä maassa ollaan yhä sulkemassa. Viimeaikaiset sulkemiset käsittävät pankit Floridassa, Nevadassa, Kaliforniassa, Nebraskassa, Mississipissä, ja Illinoisin osavaltiossa. Yli 80 pankkia Yhdysvalloissa on suljettu finanssivalvojien toimesta vuonna 2010. (16) [Itse asiassa tänä vuonna tuoreimpien uutisten mukaan on USA:ssa kaatunut jo sata pikkupankkia. Suom. huom.] Kun pienemmät pankit jatkavat sulkemisiaan, meille saattaa lopulta jäädä jäljelle vain kaksi tai kolme isoa pankkia. Tietenkin, tuo luultavasti tekee upouuden rahajärjestelmän käynnistämisen paljon helpommaksi.

Tarkalleen miten pahassa jamassa USA:n talous on? Yksi asia joka meidän täytyy pitää mielessä, on se, että raha, jonka Obama käytti hänen massiiviseen kannustinpakettiinsa, lainattiin muista maista. Yhdysvallat on vararikossa, ja Obaman hillitön tuhlailu on pannut tämän maan velkakurimukseen joka voisi ylittää maan bruttokansantuotteen arvon vuoteen 2012 mennessä, pohjautuen raportteihin Kansainväliseltä valuuttajärjestöltä (IMF). (17)

Budjettikriisit osavaltiotasolla kuhisevat yhtälailla. Illinoisin osavaltio on nostanut eläkeikäänsä 67 ikävuoteen. Arizonan, New Yorkin, Missourin, ja Mississipin osavaltiot suunnittelevat saavansa ihmisten tekemään enemmän työvuosia kerätäkseen eläkerahoja. Coloradon osavaltio on leikannut eläkkeitä kaikilta sen työntekijöiltä, käsittäen entiset, nykyiset, ja tulevat työntekijät. Kalifornia ja New Jersey ovat jo leikanneet, tai aikovat leikata, eläkkeitä yhtälailla. Tilanne Illinois’issa on niin paha, että R. Eden Martin, Chicagon kauppakamarin johtaja (president of the Commercial Club of Chicago), varoitti, ”Me olemme muutaman vuoden sisällä siinä pisteessä että joistakin eläkerahastoista loppuu varat.” Hän edelleen totesi, ”Koulujen rahoittamista tullaan leikkaamaan radikaalisti. Myöskin Medicaid-ohjelman rahoitusta. Kun nämä kaikki asiat nousevat esille, siellä tulee olemaan paljon ärtymystä.” (18)

Me elämme nyt maailmassa globaalin talouden kanssa, ja siitä johtuen, jotkut taloudellisen ahdingon elementit ovat jopa meidän oman hallintomme kontrollin ulottumattomissa. Taloudellinen romahdus Euroopan Unionissa, erityisesti Espanjan, Portugalin, ja Kreikan sisällä, on ollut syy suureen ekonomistien ja muiden talouseksperttien huoleen. Jeff Tjomehoj, tutkimusjohtaja Lipper Inc’ille, sanoi, ”Se merkitsee paljon talousjärjestelmälle, koska se mistä me todella olemme puhumassa, on eurooppalaisten pankkien vakavaraisuus, ja meidän pankeillamme tulee olemaan paljon altistumista riskitekijöille.” Kreikan talous on romahtanut siihen pisteeseen, että heidän velkansa arvioidaan nyt ”romu (junk)”-statuksella. (19) [Äskettäin tehtiin ns. stressitestit 91 eurooppalaiselle pankille ja vain 7 pankkia ei läpäissyt testiä. Näistä 5 pankkia oli Espanjasta, yksi Kreikasta ja yksi Saksasta. Tämän mukaan mitään hätää siis ei ole rahamarkkinoilla, mutta eri asia on miten luotettavia nämä testit olivat. Saatiin ehkä haluttu lopputulos markkinoiden rauhoittelemiseksi niin kuin kävi USA:ssa viime vuonna. Suom. huom.]

Euroopan Unionin Komission puheenjohtaja, Jose Manuel Barroso, on niin huolissaan velkakriisistä Euroopassa, että hän on varoittanut demokratian voivan kadota Espanjasta, Portugalista, ja Kreikasta. Hänen huolensa näyttää perustuvan siihen tosiseikkaan, että kaikilla näistä kolmesta maasta on historiat sotilasvallankaappauksista, ja ilman taloudellista vakautta, se voisi avata oven uusille diktaattoreille tulla sisään ja anastaa valta. (20)

Lopunajan teknologia!

Teknologia on kehittynyt pitkin harppauksin 1950-luvulta lähtien. Me olemme nähneet tietokoneiden kutistuvan yksiköistä, jotka veivät tilaa kokonaisen huoneen, pikkuruisiksi laitteiksi, joita me voimme nyt sovittaa meidän taskuihimme. Itse asiassa, älypuhelimet, sellaiset kuten iPhone, the Evo, ja the Droid, ovat periaatteessa pienoistietokoneita, joilla on kyky lähettää ja vastaanottaa puheluja. Näillä laitteilla on teknologia, joka on paljon kehittyneempää kuin se, mitä käytettiin henkilökohtaisissa kotitietokoneissa vain kymmenen vuotta sitten. Matkapuhelimista on tullut hyvin halpoja ja kaikkialla läsnä olevia, niin että ei ole epätavallista nähdä hyvin pienten lasten käyttävän niitä. Mutta ovatko matkapuhelimet turvallisia?

Yhdistyneet Kansakunnat sai äskettäin päätökseen tutkimuksen, joka ulottui kymmenelle vuodelle, kolmeentoista maahan, ja 13,000 osallistujaan. He havaitsivat 40 prosenttia korkeamman esiintymistiheyden glioomalle, harvinaiselle aivosyövän muodolle, niiden osallistujien keskuudessa, jotka käyttivät puhelimiaan eniten. Huolimatta tutkimuksen löydöistä, asiantuntijat päättivät että tulokset olivat ”ei-sitovia”. On huomauttamisen arvoista, että puhelimen pitäminen ainoastaan neljän tuuman (1 tuuma = 2,54 cm) etäisyydellä päästäsi vähentäisi säteilytasoja lähes nollaan, joten, jos sinun täytyy käyttää matkapuhelinta usein, sinä saatat haluta ostaa Bluetooth-kuulokkeet. (21)

Todistusaineisto on kasvamassa siinä, että matkapuhelimet voivat olla myös vastuussa hunajamehiläisten katoamisesta. Tutkijat Chandigarh’s Punjab -yliopistolla Intiassa järjestivät kokeen kahdella mehiläispesällä. Yhteen mehiläispesään asennettiin kaksi matkapuhelinta, joita käytettiin kahdesti päivässä 15 minuutin ajan kummassakin sessiossa. Toiseen mehiläispesään asennettiin kaksi tyhjää (dummy) matkapuhelinta. Tulokset kolmen kuukauden tutkimuksista olivat huomiota herättäviä. Tutkijat havaitsivat että mehiläispesissä, joissa oli käyttökelpoiset matkapuhelimet, kuningatar-mehiläinen synnytti vähemmän munia, vähemmän mehiläisiä palasi pesään kerättyään siitepölyä, ja mehiläiset, jotka jäivät jäljelle, lopettivat hunajan tuottamisen. Mehiläispesä, jossa oli tyhjiä matkapuhelimia, pysyi normaalina. (22)

USA:n armeija on alkanut lisääntyvästi huolestua kyber-hyökkäysten mahdollisuudesta Internetin välityksellä. Huoli on johtanut armeijan perustamaan uuden USA:n kyber-komentokeskuksen (Cyber Command), jota johtaa kenraali Keith Alexander. ”Lyhyesti, me kohtaamme vaarallisen yhdistelmän tunnettuja ja tuntemattomia haavoittuvaisuuksia, vahvoja vastustajan kykyjä ja heikkoa tilannekohtaista tietoisuutta”, Alexander varoitti. ”Meidän puolustusministeriömme täytyy kyetä operoimaan vapaasti ja puolustaa lähteitään kyberavaruudessa.” Paljon tästä huolesta näyttää kipinöineen onnistuneista kyber-hyökkäyksistä Viroa vastaan vuonna 2007 ja Georgian valtiota vastaan vuonna 2008. (23)

Vainoharhaisuutta mahdollisen kyber-hyökkäyksen yllä ollaan käyttämässä hyväksi verukkeena uudelle USA:n senaatin lakiesitykselle joka antaisi Yhdysvaltojen presidentille valtuuden katkaista kaikki tai osa Internet-liikenteestä hätätilan aikana. Laki vaatii, että kaikkien Internetin palvelutoimittajien ”täytyy välittömästi suostua mihin tahansa hätätila-toimenpiteeseen tai tekoon, jonka on kehitellyt Kotimaan turvallisuusvirasto.” Suostumattomuus johtaisi sakkoihin palvelutoimittajia vastaan. (24) Jokseenkin ongelmallinen on se fakta, että mikä tarkalleen määrää hätätilan, niin sitä ei ole selvästi määritelty. Pidä mielessä se, että hallinnollinen kontrolli Internetin informaation yllä ei ole mitään uutta. He ovat tehneet sitä Kiinassa vuosien ajan! Senaatin komitea koskien kotimaan turvallisuutta ja hallinnollisia tehtäviä (The Senate Committee on Homeland Security and Government Affairs) on hyväksynyt lakiesityksen, joka tunnetaan nimellä ”Protecting Cyberspace as a National Asset Act (Turvaa kyberavaruus kansallisena etuna -laki)” tai PCNAA. Tästä kirjoittamishetkestä lukien, äänestys Senaatissa on vireillä. (25)

Me tiedämme, että monia ihmisiä on istutettu mikrosiruilla vuosien kuluessa. Kuitenkin, Tri. Mark Gasson, tiedemies Reading -yliopistosta, Yhdistyneessä Kuningaskunnassa (Britannia), väittää olevansa ensimmäinen henkilö, johon on tartutettu tietokonevirus. Tri. Gasson, jolla oli RFID-siru istutettuna vasempaan käteensä viime vuonna, totesi, ”Saastuttamalla minun oma implanttini tietokoneviruksella, me olemme osoittaneet kuinka kehittyneiksi nämä teknologiat ovat tulossa ja myös omistaisivat vilkaisun huomisen ongelmiin.” Hän edelleen totesi, ”Minusta on välttämätöntä myöntää se, että meidän seuraava kehitysaskel saattaa hyvinkin merkitä sitä, että meistä kaikista tulee osa konetta kun me uskomme parantavamme itseämme. Todellakin me voimme havaita, että on olemassa merkittäviä sosiaalisia paineita omistaa istutettavia teknologioita, joko sen tähden, että se tulee paljolti sosiaaliseksi normiksi kuten sanokaamme matkapuhelimet, tai koska meille tulee olemaan haittaa, jos me emme tee niin. Kuitenkin, meidän pitää olla tietoisia niistä uusista uhkakuvista, joita tämä kehitysaskel tuo.” (26) Kyllä, minä oletan että kykenemättömyyttä ostaa tai myydä saatettaisiin pitää ”haittana” jonkun taholta.

Saastuneet ruokatarvikkeet!

Näyttää siltä kuin joka vuosi me olisimme näkemässä enemmän ja enemmän ruuan poisvetämisiä myynnistä. Viime viikkoina me olemme nähneet Marie Callenderin pakasteaterioiden poisvetämisiä, jotka ovat mahdollisesti salmonellan pilaamia. (27) Campbell’s on vetänyt pois 35,000 rasiaa SpaghettiOs’ia koska niissä saattaa olla alikeitettyä lihaa. (28) Kellogg’s on vetänyt pois 28 miljoonaa pakkausta aamiaismuroja, käsittäen merkit Froot Loops, Apple Jacks, Corn Pops, ja Honey Smacks. He väittävät että se johtuu vahamaisesta tuoksusta ja aromista joka tulee murojen pakkausmateriaalista. Vaikkakin riski on alhainen, pilaantuneiden murojen käyttö voisi aiheuttaa vatsavaivoja. (29) On tärkeää muistaa että monet ruuanvalmistajat havaitsevat ongelmat kuukausia myöhemmin pantuaan tuotteensa markkinoille. On aina hyödyllinen asia rukoilla ennen kuin syöt!

Suuri osa ruuasta, jota me kulutamme Yhdysvalloissa, tulee nykyään geneettisesti muunnelluista viljelykasveista. Itse asiassa, 81% maissiviljasta, 91% soijaviljasta, 95% sokerijuurikasviljasta kaikkineen tulevat biovalmistetuista siemenistä. Lisäksi, kaikkein jalostetuimmat ruoka-aineet ja rehuvarastot karjaa ja kanoja varten sisältävät GMO:ta, tai geneettisesti muokattuja organismeja. Useat muut maat, käsittäen Euroopan maita yhtä hyvin kuin Kiinan, vaativat elintarvikeyhtiöitä ilmaisemaan nimilapulla kaiken geneettisesti muokatun ruuan mukanaolon. Yhdysvallat ei vaadi mitään sellaista merkitsemistä nimilapulla, ja siitä johtuen, meillä ei ole mitään keinoa tietää onko ruuassa, jota me ostamme, geneettisesti muokattuja organismeja vai ei. (30)

Vuosien ajan me olemme varoittaneet useasti saastuneesta meriruuasta (meren antimet). Mutta näyttää siltä, että saastumisen laajuus voi olla karkeasti aliarvioitu. Tiedemiehet havaitsivat korkeita tasoja kadmiumista, alumiinista, kromista, lyijystä, hopeasta, elohopeasta, ja titaanista kudosnäytteissä, jotka on otettu noin 1,000 valaasta viiden vuoden jakson aikana. Biologi Roger Payne oli melko ahdistunut näistä havainnoista ja antoi tämän synkän lausunnon, ”Sinä voisit antaa melko tiukan perustelun sanoaksesi, että se on suurin yksittäinen terveysuhka, joka on koskaan kohdannut ihmislajia. Minä epäilen että tämä tulee lyhentämään ihmiselämiä.” (31)

Yhdistyneet Kansakunnat haluaisi meidän kaikkien ryhtyvän vegaaneiksi (kasvissyöjiksi). Niin hullulta kuin se saattaakin kuulostaa, raportti Yhdistyneitten Kansakuntien ympäristöohjelmasta väittää että johtuen maailman väestön todennäköisestä syöksymisestä 9,1 miljardiin ihmiseen vuoteen 2050 mennessä, rasvaiset ruoka-aineet lihassa ja päivittäisissä tuotteissa eivät ole enää hyväksyttäviä. Raportin mukaan, ”Vaikutuksien maataloudesta odotetaan lisääntyvän merkittävästi johtuen siitä, että väestönkasvu lisää eläintuotteiden kulutusta. Toisin kuin fossiilisten polttoaineiden kohdalla, on vaikea etsiä vaihtoehtoja: ihmisten täytyy syödä. Vaikutusten olennainen supistaminen olisi mahdollista vain merkittävän maailmanlaajuisen ruokavalion muutoksella, eli eroon eläintuotteista.” (32) Jos YK saa tahtonsa läpi, neljäs heinäkuuta (USA:n itsenäisyyspäivä) ei tule koskaan olemaan samanlainen!

Sotia ja sanomia sodista!

Kun me valvomme ja rukoilemme näinä viimeisinä päivinä, meidän tarvitsee vain lukea päivittäisiä uutisia nähdäksemme kuinka maailman kansakunnat voisivat ryhmittyä keskenään jos 3. maailmansota puhkeaa. Tietysti, Israel ja Palestiina ovat saaneet aikaan uutisia viimeaikoina kaikilla heidän konflikteillaan. Mutta me näemme myös Iranin ja Pohjois-Korean kansakuntien valmistautuvan tuottamaan ydinaseita. Me olemme nähneet Venezuelan pyrkivän liittoutumaan itsensä Iranin kanssa, ja Al-Qaida on luonut lisää uhkia.

Kesäkuussa 2010, Venezuelan presidentti Hugo Chavez antoi seuraavan lausunnon, ”Jonakin päivänä Israelin kansanmurhavaltio tullaan laittamaan oikeaan paikkaansa. Sopivaan paikkaan ja toivottavasti aito demokraattinen valtio tulee syntymään. Mutta siitä on tullut jenkki-imperiumin murhanhimoinen käsivarsi – kuka voi epäillä sitä? – joka uhkaa meitä kaikkia.” (33) [Venezuela ja USA:n tukema Kolumbia ovat sodan partaalla nyt heinäkuun viimeisellä viikolla Farc-sisseistä aiheutuneen kiistan vuoksi. Suom. huom.]

Lisäksi, Iranin hengellinen johtaja, tunnettu nimellä Ayatollah Mohammad Taqi Mesbah Yazdi, on kirjoittanut kirjan missä hän totesi, että Iranin ei pitäisi riistää itseltään oikeutta valmistaa ”erityisiä aseita”. Yazdi toteaa kirjassaan, ”Islamin opetusten alaisuudessa, kaikki yleiset työkalut ja aineelliset välineet täytyy ottaa käyttöön vihollista vastaan ja estää vihollisen armeijan ylivoima.”

Iran ilmoitti myös kesäkuussa 2010, että he rankaisisivat maailmanvaltoja jäädyttämällä ydinaseneuvottelut kahdeksi kuukaudeksi. ”Me olemme lykänneet neuvotteluja johtuen huonosta käytöksestä ja uuden päätöslauselman hyväksymisestä YK:n turvallisuusneuvostossa. Tämä on rangaistus jotta heitä koulutetaan oppimaan puhetapoja toisille kansakunnille.” (35) Tuo lausunto annettiin juuri samoihin aikoihin kun CIA:n johtaja Leon Panetta sanoi, että Iranilla on luultavasti tarpeeksi matalarikasteista uraania kahteen ydinaseeseen ja ne voitaisiin rakentaa kahdessa vuodessa. (36) [Iran on vastikään julistanut palaavansa ydinaseneuvotteluihin. Suom. huom.]

Maaliskuun 26:ntena 2010, Pohjois-Korea torpedoi ja upotti eteläkorealaisen korvetin (merisota-alus), tunnettu nimellä Cheonan. Tuosta ajankohdasta lähtien, jännitteet ovat olleet korkealla, kuten me olemme nähneet Pohjois-Korean antamista uhkailuista koskien sotatoimia. (37) He myös ilmoittivat hiljattain suunnitelmista kehittää ydinasekapasiteettiaan. Pohjois-Korean ulkoministeri antoi tämän lausunnon, ”Viimeaikainen levottomuutta herättävä kehitys Korean niemimaalla korostaa Pohjois-Korean tarvetta vahvistaa sen ydinpelotetta uudella kehittyneellä tavalla selviytyäkseen USA:n alituisesta vihamielisestä politiikasta Pohjois-Koreaa vastaan ja sotilasuhkasta sitä vastaan.” (38) [Etelä-Korea ja Yhdysvallat aloittivat 25.7.2010 massiiviset merisotaharjoitukset Japaninmerellä ja Pohjois-Korea uhkaili vastatoimilla. Vielä ei kuitenkaan ole nähty mitään vastausta. Suom. huom.]

Äskettäinen raportti USA:n oikeusministeriön tarkastuspäälliköltä (inspector general) totesi, että osasto ei ole valmistautunut käsittelemään hyökkäystä tätä kansakuntaa vastaan joukkotuhoaseilla. Raportti havaitsi, että ”ministeriö ei ole valmis täyttämään rooliaan”. (39) Raportti julkaistiin joulukuussa 2008 joukkotuhoaseiden nopean leviämisen ja terrorismin ehkäisyyn keskittyvän komission (Commission on the Prevention of Weapons of Mass Destruction Proliferation and Terrorism) toimesta, jossa todettiin, että Yhdysvaltoihin tullaan todennäköisesti hyökkäämään joukkotuhoaseilla vuoteen 2013 mennessä. (40) Pohtien tosiasioita, on hieman hämmentävää että Adam Gadahn, USA:ssa syntynyt Al-Qaida edustaja, antoi äskettäin varoituksen, jossa todettiin, ”Suhteellisen pienen määrän kanssa amerikkalaisia, joita me olemme tappaneet tähän asti, tulee kristallinkirkkaaksi se asia, että me emme ole edes aloittaneet vielä laskemaan pisteitä.” (41)

Merkkejä taivaissa ja Maan päällä!

Tämän planeetan ihmiset ovat varmasti kärsineet paljon luonnonkatastrofeista viimeaikoina. Näyttää siltä että on ollut paljon erikoisesti tulvimista. Kesäkuussa tuhotulva pyyhkäisi Albert Piken vapaa-ajan keskuksen (Recreation Center) läpi Arkansasin osavaltiossa ja tappoi noin 20 ihmistä. (42) Samaten kesäkuussa, tulviminen ja maanvyöryt tappoivat noin 50 ihmistä Myanmar’issa. (43) Kiinassa oli massiivinen tulva, mikä pakotti heidät evakuoimaan yli miljoona ihmistä. (44) Ainakin 40 ihmistä sai surmansa Brasilian tulvassa, joka myös pyyhkäisi pois kokonaisia kyliä. (45) [Luonnonoikkuihin lisäten, niin tämä kesä on ollut poikkeuksellisen kuuma pohjoisella pallonpuoliskolla USA:ta myöten. Tämä on aiheuttanut mm. Venäjällä paljon hukkumiskuolemia. Poikkeukselliset sääilmiöt ovat lisääntyneet. Suom. huom.]

Kuten aina, maapallo jatkaa ravisteluaan ja järisemistään. Itse asiassa, pikainen katsaus kaavioihin USA:n geologisen tutkimuslaitoksen verkkosivulla osoittaa, että maanjäristyksiä tapahtuu joka ainut päivä. Jotkut merkittävimmistä käsittävät 7,5 magnitudin järistyksen Intian Nicobar-saarten (Nikobaarit) läheisyydessä kesäkuun 12:ntena 2010 (46), 5,7 magnitudin maanjäristyksen Etelä-Koreassa kesäkuun 15:ntenä 2010 (47), ja 5,5 magnitudin maanjäristyksen Kanadassa, joka tunnettiin Ottawassa ja Montrealissa kesäkuun 23:ntena 2010. (48) Kanadan järistys oli erityisen yllättävä koska alueella ei tavallisesti ole niitä.

Tiedemiesten viimeaikaisen tutkimuksen mukaan, on olemassa yksi mahdollisuus kolmesta että suuri maanjäristys, kuten nämä, jotka koettiin Chilessä ja Haitissa, voisi iskeä USA:n Tyynenmeren puoleiseen luoteiskolkkaan (U.S. Pacific Northwest) seuraavan 50 vuoden sisällä. Chris Goldfinger, merigeologi Oregonin osavaltion yliopistosta, väittää, ”Ei ole kysymys siitä iskeekö suuri maanjäristys, vaan kysymys on, että milloin. Ja ’milloin’ näyttää siltä kuin se ei voi olla kovinkaan kaukana tulevaisuudessa.” (49)

Tiedemiehet myös väittävät, että aurinko on muuttumassa paljon aktiivisemmaksi. Richard Fisher’in, NASA:n aurinkofysiikan osaston johtajan ja muiden tiedemiesten mukaan, auringonpilkut aloittavat pian purkautumisen, aiheuttaen aurinkomyrskyjä ja voisivat mahdollisesti saada kaaosta aikaan sähköverkoissa, GPS-navigoinnissa, lentomatkailussa, ja hätäradioyhteyksissä. (50)

Eräs outo tapahtuma oli äskettäinen sammakoiden viliseminen Thessalonikissa, Kreikassa. Thessalonikin liikennepoliisipäällikön Giorgos Thanogloun mukaan, siellä oli miljoonia sammakoita lähellä Langadas’in kaupunkia. Viranomaiset olivat pakotettuja sulkemaan päävaltatien sen jälkeen kun kolme autoa joutui sivuluisuun tieltä yrittäessään väistää sammakoita. (51)

Lopuksi, minä kehotan kaikkia teitä valvomaan ja rukoilemaan. Minä tiedän että on helppoa tuntea tyrmistystä ja masennusta siitä mitä me näemme tapahtuvan tässä maailmassa. Mutta pane luottamuksesi ja toivosi Jumalaan, ja Hän tulee antamaan voimia sinulle. Jos teillä on joitakin esirukouspyyntöjä, please tuntekaa itsenne tervetulleiksi lähettäessänne niitä meille, ja meidän esirukoilijatiimimme tulevat antamaan niille kullekin yksilöllistä huomiota. Kiitokset kaikille teille tuestanne tätä ministeriötä kohtaan. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Samuel David Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. The Washington Post, Jun 22, 2010, by David A Fahrenthold and Ylan Q Mui, Washington, D.C.
02. LiveScience, Jul 2, 2010, by Stephanie Pappas, http://livescience.com.
03. Ibid.
04. CNN, Jun 8, 2010, by CNN Wire Staff, http://www.cnn.com/2010/POLITICS/06/07/gulf.oil.obama/index.html.
05. McClatchy Newspapers, Jul 2, 2010, by Renee Schoof, Washington, D.C.
06. USA Today, Jun 16, 2010, by Catalina Camia, http://usatoday.com.
07. AFP, Jul 1, 2010, by Allen Johnson, New Orleans, LA.
08. Associated Press, Jun 26, 2010, by Phuong Le and John Flesher, Barataria Bay, LA.
09. Associated Press, Jun 29, 2010, New York, NY.
10. Fox Business News, Jul 1, 2010, by Ken Sweet.
11. CNNMoney, Jun 23, 2010, by Aaron Smith.
12. Associated Press, Jun 21, 2010, by Alan Zibel, Washington, D.C.
13. Associated Press, Jul 2, 2010, by Christopher S. Rugaber, Washington, D.C.
14. Bloomberg, Jun 8, 2010, by Scott Lanman and Joshua Zumbrun, Washington, D.C.
15. Milwaukee Journal Sentinel, Jun 8, 2010, Milwaukee, WI.
16. Associated Press, Jun 5, 2010, by Marcy Gordon, Washington, D.C.
17. Bloomberg, Jun 4, 2010, by Garfield Reynolds and Wes Goodman, http://bloomberg.com.
18. The New York Times, Jun 19, 2010, by Mary Williams Walsh, New York, NY.
19. US News And World Report, Jul 1, 2010, by Ben Baden and Rob Silverblatt.
20. The Daily Mail, Jun 15, 2010, by Jason Groves.
21. Associated Press, May 17, 2010, by Frank Jordans, Geneva.
22. Telegraph.co.uk, May 29, 2010, by Dean Nelson, New Delhi.
23. Reuters, Jun 3, 2010, by Jim Wolf, Washington, D.C.
24. CNET News, Jun 10, 2010, by Declan McCullagh, http://cnet.com.
25. Huffington Post, Jun 25, 2010, by Bianca Bosker, http://huffingtonpost.com.
26. Media Newswire, May 26, 2010, by Rona Cheeseman, http://media-newswire.com.
27. Associated Press, Jun 18, 2010, by Mary Clare Jalonick, Washington, D.C.
28. Reuters, Jun 18, 2010, by Reuters, Los Angeles, CA.
29. Christian Science Monitor, Jun 28, 2010, by Alissa Figueroa, http://csmonitor.com.
30. MSNBC, Jun 21, 2010, by Jennifer Alsever, http://msnbc.com.
31. Associated Press, Jun 24, 2010, by Arthur Max, Agadir, Morroco.
32. Guardian, Jun 2, 2010, by Felicity Carus, http://guardian.co.uk.
33. Associated Press, Jun 28, 2010, by Associated Press, Caracas, Venezuela.
34. Associated Press, Jun 14, 2010, by Aliakbar Dareini, Tehran, Iran.
35. AFP, Jun 28, 2010, by Farhad Pouladi, Tehran, Iran.
36. Associated Press, Jun 27, 2010, by Anne Flaherty, Washington, D.C.
37. AFP, Jun 15, 2010, by Gerard Aziakou, United Nations.
38. Associated Press, Jun 28, 2010, by Hyung-Jin Kim, Seoul, South Korea.
39. McClatchy News Service, Jun 2, 2010, by Ken Dilanian, Washington, D.C.
40. CNSNews, Jun 11, 2010, by Edwin Mora, CNSNews.com.
41. Associated Press, Jun 20, 2010, by Paul Schemm, Cairo, Egypt.
42. Associated Press, Jun 12, 2010, by Justin Juozapavicious, Caddo Gap, AR.
43. Associated Press, Jun 17, 2010, by Associated Press, Yangon, Myanmar.
44. AFP, Jun 18, 2010, by AFP, Beijing, China.
45. Reuters, Jun 22, 2010, by Reuters, Rio De Janeiro, Brazil.
46. AFP, Jun 12, 2010, by AFP, New Delhi.
47. Associated Press, Jun 15, 2010, by Elliot Spagat, San Diego, CA.
48. AFP, Jun 23, 2010, by AFP, Ottawa, Canada.
49. Our Amazing Planet, Jun 3, 2010, by Jeremy Hsu, http://ouramazingplanet.com.
50. Space.com, Jun 9, 2010, by Space.com staff, http://space.com.
51. Associated Press, May 27, 2010, by Associated Press, Thessaloniki, Greece.


Lisäys (Addendum)

Monet teistä olette pyytäneet meitä selittämään pastori Meyer’in kuoleman syyn. Totuuden nimessä, vain Jumala täysin tietää. Lyhyesti, näyttää siltä että hänelle kehittyi jonkinlainen sienitauti (mykoosi) tavallisista homeitiöistä, joita leijuu ilmassa, ja jotka ovat tarpeeksi yleisiä, niin että me kaikki joudumme tekemisiin niiden kanssa. Tavallisesti, meidän immuunijärjestelmämme ovat tarpeeksi voimakkaita vastustamaan tätä hometta, mutta jostakin syystä, pastori Meyer’illä oli vaikeuksia.


Muutamia päiviä ennen Kaatuneiden muistopäivää (Memorial Day), pastori alkoi saada sietämättömiä päänsärkyjä. Hän oli kärsinyt ankarista päänsäryistä jo useiden viikkojen ajan, oli käynyt leikkauksessa sinuiitin (sivuontelotulehdus) takia huhtikuussa, ja sitten menetti näkönsä vasemmasta silmästään, mutta nämä uudet päänsäryt olivat minkä tahansa tavallisen kivun tuolla puolen. Tuntui siltä kuin hänen päänsä oli räjähtämäisillään. Me huusimme Jumalan puoleen, ja Jumala auttoi häntä yhä uudestaan. Mutta päänsäryt tulivat aina takaisin.

Muitakin asioita oli mennyt pieleen, myös. Hän oli ollut kykenemätön nukkumaan kunnollisesti viikkojen ajan. Myöhemmin, me saimme selville, että hän kärsi diagnosoimattomasta keuhkoputkentulehduksesta ja hän oli kärsinyt lievistä sydänkohtauksista. Kesäkuun 1:senä magneettikuvauksen (MRI) jälkeen, hän koki suurehkon sydänkohtauksen ja päätyi koomaan. Herra otti hänet kotiin kesäkuun 8:ntena.

Me kaikki kiitämme Jumalaa tästä ainutlaatuisesta miehestä, jota me rakastimme hyvin paljon. Jopa silloin kun pastori Meyer oli vakavasti sairas, hän jatkoi työskentelemistä niin kuin hän vain pystyi Jumalan valtakunnan hyväksi. Hän rakasti työtään ja ihmisiä, joita hän saavutti suurella intensiteetillä. Minä, hänen vaimona, myös kiitän Jumalaa hänestä ja hänen elämänsä ihmeellisestä esimerkistä. Minä riemuitsen siitä että pystyin työskentelemään hänen rinnallaan ja saamaan selville hänen tietämyksestään ja rakkaudestaan Jumalaa kohtaan. Hänen viimeiset tietoiset hetkensä siellä sairaalahuoneessa kulutettiin rukoilemalla hiljaa ja laulamalla yhtä hänen rakastetuista virsistään.

Shirley Meyer


Ollin loppuhuomautus: David J. Meyer’in kohtalo oli Jumalan tahto. Ehkä pastori Meyer’in elämä oli liiankin täydellistä ja onnellista, jotta hän olisi ollut Kristuksen kärsimyksiin osallisena kelvollinen saavuttamaan taivaspaikan. Meyer’in piti kärsiä vielä loppuvaiheissa, ennen Jeesuksen takaisintuloa. Jokainen aito Jumalan mies on kokenut vastoinkäymisiä elämänsä aikana. Meyer oli jonkinlainen supermies ja jokapaikanhöylä omaistensa kirjoitusten perusteella eli ns. hyvä ihminen. Lue heinäkuun 2010 uutiskirje tästä. Meille tavallisille armahdetuille syntisille tällainen näyttäytyy välillä kovinkin imelältä. Jumala antoi siis Luciferin kurittaa Meyer’iä ja lopulta tappaa hänet. Näin Meyer’inkin kohtalona oli eräänlainen marttyyrikuolema. David oli tehnyt hyvää työtä, mutta häneltä puuttuivat koettelemukset. Uskon että David Meyer on tällä hetkellä taivaassa ja rukoilee. Hänelle ei suotu ylöstempauksen iloa elossa olevana ihmisenä, semminkään kun hän ei koskaan puhunut mitään uskovien ylösotosta ennen vaivanaikaa. No, tämä elokuun uutiskirje on muuten minun tietynlainen juhlajulkaisu, koska on kulunut lähes täsmälleen vuosi siitä kun perustin tämän profeetallisen blogin. Kävijöitä on riittänyt todistamaan siitä, että tämä maailma on vielä pahan vallassa (1. Joh. 5:19). Ainoastaan Jeesus voi muuttaa kaiken.

lauantai 24. heinäkuuta 2010

John Eldredge ja Meksikon huumejengi

Mitä siunauksia hyvä kristillinen kirja voikaan saada aikaan!

Aasi (Samuel Korhonen)

----- Original Message -----
From: TBC Today
To: smlkorhonen@gmail.com
Sent: Wednesday, July 21, 2010 6:10 PM
Subject: Wild at Heart Required Reading for Drug Cartel









July 19, 2010

VILLI JA VAPAA LUKUKIRJANA

[Time-lehden verkkoversiossa 28.6.2010 oli artikkeli otsikolla "Mexico's Meth Warriors (Meksikon huumesoturit)", joka kuvaili huumejengin, La Familia Michoacana, väkivaltaisia tekoja, ja jonka ...kammottava käyntikortti on vihollisen irti leikattu pää. Tänä vuonna heidän linnakkeessaan Apatzingán'in siirtomaakaupungissa, jonka 100 000 asukasta elävät jengin jatkuvassa pelossa, on tapahtunut vähintään 20 kaulan katkaisua. Hiljattain neljä päätä, joiden silmät oli peitetty – yksi kuului hallituksen poliisille – oli jätetty kaupungin tärkeimmän muistomerkin päälle mukanaan viesti, joka varoitti kansaa 'ottamaan opiksi', mitä tapahtuu niille, jotka asettuvat Michoacán'in porukan tielle.
http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1997449,00.html#ixzz0tsOwhgu9
Tämän saman ryhmän sanotaan nyt perustavan ideologiansa osittain John Eldredge'n kirjoituksiin.]

Väkivaltainen meksikolainen jengi kaappaa amerikkalaisen evankelikaalisen kirjan [Otteita]
kirj. Alfredo Garcia:

On uskomatonta, että La Familia Michoacana (Michoacan'in perhe) perustaa osan ideologiastaan kirjaan "Wild at Heart (Suomeksi: Villi ja vapaa, Aikamedia 2003, 2. painos 2007)", jonka on kirjoittanut Ransomed Heart Ministries'iä johtava John Eldredge Colorado Springs'istä.

Nazario Moreno Gonzalez, joka tunnetaan Meksikossa nimellä "El Mas Loco" (Se suurin hullu), johtaa La Familia'aa ankaralla kurilla ja näennäisesti evankelikaalisessa hengessä. Kaksinkertaistuen sekä poliittisena että yhteiskunnallisena voimana La Familia tunnetaan Meksikossa, maassa, jota on piinannut huumeisiin liittyvä verenvuodatus, äärimmäisestä väkivallastaan.

Time-lehden mukaan, kun Moreno Gonzalez vei kokaiinia USA:han 1990-luvulla, häneen vaikuttivat latinoevankelikaalit ja mafian kuvat "The Godfather (Kummi)" -filmeissä. Myöhemmin hän palasi Meksikoon mukanaan tunne uskonnollisesta oikeutuksesta – ja Eldredge'n kirja.

Kirjasta on tullut keskeinen La Familian värväysstrategialle ja ryhmämentaliteetille. Saadakseen uusia alokkaita ryhmä kääntyy narkkareiden puoleen toipumisklinikoilla auttaen heitä voittamaan riippuvuuden, ennen kuin pakottavat liittymään ryhmään. Perhearvoja ja uskontoa korostetaan värväysprosessin aikana, johon kuuluvat päivittäiset rukoushetket ja lukemisvelvoitteet.

Lukemisvelvoitteisiin kuuluu Eldredge'n kirja, jonka espanjankielisiä käännöksiä on löydetty poliisiratsioissa La Familia'n tukikohtiin.

Eldredge'n teologia perustuu ”lihaksikkaaseen” näkemykseen kristinuskosta, sellaiseen, joka korostaa ”aitoa miehisyyttä”, joka hänen mukaansa on kateissa nykyajan kristillisessä teologiassa.

Keskeistä kirjalle ”Villi ja vapaa” on kuva miehestä soturina, joka on valmis ja kykenevä taistelemaan, pelastamaan kaunottaren ja elämään seikkailua.

Eldredge sanoo, että hänellä on sekavia tunteita, koskien sitä, että ryhmä käyttää hänen kirjaansa. ”Ensin olin tyrmistynyt ja vihainen”, hän sanoi kutsuen aluksi kirjansa väärinkäyttämistä ”turmiolliseksi”.

”Kuitenkin ajateltuani asiaa, tulin siihen tulokseen, että olen iloinen, että 'Villi ja vapaa' on löytänyt tiensä heidän kulttiinsa, koska toivottavasti se tuo muutoksen.”

http://www.religionnews.com/index.php?/rnstext/violent_mexican_gang_hijacks_us_authors_book/

[TBC: Olemme käsitelleet Eldredge'n kirjaa uutiskirjeemme aikaisemmassa numerossa:
http://www.thebereancall.org/node/8262]

Suomeksi: http://p4.foorumi.info/ilosamoma/viewtopic.php?t=2578&view=next&sid=e89892978734b513b4dcd744144de2d7

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Bill Johnson & William P. Young -- Eksyttäjiä ajassamme

Fw: Bill Johnson & William P. Young

Keneltä: SamuelK
Kenelle: Undisclosed-Recipient:;@domain.invalid
Lähetetty: 07.07.2010 20:31


Shalom!

On järkyttävää, että TV7 on julkaissut suomeksi Bill Johnson'in kirjan When Heaven Invades Earth (Maan päällä niin kuin taivaassa: käytännön opas ihmeiden täyttämään elämään).


Bill Johnson on Amerikan pahimpia vääriä profeettoja ja hänen kirjansa erittäin vaarallinen, varsinkin, kun siitä on vaikea löytää edes kunnollista arvostelua. Orrel Steinkamp sanoo Johnsonista mm. seuraavaa:

"Bill Johnson paimensi AOG:n helluntaiseurakuntaa, kun Toronto saapui. Sen jälkeen hän siirtyi täysimittaiseen merkkien ja ihmeiden profeetalliseen liikkeeseen. Jätettyään AOG:n hän siirtyi vielä pitemmälle ääriprofeetallisuuteen. Hän onnistui lentämään “tutkan alla”. Osaksi tämä johtuu hänen omasta vetäytyvästä ja pidättyvästä saarnatyylistään. Jos Steve Schultz ja “Elijah List” on ääriprofeetallisen liikkeen julkistaja, niin Bill Johnson on se kaino mahdollistaja, joka suosittelee näitä merkkejä. Hän kuitenkin väittää, ettei hänellä ole ollut mitään matkoja kolmanteen taivaaseen, vaikkakin on hyvin kateellinen. Älä anna tämän vetäytyvän profiilin pettää itseäsi. Hän tekee yhteistyötä ja kutsuu seurakuntaansa BSSM:iin (Bethel School of Supernatural Ministry) sekä suosittelee kaikkia mitä uskomattomimpia ääriprofeetallisuuden harjoittajia sekä entisiä, että uusia, kuten Pat King (ääriprofeetallinen), Bob Jones, Rodney Howard Browne, Rick Joyner."

Bill Johnson ja Rick Joyner parhaillaan “toivuttavat” Todd Bentley’tä jatkamaan kesken jäänyttä Lakelandin ”herätystä”. Jumala armahtakoon, ettei se onnistuisi!

Liitteenä lyhyt artikkeli Bill Johnson’ista ja hänen opetuksistaan sekä kaksi lyhyttä artikkelia William P. Young'ista ja hänen kirjastaan The Shack, jonka Päivä Oy julkaisi toukokuussa suomeksi nimellä Autiotalo.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)

---------------------------------

Bill Johnson – Pastori, Bethel-kirkon eksyttäjä, väärä apostoli ja Elijah List'in jäsen.
Bill Johnson - Pastor Bethel Church Deceiver, False Apostle, and a Member of the Elijah list.

http://www.firstplumbline.net/html/falseteachers.html








[1] Kuka on Bill Johnson ?

Elijah List'in jäsen Bill Johnson ja hänen vaimonsa Brenda (Beni) ovat Kalifornian Redding'in Bethel-kirkon vanhempia pastoreita. Johnson on pastori viidennessä sukupolvessa.

Johnson syntyi Minnesotassa vuonna 1951 ja tuli kristityksi nuorena lapsena. Kohta sen jälkeen Johnson luki seitsemän kirjaa rukouksesta, jotka merkittävästi vaikuttivat hänen katsantokantaansa ja myöhempään palvelutyöhönsä.

Johnson'in isä, Melvin Earl Johnson (1929-2004) oli Redding'in Bethel-kirkon vanhempi pastori vuosina 1968-1982 ja senjälkeen hänestä tuli helluntaiseurakuntien (AOG) Pohjois-Kalifornian ja Nevadan alueneuvoston johtaja (Executive Officer). Earl Johnson'illa oli neljä lasta, jotka kaikki ovat kokoaikaisessa saarnatyössä, mukaanlukien hänen vanhin poikansa Bill.

Bill Johnson ja hänen vaimonsa aloittivat naimattomina pastoreina hänen isänsä alaisuudessa Bethel'issä. Vuonna 1979 heistä tuli Kalifornian Weaverville'n Mountain Chapel'in vanhempia pastoreita. 17 vuoden jälkeen he palasivat Bethel-kirkon vanhemmiksi pastoreiksi helmikuussa 1996.

Johnson'illa ja hänen vaimollaan on kolme lasta Brian, Eric ja Leah (naimisissa Gabe Valenzuela'n kanssa). Heillä on kahdeksan lastenlasta.

Johnsonin hiljattain julkaistun kirjan "Face to Face with God (Kasvotusten Jumalan kanssa)" mukaan Bethel on ”seurakunta, jossa yliluonnollisia kohtaamisia Jumalan kanssa tapahtuu säännöllisesti, ihmeet ovat tavallisia ja seurakunnalla on tarttuva intohimo hengelliseen kasvuun”. Seurakunnassa on noin 1500 jäsentä.

Vuonna 1999 Johnson ilmoitti havainneensa satoja ihmeitä tuona vuonna, kuten syövän, halvauksen ja murtuneiden luiden paranemisia.

Bethel-kirkko on ollut CBN:n (Christian Broadcasting Network) ja TBN:n (Trinity Broadcasting Network) ohjelmissa esittelemässä seurakunnan ainutlaatuista ja spontaania lähestymistapaa työhön.

Eräs CBN:n ohjelma esitteli vastasyntyneen vauvan todistettua sydämen vajaatoiminnan spontaania paranemista lääkärin tarkkaillessa.

Heidän suositussa 'yliluonnollisen palvelutyön Bethel-koulussaan (Bethel School of Supernatural Ministry)' on kirjoittautuneena 1100 opiskelijaa 15 vuoden ikäisistä 85-vuotiaisiin.

Johnson johtaa seurakuntien verkostoa, Global Legacy (Gobaali perintö), joka on antautunut globaaliin, kaikkia sukupolvia koskevaan herätykseen.

Johnson on kirjoittanut useita kristillisiä kirjoja ja matkustelee laajalti herätyskonferenssien pääpuhujana.

Johnson on myös mukana Pohjois-Kalifornian herätysseurassa (Northern California Revival Fellowship), joka on herätykseen sitoutunut pohjoiskalifornialaisten pastorien ryhmä.

Seuraavassa tarkempi katsaus Bill Johnsoniin ja hänen palvelutyöhönsä.

[2] Bill Johnson'in erään entisen oppilaan mukaan John Wolf paljasti hänet tässä sanomalehtileikkeessä sanoen, että Johnson pitäytyy uskonsanan evankeliumiin ja sellainen tekee Johnson'ista väärän opettajan. Se mikä kyseenalaistaa Johnson'in, on hänen rakkautensa Benny Hinn'in gnostilaiseen teologiaan [3].

Tässä on myös äänitetodistus kokemuksesta, joka eräällä henkilöllä oli erään Johnson'in oppilaan kanssa.

Bill Johnson'in opetus hengellisestä DNA:sta

[4] MIKÄ ON "HENGELLINEN DNA"?
By -Mark Dinsmore

SAARNOISTA BEST-SELLER-KIRJOIHIN ja TV:n puheohjelmiin kasvava joukko ihmisiä keskustelee ”hengellisestä DNA:sta”. Mikä se sitten on? Viidestä kymmeneen vuotta sitten siitä tuskin oli kuultu, mutta tänä päivänä Google-haku sanoilla (spiritual DNA) antaa 22400 osumaa ja kirjoittajat vaihtelevat päälinjan evankelikaaleista itämaisen mystiikan ja okkultismin harjoittajiin. Onko käsite yksinkertaisesti syvällinen kielikuva, vai antaako se kirjaimellisen merkityksen? Viittaako se konkreettisesti syvempään (eli korkeampaan) totuuteen – vai onko se puhtaasti metafyysistä hömppää?

Tarkastelkaamme joitakin tapoja, joilla tämä käsite on ”tulossa muotiin (catching on)” ja koetelkaamme sen oikeutusta Jumalan Sanan perusteella.

Ennen kaikkea siitä on tänä päivänä tullut suosittu kielikuva monille, jotka tunnustavat Kristusta. Artikkelissaan "Discovering Our Spiritual DNA (Hengellisen DNA:mme löytäminen)" North American Mission Board'in verkkosivulla, Meredith Day kirjoittaa:
Kun vertauskuvallisesti puhuen olemme syntyneet uudelleen Kristuksessa, Hän urruttaa (instills) meihin eräänlaisen hengellisen DNA:n, joka antaa meille nälän kertoa toisille Hänestä...
Tämä selitys hengellisestä DNA:sta vaikuttaa kohtuullisen harmittomalta – jos sellaista asiaa yleensä on olemassa. Mutta onko sitä ja jos, niin mikä se sitten on? Onko raamatullista puhua Pyhän Hengen vetämisestä ja tuomitsemisesta ”eräänlaisena hengellisenä DNA:na”? Kysymys, ”Mikä on hengellinen DNA”, esitettiin Liberty-yliopiston verkkosivulle. Heidän vastauksensa:
Sanonta "hengellinen DNA" puhuu siitä uudesta luonnosta, jonka saat Jumalalta, kun synnyt uudesti.... Paavali sanoo, että meillä on vanha luonto... jota kutsutaan vanhaksi ihmiseksi (Ef. 4:22) ja sitten me puemme päällemme uuden ihmisen, s.o. uuden luonnon (Ef. 4:24).
Tämä vastaus vaikuttaa yksiselitteiseltä ja se olettaa, että sanonnan ensisijainen käyttö on kristillinen kielikuva. Toiset kristityt ovat kuitenkin verkkosivulla http://www.schizophrenia-info.info/ julistaneet seuraavaa:
Kun Jumala ottaa meidät omaan perheeseensä .... Hän elää nyt meidän DNA:ssamme, meidän veressämme, meidän hengessämme. Hänen verensä meissä on se, joka toimii ja tekee Hänen työtään lihassamme NYT. Me voimme tehdä Hänen ihmeitään ja merkkejään... Kuten ihmisen siitessä, kun sperma ja munasolu yhtyvät, Hänen henkensä yhdistyy meidän henkemme kanssa yhdeksi hengeksi.
Se täsmällinen tapa, jolla Pyhä Henki asuu uskovassa, on todella salaisuus, mutta tämän uuden luomuksen yhdistäminen muutokseen fyysisessä/hengellisessä DNA:ssamme on vaarallista mystiikkaa. Sitäpaitsi vaikka uskovaiset kyllä tulevat ”yhdeksi hengessä”, me emme tule ”yhdeksi Jumalan kanssa” samassa mielessä, kuin Jeesus Kristus on yhtä Jumalan kanssa täydellisenä Jumalana ja täydellisenä ihmisenä. Raamattu tekee selväksi, että nykyinen ruumiimme on ”maallinen astia”, väliaikainen ”pyhäkkö” eikä missään mielessä ”tehty yliluonnolliseksi” muutoksen kautta ”hengellisessä DNA:ssa”. Se odottaa kirkastetun ruumiimme autuasta toivoa, joka on vielä edessäpäin.

Suosittu profeetta Bill Young (kuuluisa shofarin puhaltamisestaan, jolla muka on mystisiä voimia ”aukaista taivaat” kommunikoimalla Jumalan ”taajuuksilla”) julisti hiljattain Britney Spears'in ja muiden Hollywood'in tähtien vauvoista,
Kun jotkut tähdet kiistelivät, kuka oli heidän lastensa isä, kuulin erään isän julistavan: ”Ne ovat kaikki minun, joka ainoa niistä! Niillä on minun DNA:ni ja ne ovat minun näköisiäni!”
Tämä harha on vieläkin räikeämmin vastoin Raamattua. Ihmisistä tulee ”Jumalan lapsia” vasta kun heistä tulee hengellisesti adoptoituja Jeesuksen Kristuksen ”kanssaperillisiä” katumuksen ja uskon armon kautta ja siten perimällä iankaikkisen elämän ilmaisen lahjan. Vauvoja ja pieniä lapsia (yksilölliseen vastuullisuuden ikään saakka, jonka yksin Jumala tietää) ei tuomita ikuiseen kadotukseen, jos he kuolevat ennen Kristuksen vastaanottamista. He eivät kuitenkaan (edes vertauskuvallisesti) ole Jumalan hengellisiä ”jälkeläisiä” syntymästään eivätkä myöskään kanna hänen olematonta ”hengellistä DNA:tansa”. Tämä on mystistä hölynpölyä – samanlaista kuin mormonismin ja muiden uskontojen levittämät ”henkilapsi” -opetukset. Eräs verkkosivusto nimeltä "spiritualDNA.net" puhuu ”luomakunnan DNA:n muutoksesta” ”uutena tapana tarkastella evoluutiota”:
Vaistomainen vietti luoda elämää hallitsee luomakuntaamme ja on painettu geenirakenteeseemme, DNA:han... Meidän painojälkemme on yksilöllinen ja seuraus sielun energian säteilystä maan aineeseen.... perustuen karmamme koko lopputulokseen.... Me tulemme olemaan kykeneviä saamaan aikaan Uuden Aikakauden, jota hallitsee Uusi Liitto... erilaisen rukoilemisen kautta Eheydessä kaiken puolesta, näkyvän ja näkymättömän, mikä elää ja kasvaa.
Useimmat uskovat välittömästi tunnistavat ja hylkäävät tämän väärän utopistisen toivon saatanallisena petoksena. Mutta entä seuraava lainaus kristityksi tunnustautuvalta ”saarnamieheltä”, jonka luona Kristus muka vieraili vuonna 1986 ja joka sitä seuranneen ”taivaslennon” jälkeen synnytti palvelujärjestönsä nimeltä "Eagle Vision Ministry":
"DNA on kuin tietokoneohjelma, joka on asetettu soluihimme... Joka ainut solumme sisältää ohjelman, joka ei ole kirjoitettu sähkömagneettiseen muotoon, vaan kemialliseen... Kahdeksan sielua tuli ulos Nooan arkista... Näin ollen pidät siitä, tai et, vieressäsi istuva henkilö on sukua sinulle."
Tämä vertauksen ja faktan sekoitus kuulostaa järkevältä. Kirjoittaja kuitenkin jatkaa siirtyen fyysisestä metafyysiseen:
Hengellisessä maailmassa on olemassa hengellinen DNA.... Ajattelun maailmalla, jota olemme jo pohtineet ja määritelleet sen olevan hengellinen DNA, on rakenne. Rakenne on aina tietyn mallinen. Tuon mallin ja rakenteen mukaan se tuottaa omaa lajiaan. Hengellinen DNA monistaa itseään.
Sellaisessa joka näyttää vilpittömältä yritykseltä selittää Raamattua, joka julistaa: ”Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut” (2. Kor. 5:17), kirjoittaja esittelee arvovaltaisen tieteelliseltä kuulostavan käsitteen, jolla ei ole mitään todellista tai raamatullista pohjaa. Tämä harha on vakava! Aivan kuten mielentieteen ”asiantuntijat” (sellaiset, kuin videolla The Secret), hän yrittää ottaa jotakin hyödyllistä ja fyysisenä ymmärrettyä ja soveltaa sitä ”tieteellisesti” hengelliseen maailmaan, mutta ”hengellinen DNA”, kuten ”ajatusaallot”, on vain kuviteltua. Jospa kaikki kristityt koettelisivat ne henget, jotka tuovat tämän kaltaisia ”uusia ilmoituksia”!

Bill Donahue'n artikkeli otsikolla "DNA and God" vuoden 2004 Time-lehdessä, jossa on kansijuttu "The God Gene", selostaa laboratorioiden etsintää löytää ”hengellisiä reseptoreita” fyysisessä DNA:ssa.

Sen tosiasian kiehtomana, että ”DNA:ta voidaan muuttaa sähköllä” ja koska ”Jumala ei ole ihminen” (3. Moos. 23:19) ja ”Jumala on valo” (1. Joh. 1:5), Donahue ("salaisen muinaisen viisauden" tutkija) päättelee, että:
...meidät on luotu Jumalan kuvaksi ja kaltaisiksi, mikä vihjaa, että mekin olemme valo... DNA:lla on kaksi puolta. Toinen on fyysinen DNA, jolla käyttämämme ruumis on varustettu vanhemmiltamme saamamme perimän kautta. Toinen on sellainen, jonka buddhistit vihjaavat olevan hengellinen DNA.... Juuri siksi minulla on niin vahvat tunteet ihmisten teloittamista vastaan. Heidän hengellinen DNA:nsa menee uuteen ruumiiseen...ja tekee samaa pahaa uudelleen.
Huomaa, että sekä tunnustavat kristityt, että metafyysiset spiritualistit yrittävät selittää näkymättömiä ja aineettomia hengellisiä prosesseja tieteellisellä tutkimuksella muka Raamatun vahvistamina. Tänä päivänä kaksi ”evankelikaalista” liikettä jatkaa tätä harhaa kasvavaan tahtiin, uusprofeetallinen ”Uusi Apostolinen Uskonpuhdistus (New Apostolic Reformation = NAR)” ja Esiintuleva Kirkko (Emerging Church). NAR-profeetta Bob Jones (ei mitenkään liity samannimiseen yliopistoon) ja Paul Keith Davis, joka vuosittain julkaisee ”profeetallisen” julistuksen nimeltä ”Paimenen sauva”, kirjoittivat vuonna 2006:
Monilla tämän sukupolven ihmisillä on ainutlaatuinen ja pyhä ominaisuus kudottuna hengelliseen DNA:hansa. Edeltä määrätty hyve kiihottaa meitä siirtymään ulomman esipihan tuolle puolelle Valtakunnan ilmenemisen paikkaan. Tätä edeltä määrättyä hyvettä kutsutaan ”jumalalliseksi kohtaloksi”.
Tämä muka ”jumalallinen kohtalo” liittyy enemmän hindulaiseen karman käsitteeseen (tai jopa kalvinismiin) kuin johonkin Raamatun totuuteen; se vihjaa fatalismiin. Käsite hengellisestä ”Uudesta Rodusta” saa alkunsa Latter Rain-liikkeestä (jonka AOG ja suurin osa evankelikaaleista tuomitsivat harhaopiksi) ja liittyy nätisti New Age'n käsitteeseen ”paradigman muutoksesta” eli ”kvanttihypystä (quantum leap)” hengellisyydessä ja ”kristustietoisuuden” kehittymisessä, jonka odotetaan yhdistävän ihmiskunnan ja tuovan ”taivaan valtakunnan” maan päälle.

Bill Johnson, NAR'in ”apostoli” ja Bethel-kirkon pastori Kalifornian Redding'issä, sanoo kirjassaan When Heaven Invades Earth (Suomeksi: Maan päällä niin kuin taivaassa: käytännön opas ihmeiden täyttämään elämään, TV7 2010): "Meidän hengelliseen DNA:hamme on kirjoitettu nälkä siihen, että mahdottomuudet ympärillämme kumartavat Jeesuksen nimeä.” Tämä mystinen lausunto kuulostaa ylevältä, mutta mitä se tarkoittaa? Voisiko NAR:in Valtakunta nyt -teologia olla samaa merkitsevä kuin tämä ”uusi” näkemys seuraavassa, joka on otettu eräästä Asa Wulfe'n kirjasta (jonka nimi on sattuvasti: Creating Heaven on Earth)?
Me olemme tottuneet ajattelemaan taivaaseen astumista Maan jättämisenä, että voisi tulla olemisen korkeammalle tasolle eli saavuttaa ”taivaan”. Monista kuitenkin tuntuu nyt.... että taivaaseen astuminen meidän ajassamme koskee todellisuudessa taivaan luomista maan päälle tässä ja nyt.... Tämä prosessi voidaan käynnistää aktivoimalla DNA:n lisärihmat – hengellinen DNA.
Kuinka sitten tarkalleen ottaen voi ”aktivoida” oman hengellisen DNA:nsa? Jonkinlaisen ”sisäisen heräämisen” kokemuksen kautta, kuten jooga, keskittyvä rukous, reiki, rumpupiirit, transsitanssi, itämainen mietiskely jne. Jopa tunnustavia kristittyjä ohjaavat kymmenet ”profeetalliset evankelistat”, jotka lupaavat menetelmiä luoda ”näkyjä kolmannesta taivaasta” ja ”enkelikohtaamisia”. On järkyttävää, ettei näitä henkiä useinkaan koetella. Itse asiassa ”Jumalan” konkreettisen ilmestymisen tavoittelemisesta maan päällä on tullut ensisijainen päämäärä suurille joukoille hengellisesti ”nälkäisiä” uskovia, jotka ovat käyneet malttamattomiksi odottaessaan ”autuasta toivoa”. Tänä päivänä kasvavat joukot ovat unohtamassa Vapahtajamme lupauksen ”temmata meidät ylös” olemaan Hänen kanssaan ja sen sijaan ovat päättäneet takoa ”kultaisen vasikan” uskonnon, joka lupaa hurmiokohtausten tempausta ”tässä ja nyt”.

Samalla kun ”hengellinen DNA” voi olla mielenkiintoinen kielikuva, sen kuviteltu olemassaolo sortuu nopeasti rationaalisen ja raamatullisen tutkimuksen alla. Itseasiassa näyttää siltä, että vihollinen käyttää tätä muka-tieteellistä selitystä oikeuttaakseen hengellisten ”super-sapiensien” Uuden Rodun, jonka on tuonut muka ihmisen kehityksen seuraava vaihe: ”kristustietoisuuden” globaali herääminen – Antikristuksen ”väkevän eksytyksen” airut.

[5] ENKELINHÖYHENIÄ SATAA BETHEL-KIRKOSSA (Charisma -lehti -- Elokuu 1999)

"... Bill Johnson'in kirkossa Kalifornian Redding'issä sataa pieniä höyheniä katosta ja sitä on jatkunut jonkin aikaa. Bethel on viime aikoina ollut joidenkien mahtavien ihmeiden näyttämö. Höyheniä alkoi putoilla sen jälkeen, kun eräs Morning Star'in (Rick Joyner'in palvelutyöjärjestö) profeetta vieraili seurakunnassa pitämässä kokoussarjaa. Herra Kelly, Redding'in Bethel-helluntaiseurakunnan (AOG) jäsen kuvailee höyhenien ilmestymistä: 'Tämä höyhenjuttu on ollut todella hämmästyttävää. Uskon sen alkaneen, kun profeetta Bobby Conners oli tullut seurakuntaamme pitämään kokoussarjaa. Kokouksen aikana ihmiset näkivät höyhenten putoavan katosta ja Bobby selitti sen enkelien toiminnaksi... En ole varma sanoiko hän niiden olevan enkelinhöyheniä vai ei, mutta aina, kun hän tuli, me näimme höyhenten putoavan katosta... ne ovat hyvin pieniä ja nättejä eikä niitä putoa montaa, mutta ne voi nähdä melko kaukaa. Jumala aina yllättää meitä uusilla asioilla.'”

Ooooooooh! Eikö tuo ole pelottavaa! Enkelinhöyheniä!!! Kuinka HURJAKSI (FLAKEY) se voikaan mennä? Nyt meillä sataa enkelinhöyheniä kalifornialaisessa kirkossa. Varatkaamme joka mies lentoliput ja rynnätkäämme ”enkelinhöyhenkirkkoon” katsomaan viimeistä ”MANIFESTAATIOTA”! Ei, toisena ajatuksena ehkä meidän pitäisi vain lähettää Western Union'in sähke pastorille: ”Tarkistakaa, ettei katto-orsilla ole puluja...” Ja jos rakas pastorimme löytää puluja orsilta, niin kirkosta poistettava ”lintu” on ehkä ”profeetta Bobby Conners”!?

HYVÄ UUTINEN! HYVÄ UUTINEN! Jos asut Dallas/Fort Worth Metroplex'issä sinun ei tarvitse rynnätä Torontoon, Pensacolaan eikä Kaliforniaan nähdäksesi viimeiset HURJAT MANIFESTAATIOT. Meillä on se KAIKKI täällä aivan RAAMATTUVYÖHYKKEELLÄ! Lainaan nyt lehteä DALLAS MORNING NEWS lauantai lokakuun 9. päivä, 1999. Otsikossa lehden USKONTO-osastolla lukee isoilla lihavilla kirjaimilla: ”KULTARYNTÄYS”. ”Kimmeltävä pöly on viimeisin osoitus Jumalan läsnäolosta”, sanovat helluntailaiset.

Viitteet:

[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Johnson_(pastor)

[2] http://www.cerm.info/false_teachers.htm

[3] http://www.letusreason.org/Latrain19.htm

[4] https://www.thebereancall.org/node/5577

[5] http://209.85.173.104/search?q=cache:tvDW11

Jln_QJ:
http://www.bereanpublishers.com/Deception_in_the_Church/wilkerson_blasts_faith_pre.htm+bill+johnson+%2B+redding+%2B+false+teaching&hl=en&ct=clnk&cd=6&gl=us



Autiotalon Isä-jumalatar
The Father-goddess of The Shack


Romaanissa, The Shack (Suomeksi: Autiotalo, Päivä Oy, 2010), ”Jeesus” sanoo ”Jumalasta”: ”Eikö Hän olekin suuri?” (s. 88).

Tosiasiassa, nimittäin teologian kannalta, hän on kauhistus.

Samalla kun kiistely edelleen riehuu tämän romaanin ympärillä kirjoittajan myöntäessä, ettei hän usko isän rankaisseen Kristusta ristillä meidän synneistämme, saatanallinen päämäärä on saavutettu: Jumalattaren palvonta on tullut seurakuntaan.

Tämä voi kuulostaa hurjalta liioittelulta.

Silti, kuten professori Mary Kassian on huomauttanut, päävirran seurakunta esitteli ”Kristan”, naispuolisen version Herrasta vuosikymmeniä sitten. Tuon 1980-luvun liberaalin, rajoitetun yrityksen jälkeen on tapahtunut merkittävä muutos – s.o. Kristuksen Ruumis kokonaisuutena on paljon myöntyväisempi harhateologialle. Yksikään kirkkokunta ei ole kokonaan hyljännyt Autiotalon viettelystä.

Kassian'in mukaan: “Autiotalo sisältää hirvittävän vääriä käsityksiä Jumalasta. Selviä ja yksinkertaisia. Jos luulet, ettei näin ole, olet omalla tielläsi hyväksymässä kuvan Kristasta ristillä. Muutamassa vuodessa tulet ripustamaan hänet kirkkosi seinälle. En luule liioittelevani asiaa. Olen kirjassani huolellisesti dokumentoinut, kuinka se tapahtui päälinjan kirkoissa. Perustelut feministisen Krista'n oikeuttamiseksi ovat samat, joita kirja Autiotalo käyttää oikeuttamaan feminisoitua versiotaan Jumalasta. Ei ole mitään olennaista eroa ristillä riippuvan feminisoidun Jeesuksen (tunnetaan myös nimellä ”Sofia”) taiteellisen kuvan ja kirjan feminisoidun jumalan, täti Jemima Papa, taiteellisen kuvan välillä. Ellei jälkimmäinen loukkaa sinua, niin edellisen pitäisi olla todella loukkaava.” ( Mary Kassian'in kirjasta: Re-Imagining God In The Shack)

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa." (Ef. 6:12)

Autiotalon teologian levittämisellä Jumalan kansan keskuudessa on kolme päämäärää. Jumalattaren palvonnan tuominen, väärän ”kristuksen” tuominen ja ristin tarkoituksen kieltäminen.

Luopuneen seurakunnan hedelmällinen puutarha käy siten yhä ilmeisemmäksi. Kuinka muutoin voisi edes olla mahdollista, että kristityt voivat puolustaa tätä kirjaa -- JOPA SEN JÄLKEEN, KUN KIRJOITTAJA ON KIELTÄNYT SIJAISSOVITUKSEN? Tämä ei merkitse, että jokainen tämän kirjan pettämä henkilö olisi luopio. Ei ollenkaan, mutta katsopa tämän asian puolustamista huolimatta kaikesta Raamatun todistuksesta sitä vastaan. Tämä merkitsee jotakin.

Tämä henki on kiehuttanut itsensä sydämiin ennenkin. Ajattele profeetta Jeremian kokemusta:

"Mitä sinä olet Herran nimessä meille puhunut, siinä me emme sinua tottele!" (Jer. 44:16)
"vaan me täytämme joka lupauksen, mikä suustamme on lähtenyt, poltamme uhreja TAIVAAN KUNINGATTARELLE ja vuodatamme hänelle juomauhreja..." (Jer. 44:17)

Kutsu sitä romaaniksi, jos haluat; joka viihteen päämäärien vuoksi eroaa raamatullisesta käsityksestä, mutta varo: Hän ei ehkä olekaan niin mukautuva, tai niin välinpitämätön, kuin päätät uskoa, koska Herra ei ole Autiotalon Isä-jumalatar.



From the Lighthouse Newsletter July 6, 2010

Autiotalon kirjoittaja sanoo: ”Evankelikaalisen kristikunnan Jumala on hirviö.”
The Shack Author Says: "The God of Evangelical Christianity is a Monster."


Viime perjantai-iltana kirjailija ja tutkija Ray Yungen osallistui eräälle luennolle Portland'in Concordia -yliopistolla kuullakseen kirjan The Shack (Suomeksi: Autiotalo, Päivä Oy, 2010) kirjoittajaa William Paul Young'ia. Young'in puheen nimi oli: "Can God Really Be That Good (Voiko Jumala olla todella niin hyvä)?" Tuossa puheessaan Young kertoi yleisölle, että ”evankelikaalisen kristikunnan Jumala on hirviö.” Hän viittasi evankelikaaliseen uskomukseen, että Jumala on tuomion Jumala ja tuomitsee epäuskoiset. Young hylkää myös raamatullisen näkemyksen sovituksesta (että Jeesus kuoli meidän sijaisenamme maksaakseen syntiemme hinnan). Tämä Young'in näkemys kävi ilmeiseksi radiohaastattelusta vuosi sitten, kun hän hylkäsi tämän näkemyksen sovituksesta. Hän toistaa William Shannon'in ja Brennan Manning'in tuntemuksia, jotka kumpikin sanovat, että Jumalaa, joka rankaisee omaa poikaansa niin, että tämän on maksettava toisten synneistä, ei ole olemassa.
Hän on Jumala, joka vaatii oman Poikansa viimeisenkin veripisaran, jotta Hänen synnin herättämä oikeutettu vihansa lepytettäisiin. Tämä Jumala, jonka mielialat vaihtelevat armollisuuden ja raivoisan vihan välillä – Jumala, joka edelleen on aivan liian tuttu monille kristityille – on todellisen Jumalan irvikuva. Tätä Jumalaa ei ole. (Shannon, Silence on Fire, p. 110, also see Manning who stated the very same thing in Above All, pp. 58-59 )
Young kertoi yleisölle, että hänen kirjaansa on nyt myyty 14 miljoonaa kappaletta. Hän sanoo uskovansa, että hänen kirjansa on ollut ”god thing, hyvä asia” (god = jumala, good = hyvä, suom. huom.) parantamaan ihmisten sieluja, koska niin monet ihmiset ovat saastuneet (tainted) tämän evankelikaalisen Jumalan kosketuksesta.

Young sanoi tämän kirjan olevan niin tehokas, koska kun jotakin esitetään tarinan muodossa, niin se pääsee henkisten puolustusprosessien ohi.

Young'in ilmeinen vastenmielisyys kristinuskoa kohtaan (hän sanoi halveksivasti, että evankelikaalisessa seurakunnassa on ”1.4 miljoonaa” sääntöä) näkyy myös hänen kirjassaan, kun Autiotalon ”Jeesus” lausuu: ”Minulla ei ole mitään halua tehdä heistä [ihmisistä kaikista poliittisista ja uskonnollisista taustoista] kristittyjä, mutta haluan kyllä liittyä heihin heidän muutosprosessissaan Iskäni (Papa) pojiksi ja tytöiksi.” (Papa on nainen. Suom. huom.)

Related Information:

The Quantum Christ: Entering the World AND the Church Through Popular New Age & Christian Leaders

Fractals, Chaos Theory, Quantum Spirituality, and The Shack

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Jeesuksen paluun ajankohta (rabbin vihje)

Seuraavassa eräs väärä profeetta ennustaa Jeesuksen pikaisesta paluusta perustuen juutalaiskabbalistisen rabbin ennustukseen vuodelta 2006, joka kuitenkin antaa osviittaa antikristuksen ilmestymisestä ja sitä myöten morsiusseurakunnan ylösotosta. Nämä väärät profeetatkin voivat olla hyödyllisiä paljastettaessa lähitulevaisuuden asioita (vrt. Leo Meller). Tämän artikkelin "väärä profetia" voi siis olla merkkinä Jeesuksen pikaisesta paluusta! Minä kommentoin artikkelia enemmän Cutting Edge Finland -sivuston Vieraskirja-viestissä sekä lopussa on myös Osmo Alhon skeptinen kommentti artikkeliin. Artikkelin suomensi: Samuel Korhonen


----- Original Message -----
From: Revelation Files - John Terry
To: Revelation Files - John Terry
Sent: Friday, July 02, 2010 9:33 PM
Subject: [revfiles] Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return








Voimakas vihje koskien Jeesuksen paluun ajankohtaa
By: Jim Bramlett


Rakkaat ystävät:

Useimmat teistä varmaan muistatte kunnioitetun rabbin Israelissa, joka kuoli 4 vuotta sitten 108 vuoden iässä ja ennen kuolemaansa sanoi, että Messias oli ilmestynyt hänelle ja paljastanut nimensä.

Rabbi kirjoitti nimen ylös, mutta pyysi, että se paljastettaisiin vasta vuoden kuluttua hänen kuolemastaan. Hänen pyyntöään noudattaen hänen kirjoittamansa nimi paljastettiin vuonna 2007 olevan YEHOSHUA, eli YESHUA, heprealaiset sanat, jotka kreikaksi kirjoitettuna antavat Iesous, eli suomeksi Jeesus.

Tämän olisi pitänyt olla koko sivun uutisotsikoiden aihe kaikkialla maailmassa! Ei kuitenkaan ole yllätys, että hämmästyttävä uutinen sai mediassa niukalti huomiota, luultavasti siksi, koska Jumalan ilmestykset ovat vain niitä varten, joilla "on korvat kuulla." Useimmat eivät haluaisi kuulla sitä. Juutalaiset viranomaiset näyttivät kieltävän, että Messiaan nimi olisi Jeesus. Hän ei sopinut heidän odotuksiinsa 2000 vuotta sitten eikä hän edelleen sovi heille tänäkään päivänä.

Uusi 4:48-minuutin video pastori Carl Gallup'ilta paljastaa yksityiskohtia tarinasta, jonka olin hukannut tai unohtanut. Tulet huomaamaan, että se on hyvin mielenkiintoinen. Se löytyy osoitteesta: http://www.youtube.com/watch?v=eATJ4PRXEJk&feature=channel


Oh, melkein unohdin. Mikä oli se vihje Jeesuksen paluusta?

Rabbi sanoi, että Messias paljasti hänelle palaavansa kohta Ariel Sharonin kuoleman jälkeen! Kummallisen ajoituksen myötä minä vain yhtenä päivänä muistin, että Ariel sharon on ollut koomassa ja kasvia muistuttavassa tilassa tammikuusta 2006, mutta on edelleen elossa ja minulle valkeni, että tähän omituiseen tilanteeseen täytyy sisältyä jokin profeetallinen merkitys.

Tämän täytyy olla se! Jos rabbi kuuli oikein Herralta, niin Sharonin kuolema on oleva tärkeä profeetallinen ajan merkki.

Tähän perustuen, kun kuulet Sharonin kuolemasta, valmistaudu kohtaamaan Herra, koska Hän on silloin ovella!

PO Box 640

Russellville AR 72811

www.RevelationFiles.com



Vieraskirja


Nimi : Olli

Viesti : Olisin hyvin varovainen ja epäileväinen tuon rabbin ennustuksen suhteen. Tämähän olisi mitä mainioin petkutustapa saada ihmiset uskomaan että tuleva Antikristus on Jeesus (YESHUA), kun hän ilmestyy kohta Sharonin kuoleman jälkeen. Itse uskon että Sharon kuolee samalla hetkellä kun oikea Jeesus tulee (salaa). Älkää menkö lankaan. Kyseessä on kabbalistijuutalainen rabbi, joka ei ollut kristitty. Nyt kaikki juutalaiset tietenkin ottavat Antikristuksen vastaan Messiaanaan kun hän väittää olevansa YESHUA.

5. heinäkuuta 2010 18:31:33




----- Original Message -----
From: Samuel Korhonen
Sent: Friday, July 09, 2010 10:46 AM
Subject: Fw: [revfiles] Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return


Koska olen saanut useita samansisältöisiä palautteita, niin laitan tämän viestin uudelleen tämän kommenttini keralla.

On selvää, ettei kabbalistirabbi voi tietää Jeesuksen paluuta, eikä hän varmaan ole "kuullut Herralta". Minun mielestäni hän todennäköisesti puhuu "toisesta jeesuksesta" eli antikristuksesta. Hänen ennustuksensa saattaa silti toteutua. Esim. kuuluisien kabbalistirabbien Vilna Gaon (koskien Hurvan synagooga) ja Samuel (koskien riemuvuosia) ennustukset ovat hämmästyttävästi toteutuneet tähän saakka. Herran tulemus omilleen eli seurakunnan tempaus on aivan eri asia, joka tapahtuu ennen antikristuksen ilmestymistä, joten sen täytyy olla vielä lähempänä. Ei siis pidä odottaa Sharonin kuolemaa. Laitan liitteeksi vielä Osmo Alhon kommentin.

Bileamin Aasi (Samuel Korhonen)


Ollin kommentti: Amen Samuel. Sinäkin olet tajunnut pointin. Tällä ennustuksella yritetään vain vedättää ihmisiä Sharonin kuoleman odotukseen eikä itse Herran, joka voi tulla nyt minä hetkenä hyvänsä.


Kommentti kirjoitukseen Powerful Hint as to the Timing of Jesus Return

Ehkä tuohon kirjoitukseen pitää suhtautua vähän varoen, koska käsitykseni mukaan Jeesuksen hebreankielinen nimi on vain Ú« eLÈ≈ [JeShU:´a‘], englanniksi kirjoitettuna YESHUA, eikä Ú« eLB‰È¿ [JeHOShU:´a‘] tai ÚLÀ B‰È¿ [JeHOShu:´a‘], englanniksi kirjoitettuna YEHOSHUA, joka on nimi Joosua (Lamsan käännöksessä JOSHUA). Nimet Jeesus ja Joosua ovat ymmärtääkseni eri nimiä, vaikkakin ne ovat lähellä toisiaan ja tulevat samasta juuresta Ú˘È [JSh‘].

Käsitykseni mukaan Jeesuksen hebreankielisen nimen merkitys on "Hän tulee pelastamaan" (futuuri) (= profetia Jeesuksen tehtävästä) ja Joosuan hebreankielisen nimen merkitys on "JHVH pelastaa" eli "Herra pelastaa" (= rohkaisu Nuunin pojalle turvata Jumalaan).

Mitä kirjoituksessa mainittu rabbi on todella itse kirjoittanut, ei käy ilmi tuosta kirjoituksesta eikä edes siinä olevasta videolinkistä. On tietysti mahdollista, että ko. rabbin alkuperäistä kirjoitusta Messiaan nimestä ei ole saanut Israelissa julkaista.

Karstulassa 5.7.2010

Osmo Alho

----------------------------

Lopuksi netissä oleva arvio Jim Bramlett'ista, joka antoi vääriä ennustuksia jo yli kymmenen vuotta sitten:

Reply - Comment: 21 Oct 2000


Mr Bramlett has always to my knowledge in the last two years leaned towards the Kabbala teachings and very much into the mixture of messianic and kabballistic teachings. He is a big fan of Pensacola and got upset with me for even daring to speak out against Hinn and Brownsville. To me this was the last straw. Just when you think you've seen it all another new angle is used. How far will we slip into apostasy? I dare not guess. Our human hearts evidently are very capable of some very deep deceptions. I pray to count myself worthy to escape these things (Luke 21)! Blessings to all. LH


Katso vielä:

http://falseprophetwatch.blogspot.com/2008/12/false-prophet-jim-bramlett-and-his.html
http://falseprophetwatch.blogspot.com/2010/06/false-prophet-jim-bramlett-now-claims.html

lauantai 3. heinäkuuta 2010

Amerikan kuolinisku vuonna 2010

Amerikan kuolinisku lähellä!
by Olli


Nyt minä alan todella varmistua siitä, että Amerikka kokee kuoliniskun tänä vuonna (ei välttämättä USA:n itsenäisyyspäivänä). Nimittäin USA:n yhden dollarin setelissä olevan Suuren Sinetin pyramidissa on kuvattu 18 13 vuoden jaksoa Amerikan historiassa. Nämä 18 13 vuoden jaksoa tekevät 234 (13x18) vuotta. Huomioi että Ilmestyskirjan kohta, jossa puhutaan pedonluvusta 666, on Ilm. 13:18. Lisäksi 234 plus tämän luvun käänteisluku 432 on yhteensä 666. Okkultismissa käänteisluvut ovat tärkeitä. USA täyttää 234 vuotta huomenna 4.7.2010. Bush Jr. oli presidentin virassa 234 päivää ennen 9/11 -iskuja. Illuminati perustettiin vappuna 1.5.1776 eli samana vuonna kuin Yhdysvallat. Amerikka luotiin tuhottavaksi NWO:n tieltä.

http://www.laverdaduniversal.org/images/pyratime1.jpg

http://www.laverdaduniversal.org/juonet.html

Lainaus:

Milloin?
Suunnitelman mukaan Uuden Maailmanjärjestyksen pitäisi astua voimaan vuonna 2010 tai pian sen jälkeen. Tämän paljastaa myös yllä oleva pyramidi (kts.
kuva) Pyramidi on rakennettu 13 rivistä kiviä jotka tarkoittavat 13:a 13 vuoden aikakautta. Pyramidin ja "kaikkinäkevän silmän" välissä on tyhjä tila. Yhteensä on esitetty että olisi 18 13 vuoden aikakautta päättyen vuoteen 2010.
Vuodesta 1776 vuoteen 2010 on 234 vuotta (=9) 'E Pluribus Unum' tarkoittaa 'Monesta, Yksi'. Yhdysvallat on aina ollut valtio joka on tehty monista kulttuureista ja kansallisuuksista. Joten, 'Yksi', yhdistettynä 234 vuoden hallintaan, luetaan --1:234 (1234). Yksi kansakunta 234:ssä vuodessa näyttää olevan suunnitelma.
Jotkut antiikin sivilisaatiot ovat ennustaneet Aikojen lopuksi vuotta 2011-12 (Mayat). Luku 11:11 on okkultisesti merkittävä. Suunnitelman mukaan vuosi 2011 olisi kaaoksen ja uudelleenorganisoinnin vuosi. 2012 olisi suunnitelman täyttymisen vuosi ja 2013 Viidennen Ulottuvuuden tai "Golden Aquarius Age:n" ensimmäinen vuosi, jolloin Uusi Fenix lintu syntyisi. Tämä ei koskisi vain Yhdysvaltoja vaan koko maailmaa, syntyisi yksi maailmanvaltio (jonka johdossa olisi "Kristus" =Antikristus, vrt. tätä Raamatun profetioihin!)


Näistä Amerikan aikajaksoista 13 voidaan laskea selvästi pyramidin kiviriveistä (portaista) kuvassa, jotka lähtevät alhaalta. Kuinka ollakaan, niin 13 kivirivin jälkeen tulee tyhjä tila pyramidin ja "kaikkinäkevän silmän" väliin. Tämä tyhjä tila käsittää kaksi "näkymätöntä" kiviriviä, jotka kuvaavat vuosia 1945-1971 Amerikan historiassa. Se on eräänl. siirtymävaihe kun Amerikka luopui v. 1971 "kultakannasta" eli Bretton Woods -järjestelmästä, joka luotiin v. 1944 Bretton Woods'issa, joka on kylä Carrollissa New Hampshiren osavaltiossa Yhdysvalloissa. Vuonna 1971 Richard Nixonin hallitus purki dollarin ja kullan välisen suhteen ja siirryttiin paperirahajärjestelmään, jolla luodaan rahaa tyhjästä. Bretton Woods oli olemassa siis 1944–1971.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kultakanta

Loput kolme kiviriviä, jotka muodostavat "huippukiven", käsittävät vuodet 1971-2010, eli tämän kelluvan valuuttakurssijärjestelmän vuodet jolloin keskuspankit luovat rahaa tyhjästä. (13+5=18 kiviriviä)

Nythän on niin, että USA:n mahtikausi alkoi varsinaisesti 2. maailmansodan jälkeen v. 1945 sodan voittajavaltiona, joka vielä oli ensimmäinen maa, joka käytti atomiasetta. Näin siis alkoi erityinen vaihe Amerikan historiassa, joka näkyy pyramidissa 13 näkyvän kivirivin päättymisenä. Huomattakoon että 13 13 vuoden aikajaksoa tekee 169 vuotta (1776-1945 = 169 vuotta). Siis hyvin saatanallista. Danielin 4. pedon (Dan. 7:19-27) edelläkävijänä USA:n 10 presidenttiä Harry Trumanista alkaen kuvaavat pedon 10 sarvea. George W. Bush oli 11. sarvi eli pieni sarvi. Obama on myös 11. sarvi, jos Bush Sr. ja Bush Jr. lasketaan yhdeksi henkilöksi (huom. sama nimi George Bush). Molemmat nämä 2000-luvun presidentit ovat lopullisen antikristuksen edelläkävijöitä, jotka ovat kelvottomia omalla tavallaan (Dan. 11:21) ja samalla toistensa vastakohtia. Bush Jr. valittiin Korkeimman oikeuden päätöksellä USA:n presidentiksi ja Obama ei ole syntyperäinen Amerikan kansalainen, vaan on syntynyt Keniassa ja on näin ollen kelvoton johtamaan Amerikkaa presidenttinä.

Siispä 2. maailmansodan jälkeen on kulunut 65 vuotta Amerikan (tai Lännen) kukoistuskautta vuoteen 2010 asti (1945-2010 = 65 vuotta). Tämä 65 vuotta on viisi 13 vuoden jaksoa, jotka jakautuvat vielä erikseen 26 ja 39 vuoden saatanallisiksi jaksoiksi, kuten edellä esitin. Nyt väitän lisäksi, että 2. maailmansota päättyi varsinaisesti v. 1953 kun NL:n johtaja Josif Stalin kuoli silloin yllättäen. Sitä ennen hän oli kaavaillut 3. maailmansodan aloittamista Euroopan valtauksella, mutta se ei kuulunut silloin Jumalan aikatauluihin. Sen sijaan seurasi 57 vuotta sulotuoksuista rauhanaikaa, jolloin ei maailmansotia käyty. Nostradamus ennusti eräässä nelisäkeistössään tästä 57 vuoden rauhan ajasta.

Century X:89

Tiilimuurit hajoitetaan ja muutetaan marmorimerkeiksi.
Seuraa viisikymmentäseitsemän rauhan vuotta:
Iloa ihmisille, vesijohtojen uudelleen rakentamista.
Terveyttä, suuria hedelmiä, riemua ja sulotuoksuista aikaa.


Näin siis Nostradamus, jonka uskon tarkoittaneen vuosia 1953-2010. Huomautettakoon vielä että Korean sota, johon NL ja Yhdysvallat ottivat osaa, käytiin vuosina 1950-1953. Eli se päättyi sopivasti v. 1953. Kuitenkaan sota ei päättynyt rauhaan, vaan aselepoon, joka on vieläkin voimassa. Alkaako 3. maailmansota Korean niemimaalta? Joka tapauksessa Kolmas maailmansota todennäköisesti alkaa tänä vuonna ja se johtaa Antikristuksen ilmestymiseen ja sitä myötä Uuteen Amerikka- ja dollarivapaaseen maailmanjärjestykseen. Olkaamme valmiita ja rukoilkaamme jatkuvasti, jotta voisimme pelastua tuolta koetuksen ajalta.

"Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi." (Ilm. 3:10-11)


Lopuksi vielä Cutting Edge Finland -nettisivuston Vieraskirja-keskustelua viime päiviltä, jossa uumoillaan false-flag ydinase-iskua USA:n 234. itsenäisyyspäivälle.



Vieraskirja


Nimi : jonah

Viesti : Eipä toteutunut operaatio blackjack, mutta miksi? Tämä koko operaatio blackjack oli mitä selvemmin vain pelkkä harhautus - ja tuskin toteutuu koskaan.

Sen ainoa tarkoitus oli olla vain sairas pila, jotta "salaliittoteoreetikot" saataisiin huonoon valoon. Lavastettu terroristien ydinase-isku on kuitenkin tulossa. Oliko operaatio blackjack viimeinen varoitus kuten yksi salattu viesti siinä oli, että This is is the final warning on this site...

4.7.2010 on Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä joka on jo sinänsä hyvin okkultinen. Olennaisinta on kuitenkin se, että yhdysvaltojen aika "umpeutuu" 4.7.1776-4.7.2010 (234 vuotta)

http://204.74.214.194/forum1/message1056074/pg1

Lisäksi 2+3+4= 9 ja 4+7=11 eli 9/11
Useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa on viittauksia heinäkuun neljänteen päivään. Videot on kuitenkin poistettu youtubesta!!

http://204.74.214.194/forum1/message1021867/pg1

Isku tulee tapahtumaan mitä todennäköisemmin Washington d.c:ssä, joka on okkultististen/saatanallisten symbolien ansiosta täydellinen uhrialttari Saatanalle.

Kaiken lisäksi kaikki valmistelut illuminatin suunnittelemalle kolmannelle maailmansodalle ovat käytännössä tehty, vain liipasimen painaja (false-flag isku) puttuu!!

http://204.74.214.194/forum1/message1111088/pg1

http://www.debka.com/article/8868/


24. kesäkuuta 2010 14:05:04



Nimi : Olli

Viesti : Kyllä Jonah, se operaatio blackjack saattoi olla viimeinen varoitus, sillä päivämäärästä 23.6.2010 on 11 päivää USA:n 234. itsenäisyyspäivään ja Raamatussa luku 11 merkitsee aina tuomiota ja epäjärjestystä. Lisäksi tämä luku 11 jakautuu sopivasti 7+4 päivän jaksoon, kun kesäkuusta oli jäljellä 7 päivää 23.6.2010 ja heinäkuuta kuluu 4 päivää kunnes saavutaan USA:n itsenäisyyspäivään 4.7.2010 eli 7/4/10 amerikkalaisittain. Kylläpä on muuten maailmalla nyt yllättävän rauhallista eli kuin tyyntä myrskyn edellä.

1. heinäkuuta 2010 2:39:20



Nimi : jonah

Viesti : Näyttää entistä varmemmalle että false-flag terrori-isku tulee pian (sunnuntaina!?) sen myötä kolmas maailmansota!

USA:n Iranin vastaiset pakotteet voidaan rinnastaa sodan julistukseen Irania vastaan

"Congress Just Declared Preemptive War on Iran":

http://www.fact2012.com/?p=1859

"Prophecy Update: June 29, 2010 - US /IRAN WAR"

http://www.youtube.com/watch?v=H-pb-Mi6DYA&feature=player_embedded

"USA ja Israel valmistelevat hyökkäystä Iraniin... Kohteena Teheran?"

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2010/07/usa-ja-israel-valmistelevat-hyokkaysta.html

MTV3:n Tulosruutu mokasi varsin tahattomasti eilisessä lähetyksessä, jossa virallinen futislogo oli vaihtunut aselogoksi:

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2219702

Vai oliko kyseessä piiloviestintää koskien tulevia tapahtumia? Onhan maikkarin logoina illuminaattien käyttämät pöllö ja silmä. Kuvassa "toisella pelaajalla on kädessään AK-47 Kalashnikovia muistuttava kivääri". 47 eli päivämäärä 4.7.

Tulosruudun tulee myös sellaiseen (klo. 19.15-19-25) aikaan, jolloin sen puolessa välissä kello osoittaa nelosta ja seiskaa eli 4.7. Sattumaa vai ei?


2. heinäkuuta 2010 15:06:59



Google Website Translator Gadget

Hae tästä blogista (täsmähaku)

Loading

Lukijat (jos lukijat ei näy, mene osoitteeseen nokialainen.blogspot.com.br)

Sivuja

Donald Trumpista artikkeleita ja sivustoja

Blogiarkisto

Uusi Vieraskirja (sis. ajankoht. linkkejä) -- Guestbook and The Conversation Forum (alkoi 25.3.2015)

Thomas Kämperin Facebook-tili – ajankohtaista tietoa yhä hullummaksi käyvästä läntisestä maailmasta (lähinnä Pohjois-Amerikka ja EU)

DOKUMENTTI: Tällainen on uusi Suomen presidentti Alexander Stubb

Posi TV – Ilkka Tiaisen nettitelevisiokanava jossa kerrotaan totuutta (mm. erikoisuutislähetyksiä)

Presidentti Niinistön jäähyväispuhe eduskunnassa 7.2.2024 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Jussi Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa 25.11.2023 – Kommentaattorina päätoimittaja Janus Putkonen

Dokumenttielokuva Janus Putkosesta (tekstitys suomeksi)

Donbass-dokumenttielokuva

Yle Watch: Kuinka poliittinen johtomme huorasi Suomen USA:n ilmaiseksi etuvartioksi

Hal Turner – Latest News

Uusi MV-Lehti – Riippumaton uutispalvelu

Telegram-kanava The Finnish Awakening

Kreikkalainen sotasivusto WarNews 24/7 (käännä englanniksi tai suomeksi)

Israel News Live by Steven Ben-Nun -- ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava

Käyttäjän THEREALGSNEWS (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Käyttäjän GrandSupremeNews (Luis Santiago) ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Trump koronarokotteen isä ja Lähi-idän petos

Herätysvideo niille, jotka eivät vielä usko, että koronarokotus liittyy ”salaliittoon.” (Videolla puhuu pääasiassa tohtori Yuval Harari, Klaus Schwab'in ja WEF:in pääneuvonantaja. Hän on juutalainen ja asuu ”miehensä” kanssa Jerusalemissa.)

Yksi ainoa totuus, eli Suomen media ja Ukrainan kriisi

Venäjä Tuhoaa Suomen – Jos Suomi Liittyy Natoon

Sotilasasiantuntijan VAROITUS: Nato-jäsenyys tuhoaa Suomen

Venäjä-pakotteet osuvat omaan nilkkaan

Miten koronapandemia tehtailtiin? – David Icke

45 Biblical Reasons Donald J Trump is the Antichrist - FULL VIDEO | Bible Prophecy 666

EKSYTTÄVÄ VÄÄRÄ ISRAEL YSTÄVYYS - KANSAKUNTIEN LIITTÄMINEN JERUSALEMIN 3. TEMPPELIN RAKENTAMISEEN JA SEN UHREIHIN (Petri Kuusela Facebookissa)

Amerikan vapaamuurari-perustajaisät omistivat maan Saatanalle vuodesta 1791, 1890-luvun loppupuolelle (Cutting Edgen artikkeli)

Paul Begleyn ajankohtaisprofeetallinen YouTube-kanava -- uusia videoita päivittäin maailman tilanteesta

Thomaksen NWO-blogi -- uusi maailman (epä)järjestys (tässä julkaisu: Suomi ja NWO)

E-mail: nokialainen.info (at) gmail.com